tisdag 12 april 2011

TÄVLING - VINN FYRA TOLIXSTOLAR

.

.



Denna härliga Aprilkväll kan jag, tillsammans med den finfina butiken Länna Möbler, presentera en fantastisk tävling där vinsten är inte mindre än 4 stycken Tolix A stolar i metallack. Alltså hela fyra stycken underbart snygga stolar till ett värde av 8560 kr kan du nu vinna här hos House of Philia kära bloggis!

Lämna bara en liten kommentar där du skriver vilken möbel eller inredningsdetlaj som är din drömprodukt ur Lännas fantastiska sortiment och även kort beskriver varför just den detta är din inredningsdröm.




Bästa beskrivning vinner!


Det går att tävla fram till Påskafton den 23:e April kl 12.00.




Lycka till!





756 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 600 av 756   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Hej och tack för din underbart inspirerande blog! Läser den flera ggr i veckan. Måste faktiskt säga att min dröm möbel är just dessa Tolix stolar. De skulle passa perfekt till vårt matsalsbord som vi äntligen fått beställt idag hos en möbelsnickare. Nu får jag bara hoppas på lite tur :-)
Kram Annie

Anonym sa...

Ååå vilken fin påsktävling. Dessa skulle passa såå bra till mitt lilla sommarhus.
Önskar er en trevlig kväll!
Katrin

Lela sa...

Tolix är min favorit! Dessa bedårande plåtstolar som för tankar och dagdrömmar till latino breddgrader, med stark het espresso,mörka lockar under vespahjälmen och bultande hjärtan. Tänk att få sitta på altanen vickandes på stolen och minnas de ljuvligaste av minnen.

Ciao Helena Göteborg

Anonym sa...

Vi vill ju va som Du
Ha det som Du...
uuuu....
Det vill jag nuuu....

Drömmer om att sonens rum ska bli lite mer som hemma hos Dig. Vill kasta ut hans furusäng och ställa in en TRONDHEIM-säng iställer. Så snygg och praktisk. Vill kasta ut stolarna i kökdet och piffa till det med fyra nya stolar.

KRAM YVONNE i Nyköping

Fryd & Sjarm sa...

Wow for en giveaway!
Den varen jeg liker best er disse Tolix stolene, selv om de har vedig mye annet som frister også:)
Vi holder på å bygge hus nå, og merker det er MYE som må kjøpes inn, disse Tolix stolene hadde passet perfekt til betonggulvet på kjøkkenet vårt!

Synes det er bra at du fortsetter bloggen selv om det er mange negative mennesker her ute! Stå på og fortsett med din fine FEELGOOD stemning!

God vår videre!

Anonym sa...

Hej!
Det börjar bli dags att byta ut den gamla köksmöbeln i avlutad furu... Har sneglat på tolixstolarna länge men har inte kunnat övertala min man som helst investerar i prylar med sladd. I Lännas sortiment söker jag mig genast till sidorna som riktar sig till barn. En härlig matta med pennor på skulle vara fint i tjejernas rum... Men nu var det ju mig det handlade om...
Hälsningar
Linda

Anonym sa...

Tack för en underbar blogg som jag följer nästan dagligen. Nu passar jag på att försöka vinna dessa underbara Tolix stolar. Förutom dessa stolar skulle jag vilja ha en Byarum utomhussoffa som kan förgylla vår trädgård.Kram Josefin

Anonym sa...

Hej

Det här kunde ju inte komma bättre. Jag vet att min fru har tittat på de sjukt snygga Tolix-stolarna i flera år, men plånboken har inte riktigt tillåtit en överaskning från mig. Vore helt underbart att få överaska min fru med fyra stolar. De skulle passa så jäkla bra i vårt kök då de är snygga och väldigt lättskötta (3 barn) :)

Bara till att hoppas på det bästa!

Tack för en bra blogg!

/Johan, Stockholm

Anonym sa...

Min dröm är Utemöbler från Grythyttan dessa underbara utemöbler får mig att drömma och minnas min barndom hemma hos min farmor o farfar sittandes i dessa möbler med ett glas hallon saft och en bulle som min farmor bakat. Skulle vara underbart att kunna pryda min trädgård med dessa underbara utemöbler som alltid är moderna. Tack för en otroligt inspirerande och rolig blogg!!! / Maria

Jorid + NOE Blog sa...

Elsker tolix!

Jeg skulle gjerne kjøpt denne lampen inne hos Lannas sortiment: http://www.lannamobler.se/website2/sv/taklampor/lightyears-taklampa-atomheart-p2.php

Jeg har tenkt lenge på tolix, men ikke hatt råd!

Krysser fingrene.

KRAM

Anonym sa...

Oj oj oj, jag skulle absolut byta ut mina trasiga köksstolar till just dessa härliga vita Tolix! Skulle passa perfekt till min pastelliga inredning - och jag skulle inte behöva vara rädd varje gång jag får gäster att stolarna rasar sönder under dem! :D
Hälsar Sandy

Unknown sa...

Jag skulle så gärna vilja vinna de fantastiska Tolixstolarna! De har jag drömt om länge! Drömmer även om en Paris divan! Har fått 3 underbara barn på 3,5 år och det är minst sagt full fart hela dagarna... ;-) Skulle älska att krypa upp i divanen när barnen somnat! Tack för en inspirerande blogg, som jag följer varje dag! UlrikaS i Göteborg

Anonym sa...

Bestlite BL9M.

Bäst med Bestlite är bäst! Så enkelt är det! Enklast är bäst därför är Bestlite bäst!

Kram från Caroline i Växjö
PS. Bästa urvalet man kan tänka sig finns i sortimentet! Vilken fantastisk tävling!

Carolin sa...

Har spanat in dessa stolar i över 2 år nu, men just nu är jag mamma ledig och som alla vet är föräldrarpenningen inte den fetaste. De är så otroligt snygga och stilrena även Bourgie lampan från kartell är en favorit. Åh vad jag hoppas på att jag vinner dessa!!

En liten stjärna till dig för att du inspirerar oss så. Allt vad de gäller inredning och kläder :)

Kram Carolin

Sonja sa...

Jag vill vara med! :)
Stolarna du lottar ut är mina absoluta favriter!
Har dräglat efter dom sååååå länge :) Inreder mitt hem i nytt och gammalt men stolarnas material finns inte än hos oss, dom skulle sitta så bra vid just vårt matbord ;)

Anonym sa...

förutom tolixstolarna till matrummet då!! så skulle ett gäng svarta classik karmstolar från byarumsbruk sitta fint i ett påskägg! och den underbart söta barnsoffan från samma märke vore så mysig att få ställa framför en lekstuga under ett äppelträd. vore så himla härligt att få påbörja vårt nya liv med ett STORT paket till hela familjen 1,2,3,4 stolar som kommer att spela en stor roll i en familj. frukostar, middagar,kalas och tonårsbråk;) och hålla hela vägen fram till utfugna barn och åldrande gammlingar som håller varandra i hand och tåflörtar under bordet=)
LÖV från Sara från Nordingrå

Anonym sa...

Hej!
Åååhhh vad jag önskar mig nya stolar!
Mina favvisar är helt klart tolix eller y- stolarna
som finns hos Länna möbler!

Tack söta du för en underbar tävling och blogg!
Kram från Therese H, Helsingborg

Anonym sa...

Suktar just nu allra mest efter två stycken Bestlite, närmare bestämt Bl7. Ska renovera badrummet när som, håller just på att köpa in de olika projekten. Klippt och klistrat, vänt och vridit, upp på tavlan, nä inte helt hundra....... Till detta badrum köper jag bara precis det som jag verkligen vill ha. Behöver jag säga att en tolix verkligen skulle bli pricken över iet, i det vackra ljuset från två svarta skönheter.
Bästa hälsningar Camilla i Helsingborg

Petra sa...

Den klassiska laminofåtöljen har jag sedan tonåren suktat efter eftersom den skulle passa perfekt som läsfåtölj. Tyvärr har jag inte slagit slag i saken ännu men en dag så...

Anonym sa...

De fina stolarna hade gärna fått flytta hem til mig, hoppas hoppas! LÄnna har så mkt fina möbler men jag är lite extra svag för Stringhyllan, så tidlös och snygg...Kram Angelica i Lund

Anonym sa...

halloj!
tolixstolarna är superduperfina MEN min drömmöbel är
-Tadaa!!
DaCapo från Eilersen -Wow!
Soffan för heela min uuunderbara stooora familj med 2 (!) GiGaNtIsKa tonåringar
(vänta bara tills din Trulle är 193 lång å har skor i storlek 47- jag lovar - DÅ förstår du!)
+ en superduper busig 6 åring OCH en 4årig propeller som tar mest plats av alla??
Ska mams o paps också få va med så är det DaCapo som gäller : )
kramiz/Babs

Anonym sa...

Galet många som är med och vill tävla... Va kul!

Bäst just nu hos Länna...
Arkipelag Gavelbänk från MAVIS är min nästa drömmöbel. Med två fårskinnsfällar på bänken blir det en praktisk liten påklädningsplats i sovrummet till två småtjejer!

Tack för en härlig blogg!
//Annika

☆Therese sa...

Wao! Her kan en jo ikke la være å "henge" seg på.
Bortsett fra Tolix stolene er det nok Grythyttans stålmøbler som er min favoritt. Har ønsket meg en sittegruppe (A2 + bord) i flere år. Syntes de har en herlig, klassisk stil. De har en fasong jeg aldri blir trøtt på.

Lykke til, til alle som legger igjen et håp her :O)

Anna Larsson sa...

En dröm brukar just bara vara en dröm, och när man vaknar så vet man att det inte va på riktigt!
Jag drömmer om att jag vann just dessa underbara Tolix stolar ifrån Länna & hoppas när jag vaknar ur min dröm att det var sant !

Arcturasidyll sa...

Min stora dröm är en Tempur säng gärna en SIGNATURE II. Den har ställbar sängbotten.
TEMPUR madrassen formar sig exakt efter din kropps konturer och ställning, vilket ger nacken, ryggen och benen precis det stöd som behövs. Din ben- och muskelstomme får ett perfekt anatomiskt stöd, som fördelar trycket över hela liggytan. Tryckfördelningen minskar antalet tryckpunkter, vilket nästan eliminerar kroppens behov av att vända och vrida sig under sömnen.

Anledningen till denna "dröm" är min kropp... jag är till ålder endast 32 år men kroppsligt är jag betydligt äldre=( jag lider bla av diskbråck i nacke o ländrygg, som gör mitt liv besvärligt... att sova skönt i en bra säng är min drömm En Tempur säng skulle göra gott för mig sömn!! Alltså ett enkelt val från Länna möbel!!

Tack för en underbar blogg o en underbar tävling!!

Jennie sa...

Förutom de suuupercoola tolixstolarna som verkligen skulle platsa i vårt kök så föll jag direkt för vitrinskåpet HAMPTON: Har så mycket fint i mina skåp som jag skulle vilja visa upp. Så nu håller jag tummar och tår för att jag vinner stolarna, för att få en dröm uppfylld... =)

Jennie i Hudiksvall

Josefin sa...

