söndag 8 april 2012

OVÄNTAT DRINKTIPS PÅ EN SÖNDAG

.
.

.

En av mina absoluta favvodrinkar! (Nu vet jag att mina vänner ler om de läser detta för jag de tycker att jag är såå cheesy med mina ständiga mjölkdrinkar som den ovan och Rosa Pantern men det är ju bara så gott:) (och bra är det med mjölk i drinkarna när man ska vara pigg alert mamma "dagen efter";)





Tjing på er raringar!






Nu har vi det riiktigt nice ska ni veta!:)

Vi sitter nämligen ute i lä i solstolarna och solar och spelar kort och drinkar drinkar, så fantastiskt trevligt så:) Eftersom Palmsöndag  är idag var förra söndagen så kanske det var därför jag kom och tänka på just palmer och sen Västindien och Aruba (där vi hade vår honeymoon ni vet;) och de otroligt goda Pina Coladas vi blev serverade på vårat tjusiga hotell! Har nog aldrig smakat något godare att dricka än dessa tror jag så därför gick jag in och rotade i köket och hittade faktiskt alla ingredienser som behövdes (Det brukar ju faktiskt alltid vara H som gör alla drinkar, han är super på det, men idag fick jag verkligen till det jag också...med bla en termos som shaker:).




Det som behövs! + en viktig sak till som alla har hemma - mjölk:) Så är det bra med lite krossad is i drinken, det sätter den där extra touchen (krossad is fixas genom isbitar i dubbla fryspåsar som man mosar med en kavel tex, eller en som i mitt fall med en gotländsk kalksten)


Recept på Pina Coladas är ju lite inviduellt hur starka man vill ha. Men det ska vara dubbelt så mycket Rom (typ 4 cl) som Malibu (typ 2cl). Sen så ska det vara lika mycket mjölk som rom (ca 4 cl), skaka detta med isen och fyll sen upp glaset med någon dl ananasjuice. Mmmm.



Sen så lyssnar vi så klart på bra musik :) Just nu är det Monica Zetterlunds bästa som går och oh my så sköna låtar hon gjorde eller vad sägs om denna? Kan man bli annat än glad + bara längta massor efter sommaren:)






Ha nu en riktigt mysig kväll!



KRAM









16 kommentarer:

Michaela - Mela Rooms sa...

Ååh vad gott. Jag gillar white russian. Men det jag verkligen föll för var det fina glaset! Jag brukar fynda vackra glas på second hand som jag serverar drinkar i när jag har folk hemma, och det ser bara festligt om alla glas är udda:D
Michaela - Mela Rooms

Miss Marie sa...

Palmsöndagen är söndagen innan påsk, men din Piña Colada smakar nog riktigt gått på påskdagen också! :) Älskar Piña Colada!

♥Linda♥ sa...

Mmmm, Pina Colada är en av mina absoluta favoritdrinkar med. Så sugen jag blev nu, tror dessvärre inte att jag kan rota fram ingredienserna till en sådan i mina förråd. Det får bli en tur till systemet och fixa till en annan dag. Njut du lite extra av din!

Anonym sa...

Det er ikke Palmesøndag i dag, men 1.Påskedag, hehe! God påske videre:-) Klem

Helena Helberg sa...

Låter som en strålande kväll! Tack för drinktips! :)

Anonym sa...

Älskar oxå mjölkdrinkar...vilken mysig kväll ni har.
Här ska vi äta hemmagjord pizza!

Kram Nina R

En blandad kompott sa...

Mmmm...en av mina favoriter med!

Emmeli sa...

Hej!

Jag vill tipsa om en nyöppnad inredningsbutik på nätet som har jätte fina saker i lite mer romantisk stil och varam härliga färger!
Vecka 15 har dom även ett erbjudande: handla för minst 400kr och få ett 9-pack med doftvärmeljus!

http://tittavadduhitta.se/

In och kika! =D

Anonym sa...

Klart att man vill "sola och bada i Pina Colada" Ha det fortsatt fint! Kram Sophia

Karin - AlicesMamma med 2:an i maggen :) sa...

Mjölkdrinkar är mumma :) Själv gillar jag den enkla Likör 43 med mjölk bäst!

Njut av semestern :)

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

*ler ...ni har minsann kvicknat till snabbt från magsjukan ...härligt. Hoppas ni fortsätter njuta ....längtar ännu mer efter min vecka på Gotland i sommar när jag ser dina inlägg därifrån.

Kram och fortsattfin Påsk till er!
Pernilla på Piazzan

LIFE by TESS sa...

Haha, här har du en till mamma som älskar mjölkdrinkar men oj så längesedan det var man skålade i just drinkar kommer jag på nu.

Njut er kväll!

Kram kram

Att vara någons fru sa...

Herregud vad det var längesen man sörplade drinkar :)

Beautifulosophy sa...

Pina colada är klart underskattad! Den blir nog snart trendig igen:)

Lifestyle By Lena sa...

Men va gott det ser ut, tack för receptet! :)

sandra sa...

Har du testat Teguila Rose med mjölk? Så gott! Fyran är godast för då bara det slinker ner utan någon spritsmak :)