torsdag 19 januari 2012

EJ FEELGOOD & BARA TILL ER SOM DET BERÖR


.
.
.
Godmorgon ni som vill göra livet surt för mig.


Ibland blir man verkligen riktigt trött. Trött på att få så mycket negativt när man faktiskt inte gör annat än försöker sprida positivitet och vänlighet...

.


.
För ett tag sen sen blev jag kallad på möte till Skatteverket i vår stad. Det hade kommit in anmälningar, om mig och mitt bloggande. Anmälningar fyllda med lögner och de var två stycken och jag fick läsa båda.. Den ena anmälaren/lögnaren påstod sig jobba på Tullhuset i Västerås och då veta att jag får ersättning i varor för 1000 000 kronor om året (helt galen anklagelse och lögn) och att jag fick föräldrapenning och även stod som arbetssökande. Jag kan berätta för er  att jag betalar för mina varor precis som alla andra på vårt härliga Tullhus. Anna som driver butiken och själva stället är fantastisk och jag gillar det, så enkelt är det. Det är därför jag skriver så mycket om den butiken. Den andra anmälan med lögner  kom från en viss "X" som tydligen var min väninna. Kan ni förstå hur det känns? Att någon gör detta mot mig bara för att jag ska bli straffad och av ren avundsjuka. Jag grät hos Skatteverket och jag kände mig så fruktansvärt kränkt. Hur fungerar vissa? Detta kändes så otroligt obehagligt och främst var det hemskt att inse att folk som läser H of P och någon annan verkligen gjorde detta mot mig. Därför känner jag mig nu tvungen att förklara följande för er, bara för att ni ska sluta spekulera, anklaga och hitta på osanningar angånde min ekonomi: 1, Jag har inte A-kassa, har aldrig haft, är absolut inte föräldraledig eller inskriven på någon arbetsförmedling. 2, Ja jag har ett jobb och jag tjänar faktiskt pengar som ni andra. Senaste månaderna har jag haft en inkomst på ca 50 000 kr/månad som jag disponerar som jag vill. Så nu vet ni det. Fast ni har ju egentligen ingeting med det att göra. 3, Min man har ett bra jobb (men vad han jobbar med tänker jag inte berätta). 4, Vi bor i ett ganska stort ganska fint hus i ett trevligt område men vet ni? När vi köpte det betalade jag halva kontant och jag har betalat renoveringarna. Har ni som påstår båda det ena och det andra gjort det? Kanske inte det nej. Så sluta påstå att jag har A-kassa eller att jag lever på min man eller inte betalar för mig. Jag är egenföretagare, jag jobbar mina egna tider och jag får inte ersättning för tusentalskronor för jobb jag gör som inte redovisas.  Skatteverket har lagt ner anmälan och jag tycker ni ska lägga av ni också nu, ni som bara är ute efter att vara dumma mot mig. Att vara framgångsrik inom detta medie är oftast helt fantastiskt kul men det har en baksida och den kan vara riktigt riktigt ful, det har jag verkligen fått erfara. Man blir ständigt påhoppad och ibland undrar man om det är värt det? Att vara så här utsatt?




P




.

571 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 571   Nyare›   Senaste»
Två Trappor sa...

Usch, får ont i magen och blir illamående när jag läser vad du har fått utstå. :( Man blir chockerad, ledsen och förbannad över hur långt en del är beredda att gå för att göra livet surt för andra. Jag förstår att det här måste ha tagit dig hårt men hoppas att du känner att vi är många som är på din sida och hejar på dig! Jag hittar alltid mycket inspiration på din fina blogg. Varm kram, Madeleine

Little Miss Norway sa...

Hej!

I'd never heard of 'Swedish envy' till last year but now I understand what it means and it's ridiculous! You should most certainly not have to justify yourself here on your blog and it's a real shame that you felt you had to do so.

Some folk will always be downright jealous of others, but that's life I say, for everything you have, someone else has less, or even more, and that's not your fault, you're just living your life and providing for your family to the best of your ability.

Take no notice of these jealous, narrow-minded people, I can't believe you had to have a meeting with the tax people in order to justify yourself and your income!

Your blog is fab and I pop by nearly every day to have a read and I love it! Keep up the good work dear!

Sending lots of love and positive vibes your way, some folk never cease to amaze me, but don't let them get to you!

Stor kram til dig!

Mxx

Guldkant sa...

Men gud vad trist men jisses inte behöver du ursäkta dig eller förklara dig.

Jag blir helt förundrad av hur människor orkar och har kraft och energi.

Ett tips till er som måste lägga er i och rota runt i andras liv, fara med osanningar och annat skit. Herregud, ni är ju initiativrika, har energi och kraft. Använd den på ett konstruktivt sätt så kanske ni också kan tjäna egna pengar och slipper gå runt och vara avundsjuka

Kram till dig

SOFIE sa...

Man blir alldeles chockad!!! Att det finns sådana människor som inte kan unna andra lycka.. sådan avundsjuka... som du hemskt nog får erfara.. det är ju helt galet! Usch och fy... tänker på dig!! Massa kramar!!

Anonym sa...

Men hallååå!! Nu måste även jag kommentera. Vilka jävla sjuka människor det finns! Lägga ner sin tid och kraft på att försöka sänka andra??!!
Nåja, jag säger så här; Den som gräver en grop åt andra, ramlar tidsnog själv däri...
Fortsätt för guds skull att blogga
annars blir det ett stoort tomrum för oss som ofta hänger här!
Kram och ryggdunk från "M" i Thn

Cecilia sa...

Bara ren avundsjuka! Hemska människor det finns,försök skaka av dig det och gå vidare,låt dom inte få förstöra din fina blogg.Du sprider så mycket glädje.
Kram Cissi

Regine sa...

Kjære Philia!

Jeg er en fast leser av bloggen din, og nå ble jeg virkelig sjokkert over hva du har vært utsatt for!!
Folk kan være så utrolig slemme, og det er de som har et problem, ikke du!!;)

Jeg håper du klarer å finne krefter til å fortsette bloggen din, ikke la de menneskene få vinne! Hev hodet å vær riktig stolt av degselv og det du får til!!;)
Du trenger ikke forsvare livet ditt..mennesker som er sjalu på deg, burde heller brette opp armene og gjøre noe med livet sitt istedenfor!

Åh, jeg blir så sint på slike mennesker!

Vær stolt av degselv og den fine familien din!;)

Klemmer fra Regine i Norge!

Anonym sa...

Hej du, helt otroligt att folk kan vara sadana! Starkt att skriva om det. Kanner sjalv till situationen dar man helt enkelt antas leva pa sin man... Enklare pa nat vis att dela in kvinnor under facket Barbie, an att erkanna att de faktiskt har bade talang och intelligens. Sta pa dig. Har foljt din blogg i ca. 3 manader nu o stortrivs! Men det ar val sa att du engagerar manniskor - pa gott o ont. / Kram fran Singapore

Anonym sa...

GOOOOOO GIRL !!! Så svenskt att inte unna andra framgång!!

Miriam sa...

Läser din blogg dagligen och älskar den! Sluta absolut inte blogga. Stå bara på dig och ge inte efter för sådanna idioter som bara är ute efter att plåga.


Du är grym!!!

Anonym sa...

Ännu fler styrkekramar till dig!!! JANTE i sin fulaste kostym! Men så är det... är man stark o framåt så nog ska någon alltid försöka dra ner detta...Men ge dem inte den glädjen! Det har bara motsatt effekt vi som gillar din blogg kommer bara vara ännu mer trogna läsare! Tänk på dina fina skatter o krama dem extra idag o upp med hakan, det är tufft men vi stödjer dig! Go girl!!!

Mamamilano sa...

Brukar inte kommentera men vill säga två små saker;

Att trycka ner en annan person kan vem som helst göra och det kräver absolut ingen särskild egenskap. Att ge uppskattning till andra däremot, kräver mycket och däribland mod! Något som också krävs för att driva din blogg på det fantastiska sätt som du gör.

Sen är det ju så att i Sverige är det helt ok att vinna 53 miljoner på lotto. Men att arbeta till dig en god inkomst går absolut inte. Särskilt inte om du är kvinna, då blir det ju bara helt fel.

Om alla människor föddes med en större portion mod skulle hela världen se annorlunda ut. Fortsätt sprida glädje & uppskattning såsom du gör genom bloggen och säkerligen också irl med de dina så ökar chanserna att fler blir stärkta och vågar göra detsamma!

Anonym sa...

Tyvärr finns det alltid idioter som inte kan ta andras framgångar men att anmäla det och blanda in skatteverket är ju verkligen en kränkning!!
Hoppas du förstår att vi är så många som älskar din blogg och som gläds med dig och uppskattar tips och underbara bilder på delar av ditt liv!

Fortsätt vara precis den du är!!

VivanDivanGoesFashion sa...

Jag ser att du redan fått en massa fina och peppande kommentarer och jag hoppas att du kan få lite tröst av dem och inse att alla dessa är en större del av din läskrets än de två idioter som gjort detta fula. Jag hoppas du vill och orkar fortsätta sprida ljus och glädje med din fina blogg och att du kan borsta av dig och gå vidare. Måste vara jättetuft att läsa såna skrivelser som skulle varit från väninnor och jag hoppas och tror att det inte är några av dina väninnor som gjort dig något sådant utan bara lögnaktiga idioter som hittar på massa skit.

