torsdag 19 januari 2012

EJ FEELGOOD & BARA TILL ER SOM DET BERÖR


.
.
.
Godmorgon ni som vill göra livet surt för mig.


Ibland blir man verkligen riktigt trött. Trött på att få så mycket negativt när man faktiskt inte gör annat än försöker sprida positivitet och vänlighet...

.


.
För ett tag sen sen blev jag kallad på möte till Skatteverket i vår stad. Det hade kommit in anmälningar, om mig och mitt bloggande. Anmälningar fyllda med lögner och de var två stycken och jag fick läsa båda.. Den ena anmälaren/lögnaren påstod sig jobba på Tullhuset i Västerås och då veta att jag får ersättning i varor för 1000 000 kronor om året (helt galen anklagelse och lögn) och att jag fick föräldrapenning och även stod som arbetssökande. Jag kan berätta för er  att jag betalar för mina varor precis som alla andra på vårt härliga Tullhus. Anna som driver butiken och själva stället är fantastisk och jag gillar det, så enkelt är det. Det är därför jag skriver så mycket om den butiken. Den andra anmälan med lögner  kom från en viss "X" som tydligen var min väninna. Kan ni förstå hur det känns? Att någon gör detta mot mig bara för att jag ska bli straffad och av ren avundsjuka. Jag grät hos Skatteverket och jag kände mig så fruktansvärt kränkt. Hur fungerar vissa? Detta kändes så otroligt obehagligt och främst var det hemskt att inse att folk som läser H of P och någon annan verkligen gjorde detta mot mig. Därför känner jag mig nu tvungen att förklara följande för er, bara för att ni ska sluta spekulera, anklaga och hitta på osanningar angånde min ekonomi: 1, Jag har inte A-kassa, har aldrig haft, är absolut inte föräldraledig eller inskriven på någon arbetsförmedling. 2, Ja jag har ett jobb och jag tjänar faktiskt pengar som ni andra. Senaste månaderna har jag haft en inkomst på ca 50 000 kr/månad som jag disponerar som jag vill. Så nu vet ni det. Fast ni har ju egentligen ingeting med det att göra. 3, Min man har ett bra jobb (men vad han jobbar med tänker jag inte berätta). 4, Vi bor i ett ganska stort ganska fint hus i ett trevligt område men vet ni? När vi köpte det betalade jag halva kontant och jag har betalat renoveringarna. Har ni som påstår båda det ena och det andra gjort det? Kanske inte det nej. Så sluta påstå att jag har A-kassa eller att jag lever på min man eller inte betalar för mig. Jag är egenföretagare, jag jobbar mina egna tider och jag får inte ersättning för tusentalskronor för jobb jag gör som inte redovisas.  Skatteverket har lagt ner anmälan och jag tycker ni ska lägga av ni också nu, ni som bara är ute efter att vara dumma mot mig. Att vara framgångsrik inom detta medie är oftast helt fantastiskt kul men det har en baksida och den kan vara riktigt riktigt ful, det har jag verkligen fått erfara. Man blir ständigt påhoppad och ibland undrar man om det är värt det? Att vara så här utsatt?




P




.

571 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 571 av 571
Johanna sa...

Hemskt egentligen att det här nog blir ett av dina mest kommenterade inlägg, men det är ju för att vi gillar dig! Jag kan inte förstå hur folk orkar ödsla energi på avundsjuka, ännu mindre hur någon kan vara så avundsjuk att man gör något så elakt.
Nä, vet du vad P? Jag tror de flesta känner som jag. Jag skiter fullständigt i hur mycket pengar du tjänar och har. Jag bryr mig bara om den inspiration du ger mig! Varma kramar.

Anonym sa...

Oj vad många kommentarer! Vill ändå tillägga att jag förstår hur upprörd du måste vara. Försök dock lägga det bakom dig snabbt! Vänd ilskan till kraft att gå fortsätta framåt med huvudet högt på den väg du valt och njut av framgången, som du helt säkert förtjänar. Du har så mycket, en fin familj, är begåvad etc.etc. det kan många bittra människor inte tåla. Skjut deras negativa energi från dig och gör det snabbt. Du gjorde rätt i att skriva det här inlägget, hoppas du fick lite utlopp för din frustration...

Anonym sa...

Kram till dig.

Anonym sa...

Heja dig, bästa P! Jag älskar att läsa din blogg och blir så illa berörd över att du blir så illa behandlad. Jag tycker absolut inte att du egentligen har anledning att vare sig kommentera inkomst, kontatinsats på hus, jobb etc. Avslöja inget som inte känns ok bara för att blidka vissa läsare. Stor kram till dig. Försök att tänka på alla fina kommentarer som alla skriver och försök att inte fokusera på de få som skriver elakheter. You go girl!

LiSSaN-WE are FAMILY 4 sa...

Så himla lågt gjort av de där personerna! Oacceptabelt!! Är imponerad av din styrka för jag anar att du har fått ta mycket skit - inte bara detta - utan annat också!

Personligen älskar jag din blogg och allt du delar med dig utav! Låt inte de där sura, trista, avundsjuka typer trycka ner dig - för det är ju precis vad dom vill!!

KRAM Lisette, Göteborg

Maria sa...

Styrkekramar till dig från mig! <3

Anonym sa...

Jisses! VISSA personer har nog som jobb att hitta fel och anmäla personer. Tragiskt! Och eftersom du har ett eget företag så jobbar du säkert en hel del du med. Från Bondmoran :)

Lotta sa...

Usch och fy för missunnsamma människor :( Måste vara en av de värsta "åkommor" man kan drabbas av.
Detta måste givetvis handla om enstaka riktigt sjuka personer, som verkligen behöver vård. Keep up the good work! Din blogg är underbar och inspirerar mig varje dag.
Kram

Anonym sa...

hello there,

your blogg is just lovely and inspiring and you seem to be a very kind and caring person. You should just feel pity for people who have nothing else to do but being jealous about other people’s life. Keep going!!!

Warm regards,
Zari

Anonym sa...

Avundsjuka är en ful sjuka... Finns överallt. Bor utomlands och även här märker jag av att lagom är bäst. Hoppas du finner tröst i alla fina, positiva kommentarer. Din blogg är så fin! När jag mår riktigt skit hjälper en riktig 'gråt', mys med mina barn och man, lite mat och ett glas gott rött. Att ha sina kära nära ich njuta av det fina i livet är så viktigt vid de tillfällen då man mår dåligt. Ha det bra and keep up good your spirit!!!

Linn sa...

Vilka missunnsamma och rent ut sagt ELAKA och onda människor det finns! Blir riktigt arg då jag läser detta!! usch och fy, jag hoppas dessa människor har vett att känna sig dåliga över vad de gjort. Otroligt???!!!

Kämpa på, din blogg är DEN BÄSTA!
Stor kram

Anonym sa...

Hei, kan ikke skjønne at det virkelig er mulig! Hva folk kan få seg til å gjøre! Stakkars mennesker sier jeg bare.

You go girl!!!

Anita

Carin R sa...

Galet!
Men tyvärr blir jag inte så förvånad. Det finns många människor som är sjuka och det tar sig uttryck på många olika sätt. Himla tråkigt att just du skulle bli drabbad.
I mitt jobb som polis träffar jag på många "knepiga" människor...

Jag gillar verkligen din blogg även om jag sällan kommenterar. Men läser, det gör jag nästan dagligen!

Kram till dig!

Anonym sa...

Vad är det med folk!!! Surkärringar, avundsjuka och tråkigheter bara!
Gillar din blogg skarpt iallafall! Fortsätt som du gör!
I like it!
Kram Frida

Anonym sa...

Obehagligt att bli angripen på det sätt du blir. Det verkar vara bloggandets mörka baksida - sjuka människor som försöker förstöra. Ge dom inget mer utrymme alls i bloggen fortsättningsvis, så att de inte sporras att fortsätta, och gör en polisanmälan. Det är en promille av dina läsare som beter sig så illa - hoppas du känner stödet och uppskattningen från alla oss andra och har styrkan att inte låta dom knäcka dig. Fokusera på det positiva i livet i din blogg, och ge inget utrymme mer åt det negativa. Förstår att du behöver positiv input nu när du är ledsen, men kom ihåg hur många vi är som läser din blogg varje dag! Det är för att vi älskar den! Skriv inga mer inlägg om de som gör dig illa. Det förstör lite av bloggens härliga känsla och de enda som får ut något av det är de illvilliga människor som därmed får bekräftat att de lyckats skada dig. BE STRONG GIRL!

Anonym sa...

Fy vad tråkigt att någon kan gå så långt...
Hoppas det inte är någon i din närhet.. nästan kusligt om det är annan bloggare eller ngn i din stad.

