onsdag 3 oktober 2012

IL PLEUT

.
.
.




.
Tjejerna i husets "lilla gummistövelsamling" står framme i hallen redo för höstrusk! (och för att den är lite söt:) Märket är som ni ser Hunter och stora och små finns bla på Country Dreams och Tintinstyle)






Todelooo i regnet vänner!




Usch här har jag nästan lite dåligt samvete, jag är ju en såå seg bloggerska nu! Måste bli bättre på uppdateringarna pronto, inte sant???:S 

Här ska det strax mumsas Mc Donalds som är på igång eftersom vi har en krasslig person i la familia (igen) och lite "Donken" piggar ju alltid upp:) Tänk att man aldrig tröttnar på hamburgare? Mmmm, lika gott varje gång (även om min personliga favvo är Burger King, mmm)

Återkommer om en liten stund igen med vinnaren av Vichytävlingen! Har helt glömt bort att berätta vem det blev också...Sorry girls men bättre sent än aldrig, eller hur;)




See U later snyggingar!



KRAM






14 kommentarer:

Anonym sa...

Hur blev mattan? Väntar nyfiket på bilder.

Att vara någons fru sa...

Jaaa BK, det var hundra år sen. Deras cheddar-dip! M-hm.

Anonym sa...

Sött med gummistövlar på rad :) Men hur blev mattan?? Jag dööör en smula av nyfikenhet, är nämnligen också lite sugen på en sådan.. Kram Linda

Anonym sa...

Hur tycker du att den verkar krämen från vichy? Något du rekommenderar? Är på jakt efter ny kräm... Kram!!!

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Här i huset finns med krassliga små som fick gotta sig med Donkan. Mannen och jag hoppade över det. Myser till det med ett glas vitt och skagentoast ikväll till Dallas istället :-)

Och jag föredrar eg MAX men det finns tyvärr inte här.

Ha en fin höstrusk kväll!!!

Anonym sa...

I love Hunter :-) I min familj är det dock bara jag som har ett par ;-)

Anonym sa...

Hej!

Tackar såå för en härlig blogg, blir inspirerad varje gång jag kikar in!:)
Hade ju så klart önskat flera inlägg under en dag, men förstår att tiden är knapp ibland:)
Önskar er en fin kväll, trots krassligheten!
Kram!

MALIN sa...

Älskar också mina Hunter! Så snygga!

Det tråkiga är att mina har blivit lite vita efter att jag tvättade av dom och sen tog lite olivolja på (läste flera tips på nätet om det).
Någon som vet hur jag blir av med detta?
Vill ha dom svarta och blanka igen...!

Sara sa...

Älskar hunterstövlar. Kan dock inte ha dem eftersom skaftet är alldeles för stort på mig :-( Synd!

Anonym sa...

Hej P!

Har precis shoppat mitt första par Hunters! :)

Vuxenmamman sa...

Så gulligt....man blir nästan lite sugen på att få se en bild på er alla iklädda dessa!!

Anonym sa...

Jag vill också ha Hunter! Meeeen tycker de är lite dyra och det är ju så mycket annat man också vill ha... Fast det klart, nu har ju mina gamla gummistövlar gått sönder... Ha det gott! Kram/Yvonne

Lotta sa...

Hej!
Vill till er som är sugna på Hunters men tycker de är för dyra i Sverige rekommendera countryattire.com. Där betalade jag 700kr för ett par och det var ingen frakt!! Jättesmidigt! Det var en av HoP läsare som rekommenderade detta i en tidigare kommentar så nu för jag det vidare ytteliggare;-)) Kram Lotta

Annas vita hus sa...

Stövlarna från Hunter är ju så otroligt fina och klassiska! :) Jag kör med ett par gröna vanliga, de får funka tills vidare! Man känner sig ju inte lika piffig som om man hade haft ett par från Hunter, men de duger till en runda med vovven! :)

Vill skicka några kramar till dig Petra för att du verkar vara en väldigt fin människa! :)

Spännande att se lite förändringar i ert hem! Det har alltid varit väldigt vacker, fräscht och sådär härligt vitt och krispigt! Men förstår att det känns bra och är roligt med förändring! Snyggt blir det minsann! :)

Kram kram