tisdag 12 april 2011

TÄVLING - VINN FYRA TOLIXSTOLAR

.

.



Denna härliga Aprilkväll kan jag, tillsammans med den finfina butiken Länna Möbler, presentera en fantastisk tävling där vinsten är inte mindre än 4 stycken Tolix A stolar i metallack. Alltså hela fyra stycken underbart snygga stolar till ett värde av 8560 kr kan du nu vinna här hos House of Philia kära bloggis!

Lämna bara en liten kommentar där du skriver vilken möbel eller inredningsdetlaj som är din drömprodukt ur Lännas fantastiska sortiment och även kort beskriver varför just den detta är din inredningsdröm.




Bästa beskrivning vinner!


Det går att tävla fram till Påskafton den 23:e April kl 12.00.




Lycka till!





756 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 756   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

min dröm hade varit att få lägga min onda rygg i en skön superspider fårskinn o somna från det onda en stund.
ministar-gbg

malin sa...

Min drömmöbel, och det får nog stanna som just en dröm, med min studentbudget... är superspider- vilofåtöljen i fårskinn!
Som en terapistol, men med den stolen behövs ingen terapeut...
Tolixstolarna är ljuvliga och skulle bli snyggaste möblerna hemma hos oss!
Malin från eskilstuna

Anna-Lena sa...

En dröm jag haft länge är att byta ut den lite mörka matsalsmöbeln vi haft en stund nu! Det skulle bli underbart FINT med Blend-bordet till dessa fyra Tolix-stolarna! :)

Hille sa...

DET ÄR DOM JAG VILL HA!!! Det är precis de där Tolix-stolarna från Länna möbler som är min inredningsdröm. Det konstiga är att när jag först såg dem i butik för ett par år sedan så tyckte jag inte alls om dem... Det var sen när min tvillingsyster började köpa en och utöka sitt sortiment av Tolix allt eftersom som jag fick upp ögonen för dessa otroligt snygga stolar. Nu tittar jag lika avundsjukt på dem vid varje besök. De har växt och är verkligen fräcka och stilrena på samma gång. Och också mycket bekväma!!! Snälla ge mig en början till Tolix till familjens matbord. Kram

Jonas Lindhé sa...

Hej!
Som kille är jag ingen van bloggläsare och är därför väldigt glad över att ha hittat denna blogg och tävling. Jag flyttar tillsammans med min sambo och vår 1-åriga dotter till vårt drömhus i påsk. På vår önskelista ifrån Länna Möbler står förutom tolix stolar även Englessons Howard soffa och två fåtöljer. Vinner vi kan vi köpa dessa tidigare och jag vet att min fantastiska sambo tillika smått övermänskliga mamma till vår dotter skulle få ett mycket finare hem att vara stolt över, det tycker både jag och vår dotter att hon verkligen är värd!!!

MVH
Jonas Lindhé
Sundbyberg, snart Bromma.

SessanOchPrinsessan.Com ☆ sa...

Nu håller jag tummarna så dom blir blåa alltså!

JUST DESSA är mina favoriter över alla hos Länna Möbler just nu, den dagen jag har Tolix i hus hittar jag garanterat nya favoriter där ;) Det är en oas av vacker & stil säker design i den butiken.

Min stora dröm är Tolix stolar till ny byggda lägenheten vi flyttar in i, i aug/sep. Dom kommer passa perfekt till Slagbänken jag skall ha till matgruppen ♥ Framför gas spisens flammor & värme

Tolix stolarna är så läckra så jag kunde haft en i min sidebar som pynt på bloggen alltså! & just de utan armstöd * L O V E *

Kram
//Sessan

Sonia sa...

ÅÅÅÅ TOLIX STOLENE ER FANTASTISK FLOTTE ;)
HAR LENGE TENKT PÅ AT DE PASSER PERFEKT INN PÅ MITT KJØKKEN..
JEG HAR HVITT KJØKKEN OG DE VIL PASSE PERFEKT :)
HADDE VIRKELIG BLITT SUPER LYKKLIG OM JEG HADDE VUNNET 4 AV DISSE STOLENE :)
PS. EN FLOTT BLOGG..
SONIA:) sonialovise.blogspot.com

Anonym sa...

Håller just nu på att totalrenovera köket...och byte av köksmöbler. Så denna tävling låg rätt i tid för mig =). Köksbordet är klart...men funderat på stolar, en stor favorit är TOLIX stolarna, som jag sneglat på =). Så det hade varit helt perfekt att få vinna dessa stolar =).
En annan favorit just nu hos Länna Möbler är ute möblerna från Grythyttan... Våra utemöbler i vår stuga hade behövts bytas ut...från vår altan har vi utsikt mot Sveriges högsta berg, Kebnekaise. Där tillbringar vi många varma och fina vår- och sommarkvällar med god mat och dryck =).

Tack för en fantastisk bra blogg =).
Kram Marielle
(mansken07@hotmail.com)

Anonym sa...

Det jag allra helst skulle vilja ha från Länna är faktiskt Tolixstol - så fiiiinnnna - yeah.
Till detta ska det köpas ett "rått" bord, ooohhh I like.
Ha en underbar dag! Kram Maria R A

Jennie sa...

Det är ju helt galet mycket snyggt det finns att fylla sitt hem med hos Länna. Att dessutom mitt hjärta bankar ett extra slag för tolix stolarna gjorde att jag blev aldeles lycklig när jag kollade in i din inspirerande och energi givande blogg idag. Skulle stolarna hamna hemma hos oss så lovar jag att två tjejer skulle bli glada för dom skulle hamna hos två underbara tonåringar vars mamma tycker dom är värda en häftig stol att sitta på. Kram Jennie

Hem och Lycka sa...

Min inredningsdröm från Länna är just Tolixstolarna. Varför? Med tanke på att Tolixstolarna är bland det snyggaste som jag vet men prislappen tyvärr inte riktigt passar min plånbok just nu småbarnsförälder som jag är. Därför är inredningsdrömmen just vad den är och dessvärre för förbli, en inredningsdröm om kommande tider.

Mia

Anonym sa...

Roligaste utlottningen!
Dessa stolar har jag drömt om i evigheter, vilken rolig tävling :)
Har precis avslutat mina studier och har inte riktigt knopat ihop till möbler till ett riktigt hem. Men en 3,5sits Howardsoffa i vitt tyg från Länna Möbler skulle göra mitt vardagsrum hemtrevligt. Främst för att soffan är elegant och tidlös..nuvarande möblering känns inte riktigt som mig och mitt vardagsrum känns inte komplett...
Tack för en inspirerande blogg du gör det jättebra!
MVH Helena

Anonym sa...

Solstol A3 med fotpall från Grythyttan är min absoluta favorit och ett par sådana skulle gärna ha plats i vår trädgård. Jag gillar gunget men också den touch stolen får av de olika långa brädorna. Jag tycker man får en känsla av klassisk amerikask däckstol adirondack. Vet inte om det var meningen men det är min feeling.
Tolixstolarna är också mer än välkomna i vårt hem. Jag vill va med och tävla! Tack för din fina blogg!
Miia i Jönköping

Anonym sa...

Hej!
Ett gäng Tolixstolar skulle jag gärna vilja ha. Står högt på min öskelista. Vi har nyligen renoverat vårt kök och stolarna skulle passa perfekt där. Pengarna har börjat tryta och att köpa stolarna finns inte på kartan. Skulle vara toppen om jag kunde vinna stolarna.
Jag läser din blogg varje dag och tycker den är toppenbra. Du inspirerar mig jättemycket.
Kram Anita i Västerås

Anonym sa...

Min inredningsdröm är en pedalhink!
Vipp pedalhink 15 vit

Så snygg!

Älskar historien bakom Vipp.
Läs den gärna på Länna möblers hemsida och titta på denna klassiska skönhet så tror jag att ni förstår min dröm
Det är också det jag gillar mest med Länna möbler att man får höra historien bakom produkten!

http://www.lannamobler.se/website2/sv/papperskorgar/vipp-pedalhink-vipp-15-vit.php

Kram Charlotta

Industri house sa...

Vilken tävling!!!Den vill jag verkligen inte missa, jag bara älskar tolix-stolarna, en underbar design, dom bryter av så snyggt till mycket... annars är jag väldigt förtjust i howard-sofforna, dom är superfina! Hoppas som alla andra på riktig tur =) Kramkram jessica.

the super ordinary sa...

WOW...

En dröm just nu är ju att få vinna dessa stolar.
Annars finns en annan dröm från Länna Möbler och det är den underbara dubbelsängen Lectus i svart. Tänk den i ett vitt rum med fondtapeten Toile Mesdames Multi och sängkläder från Canada goose. Lamporna BL7 tror jag hade vart fint ovanför och två stycken vita pallar H50 som sängbord. Det är en fin dröm för mig..

// M i a //

Jennifer - Pimp my Hair sa...

Hej P!
Förutom att jag älskar Tolixstolarna så är jag lite småkär (eller alldeles tokig) i Brios "Cot Two" spjälsäng.

Vi väntar vår andra lilla knott & hade inte så mkt pengar då första kom att vi kunde köpa en ny säng till henne.
Det fick bli en begagnad som byggdes om mååånga gånger eftersom sidorna vart fasta.

Till Prinsepojken som kommer i Augusti kan jag äntligen köpa en helt ny & välja fritt!
Fastnade för Cot Two för de enkla rena formerna som passar både till gammalt & nytt, stilrent!
Blir såklart även skötbädden till :)

Nu flyttar vi 92mil strax innan knodden kommer & det enda som saknas innan flytten förutom säng & skötbädd är nya köksstolar.
Gissa vilka stolar jag önskar mest?!

Passar på att tacka för all läsglädje & inspiration du & din familj bringar!

Många kramar från en Göteborgare som snart blir Norrlänning!

Anonym sa...

Hej!

Vilka underbara stolar, såna som man bara har råd att titta på i inredningstidningarna men som man önskar bodde hos oss.

Min favoritmöbel hos Länna Möbler är Arkibelag kust dubbelsäng hög sängram i vit. Vår säng har gjort sitt för länge sen och jag vågar inte ens säga hur gammal den är. Det sägs ju att det är hemmets hjärta, där vi sover och får ork att kliva upp nästa dag, där de små grynen tillverkas..... oftast iaf. Vi har försökt med allt för att få det att fungera, målat sängen, ändrat riktning, köpt nya madrasser, bytt sida med varandra men ingenting verkar fungera. Det blir inte några gryn här utan vi har gått vidare och ska få vårt gryn från ett annat land. Nu tycker vi också att vår säng har gjort sitt och vi behöver inte den längre, funkar ju inte iaf.
Vi hoppas att den har gjort sitt här hos oss och en härlig framtid väntar. Framtiden ligger i våra händer och vi är överlyckliga.

Kram från Mig

/Tess i en förbrukad säng

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej!
Till hemmet i stan så drömmer jag om Tolixstolar, vita vackra....!

Men när jag surfar runt hos Länna Möbler så väcks drömmen om att jag en dag skall få sätta piff på landet med ett bord och en grupp färgglada stolar från Bistro. Sommarstället är en total furumardröm från 60-talet helt utan stil och ett samägande hindrar pytsen med vit färg att komma fram.

Hälsningar Monica

Anonym sa...

heisann :) tolix er min favoritt-for en FANTASTISK give-away !!krysser fingrene,jeg.liker også pappelina godt,finfine!!
mail lisautvik@hotmail.com,sånn ifall jeg skulle ha flax,hihi ;)thank's for en fin,hverdagslig blogg.

Kalas Lotta sa...

