tisdag 15 maj 2012

UPP & NER & IVÄG

.

.
.

Ja, jag var ungeför preciiis så happy som jag ser ut när bilden togs!:) På Charles de Gaulle-flygplatsen med lilla Beabus på väg till gaten strax innan take off... (bestulen, stressad och såå flygrädd. Det är verkligen hemskt otäckt att flyga tycker jag:S) Dagens var: jacka MDK, skor MDK, jeans Dondup (finns hos Tintinstyle), top Day, sjal Syster P (finns hos Country Dreams), linne Rosemunde och väska Mulberry.  





Todelooo Tisdag!







Denna morgon är vi hemma igen i vår lilla fina Småstad!:)


Först: tusen tack sötisar  för att ni delar med er av era erfarenheter i förra inlägget när det gäller att bli bestulen/skimmad. Tänk att ni är så många som också blivit drabbade och det är ju heelt galet att det ska vara så här enkelt att ta någon annans pengar eller hur!? Borde verkligen ordnas så att det krävs något mer för att göra det säkrare. Legitimation i alla butiker eller e-leg på nätet eller what ever, så här kan det ju inte vara iaf. (Som sagt, man får ju ersättning för det som försvinner men jag hoppas innerligt att kläderna som tjuven handlade för mina 20 000 kr på Victoria´s Secret och Macys skaver ordentligt...)

Hur som helst, senare idag ska jag åka till Stockholm för ett par möten och så måste jag fundera ut hur jag ska lösa en otroligt viktig sak. Känner mig inte helt tipp-topp just nu, stressad som tusan faktiskt, men hoppas att min vanliga glittriga och glada feeling ska komma tillbaka snaaart och att saker löser sig på bästa sätt!





Skatterna gör Paris flygplats igår! (de både älskar flygplatser och att flyga:) (Alla tre med överdelar+tröjor i vitt och blått från Ralph Lauren och jeans från Scotch R Belle/ Scotch Shrunk)



Ja men förresten, vet ni vad jag ska göra mer idag? Jag ska ju fixa superduperfin tävling! Vinsten är något designat och snyggelisnyggt och som jag myycket gärna skulle vilja ha själv här hemma i min trädgård....





Önskar er en fin tisdag tills vi ses igen!





KRAM







.

23 kommentarer:

Concept_By_Sarah sa...

Ja du är inte ensam om att vara flygrädd, samma här:-). Och inget kul att bli bestulen, gör en arg. Men får väl se det från den positiva sidan, finns ju värre saker här i livet och som tur är får du ju pengarna tillbaka! Kram

Beautifulosophy sa...

Har faktiskt tänkt på dig att du reser ganska mycket för att vara så flygrädd. Jag är ju själv det, eller framför allt har varit, har blivit mycket bättre. Lycka till! Men nu har du nog landat:)

Lifestyle By Lena sa...

Välkommen hem fina du!

Njut av dagen.

Kram

Anonym sa...

Välkomna hem <3
Hoppas allt löser sig på allra bästa sätt!!!
Kram kram
Mia fr Skåne
<3

livinganddreams.blogspot.com sa...

Hoppas ni hade det jätte skoj i Disneyland! :)

Mycket på G för dig, nu gör du oss nyfikna igen! ;) Ska jag följa med på dina Sthlms möten?! kan jag anteckna åt dig ;)

I alla beslut följ ditt hjärta och gör det som känns rätt för dig!

Välkomna hem!
Kram Tess

Camillas vita villa sa...

Hej!
Hoppas att allt går bra, enda fördelen med motgångar är att man växer som människa och lär sig saker. Ha det nu sååå bra.
Kram Camilla

@my casa sa...

Skönt att resan gått bra och att du är hemma igen,
ta det lite lugnt nu, försök stressa ner och ANDAS.

/åsa

Mary sa...

Kram till Philia <3 En riktigt varm och vänlig sådan får du, hoppas bekymren ordnar till sig. Det är jag alldeles säker på att de gör =) En sak som hjälper mig när jag ska flyga är att tänka på hur många hundra tusen plan som startar och landar exakt samtidigt som u och att din flygresa inte är annorlunda än alla dessa hundra tusentals. Att våga bara släppa taget och lita på att piloten gör ett bra jobb. Jag vet att det kan vara knixigt.

Hoppas du får en fin dag trots allt, det är ju sol och nu ska det äntligen bli lite lite varmare iaf ;)

VARMA KRAAMAR Mary

mimmie sa...

