söndag 17 juli 2011

VI VANN!!!

.
.


Tjohooo, min och Beas drake (som jag målade en kinesisk dito på och satte dit en lång svans med svarta rosetter och röda band) gick visst hem hos juryn (Visste inte ens att det var någon tävling!?:)
Hello raringar!Hur har ni det i den mysiga högsommaren?!

Här har vi en happy bloggerska för vi har vunnit ett pris minsann!!! Det vi vann var  för inte mindre än Drakfestivalens finaste drake:) Fick minsann både ett diplom och en liten söt staty (men vår drake flög kanske inte såå bra, det måste jag väl erkänna;)Dagens lilla skatt har picknick på drakfestival i klänning från Esprit.Hon fick en egen liten "drake" i form av en kinesisk rislampa med en lina och var såå koncentrerad och jättenöjd.Verkligen jättenöjd!:)


Nu måste ju detta firas lite så jag ska ta en liten tripp till byn och affären och handla lammfilé som vi ska grilla ikväll + en hel del annat gott till. Vi ska "fira" men också ta lite avsked för imorgon tar vi nämligen båten hem till fastlandet igen. Men... det känns toppen ändå för imorgon får jag ju äntligen träffa mina fina fina älskade skatter igen!!!! Åh, som jag har saknat och längtat dessa två veckor de har varit hos sin pappa. Alla separerade mammor där ute vet precis vad jag menar, inte sant? Somrarna är fantastiska men också fulla av längtan...
Önskar dig en mysig söndagskväll
KRAM


.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Søte Bea, med plaster på kneet sitt :)

Og ja, sommerferie betyr mye tid sammen, men også mye tid fra hverandre, om man ikke bor sammen med barnas forelder. Håper det blir en smidig gjenforening. Det pleier alltid å gå noen dager, før min datter får aklimatisert seg etter lang tid med pappan sin. Men så går det seg til igjen.

God søndag til deg og familien, P! :klem:

Victoria @ MY HAPPY HOME sa...

Wow, vilken drake du målade!!! Grattis till priset!

fiffi sa...

Det är så sant,så. Det är inget roligt att vara utan sina barn, hur bra dom än har det. Vilken fin drake du målat, inte konstigt ni vann. Är det värkligen säkert att du inte visste att det var tävling. ;-)

A House With A View sa...

Grattis, snygg drake :)

kramkram aka

@my casa sa...

Stort Grattis - jättefin drake!

lilla.u sa...

Wow! Gud vad du är duktig på att måla. Målar du mycket?
Grattis till vinsten!
Kram, lilla.u

casaofmia sa...

Grattis, vilken fin drake!

Anonym sa...

Grattis till vinsten! På tal om vinst...vet du när och var vi får veta vem som vann i CL-klänningstävling? SÅÅÅÅ nyfiken!
Ha en skön söndagkväll!
/A.P

Anonym sa...

Va fint du målar!!! Gissa om min femåring här blev avis på er fina drake... Hon tycker vi ska göra en likadan. Ha det gott! Kram/Yvonne

Anonym sa...

Grattis! Väldigt fin drake ni fått till :-)

Anonym sa...

Åhh är det måntro en konstnär du är?! väldigt fin drake. Grattis!!
Jag skulle inte klara många dagar utan mina barn så jag förstår din saknad.

Anna sa...

Vet precis hur du känner, är inne i min två veckors period nu och den är också full av längtan. Hoppas ni får underbara dagar tillsammans när du kommer till dig igen! Kramar

Att vara någons fru sa...

Klart ni vann! Smashing drake!

Anonym sa...

Grattis,skitsnygg drake...måste kolla åker via småstaden neröver i landet imorgon, varvens jag besöka förutom Tullhuset förstås ; )

Mvh Åsa

Anonym sa...

Jättefin drake!
Det är inte roligt att vara utan sina barn..
Nu får du njuta av alla dina barn igen och göra något riktigt mysigt!

Kram Kicki

Lucie sa...

Congratulations, dragon is realy gorgeous.Here we are plazing with dragons in September and I am looking forward to it. Have a nice evning!

Anonym sa...

Vet precis hur du menar, längtar som en tok efter min äldsta tjej som precis har åkt till sin pappa. Det är som om en liten bit av en själv saknas, som om någonting hela tiden är lite fel. Och sen när hon kommer tillbaka är det som om man blir hel som mamma och allt blir rätt igen. Fast det är klart, det är ju bara att bita ihop och inte visa för mycket av hur man själv känner, för ens barn mår ju så klart bäst av att få vara med båda sina föräldrar om det går. Och som skönt är har ju min dotter det bra hos sin pappa. Men det är sant som du säger, en stor del av sommaren består av att gå och längta!

Lisa sa...

åh, vilka fina bilder på lillan med drake! Jag säger det igen , i miss Gotland.
Skönt att du får träffa de andra barnens nart igen.