onsdag 9 november 2011

BARNENS JULPYNT

-

-

Maileg gör ju de allra finaste julpynten till barn! Ovan syns Mailegnyheter som jag hittade i butiken Lucky Little me. (Ska nog klicka hem ett sånt där sött barnförkläde tror jag - perfekt till alla julbak snart:)





Goood Morgon Onsdag!




Hoppas ni mår bra bloggisar? (host host)


Här har jag har varit vaken och hostat nästan hela natten så jag tröööött denna mogon, zzzzzz. (Dumt att inte ha hostmedicin hemma jämt egentligen.)  Nu ska jag i alla fall kicka igång dagen med lite morgontv och honungsthé + smoothie här i soffan.

Men först delar jag med mig av lite Maileg Jul 2011 - vem blir inte pigg av att titta på deras söta godsaker:)





Bild lånad av Lucky Little me





Ha en riktigt skön start på dagen finingar!




 
KRAM

 


13 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Usch, stackars dig! Hoppas hostan går över snart.

Miss Marie sa...

Håller med, Mailegs saker är så vackra! Var inne i en affär här i München som har Mailegs saker, och det var så mycket fint! :)

mariasvitabo sa...

Ja, maileg är verkligen vackra! Har en super medicin som hjälper mot rethosta! Det bästa jag har testat och som hjälper! Ta bara en matsked olivolja! Halsen blir len och hostan försvinner!

Kram Maria

mamman ninni sa...

Hejsan... .

Jag har ganska nyligen kommit över din blogg, nu är jag fast :)= så underbara bildern o BRA att du uppdaterar den så ofta = vill man läsa oftare!

Jag har en liten personlig fråga... .
Jag är en mamma som heter Ninni, jag har en son på 5.5år o en snartblimake-till karl... . för 2 månader sedan förlorade vi vår bebis i magen...så man är rätt ordentligt trasig efter det. Sorgen kan man inte beskriva... . men de som har barn förstår hur tomt o ont det gör.

Vid ultraljudet så fick vi se vår lilla bebis utan livstecken..., jag önskar inte någon kvinna behöva gå igenom det.... det sorgliga är att man inte vet varför bebisar dör i magen ...
Iaf så ska vi nu försöka igen, det är mitt enda hopp som håller mig uppe. Det var min mans 1a barn så för honom är det ju också såklart hemskt tomt...
MIn fråga till dig är om du har nå gravid -tips, jag har blivit gravid på 1a försöket med båda mina barn... men jag tänkte att det är alltid kul o höra om man kan få lite tips.

Mvh Ninni

Casa of Mia sa...

JÄttefina julsaker. Krya på dig, usch jag har gått med hosta och ont i halsen nu i 1,5 vecka, det är tydligen något långvarigt som går runt kram

Anonym sa...

Hej,
Tyckte för några år sedan att malieg såg lite märkliga ut, men det har ändras... och tycker nu att de är så charmiga. Nissarna finns lite varstans både i barnrum och i vårt sovrum från advent. Krya på dig och vila. Hälsningar Elinor i Vårgårda.

Lifestyle By Lena sa...

Hej,

Har alldeles nyligen hittat hit och wow vilken ljuvlig blogg du har.

Tack för all härlig inspiration du delar med dig av.

Hälsningar

Lena

Malin på ön sa...

Hoppas du kryar på dig snart och visst är förklädet härligt. Alltid lika roligt att ha med barnen i köket, och alltid lika mjöligt ; )
Malin

Anna sa...

Har du ett bra smoothie-recept??
Är intresserad av att få det i så fall :-)

Dr Molly sa...

Jobbigt med hosta! Mitt tips är varmt honungste. Bättre effekt än alla hostmedicin och mycket mindre biverkningar. Dom flesta läkare skriver inte ut hostmedicin alls. Jag skulle absolut aldrig göra det. Hosta är en bra reflex som skyddar lungorna från slem. Den reflexen vill man inte missta! Honungen är antiinflammatorisk och slemlösande!

Kramar Dr Molly

Annelie sa...

Undrebara Maileg! Tur att det finns webshoppar så jag kan handla lite ;)
Krya på dig! Långdragna förkylningar är så segt.
Kram!

Annika sa...

Mysiga saker du visar som vanligt. De där tomtenissarna har jag faktiskt två stycken av men med andra kläder. Älskar dem. Egentligen är det min döttrars men de brukar få vara "allas" på julen. Ha en fin dag!! Kram

lilla Tildes hem sa...

Maileg har så mysiga saker i milda men juliga färger. Gillar tomtarna massor och grisarna och förklädet och... ja egentligen allt.

Krya på dig!

Sofia