torsdag 19 januari 2012

EJ FEELGOOD & BARA TILL ER SOM DET BERÖR


.
.
.
Godmorgon ni som vill göra livet surt för mig.


Ibland blir man verkligen riktigt trött. Trött på att få så mycket negativt när man faktiskt inte gör annat än försöker sprida positivitet och vänlighet...

.


.
För ett tag sen sen blev jag kallad på möte till Skatteverket i vår stad. Det hade kommit in anmälningar, om mig och mitt bloggande. Anmälningar fyllda med lögner och de var två stycken och jag fick läsa båda.. Den ena anmälaren/lögnaren påstod sig jobba på Tullhuset i Västerås och då veta att jag får ersättning i varor för 1000 000 kronor om året (helt galen anklagelse och lögn) och att jag fick föräldrapenning och även stod som arbetssökande. Jag kan berätta för er  att jag betalar för mina varor precis som alla andra på vårt härliga Tullhus. Anna som driver butiken och själva stället är fantastisk och jag gillar det, så enkelt är det. Det är därför jag skriver så mycket om den butiken. Den andra anmälan med lögner  kom från en viss "X" som tydligen var min väninna. Kan ni förstå hur det känns? Att någon gör detta mot mig bara för att jag ska bli straffad och av ren avundsjuka. Jag grät hos Skatteverket och jag kände mig så fruktansvärt kränkt. Hur fungerar vissa? Detta kändes så otroligt obehagligt och främst var det hemskt att inse att folk som läser H of P och någon annan verkligen gjorde detta mot mig. Därför känner jag mig nu tvungen att förklara följande för er, bara för att ni ska sluta spekulera, anklaga och hitta på osanningar angånde min ekonomi: 1, Jag har inte A-kassa, har aldrig haft, är absolut inte föräldraledig eller inskriven på någon arbetsförmedling. 2, Ja jag har ett jobb och jag tjänar faktiskt pengar som ni andra. Senaste månaderna har jag haft en inkomst på ca 50 000 kr/månad som jag disponerar som jag vill. Så nu vet ni det. Fast ni har ju egentligen ingeting med det att göra. 3, Min man har ett bra jobb (men vad han jobbar med tänker jag inte berätta). 4, Vi bor i ett ganska stort ganska fint hus i ett trevligt område men vet ni? När vi köpte det betalade jag halva kontant och jag har betalat renoveringarna. Har ni som påstår båda det ena och det andra gjort det? Kanske inte det nej. Så sluta påstå att jag har A-kassa eller att jag lever på min man eller inte betalar för mig. Jag är egenföretagare, jag jobbar mina egna tider och jag får inte ersättning för tusentalskronor för jobb jag gör som inte redovisas.  Skatteverket har lagt ner anmälan och jag tycker ni ska lägga av ni också nu, ni som bara är ute efter att vara dumma mot mig. Att vara framgångsrik inom detta medie är oftast helt fantastiskt kul men det har en baksida och den kan vara riktigt riktigt ful, det har jag verkligen fått erfara. Man blir ständigt påhoppad och ibland undrar man om det är värt det? Att vara så här utsatt?
P
.

571 kommentarer:

1 – 200 av 571   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Usch vad tråkigt!..styrkekram till dig! Älskar din blogg!

Lotta sa...

Så starkt av dig att skriva om detta!!! Fyyy för alla avundsjuka surkärringar som finns i detta land, hur kan man utsätta någon för nåt sånt här???

Jag hoppas att du fortsätter blogga, jag har läst din blogg i flera år nu och den är helt underbar!!!!

Stora styrkekramar från mig!!!! Lotta

Anonym sa...

Herregud, jeg er sjokkert!!! Hva slags mennesker er dette??? Stå på!!! Klem fra Siv

Marie sa...

Oj! Det upphör aldrig att förvåna mig vad folk gör för att förstöra för andra, tyvärr. Hoppas du fortsätter blogga, du gör det så bra och du sprider så mycket fin inspiration!

H`s enkla vardag sa...

Hej vännen! Anser att du är en vän eftersom jag följt dig i flera år!
Tråkigt att du blir så påhoppad så ofta!Jag anser att man ska läsa bloggar som man blir glad av och som ger inspiration och det gör du och din fina blogg! Stå på dig och till alla andra som inte tycker om HoP, läs inte bloggen utan välj någon annan blogg, så enkelt är det!
Jag tänker fortsätta läsa din blogg typ 10 ggr om dagen! Du är bäst så är det bara! Kram Helena

Anonym sa...

Jösses, vilka idioter det finns. Man blir ju mållös. Beklämmande att du känner dig tvingad att gå ut med din privatekonomi på detta sätt, det har ju egentligen ingen annan att göra med.
Sträck på dig, var stolt, du har en toppenblogg, ändra inte på dig själv!
Kramar
Kristina

Anonym sa...

Jag brukar inte kommentera men läser alltid din blogg och tycker det är hemskt med så avundsjuka, elaka människor som det måste handla om i det här fallet.

Vissa av mina vänner och bekanta frågar ibland varför jag läser bloggar och jag brukar svara att det är ju som att läsa en tidning, ett magasin eller liknande. Det är inspiration och underhållning helt enkelt. Och du gör det jättebra! Om inte folk kan fatta att det är ett jobb (även om du säkert har andra uppdrag också) så är de inte så smarta.

Visst kan jag förstå att din blogg väcker en del avundsjuka, det kan jag. Men det är ju inte någon anledning av vara elak, snarare borde man bli inspirerad att göra sin egen vardag lite härligare med de medel som ändå finns!
Kram på dig!
Marie

Therese sa...

Uff!!! Så ekkel det går an å bli!!!

Elsker din blogg! Håper du har en fin dag;-)
styrkeklem Therese

Ursula sa...

Keep going on just how you are!

Jealous people you will find always and even get problems because of them then when you have some nice things by your self. I love your blog:)

åsa i sthlm sa...

Fy & usch för dessa stackars elaka, missunsamma människor! Jag tycker du är fantastisk - hoppas det värmer med en kram över cyberspace.

Jag älskar din blogg och tittar ofta in för inspiration och blir alltid glad av dina inlägg. Dock inte idag. :(

Keep up the good work! You rock!
KRAM!!

Anonym sa...

Snälla du, försök att gå vidare, jag tycker din blogg är super och den ger mig så mycket. Som du skriver så är det ren avundsjuka. Du är bäst.

Anonym sa...

Sverige är ett underbart land men den svenska avundsjukan måste vara den värsta i världen!!!!
Stå på dig och jag hoppas verkligen du orkar fortsätta med din härliga blogg :-)! Låt inte såna här typer få vinna och förstöra!!
Stor kram från Skånetjej!!

Anonym sa...

Typiskt den svenska avundsjukan. Beundrar ditt engagemang och ständiga positivism, den glädjer oss alla som läser din inspirerande blogg. Ge inte upp! Kram från en egen-företagande småbarnsmamma.

www.villa113.bloggspot.com sa...

Ojojoj...guuuu vad tråkigt!!!!! Den svenska avundsjukan har visat sig. Människor som inte är nöjda med sitt eget liv blir bittra och avundsjuka på dom som är glada i sina liv.
Stå på dig! Starkt av dig att skriva om det tycker jag också som ovan sa.
Du har en jätte fin blogg och jag får jätte mycket inspiration. Själv får jag en "Må bra" känsla när jag tittar in här, därför man blir beroende;).
(Hur skulle världen se ut om det bara fanns bittra männsikor...nej blä för det. Tur att det finns dom som är glada och nöjda med sina liv...dom sprider ju faktiskt mer glädje).
Kram
Maria

Anonym sa...

Hej!
Hittade din blogg av en slump härom veckan och har sedan dess tittat in flera ggr.
Dels för att det är en bra sådan och dels för att det är lite "spännande" att följa någon i närheten,i sin egen stad, i ens egen ålder...
Visst är det trist med anonymt skitsnack, men tyvärr är det nog baksidan med att ha en "synlig" verksamhet. Sorgligt men sant!
Tråkigt att behöva försvara och förklara sin livsstil och sina val, för vem har ens rätten att lägga sig i?
Om du nu inte hade gjort allt det du gör, inte haft egen inkomst, inte betalat på huset, hade det varit fel? Nej, för det är upp till var och en att välja hur den lever sitt liv!!!
Avundsjuka och missunsamhet är oklädsamt, men tyvärr finns den runt om oss och kanske hos de man minst anar...
Ha det gott och fortsätt med ditt fina jobb, och kanske hälsar jag på stan om jag ser dig och känner igen dig!
/ A

Anonym sa...

Hej!

Usch va tråkigt! Så bedrövligt att du ska behöva utstå detta.

Vill givetvis i denna stund komma med ett glatt tillrop och säga att du med din blogg skänker mig glädje och inspiration varje dag! Och jag hoppas sannerligen att du får en bra slant för ditt jobb, för det är du verkligen värd.

Hälsningar från Anna

Anonym sa...

Vanlig hederlig svensk avundsjuka som du råkat ut för, så himla tråkigt! Hoppas du kan skaka av dig det här snart. Var stolt över att du är framgångsrik och det är bara roligt att du kan tjäna pengar på något du brinner för och som dessutom skänker glädje till så många andra av oss kläd- och inredningsintresserade!

Anonym sa...

Jag tycker du är otroligt härlig och jag läser din blogg pga den positiva anda som du sprider. Denna handling säger allt om de två anmälarna och inte något om dig. TACK för din fina blogg!

KRAM från en mamma i norrland (som nu håller på att bli insnöad, vad är då inte bättre än att läsa härliga bloggar!)

Mio sa...

oj vad ledsamt. Tråkigt nog finns det avundsjuka överallt. Försök att skaka av dig det tråkiga och tänk på alla som gläds för din skull och gärna följer dig på bloggen!

Tina i Umeå sa...

Hej!
Så mycket illvilja, men framför allt mycket avundsjuka det finns. Om man tjänar si eller så har väl ingen människa med att göra!
Vi är många som med glädje följer din blogg, det finns så mycket att inspireras över.
Keep up the good work, girl!

annu sa...

Ojdå! Vad hemska människor det finns!! Det är ju inte klokt. :( Kämpa på bara P, din blogg är jätte fin!

Madeleine sa...

Men herregud! Fy fan vilka typer det finns! Avundsjuka i sin allra sjukaste form :( Jag blir helt mållös när jag läser ditt inlägg, att det finns personer som sjunker så lågt för att ställa till det för dig.

Hoppas du på något sätt kan gå vidare och fortsätter blogga, du ger så mycket inspiration till så många!

Styrkekram

Anonym sa...

De flesta av oss läsare unnar dig allt gott. Vi älskar att läsa om ditt fantastiska liv. DU HAR DEN BÄSTA FEEL-GOOD-BLOGGEN AV ALLA!! Fortsätt bara vara precis som du är! Jag önskar dig all lycka!! All styrka!! All kärlek!!/Trogen arbetslös läsare, som får extra styrka och feel-good varje dag när jag går in och tittar på bloggen.

Anonym sa...

Hej!

Man blir chockad alltså! Vilka människor det finns...
Älskar din blogg, men jag har en fråga som jag har undrat över länge. Nu blev det så aktuellt med ditt inlägg så nu bara måste jag fråga: Vad jobbar du med egentligen? Du låter oss följa med i ditt privatliv men du har aldrig nämnt vad du jobbar med!
Tack än en gång för en superblogg som jag följer slaviskt!
/ Åsa

Anonym sa...

