söndag 8 januari 2012

SÖNDAGSKVÄLLSHÄLSNING

.
.





Liten kvällstrött Beabus i vagnen och jag på vår gata i stan. (Beabus har vinterstället från Pop och jag har skönaste jackan från Moscow, tröja och vantar Lexington och byxor Malene Birger)






Todeloooo!




Nu kör vi söndagskväll raringar! Det blir strax Kycklingpasta speciale (ska nog ta och lägga ut receptet på denna rätt - den är helt fantastiskt god!) och så ett gott glas gott rött till den:)

Turen till skridskobanan idag uppskattades nog av alla utom av just jag då...brrrr, vad jag frös!!!! Jag har fortfarande alldeles iskalla fötter och fingrar som nu sakta tinas upp i vårt varma casa (japp brasan är tänd och säkert 30 ljus och värmeljus + jag har varmaste ylletröjjan på:)

Vad har ni finingar gjort idag förresten???



Hoppas ni har det jättebra allihopa och att vi ses snart igen!



KRAM






11 kommentarer:

Liw sa...

heej... ser en skymt av din vag, du har säkert skrivit det innan men vilket märke är det? Är du nöjd? Är på jakt efter en vagn och det är ju en djungel!

Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Brrrr... Ja, visst är det skönt att få värma sig vid en sprakande brasa, när man är stelfrusen.

Kram Fröken Vit

Helena sa...

Låter som att du har en jättemysig kväll framför dig! :-) Jag har ägnat dagen åt småplockande här hemma, och dagens långkok som är en chiligryta som jag blev inspirerad att göra efter att ha ätit en så himla god sådan på Köttbaren i Stockholm. Jag hoppas att min variant blir ätlig. ;-)

Philia sa...

Hej Liw - Ja att välja vagn är jättesvårt men jag kan verkligen rekommendera den vi har haft i några år till Bea. Det är en Urban Jungle Swift och det är en stadig trehjuling med lätt chassi, superenkel att ta med sig och, så klart, snygg!:)


KRAM

P

Anonym sa...

nämen usch, kalla fötter är inte alls kul! men du,har du inte dom där fin fina uggsen? är dom inte varma? har tänkt att klicka hem dom till mig..

BelovedbyLinda sa...

Mysigt dag men det där med kalla fötter brr!! Mysigt att komma hem till hemmet sen efter :)

Ha en fin kväll!

Kramar Linda

Anonym sa...

Låter som ni haft en mysig söndag, förutom på de kalla fötterna då såklart, känner igen det där :-)

Här hemma har vi haft kräksjuka på besök sen tidigt imorse, inge roligt alls :( men nu verkar Hugo må bättre.

Kram till dig

Anonym sa...

Kul att se dig lite mer relaxade och avspända här på bloggen! Trött på att alltid se dig göra reklam för en massa dyra kläder.

Ha en fin kväll!

Att vara någons fru sa...

Hur lyckas du se så sjukt fräsch ut hela tiden?! Heja dig.
Jag har mest åkt bil idag, nu blir det soffläge och True Blood.

Alexandra sa...

Vilken urfin jacka du har! Den skulle jag verkligen behöva här i Östersund! Idag har solen strålat från en klarblå himmel, det har varit 13 minusgrader men det var härligt i skidspåret!! Du, jag skulle så himla gärna vilja se ditt vårpiffade hem! MEN antar att du är som många av oss andra, allt går i vågor, ibland är de kläder som prioriteras och ibland skönhetsgrejer och ibland inredning (och allt som oftast barnkläder:), dom växer ju sååå fort!!) Eller? Hur funkar du?
Men jag efterlyser MEEER inredning, saknar när du inte visar och delar med dig av ditt fiiiiina hem!

Kram!

Casa of Mia sa...

Jättefin bild på er kram och trevlig kväll