måndag 15 oktober 2012

TÄVLING - VINN BORD FRÅN DAY HOME

.
.
.



God kväll raringar!




Nu är det dags för en ny finfin tävling, denna gång i samarbete med urtjusiga netbutiken My Tivoli, och det ni kan vinna är det mycket populära sideboardet Camp Table från Day Home som syn ovan. För att vara med i tävlingen ska ni 1. Lämna en kommentar som kort beskriver varför detta snyggeslisnygga bord passar så himla bra hemma hos just dig. 2. Gilla My Tivoli på facebook här!

Det går att tävla tom söndag den 21 oktober kl 12.



LYCKA TILL




.

375 kommentarer:

1 – 200 av 375   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Håller på att byta ut lite möbler och har sparat en plats för just det bordet.
Mvh
/ Inger

Anonym sa...

Detta underbara bord som jag trånar efter länge skulle passa perfekt hos mig. Vi har precis sålt vårt totalrenoverade hus och går in på nästa husprojekt. Tänk att få börja det nya husets inredning med detta bord. Det skulle kännas lyxigt! Tack för fantastisk tävling!

Elin Wedin sa...

Hej Petra, skulle så gärna vilja vinna detta fina fina sidbord då jag och min pojkvän flyttat till Uppsala som ungt par, fick toppenjobb och en helt fantastisk sekel-lägenhet. Allt föll på plats och vi har precis firat ett år tillsammans:) tack för din blogg vilken är daglig avkoppling och inspiration! /Elin

Martina sa...

Jag älskar detta bord men har ännu inte funnit utrymme i min ekonomi.... Utrymme för bordet finns dock i vårt vardagsrum, och som jag skulle uppskatta det!!! Tack för fin blogg och fin inspiration

Åsa Ahlforn sa...

Men åhhh jag har önskat mig detta bord i snart ett år! Det är såå snyggt eftersom det kombinerar klassisk stil med kryssen, det marina, skandinaviska, det asiatiska och det lite tuffa på samma gång!Detta gör att man inte tvingas hålla sig till en och samma stil i rummet utan kan blanda tex. både klassiska och asiatiska inslag utan att det känns rörigt! Jag bara måste ha detta bord!

Välkommen Hem! sa...

Det där finfina satsbordet skulle passa perfekt bredvid Herr Fåtölj och Fröken Fotpall här hemma.
Gillat på Facebook- check!
Håller alla tummar o tår!
Kram, Judita

Anonym sa...

Vilken tävling! Jag har trånat efter detta bord så länge. Vi har precis sålt vårt totalrenoverade hus och går nu in på nästa husprojekt. Tänk att få starta den nya inredningen med detta fantastiska bord. Det skulle kännas lyxigt!
Hälsningar Karolina i Fiskebäck

perler på en snor sa...

Det bordet var kjempefint, og jeg vil gjerne vinne!:) Jeg skal bytte ut litt møbler etterhvert, og vil gjerne ha litt mer sort innslag i interiøret.... derfor...HÅPE.... ;)

Martes atelie` sa...

Bordet står aller høyest på min ønskeliste. Jeg fikk sommerfugler i magen når jeg fikk se bildet.
Hadde passet perfekt da vi har bygd på huset og mangler noen møbler.Liker på fb.
Marte

Karin sa...

Har nyligen gått isär med mitt ex och lämnat vår fina lägenhet som jag lagt mkt energi & kärlek i. Ska nu köpa min första EGNA lägenhet och starta på en ny kula i mitt liv. Jag vill ha in saker med en själ i och som får mitt nya hem att bli mitt trygga lilla bo. Därför skulle detta fantastiska sideboardet vara så perfekt att få följa med i min nystart här i livet med sin elegans och enkelhet! kram

Daschans pert & inredning sa...

Såå fint! Googlat det många gånger =) Flyttar snart in i vår "fyra i stan" (uppsala)med lilla familjen så det skulle vara kanonkul att få plocka upp. Älskar Day och den svarta stilen!!
Kram Caroline

Anna N sa...

Åh, så snyggt!

Håller precis på att inkludera lite mer svarta/grå detaljer i vårat hem och detta bordet skulle passa perfekt! På bordet skulle jag ha en yvig kalasgrön palm i en patina silverkruka, min mormors stora antika kristallvas samt en glaskupa med stora vita snäckor vår dotter och jag plockat i Florida. Äkta kolonialkänsla! Underbart!

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Vilken fantastisk tävling!
Älskar detta bord som jag själv har här hemma, men skulle såå gärna vilja vinna ett till min kära dotter som önskat sig precis ett sånt läänge.
Som student sen några år tillbaka har hon tyvärr inte haft möjlighet att köpa sig ett sånt, så det vore fantastiskt kul om jag hade turen att vinna ett sånt till henne..:)) Passar bra nu när hon börjar närma sig sin examen också.

Tack för en fin blogg
Kram Susanne

Anonym sa...