Jag blir på riktigt chockad över hur folk fungerar! Har människor inget bättre för sig än att förstöra för andra?! Blä för såna människor... Varför går de överhuvudtaget in och läser bloggen om de inte gillar den. Det är ju frivilligt läsande.. Kör på och glöm inte att det är sååå många fler som älskar det du gör än tvärtom. Men jag förstår att man blir sårad. Styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Helt forferdelig at noen kan være sånn. De burde heller ta tak i sitt egen liv i stede for å bruke så mye energi på å vær misunnelige på andre! Synd de ikke skjønner det selv at de trenger profesjonell hjelp!
KLem Heidi

Annas hjärtan sa...

Usch vad tråkigt, håller med dig om att blogga kan vara fantastiskt roligt men det kan också ha sin baksida. Själv har jag "bara" fått en och en annan taskig kommentar (där en av dem gav sig på min son av någon anledning och det gav mig en bitter eftersmak som sitter i ännu) Nä fy, ibland vill man bara dra sig undan och lägga ner hela skiten, alla dessa anonyma människor som "tittar in" i ens liv varje dag. Oftast vänliga. Men ibland missunnsamma och ute efter att förstöra. En rutten människa kan verkligen förstöra hundra personers glädje och omtanke! Bra inlägg i alla fall, svar på tal. Hoppas du fortsätter blogga. Styrkekram!

Maria sa...

När jag känner mig grå, oinspirerad och trist tittar jag in på din blogg och får mig en dos av vardagslyx. Då hittar jag ofta ny energi inom mig till att mysa till det med en god middag en vanlig tråkig tisdag, att gå till blomsteraffären och köpa en alldeles för dyr bukett blommor till mig själv eller klicka hem något litet från någon mysig internetbutik.

Fortsätt PRECIS som du gör och skit i alla bitta surkärringar som bara är olyckliga över sitt eget innehållslösa, gråa liv!

Tack för en underbar blogg och all inspiration som den ger!

Kram Maria

Anonym sa...

Petra, jag förstår att det blir svårare att skaka av sig när det går så långt att skatteverket blir involverade, men försök! Det är ju givetvis ren och skär avundssjuka från någon/några som inte mår bra. Do your thing! Och by the way så spelar det ingen roll vem i familjen som drar in mest pengar, i majoriteten av svenska familjer är det trots allt fortfarande mannen. Har själv en bra lön i spannet av din lön, men min man har fortfarande en mycket högre. Det är upp till oss att fördela den, spenderar jag mer på inredning och kläder än han så är det vårat val. Kör hårt!! Fortsätt glädja oss med din superhärliga blogg och din fina inköp, för dem är du värd! kram Maria

Emiliasljuvating.blogspot.com sa...

Fy vilka elaka människor de finns... Dom är nog fruktansvärt avundsjuka att du har lyckats så bra, och istället för att gjädjas med dig så trycker dom ner dig. Men låt dom inte göra de, för din blogg är helt underbar!! Och ja hoppas verkligen du fortsätter med den.
Kram emilia

Casa of Mia sa...

Fy så tråkigt, vilka människor det finns, stå på dig och fortsätt blogga som du gör, jag älskar din blogg som ger så mycket inspiration kram

Anonym sa...

Fina du!
Blir så upprörd över att du ska behöva försvara dig och ditt privatliv på det här sättet! Det är så otroligt kränkande!!!!!
Du gör ett jättebra jobb med din blogg och jag följer den dagligen sedan en tid tillbaka. Älskar den och det du skriver!!

Kram Susanne

Anonym sa...

Stackars dessa sura människor man tycker synd om dom.
Att ha tid att förstöra för andra. Kämpa på... Läser din blogg och gilla den starkt och tack för alla tips om kläder och inredning. Många kramar från en tjej i Jönköping

Anonym sa...

Er det mulig!?! Stå på, ikke la noen ødelegge for deg! Når man vet det ligger ren misunnelse bak, er det bare å heve seg over, høøøøyt over :-) Elsker bloggen din!!!

Anonym sa...

Kjære deg! Er det virkelig mulig? Hvordan får mennesker seg til å gjøre noe sånt? Fy skam!!

Jeg elsker bloggen din. Jeg er innom den hver dag. Du gir meg inspirasjon, jeg har brukt flere av oppskriftene (receptene) dine feks.
Jeg har fått masse masse innredningstips, henter ofte inspirasjon fra deg når det gjelder klær og mote.
Du har en fantastisk god smak, du virker hyggelig, du har vakre barn, en vakker mann, vakkert hus osv. ;-) Det som er så fryketlig synd, er at det finnes alltid de som blir sykelig misunnelige på de som lykkes. Det finnes alltid noen som er ute etter å ødelegge for andre, som kjenner nytelse når de greier det. Syke mennesker, eller kanskje de rett og slett gjør det for spenningen sin del.
Det som er sikkert er at de er for feige til å stå frem. De skjuler seg bak anonym ID på nettet. Skikkelige feiginger. :-(

Håper virkelig du fortsetter å blogge. Vi har ingenting med hvordan du tjener pengene dine. Det er en privatsak. Om du hadde vært velstående, levd på arvede penger, eller levd på din mann for den del. Hvem har noe med det egentlig?
Nei, folk må slutte å være så misunnelige og stygge med hverandre.
Stå på kjære deg :-)

Stor klem fra Ellabella :-)

Anonym sa...

Det är ju HELT otroligt! Vad är
Det med dessamänniskor. Känner verkligen med dig!
Jag känner inte dig, men när jag settdina video snuttar så känner jag att du är en VÄLDIGT snäll människa, vilket man verkligen inte kan säga om de som gjort detta mot dig. Och Så gärna jag skulle vilja träffa o prata med dem!!!! Så jä la fegt att gömma sig o sprida skit! Är helt övertygad om att det är människor som ärväldigt missnöjda m sitt eget liv! Varför de inteväljer attgöra ngt åt sin egen situation utAn gör så här mot dig är en gåta!!! Jag blir så
Arg så
Jag nästan skakar!!! Precis detta funderar jag över nästan varje dag: varför är folk inte snällare!!! Tänk så mkt bättre alla skulle må av mer snällhet!!! Massor av varma Bamse kramar från Skåne land Lisa S i H-viken

Sanna sa...

Fy fan, rent ut sagt! Vissa människor är verkligen riktigt vidriga. De förtjänar inte att förklaras utan de kan stanna i det mörker de försöker dra in andra i .

Jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga för du är en av mina största inspirationskällor. Din blogg är fantastisk på alla sätt och vis!

Ha en fin dag och ta hand om er!

Casaneuhaus sa...

Tycker denna avundsjuka är fruktansvärd och tycker inte att det är rätt att du ska behöva förklara din inkomstsituation för alla! (är nog väldigt svensk den där avundsjukan, bor själv utomlands och förundras över detta näthat/denna avundsjuka som finns i sverige). Hittade hit för ett tag sedan och gillar din positiva inställning och älskar din inredningsstil och dina tips. Fortsätt så! Sarah

DREAMS of JOSEFIN sa...

FY FAN vilka hemska människor det finns! jag blir så ledsen när jag läser detta. Du ska inte behöva förklara dig ens, du driver en otroligt fin och bra blogg (jag och så många andra älskar den) jag går in flera gånger under dagen för att läsa och hoppas alltid på någon ny update eller bli inspirerad utav dina fina och helt underbara bilder, eller bara för att få lite energi (för du anar inte hur din positiva inställning får mig att må bra en grå dag)Du gör ett otroligt bra jobb med din blogg, folk verkar ju inte förstå vilket jobb det är att driva en blogg, det är bilder som ska fotas och inlägg som ska skrivas. Du gör detta SÅ BRA, du är otrolig, underbar! Dina barn har en fantastisk och engagerad mamma och du verkar vara en fantastisk fru och livskamrat. Jag önskar dig all lycka och sluta aldrig blogga, för din blogg är den absolut bästa i denna cybervärld. De som gjort anmälan måste vara otroligt avundsjuka och trasiga människor då de inte ens kan se andra människor lyckas. De är bara dem själva som förlorar på det. Inte du, för du är bäst. Go Philia!!

Styrkekramar från Josefin

Malin sa...

Sjokkerende at noen kan oppføre seg sånn!! Helt utrolig! Vil derfor bare si at eg digger bloggen din, følger med hver dag, og henter super masse inspirasjon og glede her:-) Stå på fine du!

Malin

Scraprookie sa...

Riktigt skamligt...blir helt chockad över hur folk beter sig.. Jag som älskar din blogg dina fina foto och alla tips och ideer!!! Man blir glad av att titta in till dig och se vad ni hittar på!!! Hoppas att allt fixar sig och att du fortsätter blogga för oss som verkligen tycker om dig... All styrka till dig../ Alexandra

Anonym sa...

Desverre har det blitt slik i den verden vi lever i at man ikke har lov til å lykkes(med noe)Jeg har selv opplevet noe av det samme du går igjennom akkurat nå.Man føler seg krenket og tråkket på.. Men det gjelder å holde hode hevet,selvom det kan være vanskelig,jeg vet.. Synd at folk ikke unner andre mennesker hell og lykke... Stå på,du er fantastisk,bloggen din er fantastisk....
Ha en fin dag,tross alt.
Styrkeklemmer i fra Henriette

110kvadrat sa...

Oj oj oj. Varför får inte människor leva sina liv precis som dem själva vill??!! Om man nu stör sig så o är så fruktansvärt avundsjuk varför inte göra något åt sin egen situation?? Istället för att förstöra för andra som lever lyckligt och har jobbat sig dit?? Och man kan ju faktiskt välja själv vad man vill läsa... Det är väl ingen annan än dem själva som knappar in på tangentbordet vilka sidor dem läser! Stå på dig o låt inte dem idioterna få förstöra!!!!

silje-sin sa...

Stå på, du gjør en fantastisk jobb! Klem fra Silje.

Me sa...

Jag får gåshud av att läsa det du blivit utsatt för. Helt vidrigt!!
Det säger en hel del om de som anmält. Måste man hitta på diverse saker så kan det inte hända mycket i det livet.
Jag förstår att du reagerar, du är människa.
Jag tillhör de i Sverige som är sjukskrivna, mitt är pga dålig rygg ( fint arv jag fick)
Så jag är inte ens i närheten av att kunna leva som du gör. MEN jag är inte avundsjuk för det, nej jag UNNAR dig och andra som har det bra att just ha det så <3
Vad skulle det göra mig för människa om jag skulle gå och få alla att må dåligt bara för att jag har det så här?? En mycket dålig sådan.
Du har lyckats med din grej!! Och fortsätt göra det DU vill och kan. Vi är för många som älskar din blogg och det du visar. Gör det för oss <3

Många kramar Fia

Anonym sa...

Usch och fy för elakheter keep going fina fina P : ) styrke kram Sofia tack för en fin blogg : )

Anonym sa...

Så OTROLIGT KRÄNKANDE!!!! Jag blir verkligen chockad av hur folk kan bete sig, jag blir både ledsen och arg för din skull. Jag har kommenterat ett fåtal gånger, och då liksom nu älskar jag din blogg och blir så inspirerad. Många, många, många kramar till dig!

/CB

Anonym sa...

