måndag 3 oktober 2011

HEMMA FRÅN DAGIS

.
.Precis hemkomna! Kolla in lilla Bea som busar loss längst bort i tvdelen (hoppar i soffan:) Mina dagens är sikestunika/klänning från Chill Norway, jeans Circle of trust (båda från CL) och mina Hunter på fötterna.Todeloooo!Nu är vi hemma efter dagis (ja jag kallar det fortfarande dagis och inte förskola och det gör nästan alla jag känner också:) och skolhämtning! Trulle och Flisan har försvunnit iväg igen för att spela tennis med morfar och jag och Bea ska nog pyssla lite här hemma. Tror det blir måla med lite vattenfärg i köket och kanske klistra lite fina höstlöv på papper :)(och på Spotify kör jag lite skön soulmusik idag)
Fortfarande himla nöjd med min nya hårfärg och mina extensions! Wow att jag vågade bli riktigt kola-ljusbrun - nu ska jag nog aldrig gå tillbaka att vara så där jätteblond något mer (Tror jag i alla fall men ni som är blonderade brunetter vet ju hur dryyygt det är med den där skarpa utväxten man får hela tiden)Ha nu en riktigt mysig måndagseftermiddag!
KRAM.

29 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att veta att du gillar ditt kolafärgade hår och att ni ska måla med vattenfärg :)

Sofia

casaofmia sa...

Underbar tunika! jättefin kram

Anonym sa...

Hårfargen er kjempefin på deg, ikke rart du er fornøyd :)
Ha en finfin mandagskveld :)
Lise

Merete sa...

Hårfargen kledde deg kjempegodt :)
Kan jeg spørre hva den sorte stolen du har i stua heter? Er den fra Ikea?? Håper på svar :)

Ha en fortsatt fin dag!

Merete

Anonym sa...

Hej fina Petra!
Har försökt få upp mitt tävlingsbidrag för Mateus i över 3 timmar nu?
Har det att göra med att du måste godkänna?
Ser du mitt inlägg eller missar jag chansen nu?
Kram Mia, My shabby Chic House

Anonym sa...

Hej! Det vore jätte trevligt om du kunde svara hur den tunikan är i storlek? Mvh Helene

Anonym sa...

Vore roligt att veta vilken sorts extensions du tog denna gång, är det verkligen det svenska löshåret igen? (jag menar 8000 kr var 3:e månad på håret, ojoj liksom!) Indiskt löshår är oxå jättebra, mjukt o fint o mkt billigare.

Färgen är nog fin (håller med jobbigt med utväxt) men denna gång stämmer den nog inte riktigt med löshåret. Har sett lite så ut på alla bilder hittills, men mest på denna? Är inte löshåret mer rött än ditt eget?

Hur som, ha en skön eftermiddag i hemmets lugna vrå!

Kram
Sandra

Johanna Stålros sa...

Skitsnyggt!!!

Julia sa...

Ahhh you look so sweet when you wear your Hunter Rubber Wellingtons, I love them.
Julia
XoXo

Anonym sa...

Petra, jag har tänkt mkt på det du berättade om alla de tråkigheter som händer dig gällande din blogg. Vill bara än en gång berätta att din positiva syn på livet och din blogg verkligen förgyller mitt liv. Kanske kan kännas konstigt för andra, men så är det verkligen. Som idag,en dag som man önskade att man sov bort. Då var det första jag tänkte när jag satte mig i bilen, efter en rikigt jobbig dag på jobbet med en hel del tråkigheter, att nu måste jag hem och se vad Petra har skrivit. Genast blir jag mkt gladare när jag får drömma mig bort i ditt vackra hem, inspireras av väldigt snygg hårfärg osv. Visst, det är bara materialla ting, men man ska inte förringa betydelsen av vackra saker. Så jag hoppas verkligen att du inte har tankar på att lägga ner din blogg. Vi är alldeles för många som uppskattar den. En stor kram från Josephine, Tormestorp

Rövarmamman sa...

Säger också dagis fortfarande ;)

Å sötis ditt hår ser helt fantastiskt ut å jag blir så sugen... Men färgade mig i våras å sen ångrade jag mig så De sved i hjärtat... Så får nog fortsätta att stå ut med utväxten när den växer fram;) men ack vad snyggt du å håret e:)

Önskar dig en fin kväll! Krammmm

@my casa sa...

Jättesöt tunika och fin,fin i håret!

