torsdag 23 juni 2011

TÄVLING - VINN DAYTEXTILIER

.
.

Något av detta kan du vinna denna gång!





Goodmorning everyone!



Idag har jag åter igen det stora nöjet att presentera en finfin tävling för er!

Denna gången är det urfräscha butiken STORE Igorgallerian i Västerås som i samarbete med House of Philia ger er chansen att vinna något av dessa två textilpaket!


Första paketet är: 4 st DAY HOME sittkuddar 45x45x5 cm i färgen Coraille + Två st matchande DAY HOME kuddar 50x50 Coraille i mönsterna Bisquit och Bohemian circle

Andra paketet är: 1 st DAY HOME Triple Paisley kudde Coraille + DAY HOME Bohemian circle Coraille överkast/pläd till enkelsäng 


Motivera bara vilket paket du helst önskar och varför just detta i kommentarsfältet nedan så är du med i tävlingen!

Tävlingen avslutas tisdagen den 28:e juni kl 15.00.

 

Lycka till!




315 kommentarer:

1 – 200 av 315   Nyare›   Senaste»
Patricia sa...

Jag skulle helst vilja ha paket 2 för att vi inom kort kommer att köpa någon form av en fåtölj som ska bli min lilla läshörna och då hade jag gärna lutat mig mot denna kudde och lagt pläden om mig. Sen är de ju supersnygga också såklart!

Ha en härlig midspmmar!
Kram Patricia

Anonym sa...

Hej! Snart ska jag flytta till en stòrre làgenhet med BALKONG (har redan bestàmt vilka vàxter jag ska ha :) och jag tror att fòrsta paketet skulle passa utmàrkt i mitt nya hem och just då på balkongen! Kram Hedvig

Anonym sa...

Hei!
Denne konkurransen passer meg perfekt nå!
Akkurat ferdig med uteplassen og plassert møblene! Har hvite møbler som faktisk ligner veldig på de du har utenfor inngangsdøren din. Hadde vært såååå fint med pakke 1:) Da kunne jeg sittet lenge på de myke putene etter middagen og sett på solnedgangen med mine kjære!
Lekker farge til mitt sorte hus også!
God tur til øya!
Hilsen Heidi (Norge)

Anonym sa...

Hej skulle bli glad om jag vann paket 1 jag har just byggt klart en friggebod på tomten där jag har mitt kontor. Har en svart soffa där jag bjuder kunder på kaffe dem skulle bli ännu mer "chill" om jag hade dessa godingar.
Mvh helen

Catrine sa...

Lekkert!
Jeg ville gjerne hatt pakke nr. 1. Vi skal kjøpe noen nye stoler og et lite bord til å ha nede i hagen, og da hadde dette passet perfekt. :)

Anna sa...

Har letet så länge efter ett fint överkast att ha på sängen, har bestämt mig för att inte slå till förrän jag hittat precis det jag vill ha! Paket två skulle passa hur fint som helst hemma hos mig och min dotter skulle bli världens lyckligaste!

Silja sa...

Hej!
Jag skulle gärnä vinna paket nr 2. Vi har en 100 års gammal villa i Åbo skärgården och ett rum i huset saknar ännu textiler och idéer. Överkasten och kudden skulle vara en fin inspiration till resten av rummets inredning.
MVH Silja från Åbo

Malin sa...

Åhhh, så fint paket nr 2 skulle bli i min dotters rum! Hon är snart 7 år och har precis fått sin första stora säng efter att ha legat ihopklämd i en utdragssäng. Hon skulle bli helt överlycklig för hon är minnsann riktigt noga med hur det ska se ut!

Johanna sa...

Hej!

Så perfekt det hade varit för mig och min familj att vinna paket 1. Inne på tredje året med någon av oss föräldrarlediga, samtidigt som vi köpt hus, i stockholm... slantarna räcker inte till nya utemöbler i år - men tänk vad fint vi skulle kunna piffa till våra gamla med detta set!

Tack för mysig blogg som förnöjer vardagen!

Från en västerås-tjej :-)
(som Alltid ser till att besöka Store när jag hälsar på mina föräldrar och vänner i småstan!)

Anonym sa...

Hej!

Paket två skulle sitta som ett smäck i fotöljen där jag kommer att tillbringa många mysiga stunder i höst med vår efterlängtade lilla bebis. En lyxigare amningshörna kan jag inte önska :)
Kram Anna i Falun

Ceciliaba sa...

Vår treåriga dotter sover hos oss fortfarande men nu så börjar hon bli intresserad av att ha en egen säng och ett "Jesserum" (Toy Story) i det nya huset vi ska flytta till. Tror hon skulle tycka att paket nr 2 är perfekt i Jesserummet!

House number 15 sa...

Hej!

Vilken fin butik STORE är och vilka finfina
priser. Jag vill ha båda paketen;))
Nu får jag sansa mig och välja paket nr2 som
skulle passa till min nya fåtölj eller så skulle det passa i lilla Sveas rum som ska göras om.

Jag får ta mig en tur till grannstaden och kolla in en viss butik...

Ha en trevlig midsommar!
Kram Christina/ Örebro

Marie sa...

Paket 1 skulle passa sååå bra på i vår platsbyggda soffa i vår pergola, som vi håller på att bygga på vår nya altan.

Mvh
Marie Umeå

Anonym sa...

Paket 2 skulle vara pricken över i nu när jag inreder min lilla dotters rum. Hallonröd tapet med vita prickar till ett par mormors-gardiner är det som ska monteras i helgen. Älskar att blanda mönster så jag hoppas på att vinna paketet!
Ha en bra dag!
/"Sofia på landet"

Anonym sa...

Paket nummer två skulle vara perfekt i vår nya sommarstuga. Vi har i många år drömt om en sommarstuga men aldrig haft råd. Nu äntligen, efter mycket sparande har vi kunnat köpa

vår drömstuga och kudden och pläden skulle passa perfekt där! Hälsningar från Jenny i Vänersborg

Anonym sa...

Hej! Vilken stor lycka om jag vann paket nummer 2, med tolv barn blir det inte många och långa "egna" stunder men dessa tillbehör skulle det bli rena rama lyxen! Vänligen Tuula från Dalarna

Anonym sa...

Godmorgon....
Som pricken över iét, eller som handen i handsken skulle paket 1 med de ljuvligt somriga sittdynorna och kuddarna passa till balkongens nya vita slagbord och sittmöbler från Newport. Ser fram emot och hoppas på turen att få para ihop dessa och bara få njuta.
Trevlig midsommar alla!
Hälsar Eva

Anonym sa...

Hei! først vil jeg si at du har en fantastisk inspirerende blogg! leser den hver dag.
Jeg ønsker meg pakke 1 med alle putene:-) elsker puter og disse vil passe perfekt ute på min nye terrasse.
Hilsen Marianne, Norge

Anonym sa...

Hej,

Jag skulle bli jätte glad om jag vann paket nr 1. Jag har inte fått till det riktigt när det gäller vår farstukvist. Idag känns den lite färglös och blek. Det här är precis vad vi behöver för att få till ett varmt och välkommande intryck.
Mvh
Siv

Anonym sa...

Skulle gärna vilja vinna det första paketet.Så underbart härlig färg.Skulle vara fint på min nya uteplats.Det är en enkel uteplats men det skulle bli lite extra med dessa fina dynor och kuddar att sitta där och fika med barnen eller med bästa vännen.Tycker om det enkla blandat med "lite extra"Ser fram emot att "komma till Gotland" via din blogg
Sommarhälsning Helena

Anonym sa...

Hej! Paket nr 2 skulle passa perfekt här i mitt kök (mys/läshörna) Tack för en väldans mysig blogg! Midsommarhälsningar från västkusten! Hälsar Katarina

Lisa, 36år sa...

Paket ett skulle lätta upp det marina tema jag gått på till vårt uterum.
Behöver lite femenint till allt det maskulina. Dessutom matchar de rabarbersaften som jag kokade igår. Tänk att sitta på farstukvisten med ett glas iskall saft på dessa kuddar (lovar skicka bild om jag vinner..)
Ha en bra dag i regnet
Kram Lisa of Eksta

Unna dig alltid sa...

Jag vill tävla om paket 1. Flyttar in i ett funkishus om två veckor som jag gärna fyller med inredning från DAY.

KRAM

Anonym sa...

Hej!
Skulle så önska mig paket nr 2.
Vill så gärna göra lite fint i min dotters rum.
Hon kämpar på med sitt första sommarjobb,och jag skulle så gärna vilja göra hennes rum lite fint och mysigt som en överraskning till henne.
Dessa fina textilier skulle jag komma långt med!!

Kram Jessica från Göteborg.

Anonym sa...

