måndag 26 september 2011

TÄVLING - VINN MATEUSPORSLIN FÖR 10 000 KR!!!

.
.
.


Ovan - Mateus senaste porslin Mateus meets Marcus i samarbete med New Yorkbaserade stjärnkocken Marcus Samuelsson. Många många delar av detta coola porslin kan du välja om du vinner eller vad som helst från Mateus läckra sortiment!:)




Bon soir!





Ikväll söta rara ni känner jag mig så glad då jag kan presentera en helt otroligt fin tävling i samarbete med Mateus och Lännamöbler! Denna gång kan en av er vinna Mteusporslin för10 000kr och alla får vara med och tävla!!! (Ett fantastiskt pris om ni frågar mig:)



Det du ska göra för att vara med och tävla är att svara på följande två frågor:



1. Berätta om vem som är din absoluta drömgäst till ett vackert bord dukat med Mateus. Vem är personen och varför har du valt just denna?

2. 2010 blev Länna utsedd till Sveriges bästa inredninsbutik i kategorin Bästa webbshop. Vad tycker du gör den till Sveriges bästa inredningsbutik på nätet? 


Lämna svar i kommentarsfältet nedan och Länna som är jury utser vem som har lämnat det bästa, roligaste, intressantaste eller kanske mysigaste svaren!


Det går att tävla fram till måndag den 3:e oktober kl 12.00 18.00.












LYCKA TILL ALLA!




436 kommentarer:

1 – 200 av 436   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Jag skulle duka med beige stor tallrik, en grå förrättstallrik o på toppen en grön soppskål! Till detta en fin grön linneduk och gröna linneservetter!
Jag skulle dekorera bordet med gråa vackra stenar o gråa ljus i enkla ljusstakar! Enkelt stilfullt o vackert! Precis som jag vill ha det!
Jag skulle bjuda mina älskade barn o barbarn!
Eva Z

Coolaannna sa...

1. Min drömgäst må vara enkel, jag drömmer inte om någon speciell kändisperson men min man skulle jag vilja ta med mig till ett uppdukat vackert bord med Matteusporslin. Det ska vara fest i vardagen¨. Vi har uppfostrat 7 underbara barn och har försökt att hitta guldkornen i vardagen. En liten middag på tu man hand drömmer jag ofta om. Vad vore inte trevligare än med ett galet underbart porslin?!

2. Länna Möblet utgör en nätbutik som har det lilla extra i sortimentet. Man kan nästan känna den härliga atmosfären genom datorn! Bara att beställa :)


Åh, vilka fina tävlingar du har nu P. 10 000 kr wow säger jag bara!!

Måndagskram Anna

Brunkullan sa...

Du måste skämta!!? Tyckte förra tävlingen var fantastisk. Vad är då denna? Alldeles, alldeles underbar:D

1. Å vad jag skulle vilja bjuda den kära Maria Montazami på middag! Tänk vilken dröm att kunna servera henne svensk härlig helylle mat. Krämig kantarellsoppa som förrätt, Tjälaknul på älgkött och Hasselbackspotatis till varmrätt och hemmagjord vaniljglass med varma hjortorn till dessert!

Hon som kan prata i timmar på TV om sin dukning, skulle såklart bli helnöjd att få äta på Mateus vackra porslin:)

2. Länna Möbler är bästa svenska inredningsbutiken på nätet för att man kan hitta precis allt där! Man behöver inte leta bland alla nätbutiker för att få en helhet, utan man hittar allt från möblerna till inredningdetaljer och det lilla extra! Galet bra!

Kram Susanne

Emma sa...

Det är
Min mormor som gick bort för 3 år sedan. Jag skulle bjuda henne på köttbullar som kg alltid gör efter hennes recept. Vi skulle prata om allt, jag skulle fråga allt jag inte hann fråga, och jag skulle berätta om hennes barnbarns barn som är döpt efter henne! Och så skulle vi spela canasta hela natten lång, som vi gjorde när jag var yngre, vi skulle spela om tändstickor såsom vi alltid gjorde.

Anonym sa...

Min absoluta drömgäst skulle vara min älskade pappa som hastigt gick bort för ungefär 12 år sedan. Det skulle vara underbart att få tillbringa en sista måltid tillsammans och där få möjligheten att berätta vilken underbar pappa och förebild han varit för mig.
Dukningen skulle gå i färgtemat krispigt vitt och svalkande blått..

I Länna webshop kan man hitta produkter som man inte kan finna där jag bor, därför är det underbart att kunna gå in på sidan och inspireras och enkelt kunna handla om man vill det!

/Alexandra.F

Stines Drömhem sa...

Min drömgäst skulle utan tvekan vara min farmor som har gått bort i cancer. Tänk om jag en enda gång fick sitta ner vid ett vackert dukat bord med henne, se henne skratta och vara sådär härlig som bara farmor kan. Hann inte ta farväl av henne innan hon gick bort för ingen visste att hon var sjuk. Jag skulle ge allt för att få 5 minuter till med henne.


Jag tycker att Länna möbler är en bra webshop för att de har lite av varje. Inte bara möbler utan också accessoarer, det finns något till alla. Gillar även att de så trevligt berättar för alla sina kunder om bra erbjudanden och visar lite utav sortimentet på framsidan.
Och självklart för att de är så gulliga och lottar ut sånna här underbara priser :)

Tack för en fin blogg
Kram Stine

Anonym sa...

Hej P!

Min absoluta drömgäst är kronprinsessan Victoria. Jag hade mer än gärna bjudit vår blivande drottning till det vackraste bordet dukat med Mateus. Victoria är en vacker person, både på utsidan och insidan och det märks hur varmt hjärta hon har, hon brinner för många saker... Dock är det oftast prinsessan Madeleine som står för inredningen och jag skulle helt enkelt kunna tipsa Victoria om Mateus som hon sedan kunde köpa massor av till det vackra Haga slottet. Mateus känns elegant, kungligt, det absolut vackraste porslinet som någon gång har tillverkats!

2. Sortimentet är handplockat och känns inte som "massproducerat" vilket man uppskattar som kund då man gärna letar efter saker som inte finns "i alla hem". Dessutom gillar jag att Länna ofta kör med kampanjpriser på olika artiklar, har man tur så kan man ju fynda sådant som man kanske har drömt om länge...

Mvh, Fröken M
pojkmamman0405@hotmail.com

Emma Andersson sa...

Oj, gömde min länna motivering. :)
Länna; känsla, tradition, stil och finess. Möbler är att investera i framtiden, den investeringen gör du bäst på Länna. Möbler som går i arv, i generationer.

Lenita från Bohuslän sa...

Hej!
Till detta vackra bord och porslin skulle jag välja en person & man som skulle uppskatta det vackra uppdukade bord som är ett ögongodis likaväl som maten som skulle ligga på dessa underbart fina tallrikar. Mannen som skulle få avnjuta detta, var författaren Björn Ranelid :-) Varför? Jo...har man läst hans böcker eller bara några rader så är man förlorad i alla dessa vackra ord som han hyllar kvinnan med.Han har ett stort hjärta,är en god lyssnare och kan med all säkerhet förgylla min kväll och dikta ihop nåt vackert om mig & Mateus. // Lenita

mig sa...

Jag skulle äta vilken måltid som helst med min pappa. Som italienare brinner han för mat och har fört över sitt stora matintresse på oss barn. I vår familj är måltider jätteviktiga, och det har jag tagit fasta på med min egen lilla familj. Jag har pappa att tacka för allt, för inspiratonen, kärleken till maten och parmesanosten och kryddorna man får med sig hem. Tack pappa!

Länna möbler är en favoritbutik eftersom det är smidigt, fraktfritt och där finns både stort och smått. Precis så smidigt man önskar av en webbshop, klick klick!

Camilla sa...

Vilken fantastisk tävling underbara Lännamöbler bjuder oss läsare på.

Jag älskar att bjuda mina gäster på middagar och höjdpunkten är att få duka med vackert porslin och pynta med stora fång av årstidens blommor.

Min drömgäst till min middagsbjudning skulle vara min kusin som tyvärr lämnade vår värld alldeles för tidigt. Jag var bara tre år då jag fick reda på att min kära kusin då 19 år gammal lämnat oss då han var med om en tragisk bilolycka.
Mina minnen av honom är bara diffusa, men de nära och kära runtom mig säger ofta att vi påminner om varandra, med både utseende, intresse och värderingar i livet.
Därför vore en dröm att få bjuda han på en middag hemma hos mig och jag vet att vi verkligen hade haft en trevlig middag med mycket skratt och gemenskap.

Jag tycker även att Lännamöbler är den absolut bästa inredningsbutiken på nätet. Där har samlats alla mina favorit märken och butiken erbjuder något till alla människor beroende på stil och smak. Då min kusin läste till finsnickare kan jag lova att vi också hade pratat inredning under vår middag. Och många av de underbara märken som finns hos Lännamöbler skulle med all säkerhet komma på talan.

Tack för en inspirerande blogg och för en inspirerande butik/ Millan

Mrs L sa...

Är det bara jag som har missat vem som vann den förra tävlingen?

C.A - Photography sa...

Vilken underbar tävling :)

1. Jag skulle vilja bjuda min underbara sambo. Efter allt han har gjort för mig är en finfin dukning och hans favoritmiddag det minsta jag kan göra för honom. Jag vill såklart göra något mysigt för min prins. Skulle vara ett utmärkt sätt att fira vår 3-årsdag på <3

2. Jag gillar Länna Möbler pga deras breda sortiment och att man kan hitta exklusiva inredningsdetaljer. Sidan är lättnavigerad och full av inspo!

Mer mateus åt folket! :)

Emelie sa...

1. Min middagsgäst skulle bli min man! Min underbara man går upp tidigt, tidigt varje morgon för att följa mig ner till bussen kl 05.00! Bara för att jag ska känna mig trygg! När jag började detta schemat gick han upp så tidigt utan att jag sagt något alls. När jag frågade varför, svarade han "Jag ska följa dig till bussen, så klar nu när det är mörkt!" Det var helt självklart för honom att gå upp kl 05.00 för min skull! Därför vill jag göra något extra speciellt för honom och vad är väl bättre än en 3-rätters hemmmalagad gourmemiddag på vackert porslin, blommor, ljus ...

2. Lännas webbshop har en enkel och ren design man hittar enklet och all info man behöver finns lättillgängligt. så klart stort kvalitetssortiment ;)

//Emelie

Sofies Stiltje sa...

1. Till ett vackert dukat bord skulle jag bjuda min kära farfar. Han dog för många år sedan men lever starkt kvar i mitt minne. Min farfar var en gråhårig, ståtlig, väderbiten fiskare; alltid med spännande fiskehistorier på lagret som fick oss barnbarn att bita på naglarna. Jag skulle bjuda honom på hans standardrätt som var inget mer komplicerat än egenfiskad abborre som han dragit upp tidigt i morgondimman och som han sedan halstrade och vi åt tillsammans med potatis på tunnbröd. Potatisen skulle vara varm så smöret smälte och sältan verkligen trädde fram. En enkel rätt till en enkel men stämningsfull dukning med en karismatisk och ödmjuk man - min farfar; berättandes sina fantastiska historier till skenet av kandelabrar kastandes dansande skuggor kring middagsbordet en höstkulen kväll.

2. Jag tycker om Länna för att det fladdrar till sådär härligt inspirationssugande i magen när man kikar in hos deras nätbutik. Butikens sortiment inbjuder till idéer och lekfullhet med deras kreativitetstriggande utbud. Jag får nästan farligt mycket lust till att göra om hemma!

Anonym sa...

1. Om jag fick välja en person i hela världen att dela min måltid med, serverad på mateus ljuvliga fat
Så skulle jag välja min underbara sambo som jag vet alltid uppskattar min mat.

Han är alltid mitt förstahandsval, min andra hälft och min prins
Och tillsammans med mateusservisen är han det finaste som finns :)

2. Lännas webshop ger mig en exklusiv känsla som går igenom hela kroppen när jag sitter i nattlinnet hemma med håret i en knut och dricker mitt morgonte framför datorn. Tack för det!

saralennqvist@hotmail.com

Camilla sa...

Vilken tävling.. detta kan man inte missa och jag gör ett försök till att bli vinnare.. *håller mina tummar så benen knakar*

Min drömgäst äter jag ju med alltid, mannen min. Utan honom blir ju inget komplett. Så är det med det!
Men sen blir det svårt. Helst vill jag ju ha många, långa, korta, smala och tjocka på min middag. Drömmen, som jag tänkt på länge, är ju att få bjuda hem alla galna vänner på en och samma gång. Vi som en gång träffades alltid, hela tiden. Då när vi alla hade lite mer tid. Tänk att få dra hem alla dom till mej, och samtidigt ha porslin så det räcker. Fint porslin, dessutom. Yes, vad drömmen nu blev mer påtaglig.. ja om jag nu vinner.
Skulle jag välja EN drömgäst så får vännerna utebli (sorry!). Min farmor skulle få komma. Hon jag bara fått en skymt av i mitt liv. Hon som dog när min ben var korta som wienerkorvar. Jag skulle vilja ha en kväll med denna tant och se om hon är så som jag minns henne. Har jag tur så har hon en tablettask i fickan när hon kommer.

Att Länna är en favorit hos många är ju inget som är konstigt hos oss inredningsnördar. Mer en självklarhet! Här hittar man allt som får en att dregla. Länna har också förstått att vi inredningsnördar tokdreglar över små detaljer, allt från morgontofflor som matchar badrocken som i sin tur matchar både badrum och sovrum.
Heja Länna!

Och hejja mej..

SandraR sa...

Fantastisk tävling!

1. Jag är mitt uppe i min lärarutbildning och skulle gärna ha bjudit Loris Malaguzzi på en middag. Han grundade Reggio Emilia pedagogiken och den är så intressant och väldigt viktigt idag med de nya läroplanerna så vi skulle nog ha en hel del att prata om som våra barn som är det viktigaste vi har!

2. Länna Möbler har en riktigt bra design på sin webbutik, lätt att hitta vilket är otroligt viktigt. En rörigt intryck gör att jag lämnar sidan omedelbart. Det stora utbudet är en av anledningar till att Länna Möbler är en otroligt bra butik samt att de alltid har fraktfritt inom Sverige. Ofta gör fraktpriset att jag avstår från att handla vissa saker från nätet. Länna Möbler har något för alla!

Josefin sa...

Vilken härlig tävling igen :D Klart jag vill vara med! Och svaren på frågorna är hur enkelt som helst.

1. Min drömgäst skulle vara min mormor. Hon är fortfarande i livet och har, sedan jag flyttade hemifrån för snart 15 år sedan, velat komma och hälsa på mig. Vi bor drygt 60 mil ifrån varandra men mormor är för sjuk för att resa. Så det vore en dröm, för både henne och mig, att få äta en god middag uppdukad på ett fint porslin hemma hos mig och min familj.
Håller en liten tumme att jag lyckas ta med mig och barnen ner till henne nu i oktober men det är en lång bilresa att göra själv med 2 små små barn.

2. Enkelt svar här med :D Förutom att det är fri frakt inom Sverige (som är ett gigantiskt plus) så är sidan så lättöverskådlig och produktinformationen bra. Vet jag vad jag letar efter så är det enkelt att hitta. Är man inte säker på vad man letar efter kan det bli dyrt för det finns ett helt otroligt sortiment och det är alldeles för lätt att råka klicka "Lägg i varukorg".

Lisette sa...

Oh my vilken tävling!

Jag skulle vilja bjuda min käre man to be. Han har alltid skämt bort mig med allt från stort till smått, en blomma, en resa och mycket mycket mer. Tyvärr så är jag dålig på att ge det lilla extra tillbaka, vilket jag så klart gärna vill göra men inte alltid får till. Så... honom skulle jag mer än gärna vilja bjuda på middag vid ett bord dukat med Mateusporslin!

För mig är Länna möbler den bästa inredningsbutiken på nätet eftersom de har alla klassiker och nymoderniteter som jag suktar efter dagarna i ända... (Vilket gör min man to be tokig av att höra mig tjata om. Men man får väl drömma?!) Att de dessutom har fraktfritt är ju bara ett extra plus ;)

Håller tummarna här!

Unknown sa...

Men herregud!! Den ena tävlingen efter den andra! Det ena priset "bättre" än det andra! Eller ja, ALLA priserna riktiga VILL-HAAAA-priser, menar jag ju snarare.

Jag måste ju så klart vara med!

1. Jag funderade mycket, och tittade på flera andra svar. Oftast så är det väl så att man gärna vill ha tillbaka någon som gått bort, för en sista dag/ett sista samtal/en sista kram. Och jag har flera som jag skulle vilja ha "en sista dag" med... Men den jag skulle vilja bjuda på middag är Gordon Ramsey! Han är verkligen en stooor favorit här hemma!

2. Vad kan man säga om Länna?! DE HAR ALLT!! Från Ägg som kostar nästan 45 000:- till Brios underbara leksaker! Var på nätet kan man hitta den bredaste samlingen vackra möbler, inredningssaker och barnvänliga produkter?!! Bara hos Länna!

Ha en underbar måndagskväll!
Kram Maria

Anonym sa...

Hej P!
WoW vilken tävling! Helt fantastiskt!

Min drömgäst är utan tvekan Josef Frank. Jag beundrar hans design. Jag älskar hans mönster och jag fascineras av att så många av hans mönster passar så fint ihop.

För mig är Länna den bästa webshopen av många skäl. Ni har stort sortiment, klassiker blandat med ny design. Ni hittar små pärlor som t.ex Cloud Fåtöljen. Ni har en shop som är lätt att hitta i, bra och snabba sökfunktioner. Pricken över i:et är Fri Frakt!

Vänliga hälsningar
Johanna

Amanda sa...

Hej hej, här har ni en Mateus älskare!

MEN jag är även lite hemligt förtjust i MÅNS ZELMERLÖW så han är helt klart den personen som jag skulle vilja bjuda på en fin middag. Av hemlig källa vet jag att han gillar Mateusporslin precis lika mycket som jag. Därmed vet jag att vi båda skulle njuta av den fina dukningen med hjälp av mateus fina porslin, för jag är ingen mästerkock, men dukningen skulle helt klart väga upp. (Jag är en jäkel på att piffa, hihi :P).

Jag gillar Lännas webbutik för att det märks att produkterna är valda med omsorg och det finns något för alla smaker. Jag hann t.ex inte vara med i förra tävlingen om Mateusporslin för jag kunde aldrig bestämma mig för vilken vara jag helst skulle vilja ha. För VIPS var tävlingen över.. Haha. Fanns såå mycket fint. Jag tycker att det tala för sig själv! Jag är en detaljälskare och det är precis vad som symboliserar Länna Möbler. Och det är även därför jag älskar Mateusporslinet <3 .

KRAM Amanda

Amanda sa...

Hej hej, här har ni en Mateus älskare!

