onsdag 15 juni 2011

TÄVLING - VINN SOMMARKLÄDER FRÅN LEXINGTON

.
.





Tjingeling!



Ikväll har jag det stora nöjet att presentera en tävling i samarbete med Lexington!



1:a pris är presentkort i webbshopen på 1500 kr

2:a pris är presentkort i webbshopen på 1000 kr

.
Det du ska göra för att vara med och tävla är att du går in i Lexingtons shop och hittar ditt favoritplagg ur sommarkollektionen. Du kopierar länken och klistar in den i din tävlingskommentar och motiverar samtidigt varför just detta är ditt favvoplagg. För extra chans att vinna får du gärna gilla Lexington på facebook här.



Tävlingen avslutas på måndag den 20:e juni kl 15.00.



Lycka till!



.

335 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 335 av 335
tessan sa...

Ska man mysa runt i sweetisar ska man göra det med stil tycker jag! Gillar dessa brallor http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-slim-jersey-pants-light-grey.html med lite smalare snitt, bra att hålla myggorna borta med på sommakvällarna! Gillar så klart på FB och har gjort en del reklam för dom tidigare på min blogg. http://blogg.mama.nu/steinerwife/2011/04/10/vad-gomde-sig-i-pasen/

Elin sa...

Denna underbara randiga kofta skulle jag hemskt gärna vilja gosa in mig i under en ljummen sommar kväll!:

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html

Anonym sa...

Hej!
Å vad svårt http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.htmlt, men till sist så valde jag den fina Striped Sweater.
Den skulle passa på sommar kvällarna och även till hösten.
Bra blogg med fina tävlingar :)
Trevlig helg!/ Madde

Anonym sa...

K Ä R L E K o lexington

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-frill-shirt-dress-blue-check.html

Denna blåa tunika med ett par leggings och primeboots klädd för jobb, fest, shopping, date med sambon.. Lexingtons kläder är gjorda av omsorg, glädje och kärlek, stil och med de grundprinciperna bär jag stolt Lexington..

af@gotanet.com

sommarlovskänsla sa...

Hej!
Det plagg jag gillar mest är den blå-vit-rutiga skjortan!
För att den är perfekt att mysa runt i hemma, men också ha till en kjol på jobbmöten! Den vore underbar som en treat till mig, en sliten egenföretagande tvåbarnsmor! :))
Den passar min stil perfekt och det vore fantastiskt att vinna den! :)http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-check.html

Anonym sa...

min favorit är denim klänningen;
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
den är härligt somrigt sommarhimmelsblå!
: )
snygg!
kram
Babs

sommarlovskänsla sa...

Hej!

Min favorit är den blå-vit-rutiga skjortan!
Den är perfekt att mysa runt i hemma och också underbar till kjol på jobbmöten! Det vore en helt magisk "treat" för en sliten egenföretagende tvåbarnsmor! :))
Jag håller tummarna för lite tur!

Mvh Pia
Här kommer länken:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-check.html

Anna S sa...

Min favorit:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-printed-cardigan.html
Jag behöver nåt nytt och fräscht som jag kan krypa in i under de svala sommarkvällarna!

livetsomanna@spray.se

Två Trappor sa...

Jag flanerade planlöst genom staden en lördagseftermiddag. Butikerna skyltade med sommarkläder överallt men inget som direkt
lockade mig. Plötsligt såg jag något som fick mig att stanna upp. Hjärtat tog ett litet skutt och ett leende spred sig över mina läppar.

Där hängde den. Den ULTIMATA sommarklänningen.
Den fladdrade lätt i vinden utanför Lexingtons fina butik. En skimrande blå sommardröm. Tidlös. Glamourös. Supermodern. Ultrabekväm.

Med ljusets hastighet färdades jag hundratals mil bort till en solvarm strand. Glittrande blått hav. Vågornas brus. Ett beachparty i solnedgången. Musik, skratt och klirrande glas... Het sommar i city. Svepande kjol över kullerstenarna. Svalkande drink på en uteservering i skuggan. Blå toner mot min gyllene hud. Lojt välbehag.

Allt detta och mycket mer framkallade åsynen av denna gudinnelika klänning i mitt dagdrömmeri, under loppet av några sekunder.

Ja, vad ska man säga. Det måste vara 'love at first sight' ! ;)

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

Kram, Madeleine

P.S. Jag gillar på FB. D.S.

Eddan sa...

Jeansklänningen skulle jag älska att tillbringa sommaren i. Modellen är tidlös och vacker, verkar sval och användbar både hemmavid och på jobbet.

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-dress-2.html

Jag har "Gillat" på Facebook.

Jenny sa...

Om jag vann skulle jag köpa denna underbara väska: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-medium-tote-bag-white.html. Sen borde rymma allt jag behöver på stranden i sommar :) Självklart gillar jag på facebook också för större chans att vinna!

Irre-firre sa...

Jag har totalt fastnat för de här shortsen: women cargo shorts. De ser så sköna och coola ut. Tänk så mycket som är snyggt till dem... http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-cargo-shorts-cargo-green.html

Ti hi, tänk om det blir jag... som vinner!!

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sleepwear-2/womens-nightgown-pink.html
Många fina plagg men min favvo får bli det ljusrosa nattlinnet! svårt att hitta snygga o mjuka sovplagg. Kul att få va fint klädd även fast man sover...
Mvh Anna A

Anonym sa...

Heisann!

Fin blogg! Mitt favorittplagg er denne bikinien: http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-triangle-bikini-star-print.html Jeg liker den pga den fine fasongen og de flotte fargene. Jeg sender deg min kontaktinformasjon dersom jeg vinner!

Hilsen Tanja

Anonym sa...

Hej!
Så mycket sommarfräscht i deras sortiment Men jag har länge sökt efter ett par klassiskt snygga chinos som sitter snyggt och nu har jag hittat dom!http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html
Till de skulle jag gärna ha tischan som både du och tjejen på bilden i tävlingen har på sig! Vilken klassiskt snygg outfit!
Precis som jag tänker mig lexington, klassiskt och snyggt! Och eftersom jag bor där somrarna inte är alltför varma så känns det som en outfit som passar i alla väder:)

Alexandra i Östersund

C.A - FOTO sa...