Åh vilken skoj tävling!

Min dröm är att ha två skönt cerise rosa The Pelican fåtöljer. De skulle passa kanon i mitt hus här i Westport Connecticut USA. Saknar fina Europeiska möbler i allmänhet, scandinaviska i synnerhet...

De vita stolarna skulle vara smashing i vårt frukostrum!

Tack för en majsig blogg och nu håller jag tummar och krossar fingrar för att jag vinner! Yay.

tina sa...

Åh vilken fantastisk tävling!!Stolarna är så fina och jag skulle, om jag fick förmånen att vinna,genast göra om vårt utrymme i köket där vi idag har ett "barbord" med fyra pallar från Ikea. Bordskivan är idag hög och jag skulle vilja göra en lägre och mer användarvänlig yta där man kan ta en fika, duka fram maten, dricka latten och läsa den där boken man inte kan lägga ifrån sig fast matlagningen står på tur =)....Tolixstolarna skulle passa som hand i handske där!!
Om jag fick välja en drömprodukt hos Länna skulle det nog bli lampan CARAVAGGIO P4 SVART
TAKLAMPA. En dröm skulle gå i uppfyllelse om jag fick hänga den över vårt ekbord, den skulle matcha de svarta sjuanstolarna och ge lite tyngd åt matrummet! Drömma kan man ju alltid =)
Nu hoppas jag på tur i den här tävlingen och tack söta Petra för din fina och positiva blogg. Du bjuder alltid på bra inspiration och glad känsla!

kram/tina

Åse - Interiörguiden sa...

Vilken tävling, det klart jag måste vara med! Min favorit är OCTO 4240 SVART. Varje gång jag ser lampan stannar jag (nästan varje dag eftersom jag går förbi en butik med den här lampan i skyltfönstret) och ser garanterat ut som en missnöjd liten hundvalp med tungan hängande utanför munnen, så mycket önskar jag mig den här underbart vackra lampan!

Rebecca Smedman sa...

19 år gammal och för en månad sen flyttade jag och min pojkvän till vår första lägenhet. Jag älskar att få inreda min lägenhet precis som jag vill, tänka utanför ramarna, måla om gamla möbler och vara kreativ! Vi har fått hela våran hyresrätt renoverad och i köket har vi en jättefin trädtapet. Jag har ett inte så fint köksbord, men med en vit stor duk och fin löpare på så ser man inte dess skavanker! Under bordet skulle det passa perfekt med en Fabula living matta i mörkgrått och dessa underbara Tolix stolar. Drömma och hoppas kan man! Kram/ Rebecca, Lidköping.

Teresa Edeblom sa...

Men oj, vilken tävling! Den vill jag inte missa ;) Förutom att Tolix stolarna har varit en dröm i några år så tycker jag om Arka Loungestol. Fin modell, skön att sitta i, en klassiker som håller i många år. Nu är det bara att hålla tummarna på att vinna Tolix stolarna som skulle stå sig fint till vårt vita matbord =)
// Teresa

Emma O sa...

Det här var ingen dålig tävling!
Jag vet att min mamma tycker om de här stolarna och då hon precis har köpt sitt lilla dröm-radhus som hon har drömt om i flera år så behöver hon nu lite möbler.
Jag är så stolt över min mamma, hon har kämpat och läst i flera år men är nu färdig. Att leva på studielån har inte gett henne någon möjlighet att byta ut sina soffor som hon köpte på 80-talet....!! således blir min drömmöbel hos Länna möbler en vit Howardsoffa till min lilla mamma.

Anonym sa...

Hei!!! Helt ny butikk for meg,men grillen fra Eva Solo hadde en herlig fasong:-)
Takk for flott blogg.
Klem fra Christina i Norge.

Anonym sa...

Oj vilken tävling!
TOLIX stol är min favorit!
Tack för en BEAUTIFUL blogg!
Kram Lissu från Finland

Anonym sa...

Det är ju just tolixstolarna jag skulle vilja ha i min ägo!!! Dessa skulle passa perfekt i mitt nyrenoverade kök! Jag håller tummar och tår... Kram Emelie i Åsbro

Pillan sa...

Wow vilken fantastisk tävling ni bjuder in till! Min drömmöbel är Engelssons Paris Divan. Den skulle passa perfekt framför en av våra kakelugnar i vårt snart 150åriga hus som just nu är under total makeover! Såklart vill jag även piffa upp matrummet med fyra Tolix-stolar:)
PIllan

Anonym sa...

Hej!

min drömmöbel i Lännas sortiment är Clipper hög som påminner mig om en fotölj min mamma och pappa hade när jag var liten. Deras var knall orange dock men ändå den där härliga ombonande/omkramande formen. Jag hoppas på turen att få vinna dessa läckra stolar.
Kram Camilla

Maria sa...

Åhh det ÄR ju faktiskt just Tolixstolarna jag drömmer om! Behöver så många bara så ett tillskott på 4 skulle vara en underbar start! Men först måste jag hitta det perfekta lååååånga bordet som både är snyggt, passar in och rymmer oss 7 i familjen och alla vänner som vi alla mellan varven har hemma. Vissa dagar har nästan alla barn gått hem till en kompis och vi kan vara 3 som äter, nästa dag är det 15 för då är alla hemma och har sina vänner med sig hem hit. Inte alltid så lätt att planera maten då men om vi hade ett perfekt bord med perfekta stolar så vore ju hjärtat i huset helt i balans iallafall :)!
Tack för en fantatiskt blogg och massor av underbar inspiration!
Kram Maria M

Anonym sa...

Måste bara börja med att säga att din blogg är min absoluta favoritblogg! Den här bloggen har verkligen öppnat mitt intresse för inredning ännu mer! Åh, jag älskar Tolix stolarna!!
De är absolut mina favoriter från Länna Möblers hemsida.
Vi ska snart flytta in i vårat nybyggda hus och dessa fyra godingar skulle passa utmärkt till vårat köks/matsals bord! Jag har länge varit på jakt efter snygga stolar och dessa skulle verkligen vara pricken över i:et. Tyvärr tillåter väl inte kassan dessa just nu eftersom jag är student och det är så mycket annat som ska handlas.

Ha det bra! Kram Nathalie

Anonym sa...

Åhhh livet är för härligt, Tack snälla Petra för denna underbara tävling som vi får ta del av på din fina blogg. Om du visste vad jag drömmt om dessa fina TOLIX stolar. Har precis sagt upp mig och valt att börja jobba med hudvård och helt fantastiska kvinnor så att vinna stolarna skulle göra så gott för mig och min familj! Min favorit efter stolarna är stringhyllorna som kommer beställas som kombination till min sons rum, sen även en vit howard som vi tänkt köpa till varandra i bröllopspressent. Jag önskar dig och familjen en fin dag och hoppas på tur denna gång. Kram Sara i Örebro

Anonym sa...

Hej HOP
Vilken härligt tävling, skulle så gärna vilja vinna stolarna......sitter just nu på..jag du vet ek stolar som var så poppis för ett tag sedan...say no more!!!!!
Jag är liksom sugen på dina sänglampor på Länna möbler..me like/Kram på dig din inspirations bomb!

Anonym sa...

....om lilla jag fick drömma mig bort så skulle en svart lädersoffa fr. Eilersen finnas på min näthinna. Den har tyvärr fortsatt vara en dröm den senaste tiden, för om två veckor flyttar vi in i vårt fantastiska hus i västkustens pärla Kungshamn.
Ett set fräscha vit stolar fr. TOLIX skulle förstås sitta fint uppe på berget.
Hoppas på tur....

Mvh Madelene
madelene.spekerod@telia.com

Anonym sa...

Måste bara börja med att säga att din blogg är min absoluta favoritblogg! Den här bloggen har verkligen öppnat mitt intresse för inredning ännu mer! Åh, jag älskar Tolix stolarna!!
De är absolut mina favoriter från Länna Möblers hemsida. Med sin stilrena och lite "ruffiga" design blir de på något vis så perfekta! De kan förvandla den tråkigaste matsalsinredningen till den tuffaste med sitt clena intryck. Stolarna är klassiska, gulliga och samtidigt tuffa!
Vi ska snart flytta in i vårat nybyggda hus och dessa fyra godingar skulle passa utmärkt till vårat köks/matsals bord! Jag har länge varit på jakt efter snygga stolar och dessa skulle verkligen vara pricken över i:et. Tyvärr tillåter väl inte kassan dessa just nu eftersom jag är student och det är så mycket annat som ska handlas.

Ha det bra! Kram Nathalie

Nilla sa...

Hej,

Tolix stolarna är en dröm sedan flera år tillbaka, så även om jag hittade massa fint i deras sortiment så ligger nog stolarna högst på min önskelista.

Har precis fyndat och fixat till ett gammalt bockbord och Tolix stolarna skulle bryta av så fint mot det, gammalt lite slitet bord och de ruffare lite tuffare stolarna.

Har faktiskt aldrig sett en Tolix stol i verkligheten även om jag drömt om dem länge, här i min lilla småstad i Finland så finns det ingen återförsäljare för dem! Skam på torra land ;)

Hoppas ni får en riktigt härlig dag!

Kram Nilla i Jakobstad, Finland

Harmoni med Feng Shui sa...

Min dröm ur Lännas sortiment är en trädgårdsgrupp med 4 stolar och ett bord från Grythyttan. I min barndoms somrar stod en sån grupp i min morfars trädgård i Roslagen. Varje gång jag ser en trädgårdsgrupp från Grythyttan blir jag glad och minnena från min barndom kommer över mig. Tänk vilka positiva känslor en möbel kan skapa!
Kram
Maria

Madde sa...

God morgon!!

Mina favoritmöbler hos Länna möbler blir nog faktiskt Tolix stolarna. Jag och min sambo ska snart börja bygga vårt drömhus och sparar pengar för att kunna ha A stolarna från Tolix vid vårt kommande matbord.Men som sagt det finns ju otroligt mycket mer man behöver när man skaffar hus för första gången så att vinna en sådan här tävling skulle ju vara helt underbart!!!
Älskar din inredningsstil så du kanske kan hjälpa oss inreda vårt hus sen?? ;) Tack för inspirationen du ger. Kram Madde

Millygarden sa...

Om Länna mig vill lämna två i par, jag vill lyckligt sitta i hundra dar!

Har länge kikat på alla fina stolar och tänkt att i vårt kök där alla stolar är udda och för låga för vårt stora bord hade det passat som ett "smäck med Lännas stolen Tolix nummer ett" lätt att rengöra hos familjen fem.

Kram Marina

Anonym sa...

Hej !
Älskar dessa Tolixstolar !!!
Gillar verkligen fransk inredning och den industriella looken som är såå snygg !
Vill gärna delta i tävlingen !!
En silvergrå Jielde-lampa står högt på listan oxå !

Bästa hälsningar
Anna-Lena Å

Anonym sa...

Åh, jag bara älskar dessa TOLIX stolar. Jag har länge,länge gått och trånat efter att någon gång få ha dem i mitt kök. De skulle bli så fina där. Har varit ute så många gånger på Länna möblers hemsida, de har ju bara så mycket fint. Är det något jag skulle vilja ha mest av allt därifrån så är det just dessa TOLIX stolar. Vill ochså passa på och tacka dig Petra för en helt fantastiskt bra blogg. Kikar in hos dig lite varje dag.
Kram
Maria/Finspång

Tindy sa...

Tolix Tolix Tolix har det ekat i mina drömmar sedan så länge tillbaka..har bloggat om dessa älskade stolar flera gånger så min dröm är just dessa..