MEN jag är även lite hemligt förtjust i MÅNS ZELMERLÖW så han är helt klart den personen som jag skulle vilja bjuda på en fin middag. Av hemlig källa vet jag att han gillar Mateusporslin precis lika mycket som jag. Därmed vet jag att vi båda skulle njuta av den fina dukningen med hjälp av mateus fina porslin, för jag är ingen mästerkock, men dukningen skulle helt klart väga upp. (Jag är en jäkel på att piffa, hihi :P).

Jag gillar Lännas webbutik för att det märks att produkterna är valda med omsorg och det finns något för alla smaker. Jag hann t.ex inte vara med i förra tävlingen om Mateusporslin för jag kunde aldrig bestämma mig för vilken vara jag helst skulle vilja ha. För VIPS var tävlingen över.. Haha. Fanns såå mycket fint. Jag tycker att det tala för sig själv! Jag är en detaljälskare och det är precis vad som symboliserar Länna Möbler. Och det är även därför jag älskar Mateusporslinet <3 .

KRAM Amanda

Cicci i Ronneby sa...

Otroligt vilken tävling du erbjuder oss!

1. Jag skulle bjuda Direktör Wilbur Gustafson och gärna hans söner för att få möjlighet att samtala om design och inredning. Det skulle vara ett sant nöje att visa dem vilken fantastiskt utveckling som skett i deras företag.

2. Länna Möblers nätbutik kombinerar tradition och förnyelse och bidrar till vackra hem.

Cicci, Ronneby

Helena sa...

W-O-W, jag hade blivit glad för EN tallrik eller skål i serien, men porslin för 10 000 kr?! Det är verkligen mer än vad en kan önska och hoppas på :)
Förutom min man så skulle jag kunna tänka mig att bjuda hem tofsdrottningen Montazami. Jag har inte någon uttänkt meny mer än att jag skulle servera henne OSTBÅGAR i fina mateus skålar :)
Och Länna möbler har en väldigt fin och tydlig sida där man kan fönstershoppa och inspireras av det breda utbudet av inredning! Och med mannens visakort även beställa det man vill ha ;)

Håller alla tummar&tår!
Kram Helena

Jennie F sa...

Hej!

Nu ska jag äntligen ta mig tid till att vara med i en tävling och med detta fin-fina pris!

1. Min drömgäst skulle vara Mia Skäringer. Just nu känner jag att jag behöver en middag där jag bara är själv och skrattar hejdlöst hela kvällen. Är föräldraledig just nu och det är såklart underbart, men bara en kväll.. Ensam, god mat, fint dukat bord, mycket skratt och MIA SKÄRINGER!

2. Länna Möbler är bästa inredningsbutiken på nätet eftersom man enkelt med några klick kan klicka hem allt som behövs för att göra om och/eller möblera ett helt rum eller ett helt hus för den delen!

Anonym sa...

Petra! Snälla du kan väl skriva nummer på id läppglans och på nagellack?! Ser att många frågat efter det. Vore toppen! Så snyggt. Ha en bra kväll. Hälsn Linnea

Elisabet sa...

Hej P
1, Enkelt .. jag skulle bjuda mina vänninor på en lyxkväll utan barn och män på fina vita matteustallrikar.
2, Länna möbler är klockrent, och alltid fraktfritt!!. Bra och snabb service vid reklamation. Rekommenderar starkt Länna!

Må gott!
Elisabet

Emilia Dalén sa...

1. Jag hade nog bjudit Christian Waltz, läckrare man får man leta efter!! Dessutom tror jag han har jättemycket kul att berätta!

2. Jag handlade faktiskt av Länna för ett tag sen, och hade lite bråttom med att få sakerna. Inte nog med att dom var trevliga o hjälpsamma när jag pratade med dom. Grejerna kom i tid dessutom!! :D

Sofia G S sa...

1. Min drömgäst är ett enkelt val, det är pappa Anders som gick bort för 11 år sedan.
Jag vill få chansen att fråga honom alla de frågor som vi aldrig hann med. Jag vill visa kort och berätta om min dotter som han aldrig hann träffa. Berätta om min underbara man som jag tror att han har hjälpt mig från himlen att träffa. Jag vill skratta ihop som vi alltid gjorde förr. Jag vill säga ett ordentligt hej då som vi aldrig hann göra.
Denna middag skulle avnjutas på krispigt vitt Matteus porslin med bara de finaste råvarorna på tallriken och de godaste dryckerna i glasen.
Detta hade blivit en av de finaste kvällarna i mitt liv.

2. Länna Möblers nätbutik är min favorit för att de har fantastiskt fina produkter, någonting för alla smaker och för alla rum. Man vill bara handla när man går in på deras sida. Sen att det är fraktfritt är ett riktigt plus.

Kram Sofia

Anonym sa...

1.Naturligtvis är det min man som jag vill ha som gäst om jag får chansen att duka upp med detta fantastiska porslin. Vår döttrar har nyss flyttat hemifrån och vi är lite ovana vid att äta så där på tu man hand. En romantisk dukning, god mat och dryck kan bli den nystart som vi behöver.
2. Du behöver inte ens lämna soffan för att inreda hela huset med prylar från Lämna.
Hälsningar Catarina

Anonym sa...

Jag satte kaffet i halsgropen när jag öppnade din blogg och läste om Odd M tävlingen. Nu satte jag hela kaffekoppen. Vilken tävling!!!

1. Om jag fick chansen att bjuda någon på middag skulle det vara vår allas barfota Ernst. Han skulle få tillaga en ljuvlig middag till mig och jag skulle njuta av utsikten av både stilig och mjuk man samt en underbart vacker duktning i mitt absolut favoritporslin.

2. Länna netaffär blev ett nytt möte för mig. Men efter att ha ägnat en halvtimme till att surfa genom alla kategorier så har jag kommit till insikt att detta är affären som har fattats mig. Här finns ju precis allt jag behöver och allt jag inte visste att jag behövde. Att de dessutom erbjuder gratis frakt är pricken över i:et.

Tack snälla Petra för ännu en härlig chans att förgylla vardagen med en rejäl guldkant.

MVH Josephine Hagberg, Tormestorp

Helena sa...

Jag skulle utan tvekan bjuda min fina bästa vän L. Vi bor med 25 mil emellan oss sedan 14 år tillbaka. Numera med familjer, småbarn och heltidsjobb som alla kräver sitt. När vi ses är det alltid med guldkant och det vore fantastiskt kul att kunna bjuda henne på middag med detta underbara porslin!!

Att Länna är den bästa webshopen tycker jag absolut är att den är stilig och överskådlig vilket gör att inspirationen flödar!!

//Helena

Anonym sa...

Inte så konstigt att jag missade vem som vann förra tävlingen när det inlägget fick ligga uppe en hel timme och tjugoåtta minuter.
Varför Philia? Jag hade själv tävlat och har gått i flera dagar och väntat på vinnaren. Och jag missar aldrig ett inlägg i vanliga fall.
Skumt Philia, nu blev jag besviken. Var det nåt du ville dölja och få snabbt överstökat?

Anonym sa...

Jag skulle naturligtvis bjuda min man på middag om jag fick chansen att duka med detta underbara porslin. Våra barn har nyss flyttat hemifrån och vi är ovana vid att äta så där på "tu man hand".
En romantisk dukning, levande ljus, god mat och dryck skulle vara den nystart vi båda behöver.
hälsningar Catarina

Anette sa...

Vilken tävling!!!
1. Min älskade son Robin som dog när han var 12 år skulle självklart vara min drömgäst. Tänk att få träffa honom igen. Han var romantisk och gav sin tjej en ros då hon fyllde år. Rosor skulle alltså vara det självklara valet på matbordet i en stor fin vas. Tallrikarna från Mateus med fjärilar på skulle passa perfekt då han älskade djur men vi tyvärr inte fick skaffa några pga hans sjukdom. Hela dukningen skulle gå i vitt och blått som var hans favoritfärg. Självklart skulle hans favoriträtt serveras på bästa porslinet från Mateus, taccogratäng. Det fick jag åka i 10 mil med då han låg på sjukhuset och en kväll fick för sig att det var just det han var sugen på, vad gör man inte för sina älskade?
2. Länna har en fantastisk hemsida med allt man kan tänka sig till hemmet, på ett och samma ställe. Desssutom fraktfritt och alla produkter med riktigt bra kvalité. Fräsch och stilren sida där man lätt kan navigera sig till den produkt man vill titta på utan en massa krångliga omvägar.

Kram till dig bästa Philia.

Anonym sa...

1. Min drömmiddag blev en familjemiddag över 5 generationer och bara kvinnor. Så coolt!!!
Min dotter 23 år, jag 42, mamma 63 år, mormor 83 år, gammelmormor 99 år. Tänk vad mycket vi skulle ha och prata om. Dessutom gillar/gillade alla inredning och design. Självklart vill jag då duka med matteusporslin.

2. Att handla inredning är stor passion för många. Länna har toppen utbud av välkänd design...vem vill inte ha det bästa av det bästa. Kramar till min favvobloggis!!!

Anonym sa...

1. Tänk er ett bord i det gröna där solen skiner och värmen sköljer över en. Det vita bordet är uppdukat och runt det sitter det ett antal personer som väntar på att få att prata, skratta och le. Dessa personer är ett antal för många då det endast skulle vara en drömgäst nu blev det fler, men en plats. Dessa skulle vara mina morföräldrar och min morfars föräldrar. Utav den enkla anledningen att de älskade mig så oerhört från den dagen jag kom till den dagen till då de lämnade detta jordeliv. Det är få människor som har gjort sådana starka avtryck på mig samt vilken ynnest jag har haft som har fått uppleva en sådan kärlek - det är få förunnat, samt att min kärlek till dem är magisk.

2. Hemsidan är oerhört tydlig vilket gör att det är enkelt att nå det som man önskar. En annan fördel att den blandar olika stilar och trender, vilket gör att det finns något för alla - som en lösgodis påse

Maria Åkersberga

Two sa...

Hei på er!
1. Min drømmegjest...... må være en normann med vyar om å selge mer svenkt i Norge!! Jeg har hatt Rørstrands Ostindia som kvardagsservise i 32 år, det er like fint!! Så nå håper jeg på å gå over til et flott servise i hvitt og la det gjøre alle norske hverdager til en fest og varme tanker om at svensk design gjør min dag god!!
2. Länna møbler, Første inntrykket gjelder, akkurat som når du kommer inn i et hus. Glade ord om fraktfritt gjør at du fortsetter reisen inn i butikken som viser hva som er trenden nå. Presentasjonen og lagerbeholdning har alt å si om du er fornøyd med butikken, og det har akkurat denne!!
Mariann

Anonym sa...

Jag skulle gärna äta en god middag med dig Petra! Skulle vara så trevligt att se dig "live" : )

Länna är komplett!
Allt man kan önska - lätt som en plätt,
bara att klicka,
och efter postbilen blicka : )

Kram barbro

Susanna sa...

Jag har en liten dröm, fantasi snarare, att få äta på mateusporslin på mitt o min sambos bröllop! Men om jag dumpar honom för en stund! :) så skulle jag bjuda en person som jag aldrig har träffat, nämligen min mammas farfar! Jag har en kruka som han gjorde till min mammas farmor när min morfar föddes, hängde nån med? :) min mammas farfar var konstapel men hade som älsklingshobby att göra små sneda o mindre sneda krukor och vaser till sin familj, o jag spar min som ett minne av mitt genetiska arv.. Han skulle älska att äta middag på handgjort porslin! :).

Jag går in på Lännas hemsida för att även om jag vet att jag inte kan köpa allt jag önskar o vill ha där inne så blir jag inspirerad till att vilja göra fint omkring mig o min sambo.. Ibland är jag lite fjantig kanske men jag sparar alla vackra bilder i en mapp på datorn där jag samlar inspiration till den dag jag blir husägare.. :) det finns alltid tydliga bilder med bra information och allt känns sanslöst genomarbetat på hela sidan!

Har aldrig hållt tummarna så hårt!

Anonym sa...

Hei! Tusen takk for en nydelig blogg som gir meg masse inspirasjon og godt humør:)
1) Jeg kan desverre ikke velge bare en gjest,jeg må ha med meg alle "franskjentene" mine:) Vi er en venninnegjeng som studerte fransk sammen for mange år siden og selv om vi i tiden etterpå har bodd mange steder i verden og gått hver vår vei så snakkes vi ofte, og om noen få uker skal vi på tur sammen igjen,til Paris!Oh lykke:)Dette krever såklart endel planlegging og i ekte fransk stil så må det masse mat og vin til i en sådan anledning! Aller helst servert på Mateus porselen:)
2) Länne har en lekker nettbutikk som er lett å navigere i med et supert utvalg. Spesielt liker jeg barneromsutvalget:)Lekkert design etter min smak. Pluss for at man kan hente varer selv:)(siden jeg bor i Norge, så sparer jeg endel på det)
Krysser fingre:)

Inger

Anna F sa...

1: Mateusporslinet är det finaste porslinet jag vet. Varje gång jag är inne i Göteborg går jag in i en speciell butik som har Mateus i sitt sortiment. Då går jag där inne och känner med fingrarna på det stora fatet med fjärilar på. Jag tycker att det är så otroligt vackert! Och så går jag där och drömmer om att fatet skulle stå på mitt matbord och när mina kompisar kommer hem till mig skulle de utbrista ”Men ett sånt fint fat! Var har du köpt det?!” Men jag kan aldrig ta mig råd att köpa fatet… det fungerar inte när man är föräldraledig/student!

Skulle jag få chansen att duka fint med Mateus-porslin så skulle jag bjuda min bästis Therese.Hon blir min drömgäst med fokus på -dröm- just för att vi skulle prata om våra drömmar... När vi gick i högstadiet så umgicks vi nästintill dygnet runt och drömde och planerade mycket om framtiden... nu, 17 år senare träffas vi inte riktigt lika ofta… och det hade varit så härligt att få sitta bara hon och jag (utan att bli störda av våra fantastiska barn) och äta och dricka och prata om vad det blev av våra drömmar och om vad vi drömmer om nu… Givetvis skulle jag ha en liten present till henne… ett fjärilsfat (hon gillar fjärilar precis som jag).

2: När jag bodde en liten sväng i Stockholm strax efter gymnasiet hade jag en pojkvän som arbetade på just Länna möbler. En dag gick vi inne på möbelutställningen och jag drömde mig bort… då fick jag syn på soffan med stort S. Den bara stod där och var fluffig, stor och vit. Jag bestämde mig redan då för att jag skulle ha en sån soffa. (Även fast 11 000 kr var mycket för en 19-åring) Jag kom hem till Göteborg igen, utan pojkvän, men drömmen om soffan fanns kvar! Jag lyckades med att spara ihop pengarna och till slut lyckades jag även att få tag på soffan. Den flyttade in med mig när jag flyttade till min första egna lägenhet. Den har varit med mig i sammanlagt 4 lägenheter och 2 hus under 8 år och står fortfarande framför min tv och är fortfarande min favoritmöbel. Och det är det som jag tycker symboliserar Länna möbler, möbler som håller genom tiden och som håller god kvalitet (som tål att flyttas på, igen och igen...) Det är också den möbel som jag har fått flest kommentarer om hemma hos mig.

På Länna möblers hemsida kan jag ofta hamna på kvällen när barnen sover och då sitter jag där och drömmer, planerar och önskar hur vi ska ha det i vårt nya hus. (Ja, hus nummer 3 är på gång) Det är lätt att hitta saker man vill ha, det finns ett stort sortiment och butiken är lätt att förflytta sig runt på. Jag är mäkta imponerad av att det är gratis frakt, även utanför Stockholmsområdet. Det gör att man hellre skulle handla hos Länna möbler än hos någon annan faktiskt.

Ulrica Pålsson sa...

Ännu en fantastisk tävling du har i din fina blogg! Självklart deltar jag i denna oxå!

1. En drömgäst för mig hade varit min mamma! Hon gick bort i bröstcancer/levercancer när jag var 17 år, 2003. Eftersom jag var så ung när hon dog, hade jag inte lärt mig laga god mat, duka fint, med omsorg välja ut ett gott vin osv. Det som kan verka enkelt för andra, men omöjligt för mig är nog det jag skulle önska mig mest av allt! En fin middag till mamma, dukat med finaste porslinet.

2. Länna möbler, en webshop jag uppmärksammat genom HoP bloggen! Har förutom superfina saker, trevliga erbjudanden en lättnavigerad sida! Med på tok för mycket saker som ger mig ha begär.

Jag håller tummarna!
Kram Ulrica

Snor och Glamour sa...

Nej, men det här kan jag ju bara inte missa!

1. Självklart bjuder jag med min farmor Gurlie. En liten kvinna, knappt en-och-en-halv-meter hög. Men ändå så stor. Som 86 år gammal, med nyligen bruten lårbenshals, bär decimeterhöga klackar och kilar ner på stan för att träffa sina ”bekanta fruar”. Som matchar läppstiftet med färgen på glasögonbågarna. Som gör sig extra fin när hon går till sängs ”Ifall något händer under natten, så ska jag inte behöva skämmas inför ambulanspersonalen”. Och som framför allt: började förklara för mig redan när jag var 3 år hur viktig dukningen är. "Det är minsann inget man rafsar ihop. Den planerar man noga och omsorgsfullt. Man putsar sina tjusigaste bestick och plockar fram det flottaste porslinet. Och så dukar man minst en dag i förväg, så att det finns tid att känna lite på det hela."
Självklart bjuder jag med farmor Gurlie på min middag. Hon kommer älska det!

2. Länna Möblers webshop är ju som en liten drömvärld... Jag älskar att alla de härligaste varumärkena finns samlade på en plats. Det händer att jag kilar in i webbutiken för att inspireras och drömma mig bort en liten stund. Ibland klickar jag hem något fint. Och då blir man ju extra lycklig för att frakten är fri och att servicen trevlig.

mariasvitabo sa...

Vilken underbart lyxig tävling! Oh, vad jag vill vinna!!

1. Min drömgäst till mitt favoritporslin är min absoluta favoritperson, min älskade mamma<3 Hon skulle ha fyllt 60 år detta år och vad skulle då inte vara bättre än att få ta ner henne ifrån himmelen och njuta av varandra under en middag med det finaste porslinet!

2. Länna möbler är den bästa butiken eftersom man enkelt kan klicka hem varor kostnadsfritt när man själv har tid! De har den bästa blandningen av möbler och ting som har det lilla extra, det gillar jag!!!

Alfreds mamma sa...

Jag skulle bjuda min mamma som gick bort för tidigt. Jag skulle berätta om den underbaraste av alla som gifte sig med mig. Att jag har en son som är så lik henne.

Att gå in på Lännas webb är som att gå in i en egen värld. En värld av inredning, stil och skönhet i en underbar atmosfär.

Hoppas man vinner. Toppen sida P!

the super ordinary sa...

Jag skulle dra ihop hela vårat kompisgäng på en middag tillsammans!! Vi skulle laga all mat tillsammans och förhoppningsvis få duka hela vårt långa bord med det vackra porslinet Mateus från Länna. Sen skulle vi sitta där och njuta av allt fram till småtimmarna.. Vilken lycka!!