För mer än 10 år sedan såg jag Tolixstolar för första gången under en sem resa till Köpenhamn.
Sen dess nerskrivna och inritade på alla önskelistor och husritningar man gjort genom åren.
Ser Tolix vid vårt matbord där de är med om allt som händer- god mat och fest med släkt och vänner eller bara för att förgylla vardagen tilsammans med min underbara familj.
eller vänta...
De finns på min sons rum för läxläsning och bus.
eller vänta...
De finns vid vårt skrivbord till stunder vid data med mina favoritbloggar
eller vänta...
Jag kom på att jag vill ha dem överallt!
Som ni förstår är Tolix stolarna min dröm!
Kram Josefin

Anonym sa...

Storfavoriten hos Länna Möbler måste ändå bli den klassiska TOLIX-stolen...
Egentligen finns det bara en enda anledning - det räcker att se den så är man såld. Att den dessutom är enkel, snygg, tidlös, praktisk, lätt att placera, enkel att torka av och alldeles underbar är ju extra +++++++
Om fyra Tolixstolar fick flytta hem till mig, skulle jag bli överlycklig och en dröm som är drömd otaliga gånger gå i uppfyllelse!

Tack för en superfin-fin blogg som jag följer varje dag!

Kramar från Ulrika S.

Frusna flickan sa...

Galen utlottning!! Jag är kär i
G.A.D. ARDRE SLAGBORD i Björk då det ser utsökt stilrent ut och skulle passa perfekt i mitt kök tillsammans med stolarna ;-)Om jag inte vinner dessa kommer bordet att passa de betydligt tristare men ändå fina stolarna Olle från IKEA i vitt. Jag blandar designermöbler med IKEA och gamla loppisfynd. Tack för en fin blogg!

Kram
frusnaflickan@hotmail.com

VitaMagnolia sa...

Vilken erhört generös tävling! En tävling som jag VERKLIGEN inte kan missa. För det är just vita Tolixstolar jag länge gått och drömt om. De passar perfekt till vårt vita äldre köksbord. Älskar blandning, nytt och gammalt.
Hoppas på lite tur för en gång skull!

Tusen tack för att du alltid sprider så mycket glädje och ger en inspirerande blogg med underbara bilder.

Stor kram/Josefin

Janne sa...

OMG, så utrolig bra premie:) Hvis vi ser bortifra Tolix-stolene, likte jeg veldig godt "STOCKHOLM 564WW VIT SKOBÄNK"
Dette fordi jeg har alt for mange sko som trenger plass et sted:)

PS: Tolix hadde passet perfekt inn på vårt nye kjøkken.

Ha en fin kveld Philia:)
**Janne

Madeleine sa...

Jag ääälskar DLM-bordet! I den vackra gula färgen gör det mej glad att titta på. Vad mer kan man behöva? :-)

Trevlig kväll!

Anonym sa...

DE STOLARNA!!!!! Är heeelt underbara.. Helt klart favoriten i länna!
Dessa hade varit så perfekta i vår glasveranda med vårat stora robusta bord!
Jag gör iallafall ett försök, har hitills aldrig vunnit något! Men någon gång är väl den första kanske;)

Tack för din fantastiska blogg! Stora kramar Saranicolina

Anonym sa...

Vilken fantastisk påsktävling! Min drömmöbel från Lännas sortiment är grythyttans klassiska A2 stol. Har alltid älskat att gunga och kan inte tänka mig en finare trädgårdsmöbel med gung i. Glad påsk! /Annika

Karin A sa...

Vilken fantastisk vinst. Det finns ju massor i Lännas sortiment som gärna hade fått flytta hem till mig och förutom Tolixstolarna (som är underbara) så är favoriten en tresitsig Howardsoffa från Englesson. Anledning är enkel - jag letar just nu efter en ny soffa. Ha det gott!

Charlotta sa...

Vår syrenberså skriker efter fyra A2-stolar och ett A9-bord. "-Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2!!!"

Anonym sa...

En dröm är faktiskt de fina Tolixstolarna som tävlingen avser. Tänk att ha dessa fina på sin uteplats i sommar tillsammans med ett rufft bord, Läckert!

Hälsn. Jenny Ä-holm

Emilia sa...

Mina döttrar delar sovrum. Just nu sover lillan i sin spjälsäng, men det kommer hon inte vara nöjd med särskilt länge till om jag känner henne rätt... Ett varsitt rum går inte för stunden, så våningssäng eller en familjesäng är det som står högst på våran önskelista just nu. Eller förlåt, allra högst står en familjesäng, för då finns det fler sovplatser i huset. Och det behöver kanske inte bli lika trångt i min o makens dubbelsäng... :)

Anonym sa...

Hei. Jeg drømmer om BL 2:):)Og tolixstolene selvfølgelig. Har kjøpt noen nyyydelige puter som jeg i fremtiden tenker å ha på akkurat slike stoler, så det hadde jo vært veldig gøy å vinne.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Anonym sa...

Om jag skall välja ut en drömprodukt från Länna möbler landar nog valet på en vit Vipp 16 pedalhink! Detta dels för att den är så fruktansvärt snygg och dels (vilket är ett skäl som väger lika tungt som det första) att dess smarta konstruktion skulle stoppa vår lilla vilda 14 månader gamla dotter från att ta sig in i soptunnan och gräva fram spännande "fynd" (något som nu händer så ofta hon får chansen..)!

Tack för en superbra blogg!

Hälsningar Nina

Vit stjärna sa...

Fantastisk tävling med fantastiska stolar, alla fyra skulle göra sig fantastiskt bra runt ett framtida runt köksbord här hemma hos mig!!! :)

Gillar hela sortimentet hos Länna möbler men fastnar alltid lite extra när jag ser taklampan Liv, en perfekt blandning av enkelhet, romantik och oändliga variationsmöjligheter, en lagom utstickare som passar i de flesta miljöer.

Håller tummar och tår! Tack för en kanonfin blogg! Kram Anna

Magdalena sa...

Kan hända detta även lockar humlor och bin - renbäddad blåblommig lyx i sval satin
Här sover jag lugnt i mitt blomparadis,
en inredningsdröm väl värd sitt pris!

Lakan från Mille Notti, Carla Blå påslakanset skulle jag verkligen vilja bädda sängen här hemma med :-)

Och dessa stolar skulle ju som sagt inte heller vara fel (annars hade jag ju inte ansträngt mig med ett rim ;-))- supercoola i vårt kök!

Tack för en väldigt mysig och inspirerande blogg!

Anonym sa...

Å vilka fina stolar och å, å, å vad mycket fint det fanns på deras hemsida. Hur gör man om man vill ha allt? Nä skämt åsido om jag var praktisk så skulle jag leta ut en soffa, men den jag tyckte om kostade 80000 så det får förbli en dröm. Prinsessan inom mig hittade ju en alldeles, alldeles underbar sänggavel, CURLY VIT
HUVUDGAVEL. Med den skulle jag drömma vackra drömmar och känna mig som prinsessan på ärten.

Kram Lotta i Göteborg

helen by the westcoast sa...

Bästa bloggare!
Det låter kanske lite "klyshigt" att säga att det är just dessa coola Tolixstolar som jag suktar mest efter.Dels har jag länge kikat efter säljare men just nu har vi precis beställt ett nytt vitt klassiskt/romantiskt/skärgårds/lantkök.Och vad skulle inte passa bättre till än just dessa stolar?
MVH Helen på Tjörn

Anonym sa...

Hallå

Jag har varit galen i dessa stolar en längre tid nu och det skulle vara en dröm att få ställa dessa vid mitt lantliga köksbord. Perfekt brytning ibland alla andra vita trämöbler hemma hos mig. Det är absolut stolarna jag skulle köpt om jag fick välja vad jag ville ifrån länna möbler.

Kram Karro

Anonym sa...

Hej! Bor i ett litet torp från 1860, och dessa stolar skulle verkligen göra sig i mitt lilla kök. De är ju sååå snygga! Om jag skulle välja nåt från sortimentet är det absolut dessa jag skulle välja:) Har förresten ett stort gammalt "slaktarbord" , stenbord i trädgården, där skulle de också kunna få stå och glänsa! Åhh, vad snyggt det skulle bli;) Tack för en härlig blogg//jannimaya@hotmail.com

Lina Gardelid sa...

En BRIO growing bygel är min drömprodukt av den anledning...
... att jag har hela mitt vuxna liv drömt och längtat efter att få ett eget barn, en liten familj. Och nu när jag ÄNTLIGEN, 34 år gammal, har hittat mannen jag skulle vilja dela det med så känns det som att just den mållinjen är inom räckhåll. (Trodde knappt aldrig jag skulle komma hit.. uj uj.. att hitta en man idag är ICKE lätt! haha) Så... att föreställa sig en liten kotte där i stolen.. VÅR lilla kotte, mmm det är en STOR DRÖM för mig!
Tack för en fantastiskt fin blogg!!
Kram /Lina

maiju sa...

Jag gillar mest den handtuftade ullmattan FOOTBALL. Tycker att den är både fin och rolig, precis som jag ville ha i mitt sons rum. Tycker att grön är en läcker färg med vitt och svart! Hoppas på tur i den här fina tävlingen! Vi skall snart flytta till ett dröm hus och tolix-stolarna skulle verkligen passa med allting annat som jag har skaffat genom året!

L8 sa...

Alla goda ting är tre
Lyssna här ska Ni få se
Beskrivningen som jag vill ge
Av "Philia"/Hennes blogg/å en BL3

"En Tuffing i Lyxförpackning
En Cooling i Snyggt fordral
En Favvo fylld av Energi
Med Mycket Ljus å Värme i"

Vill snabbfix-Vill Tolix

TACK FÖR ALL INSPIRATION!
KRAAAAM

Liv sa...

Heisann. Eg er ei dame på 42 frå vestlandet i Norge som har fulgt bloggen din lenge og likar godt feelgood-stemninga du formidlar. Skulle gjerne hatt Tolixstolar på nytta, men viss eg er den heldige vinner vil eg gi stolane vidare til min eldste datter på 24 som nettopp har flytta i eiga leilegheit og skal bli mamma for første gong i høst :-)og eg skal bli mormor :-) Ho vil nok prioritere barneutstyr foran møbelkjøp men eg veit at desse lekre Tolixstolane står høgt på ønskelista :-)Frå Liv

Anonym sa...

ojojoj sicke urtrevlig tävling sååå jag ger fina dig & länna möbler ett stort tack att få deltaga!för mig finns det bara ett val eftersom jag skapat ett tolixkonto som tyvärr inte växer vidare fort sååååå skulle det här vara mer än himmelrike för mig att vinna 4 st tolix till en var i min fina familj!!!

tänka att få slå ner den fina rumpenstumpen morgon, middag & kväll på ett fantastisk tolix "ställ". myssel, pyssel, mat & skvaller i kvadrat skulle gagna vårt behag............!

L sa...

Hej! Den absoluta favoriten i Lännas sortiment är CABOCHE GRANDE -taklampan. Stor, maffig, men endå luftig och lätt. En perfekt lampa ovanför matbordet med andra ord. Och ännu vakrare i verkligheten om möjligt...

