fredag 30 september 2011

HELGERBJUDANDE TILL ER

.


.


Mmmm, stövlar så snygga så klockorna stannar!:)




Tjingeling sweeties!



Huset är fredagsstädat och doftar fresch, skatterna är ute och leker i sommarvädret och jag slänger nu in ett litet finfint erbjudande till er mina söta besökare innan det är dags för middagsfixet!:)

Tintinstyle, den underbara lilla butiken jag besökte här, ger alla mina läsare 15% rabatt + fri frakt tom söndag - lämna bara rabattkoden HOP i kassan! Det finns ju såå otroligt mycket fint i netshopen bla stövlarna här ovan som jag själv är supersugen på...



...eller hela den här outfiten - älskar den! Kolla bara byxorna från Hunkydory och linnet från samma märke och Stylesnobsjalen och skorna och väskan från See by Chloé... Så himla cool och snygg look!




Nu blir det fredagsmyyyys:)



Önskar er alla en underbar kväll i värmen!



KRAM




I SAMARBETE MED PHOTOWALL




.


Denna coola barntapet från Fine little Days hittar du hos Photowall! (Photowall är också officiell partner för tapeter från Disney, Mumin mfl) 




Hello!



Det finns en sida på nätet som heter Photowall och där du kan både kan beställa exklusiva tapeter, måttanpassade fototapeter (från eget foto eller från de 1000-tals olika motiv som finns i galleriet) och canvastavlor. Jag har ju skrivit om just fototapeter tidigare och hur sugen jag är på att få upp en sådan någonstans i huset. Vilket motiv jag själv skulle vilja ha? Ett foto på skatterna - så klart;)

"Tillsammans med talangfulla fotografer och designers från hela världen skapar Photowall unika och inspirerande väggdekorer. Man kan också göra specialanpassade tapeter av sina egna favoritbilder. De har både skräddarsydda tapeter och canvastavlor som ger möjlighet att skapa en egen, helt unik miljö i hemmet"





Kanske den här bilden uppe på hallen på någon liten vägg skulle vara fint?(En morgonrufsig liten Bea i sina änglavingar:)




Så det gäller bara att bestämma sig för vilket foto man helst vill göra en tapet av...





KRAM
.




EN KVÄLL PÅ TULLEN

.
.



Skål!:) Igår kväll  blev det både bubbel, tårta och mycket skratt då jag och vännerna var på Tullhusets mysiga 1:års jubileum! (Min kvällens var: jeans Circle of Trust och topp Chill Norway , båda från Creative Lounge, skinnjacka från Munderingkompagniet (shoppades på Tintinstyle)




Heeeej Fredag!




Hipp hurrey - bästa dagen och finaste dagen! Oh my vilket helt underbart väder vi har i Småstaden- det har ju nästan blivit sommar igen!?

Igår kväll så stack jag iväg ned en sväng till hamnen på mysigt mingel på allas vår favvobutik - Tullhuset. Erbjudanden och godsaker och modevisning stod på kvällens schema. Många bekanta ansikten och mycket trevligt var det och eftersom jag var krasslig redan igår så - ja, jag är inte bättre idag om man säger så och har faktiskt helt tappat rösten (så om nån av er som läser har tänkt att ringa mig idag - glöm det;)




En trappa upp på Tullhuset finns ett jättemysigt inrett showroom!


Vänner sen lågstadiet:)


Idag är Beabus ledig från dagis och vi ska strax baka en chokladkladdkaka till ikväll tillsammans (hon älskar att hjälpa till och baka precis som alla mina skatter:).

Nu lyssnar vi på denna som får i alla fall mig att komma i den rätta helgfeelingen (och så sugen på att sticka ut och springa - älskar att träna till sån musik:) och sen fångar vi fredagen vänner!!!



KRAMAR FRÅN SMÅSTADEN



.

OCH VINNARNA ÄR....

.
.


.





Ni är de lyckliga vinnarna av varsin fantastiskt fin höstjacka från Odd Molly!!!!:)



 Country Dreams utsåg er som vinnare med följande motiveringar:



Yvonne, vinnare av den grå jackan, sa...

Jag har försökt att titta på andra märken men återkommer ständig till Odd Molly kollektioner. När jag hittar ett plagg så är det som första gången man blev kär... det liksom klickar till. När man sen sätter på sig kläderna så blir man glad och vem vill inte vara glad De kläderna blir aldrig tråkiga utan är alltid mig kära. Sen är de precis som konstverk skönheten ligger i betraktarens ögon och alla är unika.