Jag skulle slå till på en klassisk blå/vit-randig skjorta.

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-stripe.html

Den skulle jag ha på mig på då det i sommar ska bli dags för en viktig intervju gällande höstens praktikplats! (omg, wish me luck!) :)

Om det är lika urrigt ute som den är nu skulle jag lätt slänga på mig denna över! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-university-jacket-dress-blue.html

Katarina Johansson sa...

Hej!

Har just hittat din blogg. Jättefina bilder och snyggt typsnitt. Mycket inspirerande så i fortsättningen kommer jag absolut att följa dig. Mitt favvoplagg ur Lexington-kollektionen blev strandväskan. Äntligen något snyggt att ta med på stranden :-) Vill ha!


http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-large-beach-bag.html

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/pants/index.html
Jag skulle bli så glad om jag fick chansen i denna tävlig att vinna super snygga jeans. Sommaren i Sverige kan ju vara si så där men med ett par snygga jeans blir det lite enklare.
Ha en underbar sommar! Kram Annsi
annsiwahlstedt@hotmail.com

Anonym sa...

Vad mer kan man säga, stilren, snygg och så somrig... http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html

Denna klänningen vore härligt att kunna ha i sommar!

Med vänliga hälsningar Alexandra

Snart tretti sa...

Min favoritt er denne: http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-lexington-swimsuit.html

Etter gravidtet er ikke magen så mye å rope hurra for, så badedrakt som er FIN Og sexy og dekker strekkmerker er perfekt:)

rosenälvorna sa...

Många fina kläder, men en ny baddräkt skulle behövas eller jeansklänningen.http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/summer-2011-3/index.html Gillar på facebook också. Trevlig sommar :) Christina

Patricia sa...

Hej igen!

Har även gillat på FB för en extra chans, glömde skriva det! Miitt andra inlägg är "inskickat" 16 juni kl.19.37.

Kram & trevlig helg
Patricia

Anonym sa...

Den här är min favorit
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/home/bedding-3/blanket-throws/seaside-star-drape-blue_white.html
Jag älskar stjärnor så en perfekt sjal till stranden, att skydda sitt sovande barn lite med i skuggan, att svepa in sig själv i när man ska gå och köpa den där läskande goda drinken i poolbaren eller bara breda ut över solstolen.
Jag har gillat Lexington på FB också!

Anonym sa...

Mitt favoritplagg är: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html
Lyxigt,sommrigt och casual - LEXINGTON helt enkelt!!!

Anonym sa...

Min favorit från Lexingtons sommarkollektion är Womens Cargo Pants:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-cargo-pants-2.html

De är i precis "rätt" färg och utförande vilket gör dem till mitt favvoplagg, precis vad jag letat efter. Passar lika bra på sommaren som till hösten. Skulle matcha med vita converse och en snygg shirt, enkelt och bekvämt. Nu håller jag tummarna!

Sommarhälsningar från Sofie Aspling

Kram Sofie Aspling

Anonym sa...

Hejsan!

Oj, oj, oj! Detta var inte helt lätt! Som ett barn i en godisaffär som tillslut MÅSTE välja något, ja då blir det:

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html

Ett par superfina Chinos att få skrota omkring i halvdana sommardagar eller när man ska på grillfest framåt kvällen. Dom får gärna också följa med oss till Cypern på sensommaren. Skulle vara jättefina med en vit tunika eller skjorta. Håller tummarna för att dessa får flytta hem till min garderob där det inte finns några chinos......än!

Hälsningar Ellinor

Anonym sa...

Mitt favoritplagg är definitivt denna skjortan. Jag har haft en likadan, fast i annan färg, sedan jag gick första året på gymnasiet (alltså snart 8 år sedan) och inte minsann har det hänt något med den. Den är lika fin, vacker och har samma lyster. Det är vad jag kallar kvalité! Jag tackar därför mer än gärna ja till att få handla mer hos dem!

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-stripe.html

Kram
Maryam fr. Stockholm

Ulrica sa...

Älskar swimsuiten, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-lexington-swimsuit.html, och dessa underbara solglasögon!!http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sunglasses-2/alex-sunglasses-gold.html. Min baddräkt låg tyvärr alldeles för nära bastuagregatet med hål i tyget som följd.. såg den här swimsuiten tidigare och blev Kär:) Gillar på fb oxå! Hoppas, hoppas!
Tack för en underbar blogg!
Kram// Ulrica

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sleepwear-2/womens-nightgown-pink.html
För några veckor sedan var jag och min fina dotter Elsa 13 år(äldst av fyra skatter) på tjejhelg i Stockholm. Då besökte vi givetvis Lexingtons butik. Dottern hittade då detta nattlinne men jag tyckte att det var lite dyrt för ett nattlinne så vi köpte inte det. Nu tänkte jag att jag tävlar här hos dig och hoppas på vinst för då blir det ett alldeles underbart nattlinne till en undrbar dotter! Tack för en så fin blogg! Kram Elisabeth, Ps gillar givetvis Lexington på fb.

Britt sa...

Ååååh,blev verkligen kär i jeansklänningen http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-denim-dress.html.Underbar att ha till så många tillfällen,kanske till stranden eller på något sommarkalas mm mm.Så snygg och enkel klänning.Ha en härlig helg:-)Kram Britt

Anna sa...

Svårt att välja en favorit... Men jag skulle välja Smock dress och matcha den med ett skärp i midjan. En perfekt klänning till både jobb och fest. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-smock-dress.html
Gillar nu även Lexington på Facebook. Håller tummar och tår för vinst!!
Trevlig helg!!!
/ Anna

Elisabeth H sa...

Det som mangler i min garderobe er spesielt gensere, og da særlig til å ha om sommeren/våren. Denne lys rosa genseren ville vært et fint tilskudd til min sommer garderobe, for det er dessverre sånn at vi i Norge ofte trenger genser.... Ser det er mange som vil delta, så den er heldig som vinner: ) http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-scoop-sweater-crystal-pink.html

Klem fra ELisabeth i Oslo

Anonym sa...

Min favorit är demin shirt: http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-flounce-denim-shirt.html Very nice and easy! Perfekt med chinos eller shorts!:)

-J

Anneli sa...