Det jättesnygga och fina bordet skulle bli det som skulle bli det lite lyxiga hemma hos oss. Har redan en given plats mellan våra vita läsfåtöljer. Gillar förstås My Tivoli på Facebook. Hälsningar Lena Nilsson

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Bara för ATT det är det vackraste av vackraste bord som finns...älskar det ...och Tivolis facebooksida har jag"hängt " på sen den starta.*ler.

Kram

Pernilla På Piazzan

Petra Karlsson sa...

Jamen jag har ju trånat såå himla länge efter detta finfina bord och länge sökt efter ett liknande.Så länge att vi fortfarande är utan något sideboard och antagligen kommer att vara det tills jag hämtar ut högsta vinsten!! Kraaaam!

Anonym sa...

Hej hej!
Har suktat efter detta bord ett tag vilket skulle passa perfekt vid vår soffa. (Är Day fanatiker) För tillfället står där ett runt brickbord som vi tycker mkt om, men efter att vår son sprungit in i det härom dagen, så hänger nu ett ben på sniskan och går tyvärr inte att laga:(
Sonen däremot är hel:)
Vi skulle uppskatta en ev vinst oootroligt mkt.
Varma hälsningar
Sofia

Dagi Mara sa...

WoW!A great drawing! The small side table from Home Day would fit so well with my new black display case!

Best regards

Dagi

Anonym sa...

Hej hej!
Har suktat efter detta bord ett tag vilket skulle passa perfekt vid vår soffa. (Är Day fanatiker) För tillfället står där ett runt brickbord som vi tycker mkt om, men efter att vår son sprungit in i det härom dagen, så hänger nu ett ben på sniskan och går tyvärr inte att laga:(
Sonen däremot är hel:)
Vi skulle uppskatta en ev vinst oootroligt mkt.
Varma hälsningar
Sofia

Anonym sa...

Hej,detta bord är helt perfekt att ha som sängbord då vi nu har köpt nya sängar och jag har tänkt att göra en egen gavel genom att trä ett linnetyg över en vadderad träskiva.Typ er nya soffa:)Tänkte komplettera med en lampa från Jielde..Snyggt!
Hälsningar Camilla H

Marita Sod sa...

Gillat på fb!
Håller på göra om vårt vardagsrum(bytt plats på tv rum och matsal) I tv delen som nyss fått ett nytt soffbord skulle detta underbara bord passa som handen i handsken. Hoppas på tur. KRAM

Anonym sa...

Detta bord är lätt att placera i vilket hem som helst. I mitt hem ser jag hur bordet lockar till sig en vacker, rykande het tekopp som jag ställer ifrån mig bredvid ett vackert stilleben som redan pryder bordet. Jag sjunker ner i soffan bredvid och njuter.....//Malin

AnnLouise sa...

Jag önskar att jag hade ditt öga för inredning och "hur man gör" för att det ska bli så där underbart fint men ändå rätt avskalat. Ombonat men ändå inte plottrigt. Jag tränar och tränar, kopierar och blandar in egna idéer. Och just därför vore ett bord från DAY ännu ett steg i rätt riktning! Där på bordet ska jag prova olika stilleben och fina ting. Skapa med svart och vitt och kanske något blått?

Kramar

Anonym sa...

Finaste bordet som skulle göra mitt härliga hem ännu härligare! Skulle vara en perfekt förtidig födelsedagspresent till mig själv, då jag snart fyller år;-) tack för en fin blogg Emma i Hagby

Anonym sa...

Kan bara inte låta bli den här tävlingen.Jag brukar vänta lääänge med att köpa vissa saker.Jag tröttnar snabbt så när jag efter lång väntan och längtan fortfarande är förälskad.....då brukar jag slå till.Här har vi ett stycke godbit att vinna. Och det vill jag inte missa.Hemma hos mig kommer bordet att passa fint en längre tid framöver. Ja det var väl alles.
Ha en toppen kväll och har gillat såklart
Kramar från Annelie

annelie.labiad@gmail.com

Anonym sa...

Hej hej!
Har suktat efter detta bord ett
tag, vilket skulle passa perfekt bredvid vår soffa. (Är Day fanatiker) För tillfället står där ett runt brickbord som vi tycker mycket om, men efter att vår son sprang in i det härom dagen hänger ett ben på sniskan och går dessvärre inte att laga:(
Sonen däremot är hel:)
Vi skulle uppskatta en ev vinst oootroligt mycket!
Varma hälsningar
Sofia

klingas.blogg.se sa...

ååå vilken helt underbar tävling såhär på höstkvällen!! Jag hade gärna haft detta fina bord i vårt kommande hus som ska börja byggas nu, hade passat perfekt i vårt kommande vardagsrum! Tack för en härlig och inspirerande blogg som ger oss mycket inspiration till vårt nybygge! Önskar dig en fortsatt härlig dag:) /Camilla.S

Anna Bergström sa...

