torsdag 3 november 2011

NAMNSDAG & CHARGE BATTERY

,.
.
.
Jag och min lilla "Miss Bus":) ( ett pics som vi hann ta innan det började blinka att batteriet var slut...)
Good Afternoon mes amis!
Åh såå tokigt - jag har ju glömt min laddare till kameran hemma!! (Tur att vi åker hem imorgon;) Ja, det får alltså bli till att blogga ändå söta vänner. Kanske kan få till några pics med I-phonen i alla fall...

Idag har vi alla fall gjort en liten utfykt och varit och köpt tårta åt Trulle som har namnsdag idag (det är ju Hugo och min son heter Carl HugoTruls:) Sen har vi ätit Tacos här i huset och nu ska vi krypa upp i soffan allihopa där uppe och gosa ner oss bland fårskinn och filtar och titta på film - mysigt!Ooops, nu ropar dom på mig att vi redan  ska kicka igång vår movietime! Got to go:)
Vi ses lite senare raringar!KRAM
4 kommentarer:

Pethra sa...

Låter jätte mysigt, hoppas ni får en riktigt härlig kväll!

Jag har faktiskt aldrig varit på Gotland, jag brukar hålla mig borta från platser/länder som är så hypade som t ex Gotland är. Men efter allt jag läst och sett om Gotland i din blogg så har suget infunnit sig och kanske tar vi en tripp över till denna vackra ö, fast då får det bli under lågsäsong. :)

Kramar!

Anonym sa...

Gratulerer med navnedagen!! :) Klem Siv

Att vara någons fru sa...

Grattis till Trulle!
Och det är så typiskt det där med laddaren, jag har lyckats med det konststycket några gånger själv och blir alltid lika förbannad :)

Humlamamman sa...

Så gott med tacos - det har vi också ätit här hemma idag.
Visst är det mysigt att fira barnens namnsdagar också och inte bara födelsedagarna. Man måste passa på att festa till vardagen så ofta det går :)

Kram
Susanne