Tack också för en inspirerande blogg med härlig och positiv stämning. / Lillis

Anonym sa...

Lovely! Mitt hem är litet och skulle precis ha rum för dessa ljuvliga Tolix-stolar - men förutom dem så drömmer jag om att göra mitt hem så ombonat som möjligt med massor av kuddar och textilier. Jag har spanat in Fanny Aronsens kuddar på Länna Möbler, för att de ger uttryck för en sån härlig känsla för textur och färg som jag som hantverksintresserad bara njuter och inspireras av!
Vårhälsningar, Santra

Anonym sa...

en Bacsac Basquare vill vår lilla familj ha, där kan mina småttingar odla o pyssla om sina egna små växter o grönsaker som de sen ska få skörda(fårstå hur stolta de små skruttarna skulle vara). Sen vore det ju helt förstås helt fantastiskt att få av njuta dessa primörer på de vackra Tolix stolarna ute i vår mysiga trädgård!
många varma vårkramar Sofia i Jönköping

Anonym sa...

Hej P! Vi grunnar på en ny köksmöbel och valet av köksbord var enkelt, fina vita Norden från IKEA. Att hitta stolar till som både passar budget och smak är svårare så det vore heelt fantastiskt om jag skulle ha turen att vinna Tolixstolarna. En annan drömmöbel från Länna vore Grythyttans utegrupp, en tidlös designklassiker! Är inte nån som brukar vinna tävlingar men va 17 det här är ju en supervinst så jag måste prova och håller tummarna! Tack för en väldigt inspirerande blogg som ingår i min morgonrutin med kaffekoppen!! Vår hälsningar från Mia i ett soligt Skellefteå:-)) (maria@skatboet7.se)

Johanna sa...

Vilken tävling! Håller min tummar för tur då Tolix-stolarna skulle bli en perfekt present till min lillasyster som jag vet önskat sig dessa i evighet! Jag själv skulle mest av allt vilja ha Grythyttans utemöbler då min man i sommar fixar färdigt vårt utekök och gruppen hade där passat som handsken! Min dröm är att kunna laga och baka ute i sommar och att sedan kunna njuta i härliga möbler! Allt detta i vår syrenberså! Kan det bli mer sommarljuvligt?!!! Som sagt håller mina tummar för vinst och troligtvis gör syster Lotta (som tipsade mig om denna fina blogg) det med ;) Kram Johanna

Life Of An Angel sa...

Vilken otroligt fantastisk tävling! Klart man vill vara med och tävla!

Min favorit är utan tvekan Andre slagbord. Hur snyggt hade det inte varit med det bordet och Tolix stolar till???? Galet snyggt enligt mig :)

Nu nu håller jag tummarna för att just jag blir den som vinner :)

Sandra sa...

2 underbara MR GARDNER fåtöljer att ställa ute i mitt framtida orangerie hade varit drömmen! Tänk att få sitta där ute med ett färskt inredningsmagasin och sippa på ett glas vin.
Och när det blir för kallt får dom flytta in med lite nya kuddar istället!
(http://www.lannamobler.se/website2/sv/stolar/berga-form-fatolj-mr-gardner.php)

Anonym sa...

Förutom dom fantastiska Tolixstolarna så har Länna möbler en hur snygg och häftig soffa som helst som heter Puzzel den har allt en soffa ska ha, vore en dröm att ha den i tv rummet!!! I den skulle vi mysa jag och mina pojkar!
/marie

Anonym sa...

Vilket sortiment - allt snyggt på ett o samma ställe! Har länge drömt Tolixstolar - som kontrast i min glasveranda men en uppsättning av Grythyttans utemöbler bord o stolar med härligt gung, hade inte varit fel heller!! Eller varför inte en Lamino med fotpall, där man väl sitter som fastgjuten!! Tack för en härlig o inspirerande blogg - den är toppen på alla vis!! // Johanna P i Dalsjöfors

Nina & Co sa...

Vi drömmer om en trädgård där man kan njuta varma sommardagar och ljumma kvällar. Tills den drömmen slår in nöjer vi oss med att njuta på vår balkong. En balkong som jag gör mitt bästa för att göra mysig, men som saknar solstolar!
Ligger gärna och njuter av sommaren med en bok i en vit SAMBA solstol!

Jennys Vita Villervalla sa...

Hejsan!
Vilken fantastisk utlottning du har på din härliga blogg!
Jag deltar gärna!
Mina absoluta favoriter ur Länna Möblers sortiment är just Tolixstolarna.
Genuina, tidlösa möbler både till färg och form som ju dessa underbara stolar är - det är ju grejen med inredning!!
De passar in i vilken miljö som helst, oavsett om du har lantlig vintagestil eller hypermoderna möbler!
Många hälsningar JEnny

Anonym sa...

Först,Du o din blogg är underbar, sprider härlig positiv energi!
Så till tävlingen. Min drömprodukt hos Länna är tolixstolarna som du lottar ut. Har längtat länge men ekonomin har inte tillåtit drömmen att uppfyllas. Skulle passa perfekt i vårt hem där vi blandar gammalt och nytt och där vi har fyra barn som kräver möbler m kvalitet. Därför är stolarna min dröm! Jag hoppas! Kram Matilda i Nyköping

Anonym sa...

Go'förmiddag :)
Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän i en 3a, och vi letar möbler för fullt. Just nu består vår lägenhet av en hopplock av gammalt och nytt, som student har vi inte råd att göra så stora utsvävningar. Men 4 stolar från Tolix skulle vara fantastiska runt vårt lite rustika matbord!

Kram Rebecka i Lund

små og store drømmer sa...

Min favoritt er definitivt TUB 4-SITSSOFFA fra Eilersen.
Den må jo være helt perfekt for film og tvtitting, samt store rødvinsglass og lange samtaler :) :)

Anonym sa...

Då Tolix högst på önskelistan till tomten står, passar jag på att dom kanske lite tidigare få..
Brukar inte ha sån tur i lotteri & spel..
Så Länna Möbler, håll nu tummarna för naturligtvis vill jag att stolarna till vårat kök ska få flytta ;))

Krams Jessica N i Borås

Lisa sa...

Det var förälskelse vid första ögonkastet där på ett café, vid kanalerna i centrala Amsterdam.
Kvällen var ljummen och klänningen som låg klistrad som ett silkes papper runt min höggravida mage, stod emot den smekande vind som drog fram genom dom berömda "nio gatorna".
Vet fortfarande inte än idag om det var alla hormoner som tagit min kropp och också mitt tänkande i sitt grepp.
Där stod stolen, stolen som jag letat efter hela mitt liv. I alla fall hela mitt inredningstokiga liv. Mina ben som var trötta som efter ett maraton ville inte sitta, jag ville bara beundra den vackra stolen. Jag lyfte upp den för att se om det fanns något namn, jag kände på den, och jag tog ett steg bakåt och tittade igen. Och igen. Och folk tittade på mig och undrade. Men jag brydde mig inte.

Några år senare, efter flytt tillbaka till Sverige och till vårt allra första hus stod jag som ett barn på julafton och inväntade leverans av 4 tolix stolar i färgen brut vernir.
Stolarna bars in, ställdes vid vårt bord. Allt var perfekt. Tills. Tills min man frågade om det skall vara repor och fläckar på stolarna.
Nej skrek jag! Stolarna skickades tillbaka och efter hemskt dåligt bemötande från affären där dom inhandlats, valde jag att lägga stolarna " på is ", och dom skickades tillbaka. Det går nästan inte en dag utan att jag tänker på dem, i mitt nya hus, i mitt kök, bland stök, matos och barnaspring...
Så mitt svar blir Tolix stolar från Länna Möbler, som jag vet att man får underbart bemötande ifrån.

Anonym sa...

Oh my god! Vilken vinst! Svårt att bara välja en sak från Lännas fantastiska sortiment. Förutom att ha suktat efter Tolix stolarna har jag även önskat en Howard soffa till vardagsrummet.I den skulle både maken, flickorna och jag få plats och sitta och mysa i på fredagskvällarna med godisskålen inom räckhåll;) Nu är jag student sedan en tid tillbaka så vare sig Tolix eller Howard är aktuell eftersom kassan är skral till just sånt. Men nu hoppas jag innerligt att Tolixstolarna snart är i fam Nilsson ägo;). Tack för en härlig blogg! Kram Jeanette Nilsson, Mjölby

Anonym sa...

Jag får härliga barndomsminnen när jag sitter i Grythyttanstolar och gungar. Min mormor & morfar som tyvärr inte finns med oss längre hade sådana och nu har även min mamma & pappa sådana hemma. Jag och min mamma tävlar alltid om vem som kan sitta längst utan att gunga i dem :) Så min inredningsdröm är Grythyttans solstolar att sitta och smågunga i och avnjuta frukost i solen.
Tolixstolar är en annan dröm och skulle kännas som en dröm i köket.
Tack för härlig blogg!
Mvh Kristin

Anonym sa...

Du har en underbar blogg som jag tittar in på varje da!
Men sambon tycker jag ska låta dig va!
Får så himla mycket idee´r tycker han!
Tänk vad snopen han skulle bli om jag vann!
Nr två på önskelistan vore ett slagbord som heter Andre´
Det vill jag också gärna bli ve...hihi...vilket bra rim!! ;)
Många kramar Madeleine

Hjärtemammas sa...

Faktiskt är TOLIX stolen min favoritdetalj ur Lännas möbler. Den påminner om mig själv; "lite halvrund i konturen, rå i kanterna men faktiskt ritkigt stadigt. Den står emot det mesta!! Precis som den singelmamman med stort intresse för rustik inredning som jag är!"

Varma hälsningar, SARAH JOHANNA från NORRTÄLJE

Elin sa...

Åh, Tolix-stolarna är utan tvekan min dröm i deras sortiment! Skulle vara så snygga i mitt lilla studentkök med nästan enbart loppisfynd :-) En annan dröm är en transperant Kartell Bourgie... <3

Anonym sa...

Ja tack, jag vill gärna vara med och tävla om dessa fantastiska stolar. Tolix är en stor favorit och så sköna att sitta på :)

Min önskemöbel vore ett sidobord ARDRE från fantastiska GAD. Genuint svenskt hantverk när det är som bäst.

MVH
Karin F B

Johanna sa...

Oj, oj, oj vad svårt att välja en favorit ur Länna möblers fina sortiment. Jag väljer två: till mig själv suktar jag efter två stycken high tech utestolar att ha på framsidan. De är så fina att se på, som ett konstverk i sig, enkelhet när den är som bäst! Till sonen måste det bara bli en puppy i brist på en dodo (för ngn sådan kunde jag inte finna hos Länna)! Tänk vad trevligt att befolka trädgården med dessa finska fantasidjur, vad glad man skulle bli varje gång man drog upp persienen om morgonen!

Kramar/ Johanna

Susann sa...

Vilken fantastisk utlottning!!! Förutom Tolixarna så är det den super, duper fina barnsängen My love/My star som står högst upp på önskelistan. Lilltjejen börjar bli stor och behöver ny fin säng - och den är ju helt underbar!!! Vårhälsningar Susann

Anonym sa...

