torsdag 20 oktober 2011

INSPIRATIONSKVÄLL MED TINE K PÅ TULLHUSET & DU FÅR GÄRNA KOMMA

.
.


.

Bon Soir mina vänner!




Dagen fortsatte varit riiktigt bra och nu har jag precis kommit hem och landat i soffan och liten Beaskatt sover visst redan ( Trulle & Lo Lo har åkt till sin pappa idag och jag saknar dem redan massor - så det är dagens minus) Nu blir det en luuugn kväll med ett gott glas rött här och någon mysig film tror jag. Men först måste jag ju tipsa er lite!:)

Fick tidigare i veckan en så himla trevlig inbjudan (se nedan) i mailen från söta Anna, Tullhusets ägarinna. Nästa vecka, onsdagen den 26:e oktober klockan 18.45, har Tullhuset i Västerås en härlig inspirationskväll för särskilt inbjudna och inte mindre än Tine Kjeldsen (grundaren av favvomärket Tine K) kommer dit! Det blir som vanligt mingel, godsaker, erbjudanden, en massa nytt och fint och mysig inspiration nere i hamnen och vet ni vad det bästa är - ni mina finfina besökare får också komma! (så får jag träffa er också IRL)  Tullhusets happenings brukar alltid vara hur mysiga helst med många glada tjejer på plats:)



Dock är det ett begränsat antal platser (tyvärr) så det är först till kvarn som gäller. Märk mailet House of Philia, lämna din och ev. din väns namn och skicka till info@tullhusetliving.se 



Ha nu en skön kväll och imorgon kör vi...freeedag!!!



KRAM



.

.

2 kommentarer:

Två systrar sa...

Rött vin en torsdag?...precis så livet skall levas...själv har jag sippat på ett glas vitt i kväll. Kram Maria

Anonym sa...

Congratulations for your blog! it's beautiful!

Kiss