Kämpa på!
Bea

Anonym sa...

ja vad ska man säga?......
Läser din blogg varje dag och tycker den är helt fantastisk.
Kram fr Marie,Storvreta

Anonym sa...

Helt ofattbart!!! Läser din blogg varje dag och den ger mig energi till vardagen när jag egentligen inte orkar. Du inspirerar och lyfter mig som trött småbarnsmamma. Fortsätt vara och blogga som du gör, vi är MÅNGA som gillar det!
Kram Lena

Elinor sa...

God kväll Petra!
Ovanligt sent jag tittar in på din blogg idag och möttes av detta inlägg: Hur kan dessa personer vara så elaka, vidriga, falska och omoraliska att läsa din blogg ( annars har de ju ingen aningen om din fanastiska blogg) och sedan göra detta mot dig! Helt otroligt att allt skall vara allmän egendom nu för tiden. Det du skriver är ju det man vill lämna ut och mycket annat är privat. Att inte det framgår för alla! Fortsätt som du gör, bloggen är fantastikt, inspirerande, en vardaglyx vana att titta in till dig! Du äger; som min son precis börjat kommmentera backarna här i Sälen! Hälsningar från Ski Lodge, Elinor från Vårgårda

Septemberflikka sa...

Ren avundsjuka i sitt vidrigaste jag! Så tråkigt att folk inte har vettigare saker för sig än att förstöra för andra. Tänk om de la den energin på något vettigt. Visst sticker det säkert i ögonen på en del att du är framgångsrik med din blogg och har fint hus, fina barn osv men om det nu stör så är det bara att sluta läsa. Dessa människor måste må dåligt på något sätt.

Jag hoppas att du kan försöka lägga det bakom dig så gott det går och fortsätta i samma anda som du gör.

kram

Jessica sa...

Fy fan vilka sjuka människor det finns. Det är ju inte riktigt klokt! En sak är säkert att det handlar bara om avundsjuka och vilket tråkigt liv de måste ha om de ska ödsla tiden på sånt här.
Stå på dig och fortsätt med din blogg för den är super och jag är beroende av den.
kram på dig

Starwoman - Bloggfamiljen sa...

Hej fina Petra,

Jag har aldrig tidigare kommenterat här inne, men jag läser i stort sett din fantastiska blogg varje dag och jag tycker du är en så stor förebild och din smak är helt fantastiskt.

Jag blir så ledsen över att läsa det du nu behövt gå igenom. Man undrar hur folk är funtade, alla kan vi vara avundsjuka på olika saker här i livet, men att dra något så långt som detta som bara är en massa lögner är helt sjukt! Måste vara väldigt bittra och misslyckade människor, nästan så man tycker synd om dem på ett vis.

Förstår om du har svårt att skaka av dig detta, men samtidigt kanske det inte är det ändå för det är ju inga friska människor som gör så här.

All styrka till dig och din oerhört fina familj! Hoppas verkligen inte att du ens tänker tanken på att sluta blogga!


Stor kram
/Anna

Elin sa...

Herregud vad svenskt och småaktigt. Somliga kommer alltid stå över andra i något avseende, deal with it. Sluta läs denna fantastiska blogg om det sticker så fruktansvärt i ögonen. Eller ännu bättre get a job and make some M u too. Lyssna inte på detta trams P, var nöjd och stolt över vad du har åstadkommit.Låt ingen tuta i dig annat. Stor kram

BergenButler.no sa...

Off, får håpe de råkes av BAD KARMA! Stå på, du har en kjempebra blogg!!

Hilsen fra
Kjersti

Tomtebo & Barnen sa...

Det kommer bara slå tillbaka! Gör din grej! Gillar dom det inte har dom inte här å göra!!!!

Bra och fin blogg! Du inspirerar andra!!!!

Kram M

Anonym sa...

Jag har läst din blogg varje dag men brukar inte kommentera men nu vill jag skicka en styrkekram och hoppas hoppas du fortsätter din blogg precis som vanligt! Kram Moa

Anonym sa...

Jeg følger din nydelige blogg..du innspirerer...jeg ser deg som et flott menneske og som bare ønsker alle andre det godt.
Skjønner at det ikke er lett, men legg bak deg alt skitsnakket fra misunnelige mennesker som tråkker på deg!
Klem fra følger i Norge:)

Anonym sa...

Nääää fy fan vilka ruttna människor det finns!!!! Avundsjuka är något såååå fult! Tycker att du har ett fantastiskt vackert hem och tittar ofta in på din blogg men har inte lämnat någon kommentar tidigare...
Stå på dig!!!! Att vara vacker och begåvad är något att vara stolt över!
För övrigt så ska folk skita i hur du lever ditt liv... (Ursäkta fula ord men kan inte låta bli).
Kram till dig!

Anonym sa...

Men herregud!! Att det finns sånna människor?!! Att avundsjukan kan ta över dem... Fortätt med det du gör, vi e massor som älskar din blogg!
Mvh P

Anonym sa...

Jeg blir så glad når jeg ser all støtten du får her på bloggen nå, det FORTJENER du virkelig. Og jeg håper du tar det med deg. Fortsett med alt det flotte du gjør og takk for at du deler med oss:-))

You go girll!!!

Anita G.

Vibeke Norge sa...

Hei! Keep up the good work! Keep on blogging;)

Anonym sa...

Gillar din blogg skarpt! Den är jätte inspirerande och jag hoppas verkligen att du vill fortsätta trotts dessa galna påhopp. Kram C

Anonym sa...

Hej på dig Petra! Det är med stor spänning och glädje jag läser din blogg varje dag. Du har bland den intressantaste och finaste blogg som finns. Dystergökar, avundsjuka människor har ju tyvärr alltid funnits och det känns säkert sårande och kränkande att behöva få uppleva det du behövt göra. Men, jag hoppas verkligen att du orkar fortsätta att sprida glädje framöver med din fina blogg. Vi skall vara tacksamma som får se allt vackert du gör i ditt hem och inspirerar oss andra också.
Kramar till dig

Sofie sa...

Neeej lägg av!! Fy fan för sånna människor! Jag älskar din blogg och får såå mycket inspiration! Jag kan förstå att man funderar på om det verkligen är värt att blogga när det blir såhär. Jag hade nog slutat tror jag! Man måste vara stark för att skaka av sig allt skit! Men jag tror at majoriteten gillar dig och din blogg och snälla sluta inte blogga! Då skulle ju bloggvärlden bli så tråkig! Fortsätt med det du gör! Kram till dig underbara kvinna <3

Det vita dårhuset sa...

Men Petra :(.......Ja nu fick dom som dom ville till slut! Nu har dom din inkomst svart på vitt vilket jag tycker har varit starkt av dig att hålla inne med så länge! Jag förstår inte detta riktigt.... Vad gör det om du får grejer av företag?!!! Den reklam dom får genom dig måste generera i mycket pengar till dom så.... Nä, avund är en äckligt egenskap!!!! Och som du och många av oss andra vet bor det missunnsamhet i ett flertal i detta land :(!
Önskar dig all lycka till och hoppas att du efter denna enorma feed du fått av oss tusentals läsare kan göra din vardag lättare <3
Kram Erika

Anonym sa...

Jag blir faktiskt inte förvånad....Bara ledsen hur vissa människor funkar.....Kom ihåg att dom vill ha, de du har!! Nu blev de en konsekvens som va fruktansvärd för dig. Dom var 2 personer, vi e MASSOR som gillar din blogg. Så varmaste kramen till dig å de dina!! You go girl:)

Johanna sa...

Jag följer bara en blogg och det är din. Du är otroligt inspirerande och sprider glädje! Tack!!

cajsa sa...

Jag hoppas att du är stark och ser bortom detta! Tänk på oss som verkligen tycker om dig och uppskattar det du gör istället för två avundsjuka personer som inte kan glädjas åt andra! <3

Anonym sa...

Starkt! Fortsätt i samma anda, jag älskar din blogg, och titta bara på alla fina kommentarer här, vad är två idioter kontra 434 (har inte läst alla men skummade och flesta verkar positiva). Du är värd varenda öre du har och mer därtill!

Tänk om alla kunde förstå att de som bor i "fina" hus och har "bra" jobb INTE har fått dem serverade på silverbricka utan oftast kämpat arslet av sig! Du lever nog drömlivet för många med mycket shopping och fina saker omkring dig, men det känns ju skönt att höra att du inte är ett fall för lyxfällan ;-)
Stor kram från en bank-kvinna

Anonym sa...

Stå på! Tenk på hvor mange som leser bloggen din og blir kjempeinpsirert! Ikke tenk på de som er misunnelige! Klem.

Giesela sa...