Du ska veta att det finns en särskild plats i helvetet för de kvinnor som inte stöttar andra kvinnor!Deras tid kommer! Tack för en underbar blogg, vi är ju SÅ många som gillar dig:)/ Catharina

Stjärnor & Champagne sa...

Men herregud!!!! Det här ju inte klokt:( Och att du skall behöva lämna ut dig om lön och vad du gör. Jag vad skall man säga? Det finns folk till allt. Men nu när dom vet så kan dom väl sticka i sickzack baklänges. Go girl!!! Kram Anne

Anonym sa...

Stå på dig tjejen! Det är inte lätt att vara bäst, men det är du! Älskar din blogg och tack för att du delar med dig av ditt liv! Stor kram från en trogen läsare.

Alexandra Be sa...

Fy fasen att folk orkar sprida sådana lögner, var får de allt ifrån? Starkt av dig att skriva denna text, som du själv nämner angår det INGEN vad du arbetar med och hur din ekonomiska situation ser ut.
Läser din blogg och älskar att inspireras av ditt hem och din stil :) Keep up the good work, you go girl!

mali-mo sa...

Trist å lese at det finnes mennesker som lar misunnelsen(?)drive dem til slik oppførsel.

Opprørende å lese om det du har opplevd, sender deg en stor klem.

Tess ~ Istla.se sa...

Detta är ju fruktansvärt! Hur kan man bli så svartsjuk på någon annan att man måste såra någon för att må bra själv? De eller denna person måste ju söka hjälp!

Vad du gör för dina pengar och hur du får in din ekonomi, angår inte oss läsare för 5öre. Jag blev riktigt arg när jag läste ditt inlägg och man ska inte kränka en människa på det sättet de gjort mot dig.

Stå på dig och blogga vidare precis som du gör. Låt detta stärka ditt bloggande istället. Kram på dig och ha en härlig torsdag och helg =)

// Tess.

Anonym sa...

Jag brukar aldrig lämna en kommentar men läser din blogg varje dag. Älskar den och allt du visar från ditt hem. Du är en av dom bästa bloggarna som finns. Tyvärr finns det så mycke avundsjuka men att gå så här långt förstår jag inte hur man kan. Ush! Hoppas att du fortsätter ditt bloggande och visar dina inspererande bilder från dig och ditt hem.Kram

Anonym sa...

HEJ KÄRA DU!
fY FAN FÖR ALLA AVENSJUKA FOLK. DET ÄR REN AVENSJUKA.
TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG,
NICCAN.

Anonym sa...

I feel so sorry for you!

Always reading on your blog (every day) and getting the inspiration out of it and I´m really afraid that there will a day you just cannot take more of this shit you´re facing.

But now I truly hope I can still read your fantastic and inspiring blog like I been doing for almost from the beginning.

Keep the flags up!!!


Sincerely yours,

Your reader from Finland

Anonym sa...

Försök att ta åt dig av alla fina kommentarer en dag som denna och låt inte några knäppskallar ta din energi. Fortsätt med din fina inspirerande blogg och tänk på hur många som läser den och gillar den!

Anonym sa...

Hej P! Hoppas du väljer att publicera min kommentar... För jag vet att du väljer bort en hel del... Faktum är att även "negativa" kommentarer bör du ge viss plats.. Hoppas du förstår vad jag menar. Livet är inte svart eller vitt. Men den här biten har du ältat fram och tillbaka ett antal ggr.. vilket i mina ögon är rätt ofattbart.. Du är en härlig, arbetande kvinna som har ett gott liv, njut av det! Du behöver inte gå in i försvar hela tiden. Räta på ryggen och se till att få den energi som gör dig stark. Du väljer nämligen själv! Du tycker säkert jag låter hård/kall...
Dom flesta responser här säger till dig att stå på dig... det är avundsjuka etc.. Mmm.. Men du bör få en del tips som är"vuxen tips", sånt som även du bör tänka på.. Dig själv t ex. Jag önskar dig all lycka och jag läser absolut din blogg och kommer fortsätta! Lycka Till!! Varma hälsningar B

Fru Reija sa...

Men vad är det för folk som orkar hålla på !!!!!
Snälla sluta inte blogga.
Du får mig att bli inspirerad till tusen. Usch vad ledsen jag blir när jag läser sådant.
Svenska avundsjukan.... f*ck it.
Ursäkta språket.
Styrkekram til dig !!!

Anonym sa...

Sluta inte med bloggen! Receptet som du gav på H:s kycklingpasta var helt underbart gott! Det sprider sig nu bland mina vänner och bekanta. I helgen blir det beasås by HoP! Du kan gärna skriva fler LCHF tips. Kram från en trogen läsare.

kristina - ingen vanlig dag sa...

Ren avundsjuka är bland det fulaste som finns och gör ingen lycklig. Usch!

Även om du inte alls egentligen ska behöva förklara dig så hoppas jag ändå, i och med det, att du får slut på spekulationer och annat tjaffs.

Sluta för guds skull inte med din blogg - vi är många som älskar dig och det du förmedlar!
Kram.

Anonym sa...

Bra skrivet och hoppas att du får lugn och ro nu! Barbro

Anonym sa...

Tänkvärda ord:

Det berättas om en stor krigare, som trots att han nu blivit gammal fortfarande hade rykte om sig att kunna besegra vilken motståndare som helst. Hans skicklighet med svärdet såväl som hans vishet hade gjort att han samlat många lärjungar.

En dag fick den gamle krigaren besök av en ung man, som var fast besluten att utmana och besegra den gamle mästaren. Mästarens lärjungar blev mycket oroliga när de fick se vem den unga mannen var, för han hade blivit vida känd som en hänsynslös krigare.

Han hade nästan kuslig förmåga att upptäcka motståndarens svagheter för att sedan utnyttja dem till sin egen fördel. Den taktik han använde, som hittils aldrig misslyckats, var att invänta motståndarens första drag, upptäcka den svaga punkten och sedan slå med skoningslös kraft.


Lärjungarna, som tyckte mycket om sin mästare, ville inte se honom förnedras av den unge mannen och avrådde honom från att anta utmaningen. Men den gamle krigaren tvekade inte, utan gjorde sig redo för strid.

Redan på väg mot platsen där striden skulle utkämpas började den unga mannen förolämpa den gamle. Detta fortsatte även sedan de ställt upp sig, och i ett par timmars tid vräkte yngligen ur sig fånhulla, nedsättande och förödmjukande kommentarer. Han kastade jord och spottade mästaren i ansiktet. Men den gamle mannen stod orörlig utan att säga ett ord till sitt försvar och utan att ge igen.

Till slut gav den unge mannen upp. Han bugade inför mästaren, förklarade sig besegrad och gav sig sedan hastigt av.


Mästarens lärjungar var förstås glada över segern, men kunde inte låta bli att lite besviket undra hur mästaren kunnat acceptera att lyssna till alla förolämpningar utan att ge igen.


"Om någon kommer till dig med en gåva, som du inte tar emot", svarade mästaren lugnt, "vem tillhör då gåvan?"

(Från samlingsvolymen - Det är aldrig kört)

Följer din blogg och blir bara inspirerad! Styrkekraft till dig!

Camilla i Skåne

Anja sa...

Hej Philia!
Bara ren skär avunsjuka! Så tråkigt att människor ska behöva bette sig på de viset.
Var du får dina pengar ifrån ska folk bara ta o skita i rent ut sagt...
Försök låta de rinna av dig! Du är stark!
HEJA HEJA HEJA dig!!!

Styrkekramar, en trogen läsare :) Anja

Anonym sa...

Hej fina du! Har följt din blogg i drygt ett år men aldrig lämnat en kommentar men nu kände jag att jag var "tvungen". Man slutar aldrig att förvånas hur folk kan bete sig, helt otroligt! Den svenska avundsjukan har verkligen visat upp sitt fula ansikte. Känns skönt att jag inte bor kvar (bor utomlands sedan 11 år)... Får så mycket inspiration av din blogg och du är verkligen beundransvärd! Du gör något du tycker är kul, är bra på och du tjänar pengar på det - underbart! Inte ska du behöva outa inkomst mm här för att försvara dig. Stor kram till dig och stå på dig!
Nina

Jessica i Malmö sa...

Ja, herregud, vad säger man....
svenska avundsjukan...alltså!
Att man orkar lägga energi på att skriva och skicka sådant sk-t!

Jag är själv ensamstående med två barn, boendes i hyreslägenhet, inga direkta sparpengar men hyfsad inkomst. Blir inte så guldkant på min vardag så jag kunde varit superavundsjuk men jag unar andra som lyckas. Dessutom har jag två fantastiskt fina, friska barn, ett kul jobb och är frisk själv, det är minsann inte så lite att vara tacksam över....

Kram till dig!

Anonym sa...

Hej vad tråkigt ta inte åt dig även om det är svårt ibland, men folk är så avundsjuka om nån har det fint om det går bra för någon som de vill bara förstöra!

Jag förstår inte alls sådana människor hur de kan bete sig så istället för att vara glada för andra och läsa denna feel good blogg!

Jag läser din blogg daagligen och tycker den är mycket inspirerande och underbar! Men för att du bor i ett fint hus har hus i Frankrike ch reser och har 3 urgulliga barn så gissar jag att det svider i deras ögon och de bara vill förstöra för andra, usch för sådana människor! Men fortsätt va den du är sprid positiv energi och inte minst insipirera bara synd om människor som inte kan glädjas åt andra!!!

Stor kram till dig Sandra

Anonym sa...

Hej kära du!

Blir alldeles bestört när jag läser ditt inlägg idag.

Jag skall säga dig en sak (fast egentligen skulle jag vilja säga många bra saker). Du är en av de bästa bloggare jag vet! Du slår ALLA de stora bloggarna, som toppar enligt statistiken. Du är vacker som få, framgångsrik, har ett vackert hem, vackra barn och en snygg karl! Vem vill inte ha det? SVENSK AVUNDSJUKA. Dålig självkänsla hos dem som klagar. Se dem som 2-åringar. Dem tycker att det är orättvist och tyvärr gräver dem sin egen grav.

Så elakt och fegt att de har kontaktat skatteverket. Skulle bli galen och jag förstår att du är ledsen! Men skall du behöva sitta och förnedra dig inför skatteverket? Det skall dem som har klagat gjort! För dem verkar ju inte ha en aning om någonting.

Nej, jag kommer att fortsätta läsa om ditt liv. Tycker du är en klok kvinna och fortsätt med din stil. För du har talang!

House of Philia-fan, here I come!

/Madelene i Stockholm

Anonym sa...

Ja människor/kvinnor (för jag antar att det är kvinnor) kan verkligen vara elaka.

Kram
Anna

Anonym sa...

Jag måste säga att jag blir ledsen när jag läser detta finns det så elaka människor? Kunde inte i min vildaste fantasi tänka mig det, jag som tror gott om alla. Snälla försök att inte bry dig de som gör detta måste själv må väldigt dåligt inombords (ja rentav vara helt svarta). Stå på dig vi är många som gillar dig oavestt vad du jobbar med och tjänar. Kramar i massor M

Lev idag sa...

