tisdag 31 maj 2011

TÄVLING - VINN SJU HAGEDORNHAGEN ARTPRINTS

.
.

Denna fining kan du vinna

+ dessa sex! 






Todelooo!



Nu är det tävlingsdags igen! Denna gången har jag, tillsammans med netbutiken Bloominghome, det stora nöjet att kunna ge er möjligheten att vinna de fina Hagdeornhagenprintsen. Både valfri stor och den fina boxen med 6 mindre fjärilar.

Lämna bara en liten kommentar där du kort berättar varför dessa passar just hos dig! Det går att tävla fram till Söndag den 5:e juni klockan 12.00.



Lycka till!



.

308 kommentarer:

1 – 200 av 308   Nyare›   Senaste»
Unknown sa...

Ååå, nu måste jag hålla mig framme igen! Varför skulle dessa passa bra hos oss? JO, för att vi byter stil from imorgon, när vi flyttar in i vår nya lägenhet! Istället för lantligt/franskt kommer vi nu ändra om till Scandinavian Modern! Och vad skulle passa bättre än vackra fjärilar??

Och ett skäl till... vi har haft 4 m i takhjöjd och har därför knappt en enda tavla kvar som passar i en lägenhet med "normalhöjd" *fniss*

Ha en fortsatt härlig tisdagskväll!
Kraam!

Anonym sa...

Åh dessa är så fina!
Jag behöver verkligen hjälp med vad jag ska sätta upp på väggarna, senast idag så tog jag häftmassa och tryckte upp gamla teckningar.. Inget fel på det men vi törstar efter lite ordentliga tavlor här hemma!
Några av dessa skulle dessutom passa såå fint i min dotters rum som har lite fjärils tema!
Tack för inspirerande blogg!
/sara

Piffa o Puffa sa...

Hej!
Självklart vill jag vara med och tävla. Jag vill vinna en tavla för vi har nu bott i vårt nybyggda hus i lite över ett år och har ännu inte fått upp en enda tavla på väggarna. Kommer liksom inte till skott att köpa någon så detta skulle göra att det äntligen skulle bli lite hemtrevligt även hos mig.
Kramar Anette

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag har nästan inga tavlor här hemma. Har länge försökt få tag på skolplanscher med djur på men hittar inga som passar prisklassen.

Dessa fjärilar påminner mig verkligen om skolplanscher och skulle passa min hall perfekt.

Kram Teres

Anonym sa...

hej hej.

Har just vart inne och beställt dom till mig själv, när jag fick syn på denna fin fina tävlingen...men då vill jag ändå vara med och tävla. för dom skulle bli en super fin vardagsöveraskningspresent till min fina svägerska.
kram

Anonym sa...

Idag började jag jobba igen efter min mysiga mammaledighet, var riktigt jobbigt o hade tusen fjärilar i magen. Tänkte att det hade varit bättre att hänga upp fjärilarna på väggen istället;) o så vackra dessutom! Kram caroline

Anonym sa...

Varför just jag? En fattig student som precis fått jobb efter min examen och har precis renoverat vårt vardagsrum. Dessa skulle verkligen bli pricken över i:et för mig. Bara ÄLSKAR fjärilar!
Kram och älskar din blogg!
Bella

Anonym sa...

Hei. Kjempeflotte bilder. Elsker stilen din, Philia:) Har ønsket meg slike bilder lenge.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Ellinor sa...

Åh, tycker helt enkelt att dessa bilder är helt underbara och jag skulle njuta varje gång jag såg dem! Därför skulle de passa perfekt hos mig!
/Ellinor

Anonym sa...

Har flera gånger tänkt beställa någon av de fina
tavlorna. Älskar naturmotiv fjärilar och insekter är så vackert. Skulle passa bra med fjärilar i vårt ny renoverade kök.

Soliga hälsningar Kristina

Anonym sa...

Därför att fjärilar är underbara och gör mig så glad!
Jag har länge sneglat på dessa och fantiserat över hur de skulle göra sig i vårt vardagsrum. Kanske får jag snart veta svaret :)
Tack för att du ger mig en daglig dos av inredningsinspiration.
Hälsningar Karolina i Partille

Casandra sa...

Hej!

Efter några månader i vår första lägenhet börjar jag och sambon äntligen komma i ordning och känna oss hemma i vårt nya hem. Men vi har inte många tavlor på våra väggar, så de underbara fjärilstavlorna skulle passa perfekt i vårat sovrum som är så tråkigt just nu.

Vill även passa på att säga att jag tycker din blogg är super, går in minst en gång per dag, men ofta blir det flera gånger ;) Din blogg är min inspiration till hur jag vill ha det hemma.
Kul är det även att vi bor i samma lilla småstad :) Tack för en superblogg!

Casandra

Anonym sa...

Hei hei og takk for mye god inspirasjon!!!
Disse flotte bildene har jeg ønsket meg lenge etter å ha sett de på veggen din. De hadde passet perfekt til mine nye sotgrå malte møbler;)
Cathrine

Natali sa...

ååååå de vackra fjärilarna skulle, förutom att dämpa ekot i vårt nyrenoverade radhus, tillföra en liten förgklick i vårt svartvita vardagsrum. Tack för en härligt inspirerande blogg! /Natali

Malin sa...

Lovely butterflies!! Kan inte tänka mig något vackrare att pryda våra väggar med än med dessa fantastiska tavlor.. Tack för en positiv o härlig blogg!! Kram Malin

Ceropegia sa...

Vakker,vakker,vakker!!
Disse sommerfublene er bare helt skjønne!
Elsker de!

Og ja,jeg har masse veggplass til de ;)

Klem:)

Unna dig alltid sa...

Om 14 dagar flyttar vi in i ett vackert hus från 1937 och äger inte en enda tavla att pryda väggarna med. Dessa underbara fjärilar skulle få en vacker plats hos oss med utsikt mot grönskan i trädgården.

Kram

Anonym sa...

Åh har länge funderat, vänt och vridit på dessa finingar. Vi flyttade i höstas till ett radhus vid skogens kant och väggarna är många att fylla. Dessa skulle absolut passa in och säkert skulle både stora och små herrar i familjen tycka likadant. Pappa J samlade fjärilar som liten och sonen ropar glatt varje gång en fjäril flyger förbi att 'nu har sommaren kommit!'. Tack för mycket inspiration helt i min smak. Mvh Eva-Lisa

caroline sa...

Hej! Jobbat sista dagen idag på länge för nu skare väntas på bebis :) vårat första lilla troll behöver något på väggen över spjälsängen. De vore såå fint med fjärilar... Tack för en fiiin blogg Philia ;) kram carro

Elisabeth sa...

Skulle passa toppen på min vita tomma vägg i köket :-) En liten färgklick som inte är tar över för mkt! :-)

Anonym sa...

Min lillkille har precis gjort klart sista läxan till skolan då han valde att skriva om fjärilar... Till saken hör att han inte riktigt tyckt om fjärilar tills igår då han letade bilder på nätet och faktiskt insåg att de är väldigt vackra djur!
Härligt!
Så en tavla av en fjäril skulle passa fin fint hemma i vårat vardagsrum :)

Kramis från Kattis i Norr

Patrik D sa...

Jag kommer ofta in här på din blogg då min sambo är här och adressen ligger kvar. Jag vet att hon skulle bli mer än glad av att få vinna detta fina kit. Vi har totalrenoverat huset vilket pågått flera år nu och hon har fått stå ut med byggdamm, redskap, mm. så jag tycker att hon helt klart är värd en sådan överraskning.
M.v.h. Patrik

Linda Persson sa...

För mig symboliserar fjärilar fånga dagen.många fjärilar lever bara en dag! Carpe diem. Att ta vara på varje dag och göra det bästa av den! Jag älskar fjärilar! Har länge önskat mig precis en dån stor fjärilstavla so
Du har! Men ännu inte haft råd. Håller mina tummar! Kram Linda

Anonym sa...

Ååå, disse har jeg tittet på, og de er så lekre! Jeg synes jeg burde stikke av med "seieren" siden jeg har planer om en hel trappeoppgang med sommerfugler, men foreløpig uten en eneste en... Og så er jeg skrekkelig søt, og snill, og bittelitt morsom ;) Det er også noe å skilte med, i tillegg tilat jeg digger bloggen din! :) Smiskeklem fra Tonje

Anonym sa...

Hej, Så underbara tavlor, de gör mig riktigt glad och de är dessutom så vackra...
I mitt vardagsrum skulle fjärilen göra sig perfekt!
Vänliga hälsningar
Catrin

Unknown sa...

Hei, de er sååå fine!
Jeg har en liten gutt på 2 år som er livredd sommerfugler. Hva skal jeg gjøre med det? Sommerfugler på veggen må være en god ide.
Vi har akkurat blitt ferdig med stuen og kjøkkenet vårt og jeg har ingenting å henge på veggene, enda.

Håper at en nordmann også har muligheten til å vinne;)

Klem til deg

EmmaE sa...

Har precis flyttat in till min pojkvän och har gjort mig av med nästan alla mina möbler. Dessa skulle verkligen passa in i lägenheten o göra mig så glad!! Vill ju ha något här som känns som "mitt" :)

Kram emma

Sofia sa...

Totalrenoverar ett gammalt hus som vi ska flytta in i till hösten. Fina fjärilar hade varit underbara att hänga upp som ny fin dekoration när vi äntligen får flytta in efter lång väntan, hoppas på tur :).
Mvh
Sofia

Det vita dårhuset sa...

