tisdag 12 april 2011

TÄVLING - VINN FYRA TOLIXSTOLAR

.

.



Denna härliga Aprilkväll kan jag, tillsammans med den finfina butiken Länna Möbler, presentera en fantastisk tävling där vinsten är inte mindre än 4 stycken Tolix A stolar i metallack. Alltså hela fyra stycken underbart snygga stolar till ett värde av 8560 kr kan du nu vinna här hos House of Philia kära bloggis!

Lämna bara en liten kommentar där du skriver vilken möbel eller inredningsdetlaj som är din drömprodukt ur Lännas fantastiska sortiment och även kort beskriver varför just den detta är din inredningsdröm.




Bästa beskrivning vinner!


Det går att tävla fram till Påskafton den 23:e April kl 12.00.




Lycka till!





756 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   601 – 756 av 756
Sari sa...

I also love Tolix chairs and would love to be the lucky one to have them in our house. Hope I can also participate, though I live in close to Turku, in Finland.

Anonym sa...

Hei og riktig god påske til deg og familien!
Jeg håper at jeg kan være med i konkurransen selv om jeg er fra Norge :)
Jeg følger bloggen din hver dag, for inspirasjon, masse feelgood og tips til nye antrekk. Takk for at du deler så mye av deg selv! Kjøkkenbord og stoler her hjemme står klar for utskiftning, så Tolix-stolene hadde vært supre å vinne nå!!! Jeg krysser fingrene og håper du ser MEG innimellom alle de andre innleggene!
Klem fra Trine :))))

Ann-Louise sa...

Jag skulle välja Tolixstolarna -helt klart! De skulle passa bra hemma hos mig då jag försöker inreda med en blandning av industriellt och lantligt i köket där de skulle stå. Har länge önskat mig de stolarna men har inte ens en pall så nu hoppas jag verkligen. Kan hämta stolarna personligen då Länna och jag är grannar ha, ha!

Hoppas du fortsätter blogga och inspirera oss länge Petra!

Kramar och Glad Påsk!

Anonym sa...

Min favorit inredningsdetalj ifrån Länna är faktiskt Matteus sortimentet. Jag blir på så gott humör så fort jag ser dem. Glada färger, underbara mönster, man kan mixa och matcha. Att duka fint för familj och vänner på underbara Matteus tallrikar gör att det pirrar lite i magen tycker jag :-)

Tack för den bästa feelgood bloggen.
Kram Jennie i Småland

Anonym sa...

Att välja ut något ur deras fantastiska sortiment är inte lätt! Men varje måltid vi äter så knakar det i någon av våra stolar. Hög tid att skaffa nya innan någon far i golvet! Valet är svårt, väljer nämligen mellan den klassiska Leksandsstolen (har anknytning till trakten) eller Tolixstolarna?!
Hoppas att turen är med mig!!
Tack för din stora inspirationskälla /Erika i Göteborg

Anonym sa...

Åh tänk att få somna in i underbara duo grå från MILLE NOTTI...
Mysa in mig bredvid min älskade sambo och viska
NATTI.....

Kram från Maria Jansson mariaavesta@yahoo.se

Heidi sa...

Hos denne butikken var det utrolig mange vakre ting, nesten umulig å velge ut en favoritt.
Elsker BOB fra Pappelina. Enkle, men vakre matter som pynter opp ethvert slitent golv.
Elsker det meste fra DAY Home. Sølv skrinene og lysestakene er bare lekre!!
Mest av alt ELSKER jeg Tolix stolene, så enkle, så rene, så vakre. Bare det å se på dem gjør meg GLAD og LYKKELIG, tenk at en stol kan ha sånn innvirkning på en!?
Tolix er rett og slett ren lykke!!

Takk for nydelig inspirasjon.

Heidi :o)

en matsked grejer sa...

Min favorit ur Lännas sortiment är Stringserien. Fantastisk design som står sig genom tid och rum -den berättar precis när den är designad samtidigt som den aldrig blir omodern, passar i slott och koja och dessutom fruktansvärt funktionell... Vardagsrum, barnrum, kök, badrum, kontor och till och med i lilla redskapsboden i föräldrarnas hus i Strömstad: Den syns överallt och klarar det mesta galant!

Det blir inte bättre än så gott folk! String åt alla!
Hälsningar Cecilia

Anonym sa...

For en tevling :) ! Tenk å vinne fire stykker, fantastisk. Favorittmøbelet i denne butikken er disse Tollixene ;). Knallfine.
Håper jeg har en liten mulighet til å vinne.
Kjempefin blogg du har !
God påske og stor klem

Skumpa och Spaljé sa...

ARKA
LOUNGESTOL Är en dröm att få till mitt vardagsrum, fräck, den runda formen, och i den svarta stolen skall ett härligt fårskinn få pryda.
Hoppas jag vinner jag vet precis var stolarna skall så.

Kram Helena.

Anonym sa...

For en tevling :) ! Tenk å vinne fire stykker, fantastisk. Favorittmøbelet i denne butikken er disse Tollixene ;). Knallfine.
Håper jeg har en liten mulighet til å vinne.
Kjempefin blogg du har !
God påske og stor klem
Hilsen Kathrine Sætre (glemte å skrive navnet på forrige innlegg)

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vilken fantastisk tävling, förutom tolix-stolarna som såklart är en favorit skulle jag gärna kunna tänka mig helspegeln Sancho från De Nord till hallen som ska bli ommålad nu under påskhelgen. Jag saknar verkligen att se helheten innan jag kliver utanför dörren.

Glad Påsk och Kram F

Anonym sa...

Har alltid drömt om en sån jättehög lyxig säng med fluffigt duntäcke som man bara ser i reklam. Dux sängarna är så o då jag precis är påväg att separera ifrån min sambo är det precis vad jag behöver nu... o självklart Tolix stolarna också. En nystart...
Tack för all inspiration :)
Kram
A-C, Helsingborg

Anonym sa...

Godkväll! Ohh, så mycket fint Länna Möbler har. Vilka fina stolar från Tolix, de står på min önskelista tillsammans med en svängd 4-sits howardsoffa i jeanstyg från Englesson. Håller tummar och tår för att få några nya sittplatser;)
Tack för en mycket bra och inspirerande blogg, glad vår! Mvh Jenny

K R I S T I I N A sa...

Hej.
Mitt namn är Kristiina.
Den klassiska stolen Jetson har sedan jag såg den första gången för många år sedan varit min absoluta favoritmöbel. Som tur var så hittade jag den i Länna möblers sortiment! Det är dock inte enbart formen som tilltalar mig, utan att man sitter så underbart skönt och rent ergonomiskt så är den perfekt skålformad för min rygg.
Tack för mig.
//Kristiina

K R I S T I I N A sa...

Hej.
Mitt namn är Kristiina.
Min absoluta favoritmöbel är den klassiska fåtöljen Jetson. Som tur var så hittade jag den i Länna möblers sortiment! Det är inte enbart formen som tilltalar mig utan också att den är skön att sitta i och rent ergonomiskt så är den helt perfekt skålformad för min rygg.
Tack för mig.
//Kristiina

Anonym sa...

Nu efter att småbarnsåren är över,( ja eller de är ju 5 och 7 år nu)tänker vi byta ut vår älskade beiga House soffa Cadillac i vardagsrummet som gjort sitt med kladdiga bebishänder och antal tvättningar. Vi ska Ä N T L I G E N flytta till en stoor lägenhet efter att ha bott såå trångt.Då skulle en Howard 4-sits soffa gärna få flytta med in från Länna möbler. Givetvis stolarna också...;) Tack för en otroligt inspirerande blogg till vårt nya kommande boende! Kram Camilla

Anonym sa...

Hej! Tolixstolar är absolut favoriterna...har varit länge! Har 4 st trasiga pinnstolar så vid mitt köksbord nu så 4 tolix vore drömmen.....håller alla tummar:)
Kram Linda G

Pia T fr Finland sa...

Hej! Jag tänkte hoppa över denna tävling för "det är ju såååå många deltagare, att jag vinner ändå inte..." Men så kunde inte låta bli! :) Så: min favorit hos Länna är "Madmoiselle"-gungstol. Formspråket är så vackert, rent. Det finns inga onödiga krumelurer i den utan enkla linjer som formar en vacker stol. Som dessutom är bra o sitta i, en bonus där ;). Onskar dig en vacker dag! Pia T fr Finland

Anonym sa...

Men härliga tider!
TOLIX STOLARNA ÄR JU INREDNINGS DRÖMMEN!!!!
-i alla kategorier! (även så hos länna möbler såklart!)

Dessutom har vi en liten parvel på 6 månader som kladdar
ner vår klädda stolar med både morotspure och köttfärssås...
Länge lever tolix! Den ljuva drömmen är ett hem i vitt,
grått lite svart och massa med plåt!!! Så detta skulle nästintill
fullborda hemmet. Och då skulle tom jag våga blogga på!

-SÅ kom igen då! Heja heja!

theresethelander@gmail.com

Anonym sa...

Min allra största dröm är att få utöka min familj med ett litet barn, och efter fyra år av oändliga försök värker det i mammahjärtat. Så min inredningsdröm är att få ställa in en Stockholm Kids 540 WW från Englesson i vårt sovrum. Den dagen känns alldeles för långt bort, och jag blir ju trots allt inte yngre...
Varma kramar, Anna.

Anonym sa...

Hej!
Skulle jag vinna Tolix stolarna så skulle jag fräsa iväg till länna möbler och köpa den vita liggvagnen, helt klart! Med 2 småttingar här hemma skulle jag ligga och vila mig i den, istället för att torka och tvätta våra tygstolar vid matbordet :) Tack för en inspirerande blogg och snygga bilder!
Kram Brink i Lerum

fem barns mamma sa...