Länna Möbler är en godisbutik helt i min smak! Med mycket gott och blandat!

Tack för en fin tävling!!

Mia

Anonym sa...

1; Min drömgäst är: mannen i mitt liv... Han som efter 14 år och flera barn fortfarande gör mig helt varm i hjärtat bara jag tänker på honom. Som en överraskning när han kommer innanför dörren, levande ljus rosblad uppför trappan och där möts han av en underbar doft av nylagad mat,han fortsätter in till vårt nybyggda kök ser han ett sådant underbart uppdukat bord med mateus uppläggnings fat, tallrikar uppdukade i skinande vitt, glas på hög fot med amarone´s röda vin i, levande ljus helt fantastiskt!! Mycket skratt och prat långt in på småtimmarna det är kärleksfull livskvalité.

2; att Länna blev utsedd till bästa webbshop 2010 förvånar mig inte, den kommer säkerligen bli utsedd 2011 också, har själv handlat en hel del där och kommer helt klart fortsätta göra det.Bättre service, varu kännedom, smidighet, och brinnande intresse för det de gör är svårt att hitta på marknaden.
Att kunna sitta i lugn och ro, kolla på allt ifrån små små STARK betydelsefulla inrednings detaljer till stora tunga möbler och få sitt hem till perfektion är himmelskt. Att kunna hitta allt detta på ett och samma ställe det är det bästa med Länna.

Carpe Diem /Annie Henningsson Jönköping

Nettskie sa...

Utan tvekan skulle jag bjuda Leila Lindholm, hon verkar vara en underbar människa; trevlig, duktig på mat som dessutom skulle kunna ge mig massor av stylingtips både på dukningar och på inredningsdetaljer till mitt hem.

Länna möbler är en favoritbutik på nätet, de har möbler med stil och designklassiker som inte går ur tiden. Ett bra koncept!

Håller tummar och tår att jag vinner, en stor dröm är att kunna duka vårt julbord med porslin från Mateus.

Stora kramar

Elna sa...

Jag skulle fixa kalas för min brorson och mitt gudbarn som fyller 4 år. Så skulle jag hoppas att hans låtsaskompis Göran skulle komma... Det hade varit såå kul att träffa denna unika kille. Han är 3 år och lång ända upp till molnen, som min brorson säger. Han var 35 år när han föddes och har nu "växt ner" till 3 år. Han jobbar med allt från bonde till läkare , brandman m.m. Finns det någon mer speciell?

Länna möbler har allt man kan önska sig... Såklart klassiska möbler som håller flera generationer. Äkta rakt igenom!!! Älskar det!!

Måste bara säga att det är ju riktiga superpriser du har i tävlingarna... Precis det jag önskar mig!

Anonym sa...

Hej härliga tävling!

1. Jag vill bjuda vackra kronprinsessan Victoria på en härligt god husmanskost på underbart porslin. Då skulle jag få chansen att ställa många frågor till denna beundransvärda kvinna och jag är säker på att jag skulle få tillbaka kloka svar som berikade mitt liv.
2. Länna möbler - klicka hem vackra klassiker och trendiga moderniteter. Det är inspirerande och enkelt på samma gång.

Johanna, Sommarbo

Anonym sa...

Även om det är omöjligt skulle jag vilja bjuda min kära pappa som är uppe i himlen. Det är snart 6 år sen han gick bort och det har hänt så mycket under dessa år. Han hade gått och väntat på att få barnbarn och hann träffa sitt första barnbarn under några månader. Nu har det kommit ytterligare 3 st och alla har ngn egenskap som påminner om lilla pappa. Skulle vara så kul och få sitta och prata med honom om allt gamla minnen och allt som hänt. Han var även väldigt intresserad av konst och hantverk så pricken över i:et skulle vara och få äta på fina servisen från Mateus.

Vad kan man säga om Länna mer än att de har verkligen allt. Kan drömma mig bort i många timmar på deras hemsida.

Lotta sa...

åh jag älskar Mateus!!!

Jag ser fram emot framtiden. Då mina barn blivit vuxna, kommer till mitt varma kärleksfulla hem tillsammans med deras barn, mina barnbarn ♥, och äter söndags middag ihop med mig o min gamla gubbe. Då skall vi äta på Mateus porslin som är lika vackra som 30 år tidigare.
Mina drömgäster är alltså mina barn som vuxna och mina barnbarn. Det är min högsta önskan, att när jag är en gammal tant, att vi alla är friska och lyckliga och jag kan vara en riktig mys mormor och farmor, med stora varma familjemiddagar.

Jag tycker det som gör Länna till bästa webbshop är att de har fina välkända varumärken samlade på en plats, som lockar den inrednings och design intreserade till köp med deras tydliga lätt navigerade avdelningar där man lätt hittar den möbeln/prylen man söker. Fina bilder på alla artiklar och dessutom fri frakt inom sverige!!

Johanna sa...

Lite big dreaming här, men jag skulle definitivt bjuda Barack Obama till bords om jag hade chansen. Vi skulle prata om alla mellan himmel och jord, och äta svensk husmanskost på finaste Matues-porslinen.

Jag tycker att Länna Möbler är helt komplett, med välkänd design, toppkvalitét, en hemsida som är förvånande lätt att hitta i med tanke på hur många produkter som faktiskt finns där, och som om inte det vore nog är det ju fraktfritt. Det är ju toppen!

Många kramar från en Johanna som drömmer om många höstmiddagar på fint handmålat porslin :)

josephine sa...

Vilken superbra tävling!!! Hoppas hoppas hoppas...håller tummarna hårt som bara den;)

1. Om jag vann skulle jag kasta ut barnens plastservis som idag består av omaka delar och färger. Sen skulle mina små söta "juveler" äta som små prinsessor rosa Mateus porslin från Länna.

2. Idag var faktiskt första gången jag hörde talas om Lännas webbutik, men nu har en helt ny värld öppnats för mig som bor mitt ute i skogen. Nu kan jag enkelt "klicka" hem alla fina saker. Fraktfritt dessutom!!

Postadress Torslanda sa...

1.Min drömgäst är bakdrottningen Leila. Hon verkar vara en så varm, härlig och generös person. Så där så att det känns genom tvrutan. Och hon är säkert den som alltid fixar och pysslar - tänkt att få duka med fint Mateusporslin och bjuda henne på middag. Det skulle säkert vara en middag med massor av positiv energi.

2. Jag tycker att Länna har en otroligt bra webshop med ett brett utbud av intressanta varumärken - bredd och ett djupt sortiment - i en lättnavigerad & tydlig webbshop. Att det är fraktfritt för alltid Länna till ett förstahandsval. Jag har varit supernöjdnöjd med både kommunikation och leverans vid varje köp.

Malin Cicilia sa...

Jag skulle bjuda min blivande makes farfar på middag. Han gick bort för många år sedan men min fästman lyser upp varje gång han pratar om alla minnen de skapade tillsammans och han var en viktig person för honom under hans uppväxt. Jag tror att jag hade tyckt väldigt mycket om honom om jag fått träffa honom och jag hoppas att han skulle godkänt mig! Att få bjuda hans farfar på middag vore underbart, och det är en person som kommer vara saknad på vår bröllopsdag. Han var en man som inte unnade sig lyx i onödan. Han tyckte schampo var överskattat, det fungerar alldeles utmärkt med tvål! Därför skulle jag vilja bjuda honom på en middag serverad på det finaste porslinet.

Jag har inte hört om Lännas webshop tidigare men föll för det varierade utbudet och den klassiska stilen på möbler och inredningsdetaljer. Jag tycker det är toppen med butiker på nätet när man bor i en småstad som jag gör. Ett stort plus för utbudet!

Anonym sa...

Vilken härlig tävling.

1) Jag skulle duka upp bordet i rosa och vitt för att sedan äta middag med mig själv (fem år fram i tiden). Pefekta sällskapet, jag får små hintar om vad som komma ska. Helt enektl en middag med den som faktiskt står mig närmast och som jag hela tiden vill "lära" känna mer och mer... =)

2)Bästa med Länna Möbler? Jo känslan av att befinna sig mitt i den trendigaste märkesbutiken på en stor shoppinggata samtidigt som man sitter hemma i pyjamasen och myser i soffan. Vardagslyx och det säker bara "klick".

/Madde

Anna sa...

Livet handlar om att fånga ögonblicket innan det är försent. Därför skulle jag vilja bjuda min farmor och mormor på en mysig middag här på ön. Jag skulle så gärna vilja veta mer om livet förr och få höra om deras livserfarenheten.De har så mycket att dela med sig av för framtiden. Husmorstips, härliga recept, stickprojekt, barnvisor från förr, tips och tricks och en stor portion livsglädje.

Länna möbler känns proffsigt, genomtänkt och handplockat. Där finns massvis med inspiration, klassiker och nyheter. Sidan är överskådlig, kundservicen är suverän och den fria frakten är ett stort plus. Heja, heja

Gika i Luleå sa...

Vilken tävling!

Om jag fick välja en gäst, så skulle jag bjuda min storasysters biologiska pappa, som gick bort för några år sedan.
Min storasyster har aldrig träffat honom, hon tänkte flera gånger ta kontakt med honom men det blev aldrig av..Sen en varm sommardag kommer en polisbil upp på gårdsplanen och delger min syster att hennes pappa har dött.
Hon skulle få min plats vid bordet och det skulle kännas så rätt i hela hjärtat att hon får den möjligheten. <3

Länna har ett brett utbud med något för alla smaker. En välgjord webbshop som man vill besöka igen,igen och igen.

Tusen tack för en toppenblogg!

Anonym sa...

Jag lägger drömmarna åt sidan just nu och skulle gärna bjuda min absolut bästa väninna på middag nu. Hon och hennes man och barn går igenom en jättetuff sjukdomsperiod just nu och som vän är det alltid svårt att stå bredvid och titta på och önska att det vore något mer man kunde göra för att underlätta eller ta över en del av deras smärta.Bara att få äta på Mateus är min dröm, och att ha min bästa vän mittemot och glädjas åt att ha henne samt att finnas för henne en stund räcker för mig...

Länna möbler, ni har supersnygga foton och en attraktiv framtoning. Att ni dessutom satsar på bredd i ert sortiment med många olika märken och designers gör att det verkligen finns något för alla. Jag får känslan av en tidlös men ändå modern websida.

Maria i Nyköping

Eddan sa...

Om det var möjligt (och det är det väl i drömmarnas värld) så skulle jag vilja göra en tidsresa tio år framåt i tiden och bjuda mina döttrar som då kommer att vara 20 och 21 år. Då skulle jag få facit på hur de upplevt sin uppväxt och om jag skött mitt mammajobb bra ;-). Tänk att få höra om deras framtidsdrömmar och tankar om kärlek - nu är det mest Nintendo och fotboll som gäller :-D.
Länna Möbler är en komplett butik. Det känns som om jag skulle kunna möblera ett helt hem från grunden med saker jag finner där, från tapeter, möbler och till sista lilla bling-blingpiffet.
Håller tummarna för att jag ska turen med mig!
Kram från Anette

Anonym sa...

Jag skulle vilja äta middag med M.Montazami för att hon inspirerar mig till att vara en positiv, glad person och hon får mig att hellre locka håret än att sitta o gro igen i en för stunden hopplös situation.
Länna har en websida som framförallt är enkel att leta efter det man behöver, få information o estetiskt tilltalande
"vem e det där...det e ju du på semester...klockren"

J sa...

1. Vår dröm gäst är inte EN gäst utan alla våra nära och kära. Vi skulle vilja bjuda dem som står nära till vår förlovningsmiddag. Vi hoppas kunna samla alla nära och kära, från världens alla hörn på en underbar middag i kärlekens tecken. Där man glömmer allt som varit och lever för stunden för att enbart fira kärleken.Vi vill då kunna bjuda på underbara rätter på underbar keramik i en mix av de härliga färgerna som Mateus erbjuder. En kväll med glädje och skratt, vänskap, familj och kärlek. En middag som vi hoppas kunna föda mer kärlek. Denna tävling var därför som gjord för oss. Vi håller tummarna.

2. Lämna möbler ÄR Sveriges bästa inredningsbutik med ett riktigt bra sortiment. Hos Länna kan man hitta allt man söker. De erbjuder klassisk design samt nyheter inom olika prisklasser. Man hittar i butiken allt från möbler till inredningsdetaljer och kan skapa sig en egen helhet! Att bara få drömma sig bort en stud via deras hemsida är himmelskt!

Anna Sk sa...

Ja men visst vill även jag tävla!!!!

Tänk att ha fått bjuda underbaraste Astrid Lindgren på en riktig långsittarmiddag med underbart Mateusporslin som guldkant! Astrid har alltid varit, är och kommer alltid att vara min favorit alla kategorier. Hennes klokheter och underbart knasiga ideer har genomsyrat hela mitt liv och om livet känns mörkt och deppigt brukar jag läsa ur någon av hennes fantastiska böcker.
Tänk att få sitta en hel eftermiddag/kväll och prata, diskutera och insupa lite av hennes fantastiska person... suck.. "En sån här kväll känner man livet i sej." (citat av Astrid)

En välsorterad butik med stil och variation,
bästa shoppingbutiken för dig med inredning som passion!

House number 15 sa...

WOW vilken tävling! Jag gör ett försök.

Vem är min drömgäst då? Ja, första tanken skulle jag säga min man, menmen njaa han sitter jag ju med vid dukat bord var dag och nu fick man faktiskt drömma inte för att jag inte brukar drömma om min älskling. Nej, min drömgäst skulle bli en av världens bästa artist nämligen Bono i U2! Att jag valde just Bono är att jag lyckades inte få tag i några biljetter när de var här 2009. Nu tänker jag smart...han får allt ta med sig hela bandet och ha en minikonsert just för mig, efter middagen förstås.

Lännas webbshop är lättöverskådlig och inte så rörig som många andra shopar är. Enkel och snygg helt enkelt!! Sen att de har fraktfritt gör att den får en guldstjärna i kanten.

Hoppas nu på en enorm stor tur!

Kram Christina

Anonym sa...

1. Det känns som om det är omöjligt att komma på den den "perfekta" drömgästen när man läser om alla fantastiska människor, både levande och döda, som andra vill bjuda in. Att föreslå sin man som ju hade varit det självklara valet känns föga originellt men om maken får vara med på ett hörn också så hade jag bjudit in Ferran Adrià, men bara om han först ställde sig bakom grytorna! Han var kock på restaurang El Bulli som flera år i rad blev rankad som världens bästa. Det var i princip omöjligt att få ett bord (jag lyckades aldrig) och nu har El Bulli tyvärr stängt så att ändå få äta få äta denne kocks mat (och då på ett fantastiskt porslin) vore förstås riktigt "stort"! Det känns lite märkligt att föreslå en annan kock i ett inlägg där det står om Marcus Samuelssons samarbete med Matteus, men Marcus mat känns mer lättillgänglig för mig med tanke på att han öppnar Norda Bar & Grill i Göteborg nästa år!

När det gäller Länna möbler så tycker jag utbudet i kombination med en lättnavigerad sida gör webshopen till en riktig vinnare! Att man dessutom har en trevlig kundservice och bra erbjudanden i kombination med fri frakt gör att jag förstår varför Länna blev utsedd till Sveriges bästa inredningsbutik på nätet förra året!

Kram Linda (Göteborg)

Anonym sa...

1. jag bjuder Magdalena Ribbing, så kan vi njuta av god mat, diskutera vett & etikett hålla traditioner vid liv & jag kan stoltsera med mitt nya fina porslin fr Matteus.

2. Vardagslyx! Jag sjunker ned med en Latte, drömmer mig bort och in i en ny värld med fantastisk inredning. Vaknar till, och inser att det är bara ett knapptryck bort. Creme de la creme,oavsett ekonomi. Det finns något för oss alla. Det är Länna möbler för mig.

//Helena utan egen Blogg ;)

Anonym sa...

1.Min storasyster som jag precis fått reda på att hon har cancer. Har inte träffat henne på 10 år och har saknat henne...livet är för kort,man stannar upp och inser vad/vilka som är viktiga i livet. Skulle kunna vara den återföreningen mellan oss som jag drömt om, att få bjuda henne på en riktigt fin middag på det finaste porslinet jag vet - MATTEUS och att det skulle kunna vara början till ett nytt kapitel i våra liv igen - tillsammans!

2. Länna webbshop - inredning för alla smaker och stilar, unikt och exklusivt eller trendigt och modernt. Med Lännas breda webbshop har alla tillgång till att kunna få sitt drömhem!

Mvh
Nettan

anettevit@hotmail.com

Madde sa...

Åh så svårt att välja bara en middagsgäst. Skulle vilja sitta i lugn och ro och äta med min kära syster, en småbarnsmamma med två busiga pojkar. Som jag älskar mer än allt. Skulle vara roligt att äta middag med systers stora pojk som är fem år och lyssna på allt han vill säga, han är nämligen väldigt duktig på att prata:) Fast jag vet att han skulle inte klara att sitta still mer än fem minuter! Lika mysigt är det att äta middag med syrrans andra son som är snart ett år. Men det är egentligen bara för att han otroligt gullig att kolla på när han äter med hela sin kropp, sötnöten. Skulle också gärna äta med pappa som jag nog faktiskt aldrig gjort, bara han och jag sådär. Lilla mamma får jag ju inte glömma bort, hon är så värd att bli lite bortskämd med god mat på vackert porslin. Sen har ju min älskling.. Han är faktiskt också värd att bli bjuden på god mat. Visserligen uppskattar han inte fint lika mycket som jag men god mat gillar han massor! Så som livet är just nu så är det dessa sex personer jag helst skulle vilja äta middag med. Svårt att välja bara en när jag har världens bästa familj!

Har kikat många gånger på Lännas hemsida och nästan drömt mig bort bland alla fina möbler och inredning dom har. Utbudet är stort och servicen verkar ju vara mer än bra då man läser vad alla skrivit. Skulle närsomhelst beställa om det fanns pengar över för just nu går våra pengar till vårt drömhus som vi ska bygga om cirka ett år. Men sen när det är klart ska jag/vi börja spara pengar till alla fina grejer som ska finnas inuti vårt fina hus. Där har ju faktiskt Länna det mesta:) Ännu gladare blir jag ju mer att jag kan ta del av alla fina grejer då jag bor i liten stad. Yeajj för webshopping! Yeajj för Länna!

Tack och hej från mej! Madde

Anonym sa...

1. Min drömgäst skullle vara min älskade farmor på 95år. Tänk att få sitta ner och prata med och rå om henne en hel kväll och lyssna på allt fantastiskt hon har varit med om i sitt liv och samtidigt få bjuda henne på middag på erat fantastiska porslin. Det skulle vara helt underbart.
2. Helt klart den bästa inredningsbutiken på nätet. Har verkligen allt man kan önska sig. Älskar dessutom att det är fri frakt.
// Theresa

Anonym sa...

