måndag 16 januari 2012

MIN BEA & ETT TIPS

.
.
.

Påklädd Bea uppe i Trulles rum :) (Jacka, kofta och jacka RL och jeans från Lindex)





Bon Soir mes amis!





Jaha, vart tog denna måndagen vägen liksom??? Hade ju massor på to-do-listan men har barit hunnit med en tredje del...Hm

Nu ska Bea och jag i alla fall strax åka till Maxi och tokhandla och fylla kylskåpet med massa "lchf-gott"! Bär och goda ostar och youghurt och gott från charken ska bla shoppas. Hur är det förresten med mörkchoklad om den är typ 80% - får man knapra lite på såna kakor ibland? Någon som vet? (Svara ja pleeease:)

Men först måste jag tipsa om var man kan fynda barnkläder  och nu menar jag riiiktigt fina barnkläder just nu! Klickade hem lite preppykläder från Ralph Lauren till Bea häromdagen och det var nästan halva priset! Suuupersnygga:) En söt jacka, en kofta, en mössa och en blus + Uggs (som inte syns på bilderna) blev det och jag fann dem på Babyshop.se.





Bea "posar lite coolt med latten" :) (och nej hon lekte inte med mössa och jacka inne utan detta var precis innan vi gick ut;)



Jackan är sååå söt med små guldknappar! Skynda & fynda säger jag bara:)



Nu - till mataffären med två-åriga lilla sessan! Wish med luck:)




Önskar dig en fin kväll!



KRAM



25 kommentarer:

Dr Molly sa...

Hörru! Klart man ska få äta en bit choklad! Mörk choklad är full av antioxidanter. Om man inte får det enligt LCHFare tycker jag dom ska tänka om. Kramar

Casa of Mia sa...

Wow urfint, där måste jag gå in och kika, lycka till med handlingen kram

Stina sa...

Hon är så gullig lilla Bea.:-)

kristina - ingen vanlig dag sa...

Så fint på en söt liten tjej! Jag var också och handlade idag med min två-åring, det blir en hel del intressanta extragrejer i korgen när man ska betala :) Fast med en gnutta (läs stor) tålamod är det riktigt roligt!
Kram.

Anonym sa...

Så fine klær på en utrolig søt jente! Nydelig er hun!!!! Er sengetøyet som vises ensfarget hvitt, eller skimter jeg noe skrift i blått??? Ha en super kveld, og god tur til butikken!! Klem Siv

Anonym sa...

Så länge du köper mörk choklad på minst 70% ska det inte vara några problem!

LIVSGLITTER sa...

haha lite lite kanske, men inte en hel kaka! =D men nog tycker jag man kan få lyxa till det lite ibland med det bästa som finns, choklad! Mums!

Sofia PR sa...

Jackan är ljuvlig, undrar om det fins storlekar för en 12 åring? Kram

Anonym sa...

Vad har hon för storlek? Hon verkar väldigt stor för sin ålder, men det kanske hon inte alls är? Jättefina kläder!

Anna sa...

Yes yes yes du får äta mörkchoklad 70%! Jag har ätit efter lchf och ätit lite choklad varje kväll men på 10 dagar gått ner 4,5 kg så visst fungerar det:D massa lycka till och jag älskar din blogg! U go girl!!!

Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer! Så jag k a n alltså äta mörk choklad? Hurrey:)

Bea bus är en lång tjej. Lång och smal:) Fyller 3 i Februari och har strl 4 år i RL (som dock är små i storleken)

KRAM

P

Lene sa...

Super fin blogg! Her kommer jeg tilbake :)

Ha en nydelig kveld :)

Anonym sa...

Hej!
Såg det underbara radhuset som är till försäljning, helt i min stil!!
Jag undrar om nån vet vad de svarta bänkarna kan vara inköpta?? Finns eni hallen och en i vardagsrummet till matbordet.

Tack snälla på förhand!
Katarina

Annika sa...

Jackan var söt men inte hälften så söt som Bea!! Vilken goding!! Ha en fin kväll. Kram

Industri house sa...

Så fina bilder på bea, så söt hon är:)Klart du ska unna dig lite mörk choklad!Tack för att du delar med dig av ditt fina hem Petra!Här hos dig blir man alltid inspirerad när man kikar in, ni har sååå fint:))Kram på dig/jessica.

@my casa sa...

Läser precis Katrin Zytomierska´s LCHF bok
och enligt den är det helt ok med 80% choklad.
Prova den med salmiak i - supergod:)))

Anonym sa...

Hej!
Kan du rekommendera en bra lchf-kokbok? Tack för en inspirerande blogg och tack för alla tips! Hälsningar Anette

Anonym sa...

Det är galet att du ska behöva skriva hur stor eller liten din 3-åring är! Jag förstår inte vad det är som vissa läsare vill åstadkomma eller vilken stämning de vill skapa hos dig! Du har jättefina ungar, ett vackert hus och en finfin inställning till livet! Jag gillar dig och din blogg sååå mycket!

En annan sak som jag märkt är att du ofta garderar dig och förklarar dig i dina inlägg och jag tolkar det som att det är ett måste för att inte bli påhoppad, har ju förstått att vissa kommentarer inte är nådiga. Jag tycker att du ska tillåta dig att sålla hårdare bland kommentarer som du inte trivs med (du behöver inte kvotera in elaka gliringar bara för att menar jag!!! ;) för elakheter finns det alldeles för mycket av redan!

Nåväl, det jag egentligen ville var bara att sprida lite cyberkärlek så här en måndagskväll!

Ha det så gott och ta hand om dig själv och din fina familj<3

Therese

Martina sa...

Hon är så söt din lilla dotter... Ha en bra dag.

Anna sa...

Haha jag trodde vi skulle få receptet på din beasås...!! :)

Anonym sa...

Hej!
Vill bara tipsa dig med tanke på din förestående NY-resa - Ralph Lauren kläder kan man hitta till en bråkdel av priset här hemma på outlets, ex Woodbury common. Ex: jag köpte en RL dunjacka för några år sedan på ovan outlet för 800 kr, hemma kostade den 6000 kr (säsongens kollektion). Det kan ju förstås vara idé att stötta handlarna här hemma också, en smaksak!
Tack för en finfin blogg!
Kristina

Anonym sa...

Oh, vad fin Bea är i sin jacka och mössa. Perfekt att få tips om net-shop med bra priser på Ralf Lauren nu när min "Gud-dotter" snart skall bli mamma! Där skall jag hoppa loss till lilla bebben.
Tack för en trevlig blogg. Den förgyller min dag!
Kram
Ulla-Bella

Anonym sa...

Hej jag säger ännu en gång annahallen.se en kanonblogg ang lchf, hon har skrivit 3 st kokböcker. Den sista boken har inte kommit ut men är på väg och heter lchf för familjen.
Mvh Jenny

Kaosredan by Åsa sa...

Som så många redan skrivit, ja det är OK med lite mörk choklad i måttliga mängder. Det konstiga är att jag njuter betydligt mer av 1-2rutor mörk choklad nu när jag kör LCHF än vad jag njöt av en hel marabou mjölkchokladkaka tidigare... Nu slipper man dessutom det dåliga samvetet som annars kommer som ett brev på posten efter sista tuggan!

Ät och njut!

PS Jag gillar din blogg, både bilder, typsnitt och layout!
/Åsa

vilma//Vintro sa...

Vad gullig hon är! :)