Finaste Petra!!! Jag läser din blogg nästan varje dag, du verkar vara en fantastisk människa med ett driv och en entusiasm som inspirerar och berör alla dina läsare... Tyvärr inte alla till det possitiva... Självklart kan jag själv önska att jag kunde klicka hem alla fina saker som du kan och göra alla fantastiska resor som du och din familj gör.... Men någonstans innom mig är jag ju ändå väldigt glad och tacksam för det jag har, för mina tre barn och min man och de saker vi har... Skulle aldrig i mitt liv missunna tex dig som driver ett eget företag, är trebarnsmamma och samtidigt delar med dig av så mycket till oss läsare!!! Jag beundrar dig och du är värd varenda krona som ditt företag drar in... Hoppas dessa avundsjuka människor läser alla fina kommentarer du fått och mår riktigt dåligt över vad de gjort!!! Kämpa på nu och lita på dig själv... Kram din vän på Hönö.

Anonym sa...

Hej!
Jag har läst din blogg ganska länge nu och är 'helt hooked' jag tycker så mkt om den!Verkligen horribelt att ngn kan vara så jäkla avundsjuk så att man tar till sånna här saker!Fy skäms!!!
Jag hoppas verkligen inte att du slutar blogga fast jag förstår om du tar dig en riktig funderare....
Alla är olika och man ska få vara det också!!
Jag kan ju själv erkänna att jag är grymt nyfiken på vart du jobbar, tycker du verkar vara en helt fantastisk kvinna,och såklart vill man ju veta vart du sprider din glädje och energi på dagarna :) förutom hemma då!Men det är DITT privatliv och det är ngt man får respektera och jag får leva med min nyfikenhet ;) ;)
Förresten...fiiin bild på dina kramiga Skatter!!!!
Ha en fin dag!
Kramelikram

Anonym sa...

Man blir ju nästan rädd för att gå ut när man vet hur sjuka jävla människor det finns.

Norrskensnjutning sa...

Elaka människor och avundsjuka finns det gott om!!Dom har nog inget liv som orkar hålla på,fortsätt med ditt bloggande,det gör du bra och ta åt dej av allt positivt istället för energitjuvarna:)Tur att detta löste sej,det blir så tråkigt och slukar energi som man vill använda till roliga saker.Kram på dej:)

Anonym sa...

Låt dom inte ta mer av din,UNDERBARA,
energi.Gå bara vidare.

Kram Bettan

Pethra på Västkusten sa...

Men jösses, vad är det för fel på dessa människor? Varför kan man bara inte unna andra lycka och framgång? Avundsjuka är ok så länge den får en själv att komma dit man vill men inte om man blir elak och missunnsam. Om man nu är så jedrans missnöjd med sitt liv så kanske man skall ta och göra något åt det istället för att vara elak mot sina medmänniskor, what goes around comes around, eller vad säger man?

Hoppas verkligen du kan skaka av dig detta och förstå att dessa människor mår riktigt riktigt dåligt och enbart är avundsjuka och oförmögna att göra något bra av sitt liv. Försök att inte slösa tid och energi på dem, du är toppen på alla sätt och vis, många vill leva det liv du gör!

Kramar
Pethra

Bodil sa...

Men allvarligt, hur är vissa människor funtade? Avundsjuka när det är som allra värst. Men kom ihåg att av alla dina tusentals läsare utgör dessa människor bara en promille. De allra flesta av oss är bara avundsglada och gläds med dig, din familj, ett vackra hem och era framgångar! Massor av styrkekramar till dig.

Anonym sa...

Yo go girl! High Five! :)
Fan vad bra du är!!!

Låt inte deras sjuka avundsjuka trycka ner dig som person.
Bloggarna får uppleva 2000-talets form av mobbing.

Du har tusentals läsare bakom dig!
Stor Cyberkram och puss! Vi är några tusen som tokgillar dig!
/Jenny

Anonym sa...

Hej inspirerande P,
Låt dig inte nedslås av dessa avundsjuka människor,för det måste ju vara det det handlar om. Vi bor i landet lagom, allt som sticker ut utanför ramen = not good!
Jag är en trogen läsare sedan fler år tillbaka och finner både tips och inspiration i din blogg. Jag har inte samma förutsättningar men det har för mig ingen betydelse. Bloggen står för feelgood och det är ju det jag är ute efter och skulle jag inte känna det utan bara bli grön av avundsjuka så skulle jag väl inte fortsätta följa bloggen, eller? jag förstår inte hur man kan göra så här mot andra människor.
Jag hoppas att du P finner styrka hos alla vi andra som inte vill annat än att du ska fortsätta sprida gläde i våra liv.
Tack i alla fall för att du delade detta fördj...med oss, det ger en tankeställare på hur folk i ens närhet kan agera. Vi som är på samma sida som du är såååå många fler, kärlek till det postiva!
Kram och you go girl!
Annelie

Anonym sa...

Höll på att trilla av stolen när jag läste ditt inlägg! Att det finns såna folk.Du är en klippa och jag älskar din blogg även om jag inte har ekomomi att köpa allt underbart du visar så har man ju aldrig tanken på att bli avundsjuk.Älskar det du skriver och man blir verkligen glad av dina inlägg.
Stå på dej och fortsätt som du gör.
Men förstår om du blir ledsen.vem skulle inte bli det.
Ha det så gott och sköt om dej.
/Ann-Sophie

Anonym sa...

konstigt att människor har så svårt att glädjas med sina medmänniskor....
om det nu är så "stötande" att läsa om dig o ditt liv så är väl den enklaste lösningen att sluta läsa din blogg och ägna sig åt någoting annat, eller???!!!
ha det bäst!!! :))

Anonym sa...

Hi
don't care about such silly people - I hope everything will turn out to your best.
Keep going with your lovely blogg!
Take care
J

Milla sa...

Bästa Philia, så oerhört ledsamt att höra - nej skit man blir förbannad! Det är förpestade människor som gör något sådant, inte ens värt att kalla avundsjuka. Jag tycker det är BRA att du berättar detta. Det sätter kanske några till på plats som tänkt gnälla. Jag tror tyvärr att det inte är så enkelt att säga att personer som gnäller inte ska läsa en viss blogg, för det är nog så att det redan är i en motsatt effekt, stalking är en sjukdom. All kärlek och stöd till dig!! kram

Anonym sa...

Usch så trist att höra. Människor är visst berätta att göra vad som helst pga avund. Skriver sällan kommentarermen här men har följt bloggen i ca 2 år. Nu blev jag så illa berörd. Hejar på dig, tappa inte taget.
Fr Linköping

Anna-Lena sa...

Man kan säga att du ska slå detta av dig eller inte bry dig men BRA RUTET! detta är att gå alltför långt, att gå till Skatteverket!? Vad tänker folk!?.. Har de inget bättre att göra själva!?.. Nej, stå på dig FINA du, älskar din feelgood-blogg! :) Massa styrkekramar, Anna-Lena

{ My lovely Days } sa...

jag kan nog inte ens med ord säga hur besviken jag själv blir när jag läser detta, att det ens finns människor som kan göra en sådan här sak mot en annan människa. Det är fruktansvärt! Men kämpa på tjejen för jag är övertygad om att det är 99% av alla dina läsare som vill dej väl, sen finns det ju alltid den där lilla lilla procenten med skräp som inte har något som helst eget liv, eller rent av lider av någon psykisk störning. För är man vettig och förnuftig så beter man sej inte på det här viset. Usch och fy, nu eldar jag upp mej för mycket.

Men ha en så bra dag du bara kan & DU sug åt dej allt bra, allt feelgood du får här genom våra peppande kommentarer. Fyll dej och låt dej känna att du är BRA! Och du är bäst på det du gör!!

Massor av kramar // Louise

Alles hus sa...

kjør på, kjørt hardt, med stil... akkurat som du har gjort hittils. go on girl!!!!

Anonym sa...

Finns bara ett ord. AVUNDSJUKA.
/Ylva

Anonym sa...

Noen mennesker er rett og slett onde og ikke vel bevart!

Håper virkelig du fortsetter som før for din blogg lyser opp hverdagenshos meg og så utrolig mange andre.

Takk for all positivitet og vakre bilder, du er fantastisk og vi liker deg! :)

Hilsen Ingrid DB

Hannah sa...

Jag blir så arg!!! Hur långt kan avundsjuka gå igentligen?
Jag tycker din blogg är underbar och jag läser den slaviskt. Älskar dina fina bilder på inredning och kommer helt klart sno ett par ideer nu när vi flyttar till större.
Jag tycker du ska ta åt dig av all beröm istället och gå vidare...

styrkekramar till dig!

Drömlägenheten/Caroline sa...

Vidrigt att du skall behöva stå ut med detta!
Illa illa av små människor.

Du skall absolut inte behöva redovisa din/er ekonomiska situation, men förstår din frustration över detta som du tvingas in i.

Många stora varma kramar och fortsätt som förrut och hoppas du kan skaka av dig obehagskänslan!
KRAM Caroline

Att vara någons fru sa...

Helt galet.

Drömmar och Lycka sa...

Hej. Kikar in och läser din blogg titt som tätt och jag blir alldeles upprörd över hur illa behandlad du blivit. Det är ju helt fruktansvärt hur folk kan bete sig. Varför denna elaka avundsjuka. Sjuka människor, finns ingen annan förklaring. Att ens orka lägg ner tid på att förstöra för andra är ju helt sjukt bara det.

Tycker synd om dig som måste förklara saker som andra inte har med att göra. Det är ju ditt liv, ingen annans. Blir imponerad av dig och din styrka att våga gå ut och berätta det här.

Fortsätt att inspirera oss alla med din härliga blogg.

Kram Linnéa

Radhusdrömmar sa...

Vilka sjuka människor det finns!!!
Jag fattar inte att de orkar hålla på. Hoppas du kan skaka av dig detta snabbt och ta nya tag. Låt inte såna människor ens ödsla din energi.

Stor Kram!

Johanna

Anonym sa...

Hej,
verkligen tråkigt att du ska behöva råka ut för detta, och jag instämmer med föregående talare. Avundsjuka och missunsamhet är inte trevligt, men tvärr så finns det. Stackars människor som har gjort detta mot dej, de kan inte ha mycket till eget liv. Försök tänka på hur dåligt de måste må inombords för att kunna göra så hemska saker. Försök att förlåta dem i ditt hjärta, för det är enbart sorgliga människor som gör sådär. Patetiska och bittra, och om du låter dem trycka ner dej, så är det de som "vinner". Så låt dem inte få någon energi, utan tänk på dig själv och de dina och gör det som ni mår bäst av. All lycka till er, från Camilla B

Camilla sa...

Hej,
Jag blir förbannad när jag läser om hur vissa människor kan bete sig på detta vis, men försök borsta av dig deras elakheter. Det är alltid människor som är bittra och besvikna på sitt eget liv, sådana finns det många av i vårt avlånga land.Den energin dom lägger på din blogg borde dom lägga på sitt eget liv istället eftersom det inte verkar vara så fabulous, Du ska INTE behöva be om ursäkt för det du har och har lyckats med.
Din blogg är underbar och man får så mycket inspiration när man läser allt du skriver om samt alla bilder.Läser den varje dag. Fortsätt med det du gör och upp med huvudet högt, You go girl!! Sköt om dig! // Camilla

Anonym sa...

Styrkekramar till dig Petra.
Älskar din blogg och läser den varje dag.
Usch och fy för avundsjuka människor som det tyvärr finns gott om men låt inte dessa stoppa dig tror vi är fler som älskar att läsa din blogg än som gör allt för att smutskasta dig.
Så snälla fortsätt ge oss feelgood i vardagen det behöver vi.