Det är med sorg i hjärtat som jag läser vad folk (läs jävla pisspottor ... ) Utsätter dig och din fina familj för. Fy F*n på ren svenska. Men jag är inte förvånad, jag och min man flyttade från Stockholm/Bromma ut till vad vi trodde skulle vara idyllen GRISSLEHAMN !!! Ha ha ha, lögner om oss så att det är skrattretande ... Folk säger att vi inte har jobb ... Min man har ett super bra jobb och tjänar väldigt bra. Jag jobbar med det som jag tycker om och är utbildad till. Men vi åker 20-25 mil / dag till våra jobb i stockholm ... Ja, någon måste ju dra in skatt till kommunen ! Vi har valt att bo här och tänker inte flytta på oss för ett gäng bondläppar snackar skit och är avis ! Största kramen från en flitig läsare och "medsyster" /// Giesela

Anonym sa...

I Italien säger man "L'invidia e la gelosia sono veleni per il corpo". Avundsjuka och svartsjuka är gift för kroppen, de gröper sakta ur det vackra, goda och fina som finns i alla oss människor. Fortsätt hålla ditt huvud högt och rak i ryggen, vi är många som blir glada av att titta in hos dig...min egen lilla kvällsrutin jag ser fram emot efter nattning av mitt lilla hjärta. m.

Emschen sa...

Jag hoppas att skattehandläggaren gav dig ett gott bemötande så du inte behövde känna dig ut- och in-vänd.
Att människor är avundsjuka kommer vi aldrig ifrån och det är väl okej att avundas någon som lyckats? Men att göra ngt så elakt och ogrundat som att ljuga ger ju verkligen ingenting. De som har anmält dig får inte ngt ur det eftersom det var en lögn och du, din stackare, får ju inte heller ngt ur det.
Min farmor sa alltid, man fångar fler flugor med socker än med ättika. Tycker det är kloka ord som vårt samhälle borde ta åt sig!
Kram på dig

Ps. ens skattepliktiga inkomst är offentligt så om du har 50 000 kr i bruttolön så borde det vara ganska lätt för även den mest matte-hatande att förstå att det inte är en inkomst från A-kassan eller F-kassan.

mrs Sessan ☆ sa...

Du är GRYM & det gör oerhört många avundsjuka.

Vad tror dom? att man kan blogga så stort som du & komma undan med skatte svindel!?? IDIOTER

Go Girl

Anonym sa...

Hej! Din blogg är den bästa som finns, så är det bara! Jag bara älskar att läsa den och inspireras, jag blir överlycklig när du har gjort ett nytt inlägg!
Försök att tänk på alla oss som du glädjer och tänk vilket tråkigt liv och hur synd det är om dom som inte har någon glädje i sitt liv!
Massor av varma kramar från Patricia i Mora

Anonym sa...

Måste bara skriva igen... ;-) Du känner inte för att ta en välförtjänt bloggsemester? Vi finns här när du laddat batterierna och vill komma tillbaka med full kraft! Du har kämpat på länge nu, varje dag! Din blogg, du bestämmer, men en semester är aldrig fel, oavsett om man spenderar den vid Medelhavet eller i soffan! ;-)

Kramad!
CK

Anonym sa...

Hej!
Det här är min första kommentar på en blogg ever! Är lite äldre än du, men har hittat hit och finner massor av glädje och inpiration dagligen då jag läser din blogg.
Jag hoppas att du ska orka och framförallt känna sama lust igen, men jag vet/förstår att det "tar".

Själv råkade jag ut för en anonym anmälan som visade sig komma från min allra bästa väninna (sedan 20 år) som jag alltid hjälp när hon har behövt. Jobb, bostad, pengar, barnvakt, mat, kläder mm. Men i stället för tacksamhet, så fick jag en anmälan på mig (senare nedlagd)och det tog verkligen tid att försöka förstå och gå vidare efter att ha konstaterat den "svenska avundsjukan"...tom från en ensamstående tre barn mor...kunde få min bästa väninna att anmäla mig efter en resa vid milleniumskiftet som Mormor betalat.
För mig tog det tid att bearbeta, mycket tårar och besvikelse men jag hade som en manta: Avbryt kontakt. Ingen hämd! Släpp, släpp "skiten" från en mycket okapabel medborgasre (el två)

Så.....du får min första kommentar i cyberspace med ett förstående, samt ett lugt om att du kommer "ut ur det här"...men det sätter sig en stund och jag fördtår hur känslan är/varit.

En varm, okänd kram från Stockholm som kostaterar att den "Svenska avundsjukan" lever kvar samt at en del hellere anmäler än kollar fakta innan.

Kärlek till dig i kväll och hoppas att du snart är tillbaka....Själv tog det mig faktiskt lite tid att förstå att jag blev anmäld av ngn som jag hjälpt....same,same but different!
Masssor av lycka och styrka önskar Marie Dig

Jes/Vita villa vila sa...

*Wtf* jag tror verkligen inte mina ögon när jag läser detta inlägg... Så fruktansvärt beteende av vederbörande!

Fina P, försök att ta till dig alla varma hälsningar och rader här istället ♥ ♥ ♥ det är du verkligen värd!

Kram Jes

Karin sa...

OJ, så många kommentarer du har fått, det säger väl det mesta om att vi är jättemånga som vill att du ska fortsätta blogga!
Låt inte det ruttna ägget ta fokus från alla som är fina!
Kram:)
Karin

Anonym sa...

Kjære deg, det er virkelig trist å lese dette. Jeg ønsker deg all styrke. Du skal ikke behøve å forklare og forsvare deg over dine private forhold her på bloggen. Det har vi ikke noe med. Du skriver en fantastisk inspirerende blogg til glede for mange!! Styrkeklem fra Benedicte

Anonym sa...

Sträck på Dig! Du är snygg, driftig, har söta barn och man. Det är ju ren avundsjuka. Så ledsamt att folk inte kan glädjas för din framgång. Den "vän" som anmälde dig har allvarliga problem, så sorgligt. Jag håller på dig, du är Bäst! Kram

SamogSofie sa...

Fortsett bare ; vi er mange som elsker din blogg. Skikkelig skit at du må ta slike runder med myndighetene pga ren misunnelse.
Bra jobbet!

Anna sa...

Tråkigt att höra, borde det där inte klassas som förtal? Det tycker jag i alla fall, sjukt att folk inte har annat för sig. BTW Provade kycklingpastan som du tipsade om härom veckan, blev mycket uppskattad av sambon :)

Anonym sa...

That is so sad! I love your blog my dear, sending you many many kram

--reader from NY

mammaxtre sa...

Men herregud så trist. Vad är det för fel på endel egentligen, det kan man verkligen undra.Försök att skaka av dig allt detta trista och gå vidare.

Och du har rätt, vi har inte med att göra vad du eller din man tjänar. Det är privat.

Sköt om dig

Anonym sa...

hej,
Avundsjuka människor är nog det värsta. Jag hoppas verkligen att du fortsätter med din blogg; du skriver så lättsam text och jag blir verkligen inspirerad av dina bilder. Du får dem att leva upp och man kan känna den fina känslan i varje av din bild.
Styrkekramar till dig och hoppas att alla avundsjuka, elaka människor skulle sätta sin energi på någonting annat, positivt istället.
P från Finland

Helena sa...

Vad trött jag blir. Jag flyttade förra året tillbaka till Sverige efter 6 år utomlands. Började i somras läsa din blogg och älskar den. Tyvärr är det du skriver en del av det som gjorde att jag tvekade till flytten. Känns väldigt svenskt med denna avundsjuka. Vill så klart döma alla, men...
Stor kram på dig från mig:-)

Anonym sa...

Hej!

Skrämmande att avundsjukan kan sjunka till så låg nivå. Strongt av dig att öppet redovisa för er ekonomi, men ska man verkligen behöva det?
Älskar att läsa din blogg för den ger bästa "Feel good" känslan ever.
Precis som avsikten är med din blogg.
Hoppas du som gjort detta mot dig mår riktigt illa i sitt dåliga samvete och sluta aldrig med denna blogg är du snäll!

Kram //Karina B

Unknown sa...

Ursäkta svordomen men, SJUKA JÄVLAR!! Fick riktigt ont i magen för din skull din stackare, hoppas verkligen att du lyckas skaka av dig dessa obehagliga känslor detta gett dig, de är inte värda din energi. Jag älskar din blogg som så många andra, stå på dig och skit i alla LOSERS!

Puss o kram

Anonym sa...

Hej P!

Att du ska behöva stå ut med sånt här som verkar vara en så snäll och rar människa, det lyser ju igenom hela din blogg att du är en fin person. Stå på dig och sluta ALDRIG att blogga för du ger mig och många av mina vänner så mycket feel good energi!!!!

Du är bäst!

Stor kram

Cattis

LantlivsAnette sa...