Min favorit är... http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-lexington-swimsuit.html

Som nybliven mamma, och kroppen som kommer med det, kanske man klarar sig från vassen med denna på <3

Härlig sommar,
Anneli

Petra sa...

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/womens-lexington-zip-hood-dress-blue.html En sån här fin hood har jag drömt om länge!!! H:Petra från Finland

Maria sa...

Den underbara blå maxiklänningen är som gjord för mig o min semester på Samos.Rätt färg,rätt längd och sååå snygg.
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html
En snygg blå bikini från Lexington skulle oxå passa bra när jag tar ett dopp i det tukosa havet ;)
Tack för en fin blogg. Ha en fortsatt underbar sommar. Hälsningar från Maria :)

Anonym sa...

Har surfat runt på deras hemsida nu ett tag och velat, så mycket fint!
Jag är en typisk jeans/shorts-tjej, men jag har bestämt mig för att börja använda klänningar mer...jag vill ha en klassisk enkel men med det lilla extra...och här är den!
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
/ Ingela *som faktiskt också ska åka til Grekland senare i sommar* :)

Anonym sa...

Min favoritplagg är den snygga denim dress du hade också på Grekland. http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
Skulle passa perfect till sommaren och i resveskan till Italien:)
Mia från Finland

Åse - Interiörguiden sa...

1) Gillar
2) Min favorit är: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-lexington-swimsuit.html. Ska till Jordanien i sommar och där rekommenderas baddräkt på allmänna stränder, har inte ägt en baddräkt på flera år och vill gärna ha en riktigt fin som denna!

Anonym sa...

Jag som bara tycker att jeans är det svåraste som finns, man kan prova och prova... men inga är så där fantastiska som favoriterna. Man måste vara på riktigt jeansprovar-humör och ha bra tålamod och tur.

Men när jag såg JEANSEN från Lexington var det som att se mig själv med mina vita converse till =<3

Länken: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-denim-slim-leg-pants.html

Nu ska jag hålla tummarna tills dom blir lika blå som jeansen :)
Tack för din beroendeframkallande blogg, me like!
/K

Anonym sa...

Oh my!! Vilken trevlig tävling!
Passar mig perfekt! Spanade in denna underbara stickade tröja redan i vintras. Min plan var att jag minsann skulle kosta på mig denna Finingar inför sommaren & ha den på stranden & mysa i den vid grillningar på kvällen! Men...mammaledig aim jag är... Så blir man tyvärr lite snål när man tänker på allt man kan köpa till barna för samma peng... Denna är min dröm outfit i sommar, en classic navy tröja! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html
Tack kära du för en otroligt inspirerande blogg!!!
Kram Cajsa

Jennifer sa...

Åh vilken ljuvlig tävling! Min favorit är "bootneck sweater" http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-boatneck-sweater.html Ingen blir gladare än jag om jag vinner!
Mvh Jennifer (just nu tävlar jag också om en EU moppe, retrostyle fr fannyhair.se)

Susanne Roth sa...

Hej, vad spännande med en tävling! Jag är helt kär i http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-vintage-red.html, en röd hoodie som skulle vara så perfekt när jag myser hemma med barnen.. Jag har en helt svart-vit-grå-beige- och demimgarderob som verkligen skulle behöva piffas upp med en så härligt röd tröja!

Life Of An Angel sa...

Jag älskar verkligen bikinin med stjärnor på
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-triangle-bikini-star-print.html

Hade gärna varit iklädd den på stranden i sommar (hade gärna även varit iklädd den underbara baddräkten men med en gravidmage för andra sommaren i rad får det bli nått som rymmer magen :D)

Susanne Roth sa...

Hej,
jag har blivit helt kär i http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-vintage-red.html , en röd hoodie som är en riktig mysamedbarnen tröja. En röd härlig färg skulle verkligen pigga upp min annars ganska färglösa garderrob. Kul och spännande att få vara med i din tävling!

Anonym sa...

Om sommaren åker jag och min pojkvän ofta ut i skärgården för att bara få sitta på en stor klippa en timme eller i bland en hel kväll. Då är det alltid något som den här snygga och sköna hoodtröjan jag önskar jag hade att med mig när solen försvinner och det börjar bli lite kyligt.

Mvh Amanda Sverre, Söderköping

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-vintage-red.html

Jag glömde länken :)

Mvh Amanda Sverre, Söderköping

Frida Andersson sa...

Om exakt en månad fyller jag 25 år och ska fira denna underbara dag tillsammans med alla nära och kära ute på landet. Jag ser framför mig hur jag välkomnar alla gäster i den båa fina klänningen med ett glas champagne i handen :) Tänk sedan frampå kvällen att få dansa runt i denna makalöst fina klänning. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html Gillar redan lexington sedan tidigare på facebook.

Désirée Saukkonen sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-denim-dress-2.html

Hej! Min favorit är den supersnygga "Denim dressen"! Den skulle jag lätt ha på mig både dag och kväll denna ljuvliga årstid! Den är fräsch och helt i min stil, dessutom passar den brännan :)
Kram Désirée

Emma sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-university-jacket-dress-blue.html Den här koftan är så snygg och kan användas både för att dressa upp och dressa ner en outfit. Klart klassisk och maritim look som aldrig går ur tiden. Jag gillar självfallet på facebook också :)Sommarhälsningar! /Emma, Vännäs

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-summer-denim-dress.html

Finaste denimklänningen från Lexington sommarkollektion = kärlek!
"Jag vill vara den sötaste Midsommartjejen med blomsterkrans i håret o gummistövlar där till. När kvällen sedan kommer målar jag läpparna blodröda o bär skyhög sandalett. Då vill jag vara den sexigaste kvinna ni någonsin sett! Hmmm.. Nu blev det för Petra inte lätt!" ;D

Kram
Linda-Sophie H

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-summer-denim-dress.html

Finaste plagget från Lexingtons sommarkollektion är för mig deminklänningen - en Midsommardröm!
"Sötast med blomsterkrans i håret o gummistövlar där till, medan vi på dagen midsommarstången klär. När kvällen kommer målar jag läpparna blodröda o bär skyhög sandalett, då vill jag vara den vackraste kvinnan ni någonsin sett. Hmm.. Nu blev det för Petra inte lätt! ;))"

Kram
Linda-Sophie H

Anonym sa...

