tisdag 10 januari 2012

MADE IN CHINA

.

.
.

Lovely lovely lovely....






Hello raraste!



Hoppas ni mår bra denna iskalla januaritisdag! Brrrr, vad det är högst omysigt när det är råkyla ute (jag är ju så himla frussen av mig). Skulle inte sitta helt fel med en två-veckors i Västindien  just nu (men skulle någon istället bjuda mig på en weekend på Ishotellet i Jukkasjärvi så skulle jag säga tack - men nej tack. Fy för att sova på is-säng i ett isrum, brr. Fast jag har ju aldrig testat så det kanske är supermysigt? Någon bloggis som kanske varit där kanske är gullig och ger en liten recension hihi:) Oj vad jag flummar nu känner jag! Nåväl, nu är vi hemma i värmen igen jag och alla mina skatter och jag har raggisar på och dricker gott thé från ChillN i soffan medans skatterna tittar på nya favvisen Trassel (ja, den ursöta animerade filmen som jag själv började gråta till..)

Bjuder idag på några pics på det antika tokfina Brudskåpet från favoritbutiken Baazar som vi köpte för några månader sen och som jag nog inte riktigt har visat er tror jag. Igår när jag möblerade om så hamnade det i matsalen och yes, det får nog stanna där ett bra tag för det blev riktigt fint med ett lite större skåp vid matbordet...





Jamen är det inte fint? Och såå klassiskt. Velade länge mellan ett vitt eller ett svart och till slut blev det det vita som kom hem till oss. Tycker att det gifter sig bra med interiören från favoriterna Tine K och Day här hemma (om man kollar hur dessa danska brands stylar själva så är det ju ofta just med asiatiska möbler) och med "discokulan";)



Skåpet är lika fint inuti där det är svartmålat och har små lådor med fina detaljer. Kolla in butiken Baazar här (som har butiker i Bakarby och Sävsjö) och deras tokfina kinesiska sortiment (och de som har butiken är så himla snälla och trevliga så klockorna stannar och fantastiskt seviceminded! Nån dag ska jag ta mig ner till Småland och hälsa på er:)



See you later girls!


KRAM




Psst, Tusen tack för LCHF tipsen ni snälla!! Guld värt just nu:)

Psst igen, Så kan jag till sist berätta att filmen som jag och vännerna såg igår var söt, lagom rolig och aningens sorglig med många fantastiska skådisar och kanske lite tunn handling...  New Years Eve får PPP+ av mig:)



25 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilket underbart skåp!

Mikaela sa...

Lika snyggt som alltid =)

Att vara någons fru sa...

gud vad snyggt! älskar stylingen med kuddarna (och kulan, fniss)

Mitt Liv- Across the Pond sa...

Hej, Jag skulle nog vilja sega att bode Caribbean och Ishotellet er fantastiska upplevelser, som alla borde uppleva en gong i sitt liv. Jag har besokt Ishotellet monga gonger som en Norrlanning och har haft besokande ifron USA, var jag numera bor, med mig dit, som alla har tyckt att det var helt otroligt underbart. Det er nogonting magiskt som henger i luften ner man kommer dit, kenslan att vara inne i byggnader, som menniskor skapat utav is, att se alla vackra skulpturer/art, och att dricka en drink vid baren med ett glas utav is. Hotell rummen er otroligt fina de med och even do jag aldrig sovit natten, so seger folk att det er en mycket speciell kensla att kle utav sig, och krypa in i en sovseck po natten (for med kleder so fryser man visst otroligt mycket). Det skall visst vara veldigt romantiskt! :-) Maten har alltid varit bra och sedan finns det ju fantastiska upplevelser runt om, so som hundspanns okning. Sedan kan man alltid oka vidare till Riksgrensen, for landets besta skidokning i ett par dagar. Klart ni skall prova besoka Norrland, ni missar otroliga natur upplevelser :-)
~Elin

Dagar hos mig sa...

Vilket vackert skåp:)

Casa of Mia sa...

Skåpet är verkligen snyggt kram

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Vi har en precis likadan discokula i vårt vardagsrum faktiskt.
Den är faktiskt cool och bryter av bra mot det andra.

Apropå skåp, får du gärna gå in och läsa mitt komiska missöde med några skåp som jag förälskade mig i, i somras, till min mans stora förskräckelse...hahaha.

Kram
Fröken Vit

Sivs hus sa...

Hei, WOW - det er jo så nydelig! Et dekorativt blikkfang helt klart! klem Siv

Anonym sa...