Skulle du höra ett skrik så är det just vårt matbord som skriker...~Tooooooolix...
Och ekot efter matbordets skrik är mitt med ett efterföljande...
~Länna möbler,snälla uppfyll en dröm till mej som aldrig vunnit något tidigare..
Stor kram å ge en stor kram till Länna möbler för att de gör en sådan här tävling:)
krameli kram:)

Anonym sa...

Tolix..
I love you so, you couldn’t know
How I feel without you here, I want to have you near.
Every time we sit together, I want it to be forever.
Life is far from end, and the rest I want to spend with a wonderful friend.

Jag hade mer än gärna haft dessa stolar hemma i min nyrenoverade skånelänga. Dessa stolar är som du säkert förstår min favorit ur Länna Möblers sortiment :-).
Ha en trevlig vecka. Kram Helena Waldemarsson

Anonym sa...

Halloj! När jag fyllde 35 blev jag förälskad i drömstolarna från Tolix. När jag fyllde 36 började jag lägga undan pengar för att kanske, kanske, så småningom ha råd till dessa härligheter! När jag fyllde 37 insåg jag att med två små barn hemma kanske inte mammas favvostolar bör ligga högst på inköpslistan. Vid 38 år fyllda insåg jag att det bara är två år kvar till dess att jag fyller tant, och att familj, släkt och vänner kanske hemskt gärna vill skramla ihop till mina drömstolar. Men...nu är det tävling, och vem vet, kanske jag får njuta av världens bästa möbel redan INNAN jag blir tant! Kramar/Erika från Sollefteå

Anonym sa...

Har alltid drömt om grythyttans klassiska utemöbler.... :) Men nu hoppas jag på tur att kanske få nya stolar inne ;) Kramis A.

Anonym sa...

Min dröm möbel är just Tolix stolarna för jag vet att min lillasyster önskar sig dessa och jag skulle så gärna vilja överraska henne med de underbara stolarna.

Tack för en underbar blogg.

Maria Helsingborg

Anonym sa...

Hejsan! Vill gärna vara med och tävla om tolix-stolarna.. sku passa hur bra som helst i vårt kök... =)
Min favorit är nog DECOR VIT 936D -skåpet. Har hemska fula garderober i vårt hem, som jag skulle gärna vilja slänga ut asap.
MVH, Anna från Helsingfors, Finland

Anonym sa...

Lena Bergströms pall Björk. Bara för att hon har lyckats fånga den svenska skogen så på pricken - den känns helrätt här ute hos oss i just skogen. /Amelie

Att ha det gott sa...

Min dröm är just dessa stolar
De skulle hjälpa mig att hålla ut här där vi bor nu
tills vi kan få vårt drömboende

Anonym sa...

hej!!! Nu när det börjar bli vår drömmer jag om trädgårdsstolen bistro, just nu håller jag på och övertygar min man om att vi VISST behöver ha en fin stol på framsidan av huset också, fastän vi har en hel grupp på altanen! Enda problemet som jag ser det är att man måste komma på vilken av alla underbara färger som skall få pryda min stol. Skulle jag vinna tolixsotlarna behöver jag inte bekymra mig om färgval iaf!!!! Tack för en fin blogg!

Carro i Göteborg

Anonym sa...

Halloja!
Mateus keramik.... E´de inte underbart finns inget mer att säga. Förutom Tolix-A förstås.

Ha de gott kram ifrån Petra Heed Hamburgsund
petra.heed@telia.com

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling! Min favorit är vita Laminofåtöljen, ljuvligt skön och underbart snygg!
Vinner gärna Tolix stolarna - dom skulle göra sig sååå bra hemma hos mig.
Hoppas på tur
Helena L

Anonym sa...

Vilken f a n t a s t i s k tävling!!!
Jag drömmer om vita Tolixstolar till köket, Grythyttans klassiska utemöbler till trädgården och en härlig Howard soffa till vardagsrummet!
Älskar vårt gamla hus som vi renoverat och bott i nu i snart fem år. Brinner för inredning och vackra ting men känner att jag just nu kommit i en svacka.... Tolixstolarna skulle nog ge mig den rätta kicken och energin tillbaka!!
Tack för en otroligt inspirerande blogg, du skriver om saker som berör!! Hälsningar från Finland! H, Camilla/Åbo

Att ha det gott sa...

Min dröm är just dessa stolar
vi bor idag i en tråkig hyreslägenhet
Hoppas på att snart hitta vårt drömhus
Dessa stolar skulle hjälpa mig att hålla ut lite

Anonym sa...

Oj Oj vilka vinster du har denna gång! Skulle jag vinna detta sååå blir min dotter allt bra glad ,de är hennes favoriter... Och snäll som man är blir de ju Petra´s såklart. Själv gillar jag ju Grythyttans utemöbler.

Mvh Birgitta Ljungberg
bormollsjon@gmail.com

Anonym sa...

Hej! Oj vilken härlig hemsida, massor av inspiration. Absoluta favoriten måste bli Grythyttans möbler. Har ju ett sånt skönt gung i stolarna.
Vårkramar från Lotta i Karlskrona

Anonym sa...

Fantastisk tävling! Just nu står två vita Laminofåtöljer med vitt skinn högst upp på min önskelista! Våra gamla Lamino´s har hängt med i generationer och träet har bokstavligen gått upp i limningen och "fåret" tappar stora tussar om man inte är försiktig när man dammsuger av dem. Hoppas på turen denna gång, för Tolix skulle sitta fint i köket! /Sara Strand, Växjö

Anonym sa...

Petra sa...

Sitter just nu i ett renoverings kaos som aldrig verkar ta slut, fördelen med det är att jag nu kan sitta och titta på möbler som skulle kunna passa till vårt nya fräscha vita hem (fast nu känns det som det gråa spacklet är här för att stanna :/).
Drömmen är två Howard soffor i färgen breeze sand så att jag kan sitta och umgås med nära och kära, och så klart läsa alla underbara bloggar. Tolix stolarna skulle jag ju verkligen inte tacka nej till, hade varit underbart fina till vårt slagbord, som jag hoppas hitta på någon härlig loppis snart :)

Ha det fint! Hälsningar Petra K

Anonym sa...

Oj vad svårt det var att välja en enda favorit från Länna Möbler's fantastiska sortimentet!

Teknik är oxå en svår inredningsnöt att knäcka men saken borde vara biff med den eleganta TV-bänken Aero AK 1350 från Naver collection:

http://www.lannamobler.se/website2/sv/tv-bankar/naver-tv-bank-aero-ak-1350.php

Håller tummarna för att Tolixstolarna får pryda matplatsen i min nya lägenhet till vilken jag har tillträde 12:e maj! =)

1.000 tack för en väldigt inspirerande blogg!

Maria (marran36@passagen.se)

Jessica S sa...

Hej

Jag ska snart börja på mitt renoveringsprojekt av drömhuset på landet. Min önskan är att få ha en hel grupp med utemöbler från Grythyttan där hela familjen kan sitta och dricka jordgubbssaft och äta kanelbullar på sommaren. De är otroligt fina och alltid lika tidlösa.
Tack för din härliga inspiration!
kram jessica s

Othilia sa...

Jag säger bara hyllsystemet Monatana.
Detta ger mig möjligheter att möblera lätt, snyggt och praktiskt på en gång. Dessa skapar ordning och reda i mitt vardagskaos.
Att placera en eller annan stringhylla bland Montana systemet gör livet lätta att leva.
Tänk om de fina stolarna kunde komma hem till mig ändå. Som små solstrålar står de där och sprider ljus och värme.
Visst är det min tur nu.....

Anonym sa...

Min inredningsdröm sedan åååår tillbaka är detta lilla bord från Swedese! http://www.lannamobler.se/website2/sv/soffbord/swedese-soffbord-flower-66-cm.php

Jag vet inte om det är barndomsminnen som gör att jag bara älskar detta lilla Barbapapa-liknade bord. Dessutom skulle den röda bordsskivan vara en färgklick i mitt hem som annars mest går i vitt och beige. Drömmen som sagt, men en dag så kanske det blir verkligehet... Håller alla tummar!

Kerstin utanför Kungsbacka

sanna sa...

som nybliven husägare står trädgårdsmöbler näst på tur! Har länge drömt om fermobs underbara sortiment och deras Bistro serie får mig att låtsas att jag har en bit av favoritstaden Paris i min egen trädgård. Ja, det är min dröm och just nu min favorit i Lännas grymma sortiment.

ha en underbar dag!

sanna

SOFIE sa...

Ojoj ingen dålig vinst!! =)
Min absoluta drömmöbel från Länna möbler (finns ju så många drömmöbler där ;) måste ändå vara en Howard 4 sits soffa!!!
Jag och min sambo träffades när jag var 16 och han 17 år (för 11 år sedan). När vi flyttade till våran första lägenhet och skulle köpa våran första soffa blev det pest och pina för mig. Han VÄGRADE ha något annat än en bullig 2 och 3 sits skinnsoffa!!? Du ser bilden framför dig va? ;)Då han påstod att det var den enda soffa där han inte fick ont i ryggen när han satt i (stackaren var med om en olycka när han var 12 år och har haft mycket problem med ryggen sen dess) så jag gav med mig, hur skulle jag kunna sätta mig emot hans välmående? Och det värsta är att vi fortfarande har de där bulliga monstren här hemma! Så min drömmöbel först och främst skulle ju absolut vara en underbart snygg howard soffa! För nu är det väl ändå min tur att få välja soffa? ;)

Lena G sa...

Det var inte lätt att något ur Lännas sortimen välja...
de skulle nog det mesta till mig kunna sälja!

Kanske ett fint klädskåp från Englesson till den lilla...
eller en liten howard fåtölj, den vet jag att hon skulle gilla!

Själv så drömmer jag om en svart Bestlite eller två...
och ett pampigt köksbord där hela familjen plats kan få!

Och Matthes porslin i någon glad kulör...
de har ju så mycket fint att jag tror jag dör!

Kram
/Lena G

Sofia J sa...

Så många, många underbart fina grejer! Mycket man kunde önska sej, men jag måste ändå säga att just dessa Tolixstolar är det jag allra, allra helst skulle vilja ha! Har suktat efter dem en längre tid redan, och nu när vi snart skall flytta skulle jag mer än gärna vilja kunna pryda mitt nya kök med dessa fina stolar runt bordet! Det skulle vara så himla fint att få sätta sej på dessa stolar och inta frukost, kaffe, middag... ja, njuta av livet helt enkelt, år efter år!
TACK fina du för din härligt inspirerande blogg!
Kram från Sofia i Finland

Anonym sa...

Hej!

För fyra år sedan köpte vi vårt drömhus och jag menar verkligen drömhus. Kruxet är bara att det hela tiden är något som måste renoveras i detta hus och förnuftiga som vi är så gör vi det istället för att bara skippa att vara så ordentliga och köpa en "vill ha grej". Det tycks aldrig bli några kronor över till en extra lyxig möbel eller inredningsdetalj. En vit, svängd Howardsoffa med vackra kuddar i hade lyft huset till skyarna (och mig med).

Stor kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Nej men herre gud vilken trevlig tävling! :)

Min favvis är såklart Tolixstolen. Så snygg, så cool, så modern, så everything! Min inredningsdröm håller faktiskt att gå i uppfyllelse - på måndag rivs vårt gamla kök från 1988 (!) ut och in kommer ett underbart, vackert, helvitt kök (vita släta luckor och vit kvartsstensskiva). Vad skulle vara pricken över "i:et" om inte fyra vita Tolixstolar!!! Jag ska hålla tummarna så hårt att de kommer att bli blå som blåbär - så mycket vill jag vinna denna tävling! ;)

Stort tack till söta du som ordnar dessa underbara tävlingar på din inspirerande blogg!