Oj, oj, oj, ur deras sortimen är det just de vita tolixstolarna som är MIN STÖRSTA inredningsdröm att uppfylla!
De får mitt hjärta att klappa extra fort, och eftersom dessa stolar står låååångt ner på prioriteringslistan så skulle en dröm gå i uppfyllelse om just lilla jag vann dem:-)

Massa kramar från en fembarnshemmamamma!

Anonym sa...

Hejsan!

Jag måste nu erkänna att jag blivit kär i dessa Tholix stolar via din blogg ;-) Nu har jag börjat inbilla mig att köpa eller nu vinna dessa underbara stolar och ha dem ute på terrassen nu på kommande sommaren under den vita stora parasollen och ha några krukor med lavendel bredvid :-) Vad härligt....

Vänliga hälsningar,
Anu

Anette sa...

Pampas modulsoffa är en dröm jag har att kunna köpa till vårt nyrenoverade hus. Vi har hållit på i 2 år att TOPPrenovera (från vinden till källaren...puh..) ett 100 årigt hus och nu i maj kommer den dagen när vi är klara !!! Vi har 4 barn och behöver en STOR soffa och vad kan passa bättre än Lännas Pamoas soffa, massor av fina tyger att välja på. Ja, den är verkligen min drömsoffa till vårt nya hem. Och stolar skulle vi ju verkligen behöva för nu kommer vi få så stort hus. Dessa Tolix stolar är ju så läckra. Skulle passa perfekt i vårt lantliga hem. Vi har mycket ljust och vitt i det nya huset och panel på väggarna både på längden och tvären och gamla tak som vi hittat under takpapp och duk.... Så ja ingen vore gladare än jag om jag vann dem =)

kramar @nette

Anonym sa...

Oj vilken tävling!! Grythyttan-möbler står ju högt på önskelistan (förutom tolix-stolarna då :) ), de är klassiska och man tröttnar aldrig på dom! Min farmor har ett sådant möblemang som har hållt i jag vet inte hur många år! Jag håller tummar o tår att jag får inreda mitt nymålade matrum med dessa UNDERBARA stolar! Ha enf in dag!
Kram Anna B, Småland. (aborefur@hotmail.com)

Anonym sa...

Hej HoP!

Länna Möbler har ett fantastiskt sortiment. Då jag kollade runt på deras hemsida, dök speciella minnen upp när jag såg utemöblerna Bryggeri.
De fick mig att minnas mina barndoms somrar hos mormor och morfar. Mormor serverade nybakade bullar och hemmagjord saft i bersån, där just trädgårdsmöblerna fanns. Det är ljuvliga minnen som jag har i mitt hjärta. Nu får man själv servera alla barn och deras kompisar på samma sätt, det är underbart!

Tolix stolar har ju blivit så populära och det kan man ju förstå! Dom är så fina och skulle få en hedersplats hemma hos oss.

Tack för en trevlig blogg!

/Charlotte

Anonym sa...

Åh, jag bara älskar Le Klints 172....som en stor bakelse med nyvispad grädde :) Bilden framför mig är tydlig men fortfarande en dröm....stort antikt matbord, fina vita tolixstolar :) och en den största varianten av Le Klints bakelse hängandes ovanför i ett stort matrum med dubbeldörrar in mot vardagsrummet i en stor sekelskifteslägenhet....ljuvligt! Behöver jag lägga till knakande brädgolv och öppen spis som sprakar....här hade jag lätt kunnat avnjuta flera långa härliga middagar!
Kram till dig och tack för en inspirerande blogg!
/Jess

Anonym sa...

Tolixstolarna är såklart en favorit som skulle passa fin fint i vårt svartvita hus. Tack för alla inspiration du sänder ut. Kram Mia

Anonym sa...

Bästa Petra, Tack för din glädje och inspiration här på bloggen! Jag kikar in i princip varje dag och blir lika glad varje gång. Jag gillar verkligen de super coola Tolix stolarna. Jag önskar så hårt att jag ska vinna dem för de skulle ges bort till mina föräldrar som hade tänkt att renovera sitt kök i vintras. Vår familj har haft en tuff vinter och vår då pappa blev svårt sjuk för ca 4 månader sedan. Mamma har fått högt blodtryck relaterat till oro och långvarit stress och mormor dog i natt så lite glädje i form av nya coola Tolix stolar vore inte helt fel.

Svårt att välja bara en möbel från Länna de har ju sååå mycket fint. Men jag skulle välja solstolen Access med svart eller vit dyna som jag skulle ställa på vår altan i stugan, där skulle jag placera mina föräldrar och så skulle jag pyssla om dem massor.

Ha en fin dag i vårvädret
Stor kram Alexandra

Ps det flög precis in ett ulligt och gulligt vårtecken i mitt sovrum, en humla :) Ds

Linnéa sa...

En äkta Lamino med kurvor, precis som ja'.
Det skulle jag verkligen vilja ha.
Här uppe i norr är inte designermöbler på topp,
eftersom furun allting annat äter opp.
Nej, mjukt, underbart fårskinn för en trött lärarinna,
Ja, för en om barnen omtänksam kvinna.
Vid sidan av arbetet jag mig själv på universitet skolar,
Ack, om jag ändå kunde vila tanke och rumpa på dessa vackra stolar.

Emma sa...

Åhh vilken underbar utlottning, är sedan dryga året tillbaka lycklig ägare till 4 st Tolix och oj vad jag älskar dom. Men jag har ett pockande begär efter fler... En annan serie ur Lännas sortiment som jag suktat länge efter är Grythyttans fina klassikerserie. Åh vad jag förknippar de sköna gunget med saftkalas hos farmor- nostalgi! Så just nu med solens varma strålar är de vad jag drömmer mest om... Vår nybyggda altan gapar tom.

Tack för en inspirerande blogg

thea.e sa...

Hei, hei!
Å velge kun èn ting fra deres sortiment ville være vanskelig. Hadde jeg hatt råd,skulle jeg uten tvil kjøpt meg den lyse eilersen sofaen, og ikke minst de flotte tolix stolene, som har stått på ønskelisten i mange år. Jeg har vært student i snart fem år nå, og har da hatt dårlig råd alle de årene jeg har bodd for meg selv. Jeg klarte å innrede hele leiligheten til et par tusen, og det gjelder også møbler. Jeg har hatt stor glede av å gjøre det fint til en billig penge, og det har nok gjort meg mer kreativ. Det ble nærmest til en hobby å tråle rundt på loppemarkeder, Finn, og gjenbruksstasjoner, samt at mine kjære venner hjalp meg ved å gi meg gamle møbler de ikke trengte videre osv. Det morsomste var at det faktisk var mulig å få det fint til en veldig billig penge. Nesten alt kan bli fint med litt maling og en kjærlig hånd. Men nå kjenner jeg mer og mer behov for å ha litt nytt, en opplevelse av litt "luksus", og å unne meg noe jeg har ønsket meg så lenge. Men da jeg fortsatt er student, lar det seg vanskelig gjøre. Men når jeg så denne konkurransen øynet jeg et lite håp. Tolix stolene hadde tatt seg innmari godt ut rundt det gamle, røffe kjøkkenbordet min venn egentlig skulle kaste, og som jeg hev meg over og reddet i siste liten. Jeg hadde nok ikke brukt noe annet rom lenger, men nytt hvert eneste øyeblikk i de herlig stolene rundt kjøkkenbordet. Jeg krysser fingrene. Jeg kjenner dette er akkurat det lille piffet jeg trenger, for å komme meg gjennom resten av studitiden, med dårlig råd og mange interiørdrømmer. Tvi, tvi.:)

Anonym sa...

Hej Philia!
Efter att ha kikat runt i Länna möblers sortiment hittade jag min inredningsdröm: Ardre slagbord i björk eftersom det ger mig en härlig känsla av svunna tider och gediget hantverk men samtidigt passar en modern småbarnsfamilj som älskar stora middagsbjudningar (och bordet skulle inte se helt fel ut med några Tolixstolar runt;)).
Hälsningar Jenny i Dalarna

Anonym sa...

Drömmer om att mitt sommarhus på Gotland ska bli klart så jag får börja inreda.Vore toppen med 4st Tolix stolar runt matbordet! Drömmer också om en utemöbel, varför inte Grythyttan eller Bergaforms snygga design.
Hoppas på tur! Kram från Katarina

Anonym sa...

Hej hopp!

Vi behöver desperat fyra nya stolar pga att de gamla utslitna vi nu sitter i ger en ohygglig träsmak i baken ;) Tack och hej!

Maria sa...

Vilken rolig tävling!
Jag har precis flyttat ihop med min sambo C, vi har inte riktigt samma smak när det kommer till inredning, men när jag visade tolix stolarna för honom så träffade jag rätt!. Yes, tills han såg priset.
Så vad vore inte bättre nu om vi vann stolarna istället!
Ur lännans sortiment finns en dröm, Howard svängd soffan. Den är ju helt underbar!

Tack för en super rolig tävling, och fin blogg.

Kram Maria

Anonym sa...

Hej Petra! Tack för din inspirerande blogg! Det finns mycket fint att välja bland hos Länna möbler, men jag skulle nog välja Grythyttans utemöbler; ett runt bord och fem stolar runt om för att sitta och äta frukost i morgonsolen. De är klassiska och kommer att hålla i många år till och de hör till barndomsminnen av fika i mormors trädgård, hemakokt jordgubbssaft och nybakt sockerkaka. :) Tolixstolarna är skitsnygga och skulle göra sig väldigt bra med vårt köksbord i björk! Soliga hälsningar fr Carola Jonsson i Västerås

Anonym sa...

Åh, vilken tävling! Tänk att vinna Tolixstolarna som jag tittat och tittat och tittat på så mycket! Finns inte på kartan att ha möjlighet att lägga så mycket pengar på stolar men att drömma kostar ju inget!

På Lännas sida finns massor jag vill ha men att ha en Scala stor Kampanjgrupp i vitlack från Berga Form skulle verkligen förhöja trädgården. Så klassisk, enkel och snygg, njutning för både öga, kropp & själ!