1. Jag bjuder in smakens mästarinna Estrid Ericsson, Svenskt Tenns grundare. Vi talar om hur hon vågade, hur man blir en bra företagsledare och framförallt om vackra ting. Vad tilltalar Estrid 2011 undrar jag och är ganska övertygad om att hon gärna sett Mateus inne på Strandvägen.

2. Länna har lyckats med det svåra, att locka kunden som vet vad den vill ha men inte har tid för att leta. Hos Länna finner man nämligen handplockade klassiker, roliga nyheter - utvalda ting helt enkelt. Det ger mig som kund trygghet och framförallt ett vackrare hem.

Hoppas på ett vackert dukat bord med lila Mateusporslin gör Malin i Göteborg. Puss på Er!

Anonym sa...

OM jag vann Makalösa Mateus för 10 000 pix, så skulle jag bjuda Per Morberg på fin middag med det så underbart vackra Mateus porslinet. Han hade fått laga maten tillsammans med mig, lära mig små knep eftersom jag älskar att duka fint och göra smarrig middag.
~ Kanske kan jag lära honom att inte ta sig i håret hela tiden medans han lagar maten :)
Det hade varit en liten dröm middag för mig OM jag bortser från att äta med min fina man och älskade ungar:)

Varför jag gillar Lännamöbler så mycket..jo, för att de är så bra på att inspirera och ha ett fullkomligt super sortiment med nyheter som uppdateras och gör att det kryper i mina inredningsnerver av bara fan:)Om man nu får svära:)



Bästa Hälsningar ~Too di boo som finns på liteoddmycketmolly@blogspot.com

Anna sa...

Hej!

Japp, jag är med och tävlar, brukar annars vara lite tveksam till tävlingar men detta kan jag inte missa en chans på, så är det ju bara!! Mateusporslinet är ju allas dröm… :D
Åååh, det finns ju så många jag skulle vilja ha kring det bordet… Vill ha någon som lever i nutid … Gäller ju att begränsa sig här nu för annars skulle det bli för svårt att välja!!

Människor som bla korsat min tankar är Mia Skärringer för hon är så härlig, Alex Schulman för han är så rapp, Mads Mikkelsen för han är så vacker, Lena Endre för hon har alltid varit en favvoskådis, Robert Gustavsson för han är ju ett geni, eller varför inte Gud själv, för jag vill veta hur han tänker eller nått åt det hållet!

MEN jag har valt ingen mindre än Mark Levengood som min Drömgäst!!! Han har en sån otroligt ödmjuk utstrålning och verkar vara en väldigt sympatiskt och klok människa!! Jag tror vi skulle ha jätteroligt!!

Varför Länna Möblers webbshop? Det måste vara för att de har klassiska och moderna möbler, ett brett sortiment med högsta kvalitet och förmågan att inspirera och möta sina kunder med stor kunnighet och service!! De mesta än kund kan önska sig helt enkelt!!

Hälsningar från Anna
www.ettseptemberbarn.blogspot.com

Life by Tess sa...

Oh my vilken tävling som man självklart inte kan undgå:)

Att drömma är det inget fel på alls men "en drömperson" för en småbarnsmamma som moi vore att få samla de käraste vännerna på en riktigt vänskaplig tjejmiddag och bara få vara de girls man också är. Stora matbordet dukat med duk från Day home, finaste keramiket från Mateus och piff från Tine K med färska krispiga blomster. Vi mamis får glittra ikapp en stund, gå loss i köket och avnjuta måltiden. Slutligen, som pricken över i vore den finaste give-away att få ge en liten present från Mateus och presentkortet.

Länna Möbler har en seriös framtoning med enkel "navigering" i shopen och för att inte tala på alla deras märken som gör hemmet till det lilla extra. Perfekt för oss som har längre avstånd till fina inredningsbutiker. Fri frakt och många olika betalalternativ är toppen för kund.

Tack Philia för en inspirerande blogg och Länna Möbler för en så generös tävling!

Marie sa...

Hoppas att ärlighet varar längst.

Min drömgäst är En spegel.
Jag har också bortgångna släktingar som jag verkligen skulle vilja fråga om allt möjligt, och dokumentera för eftervärlden på något sätt, och det finns massa spännande nutida personligheter, men just nu skulle jag bara vilja sätta mig ner ensam vid ett bord, blicka in i en spegel och känna efter en liten stund; Tjena Marie, det var ett tag sen vi sågs, hur mår du nuförtiden? Ta ett djupt andetag och pusta ut, tanka lite energi i vardagen.
Frågan är bara: ska jag ta mig tid att njuta av att laga en trerätters festmåltid efter avancerat recept - som omväxling till korv, korv, korv - eller ska jag bara lägga upp en chokladkaka på mitt gula fjärilsporslin från Mateus och slänga upp fötterna på bordet...?

Länna möbler kände jag inte till tidigare, men har nu surfat runt hela websidan (på en iPhone eftersom jag måste kunna amma samtidigt!). Rent funktionellt är sidan kanon; lättmanövrerad och tydlig även från en smartphone. Sortimentsmässigt är det coolt att kunna köpa klassikern Ägget i samma butik som moderna Rice-skålar! 

Anonym sa...

Min drömgäst är utan att tveka en sekund Paulo Coelho. Han är inte bara en fantastisk författare utan även en filosof som inspirerar mig starkt. Många av Coelhos böcker handlar om människor som följer sina drömmar och upptäcker sig själva. Trots att de möter på svårigheter längs vägen fortsätter de ändå kämpa för att fullfölja sina drömmar. Och så är det för oss alla. Någon gång möter vi svårigheter på livets väg med genom att kämpa så når vi tillslut vårt mål. En bokmal som jag är vore det en stor ära för mig att få sitta vid ett bord dukat med Mateusporslin och få prata med Coelho om livet.

Länna erbjuder väldigt vackra möbler. Den håller sig varken till en stil- eller tradition utan erbjuder varierat för alla smaker. Man får lust att göra om hela hemmet när man klickar runt på webbshopen!

olivia.magdalena88@hotmail.com

Anonym sa...

1. min drömgäst är enkel. Min mamma, min älskade mamma som lämnade mig alldelse för tidigt. Är nu 11 år sen hon gick bort.jag va bara 17 när hon lämnade mig. min mamma va alkoholist,hon va 44 år när hon somnade in i sin sambos famn i deras säng.
skulle ha dukat med vackra lila tallrikar som va min mammas favoritfärg. en vacker höstdukning med lila och oranga toner. och självklart får mamma göra sin godaste lasagne!


2. Länna möbler har ett fantastiskt sortiment, har handlat massor med möbler och porslin hos dom. väldigt trevliga människor i personalen! kan inte annat än säga att de va på tiden att Sverige fick Länna Möbler att shoppa på!

Anna

Lena sa...

Min drömgäst vid matbordet som dukats med Matus oerhört vackra porslin är den man som var min ungdoms kärlek. Nu har vi mötts igen efter 30 år och det är som tiden stått stilla. Jag kan inte tänka mig någon annan person som jag hellre skulle vilja dela min upplevelse med än honom!

Länna har allt! Med sitt utvalda sortiment av design och vackra produkter kan du hitta det mesta som du behöver till ditt hem. Att deras tilltalande webdesign gör det lätt att hitta rätt bland alla produkter gör Länna till en självklar vinnare!

Lena sa...

Min drömgäst vid matbordet som är dukat med Mateus oerhört vackra porslin är den man som var min ungdoms kärlek. Nu har vi mötts igen efter 30 år och det är som om tiden stått stilla. Jag kan inte tänka mig någon annan person som jag hellre skulle vilja dela min upplevelse med än honom.

Länna har allt. Med sitt utvalda sortiment av design och vackra produkter har du nästan allt du behöver till ditt hem. Att deras tilltalande webdesign gör det lätt att hitta rätt bland alla produkter gör Länna till en självklar vinnare!

Elin V sa...

Min drömgäst skulle vara Prins Daniel. Få diskretare hur det är att gå från vanlig okänd "Svensson" till Prins i Sverige...

Jag gillar Lännas webshop pga deras stora utbud av roliga, snygga, udda, moderna möbler, textilier mm, saker som inte alltid är så lätta att få tag i när man bor i en mycket liten Småländsk håla....

Memyselfelin@hotmail.com

Anonym sa...

Hej P!
En sån fantastisk tävling!

Jag vill bjuda Jan Guillou på middag! Jag skulle vilja prata med honom utanför TV kameror etc och höra honom berätta om svensk historia. Jag tror att det vackra vita Mateusporslinet skulle ge honom en krispigare inramning så han inte behövde framstå så väldigt macho utan bara lugnt berätta om Brobyggare och annat för mig medan vi åt en god höstmiddag med mycket vilt på tallrikarna och med bordet dekorerat av rönnbär, lingon, nypon och andra höstfärger tillsammans med de vita vackra porslinet!

Att Lännas webshop fått pris är lätt att förstå - ett handplockat utbud som känns personligt och väl sammanhållet. Det i kombination med att sidan är väldigt lätt att navigera på och enkel att handla av. Enkelt och stilrent alltså - både i utbud och utformning!

Hälsningar
Åsa P/Nacka

Anonym sa...

En inspirerande person som jag tror och hoppas uppskattar ett vackert dukat bord med gediget och fint porslin är Amelia Adamo. Under min långa skogspromenad igår, lyssnade jag på hennes sommarpratarprogram och återigen får denna kvinna mig att bli varm och lite lycklig inombords. En frispråkig och färgglad kvinna som vågar ta för sig och alltid är slående vacker..

Min personliga uppfattning om Länna möbler och dess webbshop är att det är väldigt positivt med fraktfri leverans (avskräcker inte den som bor på landet långt ifrån butiken). Det finns alltid något inspirerande för alla personer, både till den unga donnan som precis flyttat till sin första lägenhet och vill förverkliga sina drömmar. Samtidigt som den gamla mannen med många designklassiker i sitt hem fortfarande kan bli överraskad och inspirerad av ert sortiment. Detta är för mig en lyckad affärsidé och förhoppningsvis en långsiktig sådan.

//Helena W

Elin Gustafsson sa...

Oj, vilken tävling! :)
Jag skulle utan tvekan bjuda in Efva Attling till ett omsorgsfullt bord dukat med Matteus vackra romantiska porslin. Varför? Jo, för jag tycker denna kvinna är något alldeles extra, hon har varit med om mycket och står verkligen för allt det där som jag gillar hos människor. Våga vara sig själv och inte vara rädd för vad andra tycker och tänker. Hon uttrycker sig så enormt i sina smycken och accessoarer, vilket jag beundrar.

Lännas webbutik är klart den bästa då den är enkel att "surfa" runt i, deras sortiment är för alla smaker - allt finns helt enkelt. Att det dessutom är fri frakt och att det finns olika betalningsmöjligheter gör det inte sämre.

hemMAMAmi sa...

Drömmiddagen skulle bestå av alla mina kära vänner och familj, alla sittandes runt ett stort bord dukat med Matheus meets Marcus-porslin (heeeelt min favorit!)med tiotals levande ljus och en härligt rykande köttgryta. Till efterrätt skulle vi njuta av en smarrig äppelpaj vid öppna spisen, virade i sköna plädar.

Länna Möbler är en helt ny webbshop för mig, men blev verkligen förtjust i sortimentet! Undrar inte alls varför den blivit utsedd, där finns något för var och en. Ett mycket brett sortiment och bra layout!

Linda sa...

Å detta underbara porslin skulle jag duka med till Olga Rönnberg som bloggar för Mama. Tänka att få lite trängingt tips under en god midag på fint porslin och så skulle jag berömma henne för hennes framgång efter sina tvillingar.

Länna möbler tilltalar mej för deras stora utval och att de har en snygg och stilren webb butik.

Anonym sa...

Jag skulle bjuda min pappa som jag saknar varje dag sedan han gick bort när jag var endast 16 år.
Vi skulle sitta som en enda stor familj tillsammans, han skulle då få träffa min underbara familj och mina barn skulle äntligen få träffa sin morfar. Länna möbler är en underbar affär det som är mest utmärkande är att de har gratis FRAKT, helt fantastiskt.

Anonym sa...

1. Jag skulle välja att bjuda in min kära morfar, som alldeles för tidigt rycktes bort från livet. Gärna tillsammans med resten av familjen så att vi blir samlade allihop en sista gång. Min morfar var den som alla tyckte om, han var den som vid varje middagsbjudning eller kalas fascinerat sa "ååh, så mycket mat här är!" och riggade upp filmkameran på stativet framför det dignande julbordet för att i flera timmar filma all mat (!) med våra samtal i bakgrunden. Jag skulle skapa den vackraste höst-dukningen med eldsprakande löv, saftiga höstäpplen, tända ljus och väl-matchat porslin till denna minnesvärda kväll.

2. Länna möbler är en stilfull webshop med klass och väl utvalda produkter vilket gör den unik och framstående. Det väl utvalda sortimentet följs av en röd tråd genom alla produktkategorier. Guldstjärna & fullträff helt enkelt.

Lycka till med butiken i fortsättningen! /Erica Antonsson, starbeauty8@hotmail.com

Sussi sa...

1. Jag skulle vilja bjuda in fina kloka Astrid Lindgren. Först skulle vi mumla "döden, döden, döden" som hon gjorde med sin syster för att få det samtalsämnet avklarat och sedan skulle vi äta och dricka tills vi "tagit tabberas". Så skulle vi dela små hemligheter och historier och jag skulle äntligen få fråga henne om hur hon kunde känna alla barn så bra.
2. Sidan laddar snabbt. Och för mig som jobbar med personer med funktionsnedsättning, bland annat äldre och personer med synnedsättning som surfar mycket, är det en glädje att sidan är ren och tydlig och saknar onödig grafik.

Mikaela sa...

Sicken tävling. Här gick jag dag ut och dag in. höll tummarna för att min lilla apa och jag skulle kamma hem vinsten i förra tävlingen tillsammans med House of Philia och LÄNNA MÖBLER. Det blev inte jag. Ett litet ljus släcktes. För att genast lysas upp igen. Av nytt hopp.

Min absoluta favoritgäst att bjuda till ett bord dukat med Mateus. EMMA HAMBERG. En kvinna som genom sina skisser, texter och vackra bilder inspirerar mig. Mamma till tre söta flickor och fru i ett helt fantastiskt inrett hem. Som dessutom skrivit inte fler än två kokböcker fylld av mat som satt guldkant på vår vardag. Ett bord dukat med Mateus. Perfekt. Då slipper jag leva upp till några större matlagningskunskaper. Ingen skulle ändå lägga märke till maten ;)

Länna möbler säljer TING MED SJÄL. Kärlek vid första ögonkastet. Som kan gå i arv i generationer. Dessutom kan jag utav egen erfarenhet intyga god SERVICE, KVALITET och snabb LEVERANS.

Spännande, spännande...!!!

JOANNA - mammas dotter sa...

1. DET SJÄLVKLARA VALET ÄR ATT BJUDA MIN ÄLSKADE MAMMA!!!! Mamma dog i fredags (52år gammal). Hon älskade inredning, porslin och vackra textilier. Att få bjuda in henne till ett VACKERT dukat Mateusbord, få se henne, le, skratta och njuta av livet som bara hon kunde - DET ÄR VAD JAG ÖNSKAR!!

2. LÄNNAMÖBLER - jag gillar att gammalt traditionellt möter nytt och fräckt. Sen ligger det en känsla av GOTLAND över hela butiken vilket gör att jag fastnat för den - den rena, fräscha och skira men ändå lite rufft med härlig BETONG (mitt nuvarande favoritmaterial).

Carin Johansson sa...

Min första tanke var att jag skulle välja en kändis men den jag verkligen skulle vilja bjuda är min bästa kompis Emelie. Med henne kan jag prata med allt om. Efter en middag med henne blir jag både klokare och får bättre självinsikt. Vi är båda helt sålda på Mateus men eftersom jag är student nöjer jag mig vid att önska mig Mateus till jul. Men tänk att få duka boret med Mateus porslin och laga en underbart god middag och bara sitta och prata och skratta i timmar med min bästa kompis!

Länna möbler är en webbshop som har allt! Jag inspireras av sidan! Som jag nämnde tidigare är jag student och det jag gör när jag vill peppas och drömma är att jag går in på Länna möbler. Jag lägger allt det jag vill ha i varukorgen, och då menar jag verkligen allt! Det får mig att sätta fart med skolan så att drömmen snart blir verklighet! För Länna möbler är en webbshop som har allt, jag kan ju inreda hela lägenheten med Länna möbler, och mina drömmars hus!!
Ha en underbar dag!
Carin Johansson
carin.johansson@hotmail.com

Rebecka sa...

1.Vem skulle jag vilja bjuda på middag, svårt, det finns ju så många spännande människor här i världen. Men nu skulle man ju välja EN och då får det nog ändå bli någon skruvad version av den där pensionsreklamen som gick för några år sedan, där folk helt plötsligt i någon oväntad situation träffade sig själva fast några år äldre, kommer ni ihåg?
Jag skulle absolut inte be mitt framtida jag om något slags facit, för fy rackarns vad tråkigt det skulle bli. Men en smygtitt, ser jag lycklig ut, hur har jag åldrats osv?
Dessutom, vem skulle förstå bättre hur man känt sig genom åren? Vi skulle kunnat prata hela natten om saker som varför i hela friden köpte vi det där alldeles för mörka pudret och babyrosa läppstiftet i fjortonårsåldern?
Naturligtvis skulle det bli lite grillning också? Ärligt, kommer vi någonsin flytta till hus? Hur håller man bäst mitt fantastiska äktenskap lika bra livet ut? Kommer min dotter vara lycklig?
Ja ni fattar ju, detta skulle bli the dinner of a lifetime!

2. Länna Möbler är så fantastisk för den bara osar kvalité. Här är en webbutik man inte behöver vara orolig över att man inte kan "klämma och känna" på varorna, man vet liksom att allt håller måttet och att man inte blir besviken. Dessutom är sidan lättöverskådlig och elegant med bra utbud. Den fria frakten visar också på en otrolig klass och inga "utsugarfasoner".

Anonym sa...

Hej!
1. Om jag fick önska helt fritt så är min absoluta drömgäst min biologiska pappa. Jag kom till Sverige som två-åring, och då hade min pappa ensam försökt att behålla mig efter min mamma försvann (stod inte i pappren hur..), men eftersom han bodde hos sin syster så blev situationen ohållbar och jag lämnades till ett barnhem. Jag skulle så gärna vilja visa honom att han fattade rätt beslut och att han skulle få träffa mina barn. Det är min dröm gäst.

2. Det bästa med Lännas sida och utbudet och enkelheten, inga krångligheter och lätt att surfa runt. Sen att det är fraktfritt inom Sverige bidrar också till den stark tumme upp!

Häls. Mini

Tessa sa...