Detta är en klar favorit! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-tee-bright-white.html
Härligt skön o avslappnad, precis som det ska va på sommaren :o)

Kram Lena Albertsson, Hasslö

Josefin B sa...

I augusti börjar jag jobba efter lite drygt ett års föräldraledighet och jag är verkligen i behov av nya jobbkläder. Den här cardigan funkar ju hur bra som helst både till jeans, klänning och lite mer dressat.

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-university-jacket-shell-white.html

Såklart att jag gillar Lexington på Facebook också!

Mvh
Josefin

Anonym sa...

Jag drömmer om att få mysa i en Striped sweater efter en dag med sol och salta bad på västkusten i sommar. Tröjan ser mysig och skön ut men ändå klassiskt vacker.

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html

Om man inte är med och tävlar så kan man ju inte vinna ;-)
Tack för en inspirerande blogg, framför allt vad gäller inredning!

/Linda

ida!:) sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-poplin-shirt-blue-stripe.html

detta är min favorit! perfekt till vita jeans när man ska kolla på tennis i båstad en vacker sommardag! även bra plagg att ha över bikinin! håller tummarna nu! kram!

Anonym sa...

Min favorit: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-lexington-chino-kelly-warm-sand.html

Har provat och letat mig igenom alla butiker efter helt vanliga klassiska beiga chinos men utan resultat. Så jag skulle mer än gärna testa dessa från Lexington då jag på flera bloggar sett hur snygga de är på andra:)
Byxorna vore den perfekta 30-års presenten till mig själv=)

Hälsningar

Madde

Anonym sa...

Som en stjäna på beachen ;-) I denna bikini skulle jag stråla.
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-bikini-70s.html
/ Jenny B

Anonym sa...

Oh den här http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tees-and-tanks/womens-lexington-tee-bright-white.html.Skulle jag önska att jag vann,fullkomligt älskar den fast det bara är en enkel t-shirt skulle ha den till mina jeansshorts,hälsningar monkan.monicka33@hotmail.com

Anonym sa...

Liker den enkle stripete, røde og hvite kjolen. Enkel, sommerlig og maritim. Liker selvsagt på fb også :) Flott konkurranse! http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-red_white.html Ha en herlig helg!

SiriH fra Norge

Jenny H /Finland sa...

Hej fina Philia! Vilken underbar tävling! Jag har letat efter ett par snygga chinos men inte hittat några jag gillat, eller de få jag gillat har jag inte haft råd med. Därför väljer jag de snygga chinosen; http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html
Och självklart skall jag gilla tävlingen på Fb också :) Skön fortsättning på helgen!

annasaramaria sa...

Måste ju bara ha ett par chinos;
dessa http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html
skulle sitta fint! Mvh annasaramaria

Anonym sa...

Om jag vinner...
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-bikini-70s.html
Trivs inte alls på en badstrand utan kläder och har inte ägt en bikini sedan barnen föddes för 5 år sedan. Vill helst behålla kläderna på. Men i den här kanske jag ändå vågar försöka igen...
Kram I H Larsson

Eloise sa...

Denne er så utrolig fin <3

http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-scoop-sweater-dress-blue.html

Allt och/eller Inget sa...

Hej!
Vilken trevlig tävling, dels för möjligheten att vinna men också för att jag faktiskt hittade till Lexingtons webshop. Visste inte att man kunde handla dessa kläder på deras hemsida, kul! Det finns mycket fint som jag inte skulle tveka på att klä mig i men någon jag verkligen skulle behöva är lite lyxiga "hemmakläder". Så en cardigan i lagom avslappnad stil skulle mer än gärna få flytta in min garderob som behöver friskas upp lite.

http://www.bloglovin.com/m/736828/239456419/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmhvdXNlb2ZwaGlsaWEuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGMjAxMSUyRjA2JTJGaS1zbWFzdGFkZW4uaHRtbA==

Tack för en fin blogg med underbara klädtips!
Ha en fin sommar! Hälsningar Linda

Helena sa...

Vänta jag ska bara....jo den...nej den...äh jag tar den...nä den andra...kan man inte ta båda- ta allt!? Okey jag ger mig det blir den här rosa tröjan, skönt om kvällarna kan jag tänka mig :) Och så älskar jag rosa!
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-scoop-sweater-crystal-pink.html

Komadyret sa...

Jeg er generelt veldig kresen på klær og syns derfor det er vanskelig å finne topper jeg liker. Derfor falt valget på jeans i dag ;) Denne buksa var bare LEKKER ;) VIL HA ;)

http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-slim-leg-pants.html

Anonym sa...

Mitt favvoplagg är helt klart den långa blå-vita klänningen! (http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html). Den är somrig och kvinnlig på det där rätta sättet! Jag ser framför mig hur jag vandrar utmed stranden iförd denna klänning och hur tyget fladdrar lite lätt i en ljum sommarbris.. :)

Hälsningar från Nina

Anonym sa...

Hei- Da jeg så deg i Grekenland med denne bikinien fant jeg ut hvilken bikini jeg ville ha denne sesongen også. Den var så maritim og nydelig.
Så nå ligger den i kofferten klar for en Spania ferie sammen med meg og familien. http://www.lexingtonshop.com/no/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-bikini-70s.html
Ha en fin sommer til deg og din familie og alle lesere. Mvh Siggi from Norway

Olivia sa...

Min favorit är till min älskade man, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-man/mens-lexington-rugger-dress-blue.html
Den skulle sitta jättebra på honom när han är på jobbet hela sommaren.

My White Cottage sa...

Jag är helt kär i jeansklänningen!!! Den är verkligen superfin och jag skulle bli så himlans glad om den blev min... :) Vi bor på Österlen i en gammal fyrlängad gård så våra pengar går nästan uteslutande till renovering av vårt hus från 1870. Unnar mig därför i princip aldrig lite finare och lyxigare kläder därför skulle jag bli överlycklig om jag hade turen att vinna något av presentkorten! :)))
Här är länken till mitt favvoplagg: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
Givetvis gillar jag Lexington på facebook också!
Kram Jenny
PS. Tack för en riktigt fab blogg!!!!

lottasworld.blogg.se sa...

