torsdag 7 april 2011

GODKVÄLL VÄNNER


 

Älskade älskade lilla skatt:) Bea tyckte så klart att det var så spännande att det blåste som bara den idag och stod och tittade ut på allt som virvlade runt utanför. Klänningen hon har på sig kommer från ChillN och jag fullkomligt älskar deras flickkläder. Urfina, välgjorda och det bästa - de behövs ju inte ens strykas:) (Strykning är ett av "mina värsta")



Oh my -


Vilken storm vi haft i Småstaden idag! Jisses, takpannor har verkligen flygit hos grannarna här på gatan! Har det blåst så där tokmycket hos dig också idag kära bloggis?

Bea och jag ville inte alls vara ut i denna blåst utan vi höll oss inne hela eftermiddagen och jag roade mig med spackla och maskera och dona i lilla hallen medans lilla skatten fick titta på Lotta på Bråkmakargatan (favvofilmen). 




Beabus busar i tvrummet i sin supersöta ChillNklänning, tigths Mexx och sockor från Sockdesigners (Obs att den svarta Daymattan har hittat hit istället:)


Sen har jag ju beställt tapet och det blev en sån här variant av tokrandig till entrén! Visst är hallen på bilden fin? Så snyggt med det gula som bryter av, precis som det gör i hallen i förra inlägget (Foto: Duktiga Magdalena Björnsdotter


Nu blir det badevarelset för skrubb, mask och inpackning. Sen hoppas jag på lite skön nackmassage eftersom det är hockey ikväll ( "vår deal" som H och jag har när det är sport på tv!;)



Ha en riktigt mysig torsdagskväll!


KRAM


.

27 kommentarer:

Gamla skolan-Jennie sa...

Åh det var en bra deal..det kanske jag ska prova också! Gillar verkligen den randiga tapeten, har varit inne på att ha en sådan någonstans i huset jag också.

Ha en skön kväll och helg!

Kram Jennie

mammaxtre sa...

Vilken bra deal :-)

Tapeten är ursnygg.

Anonym sa...

good night H OF P,i see you tomorrow!!! bye...andrea,from argentina

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Supersöt klänning! :) Ha en skön kväll och hoppas du får massage. :) Kram

Hanna sa...

Hej!

Jag är också på gång att välja en randig tapet. Det finns hur många som helst att välja på i svart- och vitrandigt. Det som skiljer dem är den vita nyansen som på vissa tenderar åt det beiga hållet. Från vilket tapetmärke hittade du din favorit? Valde du en med vita ränder?

/ från Hanna i en pytteliten småstad

Inredningsfrun sa...

Japp, blåst är bara en underdrift fast det blåser mycket och ofta här på the Island. Men vi har ändå varit ut i trädgården och donat. Jag har planterat, ena lilla killen har cyklat på sin lilla cykel och den andra har legat skönt nerbäddad i sin vagn, lyckligt ovetandes om stormen utanför :). Härligt!

KRAM

// Inredningsfrun

Natalie sa...

Haha, sa gor jag o min man med!! Fotboll pa tv:n = helkroppsmassage (vada bara nacken...), helt ratt!
Har i London har varen/sommarn kommit, det har varit over 20 grader i tva dagar nu, njuuuutning for sjalen!! Forsoker skicka over lite till er ocksa, hihi....kram!

LOPPISLIV sa...

Vilken bra deal du förhandlat dig till, måste genast anammas här hemma :-)) Bea söt som bara den i sin lila klänning. Svarta Daymattan passar ju perfekt där istället, precis som lampan man skymtar i förra inlägget, såå perfekt över matbordet!!! Ohhh så spännande med den svart vita randiga tapeten du beställt, supersnyggt kommer det att bli!!! Men hur blev köket??? Är allt lite nyfiken..fniss :-) Ha fin dag. Kram P

LOPPISLIV sa...

jag igen...storm hade vi här också igår, ujuj höll på att blåsa iväg när jag traskade hem på lunchen.....huuuu :-)) Men idag hoppas jag på solsken istället, ser lovande ut (än så länge)...hejs svejs

Unknown sa...

Söta unge! Och tapeten är verkligen hur läcker som helst, fräsch!
Jo du, i Götet blåste det som 17 igår, det höll på att gå riktigt illa för mig och lilleman då en kastvind tog tag i oss och höll på att slänga ut och mitt i trafiken!! Hann på håret hålla fast vagnen på trottoaren, fy fasen vad obehagligt det var. Borde verkligen lägga på mig lite så man fungerar bättre som en ankare..