Jeg er gjerne med i konkurransen din og velger da Paket nr 2 skulle passe meg perfekt. Du har en topp blogg som jeg følger i fra Norge. ha en glad midsommer. MVH Fru pigalop

Ida sa...

Hej åh vilka fina saker! Skulle aldra helst vilja vinna paket 2 för jag älskar det fina möntret på pläden och kudden.
Trevlig midsommar imorgon! Kram Ida

Anonym sa...

Oh så svårt att välja båda är lika fina men tror på paket nr 2 för plädar kan man aldrig få för många av inte kuddar heller för den delen hihih..har en hemma som funderat på att köpa en egen fåtölj påstår att han inte ryms i soffan pga alla kuddar!!!!!

Önskar dig en riktigt skön o lugn midsommar!

Kram Elinor
el.ny@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag hoppas på vinst av paket 1 med fyra sittkuddar. Skulle sitta som en smäck i vår pensionärs kuvös som går i denna "röda" färg. ûber snyggt på mina svarta "rotting"stolar som jag letar dynor till.
Hoppas du får en fin midsommar och en skön vistelse på ön. Kramar Camilla

Elisabeth K sa...

Å, jeg skulle virkelig gjerne hatt pakke 1... Vi flyttet nylig inn i vårt hus i en norsk "småstad", og disse putene hadde tilført akkurat riktig mengde "glam" på vår nye terrasse :-)
Vil samtidig få takke deg for en super blogg!! Elsker stilen din, både på interiør og klær :-)
Ha en super dag!! Stor klem fra Norge :-)

Emma H sa...

Det första paketet skulle bli såå bra i vårat nya uterum som är under uppbyggnad! Finaste sittkuddarna på en bänk eller på golvet och två härliga kuddar i kökssoffan som redan är inhandlad:)

Mvh Emma H från Östersund

Anonym sa...

Såklart borde gästrummet fixas till, tro inte att jag inte vill! Men det var det där med tiden och vill jag egentligen störra sommarfriden? Måla om är egentligen ingen stor grej men det känns viktigare att busa med sommarledig liten tjej. Besök underbart - javisst, men lite tråkigt att de får bo så trist. Tänk vad lite Day-textilier skulle fixa atmosfären i väntan på en tur till färg- och möbelaffären.

Trevlig sommar!
hälsar Jenny S som gärna skulle vilja ha paketet med överkastet och kudden

Sandra H sa...

Paket 1 skulle passa perfekt ute vid vår stuga i Dalarna! Vi har en "kryss-soffa" i trä som är kuddlös och kal, men dessa finfina sittkuddar och kuddar skulle göra sig så bra till den!!
Trevlig midsommar!!

Kram Sandra från Norrköping

Anonym sa...

Hei
Endelig har jeg mulighet til bli eier av nydelige ting fra Day. Day Home står høyt på ønskelisten, men det finnes ikke butikk i nærheten her jeg bor. Skulle jeg vinne er pakken 4+2 første valg, men blir utrolig glad uansett hvilken pakke jeg skulle vinne.
Ha en fin dag!

Hilsen
Åse (Norge)

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Paket två skulle passa jättefint i sommar när vi myser i den gamla vita smidessängen som vi har ute i trädgården!
Trevlig Midsommar, kramizz

Anonym sa...

Hej!
Inredningen från Day är lite nytt för mej men har blivit väldigt inspirerad av dej,... Skulle bli sååå glad om jag kunde få lite lyx i form av ett överkast att lägga längst ned i fotändan, på våran dubbelsäng som precis fått sej en ny sängkappa;)
Stort tack till dej som lyfter min vardag när jag får lov att kika in i ditt liv för en stund:)
Hoppas ni får en underbar midsommar och sommar!!!!
Många kramar från en annan liten småstadstjej..

Anonym sa...

Åh så fin den är Paisleykudden. Påminner mig så om det ljuva 80-talet när allt jag hade på mig (nästan) skulle ha detta mönster. Paket nr 2 skulle passa så fint i vårt gästrum där mormor huserar när hon hälsar på!
Trevlig midsommar!
//Melkermamman

Gisela sa...

Hej,
Jag skulle helst vilja vinna paket nr 2 då jag och min familj (sambo och Albin 11 mån) precis har köpt vårat första hus strax utanför Stockholm. Vi får inte flytta in i huset förrän i november men i mina tankar är jag i full gång med att inreda. Ett litet sovrum på bottenvåningen har jag lovat min gamla mormor (80år)att hon ska få bo i när hon inte orkar bo själv längre i sitt lilla hus i Värmland. Det vore så roligt att få inreda hennes rum med dessa fina saker från Day Home.

Trevlig Midsommar!

Kram Gisela

Anonym sa...

Begge pakkene var utrolig fine, men pakke nr. 1 ville passe perfekt til benkene ved inngangspartiet på huset vi renoverer.

Terrassen din ble kjempefine med de nye hage-møblene, Petra :)

God sommer!
Hilsen Stine Marie

Vanessa Fernström sa...

Men vilken tävling!
Jag skulle mer än gärna vilja vinna "paket nr 1" då vi nyligen byggde ett fint trädäck i trädgården! När vi sedan skulle köpa utemöbler till däcket visade det sig att byggnationen var mycket dyrare är vad de sagt så vi får vänta med möblerna till nästa år...
Om jag vinner kan jag i alla fall piffa till lite med mysiga kuddar, lyktor och härliga växter :)
Vänliga hälsningar
Vanessa

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja vinna paket nr 2.
Jag har nyss målat min dotters skrivbord + stol och klätt dynan i röd/vitt.
Ska även vitmåla en gammeldags bokhylla.
Det vore så kul att få piffa det sista med det fina fräscha överkastet och kudden till hennes röd/vita rum.

Glad Midsommarhelg!
Johanna aK

Anonym sa...

Jag skulle bli glad om jag vann paket nr 2. Är på gång att inreda ett rum med både säng och fåtölj där dessa detaljer skulle bli pricken över i:et.
Håller både tummar och tår för vinst.

Vänliga hälsningar och en trevlig midsommar!!!
Ingela i Kristianstad

Anonym sa...

Underbar tävling!
Med så vackra mönster och färger kan jag förändra ett helt rum till att få en härligt skön sommarkänsla, ursnygga!!!
Jag vill tävla om båda paketen. Tack för att du introducerat Day-inredning för mig, kände inte såväl till den tidigare.

Kram
Vendela från Göteborg

vintage for kids sa...

Jaaa! Skulle önska mig paket nr 2, har suktat efter Day kuddarna länge, är så trött på mina gamla GANT kuddar med stjärnor och det blir ju inte bättre när man ser de fina inspirationsbilderna från ert fina hem hela tiden ;-) It would make my DAY för att använda lite Gbg humor!

Sweet Chili . sa...

Så herlige puter:) Tror begge pakkene ville gjort seg her hjemme hos oss, men jeg synes nok pakke nr 1 var aller finest. De skulle fått pyntet opp hagegruppen vår nå i sommer og senere fått flyttet inn:)

Ha en fin dag!

Klem fra Pernille

Anonym sa...

Hej!
Jag och min sambo har planer på att flytta till Västerås (tillbaka hem efter några år i Stockholm). Tycker det är så kul att följa din blogg, och blir så glad av att se alla härliga butiker som småstaden har att erbjuda :) Och ett besök i STORE är ett måste! Paket 1 skulle passa finfint på vår balkong! Har spanat på sittkuddarna länge nu...

Trevlig midsommar!
Linda

Unknown sa...

Men titta här! Nu lyckas jag vara bland de 100 första som anmäler sig till tävlingen *fniss* Brukar ju ramla in i slutet annars...!

Jag skulle gääärna vilja vinna sittkuddarna - paket numero 1 tror jag, eller hur? Varför, jo, för vi har ju precis flyttat och har blivit med jättestor balkong! Men vi har inga möbler och inga kuddar och ingenting! Så sittkuddar hade varit perfekt, så kan jag passa ihop dem med de tre udda stolarna jag kastat ut på balkongen just nu :)

Ha en underbar midsommar och ta hand om er!
Stor kram!

Maria sa...

Jag skulle bli så glad om jag vann paket nummer 1! Det är precis vad som fattas på vår bänk på uteplatsen! Min treåriga dotter har tillsammans med sina dockor bestämt att de inte vill ha den nuvarande färgen, vit, på bänken för att då kan dockorna inte sova.... Jag vet, underbar logik :) men med nya fina kuddar på så kanske dockorna kan sova gott i alla fall, så att tindra slutar pilla bort färg med naglarna :)

Hanna Nyberg sa...

Jag vill vinna det andra paketet med paisley kudden och pläd/överkastet. Varför jag ska vinna är enkelt, vi bor i ett tillfälligt hus och nu är vi snart klara med vårt nya fina hus och ska flytta in och inreda det och vad skulle passa bättre än detta i min fina korgstol som nu varit magasinerat i 1,5 år! Trevlig midsommar!
Kram Hanna N

Maria sa...