Hoppas. Hoppas. Hoppas jag vinner!

Kram Helena L

Anonym sa...

Hej säger jag i detta underbara solväder!!!
Underbar tävling med superfina Tolixstolar att vinna!!! Dessa stolar har jag sneglat på länge, och nu kanske jag har chansen att få ha dem i mitt matrum!!! Länna möbler har mycket fint, och det som jag är svag för är de underbara stringhyllorna, i alla former. De är stilrena, såååå snygga, och det bästa är att de är så funktionella. De smälter in i sin miljö och tar inte upp så mycket yta!!!
Glad Påsk på dig!!! ///Sofia Björkestam (Kumla)

Anonym sa...

Hej! Vill börja med att tacka för en inspirerande blogg! Vilken bra tävling, jag önskar verkligen flera sittplatser och gärna i form av Tolix:ar. De har stått på önskelistan en längre tid;) Länna har mycket fint...men högst på min önskelista står en 4-sitsig howardsoffa i jeans från Englesson...;)
Håller tummar och tår för tur!
Mvh Jenny från Linköping

Maria sa...

Vi har precis inhandlat en av våra favoriter på lannamobler.se.
Den favorit som vi suktat länge efter och som nu pryder vår vägg är en vit rejält tilltagen stringbokhylla. Vi är mer än nöjda!

En annan favorit är just Tolixstolen som ger personlighet till hemmet. Vi bor sedan ett par månader i ett helt nybyggt hus efter att ha flyttat från vårt gamla charmiga hus från 1936. Trots charm och själ valde vi att lämna det för att få ett enklare boende som känns mer välprioriterat i vår barnfamilj. Vi vill dock inte bo i något som kan liknas vid en opersonlig möbelkatalog vilket jag tycker det lätt kan bli i nyproducerade hus. Tolixstolarna skulle få bli kökets blickfång och förmodligen kunna vidra till att förbättra hela nya husets känsla och personlighet!

Tack för en blogg med härlig inspiration och en fantastisk tävling!

/Maria A i Kungälv

Kerstin B sa...

Hej!
Länna har mycket fint i sitt sortiment. Min favorit sedan många år är dock Grythyttans A2 i vit ek. Tänk att sitta i den och gunga lite lätt samtidigt som man drömmer sig bort en stund. Solen skiner och jag blundar. Fåglarna kvittrar, Fina tuggar förnöjt på sitt tuggben och jag hör grannens barn leka i sandlådan. Det vore ljuvligt.
/Kerstin

Anonym sa...

utan eget tak över huvuet
lever jag gärna i nuet

en stol från tolix är min dröm
men som student är de bara o glöm

första lyan blir säkert trång
att köksstolarna är stapelbara blir ett tvång

håller tummarna hela natten
samtidigt som jag sliter med matten

kram Nora (nora.einarsson@comhem.se)

Anonym sa...

Naturligtvis är Tolix-stolar ett av alla fantastiskt fina produkter som finns hos Länna, de har så mycket fint att det är sååå himla svårt att välja!!!Tolixstolar är högst på min önskelista just nu till mitt nyrenoverade matrum till mitt vita matbord och naturligtvis måste jag vara med och tävla om dessa!
Tack för en härlig blogg som ger massor med inspiration och jag håller med pärlhönsfjädarar till påskt var det enda som behövdes, så fint!
Kram Marie

beate sa...

ja, visst vil jeg vinne tolixstoler!min favoritt!
hvis jeg hadde vunnet dem skulle barna fått hver sin på rommet sitt og de to andre skulle fått stå på verandaen om sommeren. hvite tolix med et lite rundt bord med rutete duk! Snakk om café-feeling!

krysser fingrene!!

klem beate

Davidsson sa...

Hamnade på denna sida av ren tillfällighet då min sambo dagligen läser din blogg..
Min sambo tjatar ständigt om att vi skulle behöva nya köksstolar och jag tycker själv att dessa skulle göra sig bra i vårat nyrenoverade kök, jag som är kille gillar den ruffa känslan och min sambo gillar att ha det lite romantiska och gammalt stuk i ljusa färger. Dessa stolar skulle vara en perfekt 30års present till henne, hoppas att jag har en liten chans att få vinna dem till henne. Kanske skulle de passa med fårskinnsdynor till dem som matchar vår Lamino stol.
MVH Marcus

Anna sa...

Min drömmöbel är för tillfället en Bryggerisoffa, vit, från Grythyttan. Just nu är jag, i alla mina tankar, i trädgården. Jag planerar och drömmer om en lummig trädgård med gammaldags växter och ljuvlig harmoni.
En vit soffa av denna modell, hade gjort sig i en del av trädgården, där man kan sitta och dofta på pionerna, rosorna och samtidigt titta ut över ängarna och se barnen leka och under tiden avnjuta ett vin eller en kall drink i sommarkvällen!!!

Åh vad jag längtar!

Ha en skön påsk!

Kram Anna

AnnaF Sollentuna sa...

Wohoo! Lyckliga den som vinner den här tävlingen.
Finns ingen stol som skulle passa bättre än Tolix i mitt hem. Förutom dessa är Flos 2097 takkrona en designdröm ur Lännas sortiment.
Den står för den perfekta mixen av rå industri och polerad elegans!
Precis som Tolix-stolarna.

Trött sa...

Belysning - bara ordet är vackert i sig . Man belyser något. Jag älskar ljuset - vare sig det är levande ljus lampor el. solen. Alla behöver ljus för att överleva . Jag behöver ljus. Fork golvlampan är ljuset för mig!

hälsn. Nina

hjartans@live.se

Anonym sa...

Hej P!
Min önskedröm just nu är det superfina påslakansetet FIORA från MILLY LOTTI.
De söta små lavendelblommorna ger en så härlig känsla av romantik,sommar,landet & barndom.
Dessa vill jag bädda sängen med då min fina bonusdotter snart kommer hem från Sydafrika, med sin lille nyfödde son.
Tack för en härlig inspirerande blogg!
Kram Anna
anna_mcg@hotmail.com

Anonym sa...

Hello!

Jag brukar faktiskt aldrig delta i tävlingar på bloggar o så. MEN, sedan råkade jag se en skymt om denna tävling hos "Marits vita skrin"
Och här är jag nu =)

Om det är något (några) jag fastnat för i Lännas sortiment så är det ju dessa helt UNDERBARA tolix stolar!
Jag fick tolix stolarna presenterade för mig för bara nått år sedan då min tjocka mage innehöll en nu väldigt glad och sprallig tvååring...(vad min mage innehåller nu ska vara osagt, men det är i princip bara vanliga vetebullar...hihi)
Dessa stolar stod i ett skyltfönster på en gata i Jönköping, och liksom talade till mig "ta med oss hem!!" Vad som också talade till mig var den ekande plånboken...och vissheten om att "föräldrapenningen inte kommer vara den fetaste"
Men drömmen har sedan "konversationen" med stolarna i skyltfönstret, varit ett par tolix stolar!
De är ju bara sååå snygga, och inte minst praktiska... faktum är ju att det är enklare att torka av sitsen efter tvååringens köttfärskladdiga små fingrar på en sådan här skönhet, än sitsen på de vitklädda Ikea stolarna som jag valde att ha i köket (not så smart!)
Så, nu när vi ska skaffa nytt hus och äntligen flytta från vår hyresrätt så önskar jag inget hellre än att få skänka mina ikea stolar till Myrorna och ta in fyra helsnygga tolix stola.

Okej, då är jag med och tävlar nu då =)

Kram Malin Aronsson

malemme@hotmail.com

Anna - Hundra kvadrat sa...

Just nu är mina drömprodukter från Lännas sortiment ett gäng vita Grythyttan fotöljer med matchande runt bord (dessa vackra klassiker bland utemöbler). Anledningen till detta är för att jag bor i lägenhet mitt inne i stan, men drömmer om en trädgård där jag kan sitta ute och njuta, speciellt nu när det fina vädret smyger på. Halva drömmen kommer dock snart att bli sann. Den 1:a juni flyttar vi till ett alldeles perfekt litet hus med en alldeles perfekt lite trädgård. Så nu fattas bara utemöblerna.. :)

Anonym sa...

Super Spider perfekt för trötta knän
mjuk, skön oerhört bekväm.
Helena

Anonym sa...

Lovely chairs! Skulle gora nastan vad som helst for att vinna denna tavling! Onskar mig dessa stolar som jag lange tranat over! Skulle passa perfekt i koket vid vart stora matbord! Dessa ar mina absoluta favoriter bland Lannas sortiment! Haller tummarna for tur i denna tavling! Tack for fin inredning och inspiration!

Martina i Eskilstuna

Kicki Johansson sa...

Jag är ett papphuvudet som vill ha en plåtpall (Tolix pall H50) då skulle mitt hjärta bli mjukt som bomull :-) P.s Älskar din blogg

Kicki i Umeå sa...

Jag är ett papphuvudet som vill ha en plåtpall (Tolix pall H50) då skulle mitt hjärta bli mjukt som bomull :-) Kicki i Umeå

Anonym sa...

Min enda drömm sen många år tillbaka är en howard grupp från englesson kan inte tänka mig något vackrare i soffväg.Att äga en howard från englesson är som att köra en lamborgini, kvalite rakt igenom.Men jag nöjer mig med en ¨bubbla¨ men en dag kanske drömmen slår in. Kram Helene

Anonym sa...

Förutom Tolixstolarna (som jag LÄNGTAT efter i 5 år nu)så skulle jag så gärna vilja ha Grythyttans A2 stolar. Jag drömmer mig ofta bort till min mormors trädgård med grusgång, syrenberså och lönnallé. Den sommarkänslan vill jag ge mina barn, med saftkalas sittandes i Grythyttans möbler. Tack för så mycket inspiration! Hälsningar Karolina LV i Partille

Anonym sa...

Oj oj oj, det är just dessa vita Tolixstolar, som jag sku villa sååå gärna ha!! Dom är underbara, åååh!!!Sku passa perfekt med vårt (antikt) matbord.