Hej p,
min lista skulle kunna göras hur lång som helst,Länna möbler är ju en dröm att kunna välja fritt ur.Men på 1:a plast är 3-sits soffan Fredrik i svart låder,enkel o snygg helt i min smak.Skall vara enkelt att hålla rent.Och Tolix stolarna är ju en dröm att kunna äga.
Jag hoppas på tur.
Tack för all din inspiration.Kram/Carola Stjärna

Monica U i Lödde sa...

Hello!

Tolix är en favvo - jag skulle gärna vilja ha en barpall från Tolix.

Annars är golvlampan från Bestlite en favorit från Länna Möbler.

Camilla sa...

Lovely! Mitt nästa projekt är att piffa till köket eftersom vi i dagsläget knappt sitter där. Dessa skulle göra sig fantastiskt bra här hemma hos oss. Förutom Tolix är min drömvara från Länna den finfina Mateus-serien. Tänk vad snyggt med stolarna till ett krispigt vitt bord med en underbar dukning med Mateus. To die for!

Anonym sa...

Av Lännas produkter så är Bestlite den finaste:) så när som på Tolix stolarna förstås! De skulle bli fina i sommarhuset på Öland som vi håller på att inreda. Vårkramar till alla fina!

Sophie Granlund sa...

Jag önskar att jag vinner dom här stolarna till min mamma eftersom hon älskar dom.

Anonym sa...

TJA!
Tolixstolarna är favoriten,
men budgeten har varit för liten..
Den råa industrilooken passar mig,
tänk om jag kunde vinna dem av LÄNNA och DIG!
/Jocke i Önsjön

Jocke.ohlsson@coolbox.se

Mikaela sa...

Jag har hittat min drömsäng/gavel i Englessons Stockholms vita säng.Jag och min älskade sambo flyttade i hop i min lägenhet sedan tidigare i slutet av sommaren förra året.Sedan dess har vi gjort om lägenheten till vår egen med hjälp av färg,tapeter och möbler.Det vi har kvar är att byta ut sänggaveln så att den passar just oss och våran stil,dvs vitt och stilrent,precis som dessa UNDERBARA stolar!

Anonym sa...

Mademoiselle gungstol som bara är so snyggt!

Kram Sartsu från Mikkeli

Anonym sa...

Vilken härlig tävling! Den vill jag inte missa;-)
Jag drömmer om golvlampan Twiggy från Foscarini i vitt dom är sååå snygga och skulle passa finfint i vårt halvvägs nyrenoverade vardagsrum!!
Din blogg är superfin, har inte följt den så länge, men jättefina bilder och verkligen "feelgood"!!
Hälsningar Karolina

Anonym sa...

Wow vilken tävling, jag vill också vara med att tävla om dess ursnygga stolar. Har "bara" 2 stolar idag men har sedan jag flyttat närmre min familj och mina vänner upptäckt att jag har ett stort behov av fler :o)
Jag har länge drömt om en vägglampa och inte om vilken lampa som helst utan om en BL5, så det är min favorit.
Johanna

jeanette sa...

min favorit från lännas sortiment är självklart taklampan som är designad av gino sarfatti (flos). det är en klassiker som passar i många hem och har gjort det i över femtio år.
tolixstolarna skulle passa utmärkt i mitt och min sambos nyinköpta hus som vi renoverar för brinnande livet!
/jeanette_forsberg@hotmail.com

Anonym sa...

Vilken tävling!! Dessa stolar skulle komma så väl till pass då jag snart ska flytta och har bara ett köksbord då jag inte hittat några stolar. Drömmen är dessa stolar från Tolix men plånboken säger NEJ!! Min drömprodukt just nu ur lännas sortiment är en bra säng med förvaring, Micki vit barnsäng till min son då han kommer få ett litet rum när vi flyttar vilket kräver ordning och reda :)
Jag håller tummarna!!
Ann från Nyköping

Alexandra sa...

Redan vid första ögonkastet blev jag nockad av dem ursnygga Hee Loungestolarna! Dem är i mina ögon så snygga så jag inte riktigt kan bestämma mig för vart jag skulle låta dem stå i mitt (färglösa!) hem. Kanske på balkongen, kanske i vardagsrummet, dock inte i köket. Där får Tolixstolarna gärna ta plats istället för mina Ikeastolar (som funnits i familjen sen 80talet). Svart, vitt, grått. Grafiskt och avskalat- I’m in love! Glad Påsk, kram Alexandra i Växjö

Emma sa...

Wow vilken tävling! Min dröm möbel hos Lännas är förutom tolix stol då... en stor härlig howard soffa att samla hel min underbara familj i. Vi har blivit så pass många nu att en liten skitsoffa (som vi har) räcker inte till alla små och stora rumpor.
Glad påsk!

petronella söderbäck sa...

Hej! vilken fantastisk tävling! jag ska snart flytta hemifrån och då skulle dom där vackra stolarna vara perfekta :)

Jag tycker att ARKA stolen är jättefin, men dom du tävlar ut är tjusigare :) glad påsk! KRAM

Mia sa...

Hej Philia!
Jag blev tipsad av en väninna idag om din blogg. Blev nyfiken och tittade in. Gillar din tävling skarpt! Stolarna är favoriter, men skulle jag önska mig valfritt ifrån Länna möbler just idag, så skulle det bli en Dux säng, 7007, Nordic. Efter 15 års äktenskap och fyra barn , har vår nuvarande Duxsäng (väl använd ;)! ) gjort sitt! Skulle vara varadagslyx att krypa ner i en ny fräsch säng. Den skulle förmodligen sätta guldkant på de nästkommande 15 åren också!
Fin blogg!
Mia

Linda sa...

Är lycklig tös från en liten byhåla i Skåne. Precis nyinflyttad i ett nyrenoverat 70-tals hus som andas 2010-tal. Detta hus drömmer jag om att fylla med möbler. Har stora drömmar om de perfekta möblerna, tygerna, tavlorna,lamporna och allt annat som hör ett hem till. Och Länna Möbler är ytterst delaktiga i dessa drömmar. Tänk att få sitta i en Lamino Fårskin Fåtölj med en kopp te, nummer av Elle, en bit choklad och bara njuta av livet. Vilken dröm!

Sarah sa...

Hejsan!
Min inredningsintresserade mamma visade mig nyligen den här bloggen och jag har nu börjat lösa den jag också. Den är väldigt inspirerande och jag hittar alltid någonting som jag tycker om. När jag hittade den här tävlingen på bloggen visste jag direkt att mamma skulle älska stolarna och bestämde mig därför för att tävla åt henne.
Jag gick in på Lännas Möbler och bläddrade genom deras katalog och hittade den hängande karmstolen som är så fin. Den skulle jag kunna tänka mig i mitt rum, gärna i rosa.
Hälsningar sarah.israelsson@live.se

Septemberflikka sa...

Jag vill ju självklart vara med i denna utlottning, Tolix stolar är ursnygga! Valet går lätt till en skön Dux dubbelsäng. Tänk att bli väckt där med frukost på morgonen.

kram
Petra

Anonym sa...

OMG!!!! Vilken fab tävling! Det är ju för bra för att vara sant. Jag har just scannat av Länna möblers fina hemsida. Får man välja allt? Allt är verkligen super! Men högst på listan står nog utemöbler. Vi har renoverat vårt hus i 2 år men bara med fokus på insidan. Ute har vi inte riktigt kommit igång. Skulle vara helt underbart med en fin Grythyttangrupp i vitt! Där skulle hela familjen kunna sitta i sommar och fika, äta middag och njuta av sommaren.
Tack för en helt underbar blogg P. Du förgyller verkligen vardagen :)

Håller tummarna för att fyra finfina Tolix stolar ska få flytta in hos mig (som jag för övrigt önskat mig i flera år, men inte lyckats övertala den andra hälften om)
Bästa hälsningar,

Anna S i Stockholm

mariasvitabo sa...

Just dessa stolar har länge varit en favorit hos Länna för mig! Fyller år snart och dessa stolar skulle passa perfekt i vårt kommande matrum! Nu håller jag alla tummar....

Hawannah sa...

Tolix-stolarna är mina drömstolar och som studerande lär de endast finnas i mina drömmar för några år framåt, ifall jag inte nu har turen på min sida.. ;)

Ur Lännas sortiment är det ju stolarna och varför de är de? Jo, för att de är i zink och de är ruffa å helt underbara!

Stämningsfullt sa...

Wow vilket fint pris! Klart att jag vill vara med och tävla!
Med tanke på hur mycket fint det finns hos Länna Möbler så är det inte helt lätt att välja ut endast en produkt!
Jag är väldigt svag för stolar och en dröm skulle vara att ha 6 st vita Y-stolar med naturfärgat snöre runt matsalsbordet!
En fantastisk designklassiker som inte går ur tiden, åldras fint och behåller sitt värde!
Kram Vanja.

Unknown sa...

Hej! Att surfa igenom Lännas hemsida är ju som att vara ett barn i en godisbutik. Hur ska man kunna välja bara EN godisbit?? Nä, man vill ju bara säga "Jag tar en av var sort, tack!" och så skulle man gå därifrån lycklig som en sjuåring med en godispåse. :-)

Jag håller tummarna och önskar alla en trevlig helg. Idag är det fredag! fredag! fredag!

Anonym sa...

Åhh, vilken tävling! Den fårman ju bara inte missa! Älskar Tolixstolarna, jag med & skulle såå gärna vilja kompletera mitt hem med dessa! Jag fyller år nästa vecka & vad vore en bättre present....hihi tänk 4 TOLIX stolar! Wihooo, vad glad jag skulle bli!
Högst upp på min önskelista från Lännamöbler annars måste nog få bli en vit liggvagn från fin form!...tänk att få ligga där med en paraplydrink & ett inredningsmagasin! & barnen springer runt i gröngräset & leker & mannen står vid grillen & sköter kvällsmaten! Åhhhh....ljuvliga sommardröm!

Önskar dig en trevlig Helg & tackar för en underbart inspirerande blogg!

Kram Mia i Jönköping

Anonym sa...


Vilken fantastisk tävling!
Är förtillfället hemma i Fagersta hos mina föräldrar med våran son medan min sambo renoverar vårat kök hemma i Uppsala. Han är grym som ska fixa köket på en vecka!
Men vad vore bättre än att jag kom hem med Tolix-stolar som den bästa inredningsdetaljen till köket???! 

På Lännas sida hittade jag ytterligare en perfekt inredningsdetalj!
Tycker inte om synlig teknisk utrustning till tv'n, så som dvd. Vad vore bättre än den fina tv-bänken 'Voice'! Hög-glansigt vit samt med vit skiva oppepå 
den skulle smälta in fint och dölja den tekniska utrustningen!
Ett ytterligare STORT plus är att våran son inte kommer åt alla knappar m.m!!
Alltså en riktigt bra möbel, praktisk och fin!

Kram från Sara Nordström, Uppsala

Anonym sa...

Åh! Jag får gåshud av dessa underbara stolar.
Har kollat in dem länge i ett skyltfönster i Jönköping...../Viktoria

Under mitt kök sa...