Usch jag hatar också att flyga, jag är helt inne på att varje gång jag sätter mig i ett plan ska just DET störta, huh!!

Förstår frustrationen, måste kännas jättejobbigt allting även OM man får tillbaka pengarna, bara den saken att gå igenom och fixa allting bara för att ett pucko inte kan skilja på mitt och ditt! Suck...

Skickar en kram och hoppas det känns lite bättre!

Anonym sa...

Håper alt ordner seg!! Hvilket merke kommer kofferten til Trulle fra???? Tenker det må være en perfekt bursdagsgave til min sønn..... Ha en fiiin dag!!! Klem Siv

Anonym sa...

Hej !

Ajj. Att bli bestulen är inte kul. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa.

Har en fråga till dig gällande din fina Mulberryväska. Vad heter din modell?

Ha en fin fortsättning på en härlig Maj.
Kram,Yvonne

Anonym sa...

Heeej!

Kul att du är hemma igen! Ser fram emot att få se fina bilder på ditt fina fina hem, har verkligen längtat efter det!

I vissa perioder känner man sig mer stressad, antingen så är det för mycket att göra eller för lite (eller får man någonsin för lite att göra?!). Hur som helst kan det i alla fall vara svårt att hitta balansen i vardagen. Och precis som jag, tror jag att det alltid finns saker du vill göra, men egentligen inte måste. Ibland måste man nog släppa på det ett tag, även fast det många gånger är roliga saker. Du har ju rest ganska intensivt nu också, kanske behöver du bara få landa hemma ett tag. Att organisera brukar vara det bästa mitt i kaoset..

Du är en inspirationskälla för mig! Är så sugen på att ta hjälp av dig för att styla min första egna lägenhet, kanske mailar dig gällande det. Fast jag vet inte om du göra såna uppdrag? Skulle vara så kul att ta hjälp av någon med samma smak och tycke. Man fastnar lite i "sitt egna tänk" annars.

Ha en jättefin dag och lycka till i Sthlm!

Mikaela i Uppsala

Pia/Lifeisssweet sa...

Tråkigt med visa-kortet! :( Hoppas att resan varit bra om man bortser från det!
Ha en bra flygresa!
Mvh Pia

Ida sa...

Usch ja..ibland får man ha lite sämre dagar! Hoppas du snart känner dig "på banan" igen! Kram!

Home of m sa...

Måste vara jobbigt att vara flygrädd. Härligt att du nu är hemma igen då. ;) Hoppas att strålande humöret snart är tillbaks och att allt löser sig snart.

Ha en fin fin kväll!

Kram

Anonym sa...

Hej!
Toppen att du orkar blogga fast du inte är på topp.
När jag känner mig stressad så vill jag helst inte möta en människa (hur trevliga alla än är). Så hatten av för dig! Du får ju faktiskt "sjukanmäla" dig någon dag då och då....fast det vore tråkigt för oss bloggläsare förstås!
Stora kram och tack för en super blogg <3

House number 11 sa...

Välkommen hem!
Kram Jenny

Anonym sa...

Hej

Välkommen hem till Sverige. Tack för att vi fått se så fina bilder från er resa i Frankrike, verkar vara helt underbart härligt. Ser att du har ett par snygga jeans som du skriver finns på Tintin style, men vilken modell är det? Dondup pants "baggy" eller lamboa. Tacksam för svar.

Med vänliga hälsningar/ Veronica

Anna-Panna sa...

Fy fan rent ut sagt för att råka ut för det där att få kontot länsat! Att sådana människor kan leva med det på sitt samvete, usch!

Hoppas som sagt att du får energi o mår bättre fortare än kvickt! :)

Ha det fint, trots allt...
Kram.

Anonym sa...

Längtar nyfiket efter bilder från Disney!! Kram/Anna

Tree sa...

So sorry about your NYC identity theft!

Hopefully all the good experiences you posted about your NYC get-away will eventually over shadow this awful one.

Mormorsglamour- pyssel och inredning sa...

Förstår att du känner dig ledsen. Även om det inte syns på kortet, du är lika fin som alltid. Det är alltid olustigt när någon gör övertramp på ens identitet.
Kram
Helena

Anonym sa...

Ååå vad tråkigt det där med skimmningen...(kan man böja det så?)... Men jag tror helt hundra på att plaggen som köptes hamnar på ebay el liknande och att det är fråga om organiserad brottslighet.. Jag tar ALLTID med mig kontanter när jag är utomlands och handlar bara på kort om det skulle vara ngt speciellt... Och aldrig i ngn restaurang eller taxi!!! Lite tips bara...