Ojjj...vad många kommentarer, min kanske försvinner i havet...men jag vill ändå säga att jag förstår dig..jag kan inte fatta denna avundsjuka..fyy alltså..jag förstår om du blir ledsen och arg...man fattar ingenting, att det kan finnas så avundsjuka människor...usch..
Jag förstår också om du ibland funderar på om det är värt det...att bli påhoppad och må dåligt...
Ha det gott och försök skaka av dig, du vet som hundarna gör...rusk..så gör jag ibland..i tanken alltså :)
Kraaaam Anette

Fru Belima sa...

Uff...stakkars deg!! Prøv å hev deg over det og vit at det er utrolig mange som setter pris på deg og som elsker bloggen din! Synd at noen kan ødelegge og gjøre noen så triste. Stå på og se alt det positive i alle dine følgere som bare vil deg vel... Håper helgen din blir rolig og at humøret kommer tilbake! klem mariann som er en trofast følger og som setter stor pris på dine flotte innlegg!!!!

Brunkullan sa...

Hej!
Min kommentar jag skrev igår kom kanske inte fram.
Men jag tycker oerhört synd om dig. Och jag fattar inte att folk kan vara så elaka! Tycker du ska anmäla för förtal. Även om du inte vet vem som gjort anmälan till skatteverket. Sånt brukar förr eller senare komma fram.
Stå på dig! Du har en underbar blogg och lägg inte energi på idioter som den här/de där personerna!
Kraaam Susanne

Anonym sa...

Stor stor kram!!

Anonym sa...

Gud vilka idioter som finns där ute!! Hur kan man göra nått sånt???

Du verkar vara en underbar mamma och fin person.

Kram från oss💗

Anonym sa...

Hej!
Starkt av dig att ta upp detta. Avundsjuka människor är bland det värsta som finns. Förstår inte att det ska vara så svår att glädjas åt någon istället. Läser din blogg nästan dagligen och finner mycket insperation och glädje i den!! Fortsätt att göra det du gör och va den du är!!!
Kramar Angelica

Karin - AlicesMamma med 2:an i maggen :) sa...

Helt galet, jag hoppas faktiskt att du har namn (de riktiga) på dessa personer så att du kan anmäla dem för förtal. De borde straffas. Herregud, vet folk inga gränser??? Det spelar för f-n ingen roll HUR man får in sina pengar för någon annan än Skatteverket, att sedan var och varannan ser sig som en "polis" och ska rapportera "felaktigheter" som de i själva verket inte vet något om är ju inte klokt. Tycker att Det här har gått alldeles för långt och de myndigheter som kommer att hantera alla dessa sjuka påhopp (polis, sociala myndigheter, Skatteverket) måste nog "uppdatera" sig lite mot dagens lögnspridning. Du och andra har blivit anmälda till Skatteverket, andra har blivit anmälda till t ex soc ang sina barn. Nä, det borde helt enkelt inte vara så enkelt som det verkar vara idag... Heja Petra!!! Du ska veta att vi är såååå många fler som älskar att läsa här och som inspireras och (iaf jag!) drömmer oss bort till ett liv som liknar ditt och vi är fler än alla svin. Men jag förstår att det känns tungt och omotiverande och jag kan bara hoppas att du sätter dig över dessa idioter. Stora kramar...

Anonym sa...

Hej Philia, jag blir mållös och tänker att jag är naiv. Trodde inte att vuxna kvinnor kan bete sig så illa! Jag hoppas att dessa vuxna kvinnor inte har barn som dom ska uppfostras, då det krävs att man är en god förebild, precis som du, för göra det. Dessutom dömmer man ju ofta andra efter sig själv, kanske något för dom att tänka på...
Keep up the good work!
kram fr Lotta

Anonym sa...

Det bästa sättet att slippa kritik är: "var inget, säg inget, tyck inget, gör inget".

Du har en tilltalande blogg (många besökare) och bjuder in oss att ta del av bitar av ditt liv. Du har valt att visa en vacker sida och fokusera på feelgood och inredning (jmfr andra intressebloggar om ditt och datt) Att "sticka ut" med att visa upp ett välordnat liv är väl inget att gå i försvar för (lika lite som om du inte hade haft ett välordnat liv)

De flesta människor förstår att det här är endast en del av bloggarens liv, som väljs att visas upp.
Att vara missunnsam och vilja andra illa, som du råkar ut för, handlar kanske inte så mkt om dig, utan mer om den som inte kan hantera det här.

Ta inte det här personligen, även om det är lättare sagt än gjort. De här är personer som inte mår bra. Du behöver inte försvara något, men kanske inse att det är en del att hantera, när man gör något som är framgångsrikt.

Livet innehåller många sidor, och olika slags människor. Personligen tycker jag din blogg skulle vinna på att du inte censurerade den så mkt, dvs att du släppte igenom fler "negativa" kommentarer. Det blir fler nyanser då!

Upp med hakan. Var stolt över att du har så många läsare! Varmt lycka till! /c

Anonym sa...

Snälla Petra, SLUTA INTE!!!
Din blogg är inte bara min utan mångas avkoppling varje dag.
Se bara här i komentarsfältet vilket stöd du har <3
Dessa två anmälare har inte lyckats sänka dig...dom har sänkt sig själva!
Missunnsamma, avunsjuka människor lyckas aldrig!!
Den fega "väninnan" var värst! I min värld så är man ärlig uppriktig och rädd om sina väninnor.
Så Petra, låt oss nu få se ett av dina härliga Happy Friday inlägg så vi kan lämna dessa energitjuvar bakom oss. Bästa, bästa helgen önskar jag dig och din fina familj :)

Anonym sa...

Men gud, vad är det för fel på folk?! Jag förstår att du känner dig kränkt. Jag gillar just feelgooden i din blogg, inredning -och klädesbiten skiter jag i, men jag blir glad av din positiva inställning och fina barn!
Sköt om dig!
Hälsningar från läsare i norrland

Liselott sa...

Detta är ju inte riktigt klokt! Förstår bara inte hur någon kan ens tänka tanken att genomföra något sådant mot en annan människa. Det säger mycket mer om dem än om dig, att vara så svart som de är inombords, huh...
DU är en glädjespridare, en inspiration och beundransvärd för att du vill och vågar dela av dig själv till andra människor som mår bra av det. Kärlek och respekt till dig sweetie! ♥ vänligen Liselott

Anonym sa...

Finns det något bättre uttryck i dessa lägen än "Sköt dig själv och skit i andra!"

Hoppas du ser vilket positivt gensvar och respons du får, och att det ger dig styrka och energi till att fortsätta sprida den glädje du gör här på bloggen!

Det är inte för inte du är så framgångsrik och att folk är så intresserade av att läsa om vad du skriver.

Hoppas att du kommer ännu starkare ur detta!

Kram Julia!

emma sa...

Jag älskar din blogg! Keep up the good work! Du är bäst! ;)

Unknown sa...

Jag läser och bara gapar. Hur "sjuka" människor finns det där ute. Det är sorgligt, har dom verkligen inga egna liv. Du är som du skriver väldigt positiv och glad och då att folk ska få dig att må dåligt för att du är en framgångsrik kvinna är något jag absolut inte kan förstå. Varför inte bara glädjas istället. Och om det nu känns så surt för dessa människor, varför går dom ens in här och läser. Man är endast själv framgången till sin lycka och det borde dom ta till vara på istället för att lägga ner energi på att trycka ner andra. Stå på dig, fortsätt skriva din härliga blogg och delge oss dina härliga bilder! :-) /Helena

Anonym sa...

Hej! Usch vilka hemska människor det finns. Jag hoppas att du fortsätter och vill inspirera oss med din vardag och alla mysiga bilder som vi får se här. Vi är så många som älska denna söta blogg. Hoppas verkligen att du fortsätter. Massa kramar från Evelina

Anonym sa...

Jag läser din blogg i Finland. Det här handlar nog inte om svensk avundssjuka för vi har haft precis samma fenomen här. Men så där långt tror jag inte att det har gått... verkligen tråkigt! Det här verkar vara svårt att undvika när man har en populär blogg med stor läsarkrets.

Jag har några praktiska tips som kanske kan hjälpa lite. Här i Finland har det nästan blivit en praxis att man alltid tydligt anger om man fått det som man skriver om som gåva från något företag. Det går att göra på ett stiligt sätt och då behöver man inte spekulera. Jag tycker också att det är rättvist att läsaren vet det. En annan sak är att tidsvis kretsar många inlägg kring att köpa. Det finns folk som då genast börjar tänka på pengar (i stället för att uppskatta inspirationen och tipsen). Då kan man ju försöka styra deras blickar mot någonting annat genom att ändra stilen och variera innehållet. En tredje sak som jag kom att tänka på är att det kan hjälpa att ge utrymme också för avvikande åsikter i kommentarfältet. Det måste ju komma in sakliga och konstruktiva kommentarer där man tycker olika? Då kan det också bli en diskussion som ger mervärde.