Hej P!!!!Som många andra tycker är 4 Tolix en dröm.....har 2 st i matrummet som väntar på kompisar :) Kram/Elisabeth

Anonym sa...

Hej!
Tack för en inspirerande livstilsblogg!!
Självklart vill jag vara med och tävla...
Ett par hållbara, klassiska och sjukt coola tolixstolar skulle vara såå perfekta att byta ut mina ankomna köksstolar mot... Mina numera vuxna ulltottar till hundar roade sig med att tugga på stolsbenen på mina mjukt-träiga ikeastolar i valpåldern... Nu är dom vuxna och tuggar inte längre annat än på tuggben, men spåren finns kvar och påminner. Sann lycka skulle det vara att vinna!
Vänligen, Lotta i Arlöv.

Anonym sa...

Glömde nämna favorit förutom Tolix... Då skulle det vara en galvaniserad korg 'classic 80' att ha extra kuddar och filtar i.
Lotta i Arlöv

Anonym sa...

Tolixstolen älskar jag
ja det riktigt känns i mag
Grythyttans A2 är också en dröm
något jag ej heller kan glöm :)
Kram
Lisa

Anonym sa...

Min farorit soffa finns på länna möbler, den kommer ifrån eilersen och är extremt skön. Tolix stolarna skulle jag ha i mitt kök eller i växthuset som har medelhavstema. Vilken dröm!

Ha det gott/ Jihanne

Anonym sa...

Min favorit just nu är deras underbara urval av plastmattor! Har bara svårt att välja någon, för det finns så många vackra och fina och de passar i alla rum...
Tolix stolarna vore helt suveräna i mitt kök som är ganska nyrenoverat och som jag försöker hitta en lite "tuffare" stil till!

Kram Alexandra i Karlskrona

Anonym sa...

Men det är ju just Tolix-stolarna jag drömmer om!!
Vad skulle kunna tillfredställa mig mer än att varje morgon få se fyra Tolix-stolar i mitt kök?!
Ok, kanske min man och mina två barn, men på plats nr 4 kommer helt klart dessa stolar!
Jag drömmer vidare och hoppas... ♥

Kramar Martina Värnamo

Anonym sa...

å ja dör adrenalinet pumpar någe helt sjukt!!!

Ur Lännas sortiment skulle jag köpa mademoiselle gungstol, med ett mjukt lammskinn i, i den ska jag sitta och gunga när jag sitter och ammar å njuter.
HEpp/ IDaH gotland

Anonym sa...

Vanskelig å velge en.. -men første tanken er Jielde Loft lampen min, så da må det bli den! Lampa passer utmerket til Tolix, jeg krysser alt for vinnerlykke denne ganga!! Uansett, er stor fan av bloggen din!
Vennlig hilsen Gunn
gunnberit1@gmail.com

Anonym sa...

Hej min stora inspiratör! JAg skulle aldrig med min lön ha råd att införskaffa dessa skönheter som verkligen är min favorit hos Länna möbler. Jag håller på att med ganska små medel och en hel del kreativitet håller jag på att förvandla vårt hem till ett vit/svart boende!!!Nu hoppas jag fru Fortuna ser mig och håller tummarna för vinstlott denna gången! Keep on Rocking, girl!!!Kram från Pia i Lyckeby. piaand.05@spray.se

baramittlillahem-pia sa...

Att bara hitta EN godbit ur Lännas sortiment är inte det lättaste, många vill ha saker. Men jag har en svaghet för Grythyttans utemöbler, ja tack till en A2, eller två, eller tre, ja jag behöver nog minst fyra åsså ett runt bord till, åsså...passar i alla miljöer, i alla väder, precis som Tolix som jag nu skulle vilja vinna:)

Kram å tack för en härlig blogg
//pia

Mathias sa...

På min önskelista från Länna möbler står det runda matbordet Divido. Tror att det skulle göra sig kanon tillsammans med fyra "Tolix-ar" =)
Efter att ha spenderat ett år i en nedgången studentlägenhet i Paris skulle nya möbler till köket sitta fint när jag flyttar hem till sommaren. Tervlig helg! /Mathias Ahlskog

Anonym sa...

Oooh det kan inte vara sant! Mina älsklingsstolar av alla lottas ut! Jag skulle bli så otroligt lycklig av att få slänga ut mina svärföräldrars gamla stolar och ersätta dem med dessa. Om jag inte vinner nu, ska stolarna absolut flytta in hos mig när jag börjat jobba och samlat ihop litet pengar :)

Om man inte får välja dessa stolar som sin drömprodukt blir det den stiliga eilersen TUB-soffan. Tack för en blogg som inspirerar! kram/Linda

Anonym sa...

Hej
Har en svart skinnsoffa framför tv och vi är 5 i familjen ,lite trångt i soffan kan man säga. Så min önskan är så en stol till mig JETSON KAMPANJ SVART CLASSIC SOFT LÄDER
FÅTÖLJ sååå fin.
TACK för en fin blogg
Annika

Marlene sa...

Jag fastnade ganska snabbt för de äggformade skrinen från Day. De påminner mig om min barndom och när min älskade gammelfaster hade sådana där ryska dockor som var ihåliga. Hon hade massor med spännande saker efter alla sina resor och jag ångrar mig än idag att jag inte lyssnade mer om hennes äventyr.

Anonym sa...

Hi, maybe these Tolix chairs will go to germany!? I never ever saw it here around the places I know, so it´s time for those greatfull chairs to come to germany. I looked often for it "and I think to myself what a wonderfull chair" - "I can´t live, living without it!" So, maybe I´ve got luck, big luck this time.
I also like to say, here in your blog it´s such a good place for me to come down and relax, I like it a lot! Go on like this please!!!
Greetings form germany, Pia
(bali1995@web.de)

Anonym sa...

Åh vilken toppen tävling! :)
Tur i tävlingar brukar jag inte ha men är man inte med kan man inte vinna så självklart vill jag vara med ! :))
Länna Möbler är en klar favorit, bra utbud och jag gillar deras fria frakt !!
Det jag skulle välja att helt köpa just nu är en klassisk utegrupp från Grythyttan i vitt !
Trevig helg !
Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Glömde min beskrivning varför Grythyttangruppen vore en dröm:
Jo för jag gillar den klassiska stilen och det sköna gunget, de skulle passa perfekt att läsa morgontidningen i på framsidan av vårt hus :)

Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Hej igen...hoppas att det kanske är min tur denna gång : )

Sitter här i min fårskinnsfotölj med foten i högläge nyss hemkommen från kirurgen och vad är bättre tidsfördriv än att lusläsa HoP bloggen ;) " lite fjäsk" lönar sig alltid, eller hur ;) faktiskt som vilken annan dag som helst då jag följer dig slaviskt...

Drömprodukten skulle tro det eller ej var just Tolix stolen då jag som alla andra börjat blanda upp mitt lantligt vita hem med industri känsla, rätt ensam om den kombon faktiskt; )
Hur som helst så skulle de gärna få pryda vår härliga farstukvist nu när vårsolen äntligen hittat hem.

Kram Åsa

Anonym sa...

Min drömmöbel från Länna Möbler är Nozib Däckstol från Berga Form.
Solstolen ser ut att sväva i luften. Trots att den har några år på nacken ser den ut att vara tillverkad i framtiden.
Tack för en inspirerande blogg/Camilla

Jessica-Li sa...

Hej söta du!
Jag vill börja med att tack för en otroligt mysig och inpirerande blogg. Ni verkar ha ett oerhört vackert hus!
Efter två tuffa år och tre missfall så kan livet kännas tufft många gånger. Jag drömmer ofta om hur det skulle vara att ha en liten och fin familj som dig, tur att jag har en förstående sambo med ett stort hjärta. Men jag är säker på att det finns en ljus framtid för oss alla och även mig själv.
Många kvällar har spenderats i min Lamino fotölj med grått fårskinn, denna härliga, underbara och mjuka fotölj skulle göra en perfekt kontrast i vårat nyrenoverade men ack så opiffade kök med dessa vita, ruffa tolixar :)
Jag önskar dig allt gott
KRAM

Ullis sa...

OjOj det var lätt!
En grupp av Grythyttan A2 skulle vara en magisk upplevelse. Påminner om saft i bersån med mormor som hade en stor sådan grupp. Den gav hon sedemera bort till sin granne när hon flyttade (innan jag skaffat hus) så varje gång jag går förbi på hennes gata ser jag möblerna i grannens trädgård och det grämer mig att de inte står i min, samtidigt som jag ler för de påminner om mormor...

Kram och trevlig helg

Michaëla sa...

Drömmen är hängmattan Amanda från Berga Form eftersom den är så onödigt skön! Inget måste i ett hem, men en stor vardagslyx för alla familjemedlemmar. Ser både mina prinsessorna mysa i denna tillsammans, och även jag och mannen!
/Michaëla
michaela.hemgren@gmail.com

Anonym sa...

Jag skulle välja Mateus servisen för 12 personer.Så klart är tolixstolarna en dröm att vinna. Så hoppas på tur! Mvh Eva.
lelu50@bredband.net

Anonym sa...

Hej :) min favoritmöbel, förutom tolixstolarna, från Länna Möbler är en 3-sits svängd Howardsoffa...ååhh så fint :). En Howardssoffa är så klassiskt och går aldrig ur tiden...
Mvh Ulrika B i Helsingborg

Victoria sa...

Plötsligt händer det...någon av de drygt 500 personer som lämnat en kommentar här! Som jag har önskat mig dessa stolar men dom är ju så dyyyra! Tar chansen i alla fall - håller tummarna - drömmer - fantiserar - åh, vad jag vill ha!!!
Kram Victoria

Anonym sa...

Åh, jag vill sååå gärna vinna de snygga Tolixstolarna!!!
Jag är ofta in på Länna Möblers hemsida & drömmer om "Arka Loungestol" från Stolab. En i svart skulle passa perfekt i hallen. Då skulle jag få plats med min stora gravidrumpa & sen när vår skatt nr 3 är född är det perfekt för dem alla att ta på sig skorna.
Tack för din fina blogg!!!
Kram/Nina i Luleå

Anonym sa...

Ja dessa stolar får gärna flytta in i vårt hus. Har länge kollat in dem men priset har ju varit det som satt stopp för det. Min inredningsdröm, förutom dessa snygga stolarna, är sänggavlen DUX Oscar vit. Då vi har renoverat en ovanvåning och nu ska inreda vårt nya sovrum skulle denna passa perfekt i stil och färg. Ser framför mig mysiga mornar med frukost i sängen och våra härliga barn myser med oss. Kanske spårar det sedan ut i ett härligt litet kuddkrig. Vår familj älskar att börja dagen tillsammans med en mysstund i sängen, prata vad man drömt om och vad vi ska hitta på för något roligt denna nya dag!

Tack för din fina blogg!

Patricia, Tygelsjö

Anu ja Ninja sa...

Jag måste säga, att alla utemöbler i butiken var väldigt fina. Jag är just nu "hooked on" Tolix, altså dom är de finaste.

Jag är med!

Hälsningar från Finland, Anu

Anonym sa...

