tisdag 19 april 2011

SMYCKEN & SOL & SAKNAD

.

.

Kolla in mina nya örhängen, ring och armband från Edblad!





Helloooo my little friend!



Jisses vad det måste vara galet mycket pollen just nu för mina näsa är totalt igensvullen och helt ur funktion idag! (Ni som slipper pollenallergi ska vara såå glada över det.)

Men jag är glad ändå, trots även extremt kliande röda ögon, för man står ju ut med allt detta när vädret är som det är! (vet att jag tjatar om solen men jag tycker ju det är så fantastiskt sköönt!:) Blev ju också extra extra glad idag över de supersnygga och stilrena smycken som jag fann i brevlådan och som Edblad skickat till mig. Tack snälla Edblad! (Vill ju dressa upp mig, sätta på smyckena och gå på ut och äta en smarrig middag på en schysst restaurang bums:)




Älskar det fina flätade armbandet. (Om du också vill ha Edblads smycken så vet jag att bla Classic Living har dessa!


Nu ska jag ta och ringa min lilla Flisa som jag saknar huuur mycket som helst just nu!!!( Men snart snart får vi ju ses på Gotland:)



Jag hoppas du njuter din dag!





KRAM


.


18 kommentarer:

Pethra C. sa...

Underbara örhängen och jätte fin ring!
En liten undran bara, äter du inte allergitabletter? Hittar man väl rätt i djungeln så brukar det hjälpa väldigt bra, i alla fall mig. :)

Mary sa...

Underbara smycken, speciellt ringen gillar jag! Edblad&Co tillhör mina favoriter och jag har en liknande ring. Dyrberg/Kern har också väldigt fina smycken.. Snygga smycken som känns lyxiga, till ett bra pris!;)

Här i Skåne är det knallblå himmel och strålande sol, jag är lika exalterad över solen som du! ;) Ha en bra dag! Kram Mary

Misty sa...

Oh my god! I love these. I have to buy these and luckily they can sell to Finland, too!

Anonym sa...

Jätte fina smycken från Edblad!
Dom har öppnat en jätte fin butik här i Gamla-Stan för er som har vägarna förbi.
Själv är jag så glad för jag hittade en fin beige trench på lunchen - tänk vad lite shopping piggar upp oss girls:-)
KRAM KRAM
från Helene

Anonym sa...

Hej alla!
En fråga till helene här ovan...Vart i Gamla stan?
Jättesnygga smycken...
Annsofie

Cathrine sa...

Ett supertips när det gäller pollenallergi. Vet flera som från och med nu och framåt dricker aloeverajuice varje dag. Alltså riktigt sådan :D. Typ ett par kapsyler. En del blir helt av med sina besvär och en del får det såååå mycket lindrigare. Kanske värt att prova.
Ha en skön påsk!
/Cattis

Anonym sa...

Edblad affär ligger på Väserlånggatan i Gamla-Stan.
Kram Helene

Casa bianca di Mia sa...

Nu blir jag lite avis.. jag kan också tänka mig att ta emot en sån ring! Snygg!

//Mia

Anna-Panna sa...

Jag ÄLSKAR deras smycken. Just de där örhängena tipsade jag resten av familjen om att mamman gärna ville ha i julklapp, o de fick jag :) En tjej på jobbet blev helt såld när hon fick se de så hon har köpt likadana. Jättefina, sådär laaaagom bling-bling. Ringen e ju oxå skitsnygg! Tur du har som FÅR GRATIS. (avis) :)

Förstår att du saknar din tjej. Men snart ses ni. Hur är vädret på Gotland?? Ser såååå fram emot sommaren, v 27 ska vi dit - jihaaaaa!!!

Stor kram.

Linda sa...

Dom smyckena är sååååå fina! Tur att jobbet ligger granne med en av butikerna så att man kan glutta ofta på nyheterna. Fick mina första smycken i 30 års present för snart tre år sedan och är sen dess helt såld. Har likadana örhängen som på bilden och får väldigt ofta komplimanger. När jag var i London så stod det några tjejer bakom mig i en kö och snackade om dom. Tillslut frågade dom och när dom fick mitt svar sa dom att dom var helt säkra på att det var ett dyrt designermärke. Tack för en bra blogg och för all inspiration du ger!

Hjärtemammas sa...

Edblad är fantastiska. Jag har samma ring som ovan och köpte en ny pärla igår. Jag har butiken mitt emot och springer in och ut på Edblad mest hela dagarna. De har även kläder i Norrtäljebutiken så den blus fick följa med mig hem idag! :)

Tack för all inspiration!!

Anonym sa...

Underbara smycken! Kan skickas till mig när du tröttnat på dem ! ;)
Alltid lika roligt att kika in hos dig!

Ha en strålande dag!
/Sofia B

Anonym sa...

Men oj så fina smycken! Speciellt ringen är ju helt fantastisk!

Hoppas du mår bättre med pollenallergin snart! Jobbigt det där. Själv sitter jag med byggdamm i min näsa. Nu åker det gamla köket ut och in ska ett nytt fräscht vitt komma efter påsk. Passar på att göra om hallen också när vi endå ska renovera :)

Ha en bra dag!
kram
Linda i Uttran (Stockholm)

emmaskakel.blogg.se sa...

Superfina smycken, jag tyckte armbandet va coolt. Tror jag ska beställa ett till mej själv, så man kan känna sig lite vårfin...

Glad Påsk!

Unknown sa...

Kul att läsa era kommentarer om Edblads smycken :)
Välkommen in i butiken på Västerlånggatan 36 i Gamla stan.
/Johanna

Daniel sa...

thanks for the post guys..To make the best of your appearance you should select jewelry that complements your appearance.

Daniel sa...

thanks for the post guys..Feel confident and smart when you wear trendy fashion jewelry. Make sure you stay in informed about the latest happening and new launches in the fashion jewelry world.

dropship sa...

thanks for the post..
dropship