Hej Petra! Vet att du går på vad/hur man skriver i kommentarerna till dina tävlingar men jag kan inget annat säga än att jag ät TOK sugen på en Hagdeornhagen artprint tavla!!!
Så jag håller åter igen tummen ;)
Kram Erika

Anonym sa...

Nettopp fordi jeg er akkurat ferdig student og skal hjem å finne en plass å bo. Så har omtrent ingen tavler.. Og bare ELSKER disse sommerfuglene:) PS! Nydelig blogg! Hilsen Trine:)

Marresmamma sa...

Jag har fobi för fjärilar så jag vill inte ha tavlorna MEN har nyligen börjat följa din blogg och den älskar jag! Tack för fin och inspirerande läsning!

Anonym sa...

För 12 år sedan födde jag mitt första barn, en liten dotter. Fjärilar kom på något vis att bli hennes signum, och redan när hon fyllde 1 år var den röda tråden just fjärilar, på allt från inbjudningskort till tårta.
Nu är den där tjejen i det närmaste tonåring, en tjej som går sin egen väg, hård och tuff som få med orangefärgat hår, men fortfarande mjuknar hon när vi pratar just om hur fjärilar var/är "hon". En tavla av detta slag skulle sannerligen betyda så mycket och i hennes ögon till och med vara cool! Kram från Linda (äsch, nu fungerade det inte att logga in med googlekontot.)

Anonym sa...

Hej fina du!

Jag har precis flyttat hemmifrån och som student blir dt inte mycket pengar över att lägga på vackra ting att förgylla väggarna med! Skulle bli superglad att vinna fjärilstavalan för att symbolisera att jag "flygit ur boet"!

Älskar förövrigt din blogg som verkligen är en inspirationskälla

hälsningar Victoria

Mia sa...

Åhh vilken supervinst det vore att vinna dessa! Har ett relativt nytt hem som har alldeles för många vita tomma väggar och som mammaledig handlas det inte inredning i överflöd just nu. Lite fjärilstavlor skulle verkligen förgylla vårt hem! Kram Mia

Jenny sa...

Oj, va fina... Jag vill vara med och tävla!! Jag har länge gått och funderat på vad jag ska ha på väggarna i vårt nyrenoverade hus när det är klart och nu vet jag... Dessa underbara tavlor så klart :)

Håller tummarna för tur och vill tacka dig för en inspirerande blogg :)
Kram Jenny

Anonym sa...

Fina Petra,

Om 6 månader flyttar vi till vårt nya hem och det här med tavlor är något som jag och maken inte riktigt har kunnat enats om riktigt förrän nu och några motiv som han, precis som jag, är smått förälskad i, är dessa härliga från Hagdeornhagen. Men fattig student som jag är så får jag helt enkelt hoppas att turen är med mig här hos dig! :)

Martina sa...

Hej!

Jag kikar in på din fina blogg dagligen. Vad glad jag blev nu när jag såg att du lottar ut så fina artprints, dessutom ett par som jag suktat efter länge! Dom hade varit pricken över i:et i mitt vardagsrum! :)

Kram Martina

Johanna Stålros sa...

Kan ge dig flera andledningar till att fjärilarna bör flytta in hos mig. För det första så älskar jag just fjärilar. För det andra så symboliserar fjärilar om att livet är skört och att man ska vårda det! Just nu lär jag lär mig mindfullness och de här vackra varelserna ska påminna mig om att vara här och nu och inte stressa igenom livet...Kram Johanna

Anonym sa...

LOVE BUTTERFLIES!!!!!please sendme a pictures for have a litlle SUECIA in my house! kiss Andrea from Argentina !!!

Välkommen Hem! sa...

"Fjäriln vingad syns på Haga!"...
Tänk att få bli påmind om sommar o sol hela året om?
Skulle bli överlycklig om dessa finfiningar fick pryda min vägg där hemma.
Har suktat efter dessa i snart ett år men inte kommit till skott att slå till.
Varma hälsningar, Judita

Anna Julia sa...

Hej fina Petra!

Måste börja med att berätta hur glad jag blev när jag såg dessa underbara fjärilar på din blogg. Jag har försökt att få tag på en av de större motiven av fjärilar till mitt kök. Det var dock inte det lättaste, men nu har jag en som väntar på att sättas upp här hemma. Den lär dock få vänta en stund till...

För när jag efter mycket om och men äntligen fått hem min fina fjäril insåg jag att det behövs något mer då väggen som den ska sättas upp på är väldigt stor och vad skulle inte passa bättre än just dessa små fina fjärliar som jag nu dessutom har chansen att vinna, tror inte det är sant!?

Varför just jag ska vinna? Jag fyller ju år på söndag den 5:e Juni!, kan nog inte få en mer efterlängtat present än just denna :)

Tack för en fantastisk blogg.
Stor kram Julia

Anonym sa...

Hej,
Följer dagligen din blogg från Sydney, Australien för insperation till mitt vita nordiska hem.
Har länge suktat etfer dessa Skandinaviska skönheter.
Jag hänger de gärna på väggen och drömmer om vackra sommar ängar!

Tack för en toppen blogg!
Linn

Chilli Charm sa...

Hei. Så nydelig hjem du har! Smugtitter innom bloggen din regelmessig, da du er så flink til å blogge. Slenger meg gjerne med på din giveaway! Fikk veldig lyst å kjøpe den flotte klokken du viste tidligere. Takk for tips!

Klem, Chilli Charm

Jonna sa...

Hej, Efter att ha flyttat 160 mil sönder ut (från haparanda till skåne) har vi inte kunnat ta med ngt så i juli flyttar vi in i en helt tom bostad. Hade varit underbart med de vackra tavlorna för att starta i vårt nya hem. Tack för en toppen blogg!
Jonna Przepiorka

Anonym sa...

Här hemma hos mig leker fjärilarna ute i solskenet. Tänk så härligt att kunna förlänga den sommarkänslan med dessa finingarna på väggen. Hoppas, hoppas.

Maria Bäckman, snart semesterfirare ;)

Katarina sa...

Underbar tävling! Är precis på flyttefot och ska vända hem till Sverige efter 9 härliga år i Norge. Så tavlorna är ju bara mitt i *blinken*.
Tack för en inspirerande och underbar blogg!
Kram Katarina

Tina P sa...

Jag älskar dessa fjärilarna. Jag önskar att de skulle pryda min vägg så att jag kan få se dem varje dag och känna att det är sommar även om det kanske är regn och rusk utomhus.

Therese sa...

Hej! Dessa skulle passa utmärkt hos oss då vi nu renoverar vårt sovrum som tidigare var lantligt blått, nu blir det vitt, svart och grått med en fototapet från en skogsglänta, två vita miniatyrhjorhuvuden med horn blir knoppar/handtag på garderobsdörrarna, en stubbe nattygsbord och i fönstret ska en skir gardin med fjärilstryck hänga från en gren. Jag vill få fram en skogs/alice i underlandet/utomhus känsla i vårt sovrum, och fjärilstrycken skulle passa ypperligt!

Hälsar Therese - Sockenvägens Söta

Frida sa...

Hej!

Åh, den här är tävlingen är som gjord för mig!

I vintras flyttade jag och sambon till ett litet renoverat hus från 1909. Vi är nu i full fart med att fixa i ordning och det är ju inte allt helt lätt. Iallafall så har vi en stor Hagedornhaen på övervåningen men min tanke har varit att ha flera och sprida ut lite i hemmet (jag håller däremot på att bearbete mannen i hushållet för att få trycka på "köp-knappen" ). Fullkomligt älskar fjärilar och dessa tavlor :) Håller alla tummarna!

Ha en fin dag!

Kram Frida

Anna sa...

Jag har varit inne på Bloominghome flera gånger och tänkt beställa men sedan har något annat kommit emellan. Dessa är så fina och hade passat helt perfekt in i mitt nya hem, då jag nyligen flyttat och inte äger tillräckligt med tavlor till våra nya ytor :) Fjärilar är så somrigt och passar därför perfekt att ha året om för att pigga upp en regning höstdag.

Stor kram från Anna

Anonym sa...

Hej House of philia!
Jag vill så gärna vara med och tävla om dessa underbart fina tavlor! Har inte haft en tavla uppsatt i vårat hem under snart 8 år som vi bott i vårat hus. Ingenting har kännts rätt, då jag inte är så förtjust i vanliga tavlor.
Men dessa fjärilar är ju bara såå fina!!
Skulle bli såå glad om de fick komma hem till mig och bosätta sig på en vägg här i vårat lilla torp, där de skulle passa så bra! Nu håller jag tummarna! Tack för en jättefin blogg som verkligen inspirerar!

Kram till dig/Janni.

VivanDivanGoesFashion sa...

Jag har väl ingen inredningsfiffig motivering för jag är inte så bra på sånt. Däremot tycker jag de är vackra och främsta anledningen att jag skulle vilja vinna är att min dotter älskar fjärilar och älvor. Hon tror dessutom att fjärilar och älvor är "vänner" och där vi bor ute på landet finns massa fjärilar och du förstår hur hon letar älvor ute :-)
Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Jag har precis gjort en liten vårstädning med putsning av fönster och nya fräscha gardiner då upptäcker jag att hjäälp vad kalt o trist det ser ut på väggarna, du vet man blir lätt hemmablind. så till vårat nu något avskalat hem skulle dessa undebara fjärilstavlor göra sig mycket bra!
/ Tessan

Anonym sa...

Jag skulle bli mer än lycklig om jag fick ha dessa otroligt vackra och rogivande tavlor hemma hos oss. Vi håller som bäst på att renovera vår gamla skånelänga och dessa tavlor hade passat perfekt ovanför min blivande vita Howard fåtölj inne på mitt kontor. Detta rum hoppas jag blir "min lilla oas" där jag får utlopp för min kreativa sida.
Tack för härlig och inspirerande läsning. Varm kram Helena W

Silja sa...