Hej världens finaste blogg och bloggerska:)... Stolarna är fantastiska specielt till en gammal nyrenoverad prästgård som jag o min man håller på med för tillfället. Till dessa kommer ett 3 m långt ljust träbord att bli perfekt. Länna möbler har så mycket fina stolar där favoriten alltid har varit CH24 stolen men Tolix stolen är en tuffare design som mer ligger i tiden och passar kontrasten till vårt ny/gamla hem!
Fortsätt med vad du gör! Njut dagen! Vickan Onsala

Anonym sa...

Åh, vilken drömtävling!

Att välja endast EN favorit ur Länna möblers fantastiska sortiment borde egentligen vara omöjligt, men för mig är det faktiskt enkelt. Tolix har varit min drömstol så länge jag kan minnas! Vi har nyligen renoverat vårt kök och det blev precis så fint som jag hade hoppats på. Nu återstår matplatsen och vi har bestämt att den gamla, ursprungliga tegelväggen ska tas fram. Vi har sedan tidigare vitoljat brädgolv och ett stort slagbord som varit min farmors, men valet av stolar är vi inte överens om. Min högt älskade (och mycket sparsamma) sambo har stått oberörd inför alla mina goda argument och övertalningsförsök. Han låter sig tyvärr påverkas för mycket av prislappen.. Så denna tävling är naturligtvis en chans för mig att äntligen bli stolt ägare till fyra av dessa underbara stolar!

Tack för en härlig och inspirerande blogg! Kram Nathalie från Skåne

Anonym sa...

Drömmer naturligtvis om att vinna de underbart fina stolarna! En annan inredningsdröm är Amanda hängmatta från Berga form. Nu när äntligen vintern ger med sig och våren och sommaren står för dörren vore det en dröm att vila i. Den är vacker och påminner om en eka i formen, tänk att ligga i den och gunga lite skönt samtidigt som man lyssnar på fåglarnas kvitter och tittar upp
trädkronorna eller lyssnar på "Sommar" i P1!
Kram Catrin

Therese N sa...

Min dröm vore att ha just dessa underbara tolixstolar i min ägo! Jag har precis köpt en ny lägenhet och inte kunnat bestämma mig för vad jag vill ha i den. Det är ju väldigt lätt att vilja ha allt! Men sen såg jag dessa underbara stolar, hur fina! Jag älskar kontrasten som dessa stolar för med sig. Ha det fint!

Anonym sa...

Vilken tävling!!! Har tolix pallen som är en uppskattad möbel här hemma.
Vill ha en till Howard fåtölj från deras fantastiska sortiment, skulle passa super bra i vårat nya färdigrenoverade hus (nåja snart iaf :) ) Skulle passa super till den andra Howard fåtöljen i jeans tyg som vi redan har, tänk att få slänga upp fötterna på pallen och luta sig tillbaka i fåtöljen med ett glas....
Tack för en super blogg med härlig inspirations källa!! /Slottsfrun slottsfrun79@hotmail.com

Frida Bieberbach sa...

Nämen dra på trissor! Detta får man ju inte missa. Min favorit är Arka Loungestol för att den är sååååå SNYGG bara! Den lilla finingen skulle gärna få stå och glänsa vart som helst i mitt hem. Jag har dock haft andra hål att stoppa pengarna i nu när vi väntar vårt tredje barn. Självklart har jag även drömt om Tolixstolarna en längre tid och de skulle verkligen göra sig i mitt kök. Jag har precis tjatat mig till ett riktigt robust bord (från min fars loppis) med breda gamla brädor och det ska få bli slitet turkost. Det skulle verkligen bli så där tufft och ruffigt som jag vill ha det om jag skulle vinna tolixstolarna till....

Ha det så gott! Vänliga hälsningar Frida

Anonym sa...

Hallå där! Länna möbler har mycket som är fantastiskt fint, har beställt en del där ifrån.
Men jag väldigt förtjust i arka och lilla åland stolarna. Tolix givetvis också och skulle passa utmärkt nu när vi ska renovera om i vårt vardagsrum...nytt nytt runt matbordet vore in fel.
Tack för alla inspiration!!! Ha bäst!/ Carolina

Tildas verden sa...

for en fantastisk konkurranse!!! jeg bare elsker
BOB SVART 70X120 CM
jeg ønsker meg to slike til gangen min!! har akkurat malt gulvet hvitt og trenger noen slike siden vi har to små barn. men de hadde jo vært fantastiske under spisebordet mitt også da!!
tenk å få noen tolix stoler....

ha en fantastisk kveld, tvi tvi!! tenk om jeg hadde vært så heldig!!

LIVSGLITTER sa...

HERREGUD rent ut sagt!!!! Vilket pris!!! Dessa Tolixstolar har ALLTID varit min dröm, eller ja alltid..fniss..sen jag blev riktigt inredningstokig. Stolarna skulle passa så himla bra i vårat nya sovrum som vi just nu bara har en säng i, Dom vita fina Tolixstolarna mot våran fina Boheme tapet..ujuj..drömmer och hoppas att jag har turen att vinna något för första gången i mitt liv..är en liten olyckskråka.

Sen min drömprodukt är ju helt klart ett vackert vitt klädskåp till Vildas rum, Stockholm Kids 546WW Vit. Skulle verkligen behövas till lilltjejens kläder.

Massa kramar till dej som alltid är så posetiv och goooo!

// Louise

Anonym sa...

Oj vilken otrolig tävling...känns sent att vara med men jag chansar:))Min favoritmöbel ur Lännas sortiment är Howardsoffan, den gör mig lycklig bara att titta på:)Tolixstolarna skulle göra underverk till vårat mindre fina kök:) Ha en FAB helg i det underbara vårvädret!! Tack för en fantastisk blogg kram Å

Ida sa...

*hjertebank hjertebank hjertebank*
Hjelp, jeg trodde plutselig jeg hadde svimt av ved laptopen, og gått rett over i drømmeland, MEN det er faktisk sant - en av oss kan vinne 4 tolixstoler!! DRØM!

ETT (for det var mange) av mine favorittmøbel hos Länna Möbler er dette:
STOCKHOLM 515WW VIT Avlastningsbord
Grunnen til det er enkelt fordi vi er en liten familie med MASSE ytterklær, sko, votter, luer, sommerklær, vinterklær, vårklær.. you name it. Dette avlastsningsbordet med skuffer og plass til kurver under, ville nok gitt litt ro i min kontrollfreaksjel ;-D Nydelig, enkelt og stilrent er det også!

Krysser fingrene så hardt som jeg bare kan, og ønsker de andre lykke til(litt iallefall..hihi)

Klemmer fra Ida

FruAnja sa...

For en flott nettbutikk! Her var det mange favoritter! Tolix stolene er selvsagt en favoritt. Vi skal snart flytte og holder på å planlegge familiens nye bolig. Det er utrolig gøy! En drøm er 4 Tolix stoler til det nye kjøkkenet, det hadde passet perfekt:)En annen favoritt fra denne butikken er Mateus. Slutter aldri å drømme om et Mateus service i utallige deler og farger.

Ønsker deg og dine en strålende påske!

Hilsen Anja (fruanja@gmail.com)

Matilda sa...

Min drömmöbel är Englessons Hampton vitrin med skänk som skulle passa helt perfekt i vårat "nyrenoverade" kök, där vi målat om luckor och väggar. Vi har inte råd med nya stommar och luckor, så denna vitrin är rena drömmen! Skulle rymma allt vårat "bra att ha"-porslin :-)

Även stolarna skulle passa suveränt bra in i vårat nygamla kök, helt underbara! Och ser dessutom ut att hålla för en vild 1-årings framfart.. Även för en drumlig sambo. :-)
Trevlig helg!

Anonym sa...

Tolix är min favorit. Har spanat in de en längre tid. Just nu skulle de göra sig utmärkta i mitt nya kök. En perfekt kontrast då köket är i romantisk stil.
Tack för en bra blogg!

Kram Maria

Anonym sa...

åhh, tenk om jeg hadde vunnet 4 Tolix stoler...!
Går rundt og drømmer om akkurat desse stolene til kjøkkenbordet mitt, som min bestefar har laget til meg.
Desverre må sånne ønsker legges langt bort, jeg prøver i stedet å legge opp litt penger til bryllupet mitt:)

krysser fingrene...

mvh akheggoy@msn.com

Anonym sa...

Det här sätter nog slut på mitt stolshoppande till köket, vet inte hur många ggr vi köpt och sålt våra stolar (eller snarare jag;))Har sneglat på tolix stolarna men tyckt dom varit alldeles för dyra men guud så snygga!!
Den andra drömprodukten från Länna är nog den snyggaste soffan, en tre-sitsig Howard, man tröttnar aldrig på den.

Vårkramar Camilla i Täby

Lisa Andersson sa...

Sitter första kvällen i vårat nya hem, fantastisk känsla! Inredningsplaner har snurrat i huvudet i flera månader och nu är det ÄNTLIGEN dax att få göra verklighet av dem! Tolix stolarna är fantastiska och skulle passa som handen i handsken runt matbordet... En annan favorit är däckstolen Nozib som jag hoppas få avnjuta många timmmar i på altanen i sommar.
Håller tummar och tår för en vinst!
/// Lisa Andersson i Västerås

marie sa...

Har alltid drömt om att få ha en Tolix stol i mitt hem, så självklart är det även en favorit i Lännas sortiment. Gillar att blanda den lantliga stilen tillsammans med det industriella. Stolarna skulle bli perfekta i vårt nya kök!

Niki sa...

Wow! I read your competition and started to dream! With two lovely little girls under two and a half and an exhausting maternity leave here in Malmö I dream of having a house as lovely as the Swedes around me. These stunning designer Tolix chairs would be the perfect start to my new vintage/industrial inspired home Í dream of. I could entertain other tired Swedish Mums over a pot of tea and add a touch of style to all our lives!

Anonym sa...

Hej
Älskar dessa stolar. Dynor för att värma rumpan är redan inköpta.... Är tok trött på¨ekstolarna som nu pryder köket och vill helt enkelt byta ut till "vitt, danskt o frääääscht" !
Tusen tack för alla härliga och inspirerande inlägg! Hälsar Pernilla i Göteborg

Anonym sa...

Cool, vacker, stilren, tidlös, funktionell och underbar är min favoritprodukt ur Lännas sortiment - Tolixstolen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cool med sitt ruffa och hållbara material, vacker med sina mjuka linjer, stilren med sin nonchalanta enkelhet, tidlös med sin naturliga plats i rummet, funktionell då den alltid passar in och underbar - för mig!

MVH

Anna H i Göteborg

syster doris sa...

Länna möbler, ett butiksnamn som ofta dyker upp under fina bilder i inredningstidningar eller hos några av mina favoritbloggare! De har de finaste o största utbudet av sisalmattor som jag önskat hem LÄNGE LÄNGE! Och det allra finaste de har alla kategorier är TOLIXSTOLARNA, som jag bara kan drömma om. De är UNDERBARA och jag kan bara gratulera den som får njuta av dem i vår!!!!!!!!!!!!
STOR VÅRKRAM / TINA

Moodboardwithflowers sa...