Jag älskar det skåpet också! Jag har en syster som utanför Sävsjö, så jag har såklart passat på att besöka butiken när jag varit och hälsat på henne. Det finns så mycket fint där och en hel del har fått följa med hem, dock inga möbler ännu. Det får vänta tills vi flyttar till något större.
Ha det gott och tack för all fin inspiration som du ger!

/Anna

Karin på Ellad Inspiration sa...

Supersnyggt och du får alltid till det där lilla extra som ger bilderna ett magiskt ljus! Du går gärna dela med dig av dina fotoknep.

Med vänlig hälsning,

Karin

LOPPISLIV sa...

Jättefint skåp!! Älskar den runda mörka detaljen på skåpet, det gör ju hela skåpet!! Vit blev helt klart snyggast :-)) såååå fint har du det!!! Kraaam Paula

Marie sa...

Love it, love it, love it
Kram Marie

Line sa...

Lekkert!!

Det passet perfekt hos deg !

I dag prøvde jeg oppskriften som du la ut for et par dager siden . Den var virkelig god :) jeg er så glad i hot mat så jeg tilsatte en rød chili også.. veldig smaskens ;)

Elisabeth sa...

Åh, jag håller med vad du skrev om Bazaar. Så mkt fint och fantastisk service. Har bara varit i Barkarby men hoppas kunna åka till Sävsjö i vår. Är dock lite tveksam till deras definition av "antik". Tveksamt,,,,
Om ett par veckor åker jag till Västindien! Skall tänka på dig, haha! Skulle aldrig få för mig att åka till Jukkasjärvi.
Ha en mysig kväll!

Anonym sa...

Jättefint skåp! Discokulan, var får man tag på den?
Ha en skön tisdagskväll!

Jenny

Helena Helberg sa...

Detta skåp är ju sååå fint! Roligt att möblera om emellanåt!

BelovedbyLinda sa...

Skitsnyggt!! Har ju själv ett kinaskåp i hallen som jag har gjort om o tagit bort hyllorna och gjort till en garderob :)

ha en fin kväll!

Johanna sa...

Så fint! Jag tog också del av LCHF tipsen du fick i kommentarsfältet, bloggvärlden är så himla bra! :)

Anonym sa...

Hej! Kirunabo som jag är så tycker jag verkligen du ska komma och besöka ishotellet. Få sova på renhudar inkrupen i en sovsäck, kan det bli mysigare? ;) Själv har jag inte testat just att sova på ishotellet men har varit där några gånger... Jättesnyggt skåp du fått tag på, ska försöka få ett jag själv också. Ha en bra dag och tack för en underbar blogg som jag besöker VARJE dag =))

Anonym sa...

Så fint skåp! Kan du inte visa mer hur du möblerat om? Blir så inspirerad av dina bilder och din inredningsstil.

Anonym sa...

Hej P !
Vill bara tacka för all härlig insperation du ger mig,jag blir så glad av din blogg.
Var är dina länkar? tyckte det var så kul att gå in på dom.
Ha en underbar dag
Mvh Malin

Anonym sa...

Vad är CHillN-te? Låter som klädmärket?

Norrskensnjutning sa...

Hej fina du:)Skåpet är verkligen vackert och passar bra hos er:)Visst längtar man till sol och värme då kylan kryper på,vi har haft -20 gr nu är det bara -6 gr idag.Du funderade om Jukkasjärvi ice hotell.Jag har inte varit där men bloggar om det varje år.Man har olika designade,inredda rum att välja på,finns även svit.
Man sover på renskinn och med varma kläder och varma sovsäckar blir det inte alls kallt,det håller en viss temperetur därinne hur kallt det än är ute.Är en upplevelse att se vad man kan skulptera av snö och is.Kika in på min blogg och se bilder,Varma kramar Ulrika från norr.

tinastina sa...

HEJ PÅ PHILIA!!!! JAG BRUKAR DAGLIGEN BESÖKA DIN BLOGG HELT UNDERBAR VACKER INSPIRERANDE SÖT FAMILJ MM IDAG NÄR JAG LÄSER DEN BLIR MAN VERKLIGEN FÖRBANNAD O LEDSEN VAD FINNS DE FÖR MÄNNISKOR?????
NATURLIGTVIS ENBART AVUNDSJUKA MEN FY F
SÅ STÅ PÅ DEJ JA VAD ÄR DET FÖR VÄRLD VI LEVER I
KRAM O MÅ SÅ GOTT DU KAN TINA

Anonym sa...

hej! Bara älskar din blogg... Va tråkigt att vissa människor beter sig svinigt mot dig!! jag tror dom e avundsjuka. fortsätt va som du är du är fantastisk.