Make me happy, please, hihi :)

Ha en skön kväll!

Hälsningar,
Ransu från Helsingfors, Finland

Maria sa...

Att på en Tolixstol sin ända få sätta
känns just nu som det enda rätta.
Sedan får man bjuda sina vänner på smaklig spis
på sin fina Mateusservis.
Resterna kan vi stoppa i Vipp(en)
alltså, sånt som ska på tippen.
Det finns så mycket som får mitt hjärta att känna
att jag vill ta en tripp till Länna.

Mli sa...

Ibland är det ödet.. Jag brukar inte vara med i tävlingar men denna gång tänkte jag att okej jag ger det en chans för stolarna var ju sjukt snygga! Jag går in på Länna möbler och kikar runt lite.. Kollar på köksbord, då det är ett ständigt problem hos oss! Vi bor nämligen i ett litet gammalt hus med små rum så i vårt kök får nätt o jämt ett litet bord plats (om man vill ha någon plats att laga maten på utan att trycka rumpan i ansiktet på sonen) och när vi får gäster får vi sitta i soffan.. Men jag hittade den ultimata lösningen! Ett slagbord!!! Kan vi ju bara fälla upp/ner efter behov! Därför är Stockholm 586WW vitt slagbord från Englesson mitt absoluta val! Om jag vinner stolarna slår jag till på det!

cat sa...

Mmmmm Bistro, bara smaka på ordet. BBIISSTTRROO ... låter som godis i mina öron. Perfekt med en flyttbar cafémöbel, härligt att med enkelhet kunna flytta möblemanget med solen runt huset.
Tolix är ju inte helt fel de heller :-) Perfekta för min balkong.
Hoppas på vinst gör jag. Catarina

Helena sa...

Det första som slog mig var de fina "gungiga" grythyttan-stolarna. Jag minns somrarna på farmors och farfars altan. Vi fick varsin glass medans kaffet kokade inne i deras kök och finporslinet skramlade från skåpen ner på brickan. Farmor tog fram de fina kakorna hon bakat. Den kaka med två färgerna i mördeg var och är fortfarande min favorit. Bullarna med glasyr på, som nästan smälte i sommarvärmen.
Efter glassen hjälpte jag farmor att bära brickan med alla godsaker på och hon gick bakom mig genom källartrappen ut till altanen. Där fanns alla deras egenodlade tomater och omsatta pelargoner i alla dess färger. På altanen stod deras fina vita grythyttan stolar. Då när man var liten och nätt kröp man ihop på dessa med kakan i handen och gungade försiktigt medans de vuxna klirrade m kaffekopparna och fyllde på nybryggt kaffe.
Nu när jag ser de här stolarna minns jag de mysiga fikastunderna igen och undrar så var farmors och farfars mysiga stolar tog vägen... Kanske de som köpte huset fick ärva dom?!

Jag saknar dom stunderna, allt var så glatt och bekymmerslöst. Nu är jag själv mamma och hoppas mina barnbarn får sitta i samma stolar när de kommer och hälsar på oss vid fikastunderna.

Anonym sa...

Halloj!

Min absoluta drömsoffa finns hos Länna. En vit 3,5-sits Howardsoffa! Mums, vad fin den är! En vacker dag ska IKEA-soffan (som förvisso är reko) bytas ut mot en äkta Howard! Och fyra stycken tolixstolar...JA tACK, de är varmt välkomna!

//Therese Jonasson, Malmö

Anonym sa...

Mitt drømmeprodukt er en Eilersen modulsoffa, Dacapo, cotton natur. Denne ville gjøre stuen min lys og innbydende, akkurat slik jeg ønsker det. Ved siden av sofaen drømmer jeg om en BestLite BL3, hvit.
Takk for en fantastisk konkurranse og en inspirerende blogg.
Beate, Rasta - Norge

Anonym sa...

Hejsan! Vill passa på att tacka för en mycket fin och inspirerande blogg. Får man välja fler favoriter ur Lännas sortiment. Om ja så är ett av valen Grythyttans utemöbel, den är såå fin och tidlös. En annan är Carl Hansen & Son SH900 Extend matbord. Även det otroligt fint och tidlöst. Men framförallt så är det underbart att kunna bjuda hem många gäster och ha ett stort matbord att placera alla vid. Inte bara en mycket snygg möbel utan även en mycket trevlig... och till detta matbord skulle dessa underbara stolar passa utmärkt..

Kram Magdalena N i Norrköping

Emmie sa...

Hej Philia! Ännu en fantastisk tävling, kul! Självklart vill jag också vara med och tävla om dessa finingar. Lamptokig som jag är, får favoriterna bli Bestlites ljuvliga lampor och Jonas Bohlins takpendel Liv. Ha en riktigt fin påsk!

Hälsningar Emmie

Anonym sa...

Hej!
Tolix är ju så tidlösa och otroligt snygga!
Jag måste säga att just de är mina favoritstolar alla kategorier så därför tycker jag att de är de bästa från Länna Möblers Sortiment.
Tack snälla för din blogg, den ger mig så mycket inspiration och glädje varje dag.

Kramis från Kicki I Uppsala.

Maja sa...

Hej och tack för en otroligt söt och inspirerande blogg. På önskelistan just nu finns en härlig loungemöbler, Dedon Orbit. Skulle vara riktigt cosy, men också förstås dessa fantastiskt snygga Tolixstolar som skulle passa så bra i vårt nya sommarhus. Där har vi bara börjat (andra sommaren vi äger det). Så där finns en del kvar att bita i, bla några snygga stolar. Kramelikram

Anonym sa...

Hej!
Låt mig inleda med att på enklaste sätt förklara att jag och min underbara Fru har rätt så vitt skilda intressen. Hennes fritid kretsar kring inredning, bloggläsande och eget skapande.

Min kring...annat.

För en tid sedan lovade jag henne nya möbler till vår inglasade altan. Hon sålde direkt de gamla. Sen, EFTER detta, berättade hon om Tolixstolarna hon så gärna ville ha.

Jag brukar, ärligt talat, inte orka bry mig om hennes inredningspyssel, men i brist på annat kollade jag upp vad en Tolixstol är.
Och, dra på trissor. Jag blev frälst, tror jag?
Som kille utan egentligt intresse av någon form av inredning så fastande jag direkt för Tolixstolen. Materialet, formen, det tidlösa i hela uttrycket. Fantastiskt cool.
Förstod senare att det var via Din sida jag "hittat" Tolixstolen och Din sida ledde mig vidare in på denna tävling.
Har nu, precis som Du rekommenderade, tittat i Länna Möblers utbud, och fullkomligt fastnat för Grythyttans sortiment av utemöbler. Underbart att se att hederlig svensk tradition kan leva vidare i det moderna samhället med sådan genomslagskraft.
Man kan uppenbarligen både välja "Traditionellt" och ändå vara "Trendriktig"!? Sånt gillar jag.

Jag gillar även min Fru, eftersom hon nu, indirekt, fått mig att göra ett antal "gränsöverskridande" saker: Jag har läst en Blogg, jag har skrivit om design och jag har fått en begynnande intresse för inredning. Märkligt, men kul.

Det är saker jag aldrig trodde skulle hända. En sak som min Fru antagligen än mindre tror skulle hända är att det helt plötsligt en dag stod 4st av dessa Tolixstolar i vårat hem, på MITT initiativ...

Tack för ett nyväckt intresse och en inspirerande Blogg!

//A//

Anonym sa...

Jag tänker att Edstorp Ribb Växasäng skulle få min älskade son att föredra sin egen säng framför min och makens. Naivt? Ja kanske det, men tänk vad mysigt att krypa upp tillsammans i Eriks säng och läsa och leva sig in i Rasmus på luffen.
Precis som sängen ger upphov till drömmerier (och hallucinationer?) vore en Tolixstol eller två rena drömmen, och 4 stycken finns inte ens med i världsbilden. Att drömma är ju dock vad jag gör bäst och Tolix-stolarna skulle passa ypperligt runt vårt rustika matrumsbord.

Kram
Frida H i Nybro

Anonym sa...

Hej nu är det tredje gången gillt, har raderat två ggr innan. Jag tycker att både Grytthyttan och Tolix delar en 1:a plats, sen finns det ju så mycket annat fint. Här hemma bor jag med ett gäng grabbar och blir alltid nedröstad när det gäller inredning, dom tycker att det är för mycket vitt. MEN SKAM DEN SOM GER SIG !
Därför skulle det vara kul att få in något rufft.
Sen kanske dom är tysta ett tag. Det tar en sån energi att alltid kämpa i motvind.
Hoppas hoppas, sen vill jag passa på att önska dig och din familj en Glad påsk !
Behöver jag säga att jag följer din blogg sen över ett år och gillar dig skarpt.
Mvh Jenny
jenny-72@hotmail.com

Fredric sa...

Hejsan, helt klart är tolixstolarna en favorit och de skulle passa utmärkt till vårt gustavianska matsalsbord som fortfarande efter ett år inte har några stolar.

Ida sa...

Hej Hej=)
Min dröm är att hitta en riktigt fin köpmannadisk eller gamla fina utetämöbler eller i gjutjärn...mmm drömmer.
Men dessa Tolixstolar skulle heller inte sitta helt fel för att ruffa till vårt lite för gulliga kök.

Kram//Ida i Nol

MariP sa...

Vad kan jag säga... Jag älskar Tolix! Min dröm är ju just det: tolix, especielt bänkar:)

PS. Tack för en fantastisk blogg!

Mari P/ Finland

Jenny sa...

Dessa stolar skulle vara en dröm att vinna, de är så fina och lite råa och skulle passa perfekt till vårt stora vita matbord med en fin industrilampa över :) En möbel jag blev helt kär i på Länna Möblers hemsida är stolen "Arka Loungestol". Där skulle jag lätt kunna sitta med en bra tidning och slappna av efter en hektisk dag :)

Nu hoppas jag bara på en massa tur i den här tävlingen!! Tack för en superinspirerande blogg :) Kram Jenny

Linda- Vildros och kaprifol sa...