Great deal ni har där du och H med sporten =)
Min J har spelat fotboll hela sitt liv, så högt som allsvenskt ett tag, så jag har den turen att han är lite less att titta på sport på TV (?!) Happiness!!!

Ha en bra dag,
kram Catta

Anonym sa...

Godmorgon
Hoppas du fått sova inatt! Beas klänning är HELT underbar! Var hittar jag den, webshop eller "fysisk" butik?? Skulle passa min lilla ängel perfekt då hon är så fin i lila!
Stormen börjar lägga sig lite här i Skåne-land men inatt trodde jag att huset skulle lyfta. Kan du inte foto hallen nu, hade varit så kul att få se den innan förvandlingen:)
Önskar dig en fantastisk dag!!
Kram J

Anonym sa...

Likte broderiet på klänningen, men ikke halslinningen.... ser ut som om ermene fort kan skli ut til siden (ikke fester seg skikkelig på akslene)

Anonym sa...

Helt rätt val av tapet! Jag har två mindre väggar i vardagsrummet tapetserade med svart/vit bredrandiga tapeter. Älskar dem fortfarande efter 2½ år. Hittade din blogg för någon vecka sedan bara. Gillar den mycket.

Sunniva sa...

Hei, hei og takk for en superinspirerende blogg!:)
Jeg lurer på hvilken høyde du har mellom matsalbordet og lampen din? Vi skal henge opp lampe over bordet i vårt splitter nye hus og har veldig stor takhøyde, åpent helt opp til loftsstua. Lurer kanskje på om lampa bør henge ganske høyt på grunn av takhøyden.. Hva tror du?
Ha en finfin fredag!
Klemmer

Anonym sa...

Sååå söööt hon är fröken gredelin:-)
Hon klär verkligen i lila, ljuuuvlig klänning!!

Här i Uppsala tokstormade det också igår och vi var strömlösa av och till hela kvällen.

Önskar dig och din underbara familj en toppenhelg!

Kramar från Anna.S i Uppsala

Anonym sa...

Hej!

Undrar vad dina stolar runt matbordet heter, är sugen på att byta ut mina leksandsstolar mot dessa, de ser såå bekväma ut.

MVh Åsa

Anonym sa...

Nej jag gillar inte alls den svart randiga tapeten. För mycket svart och vitt. Alldeles för mycket.Jag skulle ta in nån diskkret färg.
När får vi se köket du måla??
ninni

Haze design sa...

Här blåste det så jag fick gå och samla upp sopor från hela gatan då soptunnan välte i blåsten hela tiden..:-)

Anonym sa...

Hej P
I love your blog !!!
I have a daugher too and love to dress her in clothes from www.pompdelux.dk. check it out, I think you will love it :o)
Have a great weekend.
Marie
(Dane living in the US)
PS: I am writting in English, I am not sure you understand Danish.. (??)

Inredningsgalen sa...

Just den randiga tapet har vi i vår entre, den är superfin, kommer göra sig fint hos er! Ni är lika svart/vit tokiga som vi är!!!!!!

Marits vita skrin sa...

Hej på dig Petra.

Ville bara förgylla din Fredag med att berätta att du är månadens bloggare i senaste Lantliv, nr 5. Den kommer ut i butiken nästa vecka men har redan nått prenumeranter:)
Vet inte om du redan visste om det.

Nånting mer som är roligt är att mitt hem är med i tidningen, fotad av min duktiga vän Magdalena Björnsdotter. Vilket sammansträffande va? Hihi.

Ha en underbar Fredags kväll. Det ska vi ha med vin och västerbottenpaj med kantareller.

Kram /Marit

kvinna sa...

Söta unga! Det ser underbart ut!

Sara sa...

Åå fin blogg du har och alltid lika fina kort!

Tänkte tipsa om en bra webbutik:
http://www.myrrauppsala.se/

mvh sara

Anonym sa...

What a lovelly girl she is. Adorable! remainds me of my daughter. xoxo

Anonym sa...

Har du några bra tips på fina förvaringslådor/boxar, hattlådor, att t.ex. ha ståendes uppe på en garderob. mer för dekoration än det praktiska! :P Hittar bara lådor i den väldigt lantliga stilen eller vanliga simpla från exempelvis ikea. Skulle verkligen uppskatta några tips :) Super bra blogg har du!!

HomeRiver sa...

Har precis hittat hit. Fin blogg med härliga bilder! Jag gillar att den är så personlig och inte bara en massa klipp och länkar till annat som så många har. Trevlig hel!

Anonym sa...

Krásné,na Tvoje interierové foto se dívám s nadšením,nemají chybu.Ria