lördag 27 augusti 2011

NU BLIR DET EN TUR RUNT STAN

.
.


Nya sköna löparkläder och schysst dansmusik i i-phonen motiverar till att sticka ut nu tidigt på lördagsmorgonen!:)




Goood Morgon Lördag!




Vilken värme - vilket väder!!!


Ojojoj, det känns nästan som en morgon vid Medelhavet! Såå underbart skönt och nu ska jag, medans de andra fortfarande sover, sticka ut och springa en tur runt Småstaden. Efter att varit lite krasslig tidigare i veckan så är det så skönt att träna igen! Igår var jag på gymmet med bästa PT Cissi och gjorde riktigt bra ben och magövningar och det känns idag vill jag lova... Fast det bästa när man har träningvärk är ju att röra på sig tydligen så då gör jag det:) (Säg förresten till om ni vill ha fler tips om mina PT-övningar på gymmet så fixar jag det!:)





På väg in på mitt nya superfräscha gym på Hässlö igår! På söndag ska jag tillbaka dit på en föreläsning om bra kost (behöver lära mig mer) och då är det också öppet husHässlö Care och nyaste gymavdelningen invigs (Kom så kanske vi ses!:) Nästa söndag ska jag btw testa att träna sk zumba som såå många verkar tycka är jättekul! Recension kommer:) 


Senare idag tror jag minsann att vi ska göra en Stockholmstripp (Eller jag vill det men har inte frågat om de andra är sugna på det hihi;) Det är så vackert väder så någon form av utflykt blir det i alla fall:)



Men först - löpning!



KRAM



P


.

17 kommentarer:

@my casa sa...

Duktig du är!
Om det blir en Storstadstur så kolla upp NK´s Stilbrott2011 - modevisning
som är idag - den blir nog rejält häftig...

Kram Åsa

seventeendoors sa...

Härligt med en löptur! Här blir det också utflykt, men bort från Stockholm. Mariefred eller Trosa, kanske..
Det gäller att utnyttja sommarens sista dagar.
Kram
(tror det är rea på svenskt tenn idag..)

Sara sa...

Härligt! jag är en av de galningar som tycker det är så sköönt med lite träningsvärk...har det dock alldeles för sällan =)
tips på övningar skulle vara toppen!! =)
ha en Lövly Lördag =)

Att vara någons fru sa...

Gud vad fräsch du ser ut! En annan är nyvaken och svär över det kvalmiga vädret *s*

Anonym sa...

Jaaa, jätte gärna tips om PT-övningar. Nu är jag också igång med träningen igen på allvar och tar tacksamt emot tips på övningar man kanske inte gjort tidigare. Allt för att skulptera bort lite här och där :) Det är så kul när resultatet äntligen börjar synas efter all hard work.

Ha en bra dag! Vi har det jätte fint även i Stockholm idag :)

kram,
Linda B

Anonym sa...

Jag tar gärna lite tips som din PT ger dig! Ha en bra dag! Pillan

Maria - Wikers liv sa...

Låter härligt med en tur till Sthlm!
Precis sådär gör jag oxå, planerar in Sthlmsbesök och SEN kollar jag med resten... ;) Fast jag har ju så nära. Bara 30 min... ;)
önskar dej en fin lördag!
Kram / Maria

Mary sa...

Så skönt med morgonträning! Det är verkligen en perfekt start på dagen:)

Tänkte ge tips på en av mina favoritaffärer i sthlm, Massimo Dutti. Finns både vid Norrmalmstorg och Sturegallerian. De har sååå fina kläder för både liten och stor;)

Hoppas ni får en fin lördag!

Kram Mary

Stephanie sa...

Vad du är flitig! Man blir så himla motiverad att träna när man ser hur duktig du är :) o ja tack, jag vill gärna läsa om övningarna du fått från din PT! Ha en fin dg idag vad ni nu än hittar på ;)
Kram Stephanie

Johanna Stålros sa...

Låter som en skön dag. Här slappas det bara på balkongen i solen, strax ska jag gå ner till vattnet och svalka mig;) Sommar här i Stockholm idag! Kram Johanna

Anonym sa...

Hej !
Ville bara säga att du ger mig så mycket energi genom din blogg. Härliga bilder, bra recept och självklart underbara outfit ! Är själv lycklig ägare till ett par Swedisch hasbeens men i grått.
Ha en underbar lördag och kram från / Yvonne

Michaela sa...

Vad duktig du är som håller på hela tiden, jag tappar alltid "tråden" pga att jag blir sjuk eller barnen blir sjuka osv så kommer jag på att jag glömt att träna.

Anna sa...

Visst är det härligt med träningen och hösten känns alltid som en härlig nystart! Såg förresten idag att Rute bageriet är till salu! Hur ska vi klara oss utan Rutebullar här på ön nästa sommar!

Anna-Panna sa...

Jag börjar bli barnsligt nyfiken på hur det går med "Lo lo´s" rum :) Visa oss!!!! :)

Hoppas du kom i väg till Sthlm!

Kram.

Anonym sa...

Gärna övningar och om det är möjligt som filmklipp. Jag är precis som du mamma men min mage är långt ifrån så snygg som din. Kan du inte be din PT om övningar som gör att magen blir fast och fin igen?

Anonym sa...

PT-övningar- jatack!!!! Kram/Yvonne

Linn sa...

Låter som en bra start på dagen! Jag själv hör till dessa som har "zumbat" 2 år nu och jag tycker det är super :) man motionerar och samtidigt har man så himla kul! Få se om du också gillar det :)

Hälsningar från en tjej i östra grannlandet som gillar din blogg skarpt!