För att piffa upp vår matplats skulle jag välja en traditionell Röllakanmatta - Den svenska äkta mattan!

Närmare bestämt den beigerutiga mattan från Gripsholm.

Superfin tävling och Tack för all inspiration och vackra bilder!!

Kramar Linda

Anonym sa...

Med dessa coola tolixstolar skulle mitt kök bli så mycket finare. Vi bor trångt, trist och helt utan glam, det behövs nya vackra stolar helt enkelt!
Hos Länna möbler finns alla favoriter, men utöver tolix väljer jag gärna tyg från Anna O.

Kram Stina i Umeå

Anonym sa...

Åh! Länna måste vara min ultimata "dregla över vackra möbler och drömma mig bort"-sida... Finns hur mycket som helst som jag utan tvekan skulle kunna klicka hem, om plånboken var lite större vill säga.

Men just Tolixstolarna har varit en STOR önskan sedan länge, de är klassiska, snygga och hållbara och skulle göra sig helt fantastiskt bra i vårt rymliga kök. Just nu har vi några fruktansvärda gamla IKEA-stolar som jag avskyr av hela mitt hjärta, men att byta ut de är inte prio just nu då pengarna framförallt prioriteras till dränering, takbyte och ett nytt värmesystem. Hur tråkigt som helst, men också ett måste. Det innebär i sin tur att allt det fina möblemanget får vänta...

Skulle jag vinna vore det en fantastisk inledning på inredningen av vårt nya hem!

/F i lilla huset i Örebro

Anonym sa...

Hej svej. Tycker om dina tävlingar. Jag gillar Tv-bänken från Englsson som heter stockhlm562ww i vit. Den är klassisk/stilren. Jag gillar verkligen dom här fina stolarna Tolix i metallack dom skulle bli så coola i mitt vita kök. skulle vara så kul att få något nytt i mitt hem.
kramar från vivika gbg.

Anonym sa...

Ung student som är påväg att klippa navelsträngen för att flytta till en egen liten lägenhet.. Drömmen om vita golv och stora fönster har äntligen gått i uppfyllelse. Som kronan på verket hade dessa underbara vita tolixstolarna passat fint in i det lilla vardagsrummet ;) tack på förhand och för inspirationen du ger. Vänliga hälsningar Caroline i trollhättan

Anonym sa...

Fantastisk tävling!
Vill ha...Tolixstolarna är helt underbara, råa och stilrena, metall och klarlack - jag hoppas på tur och tack.

Tack för en inspirerande blogg.

Påskkramar från Maja

Anonym sa...

Är den här tävlingen verkligen på riktigt:)Har drömt om en tolixstol länge länge,men efter en långdragen sjukskrivning och efterföljande arbetsträning finns det tyvärr inte utrymme till att köpa denna skönhet!Men i väntan på att min ork ska bli bättre och tills jag har ett eget arbete fortsätter jag drömma om denna underbara stol som en dag ska få stå i mitt kök;)I väntan på att det ska bli verklighet håller jag en tumme för att jag ska ha turen med mig i denna tävling:) Ha det gott och Glad Påsk! Mvh Elin ( elinhagy@hotmail.com )

Maja sa...

Åh, så fina, nu vill jag att de ska bli mina, undrar hur jag ska kunna få tur...
Tolixstolarna är helt underbara, råa och stilrena på sammagång, metall och klarlack, nu hoppas jag på tur och tack.

Tack för en mycket inspirerande blogg, den är riktigt beroendeframkallande...

Påskkramar från Maja

Marlene Granlund sa...

Vad är Tolix-stolar mot alla dessa billiga, hemsnickrade, fina, praktiska stolar som finns överallt, om inte alldeles alldeles förtjusande fantastiska vackra och förhoppningsvis snart mina! Det är min dröm!
Favoriter hos Länna? Ja, vad vore en bal på slottet....
Marlene Granlund/Helsingborg

Lina sa...

Hej!
Jag har precis hittat till din blogg och vilka fina bilder och inspiration här finns. Att fixa och göra om hemma är det bästa som finns. Vi har nu påbörjat en light renovering av badrummet och därför hade jag valt Vipp pedalhink i vit. Tyvärr finns där ju såå mycket mer fint som är på min önskelista och i denna ingår även de fina Tolix-stolarna, så att vinna dem hade varit helt fantastiskt :)

En sak som är säker är att på denna sidan blir det fler besök :)
Glad Påsk
Lina

stina sa...

Hej! Vilken tävling!:-) Älskar Tolix! Skulle passa superfint i vårat nya hus som äntligen är klart för inflytt nu i maj. (efter 1,5 års väntan) En annan dröm för en som älskar att gosa ner sig framför tv:n är denna ARCTIC GRUND BRED 4 LÅDOR SIDEBOARD. Så lyxigt att låta tv:n gå hög på denna skönhet.
Kram & Glad påsk
Stina w

Maja sa...

Hej, absoluta favoriten i mitt drömbarnrum till min lilla Smula är den fina växasängen Edstorp ribb. SÅ fin! Men vad gäller Tolixstolarna så är det något som skulle passa i vårt nya sommarhus. Andra sommaren vi äger det och håller på för fullt med fix och trix för att få den stil som vi vill ha. Tolixstolarna skulle passa perfekt! Kramelikram...(har skrivit ett tidigare inlägg där jag missat att det var ur Lännas sortiment jag skulle skriva =)

Anonym sa...

Såklart vill jag vara med och tävla. Favoriten i Lännas sortiment just nu är faktiskt just Tolix stolarna. De skulle passa så bra till slagbordet jag ärvt efter mammas mormor och morfar. Bordet är vackert men Tolixstolarna skulle ge det lilla extra till hela köket.

Karin i Västerås

Birgitta sa...

Hej där! Drömmen ur lännas sortiment vore just en tolix stol. Varför är detta drömmen? Jo för att det är min dotters. Jag vet hur mycket hon önskar och hoppas på att hon en dag ska få äga denna stol. Det hade varit så fantastiskt kul att få kunna ge henne en sådan och få se glädjen i hennes ögon, precis den glädjen hon och hennes skatt ger mig varje dag. Tack, du inspirerar både mig och min "lilla" skatt :) kram Birgitta i Hbg

Anonym sa...

Jag har just nu en oerhörd barnlängtan, och försöker gå ner i vikt så att jag och min sambo kan bli gravid. Därför är min favoritmöbel hos Länna (och en extra sporre att se på) spjälsängen Cot three. Den får mig att längta än mer efter ett litet knyte att få söva och stoppa om! Jag tycker om möbelns enkla design med raka spjälor och hela sidor som skydd vid huvud och fotända. Med ett mjukt och mysigt bäddset skulle vår bebis sova gott.

/Josephine
j.diffner@yahoo.se

L&G sa...

Vilken tävling!
Min drömprodukt ur lännas sotiment är en vit Madmoiselle, ända sedan jag satt i mormors första gången har jag velat ha en själv. Den har readan en självklar plats i mitt hem, den är ju både en klassiker otroligt vaker och skön. Skulle vara pricken över i:t på övervåningen. Sen skulle ju såklart inte ett par tolix stolar vara fel! Tänk att få ställa dem på ny slipade och oljade köksgolvet.
Tack för en härlig blogg, Glad Påsk och kram Lina från Lundby

Hillevi sa...

Hallå där :-)
På lannamobler.se finns det ju hur mkt som helst man vill ha, men faktum är att just tolix-stolarna är de som lockar mest just nu.
Jag skall snart flytta ihop min kille (äntligen!) och han har BARA möbler i mörkt trä. Jag vill få hemmet att lysa av vitt och silver! Ljust skall det vara, så man blir pigg och glad! Tolix-stolen skulle både han och jag gilla skarpt :-).
Några möbler från serien Stockholm skulle också hjälpa vårat hem en bra bit på vägen till att bli ett ljust och uppiggande hem :-)

Glad påsk och hälsningar från fina Umeå!

LykkeLee♔ sa...

Hei. wow, så utrolig mye fint og vakkert dom hadde i nettbutikken!!!. men jeg må jo inrømme at tolixstolene forsatt er en stor drøm som ingen kan toppe. de er og blir en absolutt favoritt,.vi kjøpte stoler med vitt stofftrekkk for noen år tilbake.(da hadde vi ikke barn) nå som småbarnen er i hus. har stolene blitt veldig stygge med masse flekker på.tolixstolene passer perfekt inni hjemmet mitt. så jeg ønsker medderfom nye stoler for både design og at dem er praktiske er noe jeg elsker med dem. flekker kan du vaske av og slitt blir bare finere på tolixstoler.jeg er 23 år og desverre ikke den rikaste mammaen i byn. så disse skjønnningane blir nok en drøm jeg drømmer om...men jeg håper at den kommer i oppfyllelse

Eli Espegard sa...

Min ubestridte favoritt tolix jo er
Tenk at man kan vinne 4 her!
De skulle stå på mitt vakre, nye kjøkken som straks er ferdig
Der skulle jeg funnet plasser som er dem verdig!
Jeg krysser mine fingre ti
Og er Sååå spent på hvem vinneren måtte bli!
Tvi Tvi! ;)

God påske!

Anonym sa...

Vad kunde passa bättre än denna tävling! Min absoluta favorit är just dessa underbara stolar hos Länna Möbler vita dessutom! ;) En köksrenovering står på vänt i sommar och att ställa in dessa godingar i ett helt nyrenoverat kök vore lycka!! Kram från Titti

Anonym sa...

Hej!
Min favoritmöbel från Länna Möbler är en Laminostol i ek med fårskinnsklädsel och tillhörande fotpall. Där skulle jag sitta bekvämt varje dag när jag tittar in till dig och din bloggvärld ;) Håller tummarna att jag vinner så jag kan byta ut muna übervanliga ikea-stolar mot dessa übercoola rumpvilare!
Kram från Marie i Bergen

Anonym sa...