Jag uppskattar det som du gör och tycker att din blogg håller väldigt hög kvalitet. Kämpa på!

Anonym sa...

Hej Philia.
Fy føj hvor nogle smålige mennesker der har gjort dette mod dig. Det er trist at du skal ydmyges på den måde, oven på alt det positive arbejde du ligger i din skønne blog.

xx Cecilie

fam gab sa...

Stakkars stakkars små mennensker som synker så dypt at man gjør slike ting. Undrer på om de har det spesielt godt med seg selv...Vær sikker på deg selv og det du står for, og vit at disse menneskene aldri kan måle seg med deg. God og lykkelig helg ønskes deg og din herlige familie!

Klem :)

Fru Fly * Heidi sa...

Jeg blir så sint på sånne mennesker! Helt utrolig at noen gjør sånt! Håper du klarer å heve deg over det Petra, fortsette som du gjør og huske på at de aller fleste unner deg alt du får! God klem fra Heidi

tina sa...

Usch blir illa berörd stackars dig !!! Vad är det med folk JOO såklart den svenska avundsjukan å att någon fin människa lyckas har pengar från början samt skaffat sig ett namn å framgång i blogglandia hemskt är det å en vän med !!! Men då vet du vilken sjaskig liga h*n spelar i vänd ryggen du vet ju vad du gör handlar jobbar med etc!! Strongt av dig behöver inte lämna ut dessa uppgifter, vet en annan blogg bland kommentarerna hade nån gått in kollat inkomst la ut den där å ifrågasatte hur hon kunde shoppa m m på den inkomsten vad vet vi vad alla har i bakfickan hemskt hur folk är varför läsa om man stör sig så mycket på allt fattar inte å vill göra det surt, kan förstöra så mycket !!! Keep going on girl gillar din blogg din stil mjukhet öppenhet vad mer kan vi begära!! Skärpning ni snabbare sköt enat så sköter P sitt!! Kram vänd den andra sidan till å fortsätt med ditt ♥
/ Tina

Anonym sa...

Hej P!
Stå på dej!
Jag gillar dej ditt hus och familj, tycker du verkar vara en super go mamma/fru.
Fy vad avundsjuka människor kan vara!
Försök att inte lägga energi på det.
Du förgyller min dag!
Kramar
//Therese Bylemark från Värmland

Gunn sa...

Fy så trasig. Tenkt at det finnes slike mennesker.
Jeg synes sin blogg er
F A N T A S T I S K inspirerende- så stå på.

Jessica sa...

Hej!

Jag blir mäkta imponerad över vissa människors förmåga att ej tänka liite längre. Att de dessutom fastnar i en tanke och handla utefter den utan att skaffa sig perspektiv är imponerande. Handling och konsekvens verkar inte finnas till hands alls ej heller sunt förnuft.

Man kan fundera över tankemönstret hos dem som gjort detta mot dig och fascineras över att de inte en endast gång "kvicknade till" och kom på att detta inte alls var någonting som de skulle bry sig om, som de hade någonting alls med att göra, som de absolut ej skulle agera på eftersom de bara hade en bråkdel av allt fakta.

Jag drivs av ett rättvisepathos och blir oerhört förolämpad när människor tror att de kan göra som de vill. Kränkning och förtal ser jag detta som och skulle ta dem inför rätta. Man får inte handla på fel grunder.

Lycka till!

Flisan sa...

Jag förstår inte hur folk kan vara så elaka!! Oavsett hur din inkomst ser ut så är de ju inte den som är aktuell!! Ingen har med den att göra!! Tyvärr är det nog mycket avundsjuka:(
Du har en jätte bra blogg, det är kul att se din inredning, den ger mig mycket inspiration!!!

Hoppas du inte får mer skit utan kan fortsätta blogga på ditt sätt!!
Kram kram

Anonym sa...

Hej Petra,

jag är in till "dig" nästan varje dag för att bli inspirerad, och många fler med mig. Hoppas vi får fortsätta med det.
Var glad för att du kan njuta av ditt liv, det finns de som inte kan det... BAMSE KRAM

Veronica sa...

Men herregud, vad är det för jävla drama vi har här!! Jag förundras över att vi kvinnor kan vara så grymma mot varandra, i en mansdominerad värld skall man ge kvinnor styrka och kraft!! Framför allt hylla sådana som gör andras vardag spännande och roligt. Så tråkigt att detta hände dig!! Men tänk verkligen på all ros du får lätt att hänga upp sig på riset!! Men hoppas ni som gjort detta verkligen skäms över era handlingar... Tänk på att karma is a bitch... man får alltid tillbaka det man gör mot andra. Så tråkigt igen att din vännina kunde vara så falsk..men i de svåra stunderna visar man sina rätta färger!! Kämpa som du gör och var stark och vacker. Från en som verkligen tycker vi kvinnor skall hålla varandra om händerna...

Anonym sa...

Hei.
Misunnelsen lenge leve!! Er det mulig å gjøre slikt mot andre mennesker? Leser bloggen din nesten hver dag, med glede må jeg si!! Håper du kaster det av deg og fortsetter med det!! Vi er mange som synes at bloggen din er nydelig. At det finnes idioter der ute som mener noe annet, vil det sikkert alltid være. Men å gå til det skrittet og sende en anmeldelse, det er drøyt!! Men vi heier på deg. Stor klem fra Norge.

Anonym sa...

Blev så ledsen igår när jag läste detta. Kan förstå att det känns kränkande fast man vet med sig själv att man gjort rätt.

Din blogg är för mig en stor källa till inpiration och jag gillar speciellt den positivitet du sprider. Följ ditt hjärta - du är duktig på det du gör!

En riktig skön helg till dig och din familj
Kram

Sara Mia sa...

Vill bara ge dig mitt stöd. Din blogg är underbar och du förgyller så mångas tillvaro med din inspiration och din varma utstrålning. Låt inte några få ondsinta och missunnsamma människor slå klorna i dig. Ruska av dig och fyll på tanken av allt stöd istället. STOR Kram!

Jessica sa...

Kramar till dig, din blogg är den absolut mest inspirerande av alla så jag hoppas att du kämpar på... Jessica

Anonym sa...

Usch och fy för avundsjuka och lögner!! Jag har också varit utsatt, blev anklagad för att ha gått sängvägen till ett attraktivt jobb. Rent påhitt, men det var väldigt fult och konkret beskrivet så många trodde så klart på min antagonist och inte på mig. Det kunde ha slutat i en familjetragedi med skilsmässa för mig och min familj, om jag inte hade haft en så underbar man som trodde på mig. Men vet du vad? De där personerna mår dåligt. De har redan fått sitt straff: avundsjukan, en hemsk sjukdom! Kram Sanna

Sommarfröken sa...

Hej!
Avundsjuka är inte klädsamt! Stå på dig! Kram!

Frida sa...

Fy va tråkigt!Kram till dig och tack för en bra blogg! Det är mysigt att kika in oss dig!Så fortsätt...

Anonym sa...

Hei P.
Akkurat nå sitter jeg her foran peisen og tenker på deg:-)
Fredagen blir ikke det samme uten et positivt, flott og inspierende innlegg fra deg. Men jeg skjønner hvis du ikke orker akkurat nå Jeg ønsker deg og din fine familie en fin fredag og en riktig god helg:-). Du er best!
Anita/Norge

Anonym sa...

Du har en underbar blog som jag måste kolla varje dag. Mycket mycket feel good, positiv energi, och allt så vackert vackert! Kanske det är för mycket för några elaka personer att du är framgångsrik, ser så jättebra ut, har söta barn, ett fint hus, underbart positiv attityd i livet osv osv.... too much for some folks?

Tack så mycket för en inspirerande blogg. Ska fortsätta att kika in varje dag!

Kram från A i Helsingfors, Finland

Marthina, Holmbytorp sa...

Stå på dig tjejen, du är en fantastisk förebild och imponerande driftig. Stor kram!

Anonym sa...

Bra skrivet av dig !! Varför läser dessa idioter din blogg om de blir så irriterade. Alla i denna värld tjänar väl olika med pengar och har olika jobb. Det är bara att acceptera att så är det. Du har en jättefin blogg och ger mig otroligt mycket inspiration för heminredning och annat.Visst jag har inte alltid råd att köpa allt det jag ser men skitsamma,man kan alltid drömma och kanske hitta annat som är liknande och kanske billigare. Och framför allt är du positiv och härlig i dina inlägg. Fortsätt med det och skit i alla dystra,avundsjuka människor. Sudda bort de som ger dålig energi. Ha en fantastisk dag ! Kram Jannike

Anonym sa...

