tisdag 15 februari 2011

TINE K S/S 2011

.
.

Härlig och glad bild från Tine K!



Tjingeling mina vänner!


Mår ni bra!? Jag mår toppen och har hämtat mig efter gårdagens "valentinmiss";)

Bea sitter just nu brevid mig här i soffan i pyjamasen och tittar på Bullerbyn medans jag surfar runt för lite inredningsinspiration på nätet. Hittade både Tine K:s sprillans nya katalog med maaassa fint och en hel del nya bilder från hennes showrooms. Det kommer ju bara såå mycket fint i vår och sommar...




Underbara kuddar i grå/beiga färger som gärna får flytta hem till mig. Lovely lovely...


Finfina nya askar! Skulle passa bra på kontoret...


Nu tickar klockan på som en tok och jag måste hoppa i duschen pronto!



I will be back soon!:)


P


.

31 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Blir så utrolig glad av dine innlegg!!! Bare så du vet det! :-) Ha en strålende dag!!!
Klem Siv

Ps. Har du noen tips til fine garderobeskap????

Stina sa...

Härliga bilder. Kuddarna gillar jag.:)

jenny @ house of jenny sa...

Askarna var verkligen snygga. KAn jag oxå tänka mig på vårt kontor...

Puss!

Angelica sa...

Vackra bilder, men inte alls vår för mig! Jag vill ha "glada" bilder med massor utav färg, smiles och underbara blommor :D

Utnaför dörren är det grått och regnigt, men inne är det soligt!!!

Ha en strålande fin tisdag, sötaste du!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam från Mallorca!

Anonym sa...

Love your blog! thank you for all the ideas !

Karin sa...

Här hemma går också Bullerbyn i dvd:n nu, tur man har alla bra AL-filmer.

Fina bilder.

AnnaF sa...

Äntligen TineK! Har vandrat som katten runt het gröt inför katalogsläppet.. :)

DINARAS HUS med TRE små sa...

Kuddarna ser spännande ut.

Line fra huset på landet sa...

Ahh..det blir morsomt å se på denne katalogen. Pleier å være mye fint;)
Ha en finfin tirsdag P.
God klem fra Line

Nanna sa...

Massa najsiga bilder du bjuder på idag från Tine K! Jag får hålla mig själv att köpa "smått" tills renoveringen är klar så jag får en bättre överblick av vårt hem.

Trist att du fick sitta hemma själv igår! Men han kanske gottgör dig för det :)

Underbara kärleksmums du gjorde! De är verkligen goda!

Anonym sa...

Nämen... blev faktiskt lite besviken på Tine K:s vårkollektion :(. Trodde att den skulle bestå i pudriga pasteller (såsom vårmodet är i år), men det är ju bara vitt, svart och beige. Man skulle kunna tro att det var höstkollektionen istället...

Några kuddar i powder och några ljuskoppar i lila piggade upp lite, men det var ju också allt... :(

Men, men det finns ju fler härliga danska designers... om några veckor släpps vårkollektionen hos en webbutik som designar och säljer världens finaste barnkläder direkt till kund, utan butiker emellan.

Det innebär att man som kund köper fantastiska kvalitetsvaror till långt under butikspris och att man dessutom är ganska ensam om detta märke, då de har begränsad kollektion och bara säljer på nätet - heeelt lovely! :)

Vill du, mailar jag dig gärna webadressen? Kan garantera att du kommer bli helsåld. De har storlekar upp till 152, både för tjej/kille.
(Vill inte gärna lägga ut adressen här, då jag vill vara ganska så ensam om dessa coola kläder till mina barn ;), men du är så gullig och inspirerande och bjuder så mycket på dig själv, så jag tänkte bjuda lite tillbaka. :) men då får du hålla det som en liten "hemlis". ;D

Ha en mysig dag!
Kram/Nena

Att vara någons fru sa...

Jag veeeet! Man kan ju bli kollrig (och fattig) för mindre! Nu är det dags att snart-vår-shoppa :)

Anonym sa...

Vädigt väldigt fint, men lite tråkigt när du hissar samma märken hela tiden, Tine, Day Odd Molly.
/Marie

Anonym sa...

Hej! Jag tycker att Tine har väldigt fina saker men tycker nog att det blir för tråååkigt för min stil med svart och beige nu när det är sommar. Tacka vet jag puderrosa osv. Men smaken är som baken.......