Vill ha vill ha vill ha! Älskar dessa stolar o de skulle passa perfekt i vårt matrum :)) Så håller tummarna att det är vi som vinner dom!
Laminofåtöljen är en annan favorit som skulle passa perfekt framför kakelugnen :)
Önskar dig en riktigt glad och härlig påsk!
Ulrika E i Järfälla

Anonym sa...

Hej,hej....
Oj, så många tävlande! Det kan man ju verkligen förstå med denna kanon vinst samt din finfina blogg. Du berör mig på något sätt som ingen annan bloggerska gör med din mysiga familj och ditt vackra hem. Det är så avslappnat och "varmt" varvat med inredning och kläder. Önskar dig en underbar påskhelg!
Drömmen för mig är grythyttans utemöbler i vitt på vår altan!!!!!!
Inomhus är det naturligtvis stolarna i tävlingen som skulle passa perfekt i vårt nyrenoverade kök där vi fortfarande är utan köksmöbler.
Kram Monica, också med 3 "skatter" (min man och 2 barn)

Anonym sa...

För ett par månader sedan dog min älskade och fantastiska pappa, tyvärr för tidigt och väldigt hastigt. Han passade min mamma och skötte om både henne och deras hem på ett fint sätt, mamma är dessvärre svårt sjuk och rullstolsburen. Detta har lett till att mamma, i morgon, skall flytta in på hem. Vad har då detta med denna tävling att göra, kan man ju lätt undra. Då mamma måste bo på hem skall vi tömma vårt föräldrahem och sälja huset. Det skall bli riktigt mysigt att få hit lite prylar som minne av mamma och pappa. Bla skall jag ta över ett jättefint gammalt, gediget stenbord. HÄR kommer stolarna in, de hade gjort sig förträffligt tillsammans med det gamla stenbordet, då jag älskar att blanda stilar!! Från Lännas fantastiska sortiment skulle jag välja de urtuffa Bacsac. Dessa har jag velat ha ända sen jag såg dem i en inredningstidning, där skulle jag gilla att plantera sallad, kryddor och diverse annat i matväg!! Håller tummarna allt jag kan!!!! TACK och Glad påsk!! Lisa, Höllviken

Åsa sa...

Min mamma...
Min mamma ställer alltid upp, har alltid funnits där, fixa och donar för att hjälpa mig i vardagen. Passar barnen, syr gardiner, lyssnar och ger råd. Ibland kan det tas för självklart. Jag har många gånger funderat på hur jag på något sätt kan återgälda henne och verkligen förklara hur mycket det faktiskt betyder för mig att hon finns där och då menar jag inte med en blomma då, ett halsband... Jag vet inte hur många gånger min kära mamma varit inne på Länna möbler och "fönstershoppat" genom att lägga Tolixstolarna (som är både hennes och mina absoluta favoriter) i varukorgen för att sedan vakna upp ur drömmen och stänga ner webfönstret. Det vore underbart att kunna få säga åt henne att faktiskt trycka på köpknappen!
Tack för att du delar med dig av din energi och positiva sinnelag och - självklart – för all inspiration jag får till mitt hem!
Vänliga hälsningar Åsa i Gbg

Anonym sa...

Hej hopp Philia!
Underbar tävling, har länge drömt om att få pryda min lilla kolonistuga med fyra stolar av märket tolix det skulle göra susen för mig och min underbara familj och alla vänner som kommer på besök.
Länna möbler har ett fantastiskt sortiment, det jag längtar efter just nu är en stringhylla till min äldsta dotter som hon kan sina "värdaste saker" enligt henne.
Så att lillasyster inte kommer åt dom.
Jag håller tummar och tår att jag har chans att vinna:-)
GLAD PÅSK,Kram Evelina med sin lilla röda stuga som önskar att dessa stolar får komma att flytta in och trivas.

/C sa...

Min inredningsdröm är så tydlig egentligen.
Men min pappa har allvarlig cancer och fick lunginflammation nu också i veckan så det har tagit en hel vecka att formulera min dröm till dig. Min älskade pappa har varit det enda jag tänkt på! Men idag mår han bättre!

Saturn bord är min drömprodukt

Där sitter vi en sommarkväll hela storfamiljen och spelar spel, berättar historier och äter gott sen tar lillebror fram gitarren och vi sjunger min aboluta sommarfavorit "En kväll i juni".
Ett ovalt bord, mat, spel och musik är fantastiskt! Då kommer man närmare varandra...

Påskkramar från Charlotta på västkusten

Anna P sa...

Hur fantastiskt är inte detta HoP!! Tolix stolar, det är ju helt fantastiskt! Jag har suttit och dreglat över dessa stolar bra länge nu. Och har äntligen kommit till skott med att fräscha upp mitt sommarställe och dessa stolar skulle passa som en smäck där :-) Hos Länna möbler finns det mycket fina saker, något som jag även är svag för är grythyttans utemöbler, så snygga! Jag håller verkligen tummarna för vinst för min del, skulle pigga upp. För som du säger Philia -Efter regn kommer solsken:-) Din blogg ger så mkt inspiration! Kram Anna

Anonym sa...

Jeg er en mann uten spesielt god kjennskap til interiør og trender, men jeg vet at Tolix-stoler står svært høyt på ønskelista til min kjære. Siden hun feirer sin 40-årsdag denne måneden, hiver jeg meg med i denne konkurransen og håper at jeg kan overraske henne med den ultimate fødselsdagsgave.
Eldar fra Norge

Anonym sa...

Hej P! Jag är såld på dessa stolar och de är mina absoluta favoriter. Under min mammaledighet har jag anordnat "fredagsfika" här hemma hos oss. Släkt och vänner kommer, ibland är vi bara några stycken men oftast är den ont om sittplatser... SÅ fyra stycken Tolix för sällskapet att slåss om vore underbart! Tack för den inspiration och glädje du sänder ut till oss alla varje dag. Påskkramar från Christine i Sandviken

Jessi sa...

Hello!

Den favorit som finns kvar och jag inte kan bara släppa tanken på är den underbara Puzzle-soffan. VI håller som bäst på bygger vårt sommarhus som tidigare bara funnits i mina drömmar, soffan skulle vara perfekt, där kunde man ligga och softa och ha både utsikt över havet och på elden i spisen som skall installeras!

helena sa...

Hej!
Jag skulle vilja ha Fri Form utemöbler, vita i aluminium. Hela kittet med bord, soffa, fåtöljer, pallar, solstolar! Med fina dynorna till... Detta är så klassiskt, lättskött och skulle passa perfekt till våran gård och pool! Toxistolarna vore inte heller fel... :)

Kram//Helena

Anonym sa...

Vilken dröm tävling!!!

Tack för en underbar blogg - inför mitt första husköp har jag botaniserat runt bland olika bloggar och du har utan tvekan blivit min favorit! Gillar att du ofta uppdateras och blandar mode och inredning - så tack för all inspiration!

Min favorit i Länna Möblers katalog är Grythyttans möbler - en stilren klassisk design att älska!

Att jag går och suktar efter Tolixstolar är det nog ingen i min närhet som missat - skulle passa perfekt i vårt nya kök! Hoppas!

Anonym sa...

Fick inte med mitt namn...hm...
KRAMAR Marie

Anonym sa...

I mina drömmar kan jag se dessa coola & fantastiskt snygga stolar från Tolix i mitt kök -de skulle få en singeltjej att känna sig väldigt lycklig!!!
Drömmer även om att få äga den fina fåtöljen CH 25 av Hans J. Wegner -tänk om drömprinsen kom med dessa godingar... ;)

Det är så roligt att följa din fina blogg som inspirerar mycket! Tusen tack!:D

Jeanette/Kalmar

Anonym sa...

Hej Philia!

Tack för en härlig inspirationskälla!
Om jag fick drömma och man kunde köpa vad som helst ur Länna möblers sortiment så skulle det faktiskt vara en DUX 7007 nordic 180x200:)
Vad är skönare än att kunna vakna utvilad på morgonen och bara längta efter att få lägga sig på kvällen?:)Lite sköna kuddar och fluffiga täcken till det och drömmen är sann!
Eftersom sömnen påverkar oss i allt vi gör i livet så vore det perfekt med en drömsäng. I dagsläget vaknar jag inte utvilad och har ofta ont i ryggen pga dåliga madrasser....

Att vinna tolixstolarna skulle jämställas med en lottovinst för mig, skulle bli såå snygga runt bordet. De är ju snygga lite varstans i hemmet så de kan få flytta runt lite.
Har en tonårsdotter som också älskar dessa stolar, hon vill ha dem till skrivbordet.

Önskar dig en härlig påsk på Gotland!

Kram Lena i Dalarna

Anonym sa...

Hej Philia!

Tack för fin inspiration!

Om jag ska drömma om något ur Lännas sortiment så skulle drömmen vara DUX 7007 Nordic 180x200.
Vad kan vara bättre än att efter en god natts sömn få vakna utvilad? En säng som gör att man längtar efter att få gå och lägga sig:)Lite fluffiga täcken och kuddar och drömmen är sann:)
Sömnen påverkar så mycket i våra liv så det vore så underbart!

Att få vinna tolixstolarna vore ju även det en dröm förstås. Här hemma är vi flera som vill ha stolarna eftersom de är så lättplacerade, de passar i alla rum. Tonårsdottern vill ha två i sitt rum till skrivbordet och jag kan mixa med lite udda stolar runt matbordet. Alla nöjda!

Önskar en skön påsk på härliga Gotland!

Lena från Dalarna:)

Anonym sa...

min dröm är en crazy hall!
#med mönstrad färggalen tapet, #gröna och rosa elefant krokar från indiska, #fint skåp med vitlackade luckor som hatthylla från ikea,#vända på tavelramar å sätta fast skorna en bit över golvet, och det skulle vara fint att ha alla barnens färgglada vantar och mössor i en #nätkorg från länna (bucket),

tänk att stiga in i min crazy hall och se tolix stolarna ute i köket, i ett hem som skiljer sig från andra, fullt av färger!!
Emil

Sofia sa...

