torsdag 23 augusti 2012

KALT MEN INTE KALLT

.
.
.


.
Jag i mitt soliga vardagsrum denna morgon. Går hit och dit och funderar på kuddar och mattor och sätter mig på det nästan helt tomma golvet (soffa + matta + divan försvann igår) bland högar av inspirationsmagasins och bläddrar, full av lust att göra något lite nytt.





Godmorgon alla vackra!





Vad man blir lycklig och glad och varm långt ner i magen av att det finns så många fina människor där ute i cyber. Att Ni finns. Ni som märker när jag faktiskt inte mår bra av det som ibland sker härinne på nätet och som då skriver små rader för att jag ska må bättre. För att peppa och höja och trösta. Jag tar verkligen det till mig, all denna vänlighet, som en skön filt sveper jag den om mig! Ni är underbara tjejer och fantastiska mammor, var glada och stolta över att ni är just det. Inget är så fint som medsystrar och vackra vänner, alla Ni som förstår att vissa ord verkligen gör illa och som inte vill att andra ska utsättas för detta.




STOR KRAM TILL ER


P



28 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Du är så fin som delar med dig så mycket av dig själv, både glädje och sorg! Det gör dig så mänsklig så man tror att man känner dig!! Träffade finaste Emma i helgen och jag bara gav henne en spontan kram, för det kändes som jag verkligen kände henne! Det är likadant med dig!
Kram fina du!
Helena

Anonym sa...

Häftig bild! Du ser nästan ut som ett spöke...hi hi. Spännande det ska bli att se ditt "nya" vardagsrum sedan! /Lotta, Sundsvall

Bromans Bravader sa...

Roligt att få göra om lite. Alltid kul.
Stor stor kram till dig, blev så ledsen när jag läste ditt förra inlägg.
Kram Jannike

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jag förstår precis, eftersom jag själv var helt VANSINNIGT arg igår då en person tagit en bild på mina barn i min blogg och haft den bilden som en profilbild på familjeliv.se. Jag blev så himla LEDSEN och man kan liksom inte förstå hur någon kan göra så! Man är så hjälplös! MEN MAN FÅR INTE GÖRA SÅ!!!

Lika lite som någon kan vara dum och elak mot fiina dig och dina vackra barn! Alla dina barn är så himla fina och du är en fantastisk inspiratör för alla oss som tittar in hos dig och STORT TACK för att vi får göra det!

STOOR KRAAAM TILL DIG
Petronella

sofia sa...


Soffan du köpt är väldigt fin. Glömde att nämna den igår när det var annat som hänt.. Ska bli kul att se vad det blir! Kul att bara byta ut ibland, det är ju som garderoben. En ny årstid blir som bäst när man förnyar lite! I mitt hem händer det inte så mycket just nu men det händer dess mer på butiksfronten! Jag hittade många bra leverantörer på Formex och tror att jag funnit en lokal:) Du måste bara komma till Uppsala om vi lyckas öppna denna butik som varit en dröm under lång tid.

Lycka till med dina planer/ Kram Sofia

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Det skall bli himla spännande att följa framväxten av ert vardagsrum. Ta hand om dig!

Anonym sa...

Härligt att du låter på gott humör igen och hämtat dig efter peppning!

/Anna

Anonym sa...

Massa kramar till dig, du fina mamma och kvinna...Du är en förebild för många och det e det du ska ta med dig och inte allt skit som vissa sjuka människor kokar ihop... För är det någon som verkar vara en underbar mamma med underbara och trygga skatter så är det du....Ha en super dag...
Massa kramar från A i Skåneland...

TC sa...

Ursh ja ibland förstår man inte sig på hur människor kan vara så elaka.. Det finns redan så mycket hemskt i världen. Och det är så synd att inte alla vill hjälpas åt istället för att skapa en bättre värld. Ne fortsätt du att blogga som du gör. Och jag hoppas att du känner att du har mångas stöd. Sen till er som skriver såna hemskheter -Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Vet inte vem du är men oavsett hur ditt liv ser ut så blir det INTE bättre att trycka ner någon annan. Testa att sprid lite kärlek istället så kommer du nog snart se att ditt liv berikas så mycket mer!!!!

Sofie sa...

Vad spännande det ska bli att få se det nya!

Ta hand om dig, Petra!

Att vara någons fru sa...

All kärlek i världen till dig.

Anonym sa...

Hei Petra!
Fineste bloggen har du. Henter masse inspirasjon fra deg. Både interiør, mat, barneklær osv.
Håper du fremdeles vil legge ut bilder av de skjønne barna dine. Selv om jeg skjønner du blir litt skeptisk etter slike ekle kommentarer.

Er spent på soffa og tilbehør. :-)

Stor klem fra Norge,

Ellabella

En blandad kompott sa...

<3

Det ska bli väääldigt spännande
att se vad du ska göra med vardagsrummet...
Ta hand om dig och ha en bra dag!
Kramar

LIVSGLITTER sa...

Väntar med spänning att få se vad du skapar för nytt fint i ditt vardagsrum, är helt säker på att det kommer bli super fint! Stor kram

// Louise

Miss Tess sa...

