måndag 9 juli 2012

VÄRLDENS VACKRASTE PARASOLL

.
.
.


Yes yes yes, äntligen fick jag tag på ett Baliparasoll jag med!






Bonsoir raringar!




Här ska det strax mumsas hemmagjorda BLT:s och klyftpotatis ute i kvällssolen men först måste jag ju visa vad som var i paketet jag hämtade idag. 

Jag kommer ihåg att jag visade ett pics på ett liknande parasoll med tofsar precis när jag började blogga för tre år sedan och har sett liknande på Gotland (men inte såna med bjällror och smycken) och nu har jag alltså ett själv och det är precis så fint som jag kunde tänka mig!







Såå fina handgjorda detaljer...




Läckert eller hur!? 





Och nu har jag faktiskt en liten fråga till er som jag hoppas någon kan svara på! Finns det någon slags impregnering som skyddar svarta tyger ute? Så att de inte bleks menar jag (vilket de ofta gör tyvärr)

Nu undrar ni ju självklart var jag fann detta snygga parasoll och det gjorde jag på en butik som heter Tofsar & Ting men jag tror jag knep det sista kanske:S Men det kanske går att beställa? (butiken drivs av en jättetrevlig tjej och som har maaassa vackert i sin butik enligt Emma som varit där. Massor med marockansk keramik bla som jag också är sugen på:)



Nu - dinnertime! 





KRAM




.

29 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Om du bara visste hur mycket uppmärksamhet mitt parasoll fått här inne i byn *s* Till och med på ICA fick det beröm. De ÄR vackra!

Anonym sa...

Phenomenal! I want the whole collection! )

Anonym sa...

Impregneringsmedel för båtkapell, eller jag vet inte:) Kram Sophia

inge sa...

Gorgeous it is so different to the normal umbrella I love the pretty details my new love.

frida sa...

Det är så vackert, har ett i samma färg faktiskt!

Anonym sa...

Fantastiskt vackert! Jag va precis inne på deras hemsida och kikade, mycket fint fanns där. Blev överraskad att butiken ligger utanför Helsingborg och att delar av deras sortiment finns i en butik i Höganäs hamn där vi bor. Tusen tack för tipset. :-)
Kram Ann-Sofie

Helenas enkla vardag sa...

Tittade på det parasollet i våras, men sambon var inte av samma åsikt som jag, så det bidde inget och nu är det försent! Så var glad att du fick ett av det vackraste parasollet! Kram Helena

Annika sa...

Vi har alltid överdrag på vårt parasoll när det ihopfällt. Annars kan solen bleka det så det sedan ser randigt ut. När det är uppfällt så bleks det ju över hela.....

Annika sa...

Vi har alltid överdrag på vårt parasoll när det ihopfällt. Annars kan solen bleka det så det sedan ser randigt ut. När det är uppfällt så bleks det ju över hela.....

Anonym sa...

Meeeen! Jag glömde visst säga att parasollet är superfint Kram Sophia

Jessica sa...

Superfint, impregniering som man har till Gore tex kläder har jag använt på vårat, toppen;) Till båtkapell lät ju kanon och att skydda det när det är ihopvikt.
VILL med ha;)
Kram

THE SUPER ORDINARY sa...

Hej Tjejer!

Parasollet finns även i Stockholm. Hos Mathilde i PK-huset b.l.a..

Om någon letar.. ; )

Fin Kväll!!

Lena - gott för själen sa...

Fantastiskt vackert och unikt!

Kram Lena

En blandad kompott sa...

Åh,vad fint!jag vill med ha och tipset om att det finns i pk huset måste jag bara åka och se i veckan....
Tack!

Unknown sa...

Galet vackert!

Kram Catta

Enkel stil sa...

Jag har sett ett i beige på Magasin 36, lika vackert! Om du får något bra tips på imprignering, snälla lägg ut det.
Kram Anita

Pärlan sa...

Fantastiskt parasoll! Verkligen drömskt!

Kolla in jakten på den perfekta kroppen! http://rikshospitaletsdiet.blogg.se/

Anonym sa...

Hej!
Jag hittade just precis din blogg och jag måste säga att jag älskar den! Så himla mysig och vilka fina bilder du tar! Ska definitivt titta tillbaka :)
Kram på dig!

Anonym sa...

Skydda det från sol och regn genom att fälla ihop och täcka över när det inte används. Annars bleks svarta tyger i solen, så är det bara... Bättre att välja ljusa parasoll om man vill undvika det.

Hemma hos Märtha sa...

Jätteläckert parasoll! Så gulligt med alla dekorationer. Vi sätter ett plastskydd över vår parasoll när det inte används.
Kram
Anne-Lie

Baking news to you sa...

Jätte fint! Tack för all inspiration du ger :)

Anonym sa...

Superfint parasoll men dyrt. Saknar lite bilder innefrån ert fina hus, behöver lite insperation.Gärna lite mattips också vore inte så dumt innför semestern. Kram

Jessica sa...

Det är ett superfint parasoll som kommer göra sig lika fint hemma hos er = )
men jag kände mest för att bara skriva att jag är så glad för att oavsett vilket humör jag än är på så piggar det alltid upp att titta in hos dig...vilket jag har gjort länge nu. Jag brukar vara väldigt positiv och glad och älskar verkligen livet och att jag är frisk...det är min pappa som är sjuk och har varit det länge nu, men idag kom det över mig efter att mamma kom hit på en liten fika o prata om läget som tyvärrinte blir bättre!!
Jag tänker tillbaka på ditt inlägg när du skrev om när ni bodde i Stockholm o flyttade till Västerås o dina tankar kring livet o det inlägget med ditt förra hus..det är så skönt att läsa lite blandat här inne ska du veta och oj vad du alltid inspirerar mig (idag är jag dock lite tårögd)...tack för du är du = )

Kram Jessica

Anonym sa...

Super läckert !!!
Någon form av vax för kläder skulle jag haft. Det har vi på vårat svarta parasoll och det har fungerat superbra !!

Hade gott
Kraam Julia

Life´s Silverlining and I sa...

Väldigt fint! Önskar också hitta något bra medel som behåller den svarta färgen hoppas någon har ett bra tips:) kram Nilla

Anonym sa...

Superfint! Såg att Artiklar på Feminggatan i Sthlm också har! Tack för inspiration! /Anna

Anonym sa...

Du är beroendeframkallande. Din blogg är helt enkelt bäst. En liten fråga, vilken storlek har du på din nya chillnorway tröja? Gillade den skarpt precis som det mesta du visar. Hälsningar Helene

Anonym sa...

Kjempe fin parasoll!

Men jeg lurer på hvilken modell er dine Tom Ford
solbriller?

Mvh

LN

tina sa...

Ett sådant parasoll hittade jag på en liten gårdsbutik utanför Arboga i en litet gårds butik med nya fina ljuvlig ting :)!!! Fanns både i vitt å svart det är KÄRLEK !!! behövde inte åka långt hihi ;)!!!
Kram Tina