OJ, så många tävlande!
Min favorit får nog bli den här jeansklänningen (inte för att det var lätt att välja) http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-dress-2.html
Och varför skulle jag vilja vinna den? Jo, för att JAG skulle vilja ha något fint att klä mig i i sommar. Jag prioriterar fina kläder till barnen, maken, men sällan mig själv. Tycker inte att det är nödvändigt. När det sedan är dags för fest så gråter jag inombords för att jag inte har något nytt att sätta på mig. Så, den här skulle jag använda både till vardags och till fest. SÅ fin klänning.
Ha en fin söndag. Kram Lotta

Anonym sa...

Hi!

I've been admiring that jacket maaaany many times.. It looks so fresh and just perfect for the summer. And would be nice to surprise my husband cause he once said that white jacket would look perfect on me. BUT because I'm not working at the moment (i'm home with our lovely little baby) unfortunately I don't have that much money at the moment to buy the jacket.. but maybe this is my chance to get it (yes, thank you for this chance). Would be sooooooo nice to get that beauty!

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-parka-bright-white.html

Hälsningar från RanSu, Helsingfors, Finland

Anonym sa...

Tack vare dig har jag hittat perfekta klänningen att ha på min kusinsbröllop. Har letat länge efter någon fin långklänning och har var den ju!! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html
Tack för inspirerande blogg, önskar att jag hade lika mkt energi som du.
//Maria

Anonym sa...

Blev så förtjust i detta härliga linne
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-camisole.html
så nu håller jag tummarna:).
Kram Jenny

Anonym sa...

Eva i Lund gillar:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/shirts/womens-frill-shirt-bright-white.html

En snygg, krispit vit skjorta som passar till allt! Just denna är min favvo för den har ändå det lilla xtra! En klassiker att använda länge...

Gillar på FB of course :-)

Anonym sa...

Hittar genast en favorit - Maxi Blouse - faller mig direkt i smaken, färgen är ljusblå - älskar den färgen, passar till allt, snygg till jeans eller chinos. Fina delaljer, stråveck, pärlemorknappar - och en skön avslappnad stil. Funkar till jobbet men lika väl till stranden. Japp - valet var enkelt! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tunics/womens-maxi-blouse-blue-bell.html

Lisen i Växjö

Kicki sa...

Hej!
Den här bikinin var superfin! Jag gillar inte att prova badkläder i omklädningsrum så det här skulle passa mig perfekt. Klicka hem och prova hemma :) http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-bikini-70s.html

Anonym sa...

Nu har jag varit inne och gillat på FB och tittat i webbshoppen. Såå mycket fantastiskt fina saker, och jag fastnade på babyavdelningen.

Har gjort IVF i veckan och kanske kanske har vi en litet pyre i magen efter många år kämpande. Mina favoriter är den bruna filten med stjärnor och det vita spjälsängskyddet.

Håller alla tummar jag har för att jag framförallt är gravid men även att jag vinner tävlingen!!

Hälsningar Lin

Johanna sa...

En av mina favoriter är den här:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-man/man/shirts-2/mens-light-poplin-shirt-light-blue.html
Skulle så gärna vilja se min make i den, han har varit hemma med vår nu ettåriga dotter under våren samtidigt som han har studerat för att kunna byta yrke. Han har kämpat med kost och motion för att tappa 15 kilo och jag skulle så gärna vilja visa min uppskattning med ett fint klädesdplagg som jag vet att han skulle vilja ha!Och jag får njuta av att se honom i fina kläder ;) Han är en underbar make och pappa <3

AnnaLena sa...

http://www.lexingtonshop.com/bilder/artiklar/zoom/513081r_1.jpg
Älskar den krispiga somriga fräscha blå bikinin. Efter 3 barn på 3 år har jag inspirerats att komma igång att träna på sund nivå tack vare H of P. Längtade som höggravid redan förra sommaren efter joggingturer efter att följa dina dito på Gotland via bloggen. Nu är det dax att skämma bort mig med tokfin bikini!

Lindsey sa...

Hej!
Jag är faktiskt ute efter en snygg strandväska så denna skulle bli super till standen i sommar
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-large-beach-bag.html
Vill även passa på att tacka dig för en superblogg, med allt möjligt samlat. Mycket fina bilder har du oxå!

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/bilder/artiklar/zoom/513081r_1.jpg
Älskar den krispiga somriga fräscha blå bikinin. Efter tre barn på tre år har jag äntligen kommit igång med träning på sund nivå tack vare inspiration från H Of P. Följde som höggravid dina joggingturer på Gotland via bloggen redan förra sommaren i längtade efter att själv komma igång . Nu är det dax att skämma bort mig med toooookfin bikini!

Ulrica sa...

Min absoluta favorit är den superläckra swimsuiten, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-lexington-swimsuit.html
Är i behov ev en ny då min gamla hamnat nära basuagregatet med hål i tyget som följd.. och denna har jag tittat på innan och bara älskar:)
Hoppas, hoppas!! Tack för underbar blogg!!
Kram// Ulrica

Malin - Ebbas änglar sa...

Hej.
Vilken trevlig tävling, den vill jag inte missa!! Detta är mitt favvoplagg: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html

Självklart har jag 'gillat' på FB oxå.

Kram Malin

Anonym sa...

Jag har länge letat efter en lagom kaxig t-shirt men ändå så mjuk och skön som denna... http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/womens-lexington-tee-bright-white.html
Till sommarens jeansfärgade espadrillos blir det ett vinnade kit! ;) Kram

Anonym sa...

Jag gillar verkligen Lexingtonjeansen:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-jeans-casey.html
Pricken över i:et är den snygga loggan på baksidan. Det känns som detta är dom perfekta jeansen!

Eva H

Anonym sa...

Hej!

Denna klänning är min favorit, har till och med varit och klämt och kännt på den IRL.
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html
Så vackert tyg och härligt fall, skulle passa perfekt när vi snart reser till Cypern. Tänk en ljummen grekisk natt och denna klänning :-)

Naturligtvis gillar jag också Lexington på Facebook.

Karin S i samma småstad som House of Philia

Anonym sa...

