torsdag 17 november 2011

TORSDAGSMORGON

.
.
.


Morgonena andra kopp latte och jag bläddrar i nya Allt i Hemmet som hade ett riktigt inspirerande julreportage! Lite koppar/mässingfärger på juligt vis i det vita var så fint:) På bordet står också två nya julgranar från Tine K som jag fann på Tullhuset.





Bonjour Jeudi!





Solig morgon i Småstaden och jag känner mig så pigg och full av energi idag!

Strax ska jag ge mig ut på en PW i solskenet genom Småstadens vackraste villaområden (jag har en liten tur jag brukar gå:) Sen blir det jobb och efter det en tur ner på stan för mysig lunch med väninna (och det blir nog en sväng förbi Tullen också har hört att de har House Doctor nu också - me like:)






Här sitter jag och myser en stund denna torsdagmorgon medans Beabus sitter och tittar på lite film på tv i soffan ramför mig:)



Förresten, jag har haft en sk besökstatistiktjänst som heter Susnet sen jag startade bloggen som visar hur många besökare som är online etc i menyn. Nu helt plötsligt är denna tjänst avstängd pga att jag har för många besökare(?). Susnet kan inte hjälpa mig att hitta någon annat nytt alternativ men ni kanske kan?


Nej nu fångar vi denna härliga torsdag och jag ger er denna som ligger i min spellista i I-phonen och som följer med mig på min motionsrunda runt staden:)




KRAM



.




16 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du har, jag ska också åka till tullhuset i kväll hoppas hitta lite nya finna saker. Önskar dig en skön promenad i solen. Annika

Anonym sa...

Riktigt fint hus! Min jul blir också vit! (:

Frida Karolina sa...

Så fint! :) Och den där tidningen måste jag också införskaffa!! Här kommer ett lite mattips inför helgen!

http://fridakallgren.blogspot.com/2011/11/potatisgratang.html

Ha det gott! Kram!

Emma - Från min sida sett sa...

Åh vilket fantastiskt hem du har! Jag undrar vart den fina stora svarta och vita mattan kommer ifrån? Precis en sån är jag ute efter:-)

Dagar hos mig sa...

Ska också passa på att ta en pw i det fina vädret vi har i Stockholm idag. Det gäller att passa på de få gångerna hon visar sig denna månad!

Att vara någons fru sa...

Jag kör http://www.supercounters.com/ den kan kanske funka?

Unknown sa...

Google har en liknande tjänst. De borde väl kunna hantera större antal besökare.
Kolla in till den här sidan för hjälp:
http://fixa-din.blogspot.com/
De är otroligt hjälpsamma och kunniga!

Ha en bra dag och mys i ditt härliga hem!

Kram till dig!

@my casa sa...

Åh, det där julreportaget så så mjukt och fint ut,
det blir att traska till affären ser jag.
Njut din dag!

Jeanette Redhe sa...

Coola granar...men du de där superfina ljuslyktorna i glas som du har på bordet...var hittar jag dem?

Bromans Bravader sa...

Väldigt vackert att blanda in lite koppar/mässing i det vita. Var ett liknande reportage i Sköna Hem förra året som verkligen inspirerade mig. Det ger lite värme och mysighet... som man ju vill ha kring jul.
Kram

Snor och Glamour sa...

Du måste ha Google analytics! Bästa tjänsten, du får sååå mycket spännande info om dina besökare! Jag har både analytics och susnet på min blogg, men Google är så kul för man ser vad folk söker på för att hamna hos mig, vilka andra bloggar som drivit trafik osv.

Kram frida

Brunkullan sa...

Skumt med susnet...Trodde de hade obegränsat liksom? Men pröva tipsen om google.

Fint med lite mjuk guldfärg. Den där som nästan går i silver. Ser den mer och mer i butikerna. Det är väl för att mjuka upp oss inför kommande guldtrend kan jag tro:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Hej!

Varifrån kommer dina underbart fina stolar???? :)

Tack för en bra blogg!

Josefine

Emelie sa...

hej skulle verkligen rekommendera google analytics! gratis o det är ju den tjänst som alla hemsidor/seriösa bloggar använder och refererar till när man talar om antal besökare. sen är det så bra med google analytics att den ligger på samma google konto som bloggen och gmail så man behöver inte "gå" någon annanstans för att kolla stats!//Emelie

Trådsnella sa...

teppet under bordet er NYDELIG!!! Lurer veldig på hvor det kommer fra og håper du kan fortelle meg det ;)

Klem Silje

Elna sa...

Måste fråga var mattan kommer från? Superfin, letar själv efter en matta i den stilen..