Mvh
Anna i Skåne

ANETTESHUS.COM sa...

Så enig! Masse lekkert! Og inspirerende bilder som alltid!

Ha en fin tirsdagskveld!!

KLEM KLEM
Anette:)

Mikaela sa...

Tine K gör verkligen underbara ting. Just nu håller jag på att ordna om kuddarna igen här hemma. Har lagt ut en från Tine K på Tradera...
http://www.tradera.com/Tine-K-Kudde-auktion_340905_127797544

Se även mina andra auktioner från Odd Molly, Lexington, Triwa och Ilse Jacobsen!

KRAM M!

Anonym sa...

Hej,
gillar Tine K jättemycket, men vill inte ha för mycket TK hemma. Blir alltid lite tråkigt när ett märke blir "för populär".
Själv gillar jag retro stilen mer och mer.
Kram Anne

Ljusa vardag sa...

Mycket läckra, snygga inredningsdetaljer. Tack för fina inspirationsbilder. Ha en fin kväll! Mvh Anna

Anonym sa...

Jisses.... det verkar mer vara bilder från en höstkollektion som ska lanseras... ingen färg alls!
Känns höstigt och murrigt, fast snyggt ändå såklart! Danskarna kan dom.
Men mer pasteller till folket när vi väntar vår, tack!

Minna

Anonym sa...

De är så fina! Jag var nere hos Tine K, i hennes showroom, tillsammans med min syster som skulle göra inköp till sin butik www.inreda.com.
Helt underbart! Hon är ju så duktig! Man vill ju ha precis allt och nu längtar jag så mycket till sommaren efter att ha varit där :).

Måste passa på att säga att det finns en hel del pastelligt rosalila nyanser som kanske inte framkommer i katalogen. Mot vitt och det varma i träslagen så kändes det verkligen fräscht och ljust.

Min syster har lagt upp massa härliga bilder på sin blogg från besöket http://blogg.inreda.com/
Det är jag som står vid den gigaaaantiskt stora snygga hyllan :).

Tack för mysig inspirationsblogg och ta hand om dig och familjen!
Kram Maria

Anonym sa...

Bilderna är inte ett dugg inspirerande, tyvärr. Borde kanske presenteras på ett annat sätt. Gillar askarna, men annars är det ju same, same! Känner du inte för något nytt!?

Kram/Greta

Anonym sa...

Jösses vad folk försöker! :D Märket som säljs utan mellanhänder och som finns upp till strl 152 heter Lucky Ellen... ;)

Anonym sa...

Hej P och alla ni andra!
Håller med föregående skrivare...vad är det för barntrams att hålla ett klädmärke hemligt? Är det så viktigt att ens barn har såååå coola kläder och är ensamma om det i "hela stan", super fånigt att bara dela med sig till Petra då!
Nej en flagga till alla som delar med sig av tips och ideer och inspiration, det är väl därför vi är här på denna feelgood blogg eller??
Annsofie

Anonym sa...

Till anonym: ;) Inte alls "Lucky Ellen" jag pratar om, men tack för tipset :).

Till AnnSofie: :) ja faktiskt, för mig är det rätt viktigt med mode och inredning. Jag gillar att ha en unik stil...och ja, jag njuter av att mina barn har coola kläder och som de är "ensamma om i stan" :)

"Barntrams"? Nja tyder väl kanske snarare på att man har en stark integritet och att man snarare är en trendsetter än en trendfollower.

Hur kul är det egentligen när alla sitter med exakt samma Tine K ljuskoppar, Daykuddar, Hagendonhagen artprints, Odd Molly tunikor och Chilli N plysh till barnen? Inspirerande? eller bara väääldigt tråkigt?

Tycker det är härligt att Philla är hemlig med vissa delar av sitt liv och att hon varit först med mycket av ovan visar ju också på vilken trendsetter hon är.

Måste man alltid göra reklam för märken? Kan man inte få tips, ideer och inspiration bara av fina foton och färger? Måste alla alltid veta exakt vilket märke det är och exakt var man köper plagget eller varan?

Blir det verkligen då den där feelgood bloggen vi alla vill ha, eller bara en stressande kommersiell blogg som hetsar till köp och skapar copycats? Förstår att Philla drar in pengar via reklamen, men för att tänka långsiktigt och behålla sin unika stil, kanske det inte skadar om man är lite hemlighetsfull ibland. :)

Kram/Nena

Anonym sa...

