onsdag 26 oktober 2011

TINE K HERSELF PÅ TULLEN

.

.



Jag träffade den mycket trevliga och söta danskan Tine Kjeldsen ikväll! Hon höll ett litet föredrag på Tullhuset i Västerås om det helt fantastiska och framgångsrika företag som hon själv tillsammans med sin man startade 1999 - Tine K. Hon berättade bla om tanken bakom varumärket och var hon finner sin inspiration! En så otroligt duktig tjej som verkligen imponerar.  På bilden står jag med Tine till vänster och Tullhusets egna vackra Anna till höger (Min kvällens var klänning Chill Norway och jeans Circle of Trust, Creative Lounge och skinnjacka Munderingskompaniet, Tintinstyle).





Bon Soir!
.



Åter igen har det varit en alldeles förträffligt trevlig kväll nere i hamnen här i Småstaden! Det bjöds på mingel snittar,bubbel, härlig inredning och många underbara glada girls var på plats:) (Tack söta bloggisar som kom fram och hälsade ikväll! Så roligt att få träffa er:)

Nu har jag landat hemma i soffan och har bytt om till mysplyschen. Ska nog göra en stor kopp gott thé när jag bloggat klart här:)





Mycket fint och nytt från Tine K och den största lampskärmen på bilden ovan var bara såå supersnygg. Det syns inte på bilden men den ärvit och svartrandig (en höstnyhet) och det kommer kuddar i samma tyg också  (Tine berättade om att hon har dessa hemma i soffan i olika varianter - gissa om man blev inspirerad!:) 



Jag vet inte varför men jag är verkligen helt såld på det danska och har  varit det länge nu. Jag älskar allt från språket till inredningen och de vita patricierhusen och smörrebröd och tvserier och Köpenhamn och modet och musiken! Man kanske skulle flytta ner?;)



Nu ska jag gå och fixa mitt thé!


.

Ha en mysig kväll så ses vi imorgon!





KRAM




.

15 kommentarer:

mammaxtre sa...

Den butiken älskar jag. Jag fick en inbjudan men kunde inte komma, så synd.

Ha en fin torsdag

Att vara någons fru sa...

Tycker absolut att du ska flytta! Har hört att Malmö ska vara schysst ;)

Alexandra sa...

Vad kul att få träffa henne personligen.Gillar också mycket dansk just nu.Ha fin dag ,kram!

Helena sa...

Förstår att du haft en trevlig kväll! Det hade varit väldigt intressant att få höra hennes föredrag! Håller med om att mycket av det danska är fint, jag är en skånetjej! Vår favoritplats är Österlen och Ystad, riktigt fint! Med massor av fin inredning och design överallt! / Helena

Det ljuva livet i stan sa...

Tack för tipset om Rasmus Seebach nya!

Åh ja jag måste också säga att jag älskar det mesta med Danmark - modet, inredningen, Köpenhamn, musiken och TV-serierna! Nu senast har jag myst varje måndag till den underbara serien Lykke (som tyvärr tagit slut nu).

Förövrigt tack för en härlig blogg - sååå inspirerande!

Kram Frida

Anonym sa...

Instämmer jag med, vore inte helt fel och så är det ju fantastiskt vackert på sommaren med ;)

Ha en fin dag!
Kram Julia

Casa of Mia sa...

Ser härligt ut, ja gud vad mycket snyggt hon har, kram

Anonym sa...

Danskarna är så duktiga! Du får inte missa deras barnkläder från pompdelux helt ljuvliga. Gå in på deras hemsida och du blir såld.

Inredningsfrun sa...

Danskarna ÄR bara goa (å min käre make är ju halvdansk :)!) och landet lika så. De är ta mig tusan duktiga på allt från inredning till riktigt, grymma kriminalserier. Heja Danmark!

KRAM

// Inredningsfrun

Radhusdrömmar sa...

Kul med en sån kväll, synd att man inte bor lite närmare den butiken. Jag gillar också Tine K Home, verkligen snygga saker.
Dansk design är snygg, men språket tycker jag inte om så mycket.

Köpte du något under kvällen?

Kram
Johanna

Anonym sa...

Dansk design kan ju vara riktigt snyggt, men språket klarar jag inte av. De känns så dryga danskarna, men det kanske är pga hur språket låter!?

Sandra

Anonym sa...

Hej
När kommer vinnaren av chill norway jackan?
Hoppas fortfarande på tur

Rövarmamman♥ sa...

Den butiken verkar vara så mysig ska besöka den nästa gng vi far till v-ås :) o ad fina ni tre är på bilderna. Du sötis är alltid lika snygg! KRAM

vibe sa...

Dejligt med alle de fine ord om danskere og Danmark : )) Jeg er dansk og bor i Malmö fordi jeg synes det samme om svenskere og Sverige : ))) Græsset er altid grønnere på den anden side.....

Smil fra Vibe

Anonym sa...

Vilka fina saker det verkar finnas i butiken! Har den någon hemsida? Googlade på tine k men webbutiken var inget vidare, eller var det bara jag som inte gjorde rätt;).

Tack för övrigt för en härlig blogg. Det är jättemysigt att "titta in" hos dig och läsa dina uppmuntrande och positiva tillrop och kommentarer . Tack från Lisa i Skåne