Vad roligt, ännu en tävling och ännu en chans att få vinna! Min man har precis färdigställt ett nytt trädäck efter tjat från mig, han den stackarn har fått kämpa i regn o rusk. Skulle vara roligt att få överraska honom med lite nya kuddar att sitta på så paket 1 skulle passa perfekt.

Anonym sa...

Paisleypaketet! Jag har till min stora förvåning fastnat för yoga och paisleymönstret skulle passa perfekt i min lilla ashtangahörna. Tack för kul läsning – du gör verkligen vitt på ett nytt sätt! /Amelie

Anonym sa...

Hej

Jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen. Om jag vinner skull jag vilja ha paket 2 då jag tror att det kommer att passa i mitt sovrum som jag håller på att göra om

Tack för en grymt inspirerande blogg.

Karin Josefsson i Stenungsung

ANNIKA sa...

Jag önskar mig första paketet.
Vår hundvalp har käkat upp alla dynor till utemöblerna så dessa skulle vara perfekt att piffa upp våra gamla utemöbler.
Ingen ide att satsa på nya möbler förrän valpen blivit större.
Jättesnyggt!
Hoppas nu eftersom valpen snart ruinerat oss genom att förstöra det mesta.
gustafsson.57@hotmail.com

tina sa...

Hej! Oj vad fina tävlingar du bjuder på.....såklart måste jag vara med på den här!
Jag skulle så gärna vilja piffa upp vår älskade vita skinnfåtölj http://tinaminastina.blogg.se/2009/june/en-kopia-i-vardagsrummet.html med den härliga paisley kudden och pläden....Fåtöljen är en Corona (dock en kopia) och hade blivit lite nypiffad och läcker med kudden och pläden från DAY HOME!

Håller tummarna!
Ha en härlig midsommar och kram!
tina

Jenny sa...

Paket 1 skulle vara perfekt till vårt nya kök som snart står färdigt! Där kommer det finnas en sittbänk under ett av fönstren och jag har funderat länge på vad jag vill ha för typ av dynor/kuddar där. Detta skulle vara perfekt :) Hoppas nu på lite tur och tackar för en inspirerande blogg :)
/Jenny

Mirjam Sirviö sa...

Svårt svårt att välja mellan så fina paket! Men vår dotter ska börja i "nollan" och vill så klart att rummet görs om för att passa en stor tjej ;) Överkastet i paket nr 2 skulle passa perfekt i hennes nya säng... och den underbara kudden skulle få slinka in i mitt sovrum :)
Nöjd mamma, nöjd dotter!
Hälsningar Mirjam

Anonym sa...

Roligt med ännu en tävling!
Jag vill sitta i vårt fjällhus med en kopp rykande te inbäddad i det fina överkastet och den mysiga kudden och blicka ut över fjället, medans kottarna springer runt i sina underställ och myser framför brasan.
Paket nr 2 passar som en smäck.
Kram Åsa från Umeå

Anonym sa...

Hej
Jag skulle bli glad för vilket paket som helst.
Bara kul att vinna.Bor i Västerås så nära och bra att hämta vinsten hihi.
Får lov att Önska er en trevlig semester.
Lotta från Västerås

Nettskie sa...

Åh, vilka fina textilier!

Jag skulle önska att jag vann paket nr 1 till min svärmor som ställer upp i vått och torrt. Hon har precis fyllt 60 år och min sambo och hans bror har i hemlighet i 60-årspresent byggt en platsbyggd bänk med förvaring under. Kuddarna skulle passa helt perfekt till den! *hoppas på tur*

Stora kramar

Anonym sa...

Tänk att kunna njuta av sommarsolens sista strålar på vår nylagda altan, blickandes ut över all vete på fälten utanför (har man tur står där några hjortar också). Detta är sann lycka för mig och en vardagslyx jag försöker unna mig så ofta jag kan och hinner under dessa underbara sommarmånader. Ibland känns det som livets gång tar ett steg för fort, då vill man bara stanna upp, andas och finna ro. Jag hade mer än gärna suttit på min altan och njutit av livet och av min vardagslyx med de fina Day-kuddarna från det första alternativet.

Jag hoppas att du och din familj får en underbar sommar på Gotland. En ö som verkligen sätter sina spår i själen. Kram Helena W

Vigdis sa...

Hejsan!

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna paket 2. Den paisley-mönstrade kudden tillsammans med överkastet hade blivit himmelskt fint tillsammans på sängen i mitt nyrenoverade rum på vårat landställe. En fin blandning mellan gammalt och modernt som jag gillar starkt!

Kram och tack för en inspirerande blogg (som även jag, en inredningsintresserad tjej på 14 år, verkligen älskar att besöka!)

Anonym sa...

Härlig tävling!
Jag önskar mig paket nr 2. Min yngsta dotter har blivit tonåring och vill göra om sitt rum. Överkastet och kuddarna skulle verkligen förgylla och "göra" hennes rum.

Ha en bra dag

Åsa

Julia sa...

Hej fina P!!

Vilken underbar tävling. Jag vill mer än gärna vinna paket nr 2. Håller nämligen på och gör om i vårat sovrum och denna lilla kudde och pläd skulle göra sig såå fin på våran vita gustavianska säng!!

Hoppas ni får en härlig semester på gotland!
Jag älskar gotland och har varit där varje sommar när jag var liten. Psst, ett tips prova att stanna till vid sjön "bästeträsk" på vägen mot fårö. Ett kul ställe för Flisan & Trulle att ta kvälls dopp vid :)

Kraam Julia

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Såå fin tävlig hos dig igen:)
Självklart vill jag vara med!!!

Om jag skulle ha turen med mig önskar jag paket nr TVÅ:) Kudden & pläden skulle passa så fint i våran vita järnsäng på altanen. I den tillbringar vi måånga timmar och bara njuter, läser, vilar mm under sommaren. Just idag har vi bara vita kuddar i den så därför tror jag att det skulle bli pricken över i:et med en liiten färgklick där..;)

Önskar er en uunderbar Midsommar på fina Gotland

Kram Susanne

Anonym sa...

Vilken underbar tävling så här innan midsommar :)

Jag som så många andra skulle se kuddarna, paket nr 1, på en given plats i sitt. Så underbara och krispiga i färgen, skulle placera dem på vår veranda på framsidan som är byggd under tak & kan därmed ligga framme hela sommaren!! Mys mys...

Trevlig helg önskas dig, från fru Elg

pralinen sa...

paket nr 1 skulle var pricken över Iet i vår nyss uppdaterade gäststuga som har fått country-stil...

chatarina sa...

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna paket nr 2, jag har köpt en ny fin vit soffa, och det är just en sådan fin kudde som fattas i den och ett snyggt täcke att lägga lite nonchalant över armstödet..det skulle bli sååååå fint!! Kramar till dig

Stine sa...

Hei! Jeg skulle gjerne vinne pakke nr 1, den hadde passet perfekt til mine møbler på kjøkkenet mitt! :)

Anonym sa...

Jag hoppas jag vinner paket 1 av den enkla andledningen att det gör mig glad bara att se på! Sara

Fröken K och livet på landet sa...

Hej Philia!

Ännu en superfin tävling på din blogg!

Svårt att välja men skulle nog ändå helst vilja ha paket nummero 2: 1 st DAY HOME Triple Paisley kudde Coraille + DAY HOME Bohemian circle Coraille överkast/pläd.

Har nämligen ÄNTLIGEN köpt min efterlängtade Howard-soffa med två fotöljer till...och skulle nu gärna fylla den med härliga textilier som dessa!

Hoppas på tur!!!

Bästa hälsningar från Karin i Borås

Anonym sa...

Hei
Jeg er inne og følger din blogg hver dag. Og du har en helt utrolig nydelig blogg, man blir i godt humør av å titte innom deg.
Ønsker deg og alle dine en riktig god sommer:-). Om jeg skulle være heldig å vinne ønsker jeg meg pakke 1. Skulle vært fint med noen sånne lekre puter i huset. Anita/Lier

Anonym sa...

Hej! Paket nr 2 skulle passa alldeles utmärkt i dotterns rum i det nya huset, som ska stå klart i januari! Tack för en till bra tävling!
Susanne i Finland

jessica s sa...

Jag har precis köpt mitt drömställe ute på landet! De ursnygga sittkuddarna skulle passa perfekt ute i trädgården. Där ska jag och familjen sitta och dricka jordgubbsaft hela sommaren lång....
Ha en härligt sommar!
kram jessica s

Helena sa...

