torsdag 3 november 2011

SOME WISHES FOR SANTA

.

.


Vintage by fé kofta med fransar - urläcker, ny svart Triwaklocka - ja tack, svarta höga Primeboots - klassiker och ett par vaxade snygga svarta jeans till det från Mos Mosh! Denna kombo med ett svart snyggt linne under koftan vill jag ju bara så gärna ha:)


God kväll vänner!


Kikade precis in på Creative Loungeshopen och oh my vad fint jag hittade där och som jag önskar mig riktigt mycket just nu. Kanske något för söta tomten att veta förresten??? Det är ju trots allt bara 7 veckor till julafton...och när jag ändå håller på med önskelistan - denna nyhet från Mulberry, ett snyggelisnyggt skinnarmband med berlock, måste ju också stå med:)Nu ska jag leta efter fler fina julklappar på min lilla lap här!
Ha en mysig kväll sweeties!
KRAMPsst, Måste bara fråga om ni såg programmet Berg flyttar in igår? Det gjorde jag och det var ju bara såå bra! Fast en sak var mindre bra och jag undrar om ni reagerade precis som jag på det Jesper Parnevik sa om sin fru. Tyckte det var riktigt ofint gjort och om jag var henne så skulle jag nog blivit riktigt ledsen. Eller var det bara jag som reagerade på att han kallade sin fru "den mindre snygga" ?
.

.

28 kommentarer:

MrsSunshine sa...

Fina saker du hittat. Ja, det kanske är dags att börja med sin önskelista till tomten:-)

Anonym sa...

God kväll!
Tycker också att "Berg flyttar in" är en rolig program ide. Parneviks uttalande gällande att träffa sin fru var okänsligt, kanske han inte skall berätta offentligt, med hänsyn till henne...
Så mysigt att få se så mycket bilder och inspiration från Gotland! Ha det gott och trevlig helg; häslningar Elinor i Vårgårda.

Live från radhuset sa...

Ja, jag tror han försökte vara rolig på sitt eget lilla vis, men fick inte till det alls.
Bra att han vurpade ner i vattnet. :)
Katarina

Michelle sa...

Hm... hörde inte att han sa så, men det låter ju verkligen inte snällt. Fint hem hade han ju i alla fall :)

Fina saker på önskelistan...

Kram/Maison de Michelle

Anonym sa...

Det tänkte jag inte på, men tyckte däremot att deras lilla " mowe" in och ut ur bastun var lite pinsam + Carinas flytt in och frun ut, det var inte i min smak.
Många fina julklappstips till tomten.
Anna

Anonym sa...

Ja det måste vara tråkigt för henne att höra det gång på gång... och det var lite konstigt att ta upp det i programmet. Jag hade nog blivit sur, men hon kanske inte alls bryr sig. Hon verkar vara väldigt trygg i sig själv "om du kan hitta någon bättre så...kul för dig :)" liksom.

Anonym sa...

Jag tog det helt som ett internt skämt i familjen. Det var ju bara första intrycket, uppenbarligen älskar han henne för hennes utseende OCH för andra egenskaper än bara utseendet. Jag och min man har en massa liknande interna skämt som vi "retar" varandra kärleksfullt med. Det är ju dom där små skämten som ingen annan fattar man älskar just varandra för. Jag hade själv varit lite stolt att min man valde mig för andra egenskaper än bara utseendet.

Otroligt fin önskelista.

Kramar

LOPPISLIV sa...

Hej hopp!! Så fina klappar du har hittat, skulle kunna tänka mig allt :-)) och speciellt svarta höga primeboots skulle jag gärna vilja ha!! Ja visst är det ett bra program och Carina Berg är en underbar programledare. Tror också han skulle vara rolig, men det blev ju lite fel, en groda minst sagt...

Ha en fin dag. Kram Paula

VivanDivanGoesFashion sa...

Håller med om grodan i programmet men jag misstänker att frun hört det förut vad det verkade så förhoppningsvis kan hon ta det på skoj...Carina Berg är ju bara såååå bra...

Superfin combo du önskar dig. Hoppas tomten kommer med det till dig :)

Kram
/Vivvi

Lisen sa...

Tror också att han försökte skoja till det lite men hon verkar vara en kvinna som är trygg i sig själv och trygg i deras förhållande och vet vad han känner. Snälla, alla är nog medvetna om att man inte är den snyggaste tjejen i ens mans ögon men ändå är den han älskar mest över allt ändå, utseendet är inte allt!?! :)

sanna sa...

Hej Petra!
Såg också på underbara Karina Berg,reagerade precis som dig när han sa så om sin fru? Hade blivit rent av skit förbanad om min man sagt så om mig. Den underbara koftan har vi på gutsan också, love it :)

Kram Sanna!

Anonym sa...

Hej!