Massa styrkekramar och heja-rop till dig. Du verkar vara en stark och fin person och jag önskar dig allt gott

Kramar i massor
/Vivvi

Mrs Lollipop sa...

blir bara så ledsen för din skull...skickar en mental stor kram och hoppas du kan finna styrka att slå bort den olyckliga känslan. för även om man ändå lever som man vill så är det jobbigt när ngn vill en så illa...
säger ingenting om avundsjuka, det kan vara bra bland sporra en sådär. men MISSUNSAMHET är en helt annan femma! detta är inte klädsamt, inte snällt, inte vackert eller moget!
skulle tro att dessa personer är väldigt bittra över sitt eget liv och tror att de ska känna sig bättre av att hacka och förstöra för dig som uppenbart inte är förbittrad, utan lever det liv som dem egentligen söker.

till pulvret som sabbar:
du blir inte längre, än din medmänniska för att du sparkar ned hon, DU är fortfarande kvar på samma nivå...

recept på olycka och ångest skulle jag tro...
keep going strong underbara du! för detta gör du så otroligt bra!
ingen kan leva ditt liv bättre än du, så LEV!...

Vita huset 28 sa...

Hej förstår att du blir ledsen, vem skulle inte det!!?
Stå på dig, vad du gör har väl ingen annan med att göra. Man läser de bloggar man vill och tycker om, inte de man inte gillar o förstör för dessa.
Kikar in här då o då för inspirationens skull inget annat.

Styrkekramar
Camilla

marija sa...

Men hallå, så småsint. Håll huvudet högt och fnys åt dessa ynkliga människor. Troligen mår dom pissdåligt och tror att dom stärks av sådana illvilliga tilltag. Fy f-n. Marija

Anonym sa...

Älskar din blogg! Första jag gör när jag sätter på min dator är att titta på din blogg. Folk är bara avundsjuka och har tydligen inget vettigt att göra om dagarna.

Anonym sa...

Jag håller med Petra (kl 12:04).
Kram! Kämpa på!
Eva

Anonym sa...

HERREGUD!!! Du har under inga omständigheter en skyldighet att deklarera ut på bloggen vad du tjänar?!?!

Men känner att de som gjort detta mot dig fick så dem teg!!!!

Om man stör sig så mycket på en blogg eller bloggerska behöver man ju faktiskt inte läsa bloggen. Hur orkar människor!?

Jag brukar inte kommentera. Men detta fick mig att häpna! DIn vännina också...

M V H

Michaela

Anonym sa...

Det är så typiskt OSS tjejer...så jäkla avundsjuka på allt o alla.. (nu är inte alla tjejer så men tyvärr väldigt många)
Det är tjejer som förstör för tjejer... Sorgligt

Anonym sa...

Men herre gud, folk är då inte kloka!!! Har de inget eget liv???
Stå på dig vi är många som blir väldigt inspirerade av din blogg. Låt inte Knäppgökarna vinna detta slaget!!
Kram till dig/Lotta

Elise sa...

Kjære P
Trist at folk ikke har evnen til å glede seg på andres vegne!
Du er fantastisk flink og virker som om du er et snilt og godt menneske <3
Takk for at du inspirerer og lokker frem et smil hos leserne dine dag etter dag...

Klem
Elise

Malin sa...

Hej!
Jag vill bara säga att det finns så mycket missunsamma och avundsjuka människor i den här världen... :-(

Önskar man andra framgång mår man själv väl!

Din blogg gör mig såå glad och inspirerar mig otroligt mycket <3 <3 <3

Kramar Mamma Malin

Anonym sa...

Hej Philia! Kan inte tro att det är sant. Man mår illa av att höra att det finns sådana människor. Förstår att du vill skriva om det på bloggen även om jag känner olust när jag läser för dina inkomster har ingen med att göra. Stöder till 100% du har bästa bloggen, jag har slutat köpa tidningar för dom kan inte mäta sig med din blogg. Varma hälsningar från en trogen läsare, Helene

Anonym sa...

Hej och grattis till ditt framgånsrika jobb. Sticker i missunnsamma damers ögon vill jag lova...jag tycker det är jättekul att de tverkar går så bra! Mindre kul är det att läsa om avundsjukan som tyvärr finns överallt. Man förundras huuur långt vissa väljer att gå i sin avundsjuka och hur lågt man kan sjunka i sin värdighet. All heder åt oss kvinnor som jobbar för att komma någonstans..tycker jag hurrey för oss. Tack P för att du orkar.. och tänk iallafall att på att de människor som är så missunnsamma aldrig kan bli nöjda i livet. Må gott vi är många som beundrar din styrka och din mysiga blogg och jag är glad över att du sprider lite feelgood över oss. Me like!
Allt gott till dig
Kramar Kamilla

Ingvild sa...

Herregud! Det er sykt.
Haaper du fremdeles vil fortsette aa blogge.
Klem fra Ingrid I Norge

Anonym sa...

VARFÖR kan du ALDRIG berätta vad du jobbar med? Kanske kan nån annan oss inspireras av det du gör... eller åtminstone anlita dina "tjänster" ?????????????????

Mimi sa...

Fy, vilken klump jag fick i magen av att läsa detta inlägg.
Att folk kan sjunka så lågt...
Du ska inte behöva "deklararera" ditt privatliv på det här viset, vad ledsen man blir.
Du har en fantastisk blogg, en fantastisk fin familj och verkar vara en fantastisk fin person.
Kramar till dig!

Birgitta sa...

Usch å fy så hemskt! Har inte ord för vad jag känner. Många kramar till dig och din härliga blogg<3

Lillan sa...

Visse mennesker tåler ikke andres lykke, hev deg over dem. Du har en superbra blogg og jeg elsker å lese den! Du er en flott mamma, med flotte barn og mann. Du har et flott hus og liv. Stå på!! Digger deg:) Varm klem fra NORWAY:)

Jenny sa...

Kramar till dig P! Älskar din blogg.

/Jenny

Sahra sa...

Det är bara några eller till och med bara en jävla avundsjuk bitterfitta. Jag vet att det är svårt att inte bry sig. Jag har blivit anklagad för att orsaka mitt barns död tex. Jag var knäckt ett tag och tänkte sluta blogga. Men sedan tänkte jag om. Att den jävla människan inte ska få hindra mig att göra det jag tycker är roligt. Så skaka av dig det här. Vi diggar dig. Vi är många som diggar dig.

Anonym sa...

Jag har en annan tanke än att det är avundsjuka som ligger bakom anmälningarna(jo kanske är någon avundsjuk också men jag tror det finns fler förklaringar).

Jag tror att dessa anmälningar kommer för att du är hemlig med ditt jobb. Självklart ska du inte behöva bli anmäld till Skv för att du inte velat berätta vad du arbetar med, men jag tror att det är därifrån misstankarna kommer.

Du är hemskt öppen med allt annat i ditt liv så ditt hemliga arbetsliv står i ganska skarp kontrast till det. De flesta som bloggar gör ingen hemlighet av om de arbetar och i så fall med vad. Om de är hemmafruar eller om de är föräldralediga eller sjukskrivna, det brukas ta upp i bloggen.. Jag tror helt enkelt att folk blev misstänksamma just pga att du inte berättar om vad du arbetar med. Låt oss vara helt ärliga nu. Att ha en eget företag och arbeta så få timmar och dessutom kunna tjäna 50 000 kr/mån (!!) utan att marknadsföra sig alls är få förunnat, minst sagt. Självklart blir Skv och andra små "privatdetektiver" väldigt nyfikna på sånt. Det är nog närmast unikt det du lyckats med.

Jag hoppas du klarar av att gå vidare nu från detta och tar nya positiva tag!!

Sofia

Syli sa...

Herregud, man blir ju helt förfärad och helt matt!! Hur har folk mage att behandla folk de inte känner på det här sättet. Sverige är ett fantastiskt land på många sätt men den här avundsjukan vi lider av skulle man kunna leva utan.

Skickar en styrkekram till dig och fortsätter läsa lika ofta som förr!

Kram!

Absolut Anna sa...

Jag tror att det säger sig självt!

Se alla kommentarer här ovan, det du gör är helt fantastiskt! Att två personer (kanske några fler) förstör är inte värt att bry sig om jämfört med vad tusen andra får!

Fortsätt i samma goda andra och inspirera oss tusentals som gillar allt du gör och som skiter i om dina pengar kommer från höger eller vänster!

You go girl!!!

Anonym sa...

Så j-a bra skrivet!!! Tack för all din inspiration och styrka!
Ulrika

Fashion Mom sa...

A big part of your life is on the internet, so it is normal that a lot of people envy you. (you are like a little star)

You are pretty, independent, healthy , have a lovely home, lovely hubby, amazing cute kids and enough money.

Of corse there will always be people who loves to destroy you, that's life. (jealousy is a disease )
But if you are 100% correct, nobody can't do you anything.

It's part of this cruel world but it makes you increasingly stronger with the years.

Go girl, your blog is amazing,continue to fight for it!
Big Support from Belgium xxx

Anonym sa...