Ha en bra dag!
kram,
Linda B, Stockholm

Anonym sa...

Hej och tack för en fantastisk blogg! Ovanligt nog är min inredningsdröm den här gången faktiskt inte BARA en fråga om yta utan har också en lite djupare innebörd för mig. Efter en alldeles för kort graviditet och ett otroligt kämpigt första år för oss och vår lilla pojk som alldeles i dagarna fyllt ett år, känns det som en fantastisk dröm att äntligen få köpa denna banala sak som en Brio sit. Helt ytlig är däremot drömmen om att göra honom sällskap vid bordet på en snygg tolix;) Kramar/ Ida, Norrköping

Millas hem sa...

Tjenixen!
Detta vill jag inte missa!

Jag var inne och kollade in Grythyttans möbler på denna sidan för ett tag sedan. Letade också efter en cool barnmatta. Att bara nämna en produkt ur deras sortiment blir svårt. =)
Jag säger Grythyttans möbler. Hållbara och stilrena. Förmodligen precis som Tolixstolarna!

Ha en fin dag!

Kram Camilla

Anonym sa...

Vilken fin tävling! Wow!
Om jag vinner önskar jag mig tolix stolar, de är sååå fina. Två ska jag ge bort till min söta bror, och två ska jag ha själv inne på mitt kontor, där jag sitter nu, då kommer det bli såå mycket bättre på alla sätt.

Håller alla fingrar och tår nu!

Linda i Vimmerby

Anonym sa...

WOW, vilken härligt galen tävling!!!
Heja dig som lottar ut enligt mig min favorit design möbel.
Sucktat länge efter dessa underbara franska stolar, de får mig att minnas tillbaka tiden vi bodde i frankrike, ler.
Tack snälla för din inspirerande feelgood blogg.
Stor kram Malin

Anonym sa...

Hej!

För fyra år sedan köpte vi vårt drömhus och jag menar verkligen drömhus. Det skulle vara alldeles underbart att få inreda det med något vackert och inte bara renovera och lägga pengarna på tråkiga saker som inte syns. Vårt vadagsrum är stort och lite tomt, det känns som det saknas något...........En stor vit, svängd Howardsoffa fylld med vackra kuddar skulle fylla detta tomrum och lyfta hela huset till skyarna (och mig med).

Stor kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Hei på deg.

Jeg vil veldig gjerne være med på denne konkurransen! Favorittmøbelet mitt er jo akkurat Tolixstolen. Jeg har 2, men skulle gjerne hatt disse 4 for å få det fint rundt spisebordet mitt:)

Krysser fingrene for at hellet er med meg denne gangen, og nok en gang; TUSSEN TAKK for en fantastisk FEEL GOOD blogg. Simpelthen bare elsker den:)

Mvh
Kari, Norge

Alexandra sa...

Åh!jag bara ääälskar dessa underbara stolar och hoppas att nångång få äga åtminstonde en.Men är man 3-barns mamma med en deltidslön så kan man inte lägga ut pengar på en sån dyr stol.Så dessa är mina favoriter i från Länna möbler.Och jag har turen att bo i närheten av butiken och har varit inne och suktat efter deras fina sortiment,men som sagt bara suktat.Så nu hoppas jag på vinst! Och om jag skulle vinna så är det inte långt för Länna Möbler att leverera dessa snyggingar!/Alexandra alexandra.o@bredband.net

Camilla Dahlin sa...

Kära Philia, tack!! Oj, vilken chans och oj, vilken härlig möbelsida! Jag skulle helt klart välja stolarna ur sortimentet. Jag håller precis på att inreda mitt lusthus med minimal budget. DÄR skulle stolarna och jag bli som ett gäng goda vänner i sommar, tillsammans med en träsoffa och ett bockbord som jag hittat i en lada. Vi skulle hänga där i timmar jag och stolarna, lojt kika ut på postbilen som åker förbi, vinka till grannarna och prata hemligheter över ett glas vitt i stearinljuset på kvällarna....du är välkommen att hälsa på oss, mig och stolarna! :-)

Caroline sa...

Åhhh, drömstolarna! Så otroligt bekväma, stabila och snygga stolar - dessa skulle passa så bra i vårt nyrenoverade hus då de stolar vi har nu tyvärr fått både repor och stänk av målarfärg på sig...
Från Lännas sortiment så drömmer jag om nya sängar, bl a fina Lundsberg växasäng till barnen och smarta Solsta dagbädd till gästrummet.
En liten rolig sak - tjejerna brukar hoppa hopprep inne och knyta fast repet på stolen som då ibland välter - jag brukar då ropa TOLIX... En tung och stabil stol som inte välter... hahaha, får hoppas på vinst nu. Kram Caroline

Lotten Jacobsson sa...

Jag drömmer om kudden Luxury från Mimou som skulle vara pricken över i:t i min gäststuga. Den gör sig bra vart den än är men skulle få gästerna i min lilla stuga att njuta lite extra, precis som man ska när man är gäst! Lite luxury i tillvaron :)

E sa...

Lätt! Nu när det blir vår, och man vill kunna sitta litet varstans i trädgården vill jag ha ett lagom stort bord att flytta med mig runt bland buskar och träd. Har letat litet överallt efter rätt bord men ett Tio Rund Medium metall i pastellturkos uppfyller mina drömmar mer än väl! (Passar för övrigt jättebra med mina shabby shic trädgårdstolar. En fin lavendelplanta mitt på och man är förflyttad till medelhavet. Instant medelhavsfix! )
Tolix hade ju varit lysande till vårt betongbord. Särskilt när de gamla slitna stolar vi haft faller ihop en efter en.

Lina sa...

Hejhej!

Tolixstolarna är definitivt det jag suktar mest efter! Även om resten av Lännas sortiment kan få mig att sitta drömmande och dreglandes i timmar framför datorn ;)
Med bebis på ingång i början av juni känns våra vita tygklädda stolar inte helt optimala och jag tror att min sambo (och jag också såklart)skulle göra frivolter av lycka om jag vann så han slapp mitt tjat om Tolixstolarna som är sååå fina och praktiska!

Kram fån "boa-galen" Lina!

Anonym sa...

Hej hej.
Jag sitter och dagdrömmer om nya stolar till vårt köksbord. Helvita Lilla Åland ligger högst upp just nu. Tänker tillbaka på skolan, barndomen, känner dofterna... :o)

Aaaattjoooo och prosit till dig i all vårpollen! ;o)

Varm kram /Lena *aaaaaaatjoooooo*

Miss Goldie sa...

Oj, vilken galen tävling! Tolix-stolarna är en favorit och skulle passa i princip var som helst i vårt hem eller ute på altanen. Just nu ska vi börja göra i ordning ett barnrum till vår lille son på 3 månader. Vi har en stor prinsessa på 4 år som har sitt rosaflickiga rum så nu ska det bli kul att göra ett pojkrum. Jag tror det får bli det klassiska färgerna ljusblått och vitt. En bra första bas i Edvins rum skulle förstås vara en vit spjälsäng. Min favorit ur Lännas sortiment är STOCKHOLM KIDS 540WW spjälsäng.

Sandra S sa...

Min dröm möbel hos Länna Möbler är ett soffbord med vit skiva, CH413 130x62 cm. Vi bor i en ny inköpt villa från 1700-talet. Vi renoverar för fullt och jag försöker skapa en stil blandat med modernt och gammalt. Soffbord har vi inget och denna möbel skulle passa perfekt! Ett fräscht inslag i vårt tvrum.
Dom fyra stolarna skulle vara helt klockrena i köket till vårt slagbord, även detta är en dröm som jag nu hoppas kan slå in.

Kram, Kram
/Sandra

Anonym sa...

ojojojojojojoj sicken otrolig tävling, tack söta du & länna möbler! det är givetvis ett otroligt svårt val med detta breda sortiment men tolix ÄR ALLTID tolix!

4 små rumpor "Meier" önskar 4 stycken magiska tolix att få sätta sina finfina rumpenstumpor på tolix för evigt.... morgon, middag & kväll!!! upplevelsen kommer vara total vid våra tidiga fruostar & sena middagar!

Sara sa...

Hej!

Min drömmöbel från Länna möbler är liggfåtöljen SuperSpider classic. Har en sambo som ÄLSKAR sport - är väldigt ofta detta på vår ena tv. Om jag skulle haft en supersider classic skulle jag ligga i den och läsa, blogga, mysa, och framförallt se på härliga serier på tv. Jag vet att du får massage när det är sport på tv P men tyvärr har vi inte den dealen här hemma...

Anonym sa...

Hej P,

Vilken rolig tävling!

Jag är den 32-åriga kontorsråttan och singeltjejen som just byggt ett hus i lösvirke med hjälp av min pappa. Det är byggt i gammal stil; en replika av det hus från 1870-talet som stod på tomten innan som dessvärre inte gick att rädda.

På matplatsen har jag ställt en målad kökssoffa som min mormors morfar (!) byggt och till den ett rustikt målat bord och fyra målade stolar i trä. Stolarna gör dock att det hela ser väldigt trist ut... Bara häromdagen var jag inne på Länna möbler och tittade på Tolix-stolarna – mina favoritstolar! Det är just dessa som saknas för att min matplats ska bli fulländad.

Tolix-stolarna känns som en klassisker och skulle bidra med en kontrast i både material och stil – just en sådan kontrast som behövs för att min matplats inte ska se intetsägande ut. Tolix-stolarna är för mig en dröm – som dock kommer att ta väldigt lång tid att förverkliga då jag bara har en lön att röra mig med…

Att vinna Tolix-stolarna skulle vara den bästa påskpresenten någonsin. Jag kommer att hålla tummarna tills de blir blå fram till dess att vinnaren dras.

Bästa hälsningar
Anna i Lerum

Anonym sa...

Åh det finns sååå mycket fint som passar min smak! Tolix stolarna är en favorit som jag har suktat efter länge! Men mitt första köp skulle nog vara http://www.lannamobler.se/website2/sv/tapeter/mimou-tapet-toile-mesdames.php - alltså så fina toile-tapeter till mitt sovrum, eller kanske till en vägg i hallen.
Hoppas på tur i denna finfina tävling!
Kram Tinna

Anonym sa...

Min dröm är 2097 KROM 30 TAKLAMPA, anledningen är nog att denna lampan påminner om en lampa min farmor hade när jag var barn. En dag skall min dröm bli verklighet, men först skall mina studier avslutas : ) / Frida Hindström

Anonym sa...

En svängd 4-sitsig vit Howard-soffa från Engelsson är min drömmöbel. När jag är färdig advokat ska jag ha den i mitt mottagningsrum. Den har klass och kvalitet utan att ta över. Den kommer hålla i många år och får förvalta många samtal. Dessutom är den evigt föränderlig.

/Karolina R i Västerås

Anonym sa...

Hej!

Efter att ha slitit kvällar och helger är vår nya uteplats snart färdig. Det hade varit underbart att få avnjuta sommarens frukostar där, i just ett par snygga tolixstolar!

Vi drömmer om många nya och gamla klassiker i Länna möblers sortiment. Men först och främst en PINOCCHIO 200 CM MULTI till vår lilla flickas rum. Spara spara spara!

Tack för en underbart inspirerande blog! Kram Frida

jenny ~ house of jenny sa...

Ojoj! VIlken tävling.