Hej! vilken underbar och generös tävling! För ca ett år sedan flyttade jag och min man med våra fyra barn till uppsala för att studera.Vi klämde in oss i en liten lägenhet och hyrde ut vårat hus i sundsvall.I sommar ska vi flytta hem igen och det skulle vara så roligt att att få börja med att flytta in dessa underbara Tolix stolar. Min man tror mej inte när jag säger att sådana stolar har jag alltid önskat mej, men det är sant:) Sen skulle jag också gärna vilja ha en Howard soffa från Länna möbler en 4-sitsig svängd,för det är ju en helt fantastisk möbel!!! Kram/ Sofia

Emma Persson sa...

Min favoritprodukt ur Länna Möblers sortiment är utan tvekan Tolix-stolarna. Har länge längtat efter att få stoltsera med dessa stolar i mitt hem. Dom skulle passa så bra till mitt köksbord och de vackra trägolven.

Dom nuvarande köksstolarna har hängt med ett par år nu och håller knappt inte ihop längre. Det gäller att inte äta för mycket om man vill vara säker på att stolarna ska hålla :)

Tolixstolarna är min inredningsdröm just för att dom är så snygga och hållbara!

Mia sa...

Då vi just hela famljen startat om våra liv 120 mil norrut!!! Skulle drömmen vara 4st Canada Goose vinter duntäcken, tänk att få sno dessa om sig när den norrlänska vintern viner utanför.
Jag har bokstavligen flyttat hem till mammas gata i min älsakde barndomsstad efter många många år söderut, men tänk vilken tur jag åkte ner... annars hade jag ju inte haft tre guldklimpar med mig på returen ;) kram/Mia

Anonym sa...

<3Drömmen är stor att kunna köpa mig en stol som passar både stora och små, en som går att kladda på <3
Jag och min sambo väntar tillökning <3 Vilket vi inte visste när vi köpte stolar med tyg till köket. Det kunde inte passa bättre att få snygga stolar från Tolix som även är praktiska bland små kladdiga fingrar <3
Kramar från Malin i Gävle

Camilla sa...

Sara öppnar dörren, hon kliver rakt in i hallen utan att knacka på - min bästa vän sedan länge.Hon är inte ensam - Johan, hennes älskade man är med. De tar av sig skorna, delar ut en kram och sätter vid bordets ena långsida. Jag och min man slår oss ner.

Vi börjar äta, maten vilar fint på vårt bord, det har blivit lite nött, använt men inte förbrukat. Det kallas karaktär, i varje springa vilar ett minne från dess historia.Kärlek har fötts här - det är bara att se på våra vänner.

Vi älskar vårt bord, G.A.D -Ardre Björk - det finns inget bättre sätt att umgås på än runt det.

Anonym sa...

härligt med tävlingar! Kul idé av Länna Möbler! Som förresten har fantastiska Grythyttans stålmöbler som jag önskar till vår icke existerande uteplats! Men det blir nog att bygga uteplats innan vi investerar i möbler! Glad påsk till er alla glada goa människor! //Tarja

Anonym sa...

En tävling helt i min smak :)
"Tolixstolar" det är något jag absolut vill ha!
Det finns mycket snyggt hos Länna möbler men det här är ju verkligen något jag behöver!!
Mina udda loppisstolar börjar ge upp....och köket behöver ju också piffas upp.
Drömmer vidare och hoppas på tur.
/Tuija

Anonym sa...

Jag drömmer om möbler från "Hyttan"
i vilka jag förenar nöje med nyttan
För ett arbete av vikt
är att på barnen ha uppsikt
När jag själv dricker Latte ur byttan.

Kram Marina i Karlskrona

Wera sa...

Min dröm möbel är dessa Tolix stolar. Jag har
aldrig velat ha en möbel mer än dessa. Jag vill
så gärna vinna dem.

Jag vill kombinera stilarna klassiskt, modernt, lantligt och industri hemma hos mig och Tolix stolen är en kombination av dessa stilar. Det gör de till min dröm möbel.

Jag tillsammans med min man och våra tre barn
letar efter drömhuset och kommer nu få jobba hårt för att hitta det och få det till vårat. De här möblerna skulle ge mycket motivation.

/ Wera i Roslagen

s*tina sa...

Min DRÖMPRODUKT från LÄNNA MÖBLER är Lamino fåtölj + fotpall i valnöt och klädsel graphite. "att efter en lång arbetsdag i mitt ganska så krävande yrke (barnsjuksköterska) få slå mig ned, upp med fötterna, plugga in musik i lurarna och drömma mig bort":)
Så stilren och samtidigt komfortabel, den skulle passa perfekt hemma hos mig och vara min alldeles egna oas.
Vill så gärna vara med och tävla om finaste Tolix stolarna..
Kram!
s*tina

Anonym sa...

Min drömprodukt i Länna Möblers sortiment är underbara stol A från Tolix. Med sin kombination av stram elegans och ruff industridesign har denna stilikon allt man kan önska sig av en stol; har i många år drömt om att en dag få pryda mitt hem med denna snygging.

Camilla i Stockholm

ansku sa...

Hej,

WOW, tänk om man ändå kunde ha lite tur! Älskar dessa stolar, skulle matcha finfint med de två vita som vi har sen tidigare :)

I valet och kvalet mellan svart Bestlite vägglampa till barnrum eller Grythyttan A2 stol i vitlackerad ek att placera under ett gammalt äppelträd.. lutar nog åt A2 stol - vad vore skönare än att sitta i den under ett blommande äppelträd i en ljuvlig sommardag med sällskap av nyaste Lantliv och jordgubbssaft, en liten stund egentid för en sliten småbarnsmamma.. En tunn vit sänghimmel hängnes från äppelträdet, som fladdrar så fint i sommarbrisen. Ååh detta senario kan jag verkligen se framför mig :D !

Kram Ansku

Anonym sa...

Min dröm är att ha just dessa tolixstolar! Jag bara ääääälskar dem! Bara känslan att slå sig ner på en tolixstol gör mig lycklig! Fantastiska stolar. Sen den gången jag satte mig på en tolixstol på ett litet kafé har min dröm varit att få ha dessa skönheter hemma hos mig på Gotland! / Anna i Visby

Miss Linda sa...

MIN DRÖM ♥

Ala Skrivbordet med bänk skiva i Granit från G.A.D som görs på ön ♥ DIN Ö ♥ är en dröm för mig! Å givetvis vill jag sitta i en Eames stol samtidigt som jag kollar in bloggvärlden ;)

TOLIX stolarna är oxå en stor DRÖM för mig då vi har ett väldigt litet kök. Ja jag tror nästan att man kan kalla det ett MINI kök ;) Skulle vara underbart att ha stolar som går att stapla på varandra då dom inte används. Å stolar i ett material som inte min lilla Perser katt Julia kan gå klobärsärkargång på skulle ju vara TOPPEN ♥ Kram Kram

Anonym sa...

Oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh, jag drömmer om Grythyttans solstol A3 med fotpall. Tänk att få sitta en ljum sommarkväll med kaffe latten i handen som värmer mig inombords och solen som värmer mitt ansikte och stolen som gungar mig nästan till sömns, kan det vara bättre än så??
Jag vill vara där nuuuu!!
Liselotte Wilander

Anonym sa...

Hej!
Vilken underbar tävling! Jag har bara ett ord att säga: TOLIX!
Är det ens ett ord, kanske snarare ett begrepp eller ett stycke designhistoria? Tänk att en stol skapad år 1927 kan vara så inne 2011? Det säger en hel del om dess design, kvalitet och användningsområde! Jag har länge varit förälskad i den ruffa stilen och det galvaniserade materialet i Tolix-stolarna tilltalar mig, speciellt som ett avbrott mot allt det vita man har hemma (ja, jag också!!) Industritrenden är visserligen superpoppis nu, men jag tror att denna stol står sig i framtiden oavsett vilka trender som kommer och går. Den är helt enkelt en klassiker, och på mina 45 kvadrat skulle den vara perfekt eftersom jag råkar veta att den också är stapelbar!
Jag håller därför alla mina tummar för att just JAG är det lyckliga vinnaren av tolxstolarna! Tack för en inspirerande blogg!
Kram Klara

Anonym sa...

Hej House of Philia! Fyra stycken vita Tolix stolar skulle faktiskt vara så otroligt roligt och lyxigt att få vara ägare till, tack vare dig och Länna möbler, då vi bor, min man och jag med våra tre små flickor på 114 kvm(!) och är i behov av just nättare stolar som inte tar så mycket plats runt vårt lilla bord. Många ben som skall få plats....trångt, men mysigt! Jag måste nog säga att dom vita tolix stolarna blir min favorit ur Lännas sortiment! Dom är ju sååå fina! Med Vänlig Hälsning Jennie i Onsala.

Pauli sa...

åh dessa underbara tolix stolar finns bara i mina drömmar. Jag drömmer om ett hus i ett tryggt samhälle. Där barnen kan växa upp och skapa sig fina barndomsminnen. Ett hem att trivas i. Vita brädgolv och en härlig mix av gammalt och nytt. Loppis och design. Just nu vänder vi på varannan krona för att vår dröm ska bli sann. Men kanske en dag är det vår tur att ta steget mot vår dröm. Ett äkta "svensson" liv

Pauli sa...

min kommentar försvann så försöker igen. Tolix stolar är någonting som bara finns i mina drömmar. Jag drömmer om det där huset där barnen kan växa upp och samla på sig fina barndomsminnen. I en trygg miljö där vi kan bygga vår framtid. Jag drömmer om vita brädgolv och en mix av gammalt och nytt, design och loppis. Älskar dess kontraster. Just nu vänder vi på varannan krona för att kunna möta vår dröm. Men förhoppningsvis en dag är det vår tur, att ta steget mot vår dröm, ett riktigt "svensson" liv. Tack för en otroligt fin blogg med massor av inspiration

Carolina sa...