Jag skulle tro att de flesta är kvinnor som läser din blogg.Något som jag aldrig fattar är varför inte kvinnor stöttar varandra mer. Jag har jobbat med både en mans dominerad arbetsplats och kvinnodominerad. Det har varit mycket jävligare att jobba på en arbetsplats som 98% består av kvinnor och dom kan vara riktigt elaka mot varandra på ett mycket fult sätt.Så länge inte kvinnor stöttar varandra till uppgång kommer vi inte framåt varken karriärs eller lönemässigt utan står att stampar ett steg bakom mannen med sårbarhet som följd. Det är lite roligt vi pratade senast om det i går jag och en vännina som är egen företagare hur taskiga kvinnor är mot varandra.
Men sen är ju den nya allianspolitiken som drivs i Svergie nu att misstänker man oegentligheter med typ försäkringskassan, akassan, vabdagar,svartarbete,mutor,korruption, Den stora mutskandalen som uppdagades i Göteborg,Senast idag Chalmersdirektör använt högskolans kort för privat bruk. Håkan Juholt boende.Bankerna har ju uppgift att kolla vad pengar kommer från idag. Det är mycket fokus på sånt nu att dessa två trodde att du gjorde de ena och andra, men du är ju den enda som har facit och det har ju du kunnat bevisat för skattemyndigheten.
Genom en blogg blir man offentlig och många kan ta del av mycket ofta vissas den fina sidan i en blogg. I Svergie ökar klassklyfterna lavinartar just nu.Hjälporganisationer har aldrig fått in så många ansökningar om stöd med hjälp. Antingen trodde väl dom att de gjorde en välmening eller är det missunsamhet eller ren avundsjuka. Jag tror detta bara är början här är det privatperssoner men myndigheter(FK är en av dom) använder dessa sätt att spanna och bedömma personer. Visst blir man omskakad när något sådan händer i sin liv men ha det så bra med tiden kommer det blekna.

Anonym sa...

Heja P! På dem bara, avundsjuka bittra människor. Nä fortsätt du med din underbara blogg som jag besöker varje dag och ser fram emot det varje gång!
Kram från en i samma småstad!

Monica sa...

Den svenska avundsjukan...DU har en jätte härlig blogg som jag har följt länge och kommer så att göra fortsättningsvis...den ger mig glädje.Kram Monica

Anonym sa...

Styrkekramar till dig!!!
Tack för allt du ger!!

/anna.

Linda sa...

Styrkekram till dig. Hade jag varit du hade jag dock hållt mina barn (dvs inga bilder) utanför bloggen pga dessa elaka människor. Du har en härlig blogg!

Anonym sa...

Älskar din blogg! Hoppas tid och erfarenhet ger dig lite tuffare skal så att påhoppen du råkar ut för inte skadar dig så mycket. Vill ju inte att du ska sluta blogga på grund av några få idioter. Många styrkekramar!! /Carina

Anonym sa...

Fy så hemska människor det finns... Ignonera, o fortsätt med din underbara blogg!

Kramar från Finland!

Anonym sa...

Kära P,
Nu har du blottat dig och alla, oavsett om de ifrågasatt dig eller ej, har fått ta del av privata detaljer. Du känner dig säkert trött, frustrerad och uppgiven, men jag hoppas att du aldrig mer ska behöva känna att du blir driven till att "come clean" eller behöva outa något som ingen har att göra med, men som alla gärna skulle vilja veta... För så är det, vissa saker är alltid lite tabu och alltid lite spännande. Pengar och status är definitivt en av dessa.

Frågan är om du känner dig starkare nu och om påhoppen kommer att sluta... I sann skvallertidningsanda kommer de som vill säkert fortsätta och hitta nya, oanade infallsvinklar att sätta dit dig för....

Var stolt! Var stark! Var den vackra kvinna du är och känn aldrig att du ska behöva vika dig till den låga nivå vissa befinner sig på, då vinner de och man mår tyvärr oftast inte bättre ändå...

Imponerad över ditt mod idag men ledsen att du kände att du drivits så långt att du behövde skiva om allt detta...

Unna dig massor av kärlek, mys och godsaker idag och alla andra dagar, livet är för kort för annat!

Ta hand om dig och tack för underbara bilder, personliga texter och underbar feel good stämning varje dag!

Kramar,
CK

ISLANDSMAMMA sa...

Underbar blogg och keep it going :þ

Anonym sa...

Du ska veta att du inspirerar mig och många andra med din positiva anda.

Du hjälper mig att komma ihåg att fokusera på de bitar som är bra i vardagen. Att komma ihåg att njuta av dom och att snabbare glömma barnens kiv eller tvätthögen som ligger gömd i en garderob :)

När dagen är slut summerar jag alltid det som har varit bra och det gör det lättare att "alltid" vara glad och att hitta orken. Jag tror att du oxå är en sån typ av person. En sån som struntar i att hänga upp sig på kiv och stök. En sån som istället gläds i massor åt livets godbitar.

De som inte har den här förmågan hakar lätt upp sig och tycker att vi skryter, försöker framstå som perfekta eller att vi försöker dölja "skiten under ytan". Dom vill gärna trycka till oss för att bevisa att dom har rätt, eller som i det här fallet fabricera ihop lögner för att förstöra.

Keep up the good spirit!

Anonym sa...

Kære H&P
Jeg har fulgt din blog i flere år, og synes den er sååååå inspirerende og positiv. Utroligt at du skal udsættes for andre menneskers misundelse. Håber at der bliver en konsekvens for de to kvinder, således at de ikke begiver sig af med den slags en anden gang. Håber at du fortsætter med din blog. Den ville jeg nemlig have svært ved at undvære.
DU ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GOD :-)
Kh
Jeanette, Danmark

Unknown sa...

Styrkekramar till dej!

Malin sa...

WTF! Jag är inne på din blogg flera ggr om dagen men jag lämnar sällan (läs typ aldrig) någon kommentar, men nu blir det ändring på det!
Det finns sådana oerhört gråa,tråkiga och bittra människor runt om oss och tyvärr får vissa av oss ta del lite väl mycket av den varan.
Det är för j-ä-v-l-i-g-t att du blev anmäld till skatteverket och jag säger bara en sak "karma is at bitch"!
Låt inte detta ta över utan försök låta det rinna av i bästa möjliga mån.
Jag och många med mig unnar dig det bästa i livet och vi lööööööv din blogg så- you go girl!

Lilla Majken sa...

Jag tycker det är fruktansvärt obehagligt att veta att det finns människor som är beredda på att gå så långt på grund av avundsjuka.

Styrkekramar. Therese

Anonym sa...

Hej P!

Brukar inte lämna kommentar till bloggare med till ditt senaste inlägg var jag bara tvungen till att göra det.
Var stark. Dem som har lämnat in amälningar till Skatteverket o många andra är bara avundsjuka på dig o ditt liv. Så är det bara. Men självklart är det jätte jobbigt att man måste förklara för andra vad man jobbar med och att man faktiskt tjänar sina egna pengar! Usch vad tradigt...
Var stark säger jag bara...
Kram Meli

Anonym sa...

Synd att någon enstaka illamående stackare:( ska få ställa till med en sådan show...
Denhär kommentar-spalten talar sitt tydliga språk! -Långt mer än 200 positiva kommentarer till dig och din tuffa blogg :)

Anonym sa...

Synd att någon enstaka illamående stackare:( ska få ställa till med en sådan show...
Denhär kommentar-spalten talar sitt tydliga språk! -Långt mer än 200 positiva kommentarer till dig och din tuffa blogg :)

Fröken K och livet på landet sa...

Hej Petra!

Ja...suck...man tror ju inte sina ögon när man läser sånt här...verkligen fräckt och väldigt elakt! Du får tänka att detta är människor som inte lyckats lika bra och som inte är lika skärpta och driftiga. Tycker fantastiskt mycket om din fina blogg och skickar en stor kram till dig!

Bästa hälsningar Karin

Anonym sa...

I just want to say that I look forward to reading your blog every day. I really love your esthetic and I want to say thank you for sharing.

Also, you do not have to explain your finances to anyone. It is not their business.

Anonym sa...

En person som hittar på saker och sedan skickar dessa skriftligt till Skattemyndigheten kan inte vara något annat än en person som mår väldigt väldigt dåligt. Oavsett om det bottnar i avundsjuka eller vad det nu kan vara så är det inte friskt att göra så. Jag hoppas verkligen att du kan skaka av dig detta och försöka se till att det är ett fåtal som beter sig så här och att vi allra flesta tycker att din blogg är fantastisk och bara är glada för att du verkar vara en sådan positiv person, har en fin familj, ett fint hus etc. Kram Linda

Anonym sa...

Hei P!
Så utrolig trist å lese at enkelte bare ikke kan utstå at andre gjør det bra. Jeg er mildt sagt sjokkert over at noen kan melde folk de ikke engang kjenner til skattemyndighetene. Hva i all verden kan de vite om din økonomi? Ufattbart!!

Jeg har fulgt din blogg et par år nå, og synes den er flott og inspirerende og gir masse feelgood-følelser!
Stå på og fortsett som du har gjort! Vi er mange som trives her inne hos deg.

Klem, S

Alexandra sa...

PETRA!!! Jag hoppas du orkar fortsätta trots eländiga, bittra avundsjuka kräk!! Vi är många som har dig som favorit!! Försök att komma ihåg det, förstår om man tappar lusten att inspirera men snälla- Vi gillar dig!!! Precis just för den du är!! Kram från Alexandra i östersund

Anonym sa...

Hej Petra!
Bloggen är den bästa och fy vilka människor det finns. Det bottnar ju bara i avunsjuka, det vet vi alla. Du är så glädjespridande inspererande och jag älskar att läsa din blogg.
Kram Marie
Ps du är bäst !

Isa sa...

Modigt av dig att våga säga till, att inte bara ducka och ta emot!
Du är superduktig på det du gör, fortsätt med det! Styrkekram!

Tree sa...

Please remember you are getting these attacks because you are successful! Some people feel so bad within themselves that they have to attack others to feel better. Keep going. As hard as it is, rise above it and keep going. You have a big audience who offers big support for you! Also, remember that doing bad to others is breaking a universal rule, and bad will come back to them.