Ja, så fånigt av "Nena" att skriva öppet här om "hemligt klädmärke till barn" på en blogg som läses av så många läsare... hade varit bättre om du mailat direkt till Petra istället, blir ju bara urfånigt att försöka hålla ett märke för sig självt...
Inte schysst...

/Mona

Anonym sa...

Eller så var det helt enkelt ett genomtänkt marknadsföringsknep för att försöka väcka nyfikenhet? Åtminstone hoppas jag det!!
Bra skrivet av Annsofie här ovan!
Madeleine

Anonym sa...

Hej,
Håller helt och fullt med Nena ovan!

Det finns otroligt många bloggar nu som ser exakt likadana ut och som hissar exakt samma märken (dessutom ofta samtidigt, vad det nu kan bero på ;-). Det unika försvinner och bloggarna går från Feelgood till Köphets.

Dessutom har ju Petra även fått kritik över att det är länkar till websidor överallt i bloggen och att hon alltid gör reklam för samma dyra märken.

Självklart skall man ju få hämta tips & ideer av de man beundrar, men varför inte testa att lägga ut några bilder helt utan länkar eller namn på märkena. Bara för ren inspiration och njutning för ögat och sinnet?

Mvh//Anna

Philia sa...

Tack för era kommentarer girls!

Anna + Nena - Jag förstår vad ni menar när det blir lite föör mycket länkningar ibland! Men faktiskt är det så att nästan alltid när jag i n t e länkar var något kommer ifrån, så blir det direkt massa frågor om det. Jag får också många mail med frågor och har så dåligt samvete ibland för att jag inte hinner svara alla! Har förstått att en del av er bloggisar blir irriterade över detta och det är ju självklart tråkigt. Men ni får se det som en "bloggservice" och inte bara som "reklam" för olika märken och företag. Jag vill ju själv veta, när jag läser andra bloggar, var vissa kläder och interiör kommer ifrån tex. U t a n att fråga:)

Greta + Marie - Att det blir mycket av samma märken här inne på H of P är nog för att jag helt enkelt har "snöat in på dessa" och gillar stilen och konceptet skarpt!:) Än har jag inte tröttnat, men det är ju mycket möjligt att jag gör det en vacker dag;)

Önskar er en mysig kväll!

KRAM

P

Anonym sa...

Go kväll alla!
Bra kommentarer,vi tycker olika ibland och jag håller med till viss del vad som skrivs!
Tycker att det är spännande med åsikter, jag menar inget illa med mina och tror inte nån annan gör det heller!
Lev väl
Annsofie

Anonym sa...

Hej!
Nu är det väl slut med denna debatten men jag vill bara säga att även jag reagerade väldigt negativt på Nenas inlägg. Hon gör sig märkvärdig och tisslar och tasslar men alla får inte vara med. Känns hånfullt mot alla oss andra som älskar och följer denna blogg. Alla får minsann inte vara med, bara vissa väl utvalda. Bra svar av både AnnSofie och P.

Kram Anna

Anonym sa...

Hej,
Ville bara med min kommentar ang "websidan för barn" ge P möjligheten att se ngt nytt och unikt, vilket är rätt ovanligt på bloggarna idag, utan att direkt lägga ut länk och köpställe.

Om hon sen väljer att dela med alla på bloggen, är det ju upp till henne, men jag ville ge henne möjligheten att i så fall få vara "först med ett nytt märke". Vilket jag tycker är en härlig känsla och det står jag för. :) (och jag är INTE ägare till detta märke på ngt sätt, utan bara en mycket nöjd kund)

Var inte alls min mening att värka märkvärdig eller hånfull mot er andra. Skulle naturligtvis mailat P direkt och inte gått via kommentarsfältet, men hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat ana hur många "attacker" som kommer direkt när tillfälle ges. Lite chockande faktiskt. :´(

Skönt att den "hätska" debatten verkar vara avslutad nu i alla fall. Tycker det är kul med kommentarer och debatter också till viss del, men vi kan väl försöka vara snälla mot varandra och inte gå till personangrepp, så vi får den där Feelgood-bloggen vi alla vill ha.

Hoppas att du mår bättre idag P.

Kramar till er alla/Nena