Hej!

I have adored your copies of these pictures for a long time. They would be a perfect decoration to our new home, which at the moment has no paintings or anything on the walls! All our old art does not seem to fit the new house, but the butterflies would be just perfect!
Silja from Finland

Anonym sa...

Så underbara fräscha tavlor. Gillar det enkla rena. Vill göra om litte och då passar dessa perfekt i sommar.
Underbara sommarbilder förresten, barn och vattenspridare!
britt

britt.jonesig@telia.com

Anonym sa...

Hei
Holder som best på å setter i stand vår glassveranda på vårt hundre år gamle hus, bruker ditt hus som inspirasjon- mix av gammelt og nytt og litt Day-stil, altså hvit og svart, hadde passet utmerket med en sommerfugl vegg i et sånt rom :-)

Herlig Blogg som leses hver dag-du er så herlig positiv !!!



Heidi fra Norge

Unknown sa...

Ååå, dessa fina fjärilstavlor skulle bli väldigt fina i vår nya lägenhet som vi flyttar till 1 juli. Känner att jag behöver lite mer själ i hemmet och fjäril betyder just själ bla. En annan betydelse är "äktenskaplig lycka" (ofta därför kinesiska brudskåp har fjärilsmålningar), inte för att vi är gifta ännu, men man kan ju grunda för framtiden :)
Nu håller jag tummar och tår!

Ha en fin dag,
kram Catta

Anonym sa...

Åhh! Jag avskyr alla andra insekter, de ger mig verkligen krypningar i kroppen..! Inte fjärilen dock - kan det bero på dess fina-fina vingar kanske?

Jag minns en sommar när jag var liten, satt och åt frukost i en småblommig klänning och en fjäril landande på mig. Blev smått panikslagen, men mamma sa "Sitt still!".. vi tittade på den länge innan den flög iväg! Det var en fjäril med vingar i svart och orange, ungefär som ett utav korten ovan.

Den skulle minsann få en hedersplats här hemma :-P Vackra allihop är de i vilket fall!

Tack för en toppenbra blogg! /Magdalena

Marie och Ebba sa...

Åååååh hjälp vilken bra tävling! Dessa vackra tavlor passar perfekt, både jag och min femåriga dotter ÄLSKAR fjärilar. Snart flyttar vi till hus och då kan hon ha de små i sitt rum och jag den stora i entrén. Känner att jag måste vinna denna ;-)

Maryam sa...

Från lilla staden i Lund fick flytta in i en stor lägenhet när jag kom till storstaden för att studera. Som ensam student på 100 kvm har jag försökt inreda hemmet lite i taget så gott det går och i 2 år haft svårt att hitta tavlor åt mina vita tomma väggar. Dessa tavlor hade passat perfekt, bästa hjälpen för fylla mitt hem med lite liv!

Maryam från Stockholm

Anonym sa...

Skulle tycka att dessa passar perfekt i vårt badrum som vi precis har gjort färdigt. Vill inreda det mer som ett rum istället för "bara" badrum. Tänker mig väggen ovanför badkaret... Sen ska jag krypa ner i badet och bara ligga och njuta och titta på dessa finingar...

Cecilia L

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Har precis köpt min första Hagedornhagen print, som skall få bli först ut att pryda min hall, men skulle önksa mig fler, då vår hall i vårt nybyggda hus inte är fullt inrett ännu..:-)...och dessa artprints är ju sååå fina!!
Kramiz och ha en jättebra dag!/Laila

Anonym sa...

Har man kämpat och slitit för att få rätsida på ett risigt 60-talshus, rivit och slängt ut, spacklat och slipat, spacklat och slipat, spacklat och slipat och målat väggarna vackert vita. Då drar man sig för att slå hål i det vackra och väggarna har en tendens att förbli just vita. Dom fina fjärlilarna från Hagedornhagen skulle göra väggarna ännu lite finare!
Hälsningar Catharina

Proje Çantası sa...

Hep istediğim ama bir türlü bulamadığım posterler! Yaşsın! Umarım şans benden yanadır. Çok güzel bir hediye olacak. Çok sevindim.
Sevgiler.

Anonym sa...

Sikke fine billeder - håber jeg kan være med i lodtrækning, selvom jeg deltager fra Danmark?
Super inspirende blog, altid spændende at følge med i.
Hilsen Kit

Anonym sa...

Jag älskar verkligen dessa tavlor! Jag går ofta in och spanar på dem men har inte haft möjligheten att köpa några tavlor än. Hemma har vi nyss renoverat klart dock är det väldigt tomt på väggarna, en studentekonomi tillåter inte att köpa tavlor precis. Dessa underbara tavlor skulle verkligen bli pricken över i i vår lägenhet!

Jag blir verkligen inspirerad av din blogg, tack!
Kram Carin

Anonym sa...

Oh dom är så vackra! Dom är urtypen av sak som passar precis i vilket rum som helst, me like.

Hoppas du får en riktigt underbar ledighet, o att solen fortsätter skina på er här (strax utanför Umeå) har vi tyvärr bara regn, regn o åter regn men nån gång måste det vända.

Kram Elinor

el.ny@hotmail.com

Anonym sa...

Nu i sommar ska jag ta tag i glasverandan på vårat hus. Nu är det illgröna panelväggar och plastmatta men det ska bli ändring på det nu! Då skulle gärna nån av de här fina fjärilarna få flytta in när det är färdigt!/ Lotta

Anonym sa...

Hej fina Petra!
Ja, säg vart passar dessa finingar inte... Jag skulle nog ha svårt att välja vart dom skulle sitta,MEN med så många kan man ju faktiskt sprida ut dom:)
Skulle nog sätta dom med lite bruna toner i vårt sovrum för just nu känns de så hårt och kallt där, bara svart och vitt.. Skulle behöva mjuka upp de lite:)
Tack för fin inspiration, du e grym!

Kram från Alexandra i Östersund

Anonym sa...

Hej!
Jag har en fjärilstavla, och min fina 14-åring tycker den är så fin! Hon fyller nu i juni, och jag skulle vilja ge henne dess i födelsedagspresent, tycker det är så kul att hon tycker de är vackra, och tror att hon skulle uppskatta dessa som en lite annorlunda "vuxen" present!

Kram från Charlie

Linda B sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna de fina fjärilarna. Men inte till mig själv utan som present till min underbara mamma som ställer upp i vått och torrt! De skulle passa perfekt i hennes (och pappas) nyrenoverade uterum och jag är säker på att mamma skulle bli sååå glad! :)
Mvh Linda

Jackie sa...

Hej Petra!
Lycklig! En möjlighet att vinna dessa fina tavlor :-)
Skälet till att jag vill vara med är helt enkelt för att jag älskar fjärilar och har drömt om dessa tavlor till mitt nya hem där de skulle passa perfekt i mitt nya sovrum.
Kram
Jackie

Anonym sa...

"Fjärilsvingar syns på haga..." Åh! Dessa underbart vackra tavlor hade varit de bästa av presenter till min fina fina syster som tar studenten nästa vecka, hon ÄLSKAR fjärilar i alla de slag och ska snart ta sig luft under vingarna och lämna boet för första egna lägenheten! Dessa underbara tavlor hade varit en mycket passande student/inflyttnings-present till min älskade lilla syster som blivit stor!<3 hoppas hoppas de kan få flyga hem till hennes bo!/Sandra i Borås

Jessica i Malmö sa...

Därför att jag helt enkelt älskar fjärilar, har en fjärilstatuering på axeln och både dottern och jag älskar kläder med fjärilar :) så nu saknas bara något i hemmet med fjärilsmotiv och speciellt den stora hade fått en fin plats i vårt svart/vita hem.
/Jessica

Maria sa...

Först och främst: Tack för en läsvärd blogg!

Sedan skulle jag gärna vilja vinna printsen för att ge till min kära mor som är tokig i fjärilar. Hon tatuerade till och med in en blåvinge vid nacken när hon fyllde 60 och en blåvingeprint hade varit perfekt i hennes lilla stuga.

Anonym sa...

Helt underbara, är de vackra tavlorna med fjärilar! Jag, min sambo och vår lilla dotter kommer till våren 2012 att flytta in i vårt nybyggda hus strax utanför Västerås i närheten av Mälaren med kossorna som närmsta grannar, och dessa tavlor skulle därför passa in perfekt hos oss då vi kommer att ha naturen inpå knuten! Jag vill mer än gärna se dessa tavlor pryda våra vita väggar. Önskar dig en toppendag!/Anna Lindgren

Filippa sa...

Ahh; Tavlorna är helt lovely! Jag har nu äntligen fått mitt nya rum och där skulle det sitta fin-fint med en söt liten fjäril. Inte bara för att jag älskar fjärilar utan också för att göra mamma lite avundsjuk;)

Kram♥

Anonym sa...

jahaja, jag som "tjuvläser" ;) din blogg och låter mig inspireras i tysthet och i smyg ser här o med nu att smygandet måste få ett slut!
För Fascinerande Fantastiska Fladdrande Fjärilar Fattas Fega Fröken Iréne !

Må väl! /Iréne

Anonym sa...

Åhh en tävling som verkligen passar mig! Har länge kollat in dessa underbara tavlor men just nu så strular vår bil mkt så då räcker inte en studentpenning till så mycket annat.. Detta skulle verkligen göra mig glad, vi behöver fylla våra tomma väggar med något fint! Dessutom fyller jag år snart;) ha en fin dag!