Jisses amalia vilken tävling, Petra! Vilken otrolig chans att kunna vinna något så fint som man bara drömmer om. Jag skulle mer än gärna slänga ut min gamla byrå som står och skäms i ena delen av vardagsrummet och göra en liten mysig matplats med runt bord och 4 fina stolar. En mysig plats för både barn och vuxen. Jag drömmer om divanen Paris från Englesson som skulle mjuka upp vardagsrummet och ge en otroligt lyxig känsla. Vilka härliga önskningar du har fått in, jag gissar att det blir svårt att välja.. Tack för att man får chansen att delta. Me like!

Emma (emmacn0306@hotmail.com) sa...

Min drömmöbel är denna,
underbara stol från Länna,
en vit pjäs från Tolix,
-- Åh vilken härlig mix:
barnkladd är inga tricks,
och en design såå snygg,
tänk att på den få vila sin rygg.


Tack snälla för en fantastiskt inspirerande blogg!
Emma

Krokstugans lantliv & trädgård sa...

ååååå vad många som deltar i tävlingen....har nästan inga nyköpta möbler i vårt hem..en howardsoffa har alltid stått på önskelistan....länna möbler har något för alla....tänk om man skulle vinna!!!(fast jag gör aldrig det)..för på påskafton fyller jag jämt...//åsa

Cathrine sa...

Min drömprodukt från Länna är en grythyttangrupp. Det underbara gunget, den snygga designen, lättplacerad, tidlös.....Den har ALLT!!!

kram /Cathrine

Anonym sa...

Länna Möbler har ett sådant brett sortiment att det är svårt att välja men om man bortser från priset så tycker jag att "Kotten" (PH Kogle) från Louis Poulsen slår det mesta! Det måste vara den mest fulländade lampa som någonsin gjorts- man har lyckats kombinera estetik med funktion på ett alldeles fantastiskt sätt och den tycks vara lika mycket en ljusspridare som glädjespridare för jag blir glad varje gång jag ser en "Kotte"! Tyvärr kommer den nog att förbli en dröm för mig (med tanke på priset!) men hade jag haft en obegränsad budget så hade jag klickat hem en sådan direkt från Länna Möbler!
Kram Linda (Göteborg)

Vicktoria sa...

En Pinocchio matta från HAY vore drommen mot ett vitmålat trägolv.
Jag är av den bestämda uppfattningen att fina golv tak och väggar utgör grunden för vad som kan tänkas bi ett fantastiskt rum.
Pinocchio gör mig glad - estetik och lekfullhet i ett.

Anonym sa...

Hej!
Har just köpt hus, och tyvärr finns det inte ekonomi för att göra det fint. Jag är mammaledig och min favorit produkt är just nu den underbart fina sängen som skulle vart så fin i min dotters rum. Det är sängen MARIANNELUND
Så fin!
Kramar Sara Bonnies mamma <3

Miah sa...

Jag har länge önskat en transparant Louis Ghost från Kartell till badrummet. En härlig stol som tål fukt och samtidigt inte tar över hela rummet. I den vill jag eller maken sitta och ha koll på barnen som plaskar i badkaret. Tack för en trevlig blogg som ger fin inspiration till projekt både ute och inne!

Michaela L sa...

Jag skulle välja avlastningsbordet Hamptons 615DO då jag har en dröm att inreda en aning kolonialt men ändå sparsmakat och stilrent i vårt nya alldeles egna hus. Det skulle passa som handen i handsken både i min dröm och i min verklighet.

Kram Michaela

Anna-Panna sa...

Åh - dessa stolar är ju to die for. Gillat de lääänge.

Länna Möblers sortiment - de har ju ALLT jag gillar. Men ska jag välja så är Grythyttans utemöbler nr 1. Deras runda möbelgrupp skulle få en självklar plats på vår altan vi ska bygga till på den sida av huset där vi har söderläge. Den skulle sitta som en smäck där!

Kram
Anna (i Bålsta)

matilda sa...

en möbeldröm, jag som har så många.
arka loungechair som finns i lännas sortiment är en av mina drömmar. den har jag drömt om ett tag.
den skulle passa fint i vårt hem som håller på att byggas av oss själva och som vi hoppas på att ska vara beboeligt om ett par månader.

arka stolen skulle jag ge som inflyttningspresent åt min man, som tillbringar alla sin lediga tid på bygget. jag uppskattar så det jobb han lägger ner för sin familjs skull. jag skulle ge den som ett bevis på att vi klarar av allt bara vi sitter i samma båt. eller stol som det är i dethär fallet, man ryms ju två i stolen.
namnet arka låter också lite som arki, som på finska betyder vardag. det skulle få stå för att jag vill leva min vardag med honom, alltid. även när det inte är så lätt.

jag längtar så till den dagen vi får flytta in, det gör min man också. vi får ett eget hus och vår dotter ett eget lekrum. lycka. men bäst av allt är att vi får bli en hel familj igen, med mera tid för varandra.

den mera praktiska sidan med dethär är att vi skulle få lite möbler att fylla vårt hus med :)
tack till dig p, för en fin tävling och för all inspiration jag fått från dig under husbyggets gång. och för all inspiration som jag är säker på att du kommer att ge...

Tre rum sa...

Bland Finlands VM i bastubad, VM i kärringkånk, VM i kärrfotboll, VM i mobiltelefonkastning, lenkkikorv och öl är det bl.a Ilmari Tapiovaaras Mademoiselle som gör att jag sträcker lite extra på ryggen över att vara finländare.

Den svarta Mademoiselle fotöljen är en storfavorit med den enkla, stilfulla och tidlösa designen. H. A-H

Anonym sa...

Min absoluta favorit ur Lännas sortiment är den höga Malin-fåtöljen från Brunstad. "Tänk" en mörk vinterkväll, snön yr utanför fönstret. Sitter uppkrupen i fåtöljen framför den varma braskaminen. Läsa en bok eller bara drömma sig bort till en varmare plats.
Tack för en inspirerande blogg // Timo Leivo Västerås

Unknown sa...

For en fantastiks giveaway!
Jeg er med!
Jeg ønsker meg nettopp Tolix stolene, de er ufattelig kule! De hadde vært perfekt til kjøkkenet vårt.
Tolix er røft og tøft, samtidi passer det perfekt inn i både en landlig og moderne stil.

Tvi, tvi!

Casa Loda sa...

Hej!
Jag vill ju gärna vara med och tävla om de fantastiska Tolixstolarna!
Drömprodukten från Länna är ett Stringhyllesystem. Vi hade en stringhylla i mitt barndomshem en gång i tiden, men tyvärr vet jag inte riktigt vart den tog vägen. Nu många år senare efter att jag flyttat hemifrån är suget stort efter denna gamla klassiker.
Nu hoppas jag på tur!
/Annika

Unknown sa...

Vilken otrolig tävling du har nu. Denna vill jag inte missa :).
Jag har väldigt länge haft dessa stolar på min önskelista men min kära man tycker inte att man kan lägga så mycke pengar på plåtstolar. Men om jag lyckas vinna dom här kan han ju inget säga. Jag tror även han skulle gilla dom om han fick provsitta. Dom är inte bara snygga utan även bekväma. Så dessa stolar får bli bin favorit.
Kramar Ing-Britt

Unna dig alltid sa...

Jag åker oftast till Länna möbler av en anledning, de säljer Englesson möbler. Jag älskar dessa gedigna klassiska möbler och drömmer om ett av deras stora vitrinskåp den dag vi bor i hus och har möjlighet att inreda ett vitt lantkök. Mitt på golvet vill jag ha ett robust matbord med en mix av stolar från Tolix loppisfynd. Tänk vilken vacker kontrast det skulle bli och då vågar jag bjuda in till härliga middagar för alla har en plats runt bordet.

Kram från Fröknarna Wikman
http://linaplina.blogspot.com

Frida Johansson sa...

Hej!!

Älskar det mesta i deras sortiment, har redan två st tolix men det får alltid plats fler, har nämligen en liten passion för just designerstolar. Skulle bli fantastisk glad över att få fler till samlingen!
Mina drömmöbel/ inredningsdetalj på Länna är väl just dessa stolar samt fantastiska Mateus porslin. Tack för en superblogg!!

victoria sa...

Min nästa inredningsdröm skulle vara en komplett uppsättning av stringhyllan i mitt nya fina kontor/pysselrum.
Här skall jag få utlopp för min kreativitet och drömma vidare med string vid min sida.
Jag drömmer såklart också om att en dag äga 4 fina stolar från Tolix :)
Tack för en underbar blogg där du på ett kreativt sätt inspirer till både mode, inredning och mammalivet i stort!

Hälsningar Victoria
(mamma till en liten Oskar 15 mån)

Nathalie sa...

Min största inredningsdröm är just dessa Tolixstolar. Jag vet inte hur länge jag har gått och kikat in dessa i affärerna. I mitt lantligt inredda kök är det bara dessa underbara stolar som saknas. Till mitt loppis fynda bord skulle fyra stycken tolix stolar passa utmärkt med fyra fårskinnsdynor till! Mums så fint det hade blivit! JAG VILL JAG VILL JAG VILL HA =)

Irre-firre sa...

Wiiii! Jag önskar att bli vinnaren i april!
Grythyttans A2 stolar är helt underbara. Dessa skulle passa så fint på mitt trädäck här hemma på trollvägen. Stolarna har en så härlig comfort och ett tokskönt gung. Jag skulle bli lycklig, lycklig till tusen om jag vann dessa.
Med hopp om detta skickar jag vårhälsningar från Trollvägen i Karlskrona.
Iréne Börjesson

Anonym sa...

Vilken dröm det skulle vara att få njuta av sommaren i Grythyttans fina utemöbler tillsammans med Matteus vackra porslin! När det gäller köksstolar så vill jag bara inflika att du har verkligen inspirerat mig med din blogg. Tolix och Eames är fantastiska! Det är verkligen värt att spara till något man drömmer om! Kram Annica

Bodil sa...

Wow, vilket fint pris. Länna Möbler rockar. Just nu lockar RÖSHULTS GRILL SILVER EDITION GRILL 200 mig absolut mest i sortimentet. Vår pelargrill har verkligen gjort sitt och behöver ersättas med en ny. Denna skönhet skulle verkligen kunna få flytta hem till oss när som helst. Kram, kram.

catrine sa...

Hej! Vilken fantastisk möjlighet att kunna vinna sånna efterfrågade tolix stolar. De ligger faktiskt högt på min önskelista Vi har nämligen inga köksmöbler alls. . Skulle passa så perfekt i vårat tomma kök. Älskar nämligen den lantliga stilen, och framförallt vitt !! Någonting annat jag fann på Länna möblers hemsida var Superspider fårskinn fotölj från Dux, den ser ju hur mysig ut som helst! Kram/ Catrine

Anonym sa...

Hej! Tack för en inspirerande blogg! Min inredningsdetalj/dröm är utemöblerna grythyttan pga de är tidlösa, enkla och så sköna möbler! Jag vill gärna vara med & kämpa för att ta hem vinsten om ett par urläckra stolar, de skulle verkligen piffa till det hemma i vårat 90-tals kök! Ha en bra dag!! MVH Carro från Borås

Anonym sa...

