lördag 28 maj 2011

FÖDELSEDAGSPRESENTEN PÅ PLATS

.
.



Min fina födelsdagspresent kom hem igår (Tack så jättemycket M&P!)



Heeej lördag!


Idag vaknade bloggerskan med huvudvärk minsann. Kanske det möjligen vara det goda vita vinet igår kväll? Men det var det värt:) Middagen jag gjorde igår blev i alla fall jättegod. (Först parmaskinka och melon och sen Risotto med Skaldjur och efter det Kladdkaka. Ska återkomma med receptet på Risotton - så mumsig!)

Men nu är jag pigg igen och har precis sänt iväg söta maken till färganhandeln för att köpa grå terasslasyr för nu nu ska vi äääntligen ta tag i den på riktigt!

Som ni ser har ju fina stolen från Sika kommit som jag hade tänkt ha där uppe sen. Dock gör den så bra i hörnet i matsalen så jag vet inte om jag vill flytta på den:) Sen vill jag ha grå Läcköstolar från Ikea och ett hyfsat stort silvergrått matbord i lite enkel ruffig rustik stil, med korslagdaben ni vet (tipsa!). Ett asiatiskt parasoll i vitt är en dröm men klarar det blåst och lite regn? Får nog bli något stort vanligt vitt istället (helst ett sån som man hänga tyg runt så att det blir lite cosy och "tältaktigt") Plastmattor från House Doctor ett par stycken i någon skön färg, kanske lila, önskar jag också och de svarta däckstolarna som står där nu får nog stå kvar. Ljusslingor från Granit står också på önskelistan...







Mina vackra stora vita rosor som shoppades igår står nu i matsalen. Hade tänkt mig ett större fång men oj så utplockat det var! (Vi mammor får väl hoppas att det var så för att det är Mors dag imorgon:) Spegelkudden i stolen kommer från Day och finns hos Classic Living i Vasastan Stockholm.


Sen när H kommer hem blir det spåret - skönt! (Tänk alla de duktiga som springer Stockholms maraton idag och som springer 42 kilometer!? 4,2 mil är helt gaalet långt. Men har man rätt förutsättningar så är det väl bara att träna som attans antar jag:) 


Önskar er en härlig lördag!


KRAM

P

.

14 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Vad snygg den var!!!
och kudden var också fin. Får ta och kika in
på Classic living någon dag, har tänkt göra det länge.

Ha en fortsatt bra helg!

Kram

Anonym sa...

Oj så fin den stolen är! Passar helt ypperligt hos dig! Var kan man köpa den eventuellt betsälla den? Fortsatt trevlig lördag!
MVH Camilla

nina sa...

www.thecountryhouse.se är adressen. Kolla utemöbler...
De har ett fint bord med "kryss" ben. Kram NIna.

På vår gata sa...

Snygg! Måste även säga att skåpet du köpt också var kanonfint. Så härligt med inspiration från dig. Ni har verkligen ett vackert hem.

Kram Daniela

Anonym sa...

Hej P
Ursnyggt det nya i möbelväg och det blå/vita porslinet är sommar för mig!!!
1 mil på löpbandet imorse räckte för mig -1000 kalorier trots det är jag stenhård mot mig själv lite gott vin igår inget idag...va.?.
Ha en fin Lördag!!!

Anonym sa...

Hej!
Är det ljusslingan med klarglas från granit du vill ha eller? Vilken av Läckö stolarna är det. Jag är så nyfiken...hi hi. Ha en bra kväll. Kram M

MalinKa sa...

Hej M
Din blogg är ett måste för mig varje dag trots att våra inredningsstilar nästan måste vara så olika de kan bli. Och ändå hittar jag ofta inspiration just hos dig! Är det inte härligt!! Ha en trevlig lördagkväll!
Kram från Malin

Anonym sa...

Hej Philia,
det lät fint med alla kommande detaljer till terassen. (du kanske kan göra en moodboard, vore kul)

/Hälsn Marie

Madame Edith sa...

Superläcker!!!

Kram/M

@my casa sa...

Mycket fint!!!
Kul att få se hur du får till det på din terass, håller själv på med min.
Ha en skön lördagskväll:)))

Julia sa...

Sååå snygg!! för att inte tala om det nya skåpet du köpt, love it.

Önskar dig en fin lördagskväll.
Kraam Julia

Anonym sa...

Håller precis på och laserar vår altan med grå terasslasyr, blir ursnyggt ! Tyvärr kom jag bara halvvägs innan vädret fick mig att gå in....
Hoppas på uppehållsväder snart :)

Låter som er terass kommer bli fint inredd, ser fram emot bilder sedan !
Trevlig lördagskväll ! :)

Kram Kicki i Åre

Malin på ön sa...

Vilken fantastiskt snygg stol, oj oj! Förstår verkligen att du gillar den,
Malin

Anna-Panna sa...

Åhhhhh!! Ser fram emot att se terassen för just GRÅ terasslasyr är jag sugen på så jag vill gärna se hur det blev och säkerligen veta exakt färg osvö... ;) Låter heeeelt i min stil alltihop, kan bara TÄNKA mig hur fint du kommer få det.

Stor kram, nu ska denna mamma inta soffläge i soffan en stund med lite choklad. Mannen lägger barnen ;)

KRAM