onsdag 19 oktober 2011

PÅ BYRÅN I SOVRUMMET

.

.



Girls, ni måste bara testa den nya parfymen Elie Saab!!! Fick den av H när han var ute och reste förra veckan och den doftar verkligen yummie yummie yummie (ja om man har samma typ av näsa som jag då hihi;) Doften är "exklusiv, pudrig, lite violigt och rent" skulle man kunna säga:) Brevid flaskan ett sött armband från Stylesnob!






Todelooo sweeties!



Ha ha, här ligger jag raklång på golvet i gästrummet och bloggar eftersom det trådlösa nätverket inte funkar (igen - grrr) och jag var tvungen att koppla in lapen i väggen. Inte så där superbekvämt direkt och båda benen har visst somnat nu...

Ska nu strax ta och powerwalka (om jag kommer upp vill säga) och hämta liten Beabus och sen blir set en tur till parken för lite lek! Men först kikar jag in för att berätta om mina två nya skönhetsfavvon:




Andra favoriten just nu är ett nytt läppstift som jag bla köpte i ett parfymeri i Stockholm förra veckan (smink var det enda jag shoppade när jag var uppe denna gång) Det kommer från Clinique och har precis rätt pärlemoraktiga touch utan att bli för rosa. Har nästan bara glans annars men kände för ett läppstift och nu är jag verkligen som Maria Montazami och sätter på detta hela tiden - mums:) (463 Springtime heter färgen.)



Ooooh la la vilken färg!:)



Det var förresten någon av er raringar som undrade om jag solat för att jag såg lite brun ut på vissa pics. Det har jag inte gjort (och skulle aldrig göra - farligt farligt för hyn) men däremot använder jag gärna BUS! Kör både med kräm och ibland spray (den i sprayform är mycket intesivare och passar bäst om man ska göra något extra)



Hoppas du njuter din onsdag tills vi ses lite senare!


KRAM





Psst, Du missar väl inte att du just nu kan vinna en fantastisk ChillN-jacka!!!




.

13 kommentarer:

MORE OF WHITE sa...

Färgen på läppstiftet passar dig perfekt! Nu blev jag också sugen på att köpa ett likadant :)
Ha det så mysigt i parken.
Kram Fia

Att vara någons fru sa...

åh, underbara bilder! det där armbandet har jag oxå suktat lite efter.

Casa of Mia sa...

Tack för tips på parfym, den skall jag sniffa på nästan gång jag skall köpa ny parfym, trevlig onsdag

MrsSunshine sa...

Vilken vacker parfymflaska! Ska provdofta vid tillfälle:-) Ha en skön eftermiddag.
Christin

Anonym sa...

Hej!!
Det läppstift ska jag också köpa:)Mycket snyggt!! En fråga bara,Vad har du för ögonskugga på bilden?

Kram Helena

Mitt skabbiga chica hus sa...

Vilka BUS produkter använder du Petra?
Let us know!
Kram

Mimmis Boutique sa...

Gör som många av våra sverige kunder, besök vår nya bloggshop, mimmisboutique.blogspot.com. Snabbt, smidigt, kul, säkert och enkelt :)
eller facebook.com/Mimmisboutique
Ha en fortsatt fin dag önskar Mimmis Boutique

Jenny sa...

Hej! Ljuvliga bilder i din blogg! jag har sett att ni gjort om LoLos' rum så himla fint, men nu hittar jag ej de bilderna. Finns ej arkiverat under rubriken Skatternas rum? Var hittar jag inläggen med det nya rummet?
tack på förhand för ditt svar, mvh en trogen läsare

Brunkullan sa...

Lovely! Älskar goda parfymer och tips tas tacksamt emot, trots att jag är så jättekär i min parfym som jag har nu (La Perla).

Vilken brun utan sol kör du? Tips på någon riktigt bra, för jag tycks mest bli orange...

Kram Susanne

Anonym sa...

Jaha, det var denna lilla raring som undrat om du solat! ;) Trodde nog det var BUS, jag säger som du, absolut inte sola. Var det sprayen du använt på tjejkvällen i Sthlm, för du ser riktigt brun ut där. Vilken sort?

Den parfymen har jag sneglat på, velat sniffa på den eller den nya som heter "untitled". Behöver en ny doft. Har själv Narsico Rodriguez "Essence", jättegod1

Kram/ Stina

Martha sa...

Den likte jeg godt..
Og jeg likte neglelakken din og..hvilken er det??
Ha en fin fin dag !!

Jimmy Schönning HEM sa...

Vardagslyx!

Hoppas din helg blir jätte fin!

Susanna sa...

Hejsan

Wow vilket snyggt läppstift. Jag är bara lite galen i läppstift, har väl några stycken. ca 100. Ungefär som jag är lite fix i skor gärna höga & små väskor. Min sambo fattar inte alls detta. Men hur ska man förklara det, så är vi skapta :)


Önskar dig en härlig Helg
Krammis
Sussi