<3 blir så illa berörd av att människor kan vara så elaka. Står bakom dig till hundra procent och bryr mig inte ett dugg vad du har i lön eller inte.. Älskar din stil och ditt hem...
Kan kännna OOooooohhhh ibland för att man får känslan att så vill jag oxå ha men jag UNNAS verkligen din framgång med blogg,hus familj + så mycket mer. Hoppas allt löser sig å att du fortsätter blogga i samma anda! kramar

Maarit sa...

Tänk om dessa, och alla andra, elaka människor kunde fokusera sin energi på något positivt istället.
Tänk vad mycket bättre de skulle må!

OCH framför allt, tänk vad mycket mindre hjärtesorg det skulle orsaka!

All styrka och välgång till dig.

/Maarit

ellen sa...

usch vad tråkigt!!! även om du verkar ha ett helt fantastiskt liv som verkar värt att avundas så gör jag gärna det i form av att inspireras istället för att kasta skit eller bete sig dumt och barnsligt. problemet ligger med all sannolikhet hos dem!! du är bra!

Anonym sa...

Riktigt, riktigt TRIST att folk lägger ner så mycket energi för att göra tillvaron sur för dig - och inte bara det - utan även att fara med lögner om dig! Man undrar ju vad det är som driver dessa människor..??? Tomt eget liv, och missunsamhet förmodligen, och ren och skär avund och onska, tyvärr. Man blir ledsen och dina vägnar verkligen. Din blogg är fin, bra, rolig och inspirerande - tro inget annat!!

Hälsar Pia i Värmland

LOPPISLIV sa...

Hej sötaste Petra!

Här visade sig den svenska avundsjukan från sin allra fulaste sida minsann...fy så tråkigt!!

Skickar massor av styrkekramar till dig och hoppas du kan lägga detta trista bakom dig. Vi är ju såååå många fler som hejjar på dig än tvärtom, försök och fokusera på det istället. Jag älskar din feelgood blogg :-))

Stor KRAAAAM till dig // Paula

Anonym sa...

Idioter! Måste vara några (eller samma person som låtsas vara två) som är så sjukt missundsamma och avundsjuka på att du är snygg stark framgångsrik, samtidigt som du har ett gott hjäerta och är en toppenmamma. stå på dig du är bäst :)

Stina sa...

Jag förstår hur det känns. Helt fruktansvärt ledsamt. Jag fick uppleva samma sak för ca. 4 år sedan. Men vi förstod att det var en dåvarande väninna som skrev till myndigheten och hittade på och ljög och det strålade avundsjuka av breven hon hade skickat till dem... och hon gjorde bort sig ordentligt.
Jag slutade blogga ett tag, men samtidigt fick jag stöd från myndigheten till att fortsätta... så jag fortsatte sedan. Men jag kan fortfarande känna av det för det tog ganska hårt. Ge inte upp Petra!
Kram Stina

Anonym sa...

Hej!
Jä_la idioter säger jag bara. Jag känner inte dig jättebra, men vi har träffats och fikat (hemma hos er och hemma hos oss). Din man känner jag bättre (genom min man). Och en sak kan jag säga för de som inte känner dig, du är en varm, ärlig, flitig "kvinna".
Personerna som har "anklagat" dig för detta är (avund)SJUKA. Förstår att det är jobbigt, men försök att tänka så, att det är tragiska människor som borde skaffa sig ett liv och börja tycka om sig själva.
Förtsätt göra det du VILL, och det du är bra på! Hälsa guben! Kram från Marie (ute på ön).

Carola sa...

Hejsan,

Har börjat följa din fina blogg, och den är verkligen beroendeframkallande och ger såååå mycket feelgoodkänsla.

Har aldrig tidigare skrivit ett inlägg, men nu är det dags.

Tror knappt att det är sant när jag läser vad som har hänt....., snacka om sjuka människor.

Å andra sidan avslöjar man snabbt hur osmart man är genom att ange summan 1 miljon kronor. Tullhuset har givetvis en revisor som granskar bokföringen, och att ge bort varor för ett sånt stort belopp skulle snabbt märkas i verksamheten. Samt en enkel räkneövning ger ett enkelt svar vad det skulle ge i förlorad omsättning.

Så, det faller direkt på sin orimlighet.

Men det gör inte det hela mindre obehagligt, och jag förstår att det måste kännas.

Fortsätt med din underbara blogg, vi måste få vara duktiga o framgångsrika i detta landet, våga tjäna pengar och framförallt inte behöva dölja det.

Lycka till!

Malenami sa...

Fruktansvärt! Det är klart man funderar om man vill fortsätta blogga och om det är värt då sånahär galenskaper händer!

Men önskar dock, för allt i världen, att du underbara Philia fortsätter blogga!!

Knus og klem!

Stenmur & Gärdsgård sa...

Usch och fy för elaka avundsjuka människor! Du är stark och du är otroligt duktigt, dom får inte sänka dig, men förstår att det är tufft...

Styrke Kram
Malin

Anonym sa...

Vilka elaka kvinnor det fins.. bli inte ledsen dåm njuter av det!!Många stora kramar från Italien!

Tindy sa...

Inte klokt! En massa massa kramar till dig!!

Josefine sa...

Strunta i dem som inte kan glädjas åt andra och blir avundsjuka på andras lycka.
Hoppas du fortsätter blogga tycker den är jätte bra och läser den varje dag.

Anonym sa...

Fy, vad trist, blir arg när jag läser sådant. Styrkekramar till dig, du har en fantastisk blogg! /Jennifer

Anonym sa...

Ja det finnes nesten ikke ord...hvem kan finne på å gjøre noe sånt? Er jo ganske alvorlig at noen kan komme med slike beskyldninger som de isåfall har funnet på selv og i tillegg lyver om at de jobber på tullhuset...kan e anonym bare levere en slik anmeldelse til skattevesnet? Bør ikke de som tar imot slikt kreve å få fullt navn og adresse til de personene? De skulle isåfall vært anmeldt selv når de skiver ting som ikke stemmer med virkeligheten og i tillegg sprer løgner...ja skjønner at du har hatt det tøft...men stå på!! Din blogg er min favorittblogg som jeg er innom daglig...du sprer så mye glede og inspirasjon med din blogg...så jeg håper virkelig ikke at disse personene skal ødelegge for deg og alle de som leser bloggen din...klemmer fra L i norge!

Maria sa...

Styrkekramar till dig! Förstår att inte hur man kan göra något sådant. Ren och skär avundsjuka! Jag älskar din blogg och erkänner att även jag är lite avundsjuk. Men det är bara som en komplimang för att jag tycker att du har ett sååååå fint hus! Vi har precis byggt och flyttat in i vårt nybyggda hus och jag har fått mycket inspiration från att läsa din blogg när vi har inrett huset. Jag hoppas att detta inte får dig att sluta blogga för att läsa din blogg är för mig ett stort nöje! Många kramar till dig!

rustik charm sa...

Ja se denna svenska avudsjuka. Tyvärr finns den. Men en dag så slår det tillbaka på dom. What goes around comes around. Stå på dig!
Kram Kristina

Anonym sa...

Kjære deg, ikke la dem få vinne over deg!! Fortsett med det du gjør.....ta ENDA flere deilige bilder- og RUB IT IN THEIR FACES (bitches...ups!)!! Du er vakker, suksessfull og fantastisk- aldri tro noe annet!

Ingrid fra Norge (som leser bloggen din HVER dag!!)

kajsa sa...

Tänk att det alltid ska finnas människor som är avundsjuka! Försök att strunta i de och tänk på oss alla andra som gillar din superfina blogg. De andra kan väl låta bli att läsa den.// Kram Kajsa

Anonym sa...

Men fyfan vilka hemska människor!! Som kvinna får man tydligen inte vara framgångsrik och gilla att shoppa (har själv fått hårda ord för samma sak "rikemansbarn" o liknande). Herregud finner inga ord för detta, helt bisarrt, vem gör sånt? Hoppas du tar det för vad det är - avundsjuka i sin renaste form!

Din blogg ÄR i särklass den bästa inom heminredning och feelgood :-) Älskar den och går in flera gånger per dag för att se om du uppdaterat.

KRAM!

Carmina sa...

Vi är med dig. Har aldrig förändras och gå om din stora blogg!

kyssar

Carmina
www.interiorsoriginals.blogspot.com

http://hannaskrypin.se sa...

Tråkigt att folk gör så....

Anne sa...

C'est avec emerveillement que j'ai découvert votre blog.
Courage!!! Ne vous laissez pas abattre, ne laissez pas "des autres" dicter votre conduite et vie.
"LA MECHANCETE VIENT DE LA FAIBLESSE"
J'aime ce que vous êtes et faites.

Amicalement,
Anne

ann.renoux@laposte.net

Susanne Snäll sa...