Anonym sa...

Man blir mållös! Man förstår inte hur ngn kan göra såå mot ngn annan:(!! Varför kan inte alla glädjas med varann istället då det finns så myke sorg o olyckligheter ändå i vår omgivning:/! Å int ska man behöva ge ut sin ekonomi, vissa saker måste man ju få hålla inom sin familj! MEN jag tycker om att läsa din blogg o allt du bjuder på! + tack för alla smarriga recept! hoppas hoppas du fortsätter i samma anda, i love it:)!!! Kämpekram! Mvh jecka Finland

Anonym sa...

Fy fn vad elakt! Hur kan någon fara med så elaka lögner för att förstöra för någon annan. Vårat Skatteverk (och andra myndigheter också) har betydligt viktigare saker att göra såsom att jaga verkliga skattesmitare och bidragsfuskare för våra skattepengar än att någon/några ska använda dem till att såra och förstöra livet för en person som försöker göra rätt för sig. Är inte detta brottsligt, att fara med osanning? Att dessutom vara feg och anmäla anonymt, nä du människa som gör såhär nu får du ställa dig i skamvrån och kom inte ut förrän du förstår vad som är rätt och fel!

Söta Petra, vilket h-vete du blivit utsatt för. Jag hoppas verkligen det tar slut nu.

Anonym sa...

Fy, va tråkigt! Att det finns så många elaka och avundsjuka människor där ute i Världen!
Din blogg är så bra!
Dalahälsningar/Elin

Anonym sa...

hei ble så lei meg når jeg leste dette ,at noen mennsker kan være så slemme mot en person og gjøre noe så alvorligt mot en annen person. elsker bloggen din og håper du ser det posetive og fortsetter :) og til de som gjør dette her skam dere og husk en dag får dere igjen ganger 100 .missundelse er noe dritt .............. mvh. siv,norge

Anonym sa...

Din blogg är underbar, så bara fortsätt o blogga.

Kramis till Dig!

Anonym sa...

Usch vad tråkigt! Som sagt är det avundsjuka människor med väldigt tråkiga liv, bara tråkigt att det gick så långt att du blev kallad för utredning! Glöm det och känn dig stolt att andra vill ha ditt liv, vi har ju faktiskt bara ett! Älskar din blogg och all inspiration den ger!

Kram Camilla

blacknwhite sa...

Keep up the good work !

Kram Vibe

Anonym sa...

Hej, Ser att flera har skrivit & peppat dej. Tycker själv efter att ha läst det du skrivit, att det var MYCKET starkt gjort av dej. Håller med att det är hemskt med sådana sk. medmänniskor som är så avunsjuka att dom går till sådan handling. Men du själv vet ju om att du har "rent mjäl i påsen" som brukar säga. Försök att inte bry dej utan sätt näsan i vädret & "Go Girl"!!! Läser din blogg varje dag & ska fortsätta med det oxå med gott & rent samveta;-)) Ha det bra! Hälsningar från en norrbottens tjej!

Anonym sa...

Jag vill påstå att det krävs mer än avundsjuka för att "orka" bete sig så här. Psykopater brukar de visst kallas...
Fortsätt med din fina blogg!

Kicki i Åre sa...

Trist att läsa !
Framgångens baksida som du skriver, tänk att folk ska spekulera och fantisera ihop saker och ting...
Jag är övertygad om att du jobbat hårt för att komma dit du är idag.
Var stolt över din framgång!
Jag hoppas att detta inte ska behöva ta mer energi av dig !

Kram kram

Marika sa...

din blogg ääääär feel good <3

Anonym sa...

Alltså, usch! Detta liknar ju skitsnacket man hört om hos tonårsbloggarna, men det ät ju skrämmande att vuxna människor kan bete såg såhär! Jag älskar din blogg, den är så mysig och feel-good att man alltid bli på bättre humör, så tusen tack för det! Jag hoppas du förstår att majoriteten som läser din blogg gör det för att vi gillar den och dig och att detta kanske gör att du får lite styrka att strunta i de andra!
Kram Carolina

Kristin sa...

Hej Petra, måste skriva en kommentar efter att ha läst detta. SÅ SKÖNT att Skatteverket lagt ner hela saken, men det är ju FRUKTANSVÄRT att det ens ska bli en sak - för att några avundsjuka, illasinnade människor sätter igång vansinniga tankar och drar egna slutsatser utan några som helst grunder.

Läser din blogg av och till, vi har inte samma stil och inte samma möjligheter med pengar, men herregud - det ska väl ändå inte få styra??? Vi har båda intresse av inredning och att blogga, och jag uppskattar din blogg för vackra fotografier och din förmåga att alltid vara så positiv. En stor eloge till dig där. Det är synd om människor som inte kan hantera framgång hos andra och som går så långt som att anklaga någon så att det blir en skatterättslig sak. Polisanmälan tillbaka kanske?

Starkt av dig att gå ut med detta och jag hoppas verkligen att de fega personerna som inte ens törs sätta sitt namn bakom sina anklagelser slutar upp med sina dumma barnsligheter.

Stor kram till dig och fortsätt som du gör, vi är många som uppskattar dig!

kram från Kristin

Jess sa...

Usch vad tråkigt! Men du verkar ha rejält med skinn på näsan så jag tvivlar inte på att du kommer ta dig igenom detta.

Kram kram!

Anonym sa...

Ojojoj... vad tråkigt med avundsjuka människor. Hoppas du inte slutar blogga pga detta. Du har en jättefin och trevlig blogg, lika roligt att titta in här.
/Jessica Kolmården

Anonym sa...

Helt otroligt vidrigt beteende.
Nu när det ordnat upp sig,ta ett djupt andetag och gå vidare. Du är otroligt populär & framgångsrik. Låt ingen slå ner på det.Kramar

Ps! Vad heter fotoprogrammet du laddat ner?

Anonym sa...

Fy, vad trist att någon/några ska lälla sorti på ditt bloggande. En styrke Kram till dig och tack för en alltid fin och inspirerande blogg.
Kram/Mia

Anonym sa...

love too you<3<3<3

Anonym sa...

tycker jättemkt om din blogg. Förstå vad tråkigt liv man måste ha om man skickar in anonyma anmälningar om folk... Det är inte friskt!
hoppas du kan ignorera det och fortsätta!
Kram!

Vanessa sa...

Hej hej,

Jag skriver aldrig kommentarer. Men det här var obehagligt. Jag tycker du har den finaste bloggen i hela Sverige. Det känns som en härlig mysig inredningstidining i sitt, du borde faktiskt göra den i tidningsformat! Jag tycker det låter sjukt obehagligt men jag hoppas att du finner lyckan i att blogga snart igen, för det är mååååånga här som älskar det du gör utan att känna någon avundsjuka och vilja sabotera!

Anonym sa...

Trist å tråkigt att folk är så fula och falska! Allt kanske handlar om att du varit så hemlig med vad du jobbar med? Jag fattar ju det som att ditt jobb är bloggen ? Och klart man drar in stålar på att man har reklam och gör reklam på sin sida? Men det är väll inget konstigt eller hemskt med det?
Tycker du är duktig och du ska bara strunta i de få som vill dig illa och fokusera på alla hundratals som vill dig väl i stället !!!!

Vanessa sa...

Hej hej,

Jag skriver aldrig kommentarer. Men det här var obehagligt. Jag tycker du har den finaste bloggen i hela Sverige. Det känns som en härlig mysig inredningstidining i sitt, du borde faktiskt göra den i tidningsformat! Jag tycker det låter sjukt obehagligt men jag hoppas att du finner lyckan i att blogga snart igen, för det är mååååånga här som älskar det du gör utan att känna någon avundsjuka och vilja sabotera!

Anonym sa...

Har aldrig kommenterat förrut, men läser din blogg flitigt och bara ÄLSKAR den! Fyyyy, för avundsjuka människor! Försök att ignorera dem och tänk på alla oss som är inne flera ggr på dag för att få inspiration av din härliga blogg!

Kram/Anna i Göteborg

Anonym sa...

Keep up the good blog!
Greeting from zürich,
Kattis

Isabelle sa...

På riktigt?! Åh, vad upprörd jag blir av att det finns sådana idioter! Att ens komma på tanken! Allt på grund av avundsjuka...

Jag gillar verkligen din blogg och inspireras varje dag! Fortsätt så tjejen! :-)
Kramar Isabelle

Live från radhuset sa...

Ja det är ju faktiskt helt galet att få behöva sitta på Skatteverket och förklara sig pga av människor med allt för mycket fritid som de använder att klanka ner på andra.
Skönt för dig att få allt uppklarat.
Nystart imorrn! :)
Katarina

Cristiane sa...

Envy is the same all over the world ... Here in Brazil is no different.
Continue with your blog. I love seeing their customs, the landscape of a country so different from mine and the delicacy with which you treat your family.
Have a wonderful year!

hugs
Cristiane.

Michelle sa...

Men lilla du! Jag blir alldeles ledsen och arg när jag läser detta. Vilka människor det finns assså!!!

Kom ihåg att du är en fantastiskt fin och duktig bloggerska som klarar dig utan sånt skit. Älskar din blogg! :)

Många kramar/Michelle

Anne-Lie sa...

Denna ständiga avundsjuka!!!!Kan bara ge dig massor av varma kramar!!!!Och hoppas att du fortsätter med din blogg!!!Är så toppenkul att läsa den!!!
Massor av kramar igen till både dig och din familj!!!!
Anne-Lie

Anonym sa...