All pepp till dej bästa Petra som är en sådan otrolig inspirationskälla. Superfina barn, fint hem och inte minst du själv som strålar.

Kram

Annas röda stol sa...

Hej jag följer din blogg.Du är duktig och sprider glädje vidare. Din blogg bjuder in till trevlig läsning. Jag har fått så mycket inspiration av alla dessa bloggar. Så nu har jag startat upp en egen blogg. Åh...det är så kul.Välkommen att kika in. Varma hälsningar Anna.

Lena - gott för själen sa...

Du verkar må bättre idag. Skönt!

Kram Lena

Anonym sa...

Hej! Skriver inte så ofta till Dig men är väldigt ofta "in" till Dig! Som jag sagt förr, Du är så himla mysig och ger så mycket här på bloggen till oss här "ute", så fortsätt i Din anda! Kram Anki i Sälen

Anonym sa...

Så fint skrivet!! Skönt att du mår bättre!! Avundsjuka o bittra människor bör inte få makten att förstöra, därför blir jag sååå glad när jag läser detta inlägg!!! Och du, så spännande att få göra om!!!! Läser alltid din blogg även om jag sällan kommenterar!! Din o Emmas!!! Kram Lisa S i Hviken

Anonym sa...

Så spennende med forandring - gleder med til fortsettelsen :)
Ha en superduper dag!
Klem, Lise

Home of m sa...

Ska bli så spännande och se hur du får till det i vardagsrummet.
Kram

Anonym sa...

Eva här hoppas du käner dig bättre o att dem som är elaka kan lägga ned.hatar såna som ger sig på barn... tyvärr är mkt ytligt i blogglivet man ska visa sig på ett sätt se ut på ett annat ha löshår o moderiktiga kläder uppdatera sig ofta o många har säkert hittat nya vänner o kan tjäna pengar på sin blogg men många blir tyvärr på hoppade.jag skulle stänga deras ip nummer .Må så gott kram Eva

Livet enligt Lindus sa...

Ska bli kul att se vad du kommer på för kul i vardagsrummet, är övertygad om att det blir snyggt!
Kan bara hålla med alla som skrivit tidigare. Vissa människor borde skaffa sig ett eget liv och inte skapa näthat och otrevlig stämning. Skönt att du känner att vi är många som gillar det du gör!!!

Anonym sa...

Kjære Petra!

Grattis med ny rålekker sofa!!!

Klem fra en som synes du har nyyydelige barn, fantastisk hjem og et stort hjerte som deler din herlige hverdag sammen med oss<3,

LOVELY FRIDAY

Anonym sa...

Härligt att du tycker att det värmer! Kul att kunna ge dig något tillbaks <3 Kram /Emelia

Anonym sa...

Trendenser.se har skrivit om ditt soffbyte på sin blogg./Malin

Anonym sa...

Finaste Petra! Läser din blogg varje dag och drömmer mig bort i den. Ditt upplägg i DIN blogg är fantastiskt och jag njuter av alla inlägg i den. MEN, jag blir så ledsen när jag läser att alla inte delar min och mångas uppfattning om att den är "feelgood", hur kan dessa människor bara ha mage att göra dig och dina nära illa....att de inte förstår vad de gör!? Vuxna människor som skriver sånt här....är för mig helt obegripligt! Varför läser de din blogg om de nu tycker att den är så hemskt? Skolorna har börjat och det pratas mycket om mobbing och utanförskap, vi ska stå som förebilder till våra barn och trycka på hur viktigt det är att vara snäll mot sina kompisar och klasskamrater....men vad är vi för förebilder när vi sen själva skriver och uttrycker oss rent ut sagt elakt mot varandra!? Vad ger det för signaler. Varför går dessa människor in på din blogg när de inte verkar gilla den, läs nåt annat då om det inte passar. Varför reta sig och uttrycka sitt missnöje på nåt som de inte tvingas läsa eller följa? Jag läser om ditt liv för jag tycker det verkar intressant och härligt! Du har jobbat upp dig och klarar av att leva på det, det är superb! Tänk att tjäna pengar på nåt man gillar och har som hobby! Sträck på dig Petra, du är värd varenda positiv kommentar här inne och varenda krona du tjänar på det (Om du nu gör det, det ju inte jag:))! Många med mig känner och säger sama sak! Det är OSS du skall lyssna på och fortsätta din stil och blogg för:)! Vi mår bra av den och uppskattar att du delar med dig!
Jag sänder dig här stora, många, långa styrkekramar! Fortsätt med det du gör och låt INGEN få förstöra det fina du byggt upp, här på bloggen eller i ditt familjeliv!
Kram från Elin

Anonym sa...

Brukar sällan kommentera här på din blogg (även om jag följer den dagligen) men, idag gör jag ett undantag då jag liksom många andra vill få säga att jag tycker att du är grym ;o) & din man och dina barn är ju bara hur fina som helst omän det är ditt hem jag finner mest intressant här. Tack för all inspiration du ger och hoppas du snart mår bra igen.
/Johanna