Jag väljer paket 2 eftersom jag blev snuvad på min lovade premie vid ett prova-på erbjudande på en tidning. Premien var en kudde och en pläd i rött som skulle passa perfekt till min "amningsfåtölj" men premien kom aldrig. Och nu är amningstiderna över men jag vill ändå piffa till min älskade fåtölj!
Kram Helena i Västerås

Anna sa...

Day paket nr 2!!! Jag blir lycklig om jag vinner detta, kudden hade jag lagt i min tråkiga soffa som behöver lite upppiffning och det fina överkastet hade jag lagt över vår nopriga divan som våra katter har förstört!:)
Day är en dröm sedan jag börja följa din blogg och hoppas nu på en vinst!!
Kramarfrån Skåne!

Michaela L sa...

Jag önskar mig paket nr 2 då vårt burspråk nu i det närmsta är klart och allt är på plats, olivträd, vita soffor i kontrast mot det svarta trägolvet och stormlyktorna i blankaste metall tronar längs väggen. MEN, en färgklick vore härligt. En. ;)

Maria.R sa...

Vilka fina tävlingar du har :) Jag skulle bli jätte glad om paket nr 1 med de fina sittkuddarna flyttade hem till mig. Jag har inget stort hus, inget lantställe med enorm gård men jag har världens mysigaste balkong som skulle bli ännu finare med de fina kuddarna. Så fina med lite färg till min vita bänk och vita stolar.

Anna sa...

Herrejisses! :) Hur ska man kunna vara speciell bland alla dessa anledningar? Min anledning är helt enkelt att jag ska flytta till min första lägenhet nästa helg och då får 86 kvm att fylla med underbar inredning och textil! Som en färgklick i köket skulle dynorna och kuddarna på bild nr 1 vara perfekta!

Anonym sa...

Day paket numero deux vill bo hemma hos mig!! Min nyinglasade balkong med en exakt likadan korgstol behöver lite piff! Hade passat såååå bra med denna pläd och kudde - AJ LAJK A LOOOOOT ♥ / Cia i Lund

Anonym sa...

Har länge kikat efter kuddar som skulle passa i vår nya soffa, nu hittade jag dem! Paket nr 1 skulle göra mig jätteglad!

HasaSlasa sa...

heeej! vilken fin tävling och självklart vill jag vara med och vinna! skulle gärna ta första paketet för att piffa upp den annars så ogenomtänkta mysplatsen på verandan... detta skulle verkligen lysa upp min vardag mycket och då skulle man sitta där och mysa lite mer än nu!

Jennyshemochharmoni sa...

Underbar tävling! Jag skulle bli superglad över att vinna paket nummer 2! :) Trevlig midsommar! KRAM Jenny

Anonym sa...

Hej.

Vilka fina priser!

Hoppas på turen denna gång och önskar i så fall paket nummer 1.

Skulle vara härligt med lite kuddar ute på vårt soldäck. En liten mer ombonad känsla är ju alltid mysigt.

//Petra i Trollhättan

Kattis sa...

Hej Hopp !
Skulle gärna vilja vinna paket nr 1 skulle passa som en smäck till min vita soffa i köket :-) trevlig midsommar ! kram/Kattis

Anonym sa...

Jippi! Vilken tävling! Jag skulle bli superglad för båda paketen men om jag måste välja får det bli paket 1 eftersom dessa sittdynor och kuddar skulle passa så fint till vår blivande glasveranda. Hoppas hoppas!!! Kram Jeanette

Anna sa...

Hej!

Åh, jag skulle bli superduper-glad för paket nummer ett! Vi har en jättefin inbyggd sittbänk i köket, men utan kuddar är den väldigt hård och ganska kall för rumporna som ska sitta där. Kuddarna skulle göra den riktigt bekväm, tror jag.

Kram från Anna

Anonym sa...

Hej!
paket nr 1 skulle glädja mig som attan! Så ljuvliga färger och mönster och inte för romantiskt :) Vi skall flytta in i hus nästa vecka och dessa på den vitmålade trädgårdssoffan på inglasade verandan vore underbart. Hoppas! Bästa hälsningar från Sanna i Strängnäs

Johannapanna sa...

Jag vinner aldrig något, men interiör från Day är så fiiint att jag måste ändå försöka!
OM jag skulle vinna vill jag ha paket 1. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hej!
Vill så gärna vinna detta vackra textilpaket 1 då day för mig är mest a beautiful daydream.. Skulle bli så glad och tacksam om detta kunde hamna hemma hos mig!

Charlie

Ullis sa...

Ännu en fin tävling du är som duktig på det där :)
Har köpt hus och ska göra om entrén som gränsar till matrummet som också ska få sig en uppfräschning. Paket 1 skulle sitta som ett schmäck i hallen. Där jag valt vit/beiga tapeter som har en fin 1900-tals torpkänsla. Kuddarna är som gjorda för den lilla vita 50-tals soffa som ska få sin plats under trappan. Kuddarna skulle binda ihop hall och matrum så fint eftersom jag satt upp den Karin Larsson inspirerade lampan "Näckros" i rött över matbordet, och prynadskuddarna skulle få stoltsera på den gamla kökssoffan.

Önskar jag hade fler tummar att hålla för den här vinsten är superb!

Kram och trevlig midsommar.

Frida i Fristad sa...

Vilken härlig tävling! Klart att jag vill tävla om dessa underbara priser!
Helst skulle jag vilja vinna paket 1. Vi har precis flyttat in i vårt hus och håller just nu på att renovera hela undervåningen. Med anledning av detta har vi ingenstans att vara. Dock har vi fått några gamla utemöbler från min mormor och morfar, men de behövs piggas upp. Dessa kuddarna är precis vad vi behöver ha! Tänk vilken fin plats vi kommer få att koppla av på under sommarens renoveringar.

Maddie sa...

Vilken härlig tävling, vill man ju inte missa! Skulle bli superglad för det paket nr 1 med sittkuddar och matchande kuddar till, dessa skulle passa fint på vår helt nybyggda altan som väntar på att inredas :) Bara hoppas på tur nu då :)
kram

Anonym sa...

Hej Philia,
Jag har tre små skatter precis som du, därför skriver jag på din sida nu.
Med Paket nr2 blir vår vita soffa till en myshörna för mig och mina tre, tror även att gubben därhemma ska få va me´! Under pläden skall vi ligga och mysa en plats för alla fem så ingen behöver frysa!

Cecilia Hassold Göteborg

Inredningsgalen sa...

Ännu en fin fin tävling, klart man vill vara med!
Kan tänka mig paket nr 1, hade passat bra på vår nya altan. Är sommar och jag är sugen på färg, mer färg tack!
Härliga dynor att sitta o njuta på under långa sommar kvällar! Och snygga att titta på!

Anonym sa...

Nu är äntligen uterummet målat och "pimpat" i vitt. Tänk att få fira in semestern som började idag med att passa in allt det vackra i paket nummer två i detta lilla vilorum. Lagom mycket färg och stilrent var enda grej!Kram från Eva i ett regningt Umeå

malin sa...

Skulle bli överlycklig om jag fick vinna paket nr 2! Har ett nytapetserat vardagsrum där denna fina kudde samt pläd skulle komma väl till användning att mysa med i våran soffa. Jag håller tummarna för att fru fortuna ska stå på min sida denna gång! Kram från Malin i Karlstad

Lisa sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om dessa fantastiska textilier!! I vårt uterum skulle paket nr 1 passa perfekt och skulle dessutom hjälpa till att få det så där mysigt som vi önskar!! Nu håller jag tummarna att det är just jag som vinner!
Kram Lisa i Västerås

Anonym sa...

Hej! Ååh..skulle vilja vinna första paket eftersom jag precis ska köpa nya vita utemöbler och dessa skulle passa så fint till då! Vore så kul att få vinna, men det vill ju så klart alla..

Mvh/Sofia T. i Motala

Tina sa...

Oj, vilken toppenvinst det skulle vara! Har helt fastnat för denna blogg som är en otrolig inspirationskälla för oss som snart flyttar till vårt nyinköpta hus. Har ju självklart fått upp ögonen för Day Home i o m den här bloggen, och åååh, vad roligt det skulle få vara att inreda vårt kommande uterum med dessa fina kuddar som finns i paket nr 1 ! :-) Soliga sommarhälsningar, Tina

Anonym sa...

Tänk att snart är jag nere på "inredningsnivå" i vår utbyggda sommarstuga. Vilken lycka att få tänka på de små detaljerna som trots det är ack så viktiga. Jag har precis börjat tänka färger, tyger och möbler, och paket nummer 1 skulle passa perfekt hos oss!

Mvh Stina i Umeå

Kajsa sa...

Jag skulle gärna vilja vinna det första paketet med sittkuddar - som student boende i en liten lägenhet är det alltid brist på sittplatser till alla och ett par snygga sittkuddar skulle passa perfekt så att jag i fortsättningen slipper be mina gäster att sitta direkt på golvet! Skulle verkligen förgylla i studentlyan! Tack för en supermysig blogg! Kram från Kajsa i Lund

Anonym sa...