Sara Larsson
sara.e.larsson@hotmail.com

Anonym sa...

Jeg håper jeg vinner disse flotte bildene fordi jeg bare elsker sommeren og hva passer vel bedre enn sommerfugler på veggen også hele vinteren :)Mvh Solveig i Oslo

Anonym sa...

ÅHHH......... dessa tavlor har jag velat ha sedan jag började läsa din blogg. Har redan apat efter dig med TAGGTRÅDSKRONAN, och vet därför att dessa fjärils tavlor skulle stitta som en smäck hemma hos mig.........
Tack för en under bar blogg!!!!
Kram Anki

Anonym sa...

Jag har två sessor (3 och 5 år) som älskar fjärilar och dessa fjärilsprinten skulle vara just perfekt i vårt vardagsrum. Jag skulle gärna skicka dig en photo efter att ha hängdt de på väggen.

De är så roligt och inspirerande att följa din familjens liv via din blogg. Jag önskar er alla det ljuvligaste sommarväder! :)

Kata från Finland (katari_77@yahoo.com)

Anonym sa...

Bara för att jag tycker de är sååå fina!

Anonym sa...

Jag har alltid tyckt att fjärilar är vackra, när jag var liten så fick jag ett fjärilsskåp men riktiga fjärilar. Vet inte var det tog vägen men det var nog lika bra att det försvann för det kändes lite barbariskt. Skulle gärna vilja att dessa vackra tavlor fick pryda mitt hem istället :-)
/Lena

Anonym sa...

Tycker fjärilar är lite äckliga så jag tänkte ha dem som terapi. Känns lite lättare att börja med vackar målade fjärilar än att noga granska levande fjärilar. Häls Anna

Elin sa...

Åh, en tävling i min smak!
Här hemma har jag hållt på pyssla med en tavelvägg alldeles för länge nu, och den blir aldrig bra. Men med dessa godingar skulle den bli toppen!
Kram Elin

Malena sa...

Åhh dessa artprints har jag länge gått och drömmt om men har inte velat slå till på dessa då vi under vintern och våren gått och letat efter den rätta lgh - men nu har vi funnit den och n u är det dags för dessa snyggingar att pryda mina och min sambos nytapetserade och kala väggar! Hoppas tavlorna har den äran att få gå via dig till oss :-)
Kram från Malena i Nyköping

Anonym sa...

Jag älskar dessa tavlor. Vi håller på och bygger om /ut och som tjej så ligger jag långt före både snickare och elektriker då jag redan börjat planera vad jag ska ha för inredning :) Kan det vara tjejigt tro :) En fjäril i min nya hall skulle vara pricken över i:et.

Tack för en underbar blogg... det var ju här jag första gången såg fjärilstavlorna och blev kär!
Hälsningar Åsa

Jenny sa...

Hejsan! Tavlorna är super fina och de skulle passa perfekt i vårt hem då vi precis har flyttat in i en lägenhet som vi renoverat. Det är vita väggar överallt och skulle behöva någonting som bryter av och dessa skulle vara HELT PERFEKT :D Mvh Jenny

Angelica sa...

De är så fina! Det här hade passat mig som handsken, för det första så ÄLSKAR jag fjärilar, jag tycker de är så vackra och jag kommer alltid på mig själv med att drömma mig bort när jag ser fjärilar. Sedan har vi köpt hus och håller på att försöka bli klar med inredningen hemma vilket tar lite tid.. (måste ju hitta de rätta sakerna och det tar tid) .. och de tavlorna hade varit pricken över I:t på min alldeles kala vägg i vardagsrummet.
Håller alla tummar jag bara kan!
Tack för en jättebra blogg!

Linda Muhr sa...

jag flyttar om en månad, tillbaka till maken efter att ha varit separerade i nästan 1 år, men vi insåg att vi älskar ju varandra..dock älskar jag inte den fruktansvärda blinkande lastbiltavla han har satt i vardagsrummet..så det vore en nystart att få hänga något fint där istället! ♥
Kram på dig!

Anonym sa...

Skulle matcha vår fjärilstavla från Butterfly farm, Aruba. :)

Mvh. Suz, Jakobstad

Kristina sa...

Vad roligt att denna tävling kom just idag då jag ligger hemma och är sjuk istället för att åka till Stockholm med 6an på klassresa (då jag hade tänkt inhandla precis de här små godingarna). De skulle passa bra hemma hos oss därför att jag köpte ett art print från Hagendornhagen förra sommaren och jag älskar det. Det är den finaste tavlan vi har här hemma enligt mig och med några kompisar till så skulle det bli perfekt.

Unknown sa...

Vaarför just jag skulle vinna dessa är så svårt att säga men oj så lycklig jag skulle bli och det är väl en bra anledning ;).
Att de små bilderna sedan skulle förgylla mitt sommarparadis och den stora bilden mitt vardagliga hem får bli som en liten bonus.
Hoppas hoppas jag denna gång har lyckan med mig, kram Ing-Britt

Anonym sa...

Morning!! Fina fjärilar i kul svart ram,det vore inte dumt att ha...Soliga Hälsningar..Annalena från Frogner Norge....

Katarina sa...

Hej HoP! Min son är överförtjust och mycket intresserad av fjärilar. Han är fem år och fångar fjärilar som han sen försöker studera så gott det går utan att skada dem. Det går sådär. Han skulle bli väldigt glad om han fick de fina tavlorna uppsatta i hans rum. (Annars så kan hans mor sätta upp dem i vardagsrummet...)
Hej från Katarina

Anonym sa...

Hej söta Petra!
Älskar din fina blogg, min stora insperationskälla!

Varför ska jag vinna de fina tavlorna??
Jag förknippar fjärilar med carpe diem, efter min sambos kamp mot lymfcancer, Och övervunnit den skulle det bli en påminnelse av att ta vara på livet genom att få hänga upp den vackra fjärilstavlan i vårt hem! Carpe diem helt enkelt!
Ha det gott, kram Linda.

Anonym sa...

Too di Loo heter min blogg:) och varför dessa underbara fjärilar skulle passa hos mig är för att jag alltid varit helt å hållet överförtjust i fjärilar
Vilka underbara djur..färgerna är helt otroliga och att Hagendorm-Hagen lyckats att fotografera dem på ett helt å hållet fantastiskt sätt är en bedrift!!
Jag blir så happy av fjärilar.. som små sagofigurer med de tunnaste vingarna..
Bloominghome är även det en så härlig butik och jag har lyckats att köpa en av de så vackra fjärilstavlorna där och min fjäril vill verkligen ha sällskap av fler..
kram kram och nu håller jag alla mina tummar å tår:)

Anonym sa...

Jag tycker fjärilar är så vackra - Det skulle vara underbart att få se och njuta av dom varje dag hemma hos mig...
Passar på att önska Dig en skön helg!
KRAM Helene

anna@annainreder.se sa...

De är helt underbara och hade passat perfekt på vår nya tavelvägg som vi håller på med i vardagsrummet, måste måla klart först!
Fjärilar och blåmesar är mina favoriter, därav hade allt blivit fulländat, för jag har redan en blåmes!
Ha en underbar helg!
Kram Anna

Anonym sa...

Hej P!

Vad är det med dessa vackra fjärilstavlor, kan inte riktigt slita mej från dom som så många andra ;)
Vi bor på landet i ett rött hus med vita knutar med ängar och åkrar runt omkring oss och jag inreder gärna lantligt vitt utan krusiduller. Dessa underbara tavlor skulle bryta av alldelens perfekt hos oss!
Kram Anna i det röda huset

Lotta G sa...

Åh, jag har kikat och önskat mig dessa finingar så länge, men jag får inte gehör hos min man! Men om jag vinner en så kommer han ju att se så fint det kommer att passa på vår vägg. :)

Tusen tack för en fantastisk blogg, trevlig helg!

Mvh Lotta

Anonym sa...

Underbara tavlor! Vi flyttade in i vår lägenhet i september förra året och har fortfarande ingenting(!!) på väggarna i väntan på att hitta det rätta. Och jag tror just att jag gjort det, hittat det rätta alltså! ;) De skulle passa perfekt på väggen ovanför vår soffa!

Tack för en underbar blogg med såå mycket inspiration! :) /Sandra H

Anette Willemine sa...

Fordi jeg elsker sommerfugler (fjärilar)!

Klem,
Anette Willemine

Anonym sa...

Hej!

Önskar vinna dessa underbara tavlor!
Har tyvärr ej råd att köpa dem, så jag hoppas på tur att vinna :-)

Tack för en underbar blogg...
Hälsningar
Camilla i Sundbyberg

Hanna sa...

Vi byggde vårt efterlängtade, älskade hus på en kulle i skogen, där fjärilarna dansade i det, genom trädens susande kronor, silade varma solljuset. Vår underbart, fina fjärilskulle!

Vi kan nog faktiskt inte vara utan fjärilstavlor…

Camilla sa...

Åhh dessa har jag önskat mig länge nu. Dessa bli pricken över i:t i vår vita lantliga lägenhet! Speciellt när vi bara har några få tavlor i dagsläget. Det behövs fler. :)

Maria Piteå sa...

Nu ska jag tävla för en gångs skull för dessa tavlor skulle jag så gärna vinna!! Har ett helt hus med tomma väggar men som föräldraledig får konstinköpen vänta lite till. Har dessutom en treårig fjärilsflicka här hemma som skulle älska dessa tavlor, sen vad hennes pappa tycker är en annan femma.. :-)

Tack för en mkt inspirerande blogg!
Hälsningar från Piteå

Annelie sa...