Hej jag förstår om du mår dåligt men tänk att de som sprider osanning om dig och din familj bara är avundsjuk så stå på dig kram från Malin

Anonym sa...

Men usch! Det här blir jag så ledsen att läsa. Fullkomligt älskar din blogg och är inne på den varje dag.

Försök att inte bry dig inte om dessa avundsjuka människor. Vi är så otroligt många fler som INTE vill dissa ner på dig utan uppmuntra dig att fortsätta med din fantastiska blogg.

Keep up the good work matie! Stay strong!

kram,
Linda B

Emma sa...

Kram till dig! Jag älskar din blogg och din stil! Varje morgon går jag in på bloggen just för att den ger mig en skön känsla i magen!

Kramar från Emma

Anonym sa...

Avundsjuka får tydligen vissa att göra vad som helst. De här människorna kan ju inte må bra, får du trösta dig med..
Du har en fantastiskt fin blogg, läser den varje dag även om jag inte brukar kommentera!

/Kristiina

Linda R sa...

Jag blev jätte ledsen när jag läste om hur illa behandlad du blivit. Jag hittade till din blogg för någon månad sen och älskar den :) Kramar till dig!!!

Anonym sa...

Stå på dig! Jag tycker din blogg är helt underbar och har följt den länge. Man blir glad och på bra humör av att få kika i i din vardag för en stund.

Men så finns det ju de som inte kan glädjas åt andras lycka och framgång - jättetråkigt speciellt då dessa verkligen passerat gränsen!

Anonym sa...

Jag har precis upptäckt din fina blogg, den är inspirerande, varm och framför ger den en härlig kick med härlig positivism och energi. Jag hoppas att du fortsätter dela med dig av ditt liv, all heder åt dig och personer som dig. Varma kramar och fortsatt lycka till!

Priska sa...

Styrkekramar från Finland också! Jag blir glad och inspirerad av din fina blogg varje dag. Tack att du orkar fast det finns sådana elaka kvinnor bland oss...

MISS PIFFY sa...

Ussch va trist att det finns en del mäniskor som inte kan unna andra att ha det bra utan istället att vara elaka och avundsjuka. Tänk om de kunde lägga den kraft och energin på att njuta av livet och vara glad ven för andras framgångar!!

Fortsätt med det du gör och din fina blogg ;)

Stor kram på dej!!

Anonym sa...

Blir så ledsen för din skulle. Vet inte vad folk har med saken att göra hur du och din man fördelar er ekonomi. Försök att strunta i det, även om anmälningar är omöjliga att strunta i rent praktiskt, men försök lämna själen utanför. Lita på att de flesta av oss läser din blogg för att koppla av, drömma sig bort, inspireras och imponeras.
Ta hand om dig!
MVH Josephine Hagberg, Tormestorp

Liv sa...

er det mulig at noen kan gjøre sånn? håper ikke dette fortsetter for deg! stå på og lykke til videremed den fine og koselige bloggendin.

Anonym sa...

Vilka hemska människor det finns, man slutar aldrig att förvånas. Din blogg är helt underbar och en väldig inspirations källa. TACK för att din blogg finns. Kram.

Anonym sa...

Jag älskar din blogg och tycker verkligen du är superduktig! Bilderna på dina supergulliga barn i fina kläder och ert vackra hem gör mig både glad och inspirerad. Tråkigt med avundsjuka människor som inte vill göra någonting annat med sitt liv än att förstöra för andra, hoppas du slipper elaka påhopp i fortsättningen! Hoppas du får en riktigt mysig kväll :-)

Cecilia sa...

Hej! man slutar aldrig förvåna sig över vad människan kan ställa till med! Det är så beklämmande att detta har inträffat. Men som du ser så har du massivt stöd! Fortsätt på inslagen väg, vi är många som inspireras av dig och din blogg. Du bjuder verkligen på dig själv. Jag löser din blogg varje dag och önskar dig allt gott framöver. Hälsningar Cecilia

Anonym sa...

Herregud vilka idioter till människor det finns! Varför kan folk inte bara sköta sitt och låta bli andras förehavanden?!
Starkt av dig att skriva om detta trots att du inte har någon som helst anledning att göra det!
Fortsätt med din fina blogg!!!
//Cissi

Arcturasidyll sa...

Men fy vad obehagligt!! Förstår att du är ledsen på dessa som sprider lögner. STARKT av dig att ta upp o skriva om detta på bloggen!! Styrkekramar till dig!! Din blogg är BÄST!!!

Anonym sa...

Utrolig hva enkelte får seg til å gjøre. Håper du fortsetter med din blogg,jeg elsker den : )
Nydelie bilder og du er alltid så positiv. Her henter jeg mye inspirasjon : )

Klem Marte

Anonym sa...

Har läst din blogg i ett antal år nu och bara älskar den.Den ger mig inspiration och glädje.Hoppas bara att du fortsätter att blogga.Och du bry dig inte om dessa elaka människor!Lättare sagt än gjort kanske.En stor kram till dig och din familj.

Eva

Anonym sa...

..Man blir helt mållös & arg på samma gång..det är så sorligt att en del kan sjunka så lågt & gå så långt. Hoppas att du trots allt har styrkan & viljan att stå emot dessa hemska människor, & fortsätta med din fina blogg!!

Få inspirerar som du :)!!!!

Stora Styrkekramar till dig, Carina i Göteborg

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

De avundsjuka som skriver måste må väldigt dåligt, att orka lägga ner så mycket elakheter på någon annan istället för att försöka göra så bra som möjligt av sitt eget liv. All den tid som läggs ner på "elaka" tankar!! Galet!!
Du inspirerar oss så mycket och dina bilder är underbara ♥
Kramar Milla

Anonym sa...

En flott blogg du har!!! Finner masse inspirasjon her. Stå på :-)
Hilsen Ina

Anonym sa...

Ikke la deg knekke av disse menneskene. Dessverre så finnes det noen som ikke vil andre noe godt.

Det at du ga all denne informasjonen om din inkomst og at om huset skulle du ikke ha gjort. Det er ingen som har noe med det å gjøre.

Håper at det går bedre med deg nå.

Lykke til videre med bloggingen.

Mvh Elisabeth

Life´s Silverlining and I sa...

Fruktansvärt! Att folk bara orkar....! Det finns så mycket annat de kunde bry sig om istället om de nu vill engagera sig så mycket. Kram

Anonym sa...

Tjo!
Jag beundrar dig som orkar lägga tid på att förklara,det är ingen som har med din ekonomi i göra.
När man gör någonting som inte passar så blir människor elaka...jag förstår inte farför.
Varför kan man inte glädjas av att det går bra för dig.
Styrkekramar/nina

Anonym sa...

Illa, illa att människor inte bara kan njuta och känna glädje för dem det går bra för. Pengar är ju trots allt inte allt även om det lättar upp mycket. Bra att du slängde tillbaka summan på vad du tjänar nu svider det npg lite till i anklagarnas ögon.
Kram fr 27000 brutto, man får va glad för det lilla ;-)

Anonym sa...

Vännen!
Du har en fantastisk blogg och du känns konstigt nog som en vän trots att jag inte känner dig. Du betyder något för oss som läser dig. Litet glamour i vardagen. Litet pepp och positiva tankar. Vackra bilder på hem och härliga ting att drömma om. Drömmar helt enkelt tror jag. Fortsätt!
Varma kramar
Charlotta

Anonym sa...

Usch vad obehagligt..*ryser*.
Försök strunta i sånt där skit.
tack för en suverän blogg:)
-Anna

Malin sa...

Kära P,
Jag tittar in till dig varje dag och det gör mig glad. DU gör mig glad, och lite förvånad för att du så generöst delar med dig av din vardag, dina skatter, tips och goda råd - Du är nästan för bra för att vara sann. Detta retar säkerligen gallfeber på många. Men vet du - stå över det och tänk på att de flesta vill faktiskt väl, tyvärr kommer det alltid att finnas avund och småaktighet i vår närhet. Med detta vill jag ha sagt - stå på dig,kör ditt race, och tack för att du även delar med dig av denna motgång, är övertygad om att det kan stärka andra som har det svårt i liknande situationer.
Stor kram
Malin, Göteborg

tinastina sa...

Hej bästa philia!Jag har följt din blogg en tid helt
Underbar nöje vacker inspirerande ja har aldrig kommenterat förr har inte lyckats få till de hoppas detta funkar.Idag när jag läste får man nästan ett utbrott av så sjuka människor de finns trist me se de som att de e dom som är dåliga o avundsjuka.Så stå på dig o njut av du lyckats o shoppa på
Massor av kramar

MALIN sa...

Men hur lågt kan människor sjunka egentligen!!!! Sånt här gör mig så fruktansvärt arg och besviken på folk.

Jag läser din blogg varje dag och du har fått mig att bli beroende. Av din blogg. En helt fantastisk och inspirerande blogg.
Jag kan visst förstå om folk också önskar att de hade haft det som du. Men från det till att hoppa på dig så här, det finns ju liksom inte på kartan!
Dessa människor måste ju ha en sjukt låg självkänsla. Och att folk ens orkar lägga ner sån energi för att skada någon annan.
Du har som sagt en fantastisk blogg och har inga som helst skyldigheter mot oss bloggläsare. Det är din blogg och du skriver och visar det du vill.

Fortsätt du i samma mysiga anda som du alltid gjort! Du har ett enormt stöd från oss andra vettiga läsare.

Styrkekramar till dig!!

Daschans pert & inredning sa...

jätte, jättetråkigt! verkligen! hoppas detta inte riskerar att du slutar blogga! trivs såå inne på din blogg. tänker på dej!

