onsdag 27 april 2011

GODMORGON BLOGGISAR

.
.


Dagens jag på entrésidan:) Linne Rosemunde, jeans Nudie, boots Scorett, sjal Ester Elenora, väska Mulberry och ny skön tunika från Love Forever





 

Galet vad grönt det har blivit på bara ett par dagar! Här i "mellan-Sverige" exploderar verkligen grönskan just nu. Kolla bara våra klotpilar på bilden ovan, underbart underbart.


Idag ska jag bla annat åka till handelsträdgården. Vill ha ett nytt träd, någon typ av körsbär, och blommor till utekrukorna. Åh, ibland önskar jag verkligen att jag bodde i Stockholm och kunde åka tex hit eller hit för att botanisera istället!


Hittade btw en för mig ny artist, en riktigt mysig video (som är som en snygg böllopsphotoshoot) och låt som ger mig springfeelings! Denna softa lugna musik kommer spelas på min Spotify idag:)  




 
Önskar dig en skön start på dagen!



KRAM



.

11 kommentarer:

D I N À R À sa...

Ja här med!! Gräsmattan som nyss var brun o gul är alldeles grön o fin nu!! Underbart. Här blir det hemmafix nu. Trevlig onsdag till dig!

Dr Molly sa...

Söt som vanligt!! Glanskörsbär rekommenderar jag varmt! Jättefint träd med en underbar stam!

KRAMAR

Frusna flickan sa...

Men så fin! Och ditt hus är ju en dröm! Ha en bra dag

Jessica - bymom.se sa...

Den här tiden på året känns det riktigt tråkigt att bo i lägenhet... men jag njuter av träden utanför och får fylla krukorna i fönstren med härligheter istället :-)

Anonym sa...

Hjälp vilka fina bilder från Gotland! Underbart!

Sofia

Unknown sa...

Snygg som alltid! Godmorgon!
Tack för musiktipset - hade inte hört henne innan! Men ja, helt underbar musik!
Håller med ovanstående skrivare, sitter just nu i en lägenhet utan egen "täppa", inte alls kul... Men vi är ju iofs i flyttartagen så vi får väl se var vi hamnar! Det blir iaf lite mer radhusaktigt, nu behöver vi ha en egen liten gräsplätt att få mysa på!

Så lustigt att du visade din söta lilla tös i sin jeansjacka igår, jag köpte sonens första jeansjacka igår med! Och han är en riktigt rocker (finns bilder på honom i min blogg). Jag har samma tankar som du, du la upp ett så fint foto på din son, min son poserar väldigt ofta framför sin pappas kamera och känslan är precis samma - vad ska det bli av denna underbara kille?

Ha en skön dag i solen!
Kram ia

Att vara någons fru sa...

Alltid lika snygg :) Visst är det underbart med att ha nästan-sommar! Man blir ju alldeles kollrig när man kommer ut.

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Nu har jag tittat igenom din blogg.
Härliga inspirerande bilder du visar upp.
Ha en skön dag!
kram Anette

Malin på ön sa...

Och dom är så trevliga på Zetas och Ulriksdal, utöver allt det vackra,
Malin

Caroline sa...

Hej!
Vilket vackert hus ni har! Både ute och inne! Läser din blogg sedan en tid. Hittade hit genom simplicity. Jag undrar om du vet vilket färg ni har på huset? Vi ska måla om vårt hus nu i vår och jag vill ha ljust men inte helvitt. Eran färg var verkligen superfin!
/Caroline

Bokcaféet i byn sa...

God morgon!
Ja visst är det en alldeles ljuvlig tid på åren!
Så grönskande, hoppfullt och vackert!
Ulriksdal har alltid varit mitt favoritställe av alla handelsträdgårdar. Att botanisera där en sommardag i frilandet. Ljuva drömmar!
Älskar deras veglunchbuffé på vardagar också. Nu bor vi i Skåne och jag har inte riktigt hittat dess motsvarighet här nere.
Ha en härlig dag!
Kram Anna