Nämen ååå!
Dom där är ju såååå fina.

Min lilla son Elias älskar fjärilar och springer efter dom på landet men vågar aldrig röra vid dom som tur är.Han skulle tycka så mycket om dom där.
Sen gillar han små grisar också men det är ju inte mamma lika förtjus i då.


Kram till dig och bästa bästa bloggen ever.

Catrine sa...

Nydelige bilder! De hadde passet perfekt på tv-veggen vår, så hadde jeg hatt noe fint å se på der! :)

pralinen sa...

jag har lämnat min trädgård och huset för att flytta till en mindre lägenhet - inga fjärilar hittar upp på tredje våningen och jaghar dessutom en hörna i vardagsrummet som inte blivit färdig där dessa skulle passa så bra...

Marit sa...

Håper jeg kan være med selvom jeg kommer fra Norge... Bildene er enkle og vakre og det er noe eget med sommerfugler ;o)Passer ypperlig hos meg!

Anonym sa...

Hej P!

Oh my! Känns som du läste mina tankar med denna härliga tävling...

Sitter nämligen i soffan varje kväll och sneglar lite missnöjt på våra kala vardagsrumsväggar. Kikar in på din blogg och suktar efter fina fjärilar; tänker på hur PERFEKT de skulle passa hemma hos oss! Tittar sedan ned på min tjusiga kalas-preggo-kula (v 37, 1:a barnet -woop woop!) och inser att man snart kommer vara en lycklig men ack så fattig mama. Ser slutligen för min inre syn hur dessa tjusiga tavlor trillar lååångt ned på priolistan. Snyft! ;)

Håller nu därför alla mina två tummar och tackar och bockar för en GRYM blogg som jag besöker dagligen.

Ha en fin dag!

Mvh /blivande Sthlmsmorsan Ida

Evelina sa...

Hej!

Härlig tävlig!

Helt enkelt för att tavlorna är så otroligt vackra. Och för att under den tråkiga vintertid vi har i Sverige,kunna titta på dessa tavlor och drömma sig till sommaren. Att se de första fjärilarna på våren ger hopp om att sommaren faktiskt kan komma tillbaka efter regn, rusk och snö. Nu är vi där, igår kväll halv åtta hade jag fortfarande 29 grader varmt ute på småländska höglandet.

Tack för en trevlig blogg!

Evelina

Anonym sa...

Varför lilla jag: ser dessa underbara tavlor i min sons barnrum - får man det - eller borde det stå vardagsrum?:))
Nix - i sonens rum som älskar djur - HAN skulle älska dom...ovanför sängen:))
Tack för en mysig blogg som jag med förväntan följer varje dag från grannkommunen Enköping:))

Mia Pedersen (miadirekt@hotmail.com) sa...

Jag tycker inte att man ska utnyttja tävlingstillfällen för att dra sina snyfthistorier och det är inte min tanke heller utan jag vill bara beskriva vad jag tänker och känner när jag ser dessa vackra bilder. Min syster och hennes man har länge kämpat för att få sitt älskade barn och i mars förra året inträffade det värsta som kunde hända. Min syster och hennes man hade åkt in till BB för att äntligen få se sin älskade Ebba titta ut. De var så förväntans fulla och kunde inte önska om mer än att äntligen få sitt kärleksbarn efter flera missfall. Men förlossningen gick inte som den skulle och Ebba var inte vid liv när hon kom ut.. Min syster och hennes man fick hålla sin ängel och känna den kärlek som bara föräldrar kan förstå. Ebba är nu i himlen och tittar ner på oss och på sin lillebror Wilmer som föddes i mars i år. Ebba finns alltid i våra hjärtan och på hennes begravning i maj 2010 så såg vi årets första citronfjäril och vi förstod då alla att det var Ebba som var där med oss. Ända sen den dagen som Ebba lämnade oss har fjärilar omgett oss. Det är ebba som vill vara med och se hur vi har det. Så fort någon av oss ser en fjäril så tänker vi på våran ängel Ebba och känner vår kärlek till henne. Tavlorna är så vackra och jag vet att oavsett vem som vinner dem så är det kärlek i dom, det har Ebba sett till :) Men jag skulle så gärna vilja vinna dem och låta mig, mamma men framförallt min syster få varsin tavla med fjärilar. En tavla som symboliserar så mkt mer än en bara vacker fasad.

Tack för en underbar blogg! Kram Mia

Anonym sa...

Såå underbara tavlor, skulle passa jättefint hos mig. Vi har ingenting på våra väggar, har inte riktigt hittat något passande ännu, men detta skulle bli kalasfint. Fast nu när jag sitter här och skriver kom jag just på att om jag vinner ska jag ge bort dom till en vän som verkligen behöver piggas upp just nu.
KRaM! Ha en fin helg!

Linda Thörn

Anonym sa...

Min man har fått arbete i en för oss främmande stad. Vi och våra två små döttrar ska hyra ett hus på kusten i minst ett år och jag kommer vara föräldraledig under den här tiden. Vi känner ingen där. Huset vi hyr har gräsliga 90-tals terracottatapeter i nästan alla av rummen. Med så här många fina fjärilstavlor kanske jag kan lyckas få till någon slags harmoni i alla fall även om det kan tyckas omöjligt med en sådan färg på väggarna! Det skulle hjälpa oss att få en fin nystart...och kanske ängslan över förskolebyte, vänner man lämnar och det faktum att jag valt att stanna hemma på obestämd tid för min mans skull...kanske skulle den lindras lite... Cecilia

Lo sa...

Håller på att "boar" för fullt. Inväntar nummer fyra och är inte direkt rörlig längre. Spanar mest in din blogg flera ggr/dag :) Är grymt sugen på något fint på väggarna. Barnens teckningar är förstås inramade och upphängda lite här och där. Men det vore skoj med lite "riktiga" tavlor. En present till MIG! :)
Inte direkt det man prioriterar att köpa när skolavslutning och sommarlov står inför dörren...
MVH / Mamma Lo

Helena sa...

Oj..jag tänkte skriva ett inlägg om att jag verkligen ville ha tavlorna till min lilla Nils som kommit till världen efter fem år av försök och provrörsbefruktningar. Vi går i Hagaparken då vi bor alldeles intill och brukar gå in i fjärilshusen för han älskar att titta på alla dessa vackra fjärilar som finns där... MEN så läste jag inlägget här ovan och måste nog säga att jag önskar att de vinner tavlorna. En sorglig historia om en liten ängel men ändå en fin historia om en lillebror. Jag röstar på att Mia vinner tavlorna så att hon kan dela med sig till sin syster. /Helena

Hanna sa...

Jag har precis gjort om, med nya tapeter, som är svart- och vitradndiga. Tavlorna skulle passa perfekt på den vita väggen brevid, som en fin och naturlig kontrast till den strama och moderna känslan som ränderna gör.

Anonym sa...

Åh! De är så fina! Har precis målat vår hall helt vit, och letar efter fina tavlor att hänga upp! Hade passat utmärkt!

Mvh
Alexandra

Anonym sa...

HEJ!Jag är inget vidare att motivera. Det enda jag kan säga är att jag älskar inredning! Jag tror att en/flera skulle passa riktigt bra in då de flesta väggar hos mig är vita eller ljusblått-randiga. Skulle vara alltför lyxigt att spara alla själv så skulle glädjeligen dela med mig till min älskade familj och vänner om jag hade lyckan att få vinna. Har ännu inte kunnat köpa någon då jag är "fattig student" men nån dag så! (Om jag inte vinner förstårs, fast tror inte man kan få för många!!!)

Tack för en mycket bra blogg, även jag har blivit totalt galen i blått men det gör ju inget eftersom det är en så härlig färg till allt vitt =)Och kan tipsa om Åhléns fina blårandiga dynor...har 6 st till min lilla uteplats som går annars i vitt..

Kram Sofia från Motala

Therése S sa...

Åh jag vill vara med och tävla om dessa vackra fjärilar.

Varför jag vill vinna dessa är för att: under gymnasietiden så fick jag smeknamnet Butterfly av mina danslärare, då jag hade utvecklats både som dansös och person. Sedan dess har fjärilar betytt allt för mig. Jag är tatuerad med en fjäril och har massa fjärilsdekorationer hemma men EJ några tavlor. varje gång jag försökt hitta sådana här tavlor har de varit slutsålda och ej återkommande produkt. Jag kan inte riktigt tänka mig ett liv utan dessa vackra fjärilar. De får mig att gå vidare i livet och våga utmana mig själv till att utvecklas ännu mer som människa.

mail@styleandlounge.com

kram // Tess.

Anna sa...

Jag älskar fjärilar! Har precis avslutat min första drejkurs med en väninna och vi har fyllt alla våra vita skålar med fjärilar i olika färger. Dessa tavlor skulle vara pricken över i:et tillsammans med min lilla servis.
Fortsätt skriva så härligt som du gör!
anna

Jessica Siirilä sa...

Dessa tavlor är så vackra och inspirerande och det är precis vad jag behöver i mitt liv just nu...

Anonym sa...

Åååå, jeg har drømt om ha disse fine på veggen her hjemme siden jeg så de her inne første gang. Men dessverre har ikke pengene strukket til. Men jeg hadde blitt superhappy om jeg kunne vunnet noe her på din fantastiske blogg :-)

Bella

Sofia J sa...

Vi skall flytta till ett nytt hus i augusti och då vill man ju mer än gärna kunna piffa med lite nytt, när man får den naturliga möjligheten att bygga upp hela sin inredning "på nytt" så att säga. Vad skulle vara underbarare än att få pryda sitt hem med dessa fina fjärilprint!