Anonym sa...

Fy för alla elaka och avundsjuka människor! Jag tycker din blogg är toppen och att den är en stor inspirationskälla. Hoppas du ändå får lusten att fortsätta att blogga! Ingen har med att göra hur du har råd att köpa fina saker och
hur mycket pengar du tjänar.

Anonym sa...

Är det inte den svenska avundsjukan i ett nötskal...?
Tom kvällstidningarna spelar på den när de sätter rubriker - för att reta upp folk (en del iallafall...).
Varför kan man inte glädjas med andra? Jag tycker att det är inspirerande att du kan leva på din blogg. Kan du så kan jag liksom... :)
Men det är ju så att de som är lagda åt det avundsjuka hållet mår ju inte bra - de straffar sig själva - tänk på det och var glad och lycklig att du inte är så själv!

Mia :)

HK~ sa...

Hei!

Uff så trist.

Elsker bloggen din synes du er kjempeflink!! :)
Min daglige boost med glad nyheter og herlig inspirasjon!
Keep up the good work:))

Go'klem til deg fra Hanne

Anonym sa...

SJUKT!

Emmy sa...

Helt sjukt. Vad kan man mer säga... ?

Jag är stum.

Anonym sa...

Hev deg over misunnelsen.
Leser og finner mye inspirasjon i bloggen din. Elsker fine bilder, og det har du alltid.

Klem Line

Anonym sa...

hej Lisa här Ja du vad ska man säga tyvärr är det ju så att ger man ut för mycket av sig själv o sitt liv på en blogg ellerpå facebook så kommer det alltid finnas personer somtyvärr ej är ärliga därför tycker jag att man ska vara lite försiktig med vad man lägger ut på nätet o vad man berättar .Min åsikt o jag tror många som bloggar o även får in reklam o annat positivt ska ses som nåt glatt men man måste vara realistiskt o inse var den privata gränsen går o vad man vill lämna ut.

Mvh
Lisa

Sophie sa...

Tänk om vi kvinnor kunde bli bättre på att peppa varann och berömma. Att glädjas med våra medsystrar när det går bra för dem! Att jämställdheten inte är vad den borde handlar mycket om att kvinnor sätter käppar i hjulet för varann. Män är ofta bättre på att stötta, peppa och ärligt glädjas åt varandras framgång. Jag tycker det är fantastiskt kul för dig att du lyckats. Hoppas du slipper avundsjukan i fortsättningen!

Kram, Sophie

Anonym sa...

Usch, vilka missunnsamma människor det finns. Jag älskar din blogg o är inne några dagar i veckan. Jag får inspiration av ditt fina hus, klädstil, lchf- diet och hur du får ihop familjelivet. Fortsätt inspirera o strunta i de avundsjuka stackarna. Styrkekramar

Lotta sa...

Fy vad trist det var att läsa! Tycker att din blogg lyser UPP tillvaron och gläds med DIG att det går bra för dig och att du njuter av ditt liv.Jag hoppas att du försöker lägga detta tråkiga bakom dig och fortsätta din mysiga blogg.Man får många tips och ideer av dig.KEEP GOING GIRL!!!!
Kramiz<3

Anonym sa...

Bonjour philia,
Continuez à nous faire réver à travers votre blog..
Vous savez il y aura toujours des jaloux pour nous pourrir la vie!
Visiblement cet individu n'est pas normal faites attention à vous.
Gros bisou♥
http://lilyrosecampagne.canalblog.com
Virginie D (france)

elinjosefine - lifestyleblogs sa...

Fy f*n! Hur kan folk ta sig tid att sitta och skriva sånna anklagelse. Både tragiskt och elakt på samma gång!!
Om det nu hade varit så att du levde på din man... so what?!! Det finns det väll många som gör. Nu är ju inte fallet så men det spelar ingen roll, det är era pengar och ni spenderar dem som ni vill.

Stor kram

Anonym sa...

Detta är ju helt sjukt, att du ska behöva sitta och försvara dig och lämna ut saker som du egentligen inte vill!
Ni avundsjuka människor, har ni inget annat för er än att kränka andra, sök läkarhjälp för ert beteende, det är inte friskt!
Fortsätt blogga på ditt fina och positiva sätt och skit i dem!

Kram Monica utan blogg

Sonja sa...

STYRKE KRAMISAR TILL DIG <3

Anonym sa...

Kjære HoP, Petra!!

IKKE LEGG NED BLOGGEN!! Dagen blir ikke den samme uten en titt inn her, virkelig!
Du inspirerer! Visst har du det flott, og kanskje mer penger enn de fleste... MEN HVORFOR FOKUSERE SÅNN PÅ DET? For meg sidestilles din blogg med et flott, glansigt nytt magasin! JEG ELSKER DET!!

Vær så snill, ikke la deg knekke!! Har jeg sagt at jeg ELSKER din blogg?? :-)

mange klemmer fra Jane

Anonym sa...

Men vad är det för fel på folk? Herre jösses skaffa ett eget liv och sluta göra våra liv sura. Styrka till dig Petra!
L

Anonym sa...

Hej!
Det berör en verkligen det du skriver om,att det finns så ondskefulla avundsjuka människor för det är ju det det handlar om!!!
Hoppas att du fortsätter skriva o leva som du gör,älskar din blogg o blir mkt inspererad av dina fina bilder mm!!!
Förstår att det kan svida i ögonen på vissa,när man lyckas som du gjort..Kämpa på och tappa inte tron för vi är många som gillar dig o det du skriver,trots att jag inte känner dig alls....Kram Therese

Anonym sa...

Hei! Jeg er fast leser av din blogg men er ikke flink til å kommentere men vil i dag som mange andre si at det var trist å lese at du har blitt utsatt for dette.

Håper virkelig du fortsetter å blogge

Trinemor

Anonym sa...

Stå på Petra, DU ER BEST atter en gang sier både jeg og veldig mange andre det. Jeg elsker bloggen din, er innom hver dag,faktisk flere ganger. Og jeg blir i GODT humør av å titte innom deg. Jeg ønsker deg og din flotte familie alt godt. Mange gode og varme klemmer til deg fra meg :-)) Anita/Norge.

NB! Håper det blir mange nye og inspirerende innlegg fra deg fremover, dagen blir ikke den samme uten din blogg:-)

Du er sterk, stå på.

Anonym sa...

Hej!!

FY vad tragiska (ja tragiska är det enda rätta ordet enligt mig) det finns. VEM orkar eller har tid att sitta och vara avundsjuk och skriva och formulera ett brev som man sedan skickar i väg?? Har man inget viktigare för sig? OM det hade vart så att du hade fått saker, vad gör det? Det är ju jätte roligt för dig!

Nä nu sätter vi ner fötterna och kämpar vidare! Du skriver en fantastisk blogg och inspirerar mig och många andra.Kämpa på! Njut av livet! Snart är våren här också och hur härligt är inte det?
Ha en toppenkväll och helg!

Maria sa...

Dess stackars människor måst må så dåligt, det finns inga ord för hur matt jag blir när jag läser om det. Måste kännas extra bra när man lämnar skattekontoret och de lagt ner ärendet pga att kassan är i ordning och man har rent mjöl i påsen :-) Kan tänka mig att de oxå skakade på huvudet åt det hela.

Är inne på din sida ofta och blir inspirerad både av inredning och din härliga inställning till att vara mamma. Får alltid en extra kick när jag varit här inne :-)

Varm kram till Dig, ser fram emot en säkerligen inspirerande vår på din sida :-)
/Maria

Gro sa...

Huff, at noen orker å gjøre sånt? Håper virkelig at det ordner seg med skattemyndighetene, det jobber vel fornuftige mennesker der også.

Jeg heier på deg!

Hjertelig hilsen

Gro

Anonym sa...

Sänder styrkekramar till dig och din fantastiska feelgood-blogg och ditt mycket starka inlägg, jag blev verkligen berörd. Dessa människor som ligger bakom denna förföljelse är inte ens värda att nämnas.......

Anonym sa...

kjære Petra!

Vi er mange, mange som elsker bloggen din! Du gjør en fantastisk jobb, og du fortjener all pep/ oppmuntring du kan få nå.

Heier på deg, stå på!!
Styrkende klemmer fra Oslo <3

Berit

Anonym sa...

Stäm dem för förtal! Blir så arg på oärliga och fega människor.

Ida sa...

Herregud att det finns så elaka och avundsjuka människor! Älskar din blogg och din stil!

Anonym sa...

Detta låter ju helt sjukt!
Åh vad ledsen jag blir för din skull...

MEN...

Jag kan verkligen förstå att folk blir lite avundsjuka ;) Du är ju helt UNDERBAR på alla sätt! Snäll och rar, så himla söt, vackert hem, underbar inredningssmak o klädstil, ljuvlig familj, bra inkomst osv... Jag skulle nog kunna fortsätta i all evighet med enbart positiva ord...

Jag skulle gärna byta plats med dig, men istället för att låta avundsjukan ta över så gläds jag åt dig. Tycker det är så himla kul att följa dig och ditt liv här på bloggen. TAck för att du delar med.

Synd att det finns människor som låter avundsjukan ta över så pass så att man ställer till problem för dig. Usch och fy för dessa bittra människor. Men det är de som har problem inte du, en tröst!

Kom ihåg det!

Många styrkekramar från Småland

Anonym sa...

Lägg ingen energi på sådana människor. Du får väl leva ditt liv som du vill. Jättekul att du tjänar bra, men hade du blivit försörjd av din man hade inte heller spelat någon roll. Finns många människor som istället för att ta tag i sitt eget liv fokuserar på att hitta "fel" hos andra.