Hej!

Mitt favvoritplagg hos Lexington just nu är den otroligt marina & snygga bikinin med vita stjärnor, den får mig att tänka på blått hav, sol, värme & semester som jag nu så mycket längtar efter, att få tilbringa lata sommmardagar i vår stuga i Halmstad där jag kan gå omkring i min fina Lexington bikini och bara andas sommar och njuta av livet i fulla drag!

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/beachwear/womens-triangle-bikini-star-print.html

Jag gillar nu Lexington på FB med :) kul att dom har en så fin fb sida!

Tack för inspirationen du ger mig Petra!!
Stor kram från Stina i Jönköping.

Anna sa...

Dessa shorts ser ut att vara i perfekt modell för en tvåbarnsmamma med lite gropar i låren, hihi. Tyvärr får man inse att dessa superkorta shorts som är så inne just nu passar bäst på teenagisarna...
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-city-shorts-dress-blue.html
Klassikt snitt och i marinblått, får mig att längta till kusten.. uppkrupen på en segelbåt sakta glidande fram över ett stilla vatten med en härlig solnedgång som bakgrund.Sverige är väl helt fantastiskt sommartid!

Anonym sa...

Min favorit är Denna som följer.... klassisk,tidlöst , snyggt snitt...
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-university-jacket-shell-white.html
Den skulle jag gilla helt enkelt.

Anna J i Örebro

Carolina Svahn sa...

Hej Petra,

vilken rolig tävling! Har hittat hit till din blogg i helgen, och här är jag nog för att stanna! :)

Mitt favoritplagg är koftan striped sweater som jag tittat på ett tag. Den har ALLT vad en sommarkofta ska ha, och de små skärningarna i sidan gör den extra söt. Den här koftan och min försommar kommer vara fulländad! :)

Hej Petra,

vilken rolig tävling! Har hittat hit till din blogg i helgen, och här är jag nog för att stanna! :)

Mitt favoritplagg är koftan striped sweater som jag tittat på ett tag. Den har ALLT vad en sommarkofta ska ha, och de små skärningarna i sidan gör den extra söt. Den här koftan och min försommar kommer vara fulländad! :)

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-striped-sweater.html

Carolina

Unknown sa...

Hej P!!
Vilken härlig tävling, jag måste ta chansen :)
OM jag vann, skulle jag gärna ha denna tröjan: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-striped-sweater.html

Om den passar, vill säga... Jag har lite mer former än kvinnan på bilden...
Och min motivation till varför: För att jag ska börja ett nytt jobb i slutet av augusti och det hade varit kul att ha lite nya kläder i garderoben då! :)

Ha en fortsatt härlig söndag!
Kramen!

Unknown sa...

Glömde skriva att jag gillar deras sida på FB med :)
Kram!

Sonja sa...

Alla är så fina så det är svårt att välja! Tack för en fin tävling :)

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-denim-dress-2.html

Hälsningar från Finland!

Anonym sa...

Jag älskar verkligen allt från Lexington Clothing så valet är svårt men jag måste ändå välja Boatneck Sweater. Så snygg med Lexington print. Skulle passa perfekt till svala sommarkvällar.

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-boatneck-sweater.html

//MalinJ

Anonym sa...

Jag älskar Lexington och långklänningen du visade från semestern i grekland skulle nog få min feminina sida att våga visa sig, o få mig att känna mig lite kvinnlig, jag som allt som oftast bär jeans. Du var så fin i den, o vi är i stort sett samma storlek, så den skulle jag våga bära utan att känna mig vågad. Den skulle jag vilja ha om jag vann! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

Tack för en härlig o inspirerande blogg!

Ha en mysig söndagskväll, trots regent.

Kram,
Malin

Anonym sa...

Jag älskar Lexington och långklänningen du visade från semestern i grekland skulle nog få min feminina sida att våga visa sig, o få mig att känna mig lite kvinnlig, jag som allt som oftast bär jeans. Du var så fin i den, o vi är i stort sett samma storlek, så den skulle jag våga bära utan att känna mig vågad. Den skulle jag vilja ha om jag vann! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-printed-maxi-dress-tie-dye-print.html

Tack för en härlig o inspirerande blogg!

Ha en mysig söndagskväll, trots regent.

Kram,
Malin

Mio sa...

Den här kavajen http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-parade-jacket.html är mitt favoritplagg ur kollektionen. Skärningen är lite annorlunda likso knapparnas placering. Materialet är avslappnat ledigt men intrycket blir ändå väldigt vardags-uppklätt. Det här skulle vara en perfekt kavaj på onsdagsmöten.

Anonym sa...

Fantastiska kläder =)! Jag gillar de knälånga marina cityshortsen bäst, de framhäver solbrännan men döljer de lite smågropiga mammalåren ;)! Jag hoppas på tur och har gillat på FB. Mvh Erica Kroon

Anonym sa...

Lexington Large Beach Bag
Jag är såå svag för stora väskor där man kan knöla ner allt man behöver. Så denna riktigt stora och fiiina standväska skulle göra mig lycklig denna sommar!
Hälsningar Karolina i Partille

Anonym sa...

This is my favorite one:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-cropped-slim-leg-pants-warm-sand.html

Those pants are so simple and stylish at the same time. But it was not easy to choose... ; )

Hanna-Maija

Pernilla sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/wool-jacket/womens-parade-jacket.html
Den här! Parade Jacket! Otroligt stilig men på samma gång tuff. En dröm att få glida runt i svala sommarkvällar :)

Annika sa...

Stora favoriten hos lexington är den härliga stora väskan. HELT UNDERBAR!!
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/lexington-medium-tote-bag-white.html
Jag gillar även Lexington på Facebook :) Hoppas på tur!!

Anonym sa...

Tänk om jag denna klänning fick vinna
att få känna mig som en riktig "Lexington-kvinna"
Det skulle glädja mig så
att i sommar i denna klänning få gå
Den är sval, sportig, klassisk och fin
Hoppas verkligen att den kan få bli min

Anonym sa...