Min drömprodukt ur Lännas sortiement är AJ vägglamporna i vita från Louis Poulsen. Tänk dig själv: Du lägger dig i sängen o sen när du läst färdigt din bok så släcker du lampan. Det sista du ser innan du somnar är denna skönhet! Kan inte bli bättre...

Puss!

Gloria sa...

WOW, vilket urval Länna Möbler har!

Jag skulle välja den minimalistiska men traditionella ljugarbänken Ling. Den skulle passa perfekt till vårt sommarställe, som är i samma minimalistiska stil som bilderna i samband med Lings produktsida.

Anonym sa...

Jag har alltid varit en stor fan av Tolixstolar.
Vissa saker önkar man sig ett tag ,men sen vill man ha något annat.
Men dessa stolar är så otroliga. De passar in i vilken stil som helst, och i vilken tid som helst.De skulle ha passat mig när jag var tonåring,de passar mig nu och de kommer passa mig perfekt när man blir gammal. I evighet!!!!!! Amen!!!!

Lotta sa...

Även i min lilla hyreslägenhet skulle TolixA:rna sitta perfekt, men min största inredningsdröm är att ha ett stort combo matsal/vardagsrum med stilig möblering. Min drömprodukt från Länna Möbler är därför HAY matbordet med kant i valnöt. Den passar perfekt till både fest och vardag tycker jag. Industriell & varm på samma gång. Och det skulle inte vara så illa att kombinera TolixA:rna till den.
Som produktbeskrivningen säger: MED DESS ENKELHET OCH RENHET ÄR IDÉEN ATT BORDET INTE SKA TA FOKUS FRÅN STOLEN.

och det här är nog en av de LYXIGASTE tävlingarna!
Ha det bra! Lotta

Hanna sa...

Fina tolix! Vår pall hemma skulle gärna få sällskap av stolarna.

Jag drömmer också om en vit, sväng Howardsoffa från Länna. En möbel som är klassisk, vacker och som hela familjen kan krypa upp i tillsammans. Design och fin samvaro i symbios, kan det bli bättre? Hälsningar Hanna

Anonym sa...

Min drömprodukt just nu är en så simpel sak som en pedalhink, närmare bestämt en vit från Vipp. Skulle så gärna förgylla vårt kök med en sådan eftersom vi inte får plats med sopkärl under vasken. Även skräp kan ju få ligga i något vackert!
... Men Tolixstolarna står också högt upp på listan :-)
Hälsn. Ulrika (unilsson@hotmail.com)

Birgitta sa...

Hej, vilken rolig tävling!
Inte va det svårt att välja heller:)
Vi är i akut behov av en ny säng, vår gamla är som en hängmatta!
Eftersom jag älskar min Tempur kudde så är vår dröm sängen Supreme från Tempur:)!

Veronica sa...

Brukar fastna på Länna möblers hemsida för de har ett sånt fantastiskt sortiment! Det blir svårt att välja bara EN favoritprodukt men om jag måste välja så är det en Bourgie Kristall från Kartell! Tack för en fantastisk blogg som alltid ger sån inspiration; både ert vackra hem och hur du ser ut. Kram Veronica i Helsingborg

Anonym sa...

Har länge önskat en ny soffa till vårt vardagsrum, och drömmen vore ju att kunna ställa dit en Dacapo modulsoffa... och hur snygga skulle inte då Tolixstolarna göra sig ihop med den fantastiska soffan...

Kramar från Erica i Lidköping

Anonym sa...

Det här är VERKLIGEN en tävling som heter duga! :)
Jag skulle kunna säga att min drömprodukt ur Lännas sortiment är Grythyttans eller Bergaforms utemöbler (det är jättefina), men det är det ju inte! Det är ju Tolixstolarna som är mina drömmöbler!!! Har tänkt att renovera köket och då är min dröm att få ha dessa underbara stolar runt mitt köksbord! <3

Tack söta för en underbar blogg!
Kram Sofia B i Skövde

Anonym sa...

Hej! Vilken fantastisk tävling!
När jag var liten tillbringade jag större delen av mitt sommarlov hos min mormor på landet.Från hennes kök/matsal öppnades på morgonen alla de sex spröjsade altan dörrarna på vid gavel och ut och in dansade jag i min lilla sommarklänning.På altanen stod grupper med vita franska utemöbler som jag snurrade runt.Vet inte vilket märke de var av men de ser precis ut som FERMOB 1900 stolarna som Länna Möbler har. VILKA SOMMARMINNEN! Drömmen är att få ha små grupper Fermob stolar med tillhörande bord i min snart färdiga trädgård!
Ha en underbar dag /Johanna

Anonym sa...

Hej! Min i år elvaårige pojkes rum står på tur att göras vid och eftersom hans två systrar 9 och tre år har sockersöta rum vill jag göra ett lite tuffare rum till honom. Han simtävlar en hel del och är duktig (mycket stolt mamma) så i hans rum behövs något fint att ställa alla priser och pokaler i. Jag tycker String hyllorna är fantastiska och det finns ju en uppsjö av modeller, dessutom som en vitrinmodell. Perfekt som prisskåp till Isak!
Tolixstolarna skulle vi tagit väl hand om, om vi hade haft turen att vinna dessa ;)
Tack för en inspirerande Feel Good blogg P!
Mvh CarolaL

Anonym sa...

Hej på dig! Har beundrat Tolix stolarna lääännge.
Har dock tyckt att de varit lite för dyra. Våra köksstolar idag är kopior av sjuan och de har nu gjort sitt, de är spruckna och jag har färgförbättrat dem, fast i fel vit färg så de är så fula! Tolix är min favvo i Länna möblers fina sortiment, kram från Jenny i Skåne

Anonym sa...

Hej!
Wow detta vill man ju inte missa. Tänk vilken lycka att få vinna dessa läckra stolar! Skulle varit super fina i vårt kök. TIll lite fina fårskinn som finns i Lännas sortiment och lite läckra nya kuddar som man aldrig kan få nog av. Håller tummarna på att vinsten går till oss det skulle pigga upp mig mkt. Tusen tack för en väldigt fin och inspirerande blogg<3 Kram Ulrika från Helsingborg

Anonym sa...

På Lännamöbler får jag alltid inspiration. Där står det vackra matbordet Hampton vit från Englesson. Med mjuka former och rena linjer sprider den skönhet. Man kan ha det runt till vardags och när tjocka släkten kommer lägger man i 1-3 skivor, trolleri! /Carina

Julia sa...

Oj jösses så många som tävlar, går när jag kikade in var det 57 stycken nu är det redan över 300, och bakom varje kommentar en unik person. Så min chans att vinna dessa underbara vackra stolar är kanske inte speciellt, men hoppet ska ju vara det sista som lämnar människan...


Min absoluta drömprodukt ur Lännas sortiment är
definitivt Matbordet Steelwood från Magis med design av Ronan och Erwan Bouroullec. Hur snyggt skulle det inte vara med 4 stycken vita Tolix A stolar i metallack runt om!!

Jag älskar kontrasten mellan vitt & svart, gammalt & nytt. Den gammal och genuin designen på Tolix stolarna blandat med modern design som matbordet Steelwood har. So lovely !!

STOR Kram till dig P!
/Julia

Thelma Louise sa...

henger meg på.:-))

Anonym sa...

Hei! Olen unelmoinut noista tuoleista pitkään. Nyt keittiössä olevat mätyiset kalusteet pöytä sekä tuolit ovat tunkkaiset keskenään. Tolix tuolit olisivat meille niin täydelliset!

Niina
Helsinki, Finland :)

Anonym sa...

I dräneringen vår trädgård försvann, när snön nu var borta vår "leråker" nu kom fram, hårt jobb för oss nu vänta, tänk att få sjunka ner i en Grythyttans utemöbel när vi andan behöver hämta.

Tack för en underbar blogg som gör en glad och ger fantastiska inredningstips så att vi kan skapa ett snyggt hem! Mvh Maria Andersson i Ed.

Julia sa...

Vilken spännande tävling. Såg igår kväll när jag var inne och kikade att närmare 50 stycken hade lämnat en kommentar, och idag är det över 300 stycken, och bakom varje kommentar är det en unik person, detta blir inte lätt...

Min absoluta drömprodukt ur Lännas sortiment är definitivt matbordet Steelwood från Magis med design av Ronan och Erwan Bouroullec. Hur snyggt vore det inte med 4 stycken vita Tolix A stolar i metallack runtom detta ur snygga matsalsbord.

Jag älskar kontrasten mellan vitt & svart, gammalt & nytt. Den gammal och genuin designen som Tolix stolarna har passar perfekt ihop med designen på matbordet Steelwood från Magis. Tycker inte man ska vara rädd för att blanda gammal design med ny. So lovely !!

Tack för en underbart bra blogg,
STOR kram till dig P!

/Julia i Örebro

Elin Eriksson sa...

Jag drömmer om ett hem med stolar från TOLIX så det är helt klart det första jag skulle välja från Länna Möblers sortiment. Har en underbar karl där hemma som inte förstår sig på mig och min stil men ändå gillar resultatet när jag smyger in mina fynd. Har inte vågat nämna något om dessa stolar för då skulle han gå i taket men jag vet att han skulle älska dessa tillsammans med vårt slagbord från 1800-talet i det enkla rena ikea-köket. Har också svårt att smygköpa dem då vi har gemensam ekonomi, annars är det min strategi och det brukar fungera men mindre köp :) Hoppas därför innerligt på att vinna dessa underbara favoriter! Tack för en toppenblogg!

Kram Elin

Anonym sa...

Hjälp vilken galet underbar tävling!
Sen jag började läsa din blogg för ett och ett halvt år sedan har jag börjat intressera mig mer och mer för design inredning, och jag har hittat massor med inspiration hos dig under vår lägenhetsreonvering. Nu när vi just renoverat klart vår lägenhet ska vi ha lite inflyttningsfest/ fira min födelsedag på påskafton och vi skulle verkligen behöva en hel drös med stolar! Jag är galen i stolar(och pallar och fåtöljer:)) och förutom Tolix stolar så skulle jag från Lännas hemsida gärna ha 4 st Acapulco fåtöljer på balkongen!
Kramar Charlotte Edberg från Västerås

GabriellaR sa...

Fåtölj A2 Utemöbel från Grythyttan är en av mina absluta favoritmöbler..
Eftersom den påminner om min mormor. Ljumma sommarkvällar på hennes altan i stolar lika dessa. Kakor och saft och utan några bekymmer satt vi barn där och fnittrade tyst för oss själva.
Underbart

projecantasi sa...

Goodluck everybody!
I living Türkiye and here is so away.
:))

Paula sa...

Thank you for a beautiful blog! As everyone else, I would love these chairs! The item I am dreaming of the most at the moment is a Barcelona chair in white leather. :-)

Cheers,
Paula

Cina sa...

Vilken tävling och vilket pris!!!
Länna möbler har verkligen klass på sitt sortiment. Och mitt val är....

En Howardsoffa i jeans med plats för fyra
det är en dröm, men de är ju så dyra
En möbel där hela familjen kan trivas och bara vara
tidlös,praktisk och håller även när vi får en barnbarns skara :)

Man kan bara hoppas att ....plötsligt händer det!!!

Anonym sa...

Absolut Grythyttans alla möbler, de ger en sån härlig barndomskänsla.. om man inte får välja den gula Fiaten med örter på taket:)

Anonym sa...