Ha en skön kväll/åsa

Lilla Majken sa...

Verkligen snygg hårfärg. Jag säger alltid dagis, till mångas förtret. Jag tycker att det låter så mycket gulligare. De är trots allt inga skolbarn även om de får lära sig saker där också.

Ha en fin kväll! Kram Therese

... ... ... sa...

Du passar såå bra i långt hår!!

Anonym sa...

Snälla Philia, förläng tävlingen tills imorgon kl 12 för alla oss som missat chansen pga bloggerstrul idag!! Så besviken. Kram

Life by Tess sa...

Supersnygg som alltid. En till dagissägande mamma här och det kommer jag nog alltid vara känns det som, ingen big deal eller:)

Maria sa...

Hej! Spanar in din blogg varje dag, tycker den är jättehärlig och inspirerande. Brukar inte lämna några kommentarer, men kände att jag behöver hjälpa till att reda ut dessa begrepp förskola vs dagis. Varför heter det nu förskola undra ni alla? Jo därför att begreppet förskola markerar att förskolan ska vara det första steget i utbildningssystemet. Ett steg unikt för att det är en kombination av omsorg och pedagogik, lek och lärande. Att det är så beror mycket på att förskolan har en läroplan, precis om de två andra skolformerna.
Nu är det tydligt markerat vad vi i förskolan skall arbeta med, genom att vi har en läroplan. Den säger att "Förskolan skall". Innan 1998 när det inte fanns någon läroplan, var det endast riktlinjer som daghemmet bör uppfylla.
Dvs allt detta genererar att det ställer krav på förskolorna och oss som arbetar där, vilket ger era barn bättre omsorg, medforskande pedagoger och stimulerande & utmanande miljöer att vistas i.
Hoppas detta gör att ni får en bättre inblick i varför daghem bytte namn till förskola.

Tess - Fröken Fjäril sa...

Du passar otroligt bra i den nya hårfärgen.

Vita Hemligheter sa...

Härlig tunika...verkligen jättefin:)
Hoppas du haft en bra dag! Det har målats med vattenfärger här hemma också idag:)
Kram Emma

Pernilla ~Pillan~ sa...

Gillar din nya hårfärg också! Jag antar att du gjorde det på salong? är det färg eller toning? vet du vad färgen heter?? kram från en som också är trött på utväxt...

Anonym sa...

Underbar hårfärg, är det både färgning och slingor, har funderat länge på att gör det själv, vet du vilken hårfärg det är.

Anonym sa...

Ursnygg tunika, och du passar verkligen i din nya hårfärg!
/c

Julia sa...

Du blev ju bara såå snygg i håret och perfekt längd är det på det med!! :)

Vet exakt vad du menar med utväxt, är så himla tråkigt. Även jag har varit blond nästan hela mitt liv men nu har mitt hår blivit mörkare så snart får nog även jag övergå till att bli brunhårig, men inte riktigt än :)

Kram J

Emelie sa...

Jag säger också dagis fortfarande och kommer nog alltid göra. Hunter på fötterna kör jag också med i detta väder. men idag kanske det ärmer tort.

Michan sa...

Har du ofta gummistövlarna på dig innomhus ?? ;)

mer om emmilies sa...

Jättefint i håret! Det klär dig.
Följt din blogg ett tag, men idag tänkte jag att jag minsann skulle skriva hej och lämna mitt avtryck som stadig besökare.
Hoppas ni hade en mysig stund i trädgården. Här hemma ramlar äpplen i mängd från trädet.

Therese sa...

Så fin du är! Hoppas kvällen varit bra!

Johanna Toftby sa...

Hej! Fin blogg du har!
Jag måste nog säga, (arbetar som frisör) att den förlängningen ser så där ut tyvärr.
Vet hur mycket pengar det kostar och dels tycker jag inte färgen känns helt hundra. Men- det kan vara ljuset.
Sen ser det lite "tampigt" ut och inte så snyggt ihopklippt?
Jag tycker du ska frågasätta .. Om du är supernöjd så är det ju bra.
Men jag vill bara ge mina råd som välmening.
Jag sätter själv oerhört mycket Extensions och det är A och O med färg och ihopklippningen.

Fantastisk blogg du har. Keep Up the good work! Kram!
Kram Johanna

Jennifer sa...

Vad är det för färg och märke du har använt till hårfärgen? Det va super snyggt!