Otroligt! Jag säger som Grynet "Ta ingen skit"! Fortsätt att göra det du tycker är roligt och är bra på! Det är många som läser och tycker om det.

Rebecca sa...

Fyy vilka människor!! Jag ska inte sticka under stolen med att jag tyckte det va intressant att få veta hur det låg till, då är det lättare att ta till sig och förstå att du jobbat ihop pengarna själv :) förstå mig rätt, är så trött på alla som bloggar.och lever på alla gåvor som de tjänar p.gå oss läsare. Jag har inte den ekonomin som ni men kan få inspiration till idéer och att leva i nuet. Blir så glad av o läsa din blogg som avspeglar en familj med mycket kärlek och alltid väll klädda barn inget shaffs till kläder utan genom tänkt.

Anonym sa...

Du har världens bästa blogg, världens i särklass bästa smak och kan dessutom ryta i åt alla dumskallar som har för mycket tid att ägna åt att vara avundsjuka! Keep up the good work - världen är ett ett mycket trevligare ställe tack vare din blogg.

//Maria

Anonym sa...

Stå på dig Petra!
Varma Kramar!
Jenny i Skåne

Anonym sa...

Handlar bara om den svenska avundsjukan!
Tack för en fin blogg och ha en trevlig helg
kram Annika

Shopaholic sa...

Ännu en anledning till att jag själv är anonym i min egen blogg.....avundsjuka har många fula ansikten, oftast där man minst anar det.
Skit i alla dessa hemska, småaktiga männinskor och KEEP UP THE GOOD WORK!
KRAM!!

Anonym sa...

Låt inte detta påverka dina fina blogg. Det handlar om avundsjuka ! Hoppas dom ser alla som stödjer dig !
Kraaaam och tack för en fin blogg :)

ThelmaT.no sa...

men kjære deg...igjen...og verre en noen gang tidligere. Dette er drøyt.
synd at du føler du må/vil fortelle dette her. Det er det ingen som har noe med. Det som jeg ikke helt forstår i bloggverden, er at man blogger faktisk ikke om alt. Men man blogger om det man føler for. Man blogger for det man føler for, det som for en er positivt og gir positiv energi..Noen blogger om de "lyse" sidene av livet, andre og de "mørke" atter andre igjen om både de lyse og de mørke. For noen er de "mørke" sidene noe man ikke ønsker å blogge om, fordi det ikke gir noe energi. Det er ikke dermed sagt at livet er rosenrødt..det er merkelig at folk ikke forstår..man bretter jo ikke ut hele livet på bloggen, selv om det kan se sånn ut. klart man ikke gjør...dette skulle du ikke fortalt...shit..nå fikk de det som de ville...det var jo det de ville vite...du skulle latt de lure..)) Men håper du fortsatt føler at det var det rette for deg. og igjen, utrolig hva mennesker får seg til. man kan ikke leve et positivt liv med negative tanker...

stå på..))

BloggMamman sa...

Fascinerande att folk ens orkar bry sig så mkt att de bemödar sig att skriva ett brev och anmäla... Jag kan dock förstå att en del reagerar på att Du gör så mycket reklam gratis för olika företag, de flesta inkl mig själv, tar ju betalt för reklamen... Varför gör inte du det?

Trevlig helg!
/BloggMamman

Anonym sa...

Ja herregud vad avundsjuka människor kan vara! Förstår att du blir lessen. Jag tycker om din blogg o kollar nästan dagligen... Man får mycke inspiration o du har så smakfullt överallt! Kram A-M

Anonym sa...

Hej! Läser Din blogg var dag. Har folk inget annat att göra???

Rosi sa...

Fybubblan vad trist att det finns sådana människor. Jag blev riktigt arg faktiskt fast jag inte känner dig personligen. Vad bra att allt ordnade sig på Skatteverket. Jag gillar verkligen din blogg.
Önskar dig och din familj en toppenhelg!

Emma sa...

Ja sjuka avundssjuka människor kommer väl tyvärr aldrig att upphöra existera.
Tack för en inspirerande blogg!

film & serier blogg sa...

att människor orkar, fattar inte alls hur dem tänker här - tråkigt för dig ju !

Anonym sa...

Ville bara vara med och delta och stödja dig! Du sprider sån fantastisk glädje med din blogg och inspiration så jag vet inte hur många gånger om dagen som man klickar in på din sida och hoppas att du har lagt ut något nytt!!;-) Tusen tack för en fantastisk blogg, som alltid får en att må bra!!!
Det är bara elaka å avundsjuka människor som gör sådana sårande saker... Styrka till dig å massa positivitet!
Kramisar från V

Jenny - Hugos mamma sa...

Fy vad tråkigt & obehagligt att behöva få erfara detta, det finns alltid idioter vart än man tittar tyvärr. Men du verkar vara stark så keep on going!:)

Unknown sa...

Jag sållar mig till de styrkande kommentarerna och skriver STÅ PÅ DIG, TJEJEN!!!!! Jag älskar din blogg och jag önskar vid Gud att jag hade haft råd med hälften av alla vackra saker som du visar, men eftersom jag inte har det så passar jag på att njuuuuuuuta av att se dem hemma hos dig i ert vackra hus istället!! Bland annat ert hem är en inspiration för hur jag ska inreda min nya lägenhet som jag precis flyttat till med sonen.

Och jag kan bara inte fatta att folk kan vara så jävla fula, rent ut sagt!!
Strongt av dig att skriva detta, samtidigt som, precis som du skrev, ingen av oss läsare har med det att göra!

YOU GO, GIRL!!
Kram Maria

Anonym sa...

Skit i alla idioter och fortsätt som du gjort hittills! Tänk på att vi som gillar dig och din blogg är betydligt fler än dem.
Mvh Maria

Anonym sa...

Styrka till dig som sprider sådan glädje och inspiration till så många. Bitterhet är det värsta som kan drabba människor. Jag tror att man då ruttnar inifrån. Jag hoppas verkligen att du orkar fortsätta. Du skänker och sprider såååå mycket härlig stämning och inspiration! Varma kramar

Anonym sa...

Styrka till dig som sprider sådan glädje och inspiration till så många. Bitterhet är det värsta som kan drabba människor. Jag tror att man då ruttnar inifrån. Jag hoppas verkligen att du orkar fortsätta. Du skänker och sprider såååå mycket härlig stämning och inspiration! Varma kramar

Nicola sa...

I love your blog - and the funny translation! - I so look forward to your posts: your photography and styling are so beautiful! I do hope you will be inspired to keep going by all the lovely comments comming your way x

Sofie A sa...

Hej fina P!

Jag tycker det är så otroligt tragiskt att det ska behöva vara såhär. Men samtidigt är jag inte alls förvånad. Tyvärr kan just kvinnor vara så galet elaka mot andra kvinnor som det går bra för. Avundsjuka såklart. Alltid lika tragiskt. Tycker det är hemskt att du känner dig tvungen att redovisa för dina läsare gällande inkomst osv. Det är ju en privatsak och jag förstår inte hur vissa anser sig ha rätten att veta en sådan sak heller. Bara för att man syns i en blogg så är man inte offentlig egendom. Nej, usch för sådana människor. Stå på dig P, du är en otrolig inspirationskälla för så många! Stor kram Sofie från GBG

Anonym sa...

you don't have to feel awfull because of other's jealousy

when you are exposed you are exposed to other's stupidity

your blog rocks
I am watching your videos and posts everyday
a real inspiration
as well as for home or fashion
as well as for mother's tricks

BIG HUGG from Belgium
Sophie
spotcontrol30@hot

Ensmåstadsbo sa...

Word up! Härligt med svar på tal. Stå på dig Petra! Hoppas att du orkar igenom detta och att du tar åt dig av all positiv feedback!! // Hanna

Anonym sa...

Fyfan vad jävla tråkigt rent ut sagt att det faktiskt finns dom som lägger ner tid och energi på att skada och såra andra människor, Avundjuka har ett fult ansikte..
Älskar din blogg Petra och jag vet att många andra gör det också, jag hoppas att du vet att du är omtyckt.
Stora kramen.

Eva sa...

Nej fy tusan vad svagt och lågt av dessa små människor! Men som många redan skrivit, det är ren och skär avundsjuka men att ta det så långt till att anmäla, fy bövelen! Förstår att du tar illa vid dig. Visst kan jag bli avundsjuk men mer på det vanliga "ååååh så vill jag med bo"-viset, så känner man med många saker i livet men sen är man ändå rätt nöjd med sitt eget trots allt. Keep up the good work med din fina blogg! Kram från en som aldrig annars kommenterat.

Sweetassugar sa...

Du ger så mycket positiv energi! Hoppas de som lägger så mycket negativ energi här kan tänka om och lägga det på annat. Så kan vi få en fortsatt härlig blogg.