Massor av kramar till dig Cilla

Anonym sa...

Fy vad trist att bli påhoppad på det här sättet. Ren avundsjuka, vad annars?

Näe, fortsätt med det du gör för det gör du jäkligt bra. Älskar att gå in på din blogg och bara mysa runt bland fina bilder och trevlig läsning. :o) Jag får alltid inspiration på något sätt och blir glad.

Många varma kramar från Norrköping

Nina sa...

Vilka idioter det finns!!! Jag tycker din blogg är fantastisk och jag läser den varje dag. Att avundsjuka kan gå så långt att man gör något sådant här....det är nästan overkligt. Stå på dig, vi är många många som stöttar dig och sluta för allt i världen inte att blogga :)

Styrkekramar till dej!

Terese sa...

Usch man blir ju mörkrädd- att det finns personer som gör något sådant!!

Hoppas du så småningom kan lämna det bakom dig och fortsätta det du är så himla bra på, just på att blogga och sprida maaaaaassor av feelgood och krispighet! I just love it!:)

Kram T

Inredningsfrun sa...

Hej!

Det här som hänt dig är helt absurt. Jag tycker att det är bra att du nu har gett svart på vitt angående er/din situation kring hem och boende. TROTS att det inte har ett endaste himla dugg med dig och din fantastiska blogg och TROTS att du egentligen inte har en enda anledning att utelämna dig/er på ett sådant sätt. Men folk har en tendens att skena iväg i fantasin kring sådant de inte vet. Å nu vet de.

Så. Nu hoppas vi att dessa plågoandar har fått ro i sina bittra och missunnsamma själar och att de istället kan ta till sig av din feelgood energi och livsglädje istället.

Enough said!

Fortsätt i samma goda anda.

KRAM till dig från mig

// Inredningsfrun

Jessica sa...

Du härliga, inspirerande, underbara, vackra, snygga, generösa Petra...jag följer dig varenda dag & ja, jag bara ÄLSKAR din blogg!! Du känns som ett levande energiknippe på alla håll & kanter = ) du ger mig och så oerhört många andra så mycket inspiration med din blogg.

Jag blir helt mållös av att någon tänker tanken att utsätta dig för detta och sedan tar sig den tiden att fullfölja det och att man kan leva med sig själv, när man gör en annan människa så illa. Jag blir så besviken på alla som inte kan unna någon annan gott, om det så är ett bra jobb, liv, pengar, fina barn, bra förhållande eller vad det än må vara!! Jag fattar inte att man orkar med sig själv om man bara ska jämföra sig med andra hela tiden....Varför vara någon annan, när du redan är någon!!

Jag bryr mig inte ett smack om vad du tjänar...om du skulle tjäna det 3 dubbla, so what!! Det är väl inte därför jag läser din blogg...

Det är ju för du är så OTROLIGT duktig på alla sätt, vad du än sätter tänderna i så blir det så genomtänkt. Jag känner ju inte dig, (även om det känns så eftersom jag följer dig varenda dag ; ) ) och så känner säkert många av dina läsare...så klappa dig själv på axeln och beröm dig själv för att DU har lyckats på olika områden och fortsätt vara precis lika fantastisk som bara just DU kan.

Massor av kramisar Jessica i Göteborg

Elina sa...

Man tror knappt att det är sant! Du får helt enkelt stå på dig och tänka på alla som tycker att det du gör är jätte bra, och att du sprider glädje på nätet. Kram Elina

Anonym sa...

Du har skapat en underbar blogg och inspirerar mig mycket! Starkt att du delar med dig av detta också, för nu kommer du att vara en inspirationskälla som affärskvinna också (din farmor skulle vara stolt :-). Fortsätt, fortsätt, fortsätt! Du gör rätt hela tiden. Jag kan förstå att männsikor blir avundsjuka, det är ju en grundläggande mänsklig känsla. Jag blir det också vissa dagar, de jobbiga, ni vet. Men då måste man ju komma ihåg att det här är en inspirationsblogg, inte en exakt spegling av ditt liv, och så får man ju sparka sig själv i baken med avundsjukan och hoppa upp ur soffan. You go girl! Kram Becka

Anonym sa...

Stå på Petra! Du er best,ever! I Norge skrev den norske forfattere Aksel Sandemose i 1933 "Janteloven" Det er dessverre den du og alle de flinkeste er rammet av. Han laget en lov på 10 punkter :
1- Du skal ikke tro du er noe
2- Du skal ikke tro du er like bra som oss
3- Du skal ikke tro du er klokere enn oss
4- Du skal ikke innbille deg at du er bedre enn oss
5- Du skal ikke tro du vet bedre enn oss
6- Du skal ikke tro du er mere enn oss
7- Du skal ikke tro du duger til noe
8- Du skal ikke le av oss
9- Du skal ikke tro noen bryr seg om deg
10- Du skal ikke tro du kan lære oss noe
Senere i boken står det et punkt nr 11:
- Du tror kanskje ikke at vi vet noe om deg.........
Slik har vi det i Norge, tydeligvis også i Sverige.
Håper det går bra med deg, dette fortjener du ikke!!!
Stor klem fra Birgit (Norge)

NyGammal sa...

Blir så arg!! Fruktansvärt att höra!! Varför vill bittra människor alltid förstöra för de som verkligen lyckas? Du är verkligen en förebild för mig, då jag själv nyss startat en inredningsblogg, som jag hoppas ska kunna bli lika fin och välbesökt som din snart! Keep up the good work!! Mvh Linda www.ny-nygammal.blogspot.com

Elin sa...

Det här var bland det sjukaste jag hört! Att någon faktiskt har tagit sig den tiden och suttit och plitat ner en massa skit för att försöka sätta dit dig, det är ju sjukligt beteende, blir väldigt ledsen när man läser inlägget :(
Kan inte tänka mig att de vill få dig och sluta blogga, de är säkert inne här lika ofta som alla vi andra. Men klarar man inte av att läsa om någon som har det finare hemma eller vad sjutton det kan vara kanske man skulle ta och sluta läsa bloggen då. Snälla gör det!

Det är så jävla lågt, att de inte inser det själva.. :(

Anonym sa...

Hej!

Jag har inte lämnat någon kommentar tidigare, men kan inte låta bli nu. Jag läser din blogg ofta, för den gör mig glad. Du är en frisk fläkt som lyser upp tillvaron och jag blir så ledsen när jag läser vad som har hänt! Många kramar A

Baking news to you sa...

Som du ser av kommentarerna så är vi väldigt väldigt många fler som uppskattar ditt arbete! Var stolt över det du gör och försök att skaka av dig det vidriga. En varm kram till dig!

Anonym sa...

Hi,
I'm English living in England, google translates your blog and I have been reading it for about a year. As a mummy of 2 with a successful husband and lovely life, you are an amazing inspiration to me and brave to share your life, you have made me be a better person as your blog is so positive!, I was desperately sorry to read the entry today. I hope you can ignore such unhappy, bitter people. People are always jealous of pretty, successful girls like you and you have lots of people that love what you do...
Best best wishes
Tori xx

Anonym sa...

Jisses, man tror ju att man läser fel...???? Jag älskar att kika in här och få inrednings-, matlagningstips. Hur i allsindagar hinner och orkar människor att lägga den energin på att förstöra för andra när, åtminstone jag, har fullt upp med mitt egna liv....?? Heja dig! Kram Carina

Anonym sa...

Man upphör aldrig att förvånas

//Paula

Anonym sa...

Man upphör aldrig att förvånas

//Paula

Anna at Amerikana sa...

Hej P, jag blir så arg & ledsen när jag läser detta. Även om många av oss bloggare aldrig träffats IRL, så är det ett fantastiskt nätverk, att kunna kika in hos "cybervänner" dagligen. Få lite inspiration, mat-tips, mamma tips och positiva FEEL GOOD vibes! Precis sånt gillar jag, och din blogg är bäst för just detta.

Att det finns galna människor, som sitter och vill andra illa. I sin ensamhet, bakom en dator. HERREGUD! Missunsamhet och avundsjuka. Kan de inte straffas på grund av deras lögn!!! Det måste vara olagligt att ljuga på detta vis.

KRAM!!!

Anonym sa...

Sjuka människor! Det måste det ju vara..?
Nä det kan inte vara lätt att var så offentlig och blottad som du är. Men jag har sagt det tidigare och säger det igen, det kommer alltid att finnas elaka och psykiskt instabila läsare med. Du får väga det goda med det onda, förhoppningsvis väger det positiva tyngre. Det tror jag att det gör :O) De förtjänar inte att få beröva dig på din blogg. Men visst är det riktigt elakt och ondsint!
Var stark! Du har en helt underbar blogg och den är insiprernade :O)

Kram /Katarina tvillingmamma

Anonym sa...

Usch va tråkigt att dessa idioter ska förstöra för dig och oss som gillar att läsa din fina blogg! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du fortsätter att blogga och inspirerar mig och alla andra som skriver positiva kommentarer till dig idag!
Håll huvudet högt och skit i alla avundsjuka ickevärdaatttänkapåänmindrebrysigom människor!
You go Girl!

Anonym sa...

Otroligt! Som mamma är skampålen, bara för att några idioter sind.Hoffe av att de hittar på sin blogg bloggen.Ich vackra ... önskar dem mycket styrka.

Anonym sa...

Usch va tråkigt att dessa idioter ska förstöra för dig och oss som gillar att läsa din fina blogg! Jag hoppas av hela mitt hjärta att du fortsätter att blogga och inspirerar mig och alla andra som skriver positiva kommentarer till dig idag!
Håll huvudet högt och skit i alla avundsjuka ickevärdaatttänkapåänmindrebrysigom människor!
You go Girl!

Jeanette sa...

Framgång föder avundsjuka tyvärr. Jag hoppas att du går stärkt ur det här ;-)
Mvh Jeanette

Tuva sa...

USH OCH FY!!! Får kalla kårar när jag läser detta!

Vi är många som stöttar dig Petra och du ska absolut inte behöva att "lämna ut" mer om ditt privata liv än vad som känns ok.
Förstår inte ens varför de ens läser bloggen. Och du....du var verkligen en fantastisk blogg och verkar vara en härlig människa som sprider glädje. Vi slänger alla glädjedödare och människor fulla av avundsjuka långt långt bort...ush. Skickar styrkekramar! /T

Anonym sa...

Fruktansvärt vilka elaka människor det finns!Jag tycker i alla fall att du verkar vara en gullig och rar tjej och som många andra tjejer gillar att shoppa, inreda, mysa med familjen, unna sig lite vardagslyx. Sen är det ju självklart att man har olika ekonomi att röra sig med, och det är ju inte efter pengar man skall döma andra. Jag har det inte alls som du, men du ger mig massor av inspiration, och jag följer din blogg dagligen!! Många kramar till dig!

Helena sa...

The ugly face of humanity.. Avundsjuka.

Förstår att du känner dig jättekränkt och sårad och man häpnar över vad folk är beredda att göra i spåren av sin avundsjuka.

Det är ju sorgligt egentligen, att man mår så dåligt att man måste sätta sig ner och författa en massa lögner. För att man själv är en sån tragisk, missunnsam stackare..