Anonym sa...

Det här låter så stört att det förmodligen är en och samma person. Det ger mig rysningar: hur många är funtade så att de skriver lögner som de skickar till skatteverket????? Jag tycker din blogg är FEEEELGOD.

Brunkullan sa...

Men snälla rara! Vad är det med folk!!
Strongt av dig att berätta om detta, och jag tycker du ska anmäla för förtal!
Även om man kanske inte vet vem som skrivit detta (jo ena brevet tyckte jag du skrev att du visste vem) så finns anmälan där i alla fall!

Stå på dig! Vi är många som struntar fullständigt i hur mycket du tjänar och hur mycket du lägger på shopping.
Vi kan ooah och aah och tycka det är så fina saker och vara lite avundsjuka, men ALDRIG missunsamma!!!!

Gå med huvudet högt och lägg inte energi på idioter!

Kramar i travar:)
Susanne

Anonym sa...

Fan vad tråkigt för dig, men jag älskar att läsa din blogg om dina söta barn och ditt intresse för fina kläder och inredning. Hoppas att du fortsätter i samma anda och skiter i vad alla skitsnackare säger... tycker om dig fast jag inte känner dig.

Anonym sa...

Hoppas att du fått det gensvar du förväntade dig. Så att du förstår hur många vi är som verkligen gillar vad du gör, att det överskuggar dessa hemska människor! Började nästan gråta när jag läste detta inlägg, helt otroligt att man vill förstöra så mycket för någon man inte känner. Sluta inte med din finfina blogg, jag längta till nästa inspirerande inlägg. Ha en mysig kväll!
Kram

Iris och jag sa...

Fasiken vad tråkigt.... med dessa avundsjuka människor som är så missnöjda med sina egna liv att de bara måste förstöra för andra.
Jag tycker du är världsbäst, din blogg är en stor inspiration!
Kram

Anonym sa...

Skit i dom nötterna ... Det säger väll mer om dom än om dig... Det är fantastiskt kul att titta in på din blogg... Härliga recept ... Underbar inredning och allt annat som dyker upp... Jag tar en kik på kvällen för fantastisk inspiration ... Så fortsätt det lyckliga livet det e så härligt att få "vara med på ett hörn" :)

Anonym sa...

Underbara människa ! Tänk att du ens behöva försvara dig.... Stay strong. Du är fantastiskt! Kram

Johanna sa...

Du har en underbar blogg, som jag följer varje dag! Beklagar att det finns så sjuka människor som kan göra sånt här :(
Hoppas att du fortsätter att inspirera oss!!

Anonym sa...

Jeg får så vondt av deg! Det er sååå typisk janteloven at jeg har ikke ord. Hvorfor skal man bli misunnelig og gjøre sånt som dette bare fordi man er suksessfull?! Det er veldig typisk jenter. Istedenfor å stå sammen, skal vi alltid rotte oss mot hverandre. Tenk så mye POWER vi kunne hatt hvis vi hjalp hverandre og støttet hverandre istedenfor å holde på sånn som dette! SKAM DERE JENTER! Petra, du har en fantastisk blogg og du skal være superstolt over hva du har klart på så kort tid!!! STÅ PÅ, FORTSETT SOM FØR OG VÆR STOLT AV DEG SELV OG DIN BLOGG!!
Klem fra Norge!!

Jenny/Finland sa...

Styrkekram!
/Jenny

Vackra saker o ting sa...

Jag vet inte vad jag ska säga =(
För det första är det fruktansvärt att någon går på dig så där personligt. Och för det andra så ska du inte behöva försvara dig eller berätta om saker som du inte vill dela med dig av!! Jag blir så ledsen!! Kämpa på!! Jag hoppas att du istället tar år dig av alla fina och positiva kommentarer här istället =) Vi är många som gillar dig och det du gör!

Anonym sa...

Oj oj, vad tråkigt,
tycker om att läsa din blogg, den inspirerar mig dagligen!
Blev först ledsen när jag läste, men är nu arg. Kan man inte göra göra en polisanmälan, det är elakt förtal, kränkande och påhopp (eller vad det kan heta?)
Styrkekram
/Lena

Anonym sa...

Det er bare slemme og dumme mennesker som kan gjøre sånt. Det er dessverre en farlig kombinasjon. Det er ille at syke mennesker greier å påvirke deg sånn at du føler at du må forsvare deg. Jeg kan ikke forstå hvorfor folk er sånn.

Stå på og lykke til!

Laila

Anonym sa...

åå ta inte åt dig, tycker så mycket om din blogg. Dels för att du visar massa härlig inspiration men också för att du aldrig skriver något dåligt om någon utan fokuserar på glädje. Stå på dig!
Massa kramar Carin

H A J sa...

Stå på dig! Din blogg är fantastisk!!! Att det finns så sjuka människor som går lösa i vårt samhälle gör att man får kalla kårar. Hoppas verkligen du polisanmäler detta.
Kramar
Jenny

Marina sa...

Hej!
Fy, vad tråkit att människor är så negativa och avundsjuka. Jag gillar din blogg och det är det väldigt många som gör. Bry dig inte om ifall du får dumma kommentarer. Tänk på oss alla som följer din inspirerande blogg. Vi är ju som sagt många som gör det, även om vi inte direkt lämnar kommentarer. Det är så mysigt att gå in och läsa din FEELGOOD blogg. För man får den känslan när man läser den. Tråkit med din kompis, men ärligt talat så är det mest hennes förlust! Fortsätt att kämpa på för vi gillar dig och din mysiga blogg.
Kram Marina

Anonym sa...

stakkars, stakkars deg - jeg kjenner tårene stømme på - når jeg hører hvor fæle mennesker som finnes. Det er tydelig at du har noe - som andre vil ødelegge. Ta vare på hverandre, på deres gode familie og det dere har sammen - ikke la dette skade dere, skjønne mennesker. Bloggen din er nydelig - du er skjønn og sjarmerende - og jeg tror du har et liv som mange kan kjenne seg igjen i - og bli inspirert av. Du er god, du har en fantastisk flott interiør/hjem/hage interesse, og best av alt: Du ser ut som du elsker å være mamma for dine skjønne smaa. Lov meg at du fortsetter med å være stolt over alle dine gode egenskaper - og ikke lar noen andre dra deg ned - bare fordi misunnelsen bærer over. Stå på! KLem fra Stavanger, Norge.

Sivs hus sa...

Hei, Tusen takk for din tøffe og ærlige og åpne hilsen. Dette er jo helt ufattelig - hvordan kan noen finne på å være så sjalu og misunnelig og være så slem mot deg? Jeg er helt satt ut hva du skriver og synes du er modig som går ut med dette! Dette er jo for j...... for å si det rett ut. Jeg setter stor pris på dine positive innspill og lekne stil og vakre bilder. Kom tilbake og vær deg selv og alle vi som setter pris på dine koselige innlegg ser frem til å høre fra deg igjen! stor hjerteklem Siv i Norge

Camillas vita villa sa...

Hej!
Det är bara så, det finns avundsjuka människor överallt.Jag upplever dem också på min lilla blogg.
Jag läser med glädje din blogg varje dag.
Ha det så bra.
Camilla

Anonym sa...

Du är så duktig, inspirerande och energisk. Jag som många andra kikar in flera gånger varje dag för att få energikickar. Fortsätt som du gör, vi är många som gillar dig och din blogg.
Kram Carro i Uppsala

Anonym sa...

du är bäst

Catrine sa...

Så utrolig trist å lese hva du har opplevd. Jeg kan ikke skjønne hvor ondskapsfulle mennesker kan være.

Stor klem til deg! Og håper du fortsetter med bloggen din! Den er min favoritt og har vært det siden jeg fant den for sikkert nestn et par år siden. Positiv og glad og med massevis av inspirasjon og tips -akkurat som jeg liker! :)

Anonym sa...

You have no obligation to defend yourself or even explain to us readers what you consider private matters. I would encourage you to file a police report, if possible. These individuals should know that you’re not taking this lightly. I certainly hope that this won’t discourage you from keeping your blog. There are thousands of people that enjoy your blog and read it on a daily basis.

If I may offer an unsolicited advice, please do not make room in your blog for these individuals. They feed off the publicity they get and it might even make it worse. Do not give them that opportunity. I understand the urge to clarify and explain any issues, but please know that a majority of your readers would never ever question your economic situation or expect you to openly discuss private matters. I’m reading your blog on a daily basis because it is better than any flashy magazine you can buy in the store. You are very talented and you should be proud of what you have accomplished. Actually, I would gladly pay to read your blog! :)

You have definitely earned your spot as one of the top-blogs out there. You are a very inspirational strong woman and I wish you all success in the world!
Eva

Anna sa...

Nämen nej, jag blir så lessen att läsa detta. Du behöver absolut inte redovisa dina inkomster så här bara för att någon beter sig som ett riktigt plommon! Det är bergis samma person som skickat båda breven och hon mår uppenbarligen inte bra. Usch. Jag hoppas du kan försöka se all glädje som du faktiskt sprider till en massa människor, och att dessa är flera tusen gånger fler än de få som gör så här och som skriver elaka saker. Kram!

Pia sa...

Hej Petra!
Jag vill bara tala om att jag älskar din blogg, det du gör på bloggen inspirerar och lyser upp min vardag. Strunta i dessa elaka, avundsjuka människor, och tänk istället på alla du glädjer med ditt jobb som bloggerska. Stor tröstkram!
Hälsningar Pia

Emelie sa...