Följer din blogg varje dag och tycker den är fantastisk. All lycka till dig och din familj.
Kram Sandra

Anonym sa...

Så mycket inspiration som du ger oss många härute - och som du inte tar betalt för! Jag får det allt finare i mitt hem, för var dag jag läser din blogg. Gratis inredningshjälp till oss läsare;) Kul att du kan tjäna bra med pengar - vilket jag hoppas din blogg bidrar till. "Toblerone-fall" är onödiga... Fortsätt med det du är så bra på, och se till att ha duktig revisor som sköter det ekonomiska. Det här är inte sista gången dina avundsjuka plågoandar kommer ge sig på dig eftersm du är framgångsrik. Hälsningar Maria i småstaden

Anonym sa...

Beklagar verkligen att det finns avundsjuka människor som gör livet surt för dig. Jag hoppas att du inte tappat modet och orken att fortsätta skriva i din fina blogg.

Varma Hälsningar från Erika i småstaden.

hf sa...

Hej!
jag läser denna blogg nästan dagligen och GILLAR den!! verkligen, mna får lite tips och idéer och får se mycket fina saker.
Nu tycker jag ni får ge er-är ni såååå avundsjuka så kan ni väl oxå skaffa er en blogg och se vad ni kan göra med den..Det är nog inte så lätt som ni tror och ibland är det nog rätt "trökigt" som alla andra jobb.
Och att en så kallad väninna gör så-det är ju för jädrigt!!!!!!
Skaffa ett liv och gör det ni vill med det..straffa inte andra bara för ni är som ni är.
Tack för att jag fick framföra detta!
H

Jessica B sa...

Styrkekramar i MASSOR!!!
Att de inte skäms!Fruktansvärt!!! Har inga ord... hur kan man göra så och sen se sig själv i spegeln o leva med det, nej det förstår jag inte. Petra stå på dig, lev ditt liv och njut av det underbara som du har omkring dig
Kramar Jessica

MiaC sa...

Fy sjutton vad tråkigt, man blir verkligen så ledsen av att höra sånt. Hur är vissa skapta egentligen... nä avundsjuka är ett riktigt gift. Kram på dig.

AC Home sa...

Dette er rett og slett bare så trist!!
Du har en fantastisk flott og inspirerende blogg. Den er positiv og jeg er innom den mange ganger i uken.Med egen butikk blir det ikke tid til så mange kommentarer, men jeg beundrer din blogg!
Masse lykke til videre
Klem
AC

Annica Ö sa...

Den svenska avundsjukan at its best.... De är väl förmodligen bara så missnöjda med det liv de själva lever så istället för att göra något åt det så är det lättare att klanka ner på andra. Ditt liv ser förmodligen så mycket roligare och trevligare ut för dem men istället för att bara tycka att det man ser och läser om Dig är just detta så lägger de onödig energi på tråkiga saker.. Tänk vad jobbigt att inte njuta av saker man ser utan bara reta sig på allt.. Nej fy så trist!
Fortsätt med det du håller på med och fortsätt njuta av Ditt liv och det du gör! Kör på bara! :)

SpdZ sa...

Oh no, some people are really evil!!
Djeez, live a life, you losers and stay out of other people's business!!!

Keep on blogging, Philia! You're doing such great work and your blog is really inspiring.
We all want the kind of lifestyle you have, a house like yours, the looks, the family, etc etc... but then in a good way ;)
Your stories and pictures always brings a smile on my face.

Big hug and support from Holland!
Soraya (SpoedieZ)

(eddas) sa...

Nei, huff for en lei opplevelse.
Går det virkelig an at noen kan være så slem!!!Skjønner at du ble helt satt ut å lei deg,det hadde jeg blitt også.
Leser bloggen din hele tiden,og snapper opp fin inspirasjon og mange goe tips.
Så godt å se at du har fått så mange goe kommentarer og støtte..
Stå på,du er kjempeflink og søt.

Ha en flott søndag med den flotte familien din
klemklem til deg

Mjuka sa...

Är helt chockad när jag läser detta. Fy fan, hur orkar avundsjuka människor egentligen med sig själv. Personen som gör så här, måste nog va arbetslös själv om man har tid att ägna sig åt sådan skit!
Många styrkekramar till dig
Kram Malin

Anonym sa...

usch vilka människor det finns.skatteverket oxå,din sk vän måste ha varit riktigt avundssjuk,men där fick du ett kvitto på vad hon var för vän.din blogg är jättefin är glad att den finns för du ger mig o många av mina vänner mycket inspiration.var stark petra kram

Anonym sa...

Hej,
brukar läsa din härliga blogg och blir glad och inspirerad av den....synd att inte alla har förmågan att känna detsamma! Men tyvärr är det väl så att vissa människor inte klarar av andra människors framgång och lycka här i livet!

Jag har aldrig kommenterat tidigare men känner att jag som gillar din blogg absolut ska skriva några rader för att du ska känna att vi är fler som uppskattar och inspireras än de som tyvärr inte känner likadant.

Det som förundrar mig är att de lägger all sin energi på att göra livet surt för dig om de nu känner på det här sättet.

Nog om detta!!!!! Kämpa på och inspirera oss som vill inspireras =)

TACK för härlig läsning Petra!!
Kram Anna

by.Cissilia sa...

Men fy vad obehagligt!

"Väninnan" får vi hoppas i verkligheten inte är en sådan, utan en avlägsen, avundsjuk, paragraf-ryttar-mamma... Det låter åtminstone så.

Stå på dig!

Vi är många som hejjar på dig !

vita hjärtan på tråd sa...

Blir alldeles chockad!!! Hur är människor funtade riktigt?? Vilken vän dessutom! Kan tänka mig att det känns väldigt svårt just nu... Mår illa över att du ska behöva redovisa er privatekonomi på det här sättet för att vissa människor ska förstå - något som vi inte har med att göra eller för den delen bryr oss om!

Styrkekramar från norrland!

Cathis sa...

Hej,
dessa tragiska varelser mår väldigt dåligt.
En overklig händelse, men tyvärr allt för vanlig.
Vi kvinnor har en förmåga att störta varandra istället för att stötta...

Sträck på dig!

Du är den som går starkast ut ur det här!
Fortsätt blogga!

Kramar från Norrland.

Catharina

Jenny sa...

sjuka människor det finns! Jag tycker iaf att du rockar och jag hoppas att när tiden är inne för mig med hus och barn, kan jag bli lite som du. En att se upp till!

Anonym sa...

Såå tråkigt med avundsjuka!
Världens största peppkram till dig <3

Anonym sa...

Men, vad trist!! Suck, att folk orkar. Sträck på dig och vänd sådana ryggen pronto.

Allt gott till dig.

Estela sa...

Gud vad ledsen jag blir för din skull. Kunde inte låta bli att fälla några tårar.
Fattar inte att människor kan vara så elaka.
Det är som du säger; dom är bara avundsjuka. ush säger jag bara.
Jag läser din blogg då och då, tycker att det är så härligt att komma in här och läsa om allt som händer med dig och din fina familj. Otroigt fin smak du har på inredning. Blir så inpirerad.
Skulle också vilja ha det så här när jag skaffar min egna familj nån gång. Tack så mycket för din fina blogg och Malenami, när är otroliga starka kvinnor som jag beundrar jätte mycket. Bara för att ni är så ärliga och bara njuter av livet till fullo. Man blir bara glad av att följa era liv och blir inspirerad av att hitta den här guldkanten i livet att leva för. Livet är kort, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet.
Mitt liv ser inte så bra ut just nu, men försöker ta en dag i taget och se det posetiva i allt, för att jag tror att jag kommer att lyckas nån gång.
Jag har kämpat så många år i det här landet, att det måste bli nåt bra utav mig.
Skickar dig en stor kram via tanken. Gå och krama dina barn och försök att leva och njuta av livet som du gör nu.
Låt inte det här sänka dig.
Ta hand om dig.
Kramar

Anonym sa...

Vad ledsen jag blir av att läsa det här. Förstår inte vad dessa människor får ut av att bete sig på det här viset. Jag tycker din blogg är toppen!

Anonym sa...

Följer inte din blogg dagligen, men då och då när jag har en stund över på jobbet1 Din blogg är härlig, spontan, inspirerande och gör mig glad! Hoppas det löser sig med skattmasen! En klok vän till mig sa en gång att för att glädjas åt andras framgång krävs att man är en stor människa. Det finns många små människor runt om i vårt land!Kram till dig

Anonym sa...

Jamen, vad är det du gör då när du lever på media? Gör du reportage eller lever du på annonsintäkter? Du kanske kan förklara mer så att vi som läser din blogg kan förklara för andra?
Kram
Kicki

«Äldst ‹Äldre   401 – 571 av 571   Nyare› Senaste»