Tack för en fantastisk blogg & skön sommar till dej och din familj!

Kram Sofia i Esbo, Finland

Anonym sa...

Älskar dessa tavlorna! Skulle passa i mina prinsessors rum och 2 eller 3 i hallen vid deras rum, oj så fint det hade blivit!

Tack för en härlig blogg!

H. Cissi, Iza o Nellie

Birte sa...

hei, åååå, disse hadde passet perfekt til min nybyggede hytte (stuga:-))
Takk for en superinspirerende blogg!

Beste hilsen Birte, Norge

Elin sa...

De här fjärilstavlorna är verkligen heelt under bara! Jag skulle mer än gärna pryda en vägg i vårt nya vardagsrum med en sådan fining! Vi flyttar till hus nu i sommar och jag längtar tokmycket till man får börja inreda och piffa i sitt eget huus =) Tills dess får man nöja sig med att tänka sig hur man vill ha det och hur fint det kan bli.. hihi.
Behöver en hel del möbler och tavlor och piff för att fylla ut när man flyttar från en liten lägenhet!

Anonym sa...

Åh,,, dom är så vackra! Önskar att få ha dem i mitt hem dom hade gjort sig fint.

//Patricia

Anonym sa...

Insekter från Hagendorn har länge prytt min vägg och jag har spanat in dessa underbara fjärilar ett bra tag, men inte tagit tag i saken. Det kanske är dax nu...

Tack för en inspirerande blogg, kikar in nästan varje dag.

Hälsningar Marie

Anonym sa...

Hej! P
jag har verkligen fjärillar i magen.. idag. Vi har nämligen fått veta att vi har fått vårt drömhus, vi vann budgivningen igår och jag och mina döttrar är överlyckliga. Vi har letat i 6 år nu efter drömhuset och plötsligt har vi hittat DET och det är vårt nu Jag älskar Hagendornshage fjärillarna och de skulle bli perfekt att rama in som tavlor i huset. Jag vet precis var de skulle sitta och nämligen i vår trapp. Vi ska dit och kolla idag!!! Tralla... jag är nog den lyckligaste mamman idag..
Tack för en underbar blogg!
Kram KlaraKamilla

jeanette skoglund sa...

Våra vita väggar är SÅÅÅ tomma :) Dessa skulle passa perfekt, fjärilar är så avstressande,vackra och ger sommarkänslor hela året.

Tack för en härlig blogg mitt i småbarnslivet!

Hälsar Jeanette

Anonym sa...

Jag håller på med en mini make over i vår sommarstuga vid Ångermanälven. Dessa kanonfina fjärilstavlor skulle sitta som en smäck på väggen ovanför min nyss omklädda dagbädd!

Anonym sa...

Efter att just har renoverat vår sunkiga matsal och kök som inte varit renoverat sedan 70-talet, skulle det med vita väggar och möbler bli perfekt med någon ny tavla med färg på, så kanske gubben tycker att inte allt är vitt.... Tack för en toppenblogg! Hälsningar Bosses matte

Michaela sa...

Hej fina, jag ÄLSKAR fjärilar, men har i renoveringsyran som rått de senaste 7 månaderna (pust) inte fått upp mången tavlor och nu känns det som en förnyelse skulle vara perfekt. Med dessa vackra tryck! Kram och hej!

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle jättegärna vilja hänga dessa läckra tavlor/tavla på våra väggar. Har tittat på dem flera gånger men får inte tummarna ur. Vi har bott i vårt nybyggda hus i 2,5 år och fortfarande inte fått upp en enda tavla pga att vi inte kan bestämma oss för vad vi vill ha. Men magkänslan säger att detta motiv hade blivit så läckert.

Vill också passa på att säga att du har en fantastiskt mysig och inspirerande blogg, läser den varje dag! Det är inte så många månader sedan jag upptäckte bloggvärlden, närmare bestämt när min andra dotter föddes för 8 månader sedan. Det blev min egentid då jag ammade att sitta och läsa bloggar, så mysigt. (Har fortsatt trots att jag inte ammar längre).
Hälsningar Therese

Marta - litt mitt sa...

Håper det går ann å delta fra Norge også:)
Jeg har lenge ønsket meg disse bildene, og hadde blitt såååå glad for å vinne!!
Vi holder på å lage loftstue, og der hadde de passet perfekt!!
Fargeskalaen kommer til å gå i sort / hvitt, med litt naturinnslag.
Så de hadde virkelig gjort seg der oppe!

Jeg synes bloggen din er kjempeinspirerende! Både når det kommer til innredning, mat og klær!
Stå på videre!

Klem!

Stine sa...

Jeg skulle gjerne vunnet disse flotte bildene. Jeg har akkurat blitt singel etter fire år, og det er mange minner som må fjernes fra veggene mine. Det hadde vært fint å få noe annet flott å se på hjemme i en ellers tøff hverdag nå...
Ha det fint - jeg synes bloggen din er inspirerende. :) Klem

Anonym sa...

Ja, varför skulle jag behöva dessa underbara prints? Jo därför att jag som fattig student för tillfället inte har möjlighet att prioritera just sånt här.jag har velat ha dessa väldigt länge nu så jag håller både tummar och tår! Kram Jeanette

Anonym sa...

Fjärillar Fjärillar ska det va, dom är så vackra ohlala.
Tänk om man dom på sin vita vägg kunde hänga, så mysigt och fint att man till den delen av hemmet alltid skulle flänga.
Deras fina vingar gör att man drömmer sig bort, spelar ingen roll vilken färg eller sort.
Och i drömmars land är alltid härligt att vara, hoppas nu jag vinner så jag kan hänga upp dom bara :)

/ Caroline från Ljunghusen

Anonym sa...

Elsker sommerfugler og synes det hadde vært en flott oppmuntring etter et trist samlivsbrudd.
Simpelthen elsker bloggen din og er innom hver eneste dag. Håper form og humør blir bedre iløpet av dagen :)
SiriH
sirihelenj@hotmail.com

Liselott sa...

Åhhh me loooove butterflies !! Vilka underbara prints!! En svart eller vit skulle passa sagolikt fint vid vårt svarta piano och boxen på vägghyllan där jag nedanför också har en liten fotölj med läshörna. Alltför sällan (tyvärr) slår jag mig ned med en bok eller tidning, en kopp te, tänder ett ljus och bara är...men tanken är god eller hur ?
LoL Liselott i Linköping ♥

Sofias Inredning sa...

Åh jag har länge funderat på om jag ska köpa mig en sån tavla. Tll saken hör att jag tycker fjärilar är lite läskiga när de lever, man kan liksom inte lista ut deras färdväg och det känns som de ofta är på väg mot ansiktet. Därför skulle det ju passa bra med en sådan tavla hos mig, då kanske jag botar min fjärilsskräck. Plus att de är så otroligt vackra!! :) Jag gillar den vita mest!

Hem och Harmoni Marie sa...

Hej... jag har inte en chans på tavlorna för jag har inget sorgligt att berätta kring fjärilar....
men jag vill ändå säga att tavlorna är superfina och jag hoppas att de får komma till ett bra hem :)

Tack för fin utlottning!
Kram Marie

Anonym sa...

Hej! Jag vill väldigt gärna vinna dessa fina fjärils bilder. Vi håller på med det sista på våran övervåning så snart ska jag börja inreda den och då skulle dessa bilder passa perfekt.

Kram Josefin

Anonym sa...

Har så svårt att hitta tavlor som man vill ha, men dessa är jag helt kär i, skulle bli såå glad om jag fick hänga dessa på väggarna i vårt snart 100 år gamla hus som vi totaltenoverar. Hoppas dom blir mina !!
Tack för en urmysig blogg, läser varje dag.
Kram Linda

Vanessa sa...

Jag bara älskar fjärilar och har varit inne titt som tätt och tjuvkikat på dessa i nätbutiken. Jag skulle bli så glad om jag vann och ha något på väggarna i min matsal i nya huset.

Kram Vanessa

Anonym sa...

Min man sedan 15 år, bästa vän och barnens pappa valde för ett halvår sedan att likt en fjäril flyga till nästa blomma. Kvar är jag och barnen med våra tårar... Dessa fantastiskt vackra tavlor skulle passa i vårt nya hem och bidra med lite fägring till vår nystart! Tack för en fin blogg som jag läser varje dag!

Kram från C i Malmö

Anonym sa...

De är såå fina!! Har flera gånger varit inne och kikat men jag kan inte bestämma mig, alla är så fina! Jag skulle så gärna vilja sätta upp några i vårt vardagsrum, det skulle verkligen vara ett lyft för de kala väggarna.
Tack för din fina blogg!
/Lena

Anonym sa...

Åhhhh...har spanat in dessa tavlor många gånger på din blogg!
Vi är mitt i husbyggartagen till vårt 2-plans hus som är inflyttningsklart till hösten. Jag är inne på din blogg varje dag och samalar massor med inspiration från ert fina hem...
Hade blivit överlycklig av att få smycka några av våra väggar med dessa fantastiska tavlor!
Tack för din superfina blogg!!
Kramar Sofie

Anonym sa...

Skulle behöva en liten minimakeover här hemma mitt i elände med sjukdomar och tråkigheter. Otroligt inspirerande blogg. Den lyfter upp en tråkig vardag!

Linda

Anonym sa...

Hejsan, jag vill självklart vara med och tävla. Varför jag vill vinna denna är bara för att den är så ljuvligt vacker och skulle få mig att känna sommar även om snön viner utanför om ett halvår. / Sussi i Lima

Anonym sa...