Förstår att det är svårt att inte ta det personligt och så vidare, att det är lätt att tappa sugen, att läsa folks medvetna feltolkningar och påhopp. Men se vad de är. Bara tragiska, avundsjuka, gnällkärringar. Frågan är VARFÖR de utsätter sig och läser din underbara blogg när
det gör dem så ont?

Stå på dig och försök och skit i idioterna. Vi är många som uppskattar din blogg, som glädjs med dig och som verkligen uppskattar att du delar med dig!!

Ta hand om dig nu och gå och köp dig en bukett riktigt fina blommor och nåt alldeles underbart på Tullhuset så hoppas jag att vi får fortsätta följa dig och din härliga familj och liv!!

// Helena

Emely sa...

Alla jobb har en baksida. Är man offentlig får man dessvärre ta allt möjligt skit från avundsjuka själar och det måste man vara beredd på. Du får stå på dig och låtsas som att det inte berör dig det minsta. Keep on shining :)

Mia S sa...

Så tråkigt att du får utstå sånt här! Det är ju så att de som har gjort detta mår ju ännu sämre...avundsjukan kan ju driva människor till vad som helst! ojojoj man tror inte att det är sant! Stå på dig, du gör ett fantastiskt jobb och du är värd all bra uppståndelse du kan få! Älskar din blogg!! Kram Mia

Anonym sa...

Men herregud, detta är ju inte klokt! Jag antar att du lever ett liv som många skulle vilja ha, det sticker i ögonen på folk. Philia bit ihop, snälla för alla oss som gillar och faktiskt uppskattar det du gör! För oss som är inne på din blogg (dessutom ibland flera gånger per dag) ;) Men är det mer negativa aspekter än positiva är det ju inte värt det längre, men 2 dumma personer kan ju inte vara det! Låt aldrig någon trycka ner dig och ditt liv! En bamse kram Hedvig

Anonym sa...

men herregud får man bara anmäla på det sättet utan grunder...vad är det för jävla samhälle o hur kan skatteverket bara med att kalla på möte på så lösa grunder man blir ju för fan illamående

Anonym sa...

Suck! Blir så ledsen av sånt här! Kan inte var och en sköta sitt och ge f-n i vad andra tjänar, spenderar sina pengar på eller gör över huvudtaget.
Tyvärr är det ofta så att det är inte personer med samma ekonomiska situation eller inkomst som bryr sig, utan ofta de som kanske tjänar lite mindre eller suktar efter de sakerna som du kan köpa, som har åsikter.
Nä, köp du vad du vill, res på så många semestrar du kan och var ledig med dina skatter. Bara du fortsätter med din underbara blogg och delar med dig av dina köp, resor och andra feelgood grejor som gör vår vardag ljusare.
Tusen kramar till dig!

Lilla My sa...

Hej! Jag blev starkt berörd av det du skrev. Jag hoppas du inte tar åt dig personligt, för enda anledningen till att någon skulle välja att göra dessa anmälningar är ju att de har problem. Avundsjuka t ex. De har ett dåligt liv och mår dåligt själva. jag tycker du ska fortsätta precis som du gör och du behöver absolut inte förklara dig för någon! Jag gillar din blogg och älskar att titta på allt du lägger upp på bloggen. Lite avundsjuka, ja, självklart. Jag skulle gärna leva som du! :-) Stor kram från mig till dig! och keep on blogging! Nu vill jag fortsätta se sin positiva sida som du alltid har, jag tror den hjälper dig att tänka positivt kring detta också, så småningom iaf! Och jag vet inte om jag gissat rätt, men bor du i V-ås? Hade bara en känsla av det, men man blir ju osäkt ibland. *fniss*
Stor kram!!!

@nettes lilla blå sa...

Det är ju inte klokt vad folk ska lägga sig i andras liv. En del människor är det synd om som inte har egna liv att ta hand om. Bry dig inte om dessa avundsjuka människor. Du ska inte behöva sitta här och blotta dig med din ekonomi för oss. Struntar fullständigt i om du har jobb eller om du lever på soc. Jag gillar din blogg och därför läser jag den. Ditt liv måste du få ha privat för dig själv vännen.

kramar ♥

Anonym sa...

Eftersom Skatteverket har lagt ner ärendet så anser de att du har "rent mjöl i påsen" ....
Som "offentlig " person, tror jag att du skulle vinna på att berätta, inte avslöja allt, vad du jobbar med om dagarna.
Det skulle kännas mindre "krystat" och spekulationerna skulle klinga av, till din fördel...
Kör på tjejen :) Kramis

Myke minutter sa...

Herregud, er det mulig! Utrolig hvor mange gale mennesker som bruker sin energi på å skade andre. Jeg vet ikke om store, norske bloggere utsettes for så ille angrep, men dette var jo usedvanlig stygt vil jeg si! Mon tro om du kan politianmelde de som har kommet med beskyldninger mot deg? Ønsker deg en super dag! Klemmer

Anna-Malin sa...

Bromans Bravader sa...

Vännen, skickar en stor styrkekram till dig.
Du har en härlig och underbar blogg, men tyvärr finns och kommer det alltid att finnas människor som är avundsjuka och till det även de som är elaka. Det är fruktansvärt att folk gör så och att man orkar bry sig så mycket för att göra det.
Nä, tänk istället på hur många vi är som verkligen tycker om din blogg och så mycket positivt du ger oss.
Jag beundrar självständiga kvinnor mest av allt. All kred till dig som fixar det du gör. Det är tyvärr de svaga som måste gå så långt som du beskriver. De som inte har någon egen styrka eller självförtroende. Det är egentligen synd om dem. Det är så du får tänka, för att orka. För tänk egentligen hur dåligt de mår.
Skrattar nästan när jag läser att du skulle få ta emot gåvor för 1MKR från Tullhuset. Har de människorna läst Årsredovisningen? Hur stor vinst gör Tullhuset? Skulle Tullhuset gå runt om de gav dig varor för 1MKR? Varor som de antagligen skulle sälja för 2,5 MKR i så fall... Skulle inte tro det.
Stor kram till dig och fortsätt med det du gör. Det inspirerar och glädjer mig!
Kram Jannike

Anonym sa...

Jag gillar din blogg o det är det viktiga för mig,vad jobbar med och har i inkomst är mindre viktigt för mig.Kram Carola

Ingmarie We sa...

Ja, Petra, du är en framgångsrik bloggare och framgång föder som bekant avundsjuka!!!! Tillhör de "äldre" av dina läsare och gillar att titta in här ibland. Kan inte låta bli att undra vad som hänt med det svenska folket under de senaste årtiondena. Att bedriva häxjakt på människor (i tidningar och andra medier och i bloggar), tycks vara den sysselsättning som är mest inne f n i Sverige. Stå rak och fortsätt att gå din egen väg Petra! Lycka till.

Anonym sa...

Hej fina P.
Jag måste helt enkel lägga mig i jag med.
Jag blir väldigt illa berörd när jag läser vad du har skrivit, på flera sätt...
Tror inte alls har med vanlig "svensk avundsjukan" att göra. En person som går så långt som den/dessa har gjort är faktiskt inte friska, och har problem som är mkt mer långtgående än avundsjuka.
Vi har ju alla förstått att du har fått utstå långt mkt allvarligare händelser än en anmälan till skv.. I den mån det är möjligt så tycker jag att en polisanmälan är på sin plats, för förtal och hot är inte lagligt och straffbart!
Ingen ska behöva utsättas för det du och din familj utsätts för. ( och en handfull andra "stora bloggare" för den delen)
Sen blir jag också ganska illa berörd av att du känner att du måste och faktiskt redogör för din privata ekonomi öppet här på bloggen.
Detta är inte ngt ngn annan än du och din make har med att göra.
Sluta försvara dig! Du behöver inte det!

Ang övriga allmänt sura kommentarer här på bloggen om vad du spenderar och var pengarna kommer ifrån, det får du nog helt enkelt ta, det är priset du och många andra får betala för framgången. Gå inte i försvar, ignorera och låt passera. Annars ger du bara dessa personer mer energi, de känner hur de vinner och kommer åt dig! Det göder dem bara.
Världen är inte rosenröd och illvilliga personer kommer alltid att finnas runt oss, sortera ut dem i bruset...
Hoppas du förstår vad jag försöker säga!
Man kan behöva riktigt hård hud som självständig kvinna ibland.


Jag har följt din blogg i ngt år år nu och trivs väldigt bra här inne. Du gör ett kanonjobb och lägger ner massor av tid och energi på bloggen och oss läsare.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du anser att belöningen är större än priset du får betala och att det trots allt är värt det!

Med kärlek och styrka från ett soligt Sthlm
Petra

Anonym sa...

I feel terrible you experience this kind of bad reactions. It's the world upside down, that you feel compelled to justify yourself, just because of jealousy of other people.

But never forget, that you inspire a lot of people with your blog and are a role model. At least for me you are. Every time I feel bad, I check your blog and feel a lot better.

So never ever let yourself put down. Because there are so much more people you inspire then that there are people who envy you. Don't be beaten, don't give those people the power to change who you are and what you love to do.

Luv U

xxx from Holland

Anonym sa...

Starkt av dig att ta upp det här - heja!
Och till dem det berör: Avundsjuka passar bäst på det ställe solen aldrig skiner!
Styrkekramar/Frida

Helena sa...

Fy vilka hemska människor det finns! Det tragiska är ju att det förmodligen är människor som är så inskränkta att det inte kan se saker positivt. Försök att inte ta åt dig mer. Det finns så många där ute som tycker om det du gör! Bland annat jag!

Anonym sa...

Bra att du biter ifrån! /Linda

Anonym sa...

Lilla rara du!!

Tycker så synd om dig att du ska behöva stå ut med detta, men tänk som så att detta är människor som har ett extremt tråkigt liv o att dom är otroligt avundsjuka det dom inte förstår är att dom mår bara sämre av att hålla på så här. Vill man få ett bättre liv så finns det bara en person som kan ändra på det o det är jag själv, jag o ingen annan skapar MITT LIV o det är med possitivt tänk o mycke glädje. Det är precis det du ger oss alla massor med possitivt, glädje o inspiration fortsätt med det snälla snälla du för du får så många att må bra!

Kram Elinor

Anonym sa...

Petra, jag har redan skrivit ett inlägg. tycker du är underbar och att du står över allt detta trams, även om jag förstår att det tar hårt. Jag undrar, vet du vem denna X är? För i sådana fall kan jag förstå att det kanske tar extra hårt, om det är ett svek och en kniv i ryggen från en vän/bekant.

Petra sa...

Jamen gud va fräckt! Har inte människor något eget liv?? Avundsjuka, det är vad det är!!

ida sa...

I feel so sorry for you!
please dont give up
we are with you :)
kisses and hugs from Poland

anna sa...

WORD!

Folk är dumma i huvudet! Du är grym, och vi är många som älskar din blogg!

a piece of happiness sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej!

Jag har aldrig kommenterat här förut men tycker som andra att bloggen är inspirerande och fin -bor i samma stad också:)

Jag blir helt matt när jag läser detta hur någon kan göra det du beskriver - så obehagligt och konstigt.

Argumentationen är ju helt uppåt väggarna- kan personen kan ju inte ha trott att detta skulle bära, eller är det någon med klent utvecklat förstånd eller en väldigt ung person?

Huh!