Vilken fantastisk tävling! Jag hade valt att inte bara bjuda in en, utan flera. Jag hade valt att bjuda med hela gänget i mitt favoritprogram, Bonde söker fru. Jag älskar det och skulle så gärna vilja sitta med i en middag tillsammans med med alla bönder och deras sökande. Jag skulle vilja sitta lite i bakrunden, smygkika och beundra alla kärleksfulla blickar över bordet, de rodnande kinderna, tåflörtandet, slängkyssarna och ljuva, viskande kärleksförklarigar. Jag sitter jämnt och fnittrar när jag ser de alla på tvn, så jag tror jag skulle må bra av att sitta i ett rum, fyllt med god mat och massa kärlek i luften som ligger och pyr.

Lämna Möbler erbjuder ett fantastiskt urval av exklusiva möbler till bra priser. De bjuder på inspiration och varor till hela hemmets vrår. Ett stort plus är att företaget är så generösa att se bjuder på fri frakt inom Sverige.

Kram Therese (tessa.l@hotmail.com)

Tina sa...

Oj vilken tävling! Vilket fantastiskt pris! Tusen tack P och Lännamöbler!

Jag skulle vilja bjuda min man på en middag där bordet är duktat med grått och rosa porslin ifrån Matteus. Vi har det lite kämpigt i vårt förhållande just nu och skulle verkligen behöva en middag på tu man hand.

Lännamöbler har det där lilla extra. De har massor av fint i de flesta prisklasserna. Jag vet inte hur många gånger jag har varit inne på deras nätsida och klickat mig runt.

Kram!

Anonym sa...

Åh detta vill jag vara med o tävla o om!

1. Vem vill jag bjuda? Först tänka jag på flera kända personer, men kom fram till att jag skulle vilja bjuda min man på en middag på tu man hand. Som småbarnföräldrar vi är skulle detta var såå uppskattat. Underbart porslin i kombi med läcker mat och dryck!!

2. Tycker om Länna möbler för deras fiina sortiment i kombination med suberb service!!

saramodig@hotmail.com

Mikaela Koskinen sa...

Vilken underbar tävling Länna Möbler och fina House of Philia anordnat! Jag vill självklart vara med och tävla!

1. Min absoluta favoritgäst just nu är min stora inspirationskälla Tina Kjeldsen. Vi skulle sitta i timmar och njuta av det vackra dukade bordet & den goda maten. Det självklara samtalsämnet är design och inredning, och hon skulle ge mig en massa ovärderliga tips och idéer om hur jag kunde inreda mitt eget hem.

2. Länna är Sveriges bästa inredningsbutik på nätet för att den är klassisk, snygg och lättnavigerad! Länna Möbler tilltalar mig som kund eftersom de har ett brett sortiment, med de allra vackraste möblerna och inredningsdetaljerna samlat på ett ställe. Länna visar också att de bryr sig om sina kunder, stora som små, och är generösa med olika kunderbjudanden!

Anonym sa...

Hej! Vilken otrolig tävling!! Jag är en inredningstokig tjej som drömmer om att kunna duka bordet med annat än mitt Ikea-porslin;) Mateus har ju så mycket fint! Det är faktiskt mitt drömporslin!
Min drömgäst skulle just nu vara tre stycken samtidigt faktsikt. Min morfar, farfar och pappa som alla har kämpat mot cancern och som alla vunnit den tuffa striden!! Älskade gubbar i mitt liv;) Om man bara får välja en person står min underbara syster högt i rang. När man pluggar på annan ort så träffas man alltför sällan!
Nu till Länna: vilket sortiment!! Otroligt mycket fint. Har tyvärr inte kunnat shoppa loss där pga tajt studentbudget men när jag får ett jobb och ett hus att inreda (dröm!!) så blir Länna absolut ett måste! Fri frakt och bara ett klick bort!

Hoppas på tur! ;)
Mvh Sara

sara.e.larsson@hotmail.com

Anonym sa...

Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen, vilken vinst!!:-)

Jag skulle bjuda min ÄLSKADE KUSIN som jag träffar alldeles för sällan då vi bor långt i från varandra. Bordet skulle jag duka i samma färger som hon valt som färgtema till sitt stundande bröllop & samtalsämnet blir nog till stora delar just bröllopsförberedelser, sen skulle jag självklart låna ut mitt Mateus porslin till hennes stora dag!!

Lännas hemsida är så grymt lättanvänd & inspirerande, det gillar jag! :-)

Kram Annika i Vendelsö

Anonym sa...

Middag på Matteus-servise, god tanke!
1. Min drømmegjest ville vært min storebror som døde helt plutselig, kun 20 år gammel... Det er mange år siden nå, og på de årene har jeg blitt en voksen dame som har såå mye jeg skulle snakket med min storebror om! Min store helt og støtte, som en storebror skal være. Jeg ville vartet opp med en deilig tre-retters og bare nyte selskapet og ta igjen all den tid vi har mistet. Hvilken drøm!- som dessverre aldri kommer til å gå i oppfyllelse, men det er så godt å leve litt i drømmene og håpe at vi en vakker dag møtes igjen og kan ha den middagen, på vakre Matteus tallerkner som svever på skyene... 'Lykke'

2. Länna möbler har jeg blitt "kjent" med gjennom min svenske slekt. Hver uke er jeg innom nettbutikken og setter opp noe på min lange ønskeliste. I Norge har vi ingenting som kan sammenliknes med Länna. Her er det muligheter for dyre, eksklusive varer og møbler, og også de vanligere og rimeligere varene. Så dette er absolutt en butikk som burde falle i smak hos mange mange. Det er oversiktlig og lett å orientere seg på sidene. Jeg sprer mitt ord, og tror nok det er mange norske kunder hos Länna! Svensk interiør er poppis i Norge.
Lenge Leve Länna!

God klem fra Kaja

Fru Reija sa...

Oj vilken fantastisk tävling !

1.

Jag skulle vilja ha den helt galna, läckra kocken Per Moberg mittemot mig vid ett vackert dukat middagsbord.
Lyssna till hans otroligt inspirerande tankar & upplevelser om mat och dess form.
Hans fantastisk resor genom världen och dess matkultur. Kan redan nu höra i tanken när han beskriver en maträtt hur gott det smakar och hur smakerna gifter sig i munnen och smutta rödvin. Oh la la la laaaa..
Vilken matupplevelse ! :) Jisses.. lite Mat*piiiiip* juh ! *s*

2.
Länna Möbler:

Det är enkelt att hitta i denna shop. Är man ute efter en viss kategori så finner man det man söker. Ett generöst utbud.
Finns något för alla. Sedan får man en sådan inspiration av att klicka sig fram hos
Länna Möbler.
Typ mi casa Su casa...

ha de gott !!

Anonym sa...

Å vilken underbar tävling! ♥

1. Min absoluta drömgäst vore min älskade mamma! Hon har alltid levt ett enkelt och sparsamt liv men i både fest och vardag alltid lyckats göra så fint och gott för oss andra som hon bara kan. Hon skulle mer än någon annan jag känner uppskatta att få sätta sig ner vid ett vackert dukat bord och bli bjuden på god mat, vackert upplagd på hennes absoluta drömporslin Matteus. Det vore fantastiskt att få göra detta för henne. Hon är värd det allra bästa. ♥

2. Länna Möbler har lyckats skapa en stilren, modern och lättnavigerad webshop med oerhört brett stortiment där alla de bästa varumärkena finns representerade. Dessutom är de måna om sina kunder och lockar med generösa erbjudanden och spännande tävlingar vilket jag tror är ett framgångsrecept.

Kram Malin
malin.nilsson@azpect.com

Mamma Maja sa...

Vilken fantastisk tävling!


1: Jag skulle vilja sitta till bords med en överlevande från världskrigens Koncentrationsläger.
Någon som kan berätta den hemska verkliga historian.
Så den sedan kan föras vidare.
Det hemska är ju, att när dom sista överlevarna från koncentrationslägren inte sedan längre finns i livet, vem för då deras hemska upplevelser vidare om vi inte får veta verkligheten?
Det har länge varit min dröm att få höra, hur fasansfullt det än kan tyckas.
Det tillhör vår historia och är nästan vår skyldighet att vi för deras talan och röster vidare, men då måste vi veta hur det var.
Därför är min drömgäst något så oglamoröst kan tyckas, som en överlevare från något av alla de koncentrationsläger som fanns.

2: Länna's nätbutik vinner på att den har tydliga budskap.
Man behöver inte ägna en hel förmiddag, som man sällan har, till att leta efter det man söker.
Trots deras stora sortiment är det lätt.
Tydliga banners.
Kategorierna är tydliga.
varukorgen synlig högst upp till höger.
Man behöver inte leta efter frakter för det tydliga budskapet möts man av tydligt i huvud bannern.
Dessutom, produktinformationen på alla varor jag varit inne och tittat på är oslagbar.
Där finns all info man kan tänkas vilja ha och lite till.
Allt detta samlat gör deras nätbutik oslagbar!

Varma hälsningar Maja i Lerum

Emma sa...

1) Det finns en man som gång på gång berör, får mig att förundras och beundra samt tänka att människan allt är en ganska så fantastisk varelse och den mannen är Nelson Mandela. En middag med honom kan väl ändå inte bli annat än fantastisk! När man inte känner sig alltför fantastisk, ska ha ett svårt möte på jobbet eller står inför en stor förändring i livet så brukar jag tänka på ett citat som mr Mandela sägs stå för; "Jag lärde mig att mod inte var frånvaro av rädsla, utan triumfen över den. Den modiga mannen är inte den som inte är rädd, utan den som övervinner rädslan."

Att få bjuda en sådan fantastisk man på en riktigt god middag på drömlikt porslin skulle vara en ren ynnest!

2) Länna möbler har en ambition att vara med och bidra till vackra och inspirerande hem, vare sig du bor på landsbygden eller i storstan och denna ambition uppfylls med råge. Sortimentet är varierande, vare sig du är designconnoisseur eller bara älskar vackra ting så finns det något som passar just dig. Fri frakt och bred prisbild lockar också. Och vill du inte handla just idag så kan du bara gå in och "fönstershoppa" och drömma dig bort till ditt framtida hem.

Tack för en härlig tävling! kram Em T

Anonym sa...

Igen en helt fantastisk tävling :)

Svaret på vem jag skulle bjuda på middag är enkel, min älskade farmor som gick bort när jag var 19 år, hon som lärt mig vikten av att duka fint, att se till att varje gäst känner sig speciell och välkommen. Hon som var en mästare på att få alla små stunder att vara speciella, att duka fram finporslinet när det var bara jag som kom över. Hon som berättade om hur hennes far reste jorden runt och tog hem så vackra möbler. Hon som gjorde världens godaste maträtter och bakverk. Tänk att få en middag med henne, att få möjligheten att igen en gång hålla hennes hand i min. Men eftersom det är omöjligt så vill jag gärna bjuda min älskade man på en riktigt fin middag, framdukad med detta ljuvliga porslin. Och tacka honom för att han jämt står bakom mig, alltid stöder mig och är en helt underbar man och pappa.

Gick in på Lännas sida för att titta på deras sortiment, my god säger jag bara! Har inte varit inne på deras sida förut, bor i Finland, men nu sitter jag bara och hittar en massa som jag bara måste få :)

Hösthälsningar Nilla från Jakobstad, Finland

Anonym sa...

HeJ!

Om jag vann och kunde duka ett fantastiskt vackert bord så skulle jag bjuda in min yngsta dotters fantastiska förskolepersonal. Dom är så urgulliga mot alla de små på förskolan. Alla dagar i veckan, i ur och skur, möter dom barnen med ett leende och jag som förälder känner mig så trygg med att min lilla får vara där på dagarna. En sån stor bit av min vardag det är att känna den känslan. Guld värt! <3
Jag har tittat in ganska ofta hos Länna just för att dom har det mesta. Framför allt har dom de här klassikerna, som jag tänker att varje hem borde ha. Saker som jag kan investera i och som mina barnbarn kan ha i sitt hem när jag inte längre finns kvar... Jag har själv flera möbler som gått i arv och det känns lite extra med såna ting!

/håller tummarna, Kerstin

Anonym sa...

Hej, först och främst, vilken fantastisk tävling!

1. Vi har "finproslin" hemma hos mig och min sambo men dock bara 4 tallrikar av en serie som inte längre säljs så jag hade älskat att vinna denna tävling och sedan få bjuda på stor middag och bjuda både min och min sambos familjer för att de äntligen ska få träffas efter snart 4 års förhållande då vi haft lite geografiska svårigeheter (sverige är ett långt land och våra respektive föräldrar bor mer än 120mil ifrån varandra. Så när denna middag äntligen ska ske vore det fantastiskt att servera den på ett sånt fantastiskt proslin!

2. Länna möbler har ett otroligt brett produktsortiment i alla stilar och prisklasser. trots detta stora utbud är det ändå lätt att hitta det man söker då sidan är väldigt organiserad och sökfunktionen funkar väldigt bra. Snyggt, smidigt och enkelt.

Tack för denna möjligheten!

Moa

Anonym sa...

Oj...tänk att få duka en hel middagsbjudning med detta vackra porslin.

Jag skulle vilja sitta med min mamma vid ett vackert dukat bord. Prata om livet som hon tyvärr inte fått vara med i då hon dog i en olycka strax innan hon skulle fylla 40 år. Hos mig har hon ju funnits i tankar varje dag. Hon skulle få se sina fina barnbarn...ja det skulle vara helt underbart.

Länna Möbler har lyckats få med alla fantastiska möbelföretag. Man hittar alltid något tack vare deras breda sortiment. Lättnavigerad hemsida gör det lätt att beställa. För oss inredningsintresserade så blir man lätt sittandes "för länge" med att klicka sig runt.

Fantastisk tävling/Marie

Eva-Lisa Andersson sa...

Vilken toppen tävling! Kanske inte bara för ett fint pris utan också för att få tänka till och skriva fina ord om den bästa av vänner. Den bästa Maria som jag alldeles för sällan bjuder på middag. Men nu är det dags tjejen. Oavsett om det blir på tjusiga Matteus tallrikar eller på något enklare från ett något större varuhus..... Maria och jag har varit vänner sedan bebistiden. Det är länge det. Just nu har vi småbarn och bor 30 mil ifrån varandra. En kombo som gör att tillfällen då vi kan ses, bara vi, är försvinnande få. Jag har lovat dig Maria en finfin picknick i min skog. Och det löftet är på väg att infrias. Vi packar ner tallrikar (inte av papper eller plast, inte), glas, mat och dryck. En kort promenad och så är vi på ett litet utkiksberg där kan vi äta, prata, prata, prata.....

I Lännas webshop hittar jag både de två Lilla Åland stolar som alldeles strax ska bli kompisar till de två som redan står i mitt kök och den Emil mugg som min busunge ska få i julklapp. Klassikerna som jag är så svag för och de små detaljerna som både små och stora kan njuta av finner man här.

//Eva-Lisa

Tina sa...

Jag vill att min farmor sitter med mig över en vällagad god middag upplagt på härligt porslin från Mateus.
Efter maten vill jag dricka te ur den nya servicen som påminner mig lite om min farmor.
Farmor drack ofta te. Nog mycket för att farmor var från Wales.
Det blev inte många koppar vi hann dricka tillsammans heller inte många måltider vi fick ha tillsammans. Jag var nämligen bara två år när farmor gick bort för tidigt.
Jag vill veta mer om henne. Höra hennes svenska med brittiskbrytning. Skratta tillsammans. Höra om alla bus min pappa gjorde med sina brödrar som små. Få veta mer om farfar.
När min farmor lagat mat och det var dax att äta brukade hon säga: " There is plenty for everyone, but you must to be quic".

Jag har ingen jätteerfarenhet av Lämnamöbler om jag ska vara ärlig.
Men nu när jag varit inne och kikat tycker jag att det verkar vara enkelt att klicka hem varor.
Såg att ni har Tempursängar vilket är superbra. Jag och min sambo är nämligen på jakt efter ny säng. Väldigt smidigt att klicka hem en säng på några minuter.
Jag gillar också det stora sortimentet.
Jag kommer verkligen att titta vidare på sidan.

Tack för mig. <3 - Tina

Casa of Mia sa...

Vilken fantastisk tävling, jag älskar Matteus!
1. Jag skulle absolut bjuda min fina familj på en riktig brakmiddag, duka i matsalen (där mina barn tycker det är så festligt att sitta) med "min" fina Matteusservis. Jag älskar att laga mat och duka fint.
2. Länna Möbler är en smidig och superbra nätbutik, lätt att hitta och sortimentet är precis i min smak, därför gillar jag verkligen deras nätbutik.
Kram

Fia sa...

Vilka underbara tävlingar du har, man tänkter att det inte är nån idé men HEY WHY NOT!!!

1. I ens liv finns det många drömgäster och man skulle nog vilja duka upp helt bord och vraka och välja mellan den ena och den andra, sitter å funderar och självklarheten är någon man håller kär...
Men om vi nu ser över detta så tror jag nog min absoluta drömgäst skulle vara MELISSA HORN , jag fascineras av hennes skörhet, ödmjukhet och visdom i alla hennes texter - känns som hon är 100 år men är mycket yngre än jag
Skulle vara helt amazing och sitta över en god middag och lyssna på hennes musik och funderingar kring livet...

2. Länna Möblers webshop har en enkel och tidlös design, det är lätt navigerat och väldigt inspirerande att kika in där.
Dom ligger före sina konkurrenter när det gäller marknadsföring och innehåll på sina klassiska produkter.
Länna vågar gå ett steg längre, vågar utmana sig själva mer än övriga i möbelbranchen. Dom visar framåtanda och tåga i hur man idag sköter ett stort framgångrikt företag i Sverige.


Tackar HofP och Länna för denna fantastiska tävling!

/ Fia

Anonym sa...

Ooohh my vilken tävling, det är ju helt gaaalet!!

Den person jag skulle bjuda på middag är en possitiv, inspirerande människa som bjuder på sig själv o vill att andra ska känna samma glädje som henne själv jag pratar naturligtvis om dig P.

Har aldrig handlat från LÄMNA med varit in på hemsidan eftersom jag fullkomligen älskar inredning o pyssel. Gillar verkligen deras varor.

El.ny@hotmail.com

trinestil sa...

Kjempebra give away kjære P.

1. Vår stetsminister, jens stoltenberg. Måten han håndterte den forferdelige tragedien på utøya og stortingskvartalet, virkelig imponerte meg og hele det norske folk. Tror den middagen vil bli veldig interessant og ydmyk.

2. "nordisk, moderne, lett og lyst" er ord som slår meg når jeg går inn i nettbutikken deres.

Kos&klem
T

a piece of happiness sa...

Mon Dieu vilket pris!

1. På ett rufft bord på en brygga i skärgården vid vattnet där skulle jag vilja ha alla medlemmar från ABBA till bords. Det går ju inte att välja en i den kvartetten. Benny skulle ha dragspelet med sig och Björn en gitarr så de kunde jamma mellan rätterna. Mina barndomsidoler som la grunden till min musiksmak. Som jag sa när jag var liten "jag kommer alltid tycka om ABBA" och det gör jag fortfarande.
Wow vilken kväll det skulle vara.