Självklart vill jag vara med och tävla! Sittkuddarna är jättefina men jag önskar paket två om jag har turen att vinna. Skulle passa perfekt i vår soffa i vardagsrummet!

Trevlig semester!

Hälsningar Malin

Anna sa...

Hoppas, hoppas, hoppas..... att jag blir den lyckliga vinnaren till Paket 1. De skulle passa finfint på vår altan, och den kommande sittbänken i solen !!!

Tack för din härliga positiva blogg !

Johanna Stålros sa...

Åhh jag skulle dö om jag lyckades vinna paket nr. 1, för jag har just konstaterat att min soffa behöver muntras upp lite, och sittkuddarna skulle göra sig väldigt fint på vår balkong. Ha en riktigt lat och fin midsommar. Kram Johanna

Nettan sa...

Hej!
paket nummer ett är helt fantastiskt och skulle passa underbart till min nya veranda nu under sommaren. En perfekt blandning av färger och skönhet för själen.
paket nummer två är helt enkelt underbart och att ha kudden och pläden i min mysfåtölj när jag läser på kvällarna skulle göra så att jag läste ännu mer.
Det är svårt att välja men om jag måste välja så blir det paket ett...(eller två...) kram Jeanette
jeanette.jakobsson@nyland.se

Alexandra sa...

Hej!
Jag och min sambo flyttade i hop för snart ett år sedan, och fortfarande finns det en hel del fix att göra för att det ska bli vårt mysiga och ombonade hem!När jag såg paket 2, så såg jag direkt att pläden/överkastet skulle gjort sig så bra här hemma, det skulle vara pricken över i:t!Njut midsommar helgen nu!
Kram Alexandra

Anonym sa...

Hei! Hiver meg på konkuransen! :) Tusen takk for en kjempeinspirerende blogg, jeg leser innleggene dine daglig og har blitt helt avhengig!! Etter 10 år har samboeren og jeg endelig kjøpt oss hus, som viser seg å ha ødelagte kloakkrør! Dermed så går alt som er av penger til overs, til dette. :( :(
Hadde vært kjempefint og en stor trøst om jeg kunne pynte litt på verandaen med nye fine DAY kudder og et overkast fra pakke nr 2. Ellers ønsker jeg deg og dine en riktig god ferie på øya.
Heidi K

Anonym sa...

Hej !

Jag försöker att hitta armbandet du har på dig från Maria, vill självklart sponsra canser!

Vänliga hälsningar

Helena

Anonym sa...

Vi flyttar nästa vecka och då hade paket 2 passat perfekt. Köket är fint med nyinköpta Eames-stolar men sovrummet skulle behöva sig ett lyft med fina kuddar och överkast.

Trevlig Midsommar,
// Jill

Carin sa...

Jag skulle välja paket ett! Sittkuddarna skulle jag ge till min fina mamma i sommarpresent. De skulle passa fint på hennes uteplats mot en mörkgrå markis som hon just fått på plats! Kuddarna skulle jag behålla själv och lägga på min säng! Jag älskar den färgen.

Du har så trevliga tävlingar. Även om jag ännu inte vunnit så kan man ju få leva på hoppet några dagar ;)

Trevlig midsommar!

Cecilia H sa...

Hej!

Jag skulle välja paket nr 2, då min lilla tjej nu har blivit så stor att det är dags för en större säng! Detta överkast i kombo med kuddar skulle bli ljuvligt i lilla skruttans rum!

Trevlig midsommar!

/Cecilia

Anonym sa...

Vilka härliga paket! Om jag hade turen att vinna skulle kuddarna i paket 1 passa utmärkt på min frukostveranda utanför köket. Under parasollen sitter vi och njuter av kaffe och morgontidning så fort vädret tillåter. De gamla kuddarna är solblekta och nersuttna så dessa hade varit ett vackert blickfång. Önskar dig en härlig midsommar! Maria i Höllviken

Anonym sa...

Jag skulle bli så himla glad om jag vann det första paketet med sittkuddarna. Det är så att jag blir alldrig nöjd hemma. Vi fixar & donar där hemma men när det kommer till det sista piffet så drar mannen alltid i handbromsen och menar att budgeten redan är överskriden. Alltså blir det ju inte som jag tänkt..

Sommarens projekt är att bland annat fixa en lång bänk/trappa. Har tänkt tanken att köpa piffet innan material till bänken ska inhandlas för att "lura" honom lite.

Fast det känns ju inte riktigt bra att luras, en vinst hade varit bättre..

Trevlig midsommar! AnnaB

Anonym sa...

Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna paket nr 1! Vi har precis flyttat till eget radhus och sittkuddarna skulle passa perfekt i vårt vita kök. De matchande kuddarna skulle jag ha på vår hallbänk. Glad midsommar!/Erica

Cathrine sa...

Åh varför välja när man kan vinna båda. Älskar båda paketen så jag tar vad jag får :D. Men OM jag måste välja så tar jag paket nr 2. Varför jag ska vinna?
För att jag skulle behöva få in lite färg i mitt annars så vita hem.

Ha en skön midsommar!
Kram Cathrine

Filippa sa...

Jag skulle vinna paket två, helt lovely!

Kram och tack för en underbar blogg!

Anonym sa...

Om jag vann så önskar jag mig paket nr två. Plädden vore urmysig att ha året runt och funkar så väl inomhus som utomhus. Och en snygg kudde skulle piffa upp vårt hem...drömmer som sagt! :)

Mvh, Fröken M
pojkmamman0405@hotmail.com

Lena sa...

Jag skulle bli så glad om jag vann utlottningen på någon av paketen. De är lika fina bägge två, men tror att jag skulle ha bäst användning av nummer 1. Jag har precis fixat min altan, med såpaskurat trägolv, ny markis och en helt ny fin bänk utmed ena sidan. Där skulle dessa fina dynor passa perfekt.Där kan då man sitta i skuggan om det blir en het sommar och läsa i lugn och ro.
Tack för en trevlig och inspirerande blogg och ha glad midsommar!

Lena!

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle bli så superglad för vilket paket som helst, jag har alltid beslutsångest över vilka kuddar jag ska köpa och fick med mig ett gäng kuddar från IKEA förra veckan som bara blev så fel. Just nu är de gömda i garderoben, mannen och barnen undrar vad de tog vägen men jag har svarat undvikande hela veckan att jag måste stryka kuddfodralen innan de hamnar i soffan. Undrar hur länge jag klarar mig med denna undanflykt ... Lisen i Växjö

Hanna sa...

Om du skickar paket nummer två till mig i Mariestad skulle jag bli super gla. Jag skulle ha överkastet i min soffa, och använda det som en jättestor filt. Mysigt värre skulle det bli, tror jag!

Anonym sa...

Hej,
har aldrig varit med i någon tävling förrut, men denna är ju supermysig. Om jag vann skulle jag önska mig paket nr 1, det skulle passa så perfekt här hemma hos oss.
Ha en underbar sommar din blogg är så inpirerande, en dos av HoP och hela dagen är räddad.
Fröken Å från Västkusten

Anonym sa...

Hej, skulle bli jätteglad om jag fick paket 2! Min man har fått en cancerdiagnos, och vårdas hemma just nu. Vi har gjort iordning ett rum som vi kallar "dagrummet" pläden och kudden skulle bli såå bra där!
ha en bra helg, önskar Ingrid Marie

Ulrika von der Burg sa...

Hej!
Kuddarna i paket nr 1 kan komma väl till sin rätt i sittbrunnen på vår segelbåt. Teakdäck som har fått den fina grå lystern tillsammans med den varma tegelröda färgen, Coraille. Det blir fint!
S/Y Mulliga Maj

Anonym sa...

Själv skulle jag jätte gärna låta det fina överkastet flytta in hos mig men istället vill jag vara med och tävla om paket nr 2, dessa kuddar hade passat så fint på min mammas altan, hon fyller 45år nästa vecka och eftersom jag är skadad och sjukskriven har jag ännu inte kunnat ge mig ut och köpa en present! Tänk va härligt det skulle kännas att ge henne dessa kuddar!
Tack för en jätte bra blogg!
Nicole

Anonym sa...

Har läst din blogg sedan några veckor tillbaka och jag tycker att den är jättekulig... läser flera ggr per dag emellanåt! Jag gillar båda paketen, men väljer att vara med och tävla om det första paketet! Jag har ett stort och vitt uterum som bara skriker efter dessa kuddar... Jag har kläder från Day sen tidigare, men har aldrig köpt någon inredning därifrån och nu inser jag att det bara måste bli ändring på detta!!!! Hoppas att ni får en jättego sommar på ön! Kram Åsa Andersson från Nordmark (mitt i Värmländska skogen)!