Håller med alla om att din blogg är värdefull och att du är så bra, så låt inte det olustiga landa på dig utan borsta bara bort det från axeln och titta åt ett annat och trevligare håll. Det har inget med dig att göra ju utan med en annan människas ledsna verklighet.
häslningar A

Anonym sa...

Hej!

Jag har aldrig kommenterat här förut men tycker som andra att bloggen är inspirerande och fin -bor i samma stad också:)

Jag blir helt matt när jag läser detta hur någon kan göra det du beskriver - så obehagligt och konstigt.

Argumentationen är ju helt uppåt väggarna- kan personen kan ju inte ha trott att detta skulle bära, eller är det någon med klent utvecklat förstånd eller en väldigt ung person?

Huh!

Håller med alla om att din blogg är värdefull och att du är så bra, så låt inte det olustiga landa på dig utan borsta bara bort det från axeln och titta åt ett annat och trevligare håll. Det har inget med dig att göra ju utan med en annan människas ledsna verklighet.
häslningar A

tess. sa...

men varför?! oh my. jag börjar undra om jag verkligen vill bli vuxen i den här världen. bananas.

Anonym sa...

Stå på ! Du har en super fin blogg ! Klem Nina

Anonym sa...

Stå på dig Petra! Vi är många som läser din härliga, positiva blogg och uppskattar den enormt. Låt inte dom där avundsjuka surpupporna ta ner dig!

Anonym sa...

Tragiskt att inte kunna unna andra det dom helst av allt själva skulle vilja ha!
Det handlar om ren avundsjuka och destruktiva handlingar!

Lite mer "The secret" i livet skulle få fler att må bra!!

(Har du läst den boken förrästen??) Kan verkligen rekommendera den, även till de som sprider så mycket negativt omkring sig här! Lite flummig emellanåt men grundtanken är så bra!

Kram till dig och din fina blogg!!
//Karolina

Anonym sa...

Hej,

det låter verkligen hemskt. Du har självklart gjort dig förtjänt av din egendom och pengarna du tjänar och har skattat för. Ingen utomstående har heller, precis som du skriver med din ekonomi att göra!

Man önskar att fler var lika driftiga som dig och tjänade sina egna pengar och slutade att vara avundsjuka. Man har ett individuellt ansvar för sitt liv och de inkomster man inbringar, så sluta skylla på alla andra för era tråkiga liv. Sluta gnälla och börja arbeta, gör något vettigt av era liv! Hur tänker ni? "Occupy Wall street" mentalitet. Att allt skall komma till er utan ansträngning?! Och gör det inte det, så är det andras fel?! Väx upp!

All styrka till dig Philia! Tyvärr finns det dock alldeles för många knepiga individer och det är en risk man tar när man utelämnar för mycket av sig själv på nätet. Men jag önskar dig allt gott och jag gillar ditt bloggande.
Kram!

Lifestyle by Moi sa...

Tänker på dig, helt obegripligt att människor kan vara så elaka.

KRAM

Anonym sa...

Brukar aldrig lämna någon kommentar men idag blir jag ledsen och upprörd över vad det finns för människor där ut! Fy så elakt gjort! Sköt ert eget! Och heja dej Petra! ÄLKSKAR att läsa din blogg.
Många kramar från en medsyster<3

Anonym sa...

Hej Petra!
Här har du en till som läser din härliga blogg varje dag!!!
Du verkar vara en kärleksfull, rar, go och fantastisk tjej. Riktigt surt när man råkar ut för dessa lögner men hur svårt kan det vara för Skatteverket att kolla om du tar ut föräldrapenning, är arbetssökande mm???!!! Och om man nu jobbar där är det ju bara gå in och titta på tullhusets deklaration och se, är det rimligt att ge en sådan ersättning till EN person?!? De hade ju inte ens behövt kontakta dig.
Go girl, we like ( love) you!
Kram Cina

Chris sa...

Att du orkar med allt detta, vilka människor det finns. Det är ju brottsligt, går det inte att få fram vilka dom är och göra en anmälan?/KRAM C

Nathalie sa...

Usch va tråkigt att det finns så många människor som bara är avundsjuka och vill förstöra för dig! Vill bara säga att jag läser din blogg ofta och du ger mig inspiration både gällande inredning, träning och kost! Tack för en bra blogg! Styrkekram

Anonym sa...

Hei
Synes det er helt forkastelig at noen faktisk gjør sånne ting. Du skulle virkelig ikke måtte forklare og fortelle folk hva du tjener. Det er det ingen som har noe med!!

Jeg leser bloggen din hver dag og du gir meg masse inspirasjon til mitt eget hjem! Stå på, ikke la misunnelse dra deg ned!!
Klemmer fra Norge

Pia sa...

Svensk avundsjuka, Idioter!!!
Sånt brukar slå tillbaka på ett eller annat sätt.

Tillas Haus sa...

Hej kära P.,

I will write this in english cause that is still much faster for me ;-)
I am living in beautiful Sweden now for 5 years and i have nothing but the best to say about this country. My husband is swedish and we decided to start our family here. ONE thing that i have experienced though over the last years is the great amount of jealousy that runs in this country. Everything that is not svensson lagom is watched carefully and jealous. I am from Germany and even there lots of people are very jealous, but not to the same amount like here in Sweden. People should have respect for people who work hard to achieve their goals, no matter WHAT they do ! And to add the worst, people are than very false and will speak and report behind your back anonym. I've never understood where all this is coming from, but everything that is just not svensson- lagom ( my own description for it ) people seem to see as a threat.
I was never lagom and i never will be, god help, but i don't judge or talk about people who are just fine to be that. Why can't people just not accept that we are all different and some of us just want more and are more driven then others !
I love your blogg and read it everyday, you are a great inspiration !
Just make them all shut up and carry on stronger than ever !
Many hugs Tilla

Anonym sa...

Jag lider med dig! Det är sjuka människor som gör sådant, de behöver professionell hjälp & att du skulle ha oturen att bli drabbad är för att din blogg är så stor. Det är inte dig personligen. Det verkar tyvärr som att flera stora bloggare drabbas av dessa sjukligt avundsjuka människor. Polisanmäl dem för att markera att detta är inte ok och för att få ett slut på det hela.

Vi är mååånga därute som läser din blogg för att vi verkligen tycker om den och absolut inte vill vara utan den! Jag önskar så att du slipper dessa trakasserier i fortsättningen och orkar/känner lust att fortsätta blogga och förgylla vardagen för en maaassa tjejer (och killar?;-) ). /J

Coolaannna sa...

Fina du!

Hoppas att du kan lägga detta åt sidan, men jag vet, det berör hjärtat mer än man tror.

Jag har följt din blogg ca ett år och tokgillar den. Mest för att den är feelgoodinriktad. Du visar alltid fina bilder både på dig, dina barn och ditt hem.

Fortsätt med att göra det som du är så duktig på. Sedan finns det väl ingen som har med att göra hur mycket pengar du tjänar. Dessutom om ni nu skulle vilja att leva enbart på din mans lön så har ju ni all rätt till detta.

Kram Anna

Anonym sa...

Finner inga ord! Tänk att människor har så mycket tid över och väljer att lägga sin egen tid på att göra såhär. Det säger ganska mycket om de människornas egen självkänsla. Stackarna.

Stor kram till dig.♥

C

Anonym sa...

Det är absolut inte ok att du ska behöva råka ut för sånt här!

Jag tillhör också dom som inte brukar kommentera, men går ofta in på din blogg för att inspireras och bli glad. Hoppas att du orkar ta till dig all positiv pepp här idag ändå; vi är ju -som flera skriver- många som gillar dig och din blogg.

Kram till dig

Anna sa...

Jag tycker du ska ta fram em vodoo docka och köra lite nålar i den... Nej, skämt å sido. Det är ju helt galet vilka människor det finns. Försök att skita i det även om det är svårt. Avundsjuka är grymt när det drabbar och jag kan inte annat än beklaga. Jag älskar din blogg, dina fina bilder och glamouren i vardagen. Fortsätt så och skit i allt de negativa. Vi är ju många som är på din sida. Dessutom är det vansinnigt kul när det går bra förfolk som kämpar med sina jobb. Slit ska ge belöning. Hejja dig!

Helene.karlsson@gmail.com sa...

Man upphör aldrig att förvånas över andra människors elakheter och dumheter.

Man måste ha ett väldigt fattigt (själsligt fattigt) liv om man får för sig att göra en sådan här sak mot någon annan.

Väldigt, väldigt obehagligt och svårt att värja sig mot.

Men du, fortsätt med din fantastiska blogg, jag gillar den supermycket och jag tycker du delar med dig precis lagom av ditt liv.

/Heléne

PS. Jag bryr mig inte ett dugg hur du tjänar dina pengar, det är faktiskt din ensak och förstår inte varför folk tycker att det är deras rättighet att veta det, de läser väl här på eget initiativ? DS.

Girle sa...

Min första tanke när jag läser detta: fy vad äckligt! Hur kan någon vara så bitter och avundsjuk så att den personen sätter sig och skriver en anmälan till skatteverket om ett fabricerat skattefusk. Herregud! Varför och när blev bloggvärlden så kall och otrevlig?

Jag förstår att du är knäckt. Det verkar generellt så att de som läser bloggarna tror att allt som visas i bloggen är det som händer i blogerskans liv, att vi bloggerskor lever genom våra bloggar och redovisar precis allt som händer i våra liv. Så är ju inte fallet. Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga, jag har nyligen hittat hit och jag blir så inspirerad av ditt vackra hem, dina fantastiska bilder och din goda smak. Jag tycker det är så mysigt att få titta in hos dig o kidsen och jag hoppas att få fortsätta göra detta. Kan du inte anmäla dessa människor för ärekränkning?

Stor kram till dig!

Anonym sa...

Men shit.
Blev så ledsen och besviken när jag läste detta inlägg!! Vilka sjuka människor det finns i denna värld. Hoppas du kan hitta vilka det är så även dom kan få "sitt" straff!
Fy vilekn avundsjuka det finns i vår värld. Det ska inte gå så långt att du ska behöva skriva ut hur mycket du tjänar och vad du använder dina pengar till. FY!

Anonym sa...

Hej jag läser din blogg nästan varje dag och tycker att den är fantastisk, mycket bra inspiration :)

Linda sa...

Skickar en stor KRAM till dig! <3

Anonym sa...

Jag är ledsen för din skull och att du ska behöva skriva detta. Men fortsätt, snälla, med ditt bloggande. Jag är säker på att majoriteten som läser din blogg, gillar den.

Mallan brallan! sa...

Jösses,jösses så sjuka människor det finns...... Fy man blir rädd,förbannad och samtidigt funderar man att det är någon elr några som suttit och skrivit till skatteverket! Hur har man tid med sånt och hur har man liksom kommit på att man ska göra det! Måste man inte vara jäkligt sjuk i skallen? Älskar din blogg och följer den varje dag:D

Anonym sa...

Hej!

Än är inte den sista idioten född än, tyvärr. Tråkigt att höra att du drabbats av detta.
Fortsätt med din fina blogg. Alltid lika kul att läsa den.
Lycka till

Mamma till 123 sa...

Skickar en stor Kram!!! Fattar inte hur folka orkar hålla på och vill förstöra för andra!!! Älskar din bogg och ser dagligen fram emot dina nya inlägg!!! stor Kram från Malin

jerseyci sa...