Jeanette, vinnare av den vita jackan, sa...
.
Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann den vita! Jag gillar kläder från Odd Molly för deras mångsidighet. De passar lika bra till festen som till vardagens klädsel. Men jag känner mig aldrig så vardagsfin som när jag har på mig en Odd Molly. Och alla vet ju att om man känner sig fin så blir man fin också, för skönheten kommer inifrån.


Maila era adressuppgifter och vilken storlek ni önskar till  anna.weinberg@hotmail.com så kommer snart era nya jackor hem till er!




KRAM




Psst, Tusen tack för alla tävlingsbidrag!!! Måste bara påminna er om att det just nu går att vinna fantastiskt Mateusporslin för hela 10 000 kr!



.

torsdag 29 september 2011

GÅRDAGEN I HUFVUDSTADEN

.





Tjingeling vänner!



Hoppas ni mår bra denna septembertorsdag!?

Jag själv är lite "halvkrasslig" känns det som idag och har nog åkt på den förkylning som Beabus hade tidigare i veckan. Så nu dricker jag maaassor med vatten och tar Echinagard och c-vitamin för jag har verkligen inte tid att bli sjuk igen!

Igår var jag ju en sväng i Stockholm och visar lite pics från det jag bla gjorde där...



Jag var i en fotostudio i Märsta och försöker bli "hyfsat okej" på kort! (gaaah så svårt det var och ovant och jag kände mig sååå svettig....)



Vackra Evelina från CL i Umeå, vackra Sibel (som ni säkert känner igen från Idol:) och så jag (med konstig min - jag vet;) + alla våra extensions i fotostudion! (Jag tycker att mitt hår känns  långt men om ni ser så på tjejerna så har ju de helt otroligt vackra jääättelånga hår. Jag har alltså låtit klippa av mina hårförlängningar lite mer:) 



Lagom långt på mig! Här ser ni mina nya fina extensions från Rapunzel of Sweden bakifrån som sattes i igår på en salong och som ju faktiskt blev så himla rätt i färg:)



Åkte sen in till Östermalm och besökte lite mysiga butiker! Bla Tintinstyle och den butiken är verkligen preciiis i min stil i preciiis allt. Tycker om alla deras kläder och den fina inredningen från Day - allt är absolut Philiastyle!:) (Några av er önskar Stockholmstips och mitt två tips idag är att först äta smaskiga Smörrebröd på Östermalmshallen och sen trippa iväg till Linnegatan 32 och shoppa på Tinstinstyle - det räcker nästan så;) 



Med söta Johanna som jobbar på Tintinstyle. (Nej, jag har inte tagit Evelinas tunika från Ester Elenora utan har en likadan;)



Mer Tintinstyle


Sen mötte jag upp mina två bröder + min ena svägerska + lilla söta Harry på ett fik vid Humlegården innan det var dags att åka tillbaka till Småstaden!


Nu ska jag snabbt äta kyckling (gårdagens) med lite grekisk sallad innan jag hämtar mina skatter!




Önskar dig en fin torsdag så ses vi snart!




KRAM



.



onsdag 28 september 2011

NU MÅSTE JAG BARA....

.

.

En underbar ros i min trädgård - kanske den sista för säsongen?



GE ER ALLA VACKRA EN JÄTTESTOR KRAM!!!


 Eller det kan jag ju så klart inte göra men jag skulle då så himla gärna vilja! Tack verkligen för er fantastiska support och allt pepp - det gör mig så himla rörd. Alla ni rara söta människor som kommit fram och sagt något snällt eller frågat vad som händer, mailat eller skrivit några uppmuntrande rader idag - det betyder verkligen jättemycket för mig just nu!!! 

Denna onsdag har jag varit busy i Stockholm hela dagen och har träffat många fina och driftiga girls  (tack alla för idag!!!) Nu har jag precis kommit hem och bytt om till myspysen och ska softa i soffan och mysa med min älskade lilla familj:)


Ha en jättemysig kväll så ses vi imorgon!


KRAM


tisdag 27 september 2011

MINA TANKAR IDAG

.
.



Dagens jag ute och promenerar i vackra hösten. Jag har mycket att fundera på nu om det som händer runt House of Philia...




