måndag 5 mars 2012

FINA LJUS & TRÖTT RYGG

.
.


.


Klick, klick, klick och klick - var precis inne på HM´s Homesida och hittade dessa snygga ljus för nästan ingenting och ett gäng betälldes pronto:)




Tjingeling nya vecka!




Brrrr, kyligt värre denna måndag vänner! Fast ganska vackert när träden är så där riktigt frostiga som de är idag:)


Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 8 så att jag kan försöka få tag på någon bra kiropraktor som kan kolla på min rygg för jag känner att jag är såå himla trött i svanken och öm i axlarna - någon som känner igen sig i det? Samma känsla har jag haft ganska länge, nog sen senaste graviditeten med Bea om jag tänker efter, men nu är det lite värre än vanligt. Har ju varit hos kiropraktorn förut, bla med en öm höft en gång (trampat snett under löprundan) och det var så himla häftigt just den gången. Men lite vickande på foten hit och dit och några ryck så poff var höftsmärtan helt borta sen och jag hoppas på samma braiga resultat med min rygg nu!



Hoppas ni får en skön start på veckan idag så ses vi lite senare!



KRAM




.

13 kommentarer:

LIFE by TESS sa...

Ajaj, aldig kul med värk här och där. Själv har jag också lite ryggont och har funderat vad jag ska göra åt saken (byta madrasser el. bara inse att man börjar bli "gammal", hrmf) men det kanske är en kiropraktor som är lösningen;) Tack för måndagstipset!

KRAM

LIFE by TESS sa...

Ajaj, aldig kul med värk här och där. Själv har jag också lite ryggont och har funderat vad jag ska göra åt saken (byta madrasser el. bara inse att man börjar bli "gammal", hrmf) men det kanske är en kiropraktor som är lösningen;) Tack för måndagstipset!

KRAM

Madde sa...

Bra tips! Ska pronto gå in på H&M:s hemsida och också beställa. Om det finns några kvar nu......

http://livinganddreams.blogspot.com/ sa...

Var och sniffade på en massa goa doftljus runt om på boheme söder igår :)

Ja, usch tyvärr känner jag till rygg och axelbesvären alltför väl..

Rock your day lovely :)

Kram!

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Mitt vita hus på landet sa...

Hej!

Jag hade precis samma för några veckor sedan, jätteont i nedre delen av ryggen och värk i axlarna -det visade sig vara influensan för bara någon dag senare fick jag 39 graders feber...håller tummarna för att du slipper det för jag låg däckad med feber och ont i kroppen i 8 dagar :-(

Väldigt fina bilder på badrumsinspiration, du har bra smak!

Ha en fantastisk dag och lycka till med ryggen nu!!!

Kram Madelene

Anna sa...

Den längst upp till höger har jag här hemma. Alla de där var fina!

Anonym sa...

Hej!

Har exakt samma problem, sen barnafödande, jag går hos naprapat. Det låter som om det är ditt bäcken som behöver slitas till. Min smärta är också där vid höften och även känning i ljumsken. Helt rätt att du tar tag i det snabbt, då tillfrisknar du snabbast! Lycka till.

Att vara någons fru sa...

Jag är LIVRÄDD för kiropraktorer. Livrädd. Men visst tusan hjälper det!

House number 11 sa...

Låter inte roligt med värk! Hoppas att det inte är influensan likt Madelene!
Fint tips! Som alltid! Doftljus, mmmm!
Kram Jenny

Frida sa...

Tråkigt med ryggont! En naprapat eller osteopat kan göra under! För mig hjälpte en kombination av naprapat och att bara spänna nedre delen av magen, "knäppa skärpet" om du förstår?! Dessa muskler hade jag helt glömt av efter graviditeten och hade väldigt ont i svanken.
Lycka till och hoppas du känner dig bättre snart!

mitt liv som jag sa...

Värk i svanken känns igen. Jag hoppas verkligen att du får hjälp och blir av med smärtan, för det är väldigt energitömmande att gå runt och ha ont! Kram Jennifer

Helena - barnvakt på Lidingö sa...

jätte fina! jag ska också köpa några :)