torsdag 7 juli 2011

TILLBAKA FRÅN STRANDEN

.
.


På väg hem från stranden med Bea i vagnen (i topp till tå från Lexington. Sarongen kommer från Hvita villan och är riktigt skön att bara snabbt svepa över bikinin.)Fortfarande bilder tagna med min I-Phone...





Todeloooo!




Oooolala - vilken fin dag! Det märks att semestern är igång på riktigt för idag var det mycket mer folk på lilla stranden än vad det brukar vara!

Här har vi haft byggkillar på gården idag igen, för de håller på och gör iordning det lilla hus där jag och mina syskon med familjer ska bo sen när vi är här. Jag var nyss där och kikade och det blir riktigt fint med vita stenväggar, ljusgrått klinker (stengolv), ryggåstak med vitmålade bjälkar och stora fönster. Det är ganska litet och det kommer bara vara två rum, ett allrum med liten "köksdel" och ett sovrum med havsutsikt. Lovar att ni ska få se bilder när det är klart!:)




och från andra hållet på väg ner!:)


Nu ska jag hoppa i duschen och sen far jag till lilla Fårösund för och handle! Ikväll blir det grillat lamm med färskpotatis och en smaskig kladdkaka till efterrätt. Lovar att ni får receptet om det blir bra:)



Ha en fin kväll!


KRAM




18 kommentarer:

Dr Molly sa...

Oh vad det är skönt med sommar!!! Vi njuter också här i syd! KRAMAR

Michan sa...

Ville bara säga HEJ, hittade hit idag och tycker din blogg e jätte fin :) Vad använder du för teckensnitt ?? (jag har också blogger och jag gillar din text stil)
Ha det fint

Anonym sa...

Ser cosy ut det där. Jag har varit på Gotland en gång, för 3 år sedan. Det var fantastiskt fint, vädret gjorde sitt också, med sol och värme en hel vecka. Jag blir peppad av din blogg, den sprider glädje och värme och en massa annat. Kram från Carina

Anonym sa...

Så herlig det ser ut!
Hilsen Birte

FruSofie sa...

Åh vad härligt ni verkar ha det!!

Får hoppas att du snart får systemkameran, samma sak hände mig för ett tag sedan och vilken panik haha, hade precis som du en snäll Pappa som räddade mig och bloggen;)

Kram fina du!

Anonym sa...

Hej!

Har det löst sig med kamera? Har en gammal EOS300D med standardobjektivet EFS 18-55 att låna ut medan du befinner dig på Gotland. Om det är av intresse nås jag på telefon 070-650 78 29. Kameran finns i Visby så tyvärr får du ta tillbaka hit och trängas med våra folkvalda.

Allt gott.

Jörgen

HasaSlasa sa...

ser helmysigt ut! och måste säga att även om bilderna är tagna m mobilen, så ser det väldigt bra ut!
ha de bra

På vår gata sa...

Sarongen var jättefin!

Kram Daniela

@my casa sa...

Vilka fina sommarbilder! Sköönt!

Att vara någons fru sa...

Det ser så ljuvligt ut! Vackra du.

casaofmia sa...

Ser så härligt ut, vilken fin sarong!

Anonym sa...

Det finns ingen kärlek i denna blogg.
Det är bara REKLAM för dyra kläder.
Att det är så många människor som inte fattar
vad denna bloggen bygger på:)!!!!
Petra är såld!

Jessica sa...

Det är helt ljuvliga bilder, jag viiill också vara där!!! = )
Du ger mig maaaasssooooooor av inspiration, jag gillar dig och ditt sätt att driva DIN blogg på!!
Jag får alltid nått nytt jag vill göra här hemma el laga något gott att äta el baka. Ni verkar vara en jättemysig familj =)
Tjingeling Jessica i Göteborg

Anonym sa...

Flotte bilder av en flott og positiv jente. Og kjærlighet er det virkelig masse av i denne bloggen. Tusen takk for all inspirasjon og glede du deler med oss.
Hilsen en helt vanlig mamma i Norge

Line sa...

Utrolig stilig sarong!

Anonym sa...

Jag skulle personligen hellre leva (helt eller delvis) på en likadan härlig blogg än sitta på mitt instängda kontor som jag gör till vardags:) Såld eller inte:D Petra har lyckats jättefint med sin blogg och det ska vi inte ta från henne. Fy för avundsjuka:(
Hälsar Annis från Sydkusten (på mammaledigt just nu; härligt:))

Elina sa...

Det låter helt fantastiskt :-)

Ha en skön helg!
Kram Elina

mammaxtre sa...

Vilken fin sarong. Du är galet snygg för strandliv :-)

Ha det fortsatt härligt!