Tolix stolen är min dröm från lännamöbler!
Jag frågade min 4-åriga dotter vad hon tyckte om stolen hon sa då "de skulle bli piffigt att ha sådana stolar å kanske lite bättre än dom vi har, man kanske kan sitta å rita och äta jättelänge på dom stolana" Vi behöver verkligen nya stolar så vi kan sitta skön och pyssla och äta JÄTTELÄNGE!
Glad Påsk!

Anonym sa...

Hej H of p!
Jag driver en frisörsalong sedan 4 år tillbaka. Där får man verkligen ut sitt skapande o kreativitet. Jag gillar stil o form på så väl människor som inredning!
Nu börjar vi komma till den gränsen att vi behöver byta ut o förnya vår inredning. Så vad skulle inte kunna bli bättre då än 4 nya vita tolix stolar! Antingen i kundernas vänthörna, eller i vårt fikarum! Eller varför inte utanför salongen, det ser ju väldigt inbjudande ut! Då kan kunderna sitta där och ta sig en kopp kaffe före frisörbesöket.
Kan riktigt se det framför mig! Hur fint som helst! Då får jag nöjda kunder o glad personal! :)

(Så därför är just tolixstolen den bäst tänkbara möbeln!)

Trevlig Påsk från Angelica!

Anonym sa...

JAG BEHÖVER FAKTISKT DOM!!!!! som min lille son Leo brukar säga;)) fyra fina Tolix stolar hade varit underbart fina i vårt kök och super praktiska när man har fyra vilda killar som sölar runt matbordet.
Tack för trevlig läsning och mycket inspiration!
Kram Jeanette.
jeanette.liljedahl@hotmail.com

sussi sa...

Åh vilken tävling! Min dröm skulle verkligen vara ardre slagbord! Då skulle vi äntligen få ordning på platsen i vårar kök! Vi har ett lagom stort kök, men vi kan inte ha ett stort bord som jag helst vill så alla får plats, för då blir de inte så mycket plats kvar. Men med de här bordet kan man ju fälla upp när de behövs många platser! Finns de hjärterum så finns de sjärterum !! Åh de underbara tolixstolarna är ju bara så fantastiska! Helt underbara! Tack snälla för en fantastisk blogg du ger så mycket energi och inspiration! Må så gott! Kram Sussi i Uppsala

Pernilla sa...

Länna möbler har så mycket fint. Jag är stormförtjust i många produkter men största favoriten är nog Lamino fåtöljerna och tätt därefter kommer Tolix stolarna. Hoppas nu på tur så här i sista minuten. Kram Pernilla

Anonym sa...

Grytthyttans möbler har jag härliga barndomsminnen med och står även med på vår önskelista där även tolix stolarna är.Skulle vilja ge våra fem barn samma härliga känsla och vår käre make/pappa en härlig överraskning han kommer hem är på jobb utomlands och väntas hem om ca fyra mån så mitt liv är tufft just nu med jobb och skola och allt som fått för sig att gå sönder just nu så tolix stolarna skulle vara en härlig överraskning just nu/Annelie

Anonym sa...

Detta måste vara priset med stort P bland dom tävlingar jag sett inom bloggvärlden!!! Tolix är helt klart favoriten bland Lännas sortiment. Varför? Jo, den ruffiga stilen kombinerad med snygg design gör den till en självklar favorit! Dessutom varje kvinnas dröm, eller jag menar varje kvinnas våta dröm!!! Männen får t.o.m. konkurrens, hi hi! Ha en fortsatt Glad Påsk! Kram Anna i Dalarna.

Malin sa...

Min drömprodukt från sidan är Georg Jensens fantastiska ljusstake (http://www.lannamobler.se/website2/sv/ljusstakar-och-lyktor/georg-jensen-ljusstake-design-1085.php).
Två sådana hade passat perfekt i sekelskifteslägenhetens vardagsrum, i våra höga, fina fönster.

FruSofie sa...

Vi gjorde en budgetrenovering av vårat kök förra året och det blev för oss ett drömkök med väldigt öppen planlösning och i färgerna svart, vitt och silver.
Du får gärna kika i kategorin "hemma hos oss" inne i bloggen!
Just nu står där världens billigaste köksstolar ifrån Ikea och det vore ju helt underbart om man kunde fått byta ut dem mot dessa designklassiker!

Så ett par tolixstolar i mitt påskägg tack och jag hade blivit världens lyckligaste <3

Kram FruSofie i Kristianstad

Anonym sa...

Hej, har följt dig från starten och läser din blogg med stort intresse - över 700 tävlande tyder ju på att jag inte är ensam! Kul!! Älskar Lännas fantastiska sortiment som gör fin inredning för tillgänglig även för mig som har en timme till Stockholm. Favoriten är Bestlitelamporna. Blev superinspirerad av ert fina sovrum med sänglamporna från Bestlite. Skulle vara så fina här hemma...liksom Tolixstolarna :-) Karoline i Katrineholm

Tina sa...

Er ved at lave et nyt spisebord og disse fire stole vil passe helt perfekt dertil sammen med lampen Atomheart P2. Det vil være en drøm og en nydelse, at nyde et måltid i disse omgivelser ♥
Klem Tina

Susanne sa...

Hej hej

Länna har ju hur mycket fint som helst, men min favorit just nu är växasängen Edstorp Ribb. Min son på två år sover hos oss nästan var natt (och snurrar runt som en propeller, inte mycket sömn för oss mao ;o) ) och behöver verkligen en egen större säng som han kan trivas i. Har letat runt bland de större varuhusen men inte hittat Den sängen förrän nu.. Edstorp Ribb är drömmen vi letar efter =)
Tolixstolarna är helt underbara och jag skulle såååå vilja vinna dem! Hoppas på tur!!

Kram Susanne i H-Kärra

Anonym sa...

En 2 sits Howardsoffa från Englesson i färgen Breeze Charcoal eller kanske röd...? En härlig klassisk soffa i en avbrytande färg skulle vara pricken över "i:et" här hemma hos mig där olika nyanser av vitt annars dominerar. Dessutom har jag precis flyttat till mindre och min underbara alldeles för stora härliga soffa skulle just nu passa bättre hos min fina väninna. Avtagbar och tvättbar klädsel är toppen med två små barn i värsta kladdåldern :-)
GLAD PÅSK!
/Jessica Ulfsdotter i Gröndal

Anonym sa...

PHILIAS blogg vi alla gillar
även många många killar

Hon är bruden som möblerar,målar och fixar
därimellan med barnen bakar och trixar

Nu hon lottar ut en stor härlig vinst
från LÄNNA MÖBLER inte minst

Min drömprodukt är en bestlite lampa
så man ser när man golvet "svampa"

Bra belysning behöver vi alla i Norden
för ibland kan Skandinavien vara en dyster och
mörk plats på jorden

Kram/Petra S

Marlene sa...

Hej! Jag tänker inhandla lampan mondrian lite senare, som jag ska ha när jag sitter och syr.Är gärna med och tävlar om stolarna

Mvh Marlene

Therese sa...

Slagbord från GAD, eller vilken produkt som helst från GAD annars - det vore drömmen! Så vackra, gotländska produkter - I love, särskilt nu till sommaren!

Men Tolix-stolar vore inte heller fel, så ruffigt snygga!

Anonym sa...

Hejsan och tack för en inspirerande blogg!
Jag har två favoriter ur Länna möbelsortiment. Då jag är en stolfantast är min första favorit en CH 24 Y-stol från Carl Hansen & So, den stolen skulle jag anväda som en snygg och bekväm skrivbordsstol då jag spenderar mycket tid framför datorn.
Min andra favorit är just en Tolixstol! Om jag vann 4 stycken Tolixstolar skulle jag placera dem runt köksbordet, de skulle bryta av så snyggti mitt vita och lantliga lilla kök!

Maria, Örebro

neitinomad sa...

The Block lamp, definitely! I've been dreaming of it for years!

Tytti from Helsinki, Finland

sussi sa...

Hej såg just att mitt bidrag inte publicerats... Men jag önskar mig mest av allt ett slagbord, de kostar 15000 men oj vad fint de var! Vi har ett trångt kök men vi vill gärna få plats när de kommer många! Då är slagbordet perfekt! Finns de hjärterum så finns de stjärterum!! Tolixstolarna är en dröm sen länge tillbaka de är verkligen helt fantastiska! Tack underbara människa för rn otroligt inspirerande blogg den ger mig så mycke energi! Må så gott!! Stor kram Sussi i Uppsala

Malin sa...

Hej!
Fiesta Solstol är min dröm möbel! Då jag bor i lägenhet och inte har tillgång till balkong behöver vi praktiska och bekväma solstolar som vi enkelt får plats med i bilen och kan köra till närmaste strand eller klippa för att sola på! Att den dessutom är vansinnigt snygg är bara ett stort +!
Tack för en otroligt inspirerande blogg som jag upptäckte genom Lantliv.
Soliga hälsningar från Karlstad.

Anonym sa...

Tolixstolar är som en blomstrande sommaräng..En ren njutning och titta på. Jag önskar så in i bänken att jag får bli ägare av dessa 4 stolar och att jag alltid i mitt hem har nått så extremt fint och titta på.

Håller alla mina tummar och tår att jag nu blir den lyckliga vinnaren!!

Soliga påskkramar Cissi

Unknown sa...

Pricken över i skulle dom bli och förhoppningsvis inte bara i min fantasi:)

Tolix-stolarna är den självklara favoriten i Lännas helt underbara sortiment. Och i vårt nybyggda hus där extra krut lagts på köket så vore det synd att behöva kompromissa med något annat än just dessa godbitar runt matbordet.

/Anna

«Äldst ‹Äldre   601 – 756 av 756   Nyare› Senaste»