Såklart blir det dessa tolixstolar som är favvisen...:-)
Det är framförallt min man som är helt såld på dessa stolar.
Han fyller år i sommar och det hade varit så himla roligt att kunna överraska honom med 4 tolixstolar på hans födelsedag. Då hade han blivit världens lyckligaste...
De hade blivit så fina på vår veranda som ska bli klar nu i vår.
Tack för en finfin tävling och din blogg läser jag varje dag...:-)
Ha en fin dag. Kram Victoria M, vickanxx@hotmail.com

Unknown sa...

Hello! Ingen dålig tävling på en underbar blogg!
Jag älskar Länna Möblers hela sortiment och skulle inte tacka nej till en enda produkt ur deras sortiment. Men jag har i flera års tid drömt om två Svarta Octo Pendel (4240) från Secto design. Vi är en stor familj med 4 barn och både barn och vuxna har ofta vänner hemma på mat, därför har vi ett stort matsalsbord. Nu har vi två kandelabrar på bordet där vi tänder levande ljus i väntan på att ha turen att hitta två lite billigare armaturer som skulle funka, men drömmen är ju att nån gång få råd med underbara Octo! Fram tills dess är det svårt att stå ut med nått som bara känns som ett substitut så i lågornas sken skrapar vi en trisslott till och håller tummarna för vinst....

Anonym sa...

Min DRÖM kan bli SANN...om jag har turen att vinna dessa UNDERBARA stolarna från Tolix!
Vita Tolix stolar är min dröm och står HÖGST på min önskelista. Tänk att få sitta på en Tolix stol dagligen, vid varje tillfälle...frukosten, lunchen och middagen. Ja, alltid!!!
Tjatar på mannen varje dag om att vi ska köpa ett gäng med Tolix stolar...jag bara älskar den industriella looken som stolarna har. Dom skulle passa alldeles utmärkt i vårt matrum! Nu hoppas jag på lite tur...tack för en underbar blogg och tävling! Kramiz Nina R

Anonym sa...

Just nu drömmer jag om nya påslakan - det finns ju inget bättre än att få krypa ner i sängen med fina lakan.
Mille Nottis Carla Blå är helt i min smak.
Svensk sommar...
STOR KRAM från Helene

Anonym sa...

Jag får ont i magen av att välja, vill ha massor. Iaf så väljer jag en Mimou random sängram/huvudgavel. Skulle passa perfekt till SötN´s rum när växasängen ska kasseras. Lite industrikänsla, lite bohemchic, och sen totalt mys! För att inte tala om hur bra stolarna skulle passa in i samma stil!

/Märi

Anonym sa...

Hej P!
Arka loungestol är min nyaste dröm att sjunka ner i..helt fantastiskt vacker form!
Mycket underbara möbler finns det och så klart svårt att välja. Lyckliga den som vinner...kanske blir det jag?
Annsofie i Örebro

Anonym sa...

Hej Philla,
Efter att ha byggt och slitit med vårt hus varje ledig tid i 10 år nu, är vi äntligen nästan helt klara.

Min drömprodukt ur Lämnas härliga sortiment är "HÄNGMATTAN AMANDA" - där ser jag mig, ligga med laptopen i knät, njuta av din blogg och ta det lugnt för första sommaren på 10 år.

Tack kära du för all härlig inspiration och feelgood du ger mig varje dag!
♥♥♥Varma Kramar Lena i Kungsbacka♥♥♥

()()
. .
(Y )
( ( )O
o o
@@@ *GLAD PÅSK* @@@

Anonym sa...

Åh, jag drömmer om att få inreda vår egenritade gotlandsvilla i sten, när vi byggt klart, med dessa underbara Tolixstolar som är favoriten bland Länna Möblers sortiment. :)

Hoppas på tur!

Kram

Linda på Gotland

Anonym sa...

Hei.
Jeg har fulgt bloggen din i litt over et år. Den er bare nydelig. det er forresten du og din familie også.
Jeg har alltid ønsket meg Tolix- stoler, helt fra jeg så dem første gang. Derfor er dette mine favorittmøbler fra Länna Möblers sortiment. :)

Vennlig hilsen Hege

Anonym sa...

Tänk att få byta ut mitt furubord med tillhörande stolar....mot min "önskemöbel från Länna" som är Ardre slagbord från GAD....med plats för vår familj och många vänner. Vinner jag mina "drömstolar" så skulle jag blanda ärvda stolar i vitt tillsammans med Tolixstolar. Jag skulle njuta av varje stund:)Det skulle bli fantastiskt.
Tack för en inspirerande blogg.
Vårhälsningar från Eva-Britt

Josefin -Happy Days- *VI BYGGER HUS* sa...

Jag har en starkt förälskelse till charmiga vitrinskåp och föll därför för denna: http://www.lannamobler.se/website2/sv/skankar-och-vitrinskap/englesson-vitrin-med-skank-hampton-vit-612d622d.php

Stolarna från Tolix skulle vara en underbar dröm att få vinna, ser framför mig hur snygga de skulle bli i vårt kommande kök, vi bygger nytt klart i höst. Det skulle verkligen vara pricken över i för hemmet så jag håller mina tummar (och tår!).

Takc för en inspirerande blogg!

Caroline sa...

Sommaren 2010 köpte jag och min sambo ett hus i behov av renovering. Efter att vi bott hos mina föräldrar i en etta med hund och barn i 1,5 år för att spara pengar. I november flyttade vi in :) och huset ekar tomt! Vi har knappt möbler så ett gäng tolix-stolar är varmt välkomna! :)
En och annan y-stol skulle inte heller sitta fel ;)
Tack för en härlig blogg!
/Caroline

Anonym sa...

Min nya favorit är BACSAC!! Jag skulle vilja ha en massa krukor i olika storlekar i trädgården i sommar! Men en favorit sedan länge sedan är förstås Tolixstolarna som skulle ersätta dom klumpiga Teak-stolarna på altanen som redan är på väg till tippen!

AnnaB

Anonym sa...

Bestlite! Bara namnet väcker upp alla ljusa sinnen. Denna fantastiska lampa som lyser upp vår tillvaro på olika sätt, även när den är släckt! En fröjd för ögat. Endast plånboken blir ledsen...men det kostar att ligga på topp!

kram Lotte i Hässelby

Anonym sa...

Hej! Min favorit möbel är DUX Jetson fåtölj som har "följt" mig väldigt länge. Överallt där jag ser den så måste jag provsitta och känna på kvalitén. Den passar lika bra i en modern miljö som i en klassisk, måste vara den ultimata möbeln.
Tack snälla för all inspiration du ständigt bjuder på och för att vi alla får chansen att vinna fina vinster.
Kram Lena K

Frida I sa...

Men hjälp var min första tanke när jag såg vad priset var, EXAKT sådana stolar jag drömt om till vårt kök här hemma. Så jag skulle absolut säga att de är min favoritprodukt ur Lännas sortiment, men det har tyvärr inte blivit något köp då de är i allra dyraste laget när man som jag är en fattig student och ska vara glad om man iallafall kan fylla kylskåpet i köket varje månad. Så nya köksstolar skulle vara en mycket välkommen pluggmorot! Tack för en underbar blogg och all inspiration du ger i massor, du är SÅ duktig!

Sofia sa...

Men åh vilken helt underbar tävling:)De har hur mycket fint som helt men dessa stolar är min absoluta favorit i deras sortiment. Jag skulle bli superglad om jag hade turen att vinna, det vore en dröm. Jag skulle ha dem i vårt kök tillsammans med vår matbord som jag har fått från min kära mormor, ett riktigt gammalt bord som jag målat vitt:)Det skulle bli hur fint som helst.Hoppas hoppas nu:) Många Kramar till dig från Sofia i Dalarna

Anonym sa...

Vilken underbar tävling och jag som behöver nya köksstolar! Självklart vill jag pröva lyckan och vara med. Länna har bland de bästa sortimenten och min all time favorit är den handborstade aluminiumstolen från Emeco som jag fantiserat om i flera år!

Sofia S, Sthlm.

Anonym sa...

Vår dröm är en ny skön säng med en fin huvudgavel i tyg. Den säng vi har i dag har varit med många småbarns år och allt vad det innebär.

Den vi drömmer om är sängen Perfection Kontinental 180x200 och gaveln som skulle passa sååå fint till är Savann Hög 180 cm.

Vi drömmer och håller tummarna på vinst på de fina stolarna.

Kram Maria

Malin sa...

Ja vad vill man inte ha hos Länna möbler, så fina inredning. En av mina drömprodukter är de 3 skrinen från Day Atmosphere, så enkla och eleganta, stilrena. De är de små detaljerna som gör hemmet, enligt mig...

Nu håller jag tummarna att jag vinner dessa fina och stilrena stolarna :)

Ha en härlig dag!

Anonym sa...

Tolixstolarna såklart! Dessa underbart stiliga stolar som jag har drömt om så länge. Tänk om drömmen kunde bli sann... De skulle lyfta vårt renoveringsobjekt som vi har kämpat med i flera flera år. Tack för en underbar blogg som skänker inspiration och glädje i vardagen.
kram /Ninni från Stockholm

Jenny Ekberg sa...

Oj vad många som varit med och tävlat..Chansen är inte så stor att jag vinner. Men åååhhh vad jag vill..
Jag har just idag gjort ett blogg-inlägg om Tolix stolarna..Har skrivit att jag vill ha just vita och kanske nån grön och ev svart till mina obefintliga vita golv... dom ska bli vita sen när jag minipulerat klart mannen;) Tolix är ju sååå fruktansvärt snygga till just vita trägolv.

Det var en ev mina läsare som tipsade om din tävling. Jag kanske ska komma till att just TOLIX är min favorit. Tolixpallarna också. Två barpallar ska inhandlas bara vår köksö blir klar.

Jag låter som en bestatt galning;)
Ja.. då ska jag skriva varför just Tolix är så bra. För det första är den så fruktansvärt snygg. Den passar liksom överallt, till vilken stil som helst. Den är den perfekta brytningen i alla hem. Sen är den hållbar, passar både ute och inne, och HEMMA HOS MIG:)

Detta var verkligen en toppen tävling. Lyckost den som vinner.
Vh Jenny Ekberg
www.janethepain.se

Anna Carlsson sa...

Hejsan!

Jag är en flitig läsare av din fantastiska blogg. Dålig på att lämna mitt avtryck men återkommer dagligen för inspiration.

Förrutom dessa underbara stolarna som hade passat så bra i mitt hus så är deras svarta Jetson fåtölj en riktig drömprodukt. Det är en klassiker som man behåller länge. Den älskas av alla åldrar och folk med olika stilar.

Med vänlig hälsning
Anna Carlsson
anna@kreativ-design.se

Liselott sa...

Åh stolarna är underbara ! Jag fastnade för Alvar Aaltos skärmvägg från Artex som säkerligen är ett konstverk i sig i ett stort härligt rum med rätt belysning på men jag kan ändå inte låta bli att fundera på Bistro stolarna och borden på första sidan, de är såå härligt knalliga och karamelliga i färgerna och skulle passa perfekt på "mitt" hotell som är inhyst i en funkisbyggnad och dess härliga stenveranda...
Må så gott ! :-)
♥ Liselott i Linköping

Anna sa...

Engelsson Stockholm Kids 540WW VIT - Att få ha en liten liggandes i den underbara fina lilla sängen är som att få två drömmar inslagna i en.
Anna - Linköping

Ina sa...

Då får jag faktiskt säga att Tolixstolarna är en storfavorit!HELT UNDERBARA!!!Dock är dom bara en dröm tills vidare...men en dag ska jag äga ett par åtminstone.;)Hoppas på tur här också.

Kramis <3

Camilla sa...