2. Länna Möbler butiken har jag besökt många gånger. Underbar butik med mycket inspiration.
Deras hemsida är framförallt lätt att söka och hitta i. Det är främst det som gör en bra sida. Den är enkel men också snygg. Den utförliga information som finns om alla produkter tror jag Länna Möbler är ensamma om. Man behöver inte ringa butiken för allt står redan där.
Sortimentet är väldigt stort, finns någonting för alla, en skön blandning.

♥ LiseLotte

Anonym sa...

Vilken tävling!
1 - Ola Rapace, för att han är väldigt snygg, Jonas Karlsson, för han är en fantastisk skådespelare, Mia Skäringe för hon är himla rolig, Alexander Skarsgård, för att få lite Hollywoodskvaller, Carina Berg, för att få en härlig stämning.
2 - Allt jag vill ha finns samlat på ett ställe, med enkel, men snygg, design och mycket användarvänlig.

Hälsar Anna i Nacka

Anonym sa...

1. Till det otroliga vackra porslin vill jag ha en gäst som sticker ut så kontrasterna blir enorma. Tänk att ha t.ex. sångaren Brolle sittande där vid bordet med sina tatueringar och vackra leende, drickande en kopp kaffe..... så sexigt....

2. Länna web-butik är ju helt oslagbar, med tanke på att den är den enda butiken jag skulle våga säga till svärmor att hon skulle kunna köpa vad som helst till mig och jag vet att jag kommer bli sååååå nöjd....

Kramiz!
ankie.eskdahl@hotmail.com

Anonym sa...

Wiiii, nu jädrar vill jag vinna!;)

Men om jag nu får drömma skulle jag bjuda min fina pappa Lasse som gick bort när jag var 12 år. Vi skulle sitta och prata och skratta. han skulle få berätta sin historia. Jag vill veta mer om hans uppväxt och mer om hans ungdomsår. Senare på kvällen skulle resten av min stora underbara familj få komma och festen skulle fortsätta länge!

Nu är det så att vi är 10 helsyskon så vi är väldigt många när vi ses så detta presentkort skulle räcka till mååånga tallrikar;)

Länna är en super shop som känns som den bästa godisaffären. Här finns så mycket fint. Jag skulle lätt kunna byta ut det mesta i vårt hem och hitta allt hos Länna, utan att det skulle kännas opersonligt. Hur många butiker kan erbjuda det? Kramar från Jeanette Nilsson

Anonym sa...

Min drömgäst skulle vara Kronprinsessan Victoria. Våra liv är så långt ifrån varandra så vi har nog mycket olika erfarenheter att utbyta med varandra. Tänk att jag som trebarnsmor har en hel del tips och råd till en blivande mamma... =)

Länna Möbler har en filosofi som de verkligen lever upp till. Alla ska kunna hitta sin drömmöbel, med det där lilla extra. Samt att man som kund ska känna att det finns kunskap, trygghet och kvalitet. Ni håller verkligen vad Ni lovar!!

//Kram Erica

Ceciliaba sa...

Vilken otroligt häftig tävling!

1. Jag har nyss flyttat till en litet samhälle på landet pga min mans arbete. Plötsligt en dag kom en kvinna och knackade på. Hon ville hälsa oss välkommna och jag blev så otroligt glad! Därför skulle vilja bjuda henne så vi kan lära känna varandra bättre! Jag behöver en ny vän här på vischan så hon vore verkligen min absoluta drömgäst i dagsläget!

2. Länna Möbler har en mycket stilren hemsida. Jag har inte besökt affären i verkligheten men jag är övertygad om att den är lika clean och välsorterad som hemsidan ger sken utav. Av erfarenhet vet jag att personalen är mycket hjälpsam och detaljorienterad då vi nyligen fick en offert på ett par soffor vi var intresserade utav. Länna Möblers webshop får mig att vilja återvända dit...inte alla klarar detta lika galant!

Anonym sa...

1. Eftersom jag tyvärr aldrig fick chansen att träffa min morfar så skulle jag vilja bjuda honom på middag, han är min drömgäst.
Eftersom man äter med ögat så kan man ju inte misslyckas med middagen om den serveras på Mateus otroligt vackra och iögonfallande porslin.
Morfar är min drömgäst eftersom jag i hela mitt 35-åriga liv fått höra att jag är så lik honom i sättet, stort mått av humor och en grym
kortspelare. Så midddagen innehåller förutom vackert porslin, mycket skratt och avslutas med ett parti poker :-)

2.Att Länna Möbler är den absolut bästa inredningsbutiken på nätet är inte ett dugg förvånande tycker jag. Förutom bra översikt av deras produkter, lätt att hitta, mycket fina bilder, att de verkligen har ALLT så är de
otroligt serviceminded. Bara en sån sak som fri frakt inom Sverige ( stort + till Er Länna)! Detta om något är ett framgångsrecept!!

Mvh Emma Blavier
emsa1977@hotmail.com

Anonym sa...

Vilken tävling, helt otroligt!
1.)Min drömgäst, alla kategorier, är kronprinsessan Victoria. Tänk att få sitta med vår stiliga och starka tronföljare och prata gravidnojjor, inredning, jobb, skvaller och allt annat mellan himmel och jord till framåt småtimmarna! Allt detta toppat med en fantastisk dukning med Mateusporslin, en oförglömlig kväll!

2.)Länna möbler är en välarbetad webshop med både klassiker och det allra senaste inom inredning. Snabba leveranser samt bra kampanjer och erbjudanden har gjort att jag valt den webshopen före andra konkurrenter när jag beställt via nätet!

Mvh Camilla i Skellefteå

Anonym sa...

1. Nelson Mandela så klart! helt spontant! Vore så spännande att få prata med honom om livets svåra och goda stunder...Han har gjort så mkt bra för mänskligheten och säkert offrat mkt själv!
2.Länna har lyckats skapa en enkel, fräsch och fin Webbsajt med nya och gamla designklassiker! Wow! Me like!
// Pernilla B

Anonym sa...

Vilken tävling! Wow! :)

1; Jag skulle vilja ha Buddy Valastro från tv-serien "Cake Boss" som middagsgäst! Han verkar otroligt rolig och jag älskar att dekorera tårtor, vilket han är världsbäst på!

2; Vad ska man säga: Lännas webbutik har ju verkligen ALLT! Allt från möbler till inredning och tapeter till möblvård... att det dessutom är noga utvalda prylar gör ju inte saken sämre.

/Lindah
lindah_n@hotmail.com

Johanna sa...

Min middagsgäst skulle vara min sambo. På över två månader har jag inte kunnat lämna mitt hem pga sjukdom och han har skött både mitt och sitt liv. Så att ställa till med en finare middag till honom vore helt fantastiskt värdefullt. Allt han gör betyder så mycket.

Jag har besökt Länna´s nätbutik flera gånger och det absolut bästa med den är faktumet att den är så himla stilren och lättnavigerad. Bilderna är vackra, professionella och inspirerande och jag skulle bra gärna klicka ner både det ena och det andra i shoppingbagen, bara för att muntra upp mig själv och min älskade man:-)

Tack för en bra tävling, nu håller jag tummarna för mig själv och alla andra :-)

//Johanna-Mjölby

Camilla Bäckman sa...

1) Jag skulle bjuda min älskade man på en "dinner for 2". Min man reser ofta i sitt arbete och som småbarnföräldrar hinner vi inte sitta på tu man hand, se varandra i ögonen och bli nykära igen ;) Vilken underbar middag det skulle vara!

2) En webbshop ska vara lättnavigerad, tilltalande att se på och framförallt ha snygga, designade produkter.
Länna har verkligen lyckats - en webbshop man aldrig får nog av. Det är som att öppna en godispåse - man vill bara ha mera, mera och ännu mera.

Anonym sa...

Min middagsgäst skulle vara mannen i mitt liv sedan två år tillbaka.
Eftersom vi ännu inte har hittat ett gemenasamt boende så gäller det att ta vara på varje ögonblick att få njuta av varandra.
Så denna kväll skulle jag duka vackert med Matheus, laga något gott och dricka bubbel med min Älskling
Tack för alla roliga tävlingar med underbara priser!
KRAM Helene

Elina sa...

Vilken fantastiskt trevlig tävling!

Jag ska gifta mig nästa sommar och jag kan inte tänka mig att dukningen skulle kunna bli vackrare än med Matteus porslin! Min middagsgäst skulle så klart vara min nyblivne make!

Länna möbler har en otrolig dragningskraft. Då jag ska nätshoppa så hamnar jag alltid på deras sida, vad jag än söker. De har alla guldkornen samlade!

Anonym sa...

wow P, vilken härlig tävling...måste bara tävla!!

1. Jag skulle utan tvekan bjuda min dotter snart 12 år på en enkel MEN god middag, varför det jo, hon har fått diagnosen ADHD som berörde henne väldigt. Hon blev helt förtvivlad när jag berättade det, - NEJ, jag har inte det!!! ingen kommer att gilla mig o.s.v.... hon skulle få välja precis vad hon ville vi skulle äta....min lilla gourmet tjej, världen bästa M.

2.Länna möbler, helt otroligt bra sida, lättmanövrerad, kanon bilder, mycket stilren sida. En av de sidor jag rekommenderar till mina väninnor..prisvärda!!

kram från ett sörjande Sigtuna
Charlott

Anonym sa...

Är detta på riktigt?? Underbara underbara Länna Möbler och Mateus!!

1. Det finns alldeles för många som lämnat jordlivet jag skulle vilja bjuda på en fantastisk middag, för svårt att välja så därför vill jag bjuda mina underbara väninnor på middag! Vi är 8 brudar som hängt ihop sedan gymnasiet, alla frispråkiga, starka och alldeles underbart härliga! Vi har stöttat varandra i allt från bortgångar till skilsmässor. Känner jag oss rätt, skulle det i slutet av kvällen/natten finnas fler tomma vinflaskor än glas på bordet... Förrätten skulle vi hoppa över för att få plats med fyrdubbel potion av min UNDERBARA vitchoklad mousse med mascarpone! Mums! Mitt underbara köksbord skulle jag duka med grå/ljusrosa mateusporslin, stora vinglas och vackra ljusstakar/servettringar i fattigmanssilver.

Vare sig jag vinner eller ej är det dags för en tjejmiddag känner jag :)

2. Lännamobler.se är en snygg,stilren och lättnavigerad webbsida där man hittar allt för sitt drömhem! Jag är inne nästan varje dag och drömmer mig bort (främst då bland allt Mateusporslin.. ;) Min dotter fyller snart 2 och ska då få en My Love växasäng :) på lannamobler.se finns dessutom Missoni Home.. Det säger väl allt?!

Tack vackra Petra och Länna Möbler för en alldeles drömsk tävling!

Kramar Matilda Ö, Stockholm

Mims sa...

Min drömgäst att bjuda till ett fint dukat bord med Mateusporslin och årstidens skörd från ängar och marker skulle helt klart vara min underbara mormor. Hon är en dam på 86 år som uppskattar det vackra i livet. Efter ett slitsamt liv som trädgårdsmästarhustru piffar hon nu både sig själv och sitt hem vackert in i minsta detalj. Att hon dessutom alltid ställt upp på mig under hela mitt liv gör att jag vill bjuda henne denna vackra anrättning.

Länna har lyckats i sin mix av stilrena inredningsdetaljer till det där lilla extra som man inte hittar överallt. Att det dessutom är så enkelt att klicka hem deras fantastiska produkter gör det till en nätshoppares dröm!

Janna sa...

Hej
1.Min drömgäst: Kronprinsessan Victoria.
Stolt svensk som jag är hade jag bjudit in Kronprinsessan till mitt mysiga chalet i Schweiziska alperna där jag lätt med hjälp av Mateus rustika men eleganta porslin hade kunnat presentera lokala delikatesser på dessa fina fat och tallrikar. En avslappnad middag med stil där kronprinsessan hade kunnat känna sig avslappnad och kanske öppnat upp och delat med sig av sina intressanta livsupplevelser och möten.


2. På vissa hemsidor är det svårt att hitta det du söker, på Länna möblers webshop är det lätt att orientera sig. Den känns ärlig och Stilren, fint att se möblerna i display och kunna läsa om dess historik. Det känns att sortimentet är noga utvalt med en känsla för kvalitet och detaljer. Ett plus är när du använt Länna möblers webshop så vet du att deras leveranser alltid kommer i tid och assistans av inbärning går att lägga till. En perfekt butik på nätet helt enkelt!

xx Janna

Anonym sa...

Vilken underbar tävling!

1. Min drömgäst skulle så klart vara Petra! Tänk att få sitta där och bli inspirerad av denna underbara människa och samtidigt få smaska i sig en härlig middag från det fina Mateusporslinet? Efteråt skulle jag både vara mätt i magen och ha en massa ideér om vad jag ska ägna hösten åt här hemma :)

2. Som jag skrev på min blogg för ett litet tag sedan så har Lännamöbler lyckats samla alla guldkorn i möbelväg på ett och samma ställe. Där finns allt man behöver. Allt man VILL HA :) De har liksom redan gjort grovjobbet och gallrat ut allt det som inte håller måttet. Sen är det en väldigt fin gest att det alltid är fraktfritt! På det viset blir man den bästa möbelaffären på nätet, vare sig man vill eller ej! :)

Många kramar
Emelia

Åsa Larsson sa...

1. Jag skulle utan att tveka bjuda rockgitarristen Slash, han är en geni och min husgud - och vi skulle ha massor att prata om när det gäller musik som är mitt stora intresse!Han skulle absolut uppskatta ett vackert dukat bord, jag skulle dekorera lite rockigt:)!
2. Lätt att hitta, fri frakt och snygg form på hela webbshopen. Att det dessutom finns massor av designklassiker helt i min smak gör butiken komplett.

Cecilia sa...

1) Min drömgäst skulle vara min egen mamma. För att jag älskar att bjuda henne på saker - eftersom hon har gett mig så mycket genom hela mitt liv. Och för att vi har så roligt tillsammans, för att våra samtalsämnen aldrig sinar och för att varje möte med henne är så givande och glädjande. Min mamma är en fantastisk kvinna och jag vill alltid visa min tacksamhet för allt hon gjort för mig och lärt mig.
2) Länna har Sveriges bästa inredningsbutik på nätet på grund av dess mångfald och rikedom. Vilken stil man än söker finns där något, och där finns ju verkligen allt. Det går att "botanisera" bland Lännas utbud länge, länge, och man blir alltid inspirerad.

/Cecilia

Anonym sa...

Hej! Vilken underbar tävling!
Vem kan motstå att duka med mateus porslin?

Jag ser mig själv i framtiden, där sambon och jag har köpt oss ett stort ljust hus på landet. Där ska vi sitta med vår framtida familj vid ett stort bord uppdukat med fint proslin ifrån mateus. Tända ljus, sprakande brasa och en vovve som sover på ett fårskinn på golvet bredvid. Det skulle vara lycka för mig.. För min stora dröm är att få ha en stor familj med mycket värme, kärlek och lycka!

Länna möbler har god smak. Varje produkt verkar vara noga utvald, då det är stilrena, prisvärda och snygga saker som ser ut att ha bra kvalité och hållbarhet. Hit kommer jag absolut att återvända för att använda mig utav inspiration och drömma mig bort....

TACK FÖR EN UNDERBAR TÄVLING!

Kram Camilla
mii-lla@hotmail.com
www.narlivetarsombast.blogspot.com

Sandra Lindberg sa...

1. Jag skulle bjuda in mamma, som tyvärr avled 1999. Jag skulle duka vackert med mitt nya porslin, bjuda henne på god mat, och berätta om allt som hänt i mitt liv. Det skulle bli en helt underbar kväll!


2. Länna har ett brett sortiment av hög kvalitét. Det är dessutom lätt att shoppa där, och kundmedvetenheten är hög!

Johanna sa...

Åh jag som blev så ledsen när jag missade första tävlingen om porslin på 5000, gissa om jag tapade hakan när jag fick se denna då!! :D WOW!!!

1. Jag skulle bjuda hela min och sambons familj, visa min uppskattning till all vardagshjälp med barnen och små fix dom hjälper oss med! Det skulle isåfall bli en finmiddag med vacker dukning (med matheus porlin som jag skulle vara så STOLT över), jag skulle servera god mat och passa upp dom dom hela tiden. Vi skulle sitta vid matbordet en hel kväll medans alla barnen springer runt i huset och leker:) vilken dröm!!

Länna möbler rekommenderar jag starkt för dom har verkligen helt underbart sortiment! Från fräsha designade möbler till inredningsdetaljer, gillar att dom har sånt stort utbud. Det är lätt att hitta i deras webbshop, den är stilren och känns proffsig (& så har dom ju fraktfritt som ju är helt fantastiskt! :)

Kram Johanna

Johanna sa...

Åh jag som blev så ledsen när jag missade första tävlingen om porslin på 5000, gissa om jag tapade hakan när jag fick se denna då!! :D WOW!!!

1. Jag skulle bjuda hela min och sambons familj, visa min uppskattning till all vardagshjälp med barnen och små fix dom hjälper oss med! Det skulle isåfall bli en finmiddag med vacker dukning (med matheus porlin som jag skulle vara så STOLT över), god mat och vi skulle sitta vid matbordet en hel kväll medans alla barnen springer runt i huset och leker:) vilken dröm!!

2. Länna möbler rekommenderar jag starkt för dom har verkligen helt underbart sortiment! Från fräsha designade möbler till inredningsdetaljer, gillar att dom har sånt stort utbud. Det är lätt att hitta i deras webbshop, den är stilren och känns proffsig (& så har dom ju fraktfritt som ju är helt fantastiskt! :)

Kram Johanna

Anonym sa...

Åh vilken dröm! Ok...let´s hit it!
1. Drömgäst...många alternativ. Men jag skulle nog dra till med Donald Trump!
Det sägs att det är få förunnat att få mer än 3 min med honom. Skulle jag då få till en hel middag så, jösses vilken bra marknadsföring för Mateus porslin! Jag skulle prata med honom om livet, överkamningen (it´s got to go!), och få honom att tipsa om vad för steg jag bäst väljer vidare i steget som egen. Sen skulle vi nog båda fundera efter middagen på vad som egentligen hände! :)
2. Länna - för mig en icke testad webshop, men jisses de har ju allt (eller ja, nästan allt...hittade inga bäddsoffor!). Webshopen är enkel, lätt navigerad, tydlig design. Jag skulle säga att det är för kunder med alla möjliga och omöjliga plånböcker och för de allra flesta inredningssmaker.

Nu håller jag tummarna för nytt innehåll i köksskåpen! Kram Jenny G

Norah och flocken sa...

1) Jag skulle vilja dinera med min mamma som gick bort för 30 år sedan när jag var 17 år. Jag skulle berätta för henne om att allt gått bra för mig i livet och att pappa och jag gjorde upp och försonades före hans död i våras, att de båda nu lämnat mig ensam men att jag har en underbar familj att luta mig mot. Jag skulle också berätta om hennes två barnbarn som nu är vuxna och om allt roligt som hänt under deras uppväxt.