Hej! Glömde visst länken ;-)
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-denim-dress.html
Tänk om jag denna klänning fick vinna
Att få känna mig som en riktig "Lexington-kvinna"
Det skulle glädja mig så
Att i sommar i denna klänning få gå
Den är sval, sportig, klassisk och fin
Hoppas verkligen att den kan få bli min
Kram kram Camilla

Anonym sa...

Hej!
Tack för en inspirerande blogg!
Har precis fått min 3:e bebis och har funderat hela helgen på min motivering... Har fortfarande inte kommit på något bra så det far bli att det vore trevligt att få känna sig lite fin trots en spya på axeln och en liten kille som kissar ner en så fort man tar av blöjan ;-)

Kram från Fia

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html

MALIN sa...

Denna underbara tävling kan man ju inte missa! Älskar verkligen Lexington med sin stilrena stil, både när det gäller inredning och kläder. Hittade många underbara plagg, men denna Tee får nog bli min favorit. Så snygg att ha till jeansshortsen, över bikinin på stranden eller till ett par snygga chinos. Tycker om kläder som man kan variera och vid olika tillfällen.
Gillar på Fb för en x-tra chans!

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tees-and-tanks/womens-lexington-tee-bright-white.html

Tack för en inspirerande och härlig blogg!
//Malin

MALIN sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej!
Jag tycker denna tröja med jeansshorts är såå snygg, så vill jag se ut i sommar, med förhoppningsvis bruna ben=)
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/sweaters-2/womens-boatneck-sweater.html
Hls
Petra

Jenny sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-boatneck-sweater.html Denna skulle vara super skön att ha på sig en sommarkväll på båten .

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-boatneck-sweater.html

Hanna sa...

Denna hoodie är min favorit, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html, för den påminer om Lexingtonhoodien jag fick på mors dag av gulligaste maken och raraste döttrarna förra året. Hoodien som jag tyvärr inte har kvar, för hjälpsam svärmor tvättade den med marinblå nya badlakan och gissa om de färgade av sig..., (stackarn). Svärmor är omtänksam och snäll så hon köpte en ny hoodie till mig på KappAhl men självklart saknar jag min fina Lexingtonhoodie.

Tack för en jätteinspirerande blogg, jag har blivit beroende av den ♥
/Hanna

Hanna sa...

Denna hoodie är min favorit, http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html, för den påminer om Lexingtonhoodien jag fick på mors dag av gulligaste maken och raraste döttrarna förra året. Hoodien som jag tyvärr inte har kvar, för hjälpsam svärmor tvättade den med marinblå nya badlakan och gissa om de färgade av sig..., (stackarn). Svärmor är omtänksam och snäll så hon köpte en ny hoodie till mig på KappAhl men självklart saknar jag min fina Lexingtonhoodie.

Tack för en jätteinspirerande blogg, jag har blivit beroende av den ♥
/Hanna

Annika Eriksson sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html
Min favorit är den blå/vitrandiga jerseyklänningen! Jag är verkligen i behov av något skönt sommarplagg. Har fått bort mina "graviditetskilon" och minskat tre-fyra storlekar, så det fattas endel i min garderob. Denna sköna klänning hade varit perfekt att skrutta omkring i trädgården, härlig som strandklänning och passat utmärkt att ha när jag ska en runda på stan, passar till det mesta i sommar med andra ord!

Patricia sa...

Hej HoP! gillar din blogg och de superfina bilderna skarpt! Har läst en tid redan, men inte fått till att delta i nån av de skojiga tävlingar du ordnat, men nu! Älskar kläder i denim eller "farkku" som vi kallar de i Finland :) Skulle mer än gärna klä mig i denna finfina "farkkuklänning" när vi åker till Afrika med familj och vänner i vinter (skall fira bästa väninnans 40 års dag). http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-denim-dress.html
Fortsätt med dina inspirerande bilder och text som rycker med samt ger en gott humör då man loggar in och läser senaste nytt från HoP!
Sommarhälsningar från södra Finland; Patricia

Pernilla sa...

Hej!
Vilken överraskning med tävling i bästa snitt!

Det är inte lätt att välja men jag är såld på dessa jeans!women/pants/womens-jeans-casey.html
Riktigt fina tycker jag. Är sedan länge fast i Molly greppet men Lexington tar sakta men säkert över i min garderob. And I like it ;-)
Gillar på FB såklart !

Håller tummarna hårt för mig!

Tjing/ Pillan

oddmolly2009@hotmail.com

Anonym sa...

Min favorit är den underbart gosiga rosa hoodien! dhttp://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html. Den passar bra en småkylig svensk sommarkväll på stranden, på väg hem från träningen; den passar till allt! Denna skulle vara skön att mysa i hela sommaren och in i höst. Önskar dig en fortsatt härlig sommar! Maria

Michelle sa...

Hej P!

Måste bara få vara med och testa mina chanser i en sådan fin tävling...

Mitt favvoplagg är följande:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-tee-bright-white.html

Varför just jag ska vinnna är för att jag på sista tiden har haft en väldig otur med att shoppa kläder på nätet. Tidigare i våras beställde jag hem två bikinis från Victorias secret men något hände med leveransen på väg till Sverige och jag fick dom aldrig. Nu i juni hade jag bal och jag beställde min drömklänning från nelly. Men några dagar senare fick jag ett mail att dom inte kunde skicka klänningen för att det skett något fel... Jag vart förståss jätteledsen vid både tillfällena! Skulle verkligen bli jätteglad om jag vann! Då skulle jag matcha bikinin och t-shirten precis som på den coola reklamtjejen på bilden ovan!

Massa kram Michelle

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-cropped-slim-leg-pants-warm-sand.html
De här byxorna är en av mina favoriter ur Lexingtons sommar collection. De skulle bli mina "favisar", användbara i många lägen. Speciellt bra skulle de passa nu när vi ska till Tjörn i sommar.
Tack för en bra blogg!
Anna i Nyköping

Anonym sa...

Hej bästa du:)Vilken underbar tävling. Denna baddräkt är min absoluta favorit ur deras sommar kollektion.Allt är så himla fint men när jag såg den när du visade den så blev jag kär i den,den finaste baddräkt jag sett. http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-lexington-swimsuit.html Jag gillar på facebook också:) Jag skulöe bli jätte jätte glad om jag hade turen att vinna så jag håller tummarna nu:)Jag ska jobba hela sommaren eftersom jag är vikarie men ska försöka hinna med stranden ändå,och det vore underbart med denna baddräkt:) Tack för all inspiration som du ger.Kramar från Sofia B

Frida W sa...