Unknown sa...

Paket nr 1 skulle passa väldigt bra på våran altan...Allt var väldigt snyggt..:) Har aldrig hört talas om Day,men ska in och kolla på deras sida nu...Önskar dig en riktigt mysig midsommar på ön...Kram/Annelie

dreamsofpearls sa...

Paket nummer 1 skulle passa mig superbt! Min vita pinnsoffa i köket önskar sig nämligen en uppiffning och själv älskar jag DAY HOME´s vackra mönster!

Kram Linda

Anonym sa...

Hej söta du! Vilken tävling!
Om jag fick äran att vinna, skulle jag välja paket nr1, då jag håller på att fila och fila, slipa och slipa.... på en kökssoffa och de här dynorna hade passat perfekt till den när den är klar! Och en bra motivation till att bli klar:)
Kram från Petra

Anna sa...

Hej fina Philia!
Vilket fint kort det var på dig i inlägget nedan! Så somrigt!

Jag är mer än gärna med och tävlar om paket nr 1. Vi håller på och renovera vårat gigantiska hus på Gotland (en gammal folkskola). Under våren har vi slipat, lagat ruttna brädor, oljat målat och grundat våran lilla terass på framsidan av husidan. Där står nu en vit utemöbel och några härligt röda pelargoner. Så fint till det gräddvita väggarna, staket och den röda deltajerna på fönster och dörrar. Ett par snygga sittkuddar skulle vara pricken över i:et!

Ha en underbar midsommar

Maria sa...

Åh!! Jag älskar ditt hem och all den inspiration jag får av att läsa din blogg, så nu vill jag också piffa upp mitt hem med några snygga kuddar. Paket nummer två hade varit fint hos oss, älskar allt vad överkast och plädar heter, det är så härligt att mysa in sig i. Stora midsommarkramar från Grebbestad och Västkusten!Ha en härlig helg. Maria

Anonym sa...

HEj vad heter låten du spelat i inlägget från juli 2010 H.Annika i Finland

hannah-sofia sa...

Åh!! Jag skulle jättejättegärna vilja vinna paket 1. De hade passat perfekt på vår nya uteveranda som vi kan inviga nu till sommaren! Med bebis på G kan det vara extra skönt med mjukt under rumpan ;) Jag håller mina tummar! Kram från Hannah-Sofia

Anonym sa...

Hej Petra! jag skulle alska att fa paket #2!.Har i Argentina ar mycket kallt.i dag,och jag skulle vilja sitta i min lashorna med en kudde och filt hemifran dagen och kanner mig lite av Sverige i mitt hem,jag laser din blogg varje dag,jag alskar deras satt att leva den vita inreding,rik bullar du gor med dina barn!,genom dig jag upptackte ett Sverige som inte visste i alla fall...en stor kram till dig och alla lasare som foljer din blogg,Andrea tillgivenhet fran fjarran Buenos Aires,(jag hoppas att oversattas till svenka jag far det ratt !kyss)

Paula sa...

Hi there,
Thank you for such an inspiring blog! I would love to have either of the prizes but especially number one. We are a Finnish-Swedish family living in England. Before the UK we lived in Dubai. The longer we live abroad, the more we want to add an appreciation of Scandinavia into the design of our home. We have a lot of Finnish and Swedish design such as Iittala and Kosta Boda but the DAY cushions would add a perfect Scandinavian touch into our livingroom. The products are beautiful and would make us very happy. :-)

Cheers,
Paula from London

www.momentsinlondon.blogspot.com

Anonym sa...

På sommaren skulle pläden och den fina kudden vara så fina i vårt uterum, men på vintern skulle de få följa med mig in till min favoritfotälj där jag efter häktiska dagar med tre små barn och arbete har min egentid med en stor kopp te och inredningsmagasin. Tänk att få lyx till sig själv! Paket nr 2. Tack för inspiration! Hälsnignar Karolina i Partille

Anonym sa...

Jag såg direkt vart det fina överkastet och kudden från DAY HOME skulle bli superfint hemma hos oss! Vårt gästrum har ett stort behov av lite nytt och fräscht i somrig färg, vår älskade söta katt har nämligen vana att sova där och då blir överkast och kuddar lite solktigt efter ett tag... Så i vårt gästrum skulle det passa utmärkt =)! Kram Josse K

Inger sa...

Skulle vilja ha paket 1
Sittkuddar till min fina ljugarbänk som min man gjort av gamla tjocka plankor. Då blir det skönt att sitta i morgonsolen och njuta av kaffet. Kuddarna skulle jag lägga i våra jeansklädda Howardfåtöljer. Skulle bli så fint.

Familjen A. sa...

Åhh paket nr 2 skulle jag vilja vinna, tänk i höst att kunna kura upp sig i soffhörnet med sådana sköningar. =)

Kramar Anna!

Charlotte sa...

Halloj! Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha paket nr 2. Den fina kudden och härliga överkastet skulle vara perfekt att släpa med mig runt i huset när jag vill "kura skymning" både vinter och sommar i sängen, soffan, hängmattan eller favoritfåtöljen. =) Glad sommar önskar jag dig! /Charlotte Wallberg

Jenny/Finland sa...

Hej du fina! Jag vill gärna vara med och tävla men kan inte bestämma mig för vilket paket som är bättre.. allt vad som heter kuddar/plädar av märket DAY HOME är ju helt underbara!! Jag äger en kudde av märket och älskar den och drömmer självfallet om flera till vårt nybyggda hus, speciellt till vårt sovrum som är i stort behov av fina textilier! Kram och skön midsommar till er och din underbara familj!

Anonym sa...

Hej!
Har precis beställt en bambusoffa till vår balkong från Tine K, så vad skulle inte passa bättre än paket 2. En kudde att luta sig tillbaka på och en härlig filt att värma sig med!!
Trevlig midsommar!!
Kram Katarina O

Anonym sa...

Hej! Åh jag önskar så att jag kunde vinna paket nr 1. Mina små busungar har råkat förstöra våra fina kuddar till vår vita "utesoffgrupp" med (glass och blåbärsfläckar som inte går bort) och dessa från fin fina kuddar från DAY HOME skulle passa perfekt. Tack för en mysig blogg och glad sommar på dig! Önskar Nina Hedberg - Halmstad

Anonym sa...

Hello Philia! I would love to get the number 2 for my litle girl's room. I'm sure it would look great and thank you so much and the Store for these lovelly gifts. You have a very inspiring blog and a beautiful family. You are so kind for sharing your life with us :)
Thanks for your blog! xoxo from Portugal!

Anonym sa...

Halloj!
Om jag hade turen at vinna skulle jag välja "Paket" nr 1. Dessa skulle jag vilja ge bort till min mamma och pappa i "inflyttnings present" till deras fantastiska sommarhus i skärgården. Dom skulle passa perfekt på deras platsbyggda bänk i deras Härbre!
Love your blogg ;)
Hälsningar Jessica

Anonym sa...

Ja det blir svårt att välja tycker jag, lika fina paket.
Jag väljer dock nr 2, ser mig själv insvept i överkastet behagligt lutad mot kudden. Ja så får det bli! ;)
Midsommarhälsningar
Annelie

Kerstin B sa...

Hej Philia!
Jag vill såklart vara med och tävla. Paket nr.1 skulle bli riktigt fint på stolarna i vårt lilla kök. När vi åker till sommarstugan så skulle de få hänga med för att ligga på stolarna där, både ute och inne.
Glad midsommar önskar jag dig och din familj.
Verkar mysigt med Gotland. Hoppas jag får åka dit någon gång.
Hälsningar Kerstin

Anonym sa...

Hei!
Ønsker meg pakke nr 1. Ønsker meg veldig et nytt teppe, skal bruke det til "leketeppe" på gulvet til min lille baby.

Marie Elise
hvitlykke@gmail.com

Anonym sa...

Hei igjen.
Skrev dessverre feil. Mener nr 2.

Klemmer Marie Elise

Anonym sa...

Kul med tävling Philia! Jag ser framför mig hur paket 1 med vackra kuddar och dynor skulle ge ett lyft till vår altan, mot de vita möblerna i gammeldags stil och den faluröda fasaden.... Hemmapiffet har fått stå tillbaka alltför länge nu under den hektiska våren, fylld med jobb och barnaktiviteter. Lite hjälp på traven skulle verkligen inte skada :-)
Kram från Ulrika i Örebro

Mamma Maja sa...

Jag skulle så gärna vilja vinna paket nummer ett.
Vi byggde en ny altan i skuggläge, allt för båda barnens skull.
Vi köpte en sittgrupp för fyra men faktikst, inget slår att sitta på altantrappen med sina små och fika sina bredda smörgåsar till mellis eller ta den där njutningsfulla koppen kaffe i all ensamhet medan barnen sover...
Jag skulle vilja vila rumpan på en fin sittkudde så jag slipper stickor i min rumpa, som redan är öm efter förlossningen :-)

Glad midsommar!
Maja

Anonym sa...