Hello Tisdag!




Ibland vet man inte vilket ben man ska stå på och inte vilka beslut som är helt rätt och vilka som är fel. Har mycket att tänka på just nu och mycket som faktiskt kretsar runt just denna sajt.

När man driver en blogg, och en som faktiskt blivit en ganska framgångsrik sådan, så blir man så otroligt positivt bemött av så många nya trevliga bekantskaper och av okända människor vilket är jättespännande och jättekul!

Man blir också ständigt tillfrågad om olika samarbeten och får hela tiden erbjudanden från hundratals olika företag. Jag skulle kunna, om jag ville, hoppa på massor av reklam för ex elcigaretter, blöjjor, Smurffilmer, stygbyar, vin, choklad, kakor, tavlor, tvapparater - you name it (vissa bloggar gör ju detta också) men jag gör det inte eftersom att det skulle bli så otroligt fel för mig. Jag samarbetar idag med en handfull fina företag där jag ibland får rabatter och förmåner och i enstaka fall en gåva. Alltså väldigt väldigt få företag och huvuddelen av dessa går genom min annonsbyrå Tailsweep där jag också får min lön.
.
Senaste tiden har jag tråkigt nog fått både hat och hot riktade mot mig och det mesta av detta handlar faktiskt om sponsring. Vissa av er inser visst inte riktigt att en blogg kräver ett visst arbete, iallafall om man vill att den ska vara riktigt bra och intressant. Att vi bloggare anstränger oss så för att göra vårt bästa och att vi då får vissa förmåner eller betalt för annonser gillar ni inte. Men vi gör ju faktiskt ett jobb och då är det väl bra att vi också får lite betalt? (Hörde att tex Kenza tjänar 200 000 kronor i månaden på sina annonser vilket ju betyder att hon gör ett alldeles strålande jobb med sin sajt)
.
Jag kan lova och svära att jag har inte blivit "köpt" av något företag och ingen kan göra det heller. Jag vet att jag lever ett ganska "gott liv" och har haft förmånen att ha kunnat haft det så i hela mitt liv, vilket jag är otroligt tacksam över. Jag varken behöver eller vill visa något här inne som jag inte kan stå för. Min stil har inte förändrats sen jag började blogga, gå bara tillbaka i arkivet, och om det förkommer rena annonsinlägg i denna blogg så skriver jag att det är i samarbete med ett visst företag. Allt som visas på House of Philia är absolut jag och helt min stil - om jag så har fått rabatt, ärvt det, fått en gåva eller har betalat full pris för något.

Jag blir också erbjuden en massa skoj som att besöka mässor, premiärer, releaser, modeshower, ha en egen show (ja det är sant!:S) och invigningar! Tyvärr måste jag allra oftast tacka nej eftersom jag är en ganska busy 3-barnsmamma i Småstaden...



På matsalsbordet - nya supertjocka numret av Plaza! Wow så mycket fina reportage...



...och se, var inte lilla moi med på ett litet hörn;)



Oj, detta inlägg blev visst lite långt och lite djupt men jag vill bara att vissa av er ska förstå att allt är inte bara svart eller vitt i bloggvärlden heller och att det flesta av oss bloggerskor gör så gott vi kan för att roa er men vi kan inte göra alla till lags - det går ju bara inte. Jag driver inte denna sajt i något vinstsyfte utan för att jag tycker att det är så himla roligt och jag vill kunna fortsätta att känna denna glädje! Tycker så mycket om er mina fina besökare och jag är så tacksam över att ni finns. (och ni är ju så många så jag gissar att jag ändå gör ganska mycket rätt ändå?)





STOR KRAM


P

.


måndag 26 september 2011

TÄVLING - VINN MATEUSPORSLIN FÖR 10 000 KR!!!

.
.
.


Ovan - Mateus senaste porslin Mateus meets Marcus i samarbete med New Yorkbaserade stjärnkocken Marcus Samuelsson. Många många delar av detta coola porslin kan du välja om du vinner eller vad som helst från Mateus läckra sortiment!:)




Bon soir!





Ikväll söta rara ni känner jag mig så glad då jag kan presentera en helt otroligt fin tävling i samarbete med Mateus och Lännamöbler! Denna gång kan en av er vinna Mteusporslin för10 000kr och alla får vara med och tävla!!! (Ett fantastiskt pris om ni frågar mig:)



Det du ska göra för att vara med och tävla är att svara på följande två frågor:



1. Berätta om vem som är din absoluta drömgäst till ett vackert bord dukat med Mateus. Vem är personen och varför har du valt just denna?