Hei, förutom tolix stolarna skulle lampan Caboche Grande falla fint. Vi befinner i det lyckliga skedet att vi planerar vårt nya hem, dvs alla realiteter vad gäller brist på tid, pengar, entrepenörer etc är inte ännu verklighet. Lampan skulle med sin lyxiga sken hålla tron uppe när det väl gäller.
Hälsningar Susann

Anonym sa...

Oj vad mycket fint det fanns på Lännas sidor...
men måste jag välja något får det bli Howardsofforna, i slittåligt denimtyg,med fyra söner skulle jag inte våga välja vita som jag helst skulle vilja ha!
Och nej, tonåringar spiller inte mindre än småbarn....
Tolixstolarna är också jättefina och skulle passa perfekt som varsin skrivbordsstol i varsin sons rum :)
Med vänlig hälsning, Elisabeth Eriksson-Tillaeus

Anonym sa...

Hej! Har precis kollat in Lännas sortiment. Mina absoluta favoriter är gråa tolixstolar, vilket jag länge önskat mig till mitt gamla vita matbord. Oh nu, lottar du ut dessa fantastiska stolar. Jag kommer att hålla både tummar och tår för vinst. Sist men inte minst. tack för en fantastisk blogg.
Kram/Ingela O i Kristianstad

Anonym sa...

Tack för din inspirerande blogg! Håller på och renoverar vårt sovrum och väljer just nu tapet till fondväggen, din Malabar från hallen lutar det åt...till detta skulle jag vilja ha Mavis fina sängbord fjällbacka. Tholix stolarna är helt fantastiska, skulle bli jättefina i vårt kök med vår kökssoffa, kontrasten gammalt och supermodernt, I like. Tänk om jag vinner då blir jag superglad =) Njut av den härliga våren!
Anna från Nyköping

Unknown sa...

Min drömprodukt från Länna möbler är 111 Navy Chair™ från Emeco. Min man arbetar sedan 12 år på COCA COLA och att dessa stolar är tillverkade av retur PET flaskor från just COCA COLA är pricken över i:et till vårt hem! De skulle få stå i matrummet till vårt egenbyggda matbord! Klimatsmarta stolar!

Tack för en fin blogg!

Anonym sa...

Hej!
Är en riktig velpotta. Ska jag ha det så eller så.. Och så blir det aldrig något inhandlat.
Just nu står köksbord och stolar överst på önskelistan. Började att följa din blogg för snart 1 år sen och så mycket inspiration jag fått. Det är ju så här jag också gillar inredning.
..och tack vare dig har jag bestämt mig för ett likadant matbord som du har (härmapa) och genom en annans blogg, helt enkelt, så har jag kommit på att det är tolixstolarna jag vill ha. Jag suktar och längtar, har velat ha det så här så länge nu.. Hopppas, hopppas...
Det är min inredningsdröm, då köket som är original från -69 har sett sina bästa dar och det kommer inte bli omgjort på ett par år. Men med så snygga stolar så kommer man inte se det limegröna köket, utan bara ha ögon för stolarna!

Kram från Susanne från Växjö (susanne.j@spray.se)

Lundagård sa...

• • • • •

Från Länna Möbler hittar jag direkt de favoriter vi behöver,
det är Tolix stolar som skulle tåla slitage från våra fyrklöver!
I vårt barnbibliotek skulle de bli en fantastisk sittplats,
vid vårt gamla träbord, en perfekt kontrast!
Stolarna skulle hålla för saga, pyssel och lek och ändå vara
en av de finaste möblerna mamma och pappa vet!

• • • • • 

Anonym sa...

Vilken härlig vårtävling! Mina barn är sååå trötta på vårt porslin och önskar att vi hade lite tuffare tallrikar! Drömmen nu hade varit att få duka det nyoljade matbordet på terrassen med Matteus-porslin och njuta av årets första grillade ribs i kvällssolen!Önskar Dig och Din familj en härlig påsk! Solig hälsningar Maria i Höllviken

Anonym sa...

Hej Petra!!
Läser din blogg varje dag den är så härlig!

Jag drömmer just nu om fina utemöbler från Grythyttan till vår framsida... Jag vill även köpa ett Magnolia träd och små rosa rosor till rabatten... drömmer om att sitta i solen och sippa på en latte och se på mina underbara kiddos när dom leker!
Ha en underbar lässtund med alla inlägg...för du läser väl alla;-)
Hälsningar Mamma Karro

Anna sa...

Hej! Finns så otroligt mycket fint i deras sortiment, men jag måste nog säga att just nu är vita Tolix stolar min inredningsdröm. Vi har precis skrivit på papper för ett helt underbart hus med en fantastisk matsal med stora dubbeldörrar ut mot trädgården. Har hittat ett matbord som kommer bli helt underbart dör och jag drömmer om några Tolix stolar till... Kramar Anna

Emma H sa...

När min sambo i helgen för första gången i sitt liv läste en inredningstidning sa han: "Emma, industristilen är min inredningsstil". Dröm om min förvåning när han nu visar lite intresse för inredning:)
För att överraska honom och få lite industrikänsla i vårat hus får jag nog säga att Tolixstolarna är min drömprodukt.

Emma

Anonym sa...

Som en hårt arbetande trebarnsmor som behöver lära mig att ta det lugnt och bry mig mer om mig själv. (som de flesta barnföräldrar)Därför tänker jag att Bristro Chaise Lounge är min drömprodukt. I den kan jag vila och ta det lugnt samtidigt som den inte ger mig mer jobb. Den behöver inte piffas, oljas eller målas utan jag kan bara njuta i den hela sommaren.
Hälsningar från Anna H

Tova sa...

Jag är väldigt bekväm av mig och älskar färg,
CINEMA FOTPALL i rött skulle passa mig ypperligt ;)

Anonym sa...

Hej hej! Vilket underbart värder det är idag. Du har så fina priser på dina tävlingar ,kul.
Jag tycker stolarna är så läckra och coola, och tillsammans med mitt vita matbord. Det skulle vara såååå cool tillsammans. Det ger en snygg käsla. Stolarna skulle biffa upp mitt kök. Däför säger jag dom fyra st Tolixstolarna i stål.
Ha en trevlig dag.
Kramar från vivika

Anna sa...

Vilken fantastisk vinst, stolarna är verkligen vackra.

Länna har så mycket fint, det ÄR faktiskt omöjligt att välja. Men en sak som jag ofta brukar köpa, dels för att det ger känslan av att jag har "unnat" mig själv något och dels för att det sällan kostar några enorma summor, är doftljus. Ett doftljus ger huset det lilla extra, även om dammråttorna kurar under soffan och diskmaskinen håller på att spricka. Länna tillhandahåller Claus Porto doftljus och ett sådant skulle jag gärna lägga vantarna på :)
Glad påsk till er alla!// Anna

Anonym sa...

Tolix stolar, min sambo smälter!! Kan nog lungt säga att det är hans och mina favoriter bland Lännas sortiment. I sommar flyttar vi från lägenheten till vårt hus och då ska helst inte stolarna vi har idag få flytta med. Våra nuvarande stolar är jag inte särskilt förtjust i utan jag vill helst slänga dem på tippen dagen vi flyttar. Tyvärr står en köksrenovering (samt renovering av resten av huset) högre än stolar just nu. Så drömmen vore ju därför att få vinna ett par Tolix-stolar!

Kram Frida i Borås

Anonym sa...

Herregud vilket sortiment, inte lätt att välja något, jag kan tänka mig mycket!! Jag drömmer om grythyttans utemöbler, vore fint i min trädgård. Trädgårdsmöbler kan man inte äga för mycket av. Tolix är också en höjdare, jag äger en pall och jag älskar den. Hälsar Eva Salomonsson

Rebecka sa...

Hej! Tolix-stolar har varit min dröm sedan en lång tid tillbaka, långt innan "alla" föll för den industriella stilen. Priset för tolix-stolarna har i kombination med min studentbudget dock satt käppar i hjulet för att fullfölja min dröm och slå till på ett par stolar. I år ska jag dock flytta hemifrån och bilda mitt första egna hem. Det hade varit underbart att bygga sitt hem genom att en av mina drömmar slår in. Dy fyra stolarna skulle jag kombinera med ett vitt gammalt slagbord som jag ärvt från mina morföräldrar. Kombinationen med de fyra tolix-stolarna hade varit perfekt och jag hade etablerat mitt hem genom en kombination av mina drömmar och gamla minnen från min mormor och morfar. Ur Lännas sortiment drömmer jag även om de här fina sängkläderna, helt ljuvliga: http://www.lannamobler.se/website2/sv/paslakanset/mille-notti-paslakanset-duo-bla.php

Tack för en bra blogg! Kram

Anonym sa...

Letade länge efter möblen som bara skrek "Evelina" och hittade så otroligt mycket fint...men när jag klickade fram spjälsängen STOCKHOLM från Engleson var det love at first sight! Vi förlorade vår lilla dotter i mars och vi hoppas ju hon får syskon snart och den spjälisen skulle passa så bra till lillasyster eller lillebror...kanske kan den även gå i arv mellan barnen, barnbarnen och kanske även barnbarnsbarn?
kram evelina

Anonym sa...

Min drömprodukt är Tolix stolar. Jag gillar verkligen att de passar in i så många olika miljöer och rum. Jag kan se dem i vår trädgård på sommaren, köket på hösten, som sängbord på vintern, i arbetsrummet på våren.... Dessutom blir de ännu snyggare med åren, våra grabbar får ärva två var med patina och många härliga minnen...

Tack för en inspirerande blogg! /Maria

Anonym sa...

En av mina absoluta favoriter hos Länna Möbler är taklampan Octo 4240 i svart från finlänska Secto. Vilken härlig "knul" bullig, mullig och alldeles underbar. Den skulle bli kanon i mitt stora blåa kök i den norrlänska skärgården tillsammans med dessa fyra vita tolix stolar :-)Härligt inspirerande blogg du har!

Vårhälsningar!
/Carina, Juniskär

Unknown sa...

Ok, jag kanske blir nr 600 i inlägg nu då!?
Denna tävlingen måste jag bara vara med i även om det är vääääldigt många som redan skrivit.

Älskar Tolix och det skulle vara en dröm i sig att få äga 4 st!! Men min absoluta dröm nu, är att få köpa Grythyttans stålmöbler och speciellt Fåtölj A2. Vi håller på att flytta och kommer få en egen utetäppa som vi lääängtat efter så länge nu och då ska vi ha sådana möbler där, för de påminner om min gammelmormors utemöbler! Jag älskade henne och jag älskade att sitta i deras trädgård i Limhamn och dricka saft och "gunga" på stolen. Då var jag inte gammal *fniss* Och jag saknar henne!

Det skulle väl vara min inredningsdröm och varför, få ha gammelmormor "nära" igen :)

Ha en fortsatt härlig måndagskväll!
Kram ia

«Äldst ‹Äldre   401 – 600 av 756   Nyare› Senaste»