Den här tävlingen är ju som gjord för mig! Vi har renoverat köket sedan vecka 6 och den här veckan kommer det äääntligen att vara färdigt! Nu har jag massor med vita väggar och jag vet inte vad jag ska hänga upp. Fjärilstavlorna är jättefina (har ju sett dem på dina bilder flera gånger- och kolla bannern på min blogg ;) och skulle passa superbra i mitt nya fina kök. Hoppas hoppas på turen att få vinna! Många kramar och trevlig helg /Emelia

Klara sa...

DET ÄR HELT ENKELT ATT JAG VILL BARA HA DESSA TAVLOR:D

Anonym sa...

Hej!
Vi bor i ett nybyggt villakvarter där många trädgårdar är belagda med sten, precis som trenden är nu. Vi har också till viss del sten men satsar även på en prunkande trädgård med en stor mångfald där fjärilar är en sjävklarhet i kryddlandet. Vi har ett stort intresse för inredning och försöker hitta en personlig tusch med både gammalt och nytt. I vårat kök har vi tavlor med florabilder som speglar vår kärlek till naturen, vad skulle inte då passa fint med bilder på dessa vackra liv på motsatta väggen! Har sett dessa stilrena bilder och tycker att de är mkt fina! Ha en fin dag med sol! Mvh Katarina

Linda sa...

Hej!

Jag har fått ärva ett vackert gammalt skåp från min mormor som gick bort för några år sedan. På skåpet är det målat massor med fjärilar. Min mormor älskade just fjärilar så jag är så glad att jag fått ärva detta skåp då det ger mig en känsla av att hon alltid finns med mig. Tror att dessa artprints skulle göra sig vackra i vårt hem och fram för allt passa bra ihop med vårt skåp så ingen skulle bli gladare än jag om jag vann dessa!

Kram Linda

Elin Nilsson sa...

Älskade vackraste fjärilarna! Hur underbart hade det inte varit att förena ute med inne så mycket det bara går!? Fjärilar symboliserar sommar för mig, min absoluta favoritårstid och hade dessa fått smycka våra nakna väggar i vårt 100 år gamla hus (som vi är nyinflyttade i sedan en tid tillbaka) hade en bit av sommaren fått leva året runt i vårt lilla hem<3 /Elin

Kalaslotta sa...

Åh dessa skulle passa som en smäck hos oss här i USA. Fjärilar har en mycket speciell plats i våra hjärtan. Innan vi flyttade hit för tre år sedan tog mina svärföräldrar med barnen (tre stycken) till Fjärlishuset på Haga och där fick min ena son en upplevelse han sent skall glömma. En jättefjäril kom och satte sig på hans axel och satt där länge länge. Han är en lugn och harmonisk liten unge så jag antar att fjärilen gillade det. Ett fint minne från vackra Sverige..

Här i USA finns dessutom inte så mycket fint att hänga på väggarna så det skulle bli jättefint i vår nymålade hall!

Tack för en fin blogg!

Camilla sa...

...älskar fjärilar som flyger så fint o lätt i sommarvärmen. Underbar insekt, för det är det väl? Dessa tavlor är helt fantastiskt fina!
Vore helt enkelt underbart att få vinna...
KRAM

Villa Humlebo sa...

Det här är ju riskfritt, jag har aldrig vunnit något..
Men vann jag skulle jag välja den stora blå fjärilen! Vitt och blått är mina färger. :)
En härlig fjäril skulle vara mysigt som omväxling från allt det marina..

Mvh Mia

Anonym sa...

Dessa fina tavlor skulle vara perfekta i min nymålade vita hall. Där kan min prinsessa sitta och titta på dem samtidigt som hon gungar i sin gunga som hänger där<3 Kram Mia

Anonym sa...

Motiven är helt underbara och somriga! Fjärilarna är lugnande, vilket jag kan behöva i mitt hektiska schema med för närvarande 2,5 tjänst på ett krävande kontor. Att få komma hem och vila ögonen på dessa skulle göra mina dagar och dämpa hjärtfrekvensen och stressen! Sen kan jag tänka mig en och annan vän som skulle behöva något rogivande också och jag skulle gärna dela med mig ett par av bilderna! Tack för en underbar blogg, jag följer den varje dag! Sofia S, sthlm

Anonym sa...

Som mammaledig trebarnsmor kan det ibland bli lite knapert i kassan, att då lägga pengar på så fina tavlor är ju bara en dröm...
Har många tomma vita väggar där de skulle passa... Hoppas nu på en vinst som skulle göra mig så innerligt glad!! Hoppas... Hoppas...
Kram Erica

Malin sa...

Flyttade ut ur vårt hus i början av april. Under tiden som jag varit höggravid och vi fått bäbis, så har sambon gjort ett jättejobb hemma i huset tillsammans med snickarna. Nu är Lillasyster 3 veckor. Sambon börjar tröttna på spackling och målning, Storebror längtar hem till sitt rum o sina leksaker (som står kvar i källaren). Jag klagar inte, för det blir så bra. Valde kakel till nya köket igår o sambon utnämnde huset till "byns sjukhus". Pga att jag lyckats övertala honom att få välja en massa vitt:).
Tavlorna skulle bli kanon till allt det vita, säkert skulle de hjälpa mig på traven att övertyga honom att vi, trots hans skeptism, gjort helt rätt färgval!

Anonym sa...

Hej Tack för en jätte bra blogg. Jag kastar mig över datan varje dag när jag kommer hem för att kolla din blogg, Jo jag skulle ge den till min dotter som var tosig i fjärilar när hon var liten, hon tog en hov och skulle fånga dom, som hon sedan hade i en burk med hål i, skakars fjärilar. vi kallade henne för fjärlisflickan.
kram niccan,

Natha sa...

Vilken rolig tävling! Jag och min pojkvän håller på att bygga hus och de små artprintsen skulle passa perfekt i vårt kommande gästrum, där jag vill ha en lugn och avslappnande miljö med vita väggar och fina fjärilstavlor! Den stora fjärilstavlan skulle jag mer än gärna ha i vårat kommande kombinerade kök och vardagsrum! Väggarna ska även där vara helt vita och fyllda av snygga tavlor!

Ha en trevlig långhelg!
/ Nathalie.

Anonym sa...

OJ, jag har kikat på dessa sedan den första dagen du la upp den på din ina blogg. Men jag har inte haft så jag kan lyxa till det och köpa dem... Kanske kan jag ha turen med mig och vinna istället :)

Kram ;Anna H

Anonym sa...

Har tänkt att beställa dessa flera gånger, utan att veta vart jag ska ha dom. Men nu har vi precis gjort en makeover i vårat vardagsrum och där finns en vit tom vägg som bara väntar på denna vinst!!
Tack för en superbra blogg!! Beroendeframkallande!
Kram Madde i Karlskoga

Anonym sa...

Hej!

Min man och jag har byggt hus precis vid en äng där det vimlar av fjärilar, till våra barns stora glädje. Dessa vackra tavlor skulle gärna få pryda mina flickors rum så att de kan ta sig en närmare titt på de vackraste av insekter, fjärilar!
kram Kerstin

Anonym sa...

ååååååååååååååååååååååh, JAAA! Jeg vil bli med!!! Så disse bildene hos deg, Philia,for lenge siden, og synes de er så vakre!! Elsker sommerfugler, og de hadde bare passet perfekt her hos meg! Jeg har ikke noe bedre argument enn det! Du har en fantastisk blogg:)
Ingrid fra Norge

Patricia sa...

Halloj!

Vet exakt vart de ska sitta någonstans i vårt hus. Om några veckor flyttar vi äntligen upp till vår nybyggda ovanvåning och som sagt finns där en perfekt plats för dessa finingar.

Tack för din fina blogg och daglig inspiration!

Kram Patricia

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna dessa vackra artprints! Jag älskar det rena bildspråket och de vackra färgerna, men framför allt så har jag och min sambo aldrig haft några tavlor på väggarna. Vi har vid flera tillfällen köpt ramar som vi har satt upp och tänkt att snart hittar vi något fint motiv, men icke. Ramen har hängt tills vi har flyttat. Jag har alltså en hel samling med ramar hemma, men inget fint att fylla de med. /Josefine

Anonym sa...

Att vinna denna tavla vore ett fynd
men att inte vinna vore riktigt synd!

Ha en riktigt mysig helg!/ Lotta

Anonym sa...

Hittills har jag endast vunnit 50kr på Triss, på sin höjd, men att vinna dessa magnifika konstverk skulle för mig vara högvinsten!

Anonym sa...

Vackra tavlor får gärna pryda mitt vackra hem! /Lisa W

Nellie sa...

Jag har en så tråkig och helt tom vägg vid trappan till övervåningen. Jag ser den från TV-soffan och blir sur varenda gång. Jag har loppat gamla "riktiga fjärils"-tavlor i olika strl och former. Både älskar och förfasas över dem! Har inte förmått mig att sätta upp dem ännu men det skulle ju vara jättefint att mixa dem med dessa skönheter!! Skulle bli världens finaste vägg istället för fulaste.

Anonym sa...

Hej!!!
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en sådan här tavla.Har länge tittat på dem men inte blivit färdig att beställa.
Fjärilar påminner mig om hur skört livet kan vara och likaså hur vackert det är. Jag har ofta fjärilar i min mage sedan jag blev sjuk för ett par år sedan. Så att få ha en vacker fjärils tavla på väggen hade varit mer uppiggande och ro givande. Nu hoppas jag på lite vinnar tur!

Vill också passa på och berömma dig för din fina och inspirerande blogg den ger mig kraft.

