måndag 23 juli 2012

SOMMAR I SKÄRGÅRDEN

.
.
.



Blir det mer härligt klassiskt svenskt  somrigt än detta??? Vackra båtar med glada vimplar på Fjäderholmarna igår:)






Hej hallå nya vecka!




Man blir ju inte riktig klok på vädret den här sommaren!? Igår hade vi ju en ljuvlig sommardag och mös i solen och idag har vi bara 15 grader, typ storm + regn?:S Ja ja, ingen tur till stranden alltså utan idag blir det en tur till bokaffären istället för Lo Lo önskar sig lite nya läsböcker och det är klart hon ska få det! (H har börjat jobba första dagen efter semestern idag och det känns lite tråkigt faktiskt:()

Eftersom vi har en så grå dag idag så kickar jag igång den med lite färgglada sooliga bilder från igår istället..






Mötte upp härliga Valerie Aflalo på restaurang J och hennes lilla toksöta dotter:) Åh vad jag blir inspirerad och imponerad av denna duktiga snygging som driver sitt mycket framgångsrika företag Valerie samtidigt som hon är (en mycket mycket fräsch) småbarnsmamma och designar helt uunderbart snygga kläder! 




Och så åt jag så klart igår, maaassa gott som vanligt:) (men måste nog sluta snart! Oh my vad jag har ätit smaskigt denna sommar och yes, det syns också...)





Mys i skärgården på knarriga bryggor och doft av tjära i näsborrarna:) (gårdagens: byxor Hunky Dory, linne Rosemunde, tröja Chill Norway och allt finns på Tullhuset Västerås. Sandaler Scorett och väska Lexington Hvita Villan)





Mycket gott mumsas hela tiden som sagt...:)





Sen tog vi proppfulla fina Skärgårdsbåten tillbaka in till Nacka igen (vi chartrade faktiskt nästan en exakt likadan som vi åkte i när vi gifte oss:)





Vi hade en så himla mysig helg och vår underbara vän blev såå himla glad över det vi hade ordnat för henne och det värmer i hjärtat:) Viktigt att ta vara på de finingar man har runt sig!  Riktiga vänner som peppar och höjer varandra är ju det bästa som finns, en underbar känsla och jag är så glad att ni finns där allihopa!:)




Nej nu tar vi tag i denna nya julivecka och gör det allra bästa av dagen:)



See U later!



KRAM





18 kommentarer:

Maria - Wikers Liv sa...

Härliga bilder!
Fjäderholmarna är mitt och Mannen i mitt livs "romantiska mys-ställe" ;)
Ha en fin ny vecka!
Kram /Maria

seventeendoors sa...

Ja det här vädret.. Tur att vi hade solsäkrat med 10 dagar vid medelhavet i juni, och det kommer vi att göra nästa år också!
Ha en fin vecka!

Anonym sa...

Då kommer vi få se dig i mer Valerie framöver, spännande! Kan man bli snyggare undrar jag??! Dessutom just fött en liten bebis :O Underbara bilder från vår vackra vackra skärgård.. Kram Linda

Anonym sa...

Det här lever du/ni på läänge :) Kul att kunna glädja en fin vän. De där "chokladbitarna", åt man allihop, eller fick ni en var? ;) Svårt att motstå rensa hela fatet, så söta:) Ha en fin dag! Kram Sophia

Anonym sa...

Hej fina du!
Måste fråga dig som har flera par Primeboots. Tar du storleken som du normal har eller tar du en storlek mindre? De jag har frågat säger att de är så stora.

Vänligen
Stina

Anonym sa...

Ja, hon är verkligen snygg Valerie. Hon liknar dig faktiskt! Ha det bra!/ Lotta, Sundsvall

Att vara någons fru sa...

Visst har vädret varit skumt?! Jaja. Du & Valerie är bannemig snygga båda två.

Beautifulosophy sa...

Håller helt med, vänner är verkligen en stor krydda i livet och något att hylla. Underbara bilder du har! I Skåne idag har det varit heeelt magiskt väder, det är då man märker vilket avlångt land vi har när man läser om vädret hos er:) ha det bra!
Caroline

Miss.Gizmolina sa...

Vackra P.!

Jag måste bara berätta om min dröm som jag hade i natt. Jag var på besök, hos dig och din mann, i er stuga (?) som ni hade vid skärgården. Ni hade varit och shoppat den mest speciella fisk jag någonsin sett och sen, efter att jag badat, vaknade jag ! Ha ha :)

Ser ut som att du har haft en amazing weekend i Stockholm. Hotel J är ju bara det finaste ! och jag håller med dig ang. Valerie. Hon designar fantastiska kläder och den där klänningen i orange som du hade på dig häromdagen hänger här hemma hos mig också.

Önskar dig en super mysig kväll !

Kram !

Miss.G

Anonym sa...

Är det Pernilla med dig på bilden? :)

Anonym sa...

Är det Pernilla med dig på bilden? :)

En blandad kompott sa...

Fjäderholmarna är helt underbart...längtar dit när man ser dina underbara bilder!
Ja,det är verkligen något att hylla och hålla hårt i,vänner som finns där och stöttar en och gläds med...
Kramar

Helenas enkla vardag sa...

Vad vacker hon är Valerie,men det är ju du med! Idag var jag på Tullhuset och shoppade lite grann hos de trevliga tjejerna, synd att Kajplats 9 och saluhallen var stängda!

Min dotter vill ha en sådan där chill Norway tröja som du har, men det finns absolut inga att få tag i, strl xseller s (eller vet du. Mina sandaler från sorett klarade inte mina fötter av så min dotter fick dem av mig, men de är så fina!
Kram Helena

Anonym sa...

Tack för en fin blogg med mycket inspiration! En fråga, hade Valerie klänning på sig här ovan, eller var det kjol? Har endast sett att det finns klänning med det mönstret. Fint var det o nu har jag beställt klänningen ;) MEN jag undrar ändå om den finns som kjol? Hrm. Trevlig kväll! / Linda

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilka vackra bilder! Mumsa på och passa på och njut av allt gott och av sommaren!
Kram

Marina sa...

MUMS!, Dom där chokladpralinerna hade jag kunnat göra mycket för!!

Lovisa sa...

Behåll din vikt som du har nu ! Amazing :)
Du är inte tjock !!! Men kvinnlig och smärt-
Snyggt !

Anonym sa...

Where is your clock from?? The one you are wearing in this post? Totally fallen in love with it but can't figure out the brand!