åååå...pakke 1, hadde jeg blitt utrolig glad for-Ferie pengene i år har gått til ny terasse, så dette hadde passet meg midt i blinken.

Klem Hilde i Bergen ( krysser fingrer & tær)

Ewa`s Galleri sa...

Jag har just hittat en gammal antik järnsäng till mitt uterum ,och vad skulle passa bättre där än paket nr 2
Ha en riktigt bra midsommar

Maria L sa...

Hej!
Åhh älskar både paisley och korall så det här mönstret får mitt hjärta att klappa lite extra!! :-) Har nämligen spanat på just dessa kuddar tidigare(!) men är mammaledig och får vara lite sparsam med inköpen till mig själv.
Vår vita howardfåtölj som står i vårt sovrum saknar kuddar och jag skulle såå gärna vilja vinna paket nr 2 för att kunna gosa in mig i fåtöljen med dessa vackra kuddar och en bra bok för lite skön egentid när sonen sover middag :-). Överkastet skulle piffa upp vår säng så vackert :-).
Hoppas på tur och tack för en bra och inspirerande blogg! sommarhälsningar maria L

Emma sa...

Som nybliven tre barnsmor är jag i stort behov av lite vardagslyx när kroppen ännu inte ser ut som den ska! Paket nr 1 skulle passa perfekt för min ammningsbänk där jag kan fortsätta mysa med min lilla guldklimp (de stolta storasyskonen skulle förstås också få plats).

Marlene sa...

Jag skulle gärna vilja vinna paket 2, vars innehåll hade hjälpt mig i mitt mål att byta ut vårt tråkiga sovrum. Det är väldigt omysigt nu och mys måste man ju ha. :-)

Anonym sa...

Hej världens vackraste bloggerska :)
Vi gör om i dotterns rum, hon är 13 år och väldigt mån om hur det ska se ut. Paket nummer 2 skulle passa in perfekt där! Håller tummarna...
Tack för all inspiration o ha en underbar sommar.
Mvh Matilda i Nyköping

Anonym sa...

God kväll!
Hoppas er resa gått bra. Mysigt med midsommarhelg. Paket numero 1 skulle vara på sin plats på uteplatsen i denna svenska sommar. Skönt att sätta sig på något mjukt och varmt och framförallt snyggt. Ha det riktigt gott hälsningar:
Elinor i Vårgårda

Anonym sa...

har alltid varit så avundsjuk på min syster för hennes fina rottingfåtöljer,skulle bli såå lycklig om jag vann,skulle ha dem i mitt sovrum och kurra in mig i dem o läsa böcker på kvällarna kram monica.å

Elin W sa...

Hej! Om en månad ska jag och min sambo flytta in i vårt första egna hus, något vi längtat efter länge! I vårt nya kök finns en platsbyggd soffa där jag är helt övertygad om att kuddarna i det första paketet skulle vara helt ljuvliga. Skulle bli så glad om jag fick möjlighet att vinna dom. Kram Elin

Fjasevas Huset sa...

det må bli pakke nummer to på meg om jeg skulle være så heldig å få vinne:)
de skulle få lov til å dekorere gange i vårt nye-gamle hus som vi holder på å pusse opp. stor jobb innendørs, når man helst har lyst å være utendørs i sola...but we hang in here...soon to be finish I hope:)
Hadde vært stas å vinne slik en flott premie da!
Klem til deg og dine.
Kos dere på Gotland!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Oj vilka fina vinster! Svårt att välja, jag skulle bli lika glad för båda :) Men om man nu ska välja så får det bli nr 2. Jag skulle säkert flytta runt dem i huset lite då och då och använda dem till massor :) Vackert i sängkammaren, snyggt "slängd" pläd över soffkanten, mysigt värmande under mörka kalla vinermånder mm mm ....
Kram Vanja.

Anonym sa...

Det börjar bli dags att städa ur babyprylarna och få bort vällingfläckarna från väggarna. Därför har jag samlat kompisgänget för att tapetsera om i prinsessans rum. Som pricken över i skulle paket nummer två sitta!
KRAM YVONNE, NYKÖPING

Anonym sa...

Skulle så gärna vilja vinna paket nr.2. Vi flyttar om en månad till en underbar lägenhet i ett hus som är över hundra år. Inte lätt att hitta saker som passar både tonårsbarn och vuxna, men kudden och pläden är jag säker på skulle gillas av alla. Vore skönt att ha några saker klara inför flytten. somriga hälsningar Carina

Torill sa...

Hei hei fra Norge (Trondheim)!!! :D
Den första paketet passer perfekt for min uteplass og jeg har faktisk ikke fått kjøpt sitteputer ennå! Og de var jo så søte!

Ha en strålende kveld og midtsommer!
Kram Torill :D

Anonym sa...

Jeg liker ALT som har med Danmark å gjøre...folket, interiøret, sansen for design, byene, temperaturen, avslappetheten, klima og naturen. Hadde det vært mulig hadde jeg eid et sommerhus på Nord-Sjælland,men det kan ingen "utlendinger" få lov til..synd. Som erstatning leser jeg "House of philia" hver dag..selv om det er fra Sverige:)Og det er ingen dårlig erstatning, tvert imot. Om jeg skulle være heldig velger jeg meg pakke nr.2.
Mona, Norge

Anonym sa...

Jag och min familj har precis flyttat till ett nytt hus och det skulle passa perfekt med lite nya fräscha kuddar. Skulle jag vinna(vilket jag aldrig gör...) så önskar jag paket nr 1. Läser din blogg varje dag. Det har blivit ett litet beroende. Gillar din stil på båda kläder och inredning. Kram Görel

Monica Ull sa...

Oj - det var svårt - men jag tror nr 1. Vi ska inreda vår terrass och vi har länge funderat över vilken färg vi ska ha. Nu vet jag!!!

Trevlig midsommar på Gotland!

Monica U i Skåne

Anonym sa...

Hej, Jag skulle vilja önska mig Nr. 1 men inte till mig själv. Skulle vilja ge det till min mamma som har flyttat till en lägenhet och håller på att göra sin balkong fin, så det hade passat fint till henne. Hälsningar från Väst Kusten

helen by the westcoast sa...

pkt nr 2 skulle bli väldigt fint till mitt sovrum där jag har en vit schäslong. Har aldrig fått mysat till denna hörna som var tänkt till läshörna. Sovrummet känns halvfärdigt, tack för den bästa inspirationsbloggen.

Jenny sa...

Hej! Har nyligen köpt en lägenhet som har en STOR balkong, vilken vi skall nyttja för fullt här i Sommar. Har inte kommit igång med varken plantering av blommor eller inköp av dynor, därav skulle jag bli otroligt gald om jag vann FÖRSTA paketet då det skulle bli så snyggt med dessa dynor på balkongen med matchande kuddar. Håller tummar och tår. Mvh
Jenny

Anonym sa...

Helt fantastiskt vad du fixar åt oss! Vilken härlig tävling!!!
Allt skulle passa hos oss och är supersnyggt, men vi har idag signat kontraktet på ett sommarhus med glasveranda och Paket 1 skulle vara hur fint som helst att få ha där! Vilken inflyttningspresent!:)

Tack för bästa bloggen och trevlig midsommar!
Kramkram, Helén i Birkastan

Anonym sa...

Hej! Jag vill gärna vinna det andra paketet, jag gillar loppisar mest, men dessa går bra hemma hos mig fast de är nya;)
kram mia

Anonym sa...

Hej!
Paket nummer ett
Känns helt rätt
Att på dessa kuddar få mysa
Utan att om rumpan frysa
Skulle vara riktigt ballt
för på min betongtrappa är det kallt :)

Ha en trevlig midsommar!!
Kram Lena

Anonym sa...

Hej,

jag skulle gärna vilja vinna detta men inte åt mig utan åt min bästa vän som alltid ställer upp för mig och mina barn i vått och torrt. Hon älskar färgen som det är på dessa kuddar och jag har sett att hon stått och tittat på dem flera ggr. Hon har dessutom haft det lite tufft på sistone och varit en del sjuk och jag skulle gärna vilja muntra upp henne med dessa:-) Kram Maria

Anonym sa...

Om jag skulle vinna, det skulle jag ju vilja så hemskt gärna, då skulle jag ju välja det första paketet (av två lika fina). För vi har en gammal soffa som ser så naken ut, hon står där på vår lilla terass med bara en milt rosa hängpelargon som sällskap. Där sitter vi efter bastun och det vore ju mjukare för fem små barnrumpor med vackra dynor under. Där skulle de passa! Trevlig midsommar önskar Mikaela (Finland)

Natha sa...

