torsdag 26 maj 2011

GOOOOD MORNING

.
.


Morgonens Flisan sitter i hallen och ringer till en liten vän för att styra upp dagens lek!:)  Såg ni förresten Äntligen Hemma i förrgår? Då gjorde de i ordning en riktigt fräsch hall (i vitt så klart;) och där hängde de också upp en likadan praktisk "snöra på sig skornastol" som Flisan sitter på såg jag. (Både den och matchande skohornet ovanför är från Edblad och nattlinnet kommer från Popupshop.)Todeloooo!


Askmoln!!! Igen???

Någon bloggis somredan  är drabbad av flyget? Förra året när vi skulle på Honeymoon blev vi ju drabbade av askmolnstrul och höll på att bli utan smekmånadsresa helt. Fick ta en helt annan tur till Aruba än som var inplanerat men vi kom iväg i alla fall. Snart ska vi ju ut och flyga igen (hatar det och hatar att bara tänka på det, brrrr) och nu snackas det ju om askmoln heela tiden på nyheterna igen. Jag hoppas verkligen att det inte ställer till det för oss, eller för någon av er, när vi ska flyga till solen!Nu - mot dagis!


Önskar dig en glad dag!


KRAM
 
 

12 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

"Mamma, vi har också ett sådant skohorn", min Maja fem år sitter bredvid mig och kikar runt på bloggar!

Jag skall flyga till Berlin idag och jag hoppas att jag kommer iväg! Skall åka på min första egna resa sedan barnen kom! Så håll tummarna för mig och barnens mormor att vi kommer iväg!

KRAM!

:*¨¨*:♥ Camilla ♥:*¨¨*: sa...

Inga problemas med askmoln på Västkusten, verkar var vara över nu.. skönt

Vill bara snubbla in och önska Er en fin dag.
Själv var min morgon helt CRAZY!

KRAMEN

@my casa sa...

Godmorgon tillbaka!

Usch ja, det är ingen höjdare detta med askmoln, det kan ju vara nog
jobbigt för folk att flyga ändå, hoppas verkligen att det lugnar ner
sej!
Ha en fin torsdag:)))

Pethra sa...

Har inte koll på när ni åker men det verkar som att det drar över mycket snabbare denna gång, håller dock tummarna för att ni kommer i väg som beräknat!

Ni får ha en toppen dag!

Anonym sa...

I was going to ask what was that on top on your girl but I think I got it from google translator :)
<3

Malin på ön sa...

Fint nattlinne, skulle kunna tänka mig att ha ett sånt som sommarklänning och mina Hasbeens - soommar!
Malin

Anonym sa...

Takk for hyggelig lesing, bilder og inspirasjon!
Nå måtte jeg klikke meg tilbake å se på turen din til Aruba i fjor.
Selv reiser jeg til Aruba, samt Bonaire og Curacao til vinteren. Har du noen anbefalinger på Aruba?

:)

Petran på Designinsight sa...

Såg det och den blev jättefin! Vi har också stolen och skohornet, dock så ligger stolen (fortfarande) efter fem år i förrådet. Platsbrist! synd på en fin stol...ha en härlig dag!

emma sa...

Flisan är alltid lika söt! Jättesmart liten pall det där. Ha en härlig dag! kram /emma

Anonym sa...

Kom hem lyckligt från Alicante i måndags till Västerås och håller med dig, flyga är inte kul och trist när askmoln kanske grusar resplaner. Men det kommer nog gå jättebra för er!

Tack för en bra blogg från en i grannskapet :)

P.S Min sons kompis som numera bor i USA har bott i ert hus så jag har sett det innan ni gjort det så fint :)Riktigt lyckat och kommer nog "sno" er färg när vi färgar om vårt.
/Ulrika

Milla sa...

Jag är glad att vulkanen verkar att ha somnat in! Ska flyga till Minnesota om två veckor, är det inte vulkanutbrott så är det hemska tornadosar i USA - och inte ett dugg kan man göra åt det tyvärr! kram

Linda sa...

Visst höll på att inte komma hem från Turkiet i förra veckan när askmolnet drog fram över Sverige, men vi kom till slut hem som planerat ändå. Skönt! Var ska du besöka solen? Visst är det härligt att resa! Förutom att flyga då :) Min dotter på 10 månader flög för första gången och det gick riktigt bra. Ha en fin resa!