2. 2010 blev Länna utsedd till Sveriges bästa inredninsbutik i kategorin Bästa webbshop. Vad tycker du gör den till Sveriges bästa inredningsbutik på nätet? 


Lämna svar i kommentarsfältet nedan och Länna som är jury utser vem som har lämnat det bästa, roligaste, intressantaste eller kanske mysigaste svaren!


Det går att tävla fram till måndag den 3:e oktober kl 12.00 18.00.












LYCKA TILL ALLA!




NY MAKE UP KRONÄRTSKOCKOR & EN DRÖMKAMERA

.
.



Lite ny make up shoppades tidigare idag!( Behövdes verkligen;)  Favoo lip-plumber från ID Minerals i färgen Dolly, nytt rouge och underlagskräm från Clinique i färgerna Bashful Blush & Neutral, "underögatbrightener" Smashbox och nytt nagellack från O.P.I. i färgen I brake for manicures



Tjingeling!




Mår ni bra bloggisar!?:)


Här är det jättebra med mig och jag har precis slängt i ett par kronärtskockor i kastrullen som vi ska äta till kvällsmat.! Jag har aldrig kokat sådana förut men det är ju såå goda så nu gör jag ett försök. Tog Mobergs busenkla recept med bara citron och salt i det kokande vattnet och sen smält smör att doppa bladen i - mums:)

Tidigare idag var jag en liten tripp ner på stan och kikade bla på en ny kamera hos fantastiskt trevliga Eggeborns (legandarisk fotobutik i Småstaden). Har nämligen fått prova en Nikon D7000 under helgen men önskar mig nog egentligen den lite mer avancerade Nikon D700 (någon söt av er som har erfarenhet av den modellen förresten eller har något annat kameratips?) Fast den är så dyyyyr... 



Ny hårfärg (börjar vänja mig nu:), ny make up och nytt nagellack (som ju faktiskt matchar dagens Odd Mollytopp Augar Tunic perfekt;) Mitt Buddhahalsband som jag använder jättemycket kommer från Cloud 69 och finns hos Nordljus.


Dagens mamma softar i soffan en stund:) (Ny brun/beige mysig kofta från Odd Molly och den fann jag hos Country Dreams med 20% rabatt!!)



Nu, mina fina vackra besökare, ska jag återigen fixa en helt sagolik trevlig tävling åt er!! Ja det är nog den allra trevligaste och mest generösa tävling jag någonsin presenterat - spännande va??;)



Vi ses senare efter middagsfixet!


KRAM


.

söndag 25 september 2011

FRÄSCHT I GRÖNLYKKE

.

.

Wow vilken häftig Oslolägenhet!:) Gillar den råa väggen, det moderna köket och det vita golvet (och stuckaturerna och takrosetten - wow). Foto: Sveinung Bråthen.



Goood morgon Söndag!



Gäääsp, vad trött jag är denna morgon!!! Klockan 3 somnade jag inatt...

Idag vaknade liten Beabus med lite feber och ont i örat så det får bli en hemmadag med krasslig liten skatt:( Fast det kan vara lite mysigt det också, att bara vara hemma och ha en soft söndag, och casat är ju dessutom alldeles nystädat och fräscht (tack för det gulliga snälla mamsen!)

Hittade nyss lite pics på ett riktigt inspirerande norskt hem!






Fint och annorlunda! (och krispigt hahaha, jag vet att ni är några som stör er på att jag använder det ordet ofta men jag tycker att denna bild är just det! Ljust med en mycket fräsch känsla:)



Gungfåret har Bea i sitt rum och lekracerbilen har jag tipsat om:) Sån där Sebrasäng är ju en dröm till små bebbar - synd bara att de växer ur den så snabbt!


Fräscht fräscht med dessa vitmålade golv...



Smart och coolt att göra ett eget bord av en gammal fin dörr, en glasskiva och grova ben.



Lila rum till en liten skatt:) (En "blackboard" behöver ju faktiskt inte vara just black:)


Jag hoppas att du har en fin söndag - själv ska jag nu baka en chokladkladdkaka här!



KRAM


.
.