2) Länna möblers hemsida är en stilren och lättnavigerad sida som inspirerar mig att gå vidare och klicka mig längre in och hitta fina saker att önska.

/Pryllan & Co

Anonym sa...

Till ett vackert bord dukat med Mateus i vitt bjuder jag en enstående kvinna, Oprah Winfrey.
I sitt program bemöter hon människor i glädje och sorg med en värme och trygghet, hon ställer alla de frågor vi ute i världen undrar över.....Jag vill veta vad som gör henne till den hon är!

Länna Möbler, stilren och enkel design med små detaljer både på sortiment och hemsida som ger känslan "This is it"!

Nina

Marlene sa...

Min drömgäst vid middagsbordet skulle vara min gammelfaster som tyvärr inte finns vid livet längre. Vi skulle sitta och prata om hennes resor till olika delar av världen, hennes tro och erfarenheter. Hon skulle äntligen få lära mig att spela de där kortspelen som hon aldrig hann lära mig när jag var liten. Allt medan vi njöt av våra bådas favoriträtter. Man kan ju drömma, och drömmer gör jag även om Mateus porslinet.

Länna Möbler är en webshop som skapar ha-begär, som ger inspiration och som är lätt att navigera igenom. Precis som en riktigt bra webshop ska vara!

Cissi sa...

1. Jag skulle helt klart bjuda min allra bästa vänninna/kompis till bords:) Min kära Anneli, som jag lärde känna på första skoldagen i 7:an. Jag kom till ett litet större samhälle, från en liten byskola & skulle nu gå högstadiet. JAG en liten, kort, rödhårig, fräkning & osäker tjej från landet med tårarna tryckandes i ögonvrån, blev så fint motagen av min kära Anneli där i klassrummet allra första dagen i 7:an. Vi blev vänner för gott o än i dag är vi oskillaktiga TROTS att hon bor på andra sidan jorden med sin fina familj sedan 12 år tillbaka. Hon är min stora stöttepelare & har gjort mig till den jag är i dag. Vi kan tyvärr inte träffas så ofta pga avståndet & två av hennes tre barn har jag inte träffat på riktigt än just pga det långa avståndet mellan oss.... men jag vet att vi kommer vara vänner tills "döden" skiljer oss åt=)

2: Lännamöbler har ju allt mellan himmel ohc jord & ett sortiment som slår ALLT, sidan e lätt att använda o jag brukar rek den till alla jag känner just för att jag gillar den så mycket!!

Anonym sa...

Jag hoppas på vinst, för både jag och min fru gillar Mateus. Hon älskar det och när jag fick se det på NK, blev tom. jag villig att börja samla på det.

Jag skulle vilja bjuda våra allra närmaste vänner på en andra bröllopsmiddag, då vi smet iväg och gifte oss på annan ort. Skulle passa bra, när vi varit gifta i ett år snart!

Länna möbler har mångfalden. Om man som jag inte orkar springa hela dagar i möbleraffärer, är Länna Möbler perfekt! Det är bara att klicka hem!

Mvh Daniel

Anonym sa...

Min DRÖMMIDDASGÄST hade varit att få bjuda in min KÄRA FARMOR på middag. Det hade varit just en DRÖM, eftersom hon gick bort för många år sedan. Det är från henne jag fått mitt inredningsintresse, och det är hon som lärt mig att vara kvalitetsmedveten o inte minst av allt har hon lärt mig hur man dukar rätt! Hur viktigt det är med en välpressad inneduk, färska snittblommor & hur man lägger besticken, ställer glasen & hur tallrik o servett ska placeras. Farmor -det finns så mycket jag skulle vilja berätta för dig som hänt i mitt liv. Du finns alltid med mig!

Lännamöblers hemsida är en inspirationskälla, välsorterad & uppdaterad. Jag hittar lätt det jag söker, & lite till! ;)

Bästa hälsningar
från Linda-Sophie i Kalmar

Anonym sa...

Wow!! Vilken tävling!!!

1. För 8 månader sedan hade jag nog valt nån inspererande person som Nelson Mandela, Dag Hammarsköld eller Raul Wallenberg. Men i februari dog plötsligt och helt oväntat min fantastiska svärmor. Hon var en sån där person som man inte kunde låta bli att tycka om. Omtänksam, vänlig och så snäll. Hon tyckte så mycket om konst och att måla, men laga mat var inte hennes starka sida. Det älskar däremot jag. Så vad härligt det vore att få bjuda henne på middag, vid ett härligt vackert bord, dukat med Mateusporslin. Få berätta för henne om hennes älskade barnbarn som betydde allt för henne, och att vi är lyckliga trots att vi saknar henne varje dag. Nu kommer jag aldrig kunna bjuda min kära svärmor på middag igen, men hon sa alltid de gånger vi var samlade hela familjen "Nu är jag så lycklig så jag ryser över hela kroppen". Så istället skulle jag samla min mans familj vid det vackra dukade bordet och sen skulle vi prata, skratta, gråta och minnas henne som den fina fina person hon var.

2. Jag upptäckte Länna möbler för några veckor sen vi HoP. Vilken härlig butik med så mycket fint!! En enkel och tydlig hemsida. Och bäst av allt, FRI FRAKT!!!!

Ha en underbar höstdag, och njut av alla de ni älskar!

Anonym sa...

1) Som middagsgäst skulle jag vilja bjuda in Elaine Eksvärd(http://www.snackasnyggt.se/blog/) jag har följt hennes blogg slaviskt och hon blandar humor med allvar, arbete med fritid. Hon verkar vara en oehört varm och jordnära människa som jag gärna skulle vilja träffa i verkligheten. Att hon dessutom är retoriker och föreläser om bland annat förhandlingstekniker gör ju inte det hela sämre.

2) Jag tror Länna vann på grund av deras breda utbud av olika märken dyra som billiga. Men också deras organiserade hemsida. Många hemsidor kan vara svår navigerade eller plotriga, vilket jag avskyr. Men denna är snygg och stil ren.

Kram kram

Lindha

Anonym sa...

Hejsan,
vilken underbar tävling.
1) Den person jag skulle vilja bjuda på middag är så klart mamsen. Hon är ännu inte upptäckt det underbara porslinet från Matheus så det vore härligt att få bjuda henne. Hon är min allra bästa vän och den klokaste person man kan tänka sig. Vår tillvaro förmörkas just nu av att hon har fått cancer, men hon är så modig och kämpar så hårt.
2)Länna Möbler är en jättefin butik med något för alla smaker, den känns stilren och fräsch, och att den är lättnavigerad ger plus i kanten.
Hoppas på tur, kram från Camilla Bergkvist

Emma S sa...

Wow, vilken otrolig tävling!

Jag skulle välja min mamma som middagsgäst en kylig höstkvälll. Hon har alltid ställt upp för mig och är min främsta förebild. Jag skulle vilja skämma bort henne rejält med en lyxig, hemlagad middag uppdukad på vackert Mateusporslin i vitt. Det är sånna småsaker, så som fint porslin, som kan göra att hela måltiden smakar bättre, i alla fall om ni frågar mig, för jag äter enbart med ögat.

Länna Möbler är den absolut bästa nätbutiken eftersom den har allting, på en och samma sida. Alla mina inredningsdrömmar finns samlade. När folk frågar vad jag önskar mig i julklapp eller födelsedagspresent så är mitt svar enkelt: gå in på Länna Möbler och välj fritt! Jag gillar det, för då vet jag aldrig exakt vad jag kommer få, bara ATT jag kommer gilla det.

Heidi sa...

1. Min absoluta drömgäst vid ett vackert dukat bord är Mark Levengood. Jag tycker att han verkar vara en otroligt intressant och sympatisk människa som kämpar för barnens rättigheter. Jag tror att vi skulle ha mycket trevliga diskussioner och givande samtalsämnen att beta av vid den middagen!

2. Det som gör Länna möbler till den absoult bästa inredningsbutiken på nätet är helheten. De har ett brett sortiment som ändå känns unikt och handplockat, samt en bredd som sträcker sig från möbelklassiker till moderniteter. Jag letar ofta inredning på nätet och oftast hamnar jag snabbt hos Länna möbler - de har vad jag söker!

Hälsningar,
Heidi

Angelica sa...

Vilken helt fantastisk tävling med MITT drömporslin!!

1,
Hela dan får de arbeta
de får jobba
de får streta
putsa, diska, tvätta, damma
varje dag är det detsamma

här de putsar
där de sopar
så snart barnen inte ropar

Med detta sagt så skulle jag definitivt bjuda mina underbara vänninnor på middag utan män och utan barn! Flera av vännerna har flyttat både utomlands och i Sverige.
Vi har fått barn, vissa är föräldralediga och andra jobbar. Det som vi alla har gemensamt är att försöka knåpa ihop vardagen med jobb & familj med allt därtill... så en middag med mian fina vänninnor på detta fantastiska porslin hade varit så lyxigt!!

2, Tycker att det finns många bra saker med deras webshop.
De har en bra spridning på priserna så jag vet att de allra flesta kan hitta något i deras prisklass. De blandar gamla klassiker med ny design.
Hemsidan är väldigt tydlig, det är inga problem att hitta precis det du letar efter.
Sedan är ju fri frakt alltid ett plus, det kan ju definivt vara avgörande vart du köper dina saker!

Håller alla tummar nu, Må gott!

Anonym sa...

Nämen dra mig baklänges, vilken tävling du erbjuder Philia! Inget ont om vårt gamla IKEA-porslin som står och trängs hemma i köksskåpen, men nog vore det roligare att kunna duka med Mateus. Mycket roligare!

Vem skulle jag då vilja gästade oss över en middag framdukad på Mateus...? Världen är full av spännande och intressanta människor, kanske finns de närmare än vad jag anar? Jag skulle bjuda vår hemlighetsfulle hantverkare som har renoverat vårt badrum de senaste fyra veckorna. Fast vi har setts nästan dagligen vet jag inte mycket om honom. Om det inte vore för att jag är så blyg, skulle jag bjuda honom och hans familj på middag. Jag hoppas de skulle berätta sina historier kring varför de flyttade till Sverige, roliga anekdoter etc. OM jag vinner, då ska jag banne mig bjuda honom på middag (min sambo får laga sin ruggigt goda fisksoppa)!

Länna möbler har en fräsch, lättnavigerad hemsida som inbjuder till shopping. Länna presenterar ett helhetskoncept, utan att tappa de små detaljerna. Enkelt, snyggt och mycket tilltalande. Deras sortiment är rakt av gorgeous, oavsett om du jagar välkända designklassiker eller morgondagens designklassiker.

Varma hälsningar// Anna

Anonym sa...

Jag skulle vilja en mysig middag dukad med mateus med min pojkvän som jag hinner träffa alldeles för sällan.

Deras stora väl valda varumärken och stora sortiment. Länna Möbler har också en mycket smidig och enkel webbshop som det är lätt att orientera sig igenom.

Mvh Amanda Sverre, Söderköping

Anonym sa...

Wow, vilken tävling och klart jag vill vara med!! Älskar Mateus porslinet.

Min drömgäst skulle vara Per Morberg. Älskar hans sköna stil och vi skulle självklart laga middagen tillsammans med färska och fräscha råvaror. Provsmakningen, ja inte skulle det bli med en sked utan fingret rakt ner i grytan och sedan torka svetten i pannan med kökshandduken....:)Det är detta som jag gillar med Per Morberg, inte så omständigt, inte så märkvärdigt.

Samma gäller med Länna, det är inte omständigt att beställa. Tydlig och klar information och generöst med fri frakt.
Har precis flyttat till hus och shoppoholicen i mig gör sig påmind varje dag:) Då är det så lätt att kika in till Länna, beställa något fint och kroppen lugnar sig ett tag.....

Kram från mig!!
Katarina O

Anonym sa...

På min väg hem från jobbet sitter det ofta en farbror i rullstol utanför ett hus. Han vinkar alltid jätteglatt när man kör förbi, kanske är det det mest spännande som händer i hans liv. Jag får alltid sån lust att stanna och fråga honom om hans liv. Om frun gått bort, barn och barnbarn bor långt ifrån, vad han jobbat med och hur länge han bott i sitt hus. Allt möjligt som ett helt liv måste innehålla. Den farbrorn vill jag bjuda hem på middag och få veta allt spännande som varit i hans liv. Jag brukar fantisera om vilka historier han varit med om under livets resa för han är alltid så glad! Även att han alltid är själv och inte kan ta sig så värst långt. Det är min drömgäst som jag skulle duka så fint jag bara kunde till och så skulle vi förgylla varandras kväll!

Länna möbler är en komplett butik med ett brett sortiment helt i min smak! Där finns allt från minsta kudde & pläd att lyxa till vardagen till och upp till stora, snygga möbler och lampor som man bara dreglar efter. Det tilltalar mig att stilen är både snygg, tuff, lyxig och rå samt en stor fördel att det är lättöverskådligt och lätt att beställa hem varorna. Även om man som jag bor på landet.

Många härliga hälsningar
//Karina B

Anonym sa...

Jag skulle duka fint och bjuda min underbara familj och närmaste vänner på en mysmiddag med detta fina porslin.

Länna möbler är min favoritbutik som tur är bor jag så nära så jag kan åka dit när jag har tid och lust. Nätbutiken använder jag som inspiration för att få en anledning att åka till den "riktiga" butiken.

Kram Annelii

Jill Jeppsson sa...

Vilken underbar tävling.

1. Min drömgäst skulle vara min underbara fina farmor som inte längre är i livet. Hon dukade alltid så fint för mig så skulle vilja göra det samma för henne

2. Det bästa med Länna möbler är deras mix av färg, form, märken och prisklasser. Det passar alla

Anonym sa...

Jättekul med tävlingar, verkligen. men nu har den ena efter den andra avlöst varanna härinne och andra produktplaceringsinlägg. Vore kul med lite annat än bara tävlingar hela hela tiden..såsom dina fina inspiratinsinlägg.dagens var har dem inläggen tagit vägen. det var längesen nu.

Anonym sa...

1. Jag skulle bjuda Henning Mankell för han verkar vara en intressant person (min man får ursäkta men han äter jag ju med de andra dagarna).
2. Länna är kvalitet, variation och smidig handel på nätet.

Hälsningar från Miah i norr

sara sa...

Åhhh, får man välja två gäster J. Eller en gäst och en kock kanske, så får det bli! Till bordet skulle jag vilja ha Carolina Gynning. En grymt cool tjej med en livshistoria som nog kräver en låååång dinner för att gå igenom. Jag inspireras så av denna grymma tjej som förvandlar allt hon rör vid till guld, typ. Ja, och vad ska vi då ha på vårt fina porslin? Jo, min prick äver i:et för min fantasi middag är att Leilas goda mat och kanske framför allt hennes vansinnigt läckra bakverk ligger på faten. Just hennes cup cakes passar så ypperligt ihop med mateus porslin!

För mig så var det första gången jag gick in på Lännas hemsida och mitt första intryck är enkel. Det är lätt att få en överblick (något många hemsidor missar) Hemsidan har en stilren, enkel och snygg design av hemsidan som passar väldigt väl ihop ned de produkter som visas på första sidan. Sedan uppsakattar jag att det är minimalt med reklam på hemsidan, det förstärker den enkla stilrena looken. Jag gick igenem köp-processen, enkel och snabb och som en sista prick äver i:et så är frakten fri. Bra! Summan är att jag som första gångs användare snabbt och enkelt kunde navigera mig runt på en internet sida som samtidigt var en fröjd för ögat. Sedan skadar det ju inte att produktern ni säljer har hög me-want faktor :-)

Anonym sa...

1.
Jag skulle bjuda in min bästa vän Maria som har visat mig vägen till "House of Philia". När höstmörkret smyger sig på så sitter vi runt dukat bord med ett glas rött och pratar om Dina vackra bilder och kollektioner.

2.
En ny favorit blir så klart Länna möblers sida som på ett stilrent och elegant sätt får mig att vilja byta ut allt i mitt hem.

Yvonne i Nyköping

Anonym sa...

Hej!

Jag kanske har ett udda svar, men jag skulle vilja bjuda mig själv för att få möjligheten att se mig själv genom ett förhoppningsvis utifrånperspektiv....och lära mig ett och annat om mig själv.

Länna möbler står för, elegans och enkelhet.

Trevlg tävling, hälsar Anna

Anonym sa...

1)Jag skulle bjuda min underbara mor (78 år) som alltid har bakat och lagat god mat till familjen.

2)Stilrent, snyggt och inspirerande.

Kramis från Helena

Anna . P sa...

1. Drömgästen är självklart min kära mamma som jag bor så långt ifrån & sällan träffar. När vi väl ses är vi sällan ensamma. Därför skulle en middag för oss två vara det bästa, då skulle vi hinna prata igenom allt som hänt & händer!

2. Butiken har ett brett utbud vilket gör att den tilltalar många. Alla hittar något som passar den.

Maria - Wikers liv sa...

Helt klart skulle jag vilja ha min farmor som drömgäst vid ett vackert dukat bord! Drömgäst är vad det kommer att förbli, eftersom min farmor inte finns i livet längre.
Men det hade varit så otroligt trevligt att få ha henne till bords tillsammans med min fina familj,(min man och våra barn, tänker jag då på) som hon aldrig fick chansen att träffa. Jag minns söndagsmiddagar hos henne med älgstek och goda fikastunder med hennes hembakta fantastiska kanelbullar.... Fantastisk, var ju även hon! En sann kompis till mig när jag var liten!
Lite historia... alltså.
Även historian gör att jag gillar Länna möbler. Deras historia om att ha gått från plywoodfabrik, till Stockholms största fristående möbel-och inredningsfabrik, inom samma familj tycker jag är beundransvärd!

/ Maria

Anonym sa...

Jag skulle vilja äta middag med Astrid Lindgren om hon fortfarande fanns i livet. Jag skulle vilja prata om vilken stor person hon var och vad hon har inspirerat mina barn och lärt dom säga "pisspotta" och "mallgroda".
Länna har allt vad kvalitet och tidlös design står för!

Linda T

TC sa...

Det självklara valet är ju alltid min mor. Men om man får drömma och det är ju klart man får,så skulle jag bjuda min mormor. Tyvärr är det ju inte möjligt eftersom hon gick bort som mycket ung. Och jag fick heller aldrig chansen att träffa denna kvinna. Men av det jag hört så var traditioner något hon höll fast vid. Även om deras plånbok eka oftast tomt, då dom inte hade mycket rikedom. Men dom var ju rika på annat och jag kan se all kärlek som speglas i min mor. Men tyväär var även min mor på tok för ung när hennes mor gick bort så lite av traditionerna föll bort. Men nu när jag börjar växa till mig så inser jag hur viktigt det är med traditioner. Och om jag kunde så skulle jag så gärna vilja bjuda min kära mormor på en riktigt fin söndagsmiddag.