Hej Philia!

Åh, jag skulle sååå gärna vilja vinna det andra paketet, jag och min familj ska snart flytta till vårat nya fina hus och det mesta till sovrummet är redan inhandlat, dock letar jag fortfarande efter en snygg pläd att lägga över vårat vita överkast på sängen, och en snygg kudde från Day Home skulle bryta av fint mot alla vita kuddar jag köpt till sängen..

Brukar ha sådan otur i tävlingar, så jag hoppas på mer tur denna gång! Skulle verkligen bli överlycklig för dessa fina textilier från Day Home. :)

Ha en trevlig midsommar!
Kram Nathalie

Unknown sa...

Vilken superfin utlottning! Jag önskar vinna paket nr 2, för nu när vi ÄNTLIGEN ska flytta från vår lilla 2:a till en 3:a om en vecka ska jag minsann få en liten egen läshörna! Och då skulle det ju bara bli sååå himla fint med denna kudde och överkast i vita fåtöljen med fotpall som jag ska köpa :). Lilleman och vovven Ebba skulle säkerligen också uppskatta att ligga och mysa på fina pläden.

Ha en fin midsommar,
kram Catta

Anonym sa...

Hej!
Jag är en av de som smygläser din blogg varje dag! Jag skulle gärna vilja ha paket ett eftersom vi har en helt underbar veranda där sittkuddarna skulle göra sig perfekt! Vi har engelsktröda fönsterkarmar och sedan massor av vitt och lite grått!
petrahult64@hotmail.com

mammaxtre sa...

Jag skulle bli extra glad över kuddpaketet just för att jag är i behov av nya kuddar :-)

Trevlig midsommar

Åse - Interiörguiden sa...

Det andra paketet skulle vara perfekt till makens lilla övernattningslägenhet som absolut skulle behöva få upp mysfaktorn lite!

Anonym sa...

Hei!

Jeg vil gjerne gi min svigerinne Camilla pakke nr 2 fordi hun er så søt, snill, grei, hjelpsom og alltid stiller opp for meg. En bedre svigerinne skal man lete lenge etter! Jeg er veldig glad i henne og tror hun ville sette stor pris på en sommeroverraskelse fra Day.....

Elin - Ett Hem sa...

Hej!
Det första paketet skulle bli riktigt fint ihop med våra nya balkongmöbler. (kolla här om du hinner: http://kasern407.blogspot.com/2011/06/senaste-loppisfyndet.html ) Sen måste jag definitivt göra ett besök i småstadens fina butiker du tipsat om nästa gång jag är hemma och hälsar på mina föräldrar.

Ha en riktigt trevlig midsommar!

Emilie sa...

Hej P!

Vilken tävling!

Jag håller tummar och tår för att vinna paket nummer 2!
Varför?
Jag vill vinna för att det har brunnit i vårt trapphus, vilket har gjort att vår hall har rökskadats. Så det var bara att slänga alla kuddar i vår myshörna (i hallen) som jag kämpat så med! Så tänk om jag kunde ha sån tur att jag vann, hade vart den perfekta utgångspunkten för mitt nya möblemang i hallen.

Hoppas hoppas hoppas!

Trevlig midsommar

Kramar Emilie

Anonym sa...

Hej P...
Om turen skulle vara på min sida, så skulle jag önska mig paket nr 2.
Tänk dig en kylig sommar kväll sitta inlindad idenna sköna pläd eller varför inte även en kall vinter dag.
Tack för en super blogg.
Glad midsommar!
kram johanna

Anonym sa...

Åh vilka finfina priser... Svårt att välja, då jag skulle bli glad för vilket som. Paket ett skulle passa i min berså, där jag möblerat med grythyttanstolar o bord.
Paket två skulle passa i min läshörna, i howardfåtöljen med fotpall!

Jag blir glad för vilket som helst! Glad midsommar! Kram Anna i Höja

Anonym sa...

I love the first pack, the fabric is so lovelly!! Thank you for all the lovelly give aways you do to your readers. I wished it could be me this time...fingers crossed :)
With Love, anna cbr

annasaramaria sa...

Paket ett skulle sitta fint! Det skulle vara super i mitt nya växthus!! Ha en härlig midsommar!! Mvh annasaramaria

Mia sa...

vill tävla om andra paketet, jag bara älskar Paisley! Vet egentligen inte varför, är inte så mycket för mönstrat egentligen, men Paisley är bara.... vackert! Så enkelt är det! :) Kram och tack för en snygg blogg! hälsningar Mia

Anonym sa...

Hei!

Den andre pakken hadde passet veldig fint på storesøsters rom når vi flytter inn i nytt hus. Hun elsker tepper...

Hilsen Anita (Norge)

Anonym sa...

Hoppas vinna paket två då det skulle passa super i min dotters tonårsrum!! Hon har tjatat på mig ett längre tag om att hon vill ha in färg i rummet, inte bara svart och vitt. Har inte kommit på hur jag ska få in någon mjuk färg men nu vet jag :)
Tack för all inspiration du ger med härliga bilder från ditt hem och bra tävlingar!
Kram Madde i Karlskoga

lottasworld.blogg.se sa...

Uj så svårt att välja, jag skulle vilja ha båda paketen ;) MEN, man måste ju välja och då får det bli det första paketet. Vi har nyligen piffat upp vår hyreslägenhetsbalkong med trägolv och vindskydd. Morgonsol, kaffe och den gröna utsikten skulle bli ännu mysigare med lite nya dynor och kuddar. Trevlig midsommar och TACK för din fina inspirerande blogg. KRAM Lotta

Saga sa...

Paket 1 skulle matcha min ommålade balkongmöblerna perfekt! Tack för en skön Oas i bloggosfären! Kram och trevlig Midsommar önskar Saga

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna paket två. Min säng står i vardagsrummet, så barnen kan få eget rum. Tänk så fin den hadde blivit med pläd och kudde. Då kunde jag stolt visa var mamma sover:)

Kram
Mysan, ensamstående mamma

Madame Vit sa...

Skulle jag få turen att vinna skulle jag vilja ha nr 2. När man har en begränsad storlek på plånboken som jag så finns det inte mycket till övers för fina saker.Allt planeras och prioriteras om. Vi har nyligen flyttat och hpller på att göra i ordning. Fina textilier som dessa vore rena drömmen att få inreda med.
TACK FÖR EN ATT VI FÅR FÖLJA MED I DIN UNDERBARA BLOGG!!

Kram Fia

Anonym sa...

Hej Philia!
Jag har fått en gammal kökssoffa av min mammas äldsta väninna, då jag är, som hon säger, hennes första bebis :)
Det är en superfin klassisk träsoffa med lock som just nu tyvärr står 70 mil och en landsgräns från där jag bor nu. Om jag vinner paket nr 1, så ska jag sätta mig i bilen med soffan på en släpkärra och köra sjungandes och trallandes hela vägen från Värmland till Bergen! Köksoffelooken känns så fräsch och ingen skulle vara lyckligare än jag!
Tack för att du bidrar med så massa inspiration, och snälla tveka inte på att fortsätta med precis det du gör.
MVH
Marie i Bergen

Anonym sa...

Elsker puter, mangler puter. Dere skal få se før etter bilder fra benken på hytta, der skal de ligge!!!!!
P, topp å følge deg!! Du sprer inspirasjon og glede!! Er du i Oslo, så kom på besøk!!!!

Edun sa...

Jag tycker stolsdynorna är så himla fina i modell och vill gärna ha sådana själv. Dessutom är tygmönstret på dessa jättefint. De vill jag ha i mitt nya lilla lantkök som jag får i nya huset till månadsskiftet *långtar*
Jag vill vinna första paketet

marianne sa...

Hei
Så snilt å dele godene med oss lesere:-)
Ønsker meg pakke 1 da vi nettopp har laget ny terasse og kjøpt hvite utemøbler. Men foreløpig står de der ensomme og mangler noen koselige putevenner:-)
Fortsatt god sommer til deg og dine!

Hilsen Marianne

Mikaela sa...

Hej!
Båda paketen va väldigt fina men jag gillade paket nr 1 lite mer.Skulle bli jätteglad om jag vann!

Ylva sa...

Paket ett verkar ju ljuvligt! Jag blev så sugen på just detta eftersom vi nyligen byggt ett trädäck och behöver få lite mer myskänsla där med textilier.

Katarina Häggström sa...

Jag gillar paket nr 2 mest! Jag kommer att använda pläden och kudden i vårt sommarhus där vi har en gammal rottingsoffa som behöver ett ansiktslyft. Med de här textilierna är myshörnan ett faktum...:)
Mvh
Katarina i Umeå.

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 315   Nyare› Senaste»