måndag 18 juli 2011

BYE BYE

.
.


Hej då finaste Gotland!
God morgon söta sleepyheads!Gäsp, är är vi uppe tiiidigt för färjan går snart. Ska bara snabbt slänga i mig en latte och ge Bea sin morgonvälling och sen blir det hemresa! Känns alltid lite konstigt att åka härifrån men som tur är finns vårt sommarparadis kvar och väntar på oss och troligtvis blir det någon liten helgtur tillbaka senare i höst.


Håll tummarna för att återresan går smidigt att inte stackars lilla Beabus blir för åksjuk. Det brukar hon nämligen nästan alltid bli den lilla skruttan.Vi ses alltså hemma i kära Småstaden igen!KRAM.

16 kommentarer:

LENE sa...

Hei P
Jeg er en av dine lesere fra Norge som syns du har en deilig blog og en skjønn familie!
Fredagen den 1:e juli 2011 hadde du et innlegg med herlige bilder fra Gotland. På disse bildene hadde du på deg en svart kjole som var helt i min stil. Jeg vil bli meget takknemlig om du vil være så snill at berette for meg hvor du har kjøpt kjolen?
Mange sommerhilsener fra Lene

Sandra sa...

Det är ofta vemodigt att lämna en sådan härlig vistelse, men oftast så har man med sig sina fina minnen att leva på ett tag. Sen är det ju alltid skönt att komma hem igen. Det insåg jag igår (återigen) efter en längre period på landet. Välkomna hem !

mammaxtre sa...

Trevlig hemresa.

Känslan av att lämna ett paradis för att åka hem är alltid lite vemodigt. Allt har ett slut, även trevliga dgaar på Gotland :-)

Jag som aldrig besökt den ön är himla nyfiken.

Ha det toppenbra Petra.

Johanna Stålros sa...

Alltid trist när en fin tripp tar slut;( jag håler tummarna. Kram Johanna

Att vara någons fru sa...

Stort välkommen tillbaka! Det är så härligt att ni har "drömsemestern" så nära; det blir ju lite lättare att åka hem då.

Linruz sa...

Alltid vemodigt när det tar slut.
Skönt då att kunna åka tillbaka till hösten igen. Måste vara otroligt vackert där på ön då med.
Kram
Lina

Snor och Glamour sa...

Hej P! Två av mina tre små blir också åksjuka och vi fick info av en läkare att man från 2 års ålder kan ge en fjärdels åksjuktablett (Postafén). Det står egentligen 1 tablett från 5 års ålder på paketet. Men en fjärdedel var enligt honom ok från 2 års - och det har funkat för våra! Men dubbelkolla såklart med din läkare!
Kram Frida

a piece of happiness sa...

Ja ISCH va vemodigt.
Det är alltid med sorg i hjärtat när man lämnar något fint.

Köp åksjukeband på apoteket till lilla Bea :)

a piece of happiness sa...

Men nu kom jag ihåg att det hade du ju gjort. Men då undrar jag, fungerar dem inte?

På vår gata sa...

Jag hoppas att hemresan gick bra! Förstår att det är vemodigt att lämna Gotland, trots att man även längtar hem är det lite sorgligt när semestern är slut.

Kram Daniela

My shabby chic house sa...

Båda våra barn får flytande lergigan på recept för åksjuka. Lilla tjejen är exakt lika gammal som Bea, jan-09. De blir lite trötta men det kan bara vara skönt att få sova lite på resan istället för att må dåligt.
Kram!

Filippa sa...

Ska du inte ta och utse vinnaren av Plain Vanillia-klänningen? Jag reser bort på onsdag och skulle gärna vilja veta vem som vann;)

Kram, du har en väldigt fin blogg!

VivanDivanGoesFashion sa...

Det finns tydligen åksjukemedel att få mot recept för mindre barn för sånt man köper på apoteket är ju från 5 år. Dock har vi provat såna här sea-band till min dotter mot åksjuka och det har funkat ganska bra om det inte blir för kurviga vägar.

Brukar också bli lite vemodig när vi lämnar vår sommarstuga men som du skriver, det finns ju kvar :-)

Ha en skön hemresa och håller tummarna för att lilltjejen inte blir för åksjuk

Kram
/Vivvi

Julia (mittialltvitt.blogg.se) sa...

Fy så tråkigt att lämna vackra Gotland. Känner igen den känslan, verkligen vemodigt !

Hoppas det gick bra för lilla Bea på färjan hem, jobbigt att vara åksjuk :(

Kramar J

Fru N och villa Någorlunda sa...

Så ljuvligt! Förstår att ni inte vill åka.

Camilla sa...

Det kan ju vara en idé att vända barnbilstolen så hon sitter framåtvänd om ni inte redan gjort det. Och att hon sitter i mitten så hon ser vägen. Inte lika säkert förstås men vad gör man..