Att välja ett favoritplagg är nästintill omöjligt ur deras härliga kollektion. Men om jag måste är nog de ursnygga chinosen min favorit. Snyggt både till vardags och fest.

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-lexington-chino-kelly-ivy.html

Tack för en trevlig tävling!!

Anonym sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-summer-denim-dress.html

Favoriten är naturligtvis jeansklänningen som du hade på dig i Grekland ; ) som jag tydligen inte är ensam om att tycka var fantastisk på dig och som jag har en känsla av att man skulle kunna "bo" i isommar. Hoppas på en stor portion tur denna gång eftersom detta skulle var en högvinst för mig : )
Tack för en underbar blogg *fjäsk* går väl alltid hem : D
Kram Åsa
Gillar naturligtvis på FB!!

Pillan sa...

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/pants/womens-jeans-casey.html
This is it! Så fina, me like. Är gammal Molly toka men Lexington tar sakta men säkert över i min garderob :-)

Gillar såklart! Och håller båda tummarna hårt!

Må så gott/ Pillan
oddmolly2009@hotmail.com

Anonym sa...

MIN DRÖM!...
... hade varit denna ljusrosa hoodie! Jag har bara ett problem och det är att jag har ett väldigt stort klädintresse men min mamma har inte ett lika stort (jag är 14 år). Hon hade ALDRIG köpt den här till mig så då hade jag fått betala den själv, det har jag inte råd med. Alla tjejer i min klass har nästan bara skitsnygga märkeskläder, jag har inte ett enda plagg som jag känner mig snygg i! Att kunna köpa denna underbart fina hoodie hade gjort så att jag skulle känna mig snygg och att kunna köpa den själv utan att behöva fråga mamma hade varit ännu bättre!

http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-crystal-pink.html

Jag ÄLSKAR din blogg och läser den minst 2 gånger per dag! Jag gillade såklart på Fb också. Som sagt om jag vinner detta hade det varit en dröm som skulle gått i uppfyllelse!
KRAM EN TJEJ IFRÅN GÖTEBORG

Anonym sa...

Hej & tack för super rolig tävling!! :)

Jag har länge sökt den perfekta vita T-shirten så därför blir min favorit denna:
http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/tees-and-tanks/womens-lexington-tee-bright-white.html
Fast allt dom har är ju bara såååååå fint!!

Kram från Annika (som hejade på dig inne på La Tasca vid frukosten) Visst e Sunwing fantastiskt bra för småbarnsfamiljer!! :)

Angelica sa...

Hej hej, vad mycket fint de har!! Inte sett så mycket Lexington kläder innan men har helt klart blivit en ny favorit att kika in på.. svårt att välja en men jag tror ändå att den här är en av mina klara favoriter: http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/womens-university-jacket-shell-white.html
Den är inte bara vansinnigt snygg utan även praktisk, kan ha den till mycket och vitt är ju alltid en vinnar-färg! Håller alla tummar nu, har även "gillat" Lexington på FB.
Må så gott!
Angelica

Anonym sa...

Sitter här o tittar in hos dig en stund, efter en natt på akuten njurstensanfall - önskar jag inte min värsta ovän för fy så ont det är. Nu är jag i alla fall på bättringsvägen men känner mig så ofräsch som man barakan, en otroligt snygg o användbar jeansklänning vore inte fel t ex denna http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-denim-dress-2.html.
Nej nu hägrar sängen igen, hoppas din dag är bättre.

Kram Elinor
el.ny@hotmail.com

Anonym sa...

Hittade genast denhär skjortan!! :) Tror att den skulle passa perfekt till min hemmamammagarderob!! Användbara, fina lite lyxiga plagg gör susen i vardagen! :)

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/clothing-woman/women/tunics/womens-maxi-blouse-blue-bell.html

Sköna sommardagar önskar Sanna V

Mariah sa...

Min favorit är den blå och vitrandiga Jerseyklänningen http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/dresses/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html Passar perfekt till flera olika tillfällen. Hemma i trädgården, på golfbanan, på stranden eller på en shoppingrunda på stan. Ser mig i klänningen med ett par snygga loafers och en vit kabelstikad tröja knuten runt axlarna o ett par solisar lite slarvigt uppsatta i håret! Sooo summerfresh! Har även gillat Lexington på Facebook! Håller tummarna nu! :-)

Anonym sa...

En perfekt tävling då jag redan tidigare varit in och suktat efter de fina kläderna!! Och denna http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/top-10-4/womens-striped-sweater.html tror jag skulle värma min stora bebismage perfekt under svalare sommarkvällar!!Och nog kunna dölja den degiga magen också då bebisen tittat ut i slutet av juli... ;.) // Maria E

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med!

Vill så gärna vinna en bikini till min mamma.Hon skulle bli så glad över att bli lite bortskämd.Hon skämmer bort mig och mina syskon i massor. Nu är det min tur att skämma bort henne!!

Kram Felicia <3 fille.skold@hotmail.com

Jag gillar på FB :)

Anonym sa...

Åh, fina fina tävling! Skulle bli helt överlycklig om jag vann! Finns ju hur mycket fina att välja på hos Lexington Clothing, men denna fina Jersey Dress föll jag extra mycket för! http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/woman-2/summer-2011-3/womens-summer-jersey-dress-blue_white.html
Håller alla mina tumma för vinst! Kram från Louise i Ljungskile

Mia sa...

Min favorit så här mitt i barnens fotbollssäsong är http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/clothing-woman/women/hoodies/womens-lexington-zip-hood-vintage-red.html. Den skulle vara perfekt med en baseball cap då jag står bredvid fotbollsplanen på kvällarna.

sabinae sa...

Mitt favoritplagg är: http://www.lexingtoncompany.com/client/lexington/dynamic/images/88_21855d7b8a-c-big.jpg

Dessa sköna chinos kommer att sprida glädje i arbetet då jag jobbar hela sommaren!

«Äldst ‹Äldre   201 – 335 av 335   Nyare› Senaste»