tisdag 15 november 2011

GOT TO GO

.
.


På köksbordet denna morgon: en liten mini variant av julen!:) Köpte första hyacinten (kunde bara inte låta bli att ta med en vit hem från affären) och planterade den med lite mossa och kastanjer. Hur är det mer er - har ni börjat med lite adventspynt  hemma hos er än vänner?






Goood Morgon tisdag!
-



Här har vi en bloggerska på språng (iiiiih vad bråttom jag har nu) som strax ska sätta sig i bilen och åka till Stockholm för både jobb och frisörbesök. Hoppas jag hinner med ett varv i mina favvoaffärer också!! (är så sugen på att shoppa lite härliga juliga saker och titta på all inspiration:)


Önskar er en alldeles strålande dag - got to go!



KRAM


P


Psst, Igår hade jag besöksrekord - över 12 000 var ni som kikade in här!!! Det är ju helt galet många och jag tycker det är fantastiskt roligt. Wow:) Tack så jättemycket för att ni gör det allihopa!.




23 kommentarer:

Mirka sa...

Hej!

Näpp, inget adventspynt än inte. Om man inte räknar några kvistar som står i en röd vas. Men jag är väldigt sugen på just hyacinter och att göra en ny dörrkrans.

Ha en bra dag!

Linruz sa...

Jag är sååååå sugen på en liten hya jag med.
Måste nog ta mig till plantskolan och smygstarta lite jag med :)
ha en fin dag i storstaden.
Kram
Lina

Anonym sa...

Have a nice day, and nice shopping, and necessarily show what you bought :-) Nicole

Casa of Mia sa...

Så vackert, ja jag ha börjat med hyacinter, kan inte hålla mig! Wow 12 000, grattis, du är så bra kram och ha en härlig dag i huvudstaden

Att vara någons fru sa...

Heja julen! Och klart din blogg växer - du är ju grym :)

Anonym sa...

Ja julen smyger seg inn smått om senn,men julefølelsen er ikke er helt ennå.Derfor er det flott med litt juleinspirasjon fra flotte bloggere.Klem:)

FruSofie sa...

Åh här hittade jag bara röda hyacinter, väntar på de vita för de är ju allra finast!!


Hoppas du får en härlig dag i huvudstaden =)

Kram

På vår udde! sa...

Grattis till din framgång, 12 000 är ju så vansinnigt många! Du skulle fylla ABB Arena (och då skulle ändå 3000 få stå utnför, eftersom de inte skulle få plats...) om det var "in real life"!

Kram H

tvattlapp sa...

Nja före första advent så kommer inte några julsaker in här hos mig :)

Du får gärna gå in och tävla om en gratis 1 års barnförsäkring inne hos mig på min blogg.


http://tvattlapp.blogspot.com/2011/11/tavla-om-en-gratis-barnforsakring-under.html

Coolaannna sa...

Jag har inte velat göra något inne med julen men det har varit svårt att låta bli.

Till helgen blir det jul på Tjolöholms slott med julbord. DET ska bli mysigt. Sen kommer säkert de vacka hyacinterna in :)))

Man kan ju knappt vänta ;)

Kramisar Anna

Bromans Bravader sa...

Försöker att hålla mig till Adventshelgen. Men har fuskat liiite med en stjärna från Granit som står i ett fönster. Hävdar att den inte behöver vara julig...bara en stjärna helt enkelt! Eller?

Anonym sa...

Yes, köpte också första vita hyacinterna igår! :)

http://houseofemelia.blogspot.com/2011/11/julros.html

Kraam!

Nina sa...

Åh vad fint med hyacinter. Jag är också så sugen på att köpa ett par vita och sätta i mossa. Snart så... Vilken fin bild du tagit!:)

Anonym sa...

Eg simpelthen berre elske bloggen din:-))

Anonym sa...

Häftigt med så många besökare! Men om det nu är 12000, var är då alla hälsningar??

Ha de bra!
Karin

Anonym sa...

Oj, det var en herrans massa! Mitt besöksrekord är 16 - men när bloggen ny så är det väl så. Kika gärna in hos mig: http://attegentligenintehatid.wordpress.com/

Hälsningar från Skåne

Elins blogg sa...

Så fint! Jag kan inte heller låta bli att börja adventspynta lite smått. ;-)

Jag fick massor av inspiration till julen inne på Indiska och Granit idag! :-)

Anonym sa...

Vart går du till frissan??

Marie Å sa...

Inte alls förvånad över de 12 000 besökarna. Din blogg är så härlig, välarbetad och alldeles jämnbra med fina inlägg varje dag. En riktig, riktig pärla i bloggdjungeln!

Anonym sa...

Härligt att du har tjuvstartat adventspysslet, då kan jag gott göra min krans jag tänkt ha på dörren som jag har längtat efter att få göra=) gillar verkligen din blogg! Ha en fortsatt trevlig kväll!
Maria fr Borlänge

Emschen sa...

Nä än så länge har inte julpyntet åkt fram. Däremot så tänker jag så det knakar. Jag undrar om jag inte helt sonika ska byta ut mitt julpynt i år. Kanske inte allt men den största delen.
Blir nog så faktiskt. Vet precis hur jag vill ha det men nu ska jag lyckas att få till det så också.
Jag älskar julen, oj vad jag längtar.

Anonym sa...

Va ql med besökar rekord:)!!! Nej inget pynt än men skall i dagarna göra en stor grankrans till dörren o kanske ngt med lingonris! men en hel del julklappar e inhandlade så blir ingen julstress med det i år:)! Kram,jejja

Anonym sa...

Det är vi som ska tacka för en superbra o inspirerande blogg! Det är ju tack vare dig som i allafall jag, en stressad småbarnsmamma kan hänga med i vad som är "inne" nu. När min egen tid inte räcker till så är det jättebra o hämta tips här! Jättebra länkar som jag provat beställa hem från o är jättenöjd med. Ha det gott!