fredag 10 juni 2011

DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

.
.

Ber om ursäkt för hållningen och morgonmoset och rufset men detta är nyvakna jag på vår terass denna soooliga fredagsmorgon:)





Gooood Morning!



Hoppas ni sovit gott raringar!?

Det är ju fredag - bästa dagen - och det är sommar = underbart:)

Efter att sovit som en prinsessa inatt så bjuder Rhodos på den vackraste morgon man kan tänka sig och nu blir det strax en tripp ner till frukosten (och de har favoriten nybakta Croissanter här. Både med choklad och utan... Mmm. Lutar åt att det blir en del rundor i spåret när jag kommer hem!:)



I H:s och mitt sköna sovrum: Flisan spexar för Trulle och alla tre skatterna har fått likadana Sunwing Resortmorgonrockar som vi fast i barnmodell. Hur sött är inte det?:)



Önskar er alla en härlig fredag!


KRAM


:

14 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser helt skjønt ut. Nyt dagene sammen og solen/varmen;)
HEr er det regn og tåke, har nesten ikke hatt varme dager i år.....Regner med at det kommer!!
Kristine

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Så ljuvligt!
Familjesemester är ju det bästa som finns!

Kram!

Att vara någons fru sa...

Ha en riktigt fin fredag. Och tryck många croissanter för mig ;)

Casaofmia sa...

Åh så härligt!

Camilla i England♥ sa...

Åh vad härligt det ser ut! Vi bestämde att vi inte skulle åka utomlands den här sommaren och istället semestra här i England, men nu får jag sån Greklandslängtan så det nästan blir jobbigt!!! Måste planera in något..Ha en härlig semester!!!

Anonym sa...

Mmm, va härligt!!! Blir lite Greklandssjuk nu. Ha en riktigt härlig semester, och NJUT! Kramar/Yvonne

Anonym sa...

Har också besökt detta härliga hotell, underbart när man har barn med sig!
Tack för fina bilder och trevliga inlägg på din blogg, men jag måste bara kommentera det är samarbetet med Lexington. Det känns inte riktigt som din stil (stjärnor och flaggblått bla). Förstår att du givetvis tjänar på det här upplägget men undrar i mitt stilla sinne om du verkligen tycker om dom här produkterna...på riktigt.
Jag förstår att man givetvis vill passa på att utnyttja dom erbjudanden man får men man borde nog passa sig så att man inte ''säljer sin själ''. Kanske har det varit ditt mål med bloggen från början att ha det här som en inkomstkälla. I så fall får jag lyckönska dig. Dock har din trovärdighet minskat något hos oss som varit med från början och uppskattat din rena stil.
Önskar dig och din familj en fortsatt trevlig semester (helst utan mer inlägg om Lexingtonprodukter med stjärnor på) ;)

Anonym sa...

Tack för att du lägger in fina bilder från ett soligt Grekland! Här är det 10 grader varmt och regn så man behöver verkligen något att drömma om. Ha en underbar semester, och jag ser fram emot fler bilder.

Ulla-Bella

ROXANNA KAMP EFTER CANCERN sa...

Underbart :)

Anonym sa...

Lexington är både snyggt och somrigt och passar dig som handsken så just keep on going girl:-)

Anonym sa...

Blir alldeles avundsjuk!!! Vi var där förra året och visst är där jättefint. Blev riktigt sugen på att gå in och boka en resa i början av September. Stranden nedanför har så fint å vackert vatten å även underbara stenar att plocka med sig hem. Hoppas ni får en underbar vecka. Ska bli roligt å se fler bilder som du lägger in.
Kram Lena i Halmstad

Anna-Panna sa...

Av rubriken att döma så kan det även gälla här i Svedala som sagt. Hade lite att läsa ikapp då jag legat på sjukhus med min 4 åriga (snart 5!) dotter i två dar. Hon bröt armen på dagis i tisdags, så illa att operation krävdes. Min lilla snäcka. Så här går hon nu o svettas med ett blått gips på hela armen.

Rhodos verkar vara ett poppis ställe, 3 st på mitt jobb har vart dit de senaste två veckorna o nu oxå ni. Verkar vara jättebra för barn! Ska helt klart kollas in för framtida resmål. och ang att flyga. Jag är inte så extremt flygrädd men gillar det ändå inte. Tycker alltid det är skönt när man står med fötterna på marken igen.

Fortsätt att njuta av semestern nu. Kul att du uppdaterar oss lite i alla fall :)

Och butiken i Västerås bara MÅSTE jag åka till rätt pronto (bor bara några mil ifrån)

Varma kramar!

Unknown sa...

Blir sååå sugen på att åka till Grekland!
Njut av semestern!

Anonym sa...

Jag kan inte annat tänka än att du inte bara gör reklam för Lexington (vilket du ju sagt) men att du också gör reklam för det här hotellet. Innan du kom in i den här reklamsvängen med dina blogg var det inte så att du skrev om butiker hit och dit, eller produkter hit och dit. Jag har följt din blogg från början. När du var på smekmånad förra året skrev du inte var det låg någonstans och det var innan din reklamsväng. Vem vill nämna exakt var man befinner sig egentligen, om man inte fått rabatt/betalt för det? Men vackra bilder det bjuder du på, men det är synd med den outtalade reklamen.