Herregud! Inte ska du behöva redovisa din/er ekonomi här på bloggen, det är verkligen bara din ensak, ingen annans!
Det finns verkligen allt för många idioter där ute! Förstår att du känner dig kränkt, det har du all rätt att känna.
Du är fantastisk och din blogg likaså. Och jag blir mycket inspirerad av din blogg och skulle kunna flytta in i ditt hus på momangen!!!
Kram

Fru N och villa Någorlunda sa...

Jag ser att du redan har fått en fantastiskt stöd här inne, sug åt dig det och tänk på vilken skillnad du gör för oss varje dag med dina inspirerande inlägg! Men jag förstår dig till fullo, skulle också suttit och gråtit i en sådan situation. Människor kan verkligen vara eländiga. Man skulle önska att man hade lite hårdare hud ibland :( Kram och hitta ny styrka! Pernilla

Anonym sa...

Hej!
Blir lite chockad och förvånad över ditt inlägg. Hur fungerar man när man skickar in en anmälan till sv om sådant man inte vet något om?? Sorglig människa! Tror du det är samma person som ligger bakom båda breven? Skulle inte förvåna mig! Samma person eller två som gör det tillsammans... I vilket fall är det otäckt, vem vet vad de kan ta sig till härnäst. Jag tror som en del andra, det är inte vanlig avundsjuka bakom detta, det är något allvarligare!
Att läsa en blogg är ju frivilligt, ingen tvingar dem. Gillar man inte en blogg så kan man ju skita i att läsa den. Jag kikar regelbundet in på din blogg, för att det är kul och inspirerar mig, hjälper mig finna ut vad jag själv gillar och inte gillar. Sen kanske jag inte gillar allt du gör/skriver/visar, men det är ju inget konstigt i det, vi är ju olika som individer.
Att gå så långt som en anmälan til sv, det upplever jag som riktigt rubbat. Jag tycker du ska göra en polisanmälan. Man vet inte vad de tar sig till härnäst, och för din och familjens skull tror jag en anmälan kan vara bra.
Det var ett väldigt utlämnande inlägg du skrev, jag vet inte om det var rätt att göra så? Jag hoppas bara inte att du själv mår dåligt över det du lämnade ut. Själv struntar jag i vad du tjänar i månaden, eller din make, men jag skulle tycka det var intressant att veta vad du arbetar med, för det har jag ofta undrat, men ur ett sunt och välmenande syfte!
Jag hoppas du har någon att prata av dig med, som kan stötta dig och ge dig en kram. För oavsett alla fina kommentarer här så är det verkligheten som räknas, det är där dina älskade finns som kan stötta dig rätt i detta.
Mina tankar går till dig efter denna hemska händelse, jag hoppas du får må bra och kan släppa detta snart!
//T

Elna sa...

Fy vad tråkigt! Det är det som kallas för den "svenska avundsjukan".

Kramen

Anonym sa...

kjenner jeg blir lei og sint når jeg leste innlegget ditt! at noen er så sjalue at dem gjør noe sånt er kvalmt!! du skal ikke burde forsvare din økonomi, det har ingen noe med... stå på videre! jeg er innom deg hver dag,og blir super glad!:)under deg alt godt!!:)
klem line

Anonym sa...

kjenner jeg blir lei og sint når jeg leste innlegget ditt! at noen er så sjalue at dem gjør noe sånt er kvalmt!! du skal ikke burde forsvare din økonomi, det har ingen noe med... stå på videre! jeg er innom deg hver dag,og blir super glad!:)under deg alt godt!!:)
klem line

Anonym sa...

kjenner jeg blir lei og sint når jeg leste innlegget ditt! at noen er så sjalue at dem gjør noe sånt er kvalmt!! du skal ikke burde forsvare din økonomi, det har ingen noe med... stå på videre! jeg er innom deg hver dag,og blir super glad!:)under deg alt godt!!:)
klem line

Anonym sa...

kjenner jeg blir lei og sint når jeg leste innlegget ditt! at noen er så sjalue at dem gjør noe sånt er kvalmt!! du skal ikke burde forsvare din økonomi, det har ingen noe med... stå på videre! jeg er innom deg hver dag,og blir super glad!:)under deg alt godt!!:)
klem line

Anonym sa...

????

Anonym sa...

Jag är ganska ny på att följa bloggar och blev så otroligt glad när jag fann din. Jag läser den varje dag och du inspirerar mig till fullo. Ditt hem o din inredning och inte minst vilken underbar mamma du verkar vara. Som grädde på moset så är du ju så oerhört vacker! Fy för alla som skriver illa om dig. Kram Maria

Anonym sa...

Här är en till som älskar dig & det du gör!

Styrkekramar!

//FrökenJenf

carinaon sa...

Usch vad obehagligt!
De som gjort detta måste må jättedåligt för att kunna sjunka så lågt. Jag förstår att det är svårt att inte bli påverkad av sådan elakhet, men jag hoppas att du ska fortsätta skriva på din härliga inspirerande blogg och dela med dig av dina fina bilder.
Jag önskar dig allt gott!
Kram Carina

Anonym sa...

Petra, kan förstå att det är svårt att inte ta åt sig
av något sådant här. Man önskar ju bara att man
kunde skratta åt det och låta det rinna av en.
Men tyvärr är det inte så.
Tänk att det vara är en handfull av svartsjuka
idioter som håller på medans det är tusentals
som älskar din blogg. Och det är för oss tusentals
du skriver till.
Fortsätt med ett fantastiskt jobb!
Kram Justina

Anonym sa...

Det här borde ju fasiken polisanmälas, vilka avundsjuka idioter man blir mållös. ORKA säger jag bara. Tuta och kör ditt race vi är många som gillar det och struntar sjuttsingen i vad och hur du tjänar ditt dagliga bröd. Go go go säger jag bara:)//Anne O

Anonym sa...

vilka jävla människor det finns!! man skulle vilja ge dom en smäll på käften!nä fy va trist det är att läsa om det du har blivit utsatt för. din blogg är kanon bra, enkel och inspirerande! rolig att läsa helt enkelt!

hoppas du fortsätter blogga. kramar till dig!

Maria i dalarna

Sanna sa...

Blä och fy! :(

Anonym sa...

Utrolig at det går an! Blir helt oppgitt på dine vegne, og hadde det vært meg dette gjaldt tror jeg nok jeg ville blitt ganske så forbannet!
Foreslår at du politianmelder disse
menneskene for å melde falskt til skattemyndighetene, og dessuten for ærekrenkelse mot deg.
Og en annen ting, burde ikke skatteetaten undersøke litt vedr. seriøsiteten og grunnlaget til de som skriver slike brev før de innkaller de som blir feilaktig anmeldt? Dette blir jo unektelig en belastning for den det gjelder, altså deg.
Mange gode klemmer herfra, og håper virkelig ting roer seg heretter.
Ha en god kveld :)
Lise

Anonym sa...

Helt underbar blogg! Vackra miljöer och inredningar. Fortsätt att inspirerar oss medmänniskor!

mimmie sa...

HOPPLA vad många kommentarer men jag måste skriva en ändå. Jag läste ditt inlägg på lunchen och har inte kunnat släppa det, det är så SJUKT! vad är det för människor? Jag hoppas att du polisanmält dem som gjort det eller iallafall händelsen, det borde vara förtal eller liknande, helt sjukt!

det känns skrämmande vilka människor som finns därute, varför läsa om man stör sig? att du känner att du behöver lämna ut vad du tjänar osv, helt galet. självklart bra men samtidigt på vilka premisser... Vem har med det att göra? Det känns i stora drag som att det är tjejer som är emot andra tjejer och det är så tråkigt! varför inte respektera och inspirera varandra istället? Jag själv läser bloggar för att det finns så mycket fina tjejer därute som ger en positiv energi och inspiration precis som du, jag blir så trött på dem som inte har något bättre för sig än att förstöra för andra.

Jag tror på Karma so what comes around..
Håll huvudet högt och låt inte dem FÅ som stör sig ta över, vi är fler som hänger här av rätt anledning!
Hoppas du får en fin kväll!
Kram /Mimmie

Vackra Vita Ting sa...

Älskar att titta in här på din blogg!!
Så sorgligt med människor som vill göra en illa.

Kram
Paula

Anette sa...

Fy sjutton att höra om det här! Helt otroligt vilka avundsjuka människor som finns därute!
Jag gillar verkligen digg blogg och hoppas att du fortsätter att skriva om ditt härliga liv!
Bra att du står på dig!!
Anette

Johanna sa...

Oj, men hjälp vad avundsjuk jag blev när du skrev att du tjänar så bra och ändå hinner göra allt kuligt med barnen :)!

Tokiga människor finns det överallt, men att de bara orkar sätta sig ner och skriva brev och allt.

Din blogg är jättebra och jag hoppas verkligen att du inte låter dem "komma åt" dig och sno en massa energi av dig!

Styrkekramar från trogna bloggföljare!

VIT och PASTELL sa...

Bläääää vilka träliga människor det finns! Tänk att verkligheten ofta överträffar sagan och att man är tvungen att stöta på den titt som tätt. Tyvärr är det så att det finns en hel del sjuka människor som gör dumheter och sårar en. Hoppas att du kan skaka av dig det här och gå vidare.

Kram Mia

Anonym sa...

Hej P!

Att du ens skall behöva skriva om din privata ekonomi, skandal!!
Tack för att vi får ta del av en del av ditt liv i din fina blogg!!

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 571   Nyare› Senaste»