Hej!!!
Måste säga att jag är ny på din blogg, blev rekomenderad att läsa den och fastnade.
Tävlingen om stolarna kom som ett brev på posten då min mamma fyller 60 den 18e maj och jag har slitit mitt hår för att hitta en underbar present till henne som hon förtjänar, då min mamma är helt inredningstokig skulle stolarna bli perfekt till våren för henne att ha i trädgården ( pappa skulle bli glad han med då han kan sitta med en öl och titta när mamma gräver i rabatterna haha )
Tack igen för en så glad blogg med mycket positivitet!!
Kramar Camilla

camilla sa...

Glömde säga att om jag själv hade fått välja hade jag haft ett bistro sett i chockrosa på balkongen, men det stannar vid en dröm då min sambo hade lagt in ett veto...men drömma bör man, kanske en dag när han inte är hemma....=)

Micke sa...

Oj oj vilken tävling! Min tjej har länge drömt om dessa stolar. Ur lännas sortiment är HAY matbordet min absoluta favorit! Skulle vara så snyggt tillsammans med dessa stolar. Hade varit en fin påskpresent att ge till min kära. Håller tummarna.

Jackie sa...

MEN HERREGUD KVINNA SKA DU LÄSA ALLA INLÄGGEN??!
Och här kommer ett till, kan ju inte motstå denna tävling ;)
Min favvo pryl är: En Hudson rocking chair från Emeco! Älskar designen, enkel helt enkelt. I den skulle jag ha suttit och gungat med min älskade lilla dotter..
Tack för en underbar blogg, som ger mig fööör mycket inspiration... inte bra...säger maken ;)

Anonym sa...

Vi går i väntans tider och om bara några veckor kommer våran lilla prinsessa. När vi nu skulle börja göra i ordning hennes rum, märkte vi att storebrors gammla baby grejer var ganska tuffa i stilen, så vi skulle verkligen vilja bryta av med en tjejig tapet. Nämligen med kyoto i färgen guld/fuchsia. Den hade nog gjort susen :) Sen behöver vi ju utöka med stolar till matbordet i vardagsrummet, nu när vi blir en till i familjen och då hade de inte varit fel med tolix stolarna ;)

Ha de toppen! Johan från Götlaborg

Sanna Nilsson sa...

Hej!
En av mina drömprodukter i Lännamöblers sortiment är en klassisk, och otroligt skön, Lamino Fårskinns-fåtölj.

Just denna möbel hade jag placerat hos min svärmor (då jag tyvärr inte har plats) som går igenom en tuff period i livet, både fysiskt och psykiskt. Hon och jag provsitter alltid denna fåtölj när tillfälle ges och vi båda ser framför oss en kväll vid brasan med ett glas gott vin, sittandes i en varsin Lamino.

Casa bianca di Mia sa...

Vilken fin vinst!
Min drömmöbel är en continentalsäng från Englesson Beds, en dubbelsäng i det snygga tyget från Sandberg!
Efter två små "troll" som sovit och snusat brevid oss i vår säng, vällingspill och bebisdregel.. känns det som vi skulle behöva en ny! ♥

Ha en fin dag!
//Mia

Angelica sa...

Hej hej, förutom de här fantastiska stolarna som jag tittat på innan men plånboken inte riktigt tillåter så är min inredningsdröm en servis från Mateus.. jag bara älskar de!! Må gott! Angelica

Helena Svensson sa...

Planerar du lite stolfix, så välj ABSOLUT en TOLIX...

http://divasboning.blogspot.com/2011/04/kul-tavling-inne-hos-h.html

Anonym sa...

Hej!
Vilken fantastisk tävling, med underbart pris. Jag vill jättegärna vara med!
Drömmer just nu om att skapa en biblioteksdel i vårt vardagsrum, med montanas öppna hyllsystem från golv till tak i vitt. Så läckra! Böckerna får stå för färgen. Skulle vara alldeles fantastiskt att kunna koppla av i en skön fåtölj och sträcka sig efter en härlig bok eller inspirerande magazin från hyllorna.
Önskar dig en underbar dag med mycket vårsol!
M.v.h Anna J i Gånghester

Helena Svensson sa...

Planerar du lite stolfix, så välj absolut en STOLIX

Anonym sa...

Ojojoj!
Vilken tävling och vilket sortiment!
Tolixstolarna har sedan länge varit en favorit men jag har liksom inte kommit till skott...
Jag har så många platser i vårt hem där jag vet att de skulle passa!
Din blogg har också blivit en favorit, tack!
Hoppas nu på tur!

asa.kling@hotmail.com

Anonym sa...

Hei,
Tolix stolene er absolutt en drøm å ha og absolutt favoriten i katalogen!
De er praktiske og veldig fine. En klasiker av fransk design. Håper at jeg vinner!
Takk for fin blogg! jeg leser deg fra Oslo.
Klem

Irene
cebbese@online.no

Mellan fyra väggar... sa...

Heej! Oj vilken tävling:)

Har dreglat över dessa stolar länge nu och kan ju inte då låta bli att vara med att tävla. Även om chansen är liten så gör jag ett försök:)

Vi kommer att skriva på papper för ett husköp snart och dessa skulle vara såå fina i vårt kommande matrum. Så jag säger att dessa stolar är helt klart en av mina favoriter.

Tack för en inspirerande blogg, besöker den dagligen..!lite av en drog faktiskt:)

Kram Sandra från Vimmerby

Olivia Videll sa...

Hello house of philia! :)

Mitt namn är Olivia Videll och jag är en student och arbetande tjej på 21 år som älskar din fantastiska inredningsblogg!
När jag såg att du hade denna tävlingen lös min värld upp, eftersom jag kände att denna gången vill jag verkligen vinna.
Och inte bara för att ha vunnit något, utan för att jag verkligen är i behov av fyra nya matsalsstolar!

Som en fattig student står det för tillfället 2 st hopfällbara ikeastolar runt mitt stora matbord. Det blir lite jobbigt i längden när man är fler än två som ska äta, då min soffa inte heller är så stor...

Min favoritstol är Kartells "Louis Ghost" men måste erkänna att det fanns väldigt många gudingar på Lännas möbler :)

Tack för en bra blogg!
/Olivia

Anonym sa...

Åh vilken tävling! Har länge velat ha dessa snygga stolar. Här kommer en liten motivering till vad jag skulle vilja ha ur Länna Möblers sortiment:

Inredning i vitt passar mig alltid bra,
Och detta vet jag att jag vill ha,
En Howardsoffa är bland era möbler min favorit,
En riktig mjuk dröm, en snygg godbit!

Nu håller jag tummarna.


Kram Johanna i Tyresö

Anonym sa...

Vilken generös tävling! Om jag skulle välja en produkt ur Lännas sortiment så är mitt val den helt underbara "Hängande Karmstolen" från Fermob. Färgen Turquoise Blue är helt fantastisk. Den skulle vara så fin i ett träd intill vår turkosa pool. Där skulle jag kunna sitta och dingla med benen medans jag tittar på när andra i familjen busar i badet. Gärna med ett glas lemonad i handen och några sköna kuddar till. Det är så att man känner sommarsolen i ansiktet när man tänker på det. Pernilla I, Eskilstuna

Anonym sa...

VÅRT SJABBIGA UTERUM BEHÖVER ETT ORDENTLIGT FIX
VIT FÄRG, NYTT GOLV OCH STOLAR FRÅN TOLIX..
TÄNK ATT SEDAN DÄR PÅ FINASTE STOLEN SITTA..
NJUTA AV EN PETRAS BLOGG OCH PÅ GRÖNSKAN OCH BLOMMORNA TITTA..
KANSKE ÄR DET BARA EN FANTASI,
MEN MED LÄNNA OCH PETRAS HJÄLP KAN DET NU VERKLIGHET BLI!

Tack snälla Petra för all din inspiration, du e grym! Tänk om jag kunde vinna den här gången..Oj, oj, oj vilket pris!
Kram från Alexandra i Östersund
Alexandragr8@hotmail.com

Anonym sa...

Först vill jag berömma din fina blogg! Min drömmöbel måste naturligtvis bli DUX madrass. Detta för att den vi har idag har hängt med i allt från barnafödsel till hjärnskakning, så du förstår den behöver bytas ut.
MVH Jennie från Blekinge

Alexandra sa...

Min absoluta favorit är ju Ardre slagbord!!! Något jag önskat mig länge nu när vi blivit en riktigt stor familj och för att det hade gjort sig utomordentligt i vårat kök till just ett par snygga stolar!! (gissa vilka)= )... Kram Alexandra

Anonym sa...

HEJ JAG SKULLE OXÅ GÄRNA HA DOM FINA STOLARNA. NU NÄR VI RENOVERA VÅRT HUS O ALLA PENGAR ÄR SLUT. SKULLE FYRA FINA STOLAR SITTA FINT.NÅGOT FINT ATT VILA ÖGONEN PÅ NÄR MAN ÄR HELT SLUT.
KRAM .NICCAN

Anonym sa...

Mina tankar går till Arabian night stilen . Lite Bazaar känsla :) Jag skulle vilja ha en servis från Mateus . sååå härliga färger . Tänk att få duka ut till en grillfest med denna underbara servis :) Me like , Tolax stolarna skulle för övrigt passa bäst hemma i mitt kök i Norrköping :) MVH. Anneli

Anonym sa...

Förutom Tolix stolarna som är fantastiska, och helt, helt underbara, så har har jag en dröm att någon gång få köpa det underbara slagbordet från G.A.D Ardre björk.Det skulle passa så bra in i mitt kök.Idag dras jag med ett gammalt skruttigt bord som är fullt med gaffel och knivhack, och färg från barnens alla middagar och pysselstunder:o)Dessutom har vi bara 3 stolar så jag sitter på en pall i köket och jag skulle bli såååå glad om vi äntligen fick 1 varsin stol till vår lilla familj på 4:a :o)
Tack för en supermysig blogg! // Jenny M

Tant Åsa sa...

Tolix stolarna är ju bara så läckra, vem vill inte ha sådana? Jag tycker den underbara svarta hängande karmstolen från Fermob är underbar. Den skulle jag hänga upp vid sommarhuset och sitta och meditera under sommarn. Tack för en underbar blogg du är så duktig.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Själva vinsten är ju en inredningsdröm! Verkligen!

Men annars skulle jag nog välja något av satsborden. Gillar tanken med satsbord: gott om plats för gott fika ifall man vill, och snyggt att trycka ihop dem när man behöver dansgolv till sina gull-ungar!

Lycka till mig nu i tävlingen!

Anonym sa...

Hej!

Jag hoppas att jag har tur på denna tävling!
Tolix är jätte fin och dröm :)

Tack för din jättefin blog! I love it <3

Hälsning, Riikka i Finland

Anonym sa...

Hej!
Lätt som en plätt, det är ju dessa fina stolar från Tolix. Har gått och tittat på den länge men plånboken tillåter inte det. Så nu hoppas jag på tur i denna fantastiska tävling. Å om jag vann vad lycklig jag skulle bli :)/
Kram Madde S

Fjasevas Huset sa...

Wow! En super flott premie! krysser alt jeg har jeg:)
Mitt drømmemøbel er nok Great lift sofa!! Utrolig lekker og enkle rene linjer. Skulle gladelig byttet ut IKEA sofaen med den ja:) siden det er en 4 seter hadde det holdt med et par lekre stoler til bare... Mhhhh... Drømmer er heldigvis gratis:)


Klem fra Mirjam

Anonym sa...

