måndag 3 oktober 2011

EN LITEN PROMENAD

.
.
Busiga Beabus ute på prommis i vår fina Mälarstad! (Jacka ChillNorway, stövlar Hunter och jeans Fix)

Hej nya oktobervecka!

Brrr, det är verkligen höst idag! Åh vad jag blir sugen på att åka utomlands just nu, till någon häftig storstad som Paris, New York eller London och shoppa och äta gott eller kanske åka till något varmt ställe? Bada och sola - mmmm. Vi får se om vi får till det och kommer iväg senare i höst på någon liten trevlig tripp:)

Men det är ju fint på hösten här hemma också och eftersom vi bor som vi gör, precis mitt i Småstaden, så tar jag gärna promenade och PW:s runt i de mysiga gamla stadsdelarna och kring ån som delar staden (jättefint att gå där). Men om man går åt andra hållet - till småbåtshamnen och Mälaren som ligger ca 5 min bort - så finns det ju numera riktigt fina små vägar också att gå på,  precis efter vattnet! Gick där en sväng igår - så mysigt:)Snyggat upp och fixat lite nya vägar, sittplatser och vindskydd efter strandpromenaden har Småstaden gjort - jättebra!Nu ska jag ta tag i maaassor med must dos här men först lite lunch:) (rågbröd med keso, avocado, lax och tomat - mums)See you later!
KRAM


Psst, Ni är många som mailat och skrivit att det inte gått att lämna tävlingbidrag! Jättetråkigt men jag kan inte göra något åt detta eftersom det är Blogger som strulat. Men nu går det i alla fall att lämna kommentarer så jag förlänger Mateustävlingen till 18.00 ikväll!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin stad ni bor i! Fast att kalla Sveriges 6:e största stad för småstad är ju lite lustigt ;)
Kram Maria

Att vara någons fru sa...

Du har ju verkligen världens sötaste barn, P.

<3

Anonym sa...

Hej! Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om detta vackra porslin!

Jag skulle bjuda min son på middag. Han är idag 7 år och såklart helt underbar! Som förälder tänker man ofta hur ens barn kommer bli när den är vuxen och därför skulle jag vilja vrida fram tiden (bara vid just detta tilfälle) och bjuda honom på middagen. Vid middagen är han 35år och jag själv 62...skulle få se hur han ser ut som vuxen, höra vad han gör och vad han tänker om livet. Min förhoppning är såklart att han är lycklig och att jag och min man har gett honom vägledningen till det!

Varma hälsningar

Linda Olausson

Ida sa...

Åh vilken snygg jacka Bea har! Verkligen söt! Kram Ida

Emelie B sa...

1.Jag skulle duka för en julmiddag med min underbara sambo och 2 söner.
Min förhoppning är att vårat nya matrum är klart tills dess. Vita julstjärnor tända i nya stora fönster och lite snö utanför...men framför allt krispigt vitt mateusporslin som bländar.
2. Länna möbler, för att deras sida är fulländad,massor av inspiration för alla smaker, tillgänglighet och service. Jag har något från Länna i varje moodboard som jag gör!

Anonym sa...

Jag skulle bjuda min mammas gudmor, min mormors syster. Irma. Hon är en gumma som behöver uppmärksamhet. Finaste porslinet och någonting gott att bjuda på -då berättar hon de raraste tankar och visdom. Hon fyllde år i helgen så jag ringde och berättade att jag har lite livkris för att jag fyller vuxen nu i veckan. Då sa hon: åh min flicka. Du har alltid varit vuxen. Oroa dig inte.

Ord som betyder mycket från en gumma på 86 år som jag träffar alldeles alldeles för sällan. Och som får alldeles alldeles för lite uppmärksamhet. Men som uppskattar det fina och ser det viktiga. I det mesta. Till exempel ungdomar (snart vuxna) och fint porslin.

Länna är den bästa webbutiken för att till och med skohyllan luktar gott och tycks vara just den(!) perfekta till mitt hem. Möblerna ger den rätta känslan till just mig, det är vad jag värdesätter. -tess.

Tess - Fröken Fjäril sa...

När jag ser dina bilder på Beabus så blir jag så sugen på att skaffa barn. Jag vill också köpa så fina kläder till mina framtida barn =)