Ha en trevlig helg i solen,Anna

Julia E sa...

Hej House of Philia!
Först av allt vill jag tacka dig för en fantastiskt fin blogg och berömma dig för din, i min mening, utmärkta stil. Precis som någon tidigare sade symboliserar fjärilar frihet och skönhet och de påminner om att man ska fånga dagen. Så jag tänkte att det finns väl inget bättre sätt att fånga dagen på än att ta en chans, chansen att få pryda mina ganska så tomma flickrumsväggar med finfina tavlor. Jag har alltid tyckt hemskt mycket om fjärilar och dessa vore ju perfekta. För tre månader sedan gick min älskade mormor hastigt bort. Det kändes just då som en katastrof men någonstans går livet vidare och vardagen fortsätter. En dag för några veckor sedan var jag ute och sprang i skogen och fick plötsligt en känsla av obehag. Jag stannade och tittade runt mig. Efter ett ögonblick såg jag att något rörde sig i ögonvrån. Jag upptäckte snart att solskenet reflekterades i vingarna hos den allra första citronfjärilen. Det kändes lite magiskt, och jag tänkte att kanske, kanske är det mormor som har kommit tillbaka för att vaka över mig. Med en vacker fjäril på väggen kan jag varje dag, oavsett säsong, bli påmind om att min mormor fortfarande är med mig, på ett eller annat sätt.
Tack igen, din blogg förgyller min vardag! Kramar
Julia

Anonym sa...

Jeg har lenge ønsket meg dette bildet.
Det er så vakkert og så rent i sin form.
Dessuten elsker jeg alt med sommerfugler (fjärilar) på for tiden.
Min sykdom er ikke snill med meg om dagen,
og noen timer blir tilbragt på sofaen.
Da er det ekstra flott å ha noe fint og feste blikket på.

Kari fra Norge :-)

C sa...

Jag beundrarde dessa i din blogg senast häromdagen, och så har man chansen att vinna en. Vilken lycka ;)
Dessa skulle passa utärkt i min vindslägenhet där jag blandar lite dansk stil med IKEA och gammalt. Vilken pick-me-up en fjärilstavla skulle vara grå dagar! Särskilt den orange, älskar färg på mina annars vita väggar.

Hälsningar, Carin

Anonym sa...

Jag har precis varit inne på simplicity bloggen och tittade på en helt underbar tavla,och ups tittar in på din blogg och här kan man tävla om samma tavlor :) Underbara och har precis renoverat vårt vardagsrum och mina barn tillåter mej inte att sätta upp mina gamla tavlor så skulle passa mej bra Kram Pernilla

tinajo sa...

Åh - de här är så fina! :-)

De skulle passa så fint hemma hos mig för att vi just nu är inne i en riktig renoveringsfas och jag jag byter ut det mesta jag har på väggarna eftersom det inte längre fungerar. Fjärilarna skulle passa fint både i vårt allrum och vårt vuxensovrum, så antagligen skulle jag sprida ut dem mellan dessa två rum om jag vann. :-)

Ulrika sa...

Hej och tack för en jätte inspirerande och trevlig blogg.
Ja, varför ska just jag bli den lyckliga vinnaren av dessa fantastiska tavlor. Jo, jag har alltid tyckt om fjärilar sedan jag var en liten flicka, si så där tre fyra år. Varje sommar var jag hos min mormor och morfar på landet där det fanns en uppsjö av fjärilar, så det var där intresset väcktes till liv och som även uppmuntrades av dem. Kommer ihåg att vi tre gick på fjärilsjakt och försökte hitta så många olika fjärilar som vi kunde. En sommar fick jag ett fjärilslexikon av mormor och morfar som idag är söndertittat. så varje gång jag ser en fjäril eller två infinner sig den där lyckliga känslan som sommrarna på landet gav med de
två som har betytt så mycket för mig i livet. Skulle betyda mycket för mig att få hänga upp dessa fina alster på väggarna och bara kunna sitta och drömma sig iväg till sommrarna på landet i soffan.
Hoppas att du och din familj får en jätte härlig kväll i småstaden. Kram

Anonym sa...

Vilks härliga motiv. Båda mina barn har haft fjärilslarver i skolan som förpuppats och som sedan blivit till fantastiska fjärilar. Dessa har nu fått komma ut i det fria. Det skulle var jätteroligt att få överraska dem med dessa fina tavlor.
/ Jenny B

Anonym sa...

Fjärilstävling...jag vill vinna å på väggen få dem placera
Sedan behöver jag inget mera
Det räcker att meditera
Framför en bild som på alla sätt inspirera
Något vackert som enbart är till för att maximera
Skönhet och fägring - låt oss celebrera!
Mia i Uppsala

Anonym sa...

Fjärilar...dessa skulle jag så klart vilja ha själv men...skulle turen le mot mig så skulle jag ändå ge bort dem till min son. Han har just köpt sin allra första lägenhet o funderar som bäst på hur den skall inredas. Färg och form är hans grej o efter flera års studier arbetar han nu som AD. Fjärilarna symboliserar ju början på något nytt o där står han verkligen..på tröskeln till ett helt nytt liv.
Linda D S

Anonym sa...

Hej! Jag älskar dessa tavlor, och har sneglat på dom länge. Men jag har inte riktigt haft någon bra plats att ha dom på. MEN nu ska vi flytta (äntligen)till vårat drömhus, ett gammalt hus med högt i tak :) i nya huset skulle dom passa som en smäck!
Håller tummarna nu för jag vill verkligen vinna!

Tack för din super inspirerande blogg ;)

Hälsningar Jessica

Anonym sa...

Hej på dig. Dessa tavlorna älskar jag. De skulle passa perfekt i vår hall som har vita väggar och svart klinkers golv men inte en enda tavla har vi fått upp då det inte har varit prioritet när resten av huset oxå måste renoveras. Ser lite kalt ut. Plus att jag älskar fjärliar, gör allt för att de ska trivar i min trädgård,köper blafjärilsbuskar och fjärilsholk. Så att vinna dessa tavlor skulle göra att jag kan njuta av fjärilar hela året om.
Kramar Heidi

Lisa sa...

Självklart vill jag vara med och tävla!! Fjärilar i alla former är just nu min favorit och symboliserar frihet för mig!
Håller nu tummarna för att just jag får sätta upp de fina motiven på väggen!!!

Anonym sa...

Åh,jag fullkomligt ÄLSKAR fjärilar!Helt fantastiska med sina fina färger & helt unika :) Vi har fjärilstapet i köket( så mkt gillar jag fjärilar;))och om jag skulle vinna så skulle jag sätta upp dessa i sovrummet så att jag kan titta på dom varje morgon då jag vaknar :) De vore lycka! Hoppas, hoppas att jag vinner :)

Martin sa...

Din blogg har inspirerat mig och min Fru till att bygga oss ett sovrum i din stil.
Hon visar mig dina bilder titt som tätt och har pratat om dessa fjärilstavlor ett tag.
Jag skulle vilja överraska henne och hänga upp dem ovanför våra sängar när sovrummet blir klart i sommar. Jag längtar efter att se hennes min! Hade varit sjysst att få lite hjälp med att göra min Fru glad och självklart hamna rejält på plussidan!

Ullis sa...

Fjäril vinga syns på haga fast för mig skulle det vara fjäril vinga syns på kullen. Jag började nästan gråta när jag såg blåvingen <3 Dessa tavlor påminner mig om sommrarna hos mormor och morfar dom hade en stor trädgård med massor av insekter. Fjärilar var en av de flitigaste och när jag gick runt med mormor lärde hon mig alla namn. När morfar dog blev han en blåvinge som alltid kunde var med oss sa mormor.

Nu blev det ett lite sido spår men dessa skulle passa hos mig för de skulle få mycket kärlek och hedersplatsen i matsalen. Som går i blått/grått. Viskande vackert skulle det bli.

Ica sa...

Å dessa skulle vara så fina hemma hos oss, bla eftersom det är rätt så kalt på våra vita väggar...sedan så älskar vi fjärilar här hemma och vår lavendelhäck glädjer oss med fjärilar på sommarhalvåret men på vintern skulle dessa påminna oss om ljumma sommardagar.
Ulrica från Falköping

Ann-Louise sa...

Efter att ha kopierat och förstorat svartvita fjärilsplanscher hoppas jag nu på äkta varor. Kan ju inte annat än att älska dem.

Fjärilen måste vara den vackraste, mest hänförande och fängslande insekt som finns. Med sina vackra färger kommer dem med våren, flyger lätt och sprider glädje hela sommaren. Precis så som man vill vara själv om somrarna; Färgglad, lätt och full av glädje!

Kram från Ann-Louise

Mamma Mat sa...

Åhhhh, jag älskar fjärilstavlorna.... En av dem skulle passa så fantastiskt bra hemma hos oss. Den skulle sitta på vår vägg under trappan i hallen ovanför min mormors gamla favoritstol som precis fått ny klädsel från Svenskt Tenn. Åhhh, vad fin den skulle vara där och vilket lyft det skulle vara för hallen som tagit "forever" att få fason på. Kram och trevlig helg!

Anonym sa...

Jeg bare elsker sommerfugler, og slike trykk har jeg ønsket meg lenge. Kan ikke begrunne hvorfor disse skulle passe hos meg, men bare vent til jeg får de på veggen så skal du forstå :-) Er innom bloggen din hver dag og er alltid inspirert av både ditt og dine foreldres hjem. Det er også herlig å følge med sine små skatter. Jeg krysser fingre!!
Vennlig hilsen Birgit

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 308   Nyare› Senaste»