So sorry you are feeling so hurt. I read your blog most days. You have a beautiful family and home.
Jealousy makes people do horrible things. Be strong, and carry on with your wonderful blog.
xx

Anonym sa...

Hej!
Har läst din blogg i flera år för att jag såklart gillar den! Har inte samma ekonomiska möjligheter som du till mode och inredning och ibland känns det såklart trist. Men jag ser din blogg som en källa till inspiration och det går faktiskt att få till det med mindre medel genom att fynda på loppisar, göra om och själv köpa tyg och sy kuddar t.ex. En del undrar var jag köpt de fina sakerna och då kan det vara extra roligt och en liten ego-boost när man kan säga att man gjort det själv :).

Nä, strunta i elakingar och fortsätt att inspirera tjejen!

Kram Marie

Anonym sa...

Polisanmäl!!!!
Kristina

Nova sa...

Hei,

Utrolig synd hva du har opplevd, helt klart at to menesker har gått meget langt i en sak de ikke har noe med å gjøre. Synes du har en flott blogg og leser den flere ganger daglig!

I Norge har det imidlertid vært en debatt og bloggere og bruken av promotering/omtale og betaling. I norsk markedsføringslov står det at reklame skal være "synlig"/oppfattes som reklame. Bloggere som tar betalt for omtaler/promotions skriver ikke alltid at innleggene/produktene er betalt for, altså reklame. Kanskje en idé at du skriver at produktene/omtalene er i samarbeid med det respektive brandet/butikken slik at folk slipper å lure om du får betalt eller ikke?

Ser frem til mange spennende innlegg fremover!

KLem Nova

Anonym sa...

Vad ska man säga? Det är verkligen hemskt och tragiskt att människor som man inte känner ska kunna förstöra så för en. Tycker du borde polisanmäla dem. Å snälla P lägg inte ner din blogg den ger mej så mycket! Den har varit en läkande blogg efter min utmattningsdepression.Vi är många som läser den flera gånger varje dag och jag hoppas du kan finna styrkan i att ändå fortsätta blogga för det gör du absolut bäst. Kram Caroline i Karlskrona

Mitt skabbiga chica hus sa...

Fy faaan! Styrkekram till dig.

Pernilla sa...

Jag är så trött på att en del verkar tro att man ska behöva ta sånt här bara för att man väljer att lägga ut en del av sitt liv på nätet. Du har valt att hålla inkomst och jobb m.m privat och det med rätta! Man väljer väl själv vad som är privat o vad man vill dela med sig av! Är så trött på att sen alla bloggar började ploppa upp så ser folk i allmänhet att det är deras rättighet att veta precis allt om de som har en blogg! Att det här ska du kunna ta för nu är du en "känd" person! Skit snack säger jag! Alla har rätt till ett privatliv! Och alla har rätt att själv avgöra vart den gränsen går!
Avslutar mitt arga inlägg med att säga att din blogg lyser upp min vardag! Och jag är jätte glad så länge du orkar stå emot alla dessa bittra människor som tydligen finns där ute! Massa Kramar!!

Henriettæ sa...

Så tråkigt att det finns människor som mår så dåligt att de lägger ner så mycket tid och energi på att få andra att må dåligt. :(
Försök skaka av dig så gott det går, och tänk på att de är en försvinnande liten del!
Din blogg är väldigt inspirerande, härligt!!

Lena sa...

Hej Philia,

Nog för att jag visste att det finns människor till allt, men detta....du är stark som skriver om det och jag tycker du gör helt rätt! Jag älskar din blogg och kikar i varje dag, du inspirerar mig och gör mig glad!
Du är stark, så "keep up your good work"!
Kram Lena

Nadia, Kiruna sa...

Hej!

Men herreguuuud! Har folk inget eget liv?! Vet inte vad jag ska säga? Vad tråkigt för Dig, Du förtjänar inte negativism som är så fin här i Din blogg! Älskar den och återkommer dagligen för lite inspiration! Håll huvudet högt och fortsätt inspirera oss övriga!!! <3

Millis sa...

Man upphör ju aldrig att förvånas vad folk kan tänkas göra. Usch säger jag bara.

Men jag kan förstå att det sticker folk (?) i ögonen när man ser andra har det bra...

Själv reagerar jag såhär: Men vad kul, jag vill ha likadant (kanske inte kopiera någons liv men jag tror du förstår vad jag menar) och så får jag väl jobba för det.

Hamnade själv i tidningen som en jävla (ursäkta språket) bov för att jag är politiskt aktiv och tidningen menade att vi hade olagliga arvoden...
som sedan inte visade sig var olagliga (som vi visste eftersom de var klubbade offentligt i KF och är ersättning för arbete). GISSA om det var kul och GISSA om folk har reagerat och hånat en....
Pengar och inkomster är ju känsligt här.

tycker det är patetiskt, vi bor faktiskt i Sverige och nästan alla har stora möjligheter att lyckas och få en bra inkomst.
OCH om man vill leva på sin man, är det inte upp till var och en?

Fan vad störd jag blir på det som hänt dig!

styrkekramen

Anonym sa...

Jag säger bara HERREGUD! Men det finns ju människor av olika sorter, avundsjuka, psykiskt sjuka, osv. Du är inte ensam om att få erfara mediets baksida, men starkt av dig att berätta om detta! Det gör oss som ser det positiva med din blogg som INSPIRERAS och GLÄDS åt att titta & läsa dina fina blogginlägg (trots att jag inte själv skulle kunna unna mig allt det fina som du köper/har). Men vi msk som inte lider av avundsjuka kan istället njuta av att titta på det fina, något som inte alla människor kan! Skit får man ta men man växer oxå som människa av det, skit i det o fortsätt blogga, Vill ju ha kvar H of P!!! / Marie från Ö-bro

HOUSE of ADELA sa...

Såååå fruktansvärt, jag hittar inga ord...HUR kan människor bete sig så här? Men det enkla svaret är ju det nästan alla redan har skrivit...Avundsjuka! Hoppas du kan skaka av dig det med så gott det går och det tror jag du kan och gå vidare. Det är märkligt det här med bloggandet...många läser gärna det vi skriver och är så härligt positiva, men sen är det en klick som inte kan ta vissa saker utan låter sin egen bitterhet gå ut över andra. Ja, vad ska man säga...synd att inte var och en sköter sitt och ser till att må så bra man kan i sitt egna liv;)

Många kramar
Adela

Anonym sa...

Hej, söta du! Du har en av de finaste, finaste bloggar som finns och jag njuter varje gång jag går "in hos dig"! Du är en förebild på flera sätt och jag vet att vi är många av dina läsare som tänker så. Det är såklart sann avundsjuka som gör att människor beter sig på det här sättet, ett sätt som inte är tilltalade och som du har blivit föremål för. Jag har har själv inte de förutsättningar att konsumera men jag har hittat en egen väg att gå, jag inspireras av din blogg och av dina länkar och tips...och vet du,jag kopierar originalen! Lova mig, fina och älskvärda du...fortsätt att inspirera och jag hoppas att du finner en väg att hantera det som du och din familj blir utsatt för.
Många styrkekramar, Therese

perler på en snor sa...

Vil bare si at jeg får masse inspirasjon av å lese din blogg, og liker kjempegodt stilen din!!:)
Uforståelig at noen kan være ondskapsfulle, men de er vel rett og slett misunnelige. Jeg hadde blitt så lei meg om noen gjorde noe slikt mot meg.
Stå på og spre din gode energi, jeg synes du virker som en tøff og sterk kvinne!!
Klem:)

Chantal (uit het Zuiden) sa...

Hoi Phila,

lees je blog al heel erg lang.
Ik zou zeggen laat je niet gek maken. Jij weet hoe het zit en laat de anderen maar denken wat ze willen.
Trek het je niet aan.

Wij genieten van je blog en jij geniet!

Lieve groet Chantal uit Nederland

Fridatjejen sa...

Jag beundrar dig som trots sånna här hemska människor fortsätter att skriva din blogg och sprida glädje! Ingen har något som helst med din ekonomi att göra, det du inte skriver om är heller inget som någon bör bry sig i utan väljer man att läsa din underbara blogg så ska man nöja sig med det. Varför inte glädja sig åt andra, vara glad att någon har det bra ställt, eller om den blir försörjd eller tjänar bra eller vad som helst! Den förbannade svenska avundsjukan är som ett gift hos vissa människor och det är det som du råkar ut för.

Jag tycker att du verkar vara en jättehärlig tjej och jag hoppas att du lyckas skaka av dig dessa hemskheter. Det du bör få är massor, massor med energi och positiv boost från alla som läser din fina blogg, inte några sura miner!

Sköt om dig och tänk på att vi är mååånga som verkligen gillar dig! Stor kram från Frida.

Anonym sa...

Vad tråkigt att höra, man upphör aldrig att förvånas över vissa människor!

Man blir glad och inspirerad av att läsa din blogg! Synd att vissa ska förstöra!

Stå på dig!
Kram
FIa

Helena sa...

Undrar vad dessa människor har för liv om de lägger ner så mycker energi på att klanka ner på någon annan, någon de förmodligen inte ens känner med tanke på hur många fel breven innehöll. Nästan lite synd om dom för det kan inte vara ett bra liv...

Stå på dig och forsätt blogga, jag ÄLSKAR din blogg :)

Anonym sa...

Bryr dig inte om dessa avundsjuka människor. Du har en underbar blogg , läser den varje dag! Tyvärr är det så att man inte "får" lyckas eller ha dyra saker/fint hem utan att det retar gallfeber på någon.
Men dem är ju "bara" några få mot alla vi som faktiskt gillar det du skriver!! Många kramar från Ella :)

Anonym sa...

Det finns avundsjuka människor överallt. Du verkar ha ett härligt liv med en fin familj, samtidigt som du ser bra ut och har ett vackert hem. Det sticker nog i mångas ögon när de ser detta. Men jag tror du är stark och kan ta nya positiva tag. Jag hejjar på dig!

Mvh Mia, Stockholm

Anonym sa...

Bra gjort, nu fick de så de teg! Dessa tråkiga figurer som bara skall göra livet surt för andra i ren avundsjuka.
Jag håller på dig, din blogg är underbar!
Ulla-Bella

Maria sa...

Hei!

Jeg ville bare si at jeg håper du ser hvilken støtte du har her, og hvor mange som finner glede i det du gjør! Du sprer glede og inspirasjon! Uansett hva du velger å gjøre fremover - om du fortsetter, eller om du vurderer at belastningen blir for stor på deg og din familie, så håper jeg du gjør ditt valg fordi du står for det selv, og fordi du følger ditt eget hjerte, ikke la deg stoppe fordi andre vil stå i veien for deg.

Jeg ønsker deg og familien din alt, alt godt. :)

Maria

Anonym sa...

Kvinnor som tycks verka ha allt + tjänar pengar på något som de tycker är roligt sticker i ögonen på småsinta människor. Jag blir glad och inspirerad av din blogg och jag tror att du är stark nog att kunna strunta i dessa småsinta och elaka människor som är avundsjuka på ditt liv. Keep calm and keep on going :)

Anonym sa...

Knäppgökar finns i alla sammanhang. Att du ens orkar bry dej?!
Du har ingen skyldighet att redovisa din inkomst för någon annan än just Skattemyndigheten. Ta ett djupt andetag o gå vidare bara!

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 571   Nyare› Senaste»