Jag bor inte så långt ifrån Länna,
och älskar att i denna butik få ränna.
Så mycket snyggt och tidlöst man där kan se;
i otaliga timmar har jag dreglat framför en BL3!
Men med en privatekonomi som stavas "fattig student"
har jag alltid tomhänt till hemmet återvänt.
Istället är mitt hem fullt av DIY-projekt,
och visst känns det både personligt och käckt.
Men självklart finns dyr design i mina inredningsdrömmar:
att få byta ut IKEA-stolarna med fula dyn-sömmar.
Om jag skulle vinna TOLIX-stolarna vore min lycka gjord,
och jag skulle med omsorg placera dem vid mitt bord!
Där skulle jag nöjt sitta, äta och plugga,
och nästa tenta skulle jag definitivt inte kugga. ;)
Nu håller jag mina tummar och tår
för att min inredningsdröm uppfylls redan i år!

Kramar från
Madeleine i Stockholm

Anonym sa...

Hej P
Vilken toppentävling:) Passar perfekt så här på vårkanten. Min drömmöbel förutom Tolix....för mig är valet enkelt:
Går det att hitta,
något skönare än att på sitta.
En riktig Kung,
är Grythyttan med gung.
Tänk att få njuta och känna,
sommaren i utemöbler från Länna

Ha det så härligt på ÖN och GLAD PÅSK!
//Madelene G

Anonym sa...

Älskar din blogg P! Jag följer den i tysthet, har aldrig kommenterat. Men nu är jag bara tvungen:) Du har ett fantastiskt hem, en underbart fin familj, och inte minst stil och smak!:)

Dessa stolar är en riktig dröm! Åhh, bara älskar dom! Dock har de bara förblivit en dröm, går hemma och är mammaledig med mitt lilla bustroll, så ekonomin är inte sådär jätte blomstrande just nu;)
Drömmer även om de handgjorda korgarna från svenska korbo! Så snygga att ha ute i trädgården, men även inne. Kanske med lite ved i bredvid kakelugnen:)

Dessa stolar skulle verkligen förgylla vardagen, mammaledigheten och sätta lite guldkant på tillvaron:)

Ha en fin dag!

Lina sa...

Oj vilket pris. Tolix stolarna är verkligen dröm stolarna. Vi har precis flyttat till nytt hus och det råder total brist på stolar till matrummet. Vi sitter och trängs vid köksön tillsvidare. Drömprodukten från Länna möbler är just tolix, jag har suktat efter dom länge men aldrig kommit till skott!

Therése sa...

Min inredningsvärld är just nu koncentrerad på vad som kommer att hända i trädgården i sommar...Jag kan se framför mig en klassisks ormbunkssoffa i svart under körsbärsträdet där man kan finna lugn o ro o lukta på blommorna!!!
Tack för din inspirerande blogg:)

/ Therése

Josefine sa...

Nu låter det här kanske som ett riktigt påhitt, men det är faktiskt sant.. att de fyra Tolix-stolarna som du visar på bilden är min största önskan av allt!! Jag och min sambo har precis köpt vårt första lilla trähus, som vi med varsam hand håller på att renovera. Det tar en oändilig tid, då vi gör allt själv + att det kostar massvis med pengar. Detta gör att det inte finns mycket över till annat, då vi är ganska unga och precis har börjat vårt liv tillsammans. Vår första jul, gav min sambo mig ett underbart gammalt, runt träbord som vi har i köket. Stolar saknades till bordet och för tillfället "pryds" det av två pallar i plast. Dessa tolixstolar vore därför en ren dröm! Tänk att få ha ett färdigmöblerat rum, en fin plats där vi kan njuta av goa middagar mitt i allt detta "kaos". Du om någon förstår nog vad det betyder att få ha det fint omkring sig! :) Jag håller alla tummar jag kan! Massa varma kramar från Josefine

Anonym sa...

Tolix stolarna skulle passa perfekt runt mitt vitlackerade gamla matbord, bredvid mitt stora grå målade 1800-tals skåp med spegeldörrar. Drömmen ovanför samma matbord är Caboche lampan från Foscarini(finns hos Länna möbler), som en dag måste bli min! Det lite moderna industriella är en fin avrundning mot de gamla möblerna och deras charm! Älskar inredning och kläder och din blogg ger mig precis den inspiration jag behöver! Tussilago hälsningar/ Monica

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Ynskjer meg så veldig BESTLITE sin bordlampe BL2. Kvifor? Fordi den er så kjempefin, og hadde gitt gangen den final touch som behøvs! :)

Kram Elin

Anonym sa...

Hej!
Min drömmöbel (lampa) är http://www.lannamobler.se/website2/sv/golvlampor/tom-dixon-golvlampa-felt-shade.php, den är så himlans häftig! Kan se framför mig den i mitt rum, oj så snyggt det skulle vara!

Kram Filippa♥

Fräkniga donnan sa...

Jättefina stolar helt i min smak!! jag drömmer om dom..så nu håller jag tummarna!
Det va svårt att välja en sak i deras underbara utbud!! Men en stor favorit i sortimentet är den vakra EVA SOLO FAT EK skålen! Den skulle jag fylla med exotisk frukt o placera i vardagsrummet. Då skulle jag bli så glad varje gång jag va sugen på en frukt!! Tack för din fina blogg & dina härliga tävlingar!!
Kram

Anonym sa...

Millenotti-sängkläder skulle vara skönt att snusa på, men tolixstolarna ligger ganska högt på önskelistan! Skulle passa i vårt kök som är från början av 20-talet,lite gammalt, romantiskt och ruffigt! Precis som jag :) Kram PETRA

Marthina, Holmbytorp sa...

Vår dröm är en soffa! Vi dissade soffa för ett antal år sedan till förmån för 4 fåtöljer. Dessa är nu inte så vackra längre efter småbarnsåren... Å vad jag saknar att ha en soffa igen att få sträcka ut sig i! Soffan Lift med Divan från Länna i nougatfärgat tyg, mmmm! Det vore en dröm i vår nyrenoverade vind som går helt i vitt. Kram på dig/Marthina, Holmbytorp

Anonym sa...

Min favorit hos Lämna möbler är porslinet från Mateus. Det kan liva upp vilken vardagsmat som helst! Dessutom är det ju så fantastiskt att bara ha framme och titta på. I Love it! Tolix stolarna hade passat perfekt hos oss och det hade varit världens bästa present då det är min födelsedag i dag!!!!Kram Madeleine
madde@maskrosstigen.se

Anonym sa...

Hej!
En stilren klassiker i all enkelhet skulle jag gärna vilja ha i min trädgård just nu dvs Grythyttans fåtölj A2 därtill skulle jag gärna ha ett bord och varför inte då grythyttans 9a. Allt gärna i vitt.
Det är väl inte för inte som de är har blivit en designklassiker, det räcker att titta på dem så blir man nästan lite kär. Ungefär som med tolixstolarna:)
Kram Jessica i Uddevalla

Josse sa...

Vilken drömtävling - att vinna då förstås ;).

Lampan GLAS från Diesel with Foscarini hade gärna fått pryda mitt nylackade vita hallbord och i bakgrunden skulle tapeten Krysantemer från Josef Franke verkligen komma till sin rätt.
Lampor i alla dess former och slag är det som fångar min uppmärksamhet när jag kommer in i ett hem. Man kan variera styrkor, sken och utseende för att fånga upp rätt vinklar i rum och framförallt för att skapa den stämning som man vill ha i sitt hem!

Jag hoppas på tur i denna supertävling, vilken dröm det hade varit att ställa fram 4 st Tolix A stolar nu i vår!!

Karin sa...

Utemöbler från Grythyttan har länge stått på min önskelista då de är fina i sin enkelhet och jag vet att de skulle följa mig livet ut.
Tack för en mysig blogg som ger energi! //Karin

Mitt skabbiga chica hus sa...

Men gaaah vilken tävling, klart man vill tävla!

Min drömprodukt är nog den stora svängda howardsoffan. Just för att den skulle utan tvekan göra hela vardagsrummet.

Vill passa på att gratulera till månadens blogg i lantliv! Det är du värd.

Kramar Mia

Anonym sa...

Hej, min favorit från Länna möbler är BL1 lampan från bestlite i svart. Magiskt snygg och en klasisk lampa som man kan ha hela livet. Ha en härlig dag, sara

Anna sa...

Förändringsprocessen i vardagsrummet är igång....äntligen efter allt velande - i familjen är det ju inte bara MIN vilja ;)
Golvslip och väggmåleri är på gång, Howardsoffa påtänkt, vårt bord har fått vit färg, 6 st vita Eames stolar inköpta OCH till detta hade jag SÅ gärna kompleterat mina Mateus skålar från Länna möbler. Tänk att få duka med en Mateusservis i blandade ljusa färger. Nice, gästerna är redan bjudna!
Får inte glömma att säga att Tolix-stolarna hade varit perfekta i köket.
Stor kram och mina tummar är hållna, Anna i Helsingborg

Signe 1 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Halloj!

Flyttar till in i vårt nybyggda hus i påsk och skulle gärna slänga allt gammalt och köpa nytt, nytt, nytt! Ur Lännas sortiment skulle jag välja en klassisk string pockethylla att ställa söta saker i på sonens rum. Tolixsstolarna skulle nog få bo ute på våran amerikanska veranda. Glad påsk! /Emily i Sala

Signe 1 sa...

ja vad säger man...eftersom vi troligen är galna som nu ska sälja vårt nya funkishus och flytta till en i och för sig fantastik etagevåning med två gigantiska takterasser, så skulle ju grythyttanmöblerna passa finfint däruppe på 8:e och 9:e våningen;-) tolixstolarna vore ju oxå rätt nice att ha när jag ska ha min 'sex and the city'-inspirerande inflyttningsfest med en cosmopolitan som välkomstdrink:-) min man tycker jag är galen som redan har börjat planera den då vi flyttar in i februari nästa år, men sån är jag, haha...

ha det gott!

kramen s

Anonym sa...

Lätt val!!!! soffbord från GAD med kalkstensskiva har jag för många år sedan bestämt mig för skall bli mitt. Jag har målat mitt nuvarande soffbord med åtskilliga lager vit färg i avvaktan på att detta bord skall bli mitt. Under tiden jag väntar på trissvinsten så sitter jag gärna vackert på tolix. Tack för en inspirerande blogg! Sussi

M sa...

hej!
Min favorit är nog Tolix-stolen! Min man har byggt ett fint stort matbord och nu skulle vi behöva stolar (egentligen har vi sökt perfekta och billiga stolar i ett år )
Fin tävling!
Häls. Mirka

Anonym sa...

Oj vad mycket fint de har! Stockholms avlastningsbord skulle bli pricket över i:et i vårt blivande kök, åh vilken dröm att få pynta denna underbara möbel med våra favoritprylar! Kram Åsa Jonsson

Lena J Slattery sa...

Efter en lång väntan flyttade vi äntligen in i vårt drömhus!! Jag var i slutet av en tuff graviditet och sängliggandes sista veckorna. Vill tacka DIG för din fantastiska blogg som blev dagens ljusglimt, där kunde jag drömma mig bort och se fantastisk inredning och underbara kläder. I november kom äntligen vår lilla "skatt" nr3, en fantastisk liten prinsessa. Äntligen skulle vi starta viss renovering och framförallt skulle jag inreda!!! Det blev inte så då vi olyckligtvis drabbades av en stor vattenläcka. De senaste månaderna har vi bott bland fläktar och utan golv. I går blev äntligen köket klart och i kväll ska köksbordet målas i vitaste vitt. Drömstolarna från Tolix är mer än välkomna i vårt hem och skulle verkligen passa i det underbara nyrenoverade köket!
Kram Lena JS Göteborg

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 756   Nyare› Senaste»