Länna får mig att vilja köpa hus och fylla det med många av deras möbler och saker från hemsidan hehe. Gillar hur dom följer trender men ändå så känns det så tidlöst.

Theres

Anonym sa...

1: Min drömgäst är Moder Teresia som gav hela sitt liv för att hjälpa de fattiga och hjälplösa i Indien. Har alltid fascinerats av hennes engagemang så det vore häftigt att få sitta till bords med henne och höra henne berätta om sitt liv.

2. Kort & Gott: Länna har snygg design och interiör!! Blandat med billigt & dyrt! Ett + är fri frakt det får mej att vilja shoppa på nätet!
//Carro

Anonym sa...

När jag blir frisk från detta helvete en miss i sjukvården satt mig i skulle jag vilja bjuda in min kära vän Julia& min mamma. Ni förstår- när man hamnar i situationer som denna får man veta vem som verkligen finns där för en.. Mamma har öppnat sitt hem för mig eftersom jag är sängliggande och inte klarar mycket själv & tar hand om min lilla hund. Julia är faktiskt den enda av alla de som man trodde man kunde kalla vänner som har besökt mig regelbundet och viktigast av allt fått mig att le och skratta trots den otroliga smärtan jag numera lever med. Det vore underbart att kunna se fram emot att få bjuda igen när jag nu blir frisk, med massa härliga middagar på mitt drömporslin!!

Länna har en jätte fin webshop, lättöverskådlig och varorna sen-wow! Så mycket fint.. Enkelt och elegant- precis som jag gillar!

Nicole 

Anonym sa...

Mina förfäder som levt på ön Ett hus vid horisonten jag ärvt och gjort det till mitt och jag skulle vilja visa hur fint det blivit och hur tacksam jag är att få vara i kjedjan en länk till framtiden vid bordet
Länna ger ögongodis inspriation och möjligheter både via pris och kvalitet bara att beställa även för oss på fjärran öar

Karin sa...

1) Man borde väl välja någon viktigt människa som förändrat världen till det bättre eller i alla fall är så där supersnygg, rik och jättekänd. Jag har funderat en stund men ändå kommit fram till att jag skulle bjuda min bästa vän som jag kan vara alldeles avslappnad med, en vän som uppskattar samma saker i livet som jag och som jag tillbringar alldeles för lite tid tillsammans med. Ett par timmar med henne, ett vackert dukat bord och massa god mat (och flera desserter om jag känner henne rätt)skulle vara alldeles fantastiskt!

2)Som webshop har Länna möbler många fördelar. Det stora utbudet, en blandning av det allra modernaste och tidlösa klassiker. Länna har också en användarvänlig hemsida som gör det lätta att handla på nätet, en inbjudande design och sist en inte minst - den fria frakten. Kan det bli bättre?

Anonym sa...

1)Yes, äntligen får jag komma till bords med ingen mindre än Ove Sundberg! Jag har naturligtvis betalat mat/dryck Mateus porslinet har jag ju vunnit =D så Ove kan sitta helt lugn och bara njuta av allt göttit! Varför jag bjudit in honom? Ja helt enkelt för att det är gratis!
2)Inspiration, glädje, enkelt & fri frakt det gillar jag (och Ove!)

Madeleine sa...

1. Om jag får välja precis vem jag vill, död som levande, så hade jag valt Astrid Lindgren. Om hon hade velat berätta en historia/saga så hade man inte kunnat få en mer spännande och mysig middag! Perfekt nu i höstmörkret!

2. Utbudet är fantastiskt, det finns något för alla!

Hanna sa...

Ett helt underbart pris att vinna!

Min drömgäst är egentligen Astrid Lindgren (tänk att få konversera natten lång med någon som skrivit de mest fantastiska berättelser för stora och små barn och dessutom få höra hennes vackra röst i flera timmar. Som ljuv musik skulle jag vilja säga).
Men eftersom hon inte längre finns bland oss så skulle jag bjuda in Lasse Berghagen. Vi skulle äta gott på det vackra mateusporslinet. Vi skulle konversera om våra liv, om semesterminnen och kanske politik. Vi skulle komma fram till vilket vin som passar bäst till oändliga diskussioner om dittan och dattan och vi skulle sjunga svenska visor ända in på de tidiga morgontimmarna.

Och om jag nu vinner och inte får min drömgäst till bords så ska jag bjuda hela min älskade släkt att äta en underbar middag på vackert mateusporslin :)

Hanna sa...

Det bästa med Länna möbler är det stora utbudet och den fria frakten. Underbart att alla kan handla för samma priser oavsett om man bor nära eller långt bort!

Hanna sa...

Ett helt underbart pris att vinna!

Min drömgäst är egentligen Astrid Lindgren (tänk att få konversera natten lång med någon som skrivit de mest fantastiska berättelser för stora och små barn och dessutom få höra hennes vackra röst i flera timmar. Som ljuv musik skulle jag vilja säga).
Men eftersom hon inte längre finns bland oss så skulle jag bjuda in Lasse Berghagen. Vi skulle äta gott på det vackra mateusporslinet. Vi skulle konversera om våra liv, om semesterminnen och kanske politik. Vi skulle komma fram till vilket vin som passar bäst till oändliga diskussioner om dittan och dattan och vi skulle sjunga svenska visor ända in på de tidiga morgontimmarna.

Och om jag nu vinner och inte får min drömgäst till bords så ska jag bjuda hela min älskade släkt att äta en underbar middag på vackert mateusporslin :)

Det bästa med Länna möbler är det stora utbudet och den fria frakten. Underbart att alla kan handla för samma priser oavsett om man bor nära eller långt bort!

Anonym sa...

Hej,häftig och uppiggande blogg. Man blir alltid glad. Jag skulle bjuda in en grupp med människor som jag egentligen inte känner, men träffar på ibland. Det kan vara tjejen i byggaffären som är väldigt högljudd och lite kaxig mot kunderna. En medelålders man med hund som hytter med näven mot bilarna utanför sitt hus. Kvinnan i det gula huset som ser allmänt uttråkad ut.Damer som när man plockar upp sina varor på bandet i matvaruaffären,börjar och plocka upp sina varor så att man får fösa undan,Ja listan är lång. Jag har tänkt att det kunde vara trevligt att sammanföra dessa människor för att lära känna. Så jag hade bjudit in till fest och tror att det hade blivit jättetrevligt. Jag älskar att överraska med hjärtat. Länna-webshop går jag in på för att drömma bort en stund och få lite ögongodis. Hälsningar Anne.

Helena Björk sa...

1. Min drömgäst vid middagsbordet vore min sambo Mattias eftersom det är med han jag delar mina drömmar och liv med sen 14 år. Bästa ögonblicken är då han och jag lagar mat ihop och får vi dessutom duka fint med Mateus porslin tja då vill i allafall jag bjuda in lite fler gäster, det är kärlek det....

2. Det bästa med Länna möbler är de får mig att inspireras till ett mer hållbart hem.

Anonym sa...

Säger bara WOW!
1. Om det nu är drömgästen så får man ju drömma... Så jag vill bjuda min lillasyster som är i himmelen. Hon var 12 när hon dog och jag 17.. Idag är jag 31 och har en liten dotter som jag döpt efter min syster.. Jag skulle vilja bjuda min lillasyster på en himmelsk middag och prata om allt mellan himmel och jord:)

2. Klass, stil och brett utbud- för alla, oavsett var i landet och oavsett när du kan handla! De kallar jag service!

Kram från Alexandra i Östersund

Anonym sa...

Underbar tävling som vanligt!

Som småbarnsmamma är livet inte särskilt rock ´n roll. Det är jag övertygad om att Bono i U2 hade kunnat råda bot på. Jag skulle duka med mitt allra finaste mateusporslin i beigt, gult och rosa. Massor av ljus, blommor och vin hade fått fart på diskussionerna som jag hoppas hade kunnat sluta med ett samarbete kring något av de stora välgörenhetsarbetena han gör! En duett eller två hade inte heller gjort ont!

Länna Möbler är en fantastisk webshop tack vare tre saker: tillgänglighet, utbud och kvalité! De har en lättmanövrerad webshop som är tydlig och strukturerad.

Mvh Erica Kroon

Anonym sa...

Om jag för en kväll kunde få tillbaka min kära mormor, skulle duka en fin Mateus middag och låta henne träffa min dotter som hon aldrig hann träffa. Skulle nog bli en kväll full av skratt och tårar.
Länna är en webbshop där man kan känna sig trygg. Innehåll och designen är högklassig. Tveka inte, allt är "rätt"!

Lena Johansson sa...

Vilken underbar tävling! Jag hade gärna bjudit min favorit, den ljuva sångfågeln Katie Melua. Jag får en sådan varm, trygg, lycklig känsla av hennes härliga röst. Den speciella känslan som att mötas av ett vackert dukat bord med en härlig middag, att få krama om en älskad, att värma sig med en kopp choklad efter en vinterpromenad eller att vakna till varma solstrålar som smeker ens kind. En sådan go känsla ger hennes musik mig, så jag hade gärna velat bjuda tillbaka.

Länna har allt jag behöver i inredningsväg, och även det jag inte visste att jag behöver, men så gärna önskar mig! Lättnavigerad sida, med finfina köpvillkor och snabb leverans. Toppen!

Anonym sa...

1. Jag har funderat för att komma på vem jag skulle vilja ha till bordet fullt med mateus porslin, och hela tiden faller jag tillbaka till min första tanke. Vilken var att mina 3 drömgäster är ju självklart mina "underbara killar", med andra ord min sambo och våra 2 pojkar. Min förhoppning genom att bjuda min sambo till detta underbara bordet är att han ska få tummen ur och fria :), och självfallet är det också för att de alla 3 är det bästa som hänt mig och att de är mitt allt.

2.DET BÄSTA MED LÄNNA MÖBLER ÄR:
-UTBUDET
-DET FINNS SÅ MYCKET MYCKET FINT
-DET FINNS NÅGOT FÖR ALLA
-EN HEMSIDA SOM ÄR LÄTT ATT HITTA PÅ
-EXTRA PLUS I KANTEN ÄR ATT DET ÄR FRI FRAKT

Mvh Stina från Ulricehamn

Anonym sa...

Oj, vilken tävling! Jag vill naturligtvis vinna.

1)Jag skulle bjuda in Lars winnerbäck. Vi skulle sitta och prata om livet och så skulle ha få sjunga lite för mig medans vi äter på bästa mateusporslinet.
2) Bra blandning av modernt, klassiskt, billigt och dyrt. Stort utbud och fri frakt. KANON!!

mvh Anna-Carin från Skutskär

Viktoria sa...

1) Egentligen har jag två drömgäster. Farmor och mormor. Så här när ingen av dem finns med mig längre så blir jag alldeles gråtfärdig över tanken att få träffa dem igen. Sitta tillsammans vid ett vackert dukat bord, äta gott och prata så som vi gjort så många gånger. Farmor som sitter mitt emot mig med sina varma vackra ögon och mormor sittandes intill mig, babblande och skrattande om vart annat.

Drömma gör jag på tok för sällan...

2) Jag har handlat julklappar på Länna två år i rad och allt har fungerat klockrent. Sortimentet är oslagbart och priserna helt klart konkurrenskraftiga. Varorna har levererats snabbt och utan skador. Betalningen har fungerat klockrent och köpet har känts tryggt. Allt i ett.

Fräknis sa...

Mamma Mia vilken tävling! Tror jag smäller av!
1. Jag skulle vilja bjuda mig själv. Men när jag var ca 15-16 år. Berätta lite att man duger som man är och inte måste vara alla andra till lags. Plus att visa Mateus proslinet så man börjar samla i tid. Haha! Om jag vinner tänker jag banne mig bjuda Juryn på middag. Jag lovar!
2. Hemsidan är så bra! Superlätt att navigera runt på och snabb. Att det är fri frakt är också ett superplus!
Massor av kramar till er!

Fräkniga donnan sa...

1.Det skulle vara kronprinsessan Victoria! För att jag är väldigt intresserad av hennes arbete! Jag skulle först fråga ut henne om graviditeten, barnnamn, nojor osv..Men så klart även om alla organisationer hon stöder och brinner för! Det skulle vara oerhört intressant att få möta henne "IRL"!!
Dukningen skulle vara i höstens varma färger med fint Mateus porslin såklart!

2. Dom har ett oerhört brett sortiment, endast kvalitetsprodukter, snabb leverans, lätta att surfa/hitta på..Kvalitetstänk rakt igenom, service är vad kunden vill ha och det kan dom!



Lämna svar i kommentarsfältet nedan och Länna som är jury utser vem som har lämnat det bästa, roligaste, intressantaste eller kanske mysigaste svaren!

smile sa...

Hej!

1. Jag skulle bjuda den något mindre trevliga dam som trängde sig före mig i mataffären idag och som var allmänt otrevlig. Tror att hon skulle behöva lite positiv uppmärksamhet och en god måltid på fint porslin. Så kanske humöret blivit bättre och bemötandet av människor i omgivningen trevligare.

2. Kanske för att man blir så himla sugen på att handla? Vilket fantastiskt utbud.

Håller tummarna och önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

J. sa...

Grymt bra kvalité och stil på båda punkterna nedan, bra val!!
1. Drömgäst, först började jag tänka på kändisar eller bortkomna nära och kära, men nej, jag vill att mina barn, min familj ska sitta med mig som de gör varje dag. Jag vill aldrig skiljas ifrån dem. (Vill helst trycka på paus, ge barnen krumelurpiller eller nåt;-) jag älskar deras inställning till livet, 4 och 7 år gamla!) Jag vill dessutom att mina barn ska växa upp med kvalité, stil och gärna snygg design så att de tidigt lär sig känslan för att vara försiktig om sakerna, glädjas åt det vackra, men samtidigt använda det, inte låta det stå o samla damm i något vitrinskåp.
2. Rent! Sidan är ren. Jag tänker på mina svärföräldrar och min mamma som är allt annat än vana vid webshopping och de blir alldeles yra när de går ut på nätet för all reklam, alla pop-ups, länkar och annonser som blinkar - att de snabbt stänger av datorn igen. Men denna sida ger intryck av lugn. Och det är ju dessa 40-talister som sitter på mycket kapital och utflugna barn vilket gör att de ser över sitt hem och förnyar. Så denna målgrupp når de - utöver alla yngre (och kanske ännu äldre) som kittlas av deras snygga urval på leverantörer och varumärken. Beställer man på Länna vet man att det blir rätt, inget kan gå fel!
Mvh från Johanna i Mölnlycke

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

1. Min drömgäst är fina bloggerskan Emma (att vara någons fru), för en roligare middag tror jag inte att jag skulle kunna få. Att sedan få njuta av god mat på glammigt porslin gör inte saken sämre. What a dream!

2. Att titta in hos Länna är som att hitta en liten bit av hela världen. Här finns verkligen ALLT!
Från små knoppar till tvålar för våra kroppar. Utemöbler på ängen eller skönaste kläderna till sängen. Inredningsdetaljer på och under bordet, ja den ultimata webshoppen är absolut det rätta ordet.

//Jeanette, mittlyckligalantliv@hotmail.se

maria o sa...

1. Den som jag allra helst hade valt att ha till bordet är min mans pappa mina barns farfar som tragiskt nog gick bort för snart 10 år sedan. Mina barn 1 och 4 år har aldrig träffat honom och den stora tjejen undrar vad han gör och hur han har det i himlen. Det hade varit så underbart att få ha honom med vid bordet en dag.
2. Jag tror att Länna har lyckats för att de ser inget som omöjligt. De blandar möbler, inredning och stilar som passar de flesta. Det är snyggt, modernt, stilrent och design. Sättet att få ut produkterna, med tydligt och snyggt gränssnitt som gör det lätt för kunden att göra val är a och o. För att nå ut och lyckas på nätet gäller det att sticka ut och erbjuda något som inte alla andra har och det har Länna lyckats med.
// maria

Anonym sa...

1.Jag skulle utan tvekan bjuda min älskade mamma som alltid finns där för mig. Att få duka med vitt och grått mateusporslin skulle vara underbart och kännas som verklig lyx.Det skulle hon absolut vara värd.

2. Wow va "ballt" Länna webshop erbjuder precis "allt".Och efter ett enkelt fingertryck levereras beställningen fraktfritt. I just love it!!!!!!!

Hälsningar
imoolsson@hotmail.com

Två Trappor sa...

1. Det finns bara en drömgäst för mig och det är min älskade mamma som hastigt och mycket tragiskt gick bort för bara knappt fyra månader sedan. Sorgen och saknaden efter henne är obeskrivlig. Att få sitta med henne vid ett underbart vackert dukat bord och njuta av en festmåltid, prata och skratta och se hennes ögon glittra vid åsynen av allt det fina, lyxiga... det vore min största önskedröm.
Mamma älskade att laga mat och skämma bort oss i familjen med välsmakande, kärleksfullt tillagade måltider. Sällan fick hon själv sitta till bords som hedersgäst, men vid detta vackert dukade bord skulle hon få vara drottning! Mamma tyckte mycket om att duka fint, och jag vet att hon hade älskat Mateus underbara porslin. Precis som hennes dotter gör... :)

2. Länna Möbler har allt man kan önska sig av en välsorterad, kvalitetsmedveten och proffsig webbshop för alla oss inredningsintresserade. Här kan man enkelt och smidigt beställa sina designfavoriter och få dem hemskickade fraktfritt. Suveränt! Länna Möbler inger förtroende och inspirerar med sitt stora sortiment av de bästa varumärkena. Say no more!

Tack för en härlig blogg och en fantastisk tävling!
Kram Madeleine

Anonym sa...

Hej!
1.Jag skulle utan tvekan bjuda min älskade mamma som alltid finns där för mig.Att få duka med maateusporslin i vitt och grått skulle vara en lyx henne väl värd.

2. Wow va ballt Länna webshop erbuder precis allt.
Och med ett lätt fingertryck levereras beställningen fraktfritt. I just love it!!!!

Håller tummar och tår för vinst, men sist och inte minst: Tack för att din blogg finns!!!

Hälsningaar Ingela

imoolsson@hotmail.com

Matilda sa...

1. Min drömgäst till ett vackert bord dukat med Mateus är min pappa. Jag skulle verkligen vilja ge honom något extra och berätta hur mycket han betyder för mig! Om det inte vore för han, så vore jag kanske inte i livet idag...
2. Lännas webbshop är snyggt uppbygd vilket gör det enkelt att hitta runt och snabbt få bra information om produkterna. De har även ett bra och brett sortiment med mycket fina saker! :)

Mia sa...

1. Jag skulle försöka få ihop hela min härliga familj som idag finns utspridd på lite olika platser i världen... på Mateus underbara porslin skulle vi avnjuta diverse härliga rätter tills långt in på småtimmarna.

2. Hos Länna hittar du verkligen allt som är värt att sukta efter. I den här webbshopen ger du dig inte in för att handla billigt utan här handlar du kvalité... som håller länge.

Ha det nu super, jag håller tummar och tår för den bästa vinsten någonsin... =)

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 436   Nyare› Senaste»