Ja jag reagerade också på det han sa, tyckte det var riktigt dåligt gjort av honom! I TV och allt. Jag tänkte "men vad säger karln??"

Tack för en fin blogg förresten :)

Mvh Pernilla

Att vara någons fru sa...

Vilket underbart armband! Jisses. Det hamnar på min önskelista bums.

Fru N och villa Någorlunda sa...

Ursnygg wishlist! Primebootsen står på min önskelista sedan länge, men känns helt ouppnåeliga med sin prislapp :( Men vi hoppas på tomten! Kram och tack för en underbar blogg som förgyller varje dag :)

Anonym sa...

Så finfin saker, man sku ju vilja ha allt:)!!! Men mest stövlarna!!! Som e ursnygga!
Reagerade oxå på samma sak, blev lite fel men man såg ändå att det är ett tajt par med många år tillsammans:)! Fin helg till er! Kram jejja

Maria sa...

Åh, NEJ! Missade ju det!!!! (Tur det går att se ändå!)
Menar du att han sa så om frun? Så ofint :(
Dina klapptips däremot, de är fina!
/ Maria

Annie sa...

Vad jag vet, så har de en ganska "torr" humor mellan varandra. Hon har själv berättat samma sak i intervjuer så jag tror "vi" blir mer sårade än hon och det beror nog mer på hur vi själva skulle reagera på om vår man sa samma sak. Själv skulle jag bli "skitlessen", men jag hans fru är, som hon själv kallar sig, en "bitch" i ordets positiva bemärkelse, Hon "tar ingen skit" och han vet nog var gränsen går.

Home of M sa...

Missade Berg, det som jag så gärna ville se. Kanske kan se det via "Play"?
Stövlarna är riktigt fina, listan kan göras lång till jul. =)

Ha en fin dag!
Kram

MISS PIFFY sa...

Missade också Berg men ska kolla in reprisen. Åhhh vilka fina önskeklappar. Måste nog också börja skicka in några förslag till tomten snart ;)

Trevlig helg vackra du!!
KRAM från Stockholm

Marie-Louise sa...

Jag uppfattade det som att frun hade en hel del skinn på näsan, att de hade en lite tuff jargong och att detta varit hans första intryck när han träffade frun och hennes väninna för allra första gången, för en himla massa år sedan.
Dessutom kan jag tycka att det är lite befriande att han inte säger att han valde sin fru för att hon var snyggast. Istället kan man kanske anta att han sett en väldig massa andra kvalitéer i henne och säkert nu tycker att hon är bäst och vackrast i världen, eftersom de ju delat livet med varandra i 25 år.

Anonym sa...

Precis! Jag tolkade det som att han gjorde bästa fyndet trots den andra "snyggare tjejen" som de riktat in sig på. Det är väl typiskt många , att man går på yta först.( sedan kan man ju upptäcka att hon är helt blåst trots det snyggare utseendet...)

Han sade ju detta med glimten i ögat och han tillade ju efteråt att de var meningen att de skulle mötas och det verkar som att detta har varit en jargong och pik mellan dem i många år. Frun kallade ju tom sig själv för "bitchen" vilket visar att de har humor och en "egen privat sfär" gentemot varann.En karl är inte tillsammans med en kvinna i 25 år om hon inte är speciell.Själv har jag en kompis som blev "köpt" för 12 schilling av sin nuvarande man när hon föddes. Ja, hon föddes på en skolgård i Afrika som han gick i, han var 10 år och skojade med mamman. Han gifte sig med henne när hon blev vuxen och detta har han fått höra i deras äktenskap i åratal.:-)

Anonym sa...

Ja, många fina önskesaker för många sköna tusenlappar! Då får det vara en rik tomte och komma med allt det, eller ens en av prylarna!? Men önska sig kan man ju alltid =)

Kram
Sandy

Anonym sa...

Åh var finns klockan och stövlarna att köpa/beställa?

Mia sa...

Ååå jag gillar Creative Lounge... de har verkligen allt en en Mia önskar sig och några av grejerna du valt ut finns även med på min önskelista... =)

Malin sa...

Missade tyvärr programmet, men nu blev jag riktigt nyfiken. Tycker åxå att Carina Berg gör ett grymt jobb som programledare!

På min lista till tomten står ett par höga Primeboots högst upp. Synd att de ska vara så fasansfullt dyra, men tomten kanske inte bryr sig om sånt? :3)

Anonym sa...

Tack för en kanon blogg! Är på jakt eft ett par svarta jeans var kan man bestella Mos Mosh?
Mvh/victoria

Malin och Prinsessan sa...

Så fin önskelista! Hoppas du varit snäll i år så tomten kommer med massor av paket, hihi :D

Kram!

Anonym sa...

Hei :)

hvor får jeg kjøpt det mulberry skinnarmbåndet??

Kram Pia :)