GOD NATTHÄLSNING FRÅN SMÅSTADEN

,
,


Litet busigt yrväder till höstskatt utanför Småstadens slott (som ligger ca 5 minuter från oss - alltså nääära:) Jacka Chill Norway, strumpbyxor Novali, klänning Lindex och stövlar Hunter.




Todelooo mitt i natten!



Här har vi en bloggerska som är uppe sent denna lördag!!! Kan inte sova (klockan är ju snart två!?!) så jag tittar just nu på gamla S.A.T.C avsnitt och dricker varm O´boy i soffan.

Lördagen har varit en lite hektisk låång dag med både spännande projekt men också tyvärr lite tråkigheter (som jag dock inte kan gå in närmare på här). Det är nog därför jag inte kommer till ro riktigt men Amanda och gänget brukar ju alltid få en i rätt mood eller hur?




Spring i benen!!! Det är verkligen full fart på min minsta lilla tjej och mamma har fullt upp med att hinna med:)


Ojojoj förresten vad ni är många som vill vinna Odd Mollyjckorna - såå kul att ni gillade tävlingen! (Jag tycker faktiskt själv att det är två helt fantastiska pris:)

Nej nu börjar faktiskt jag känna mig riktigt pömsig här så snart kryper jag nog ner i sköna sängen jag också, zzzzz.



Sov så gott alla så ses vi imorgon!


KRAM


.

fredag 23 september 2011

I SAMARBETE MED BUTIKEN KIDSBRANDSTORE

..


.

How to kiss a frog Autumn 2011 - jag tycker nog att de gör de finaste små barnkläderna ever! Så naturliga och användbara men ändå så fina. Du finner dem hos Kids Brand Store




Hello!




Jag har just nu ett samarbete med nya netbutiken Kids Brand Store som säljer barnkläder online. I butiken finner ni många exklusiva märken, 35 stycken, för barn och ungdommar mellan 0-16 år. Butiken öppnade första september och har nu massor med fina öppningserbjudanden!




Ralph Lauren Kids (bilden ovan är från Fall 2011 kollektionen), Calivin Klein, Tommmy Hilfiger och Burberry är några av alla de exklusiva märken du finner hos Kids Brand Store.


På Kids Brand Store kan man också signa sig för nyhetsbrev, bli VIP-kund och få ännu mer erbjudanden!





.

TÄVLING - VINN ODD MOLLYJACKOR

.
.


De två fina fina Odd Molly Fall 2011-jackorna som två av er nu kan vinna!!!




 
Tjingeling!




Den ena härliga tävlingen avslöser den andra här inne just nu och denna fredag kan jag med stort nöje tillsammans med den mysiga butiken Country Dreams presentera en fantastisk Odd Mollytävling! Vinsterna denna gång är en grå eller en vit Odd Molly jacka från höstens kollektion (så klart i den storlek du önskar:) Det är alltså inte mindre än två vinnare i denna gång!



 


Hm, vilken är egentligen finast??? Jag vet inte - gillar nog båda lika mycket (jag har inte shoppat båda utan har fått låna dessa bara för att visa er :)




Just nu har Country-Dreams 20% på höstjackorna och 20-30% på nästan allt i butiken så skynda och fynda!



 


Det du ska göra för att vara med och tävla är att skriva vilken färg du önskar och varför du gillar Odd Molly i kommentarsfältet nedan:)



Tävlingen pågår tom torsdag den 29:e september kl 12.00.




LYCKA TILL!



. 

OCH VINNAREN ÄR....

.
.


Detta vann inte någon men jag måste bara tipsa om att tävlingssponsorn Länna just nu har belysningskampanj med 10% på all belysning bla snyggingarna ovan. Kampanjen pågår tom 25:e september!



Duktiga du har vunnit Mateusporslin för 5000 kr!!! Det var med detta bidrag som du fångade juryn  på Länna Möbler och jag har så klart  inte kunnat påverka på detta något sätt (förstår att ni är en del som kanske undrar nu om jag har varit med och utse en av mina favvobloggare som vinnare men nope nej och never:)

Maila dina adressuppgifter och vad du önskar till el@lannamobler.se så kommer snart ett underbart paket på posten hem till dig!



KRAM



Psst, Tack alla för era bidrag! Senare idag så kommer en ny helt oootroligt trevlig tävling där precis alla får delta:)



.