Jag vill vinna!! Har gillat på facebook och har nu hittat till en ny inrednings butik på nätet=)
Anna från Uppsala

Johanna sa...

Jag är med och tävlar! Detta bordet skulle bli pricken över vårat i här hemma i vardagsrummet. Då jag har börjat gå från det lantliga vita med skavda hörn till det lite mer mörka bohemiska skulle detta göra sig utmärk till både stil och utseende, för vackert bedårande är det!

my home and me sa...

Åhh! jag älskar bordet! Vilken lycka det skulle varit att ha ett av det vackraste borden som finns i sitt hem! Har spanat in det ett antal gånger...! Jag och min sambo håller på att renovera hemma för fullt för att få det precis som vi vill ha det. Men ibland kan man stå och stampa. Bordet skulle få igång suget igen och skulle verkligen passar i alla våra rum. Håller mina tummar på att det får flytta in hos oss. Tack för en underbar blogg!

Citymamma sa...

Åh det skulle bli så fint hos oss med just det bordet. Vi ska precis måla om och möblera om. Du är min insperationskälla :)
Tack för en helt underbar blogg.

Anna sa...

Hej Petra !
Detta Day bord är ju som ett vackert smycke
Passar mig perfekt i smak och tycke
Och sprudlande glad blir jag såklart
Om jag din vinst ror hem
Som är en trogen houseofphilia vän

Gilla på fb

Kram !

Unknown sa...

Wuhuuu, lekkert!!
Det hadde passet perfekt inn i mitt hvite og sorte hjem:)

Jeg blir gjerne med og prøver lykken, om vi nordmenn får være med da...??

klem Line

ps: jeg lånte et bilde av deg på min blogg i dag, men link tilbake til deg selvfølgelig - håper det er ok?

Anonym sa...

<3 Såå fint! <3
Jag och pojkvännen har precis köpt vårt hus, men det ekar lite än. Detta bordet skulle få det fint hemma hos oss!
Hälsningar Sandra :)

Maria sa...

Ååååh! Jag har en liten väggbit som står tom i mittvardagsrum. Någonting saknas men jag har inte hittat på vad detta skulle kunna vara. Det bordet borde bli alldeles perfekt!!! Gillar på Facebook!

Anonym sa...

Åå..jag har hur länge som helst önskat mig just det där bordet! Det är så fint, lyxigt och elegant!Just nu har jag inte ens ett soffbord och den skulle göra sig så fint där till de vita väggarna. Ett fint bord som man kan ha på så många ställen, så den dagen jag skaffar eget hus (studerar) då vill jag ha dessa godingar som sängbord! Lyckan skulle vara "astronomisk" om jag vann och det skulle kännas som ljuset återvänt efter alla motgångar som jag aldrig trodde jag skulle möta.

Tack även för en inspirerade blogg, gillar verkligen kombinationen av mycket vitt, lite svart, lite silver och härliga blå nyanser!
Kram Sofia Tholén

Evelina sa...

ÅH!! Jag har flyttat hemifrån för första gången för ca 2 år sedan och har inte riktigt fått till mitt hem så som jag skulle vilja ha det.. Men med det här bordet så skulle jag komma en bra bit på vägen till mitt dröm-vardagsrum (jag har en bild i mitt huvud eftersom jag äälskar inredning) Dock så är jag en fattig student så dessa DAY Home möbler är något jag bara kan drömma om.. Jag har många gånger försökt spara ihop till just detta bord men pengarna har fått gått till viktigare saker här i livet (min soffa gick sönder och det är ju inte det billigaste om man säger så) Men en vacker dag kommer det där bordet att stå i mitt vardagsrum och jag skulle bli så glad om det kunde bli mitt redan nu så när jag såg den här tävlingen blev jag alldeles till mig! Jag älskar klassisk inredning och DAY´s möbler, kuddar, skålar mm. är något utöver det vanliga, dem utstrålar verkligen precis den känslan jag vill att mitt vardagsrum ska utstråla en vacker dag! :) Din blogg är en toppen inspirationskälla!

Natasha G sa...

Min älskade bror har äntligen flyttat tillbaka till Västerås från Stockholm till en jättevacker lägenhet med utsikt över botaniska trädgården. Han jobbar mycket och har inte haft så mycket tid att ta tag i inredningen. Pö om pö bygger han upp sitt drömhem och jag vill bidra med det här fantastiska bordet som skulle göra sig fint var han än väljer att ha det i sin lägenhet. Ett bord som både kommer pryda hans hem och påminna honom om att syrran fixade det åt honom.. Jag hoppas innerligt att min bror vinner <3

Anneli sa...

Din blogg har inspirerat mig till att sälja all vår ek-inredning på blocket och börjat om på ny kula här hemma med inredning i vitt och svart...blir superfint! Även mannen hhar blivit mer inredningsintresserad! ;) Bordet från DAY skulle sitta som en smeck i vårt nya hem. Tack för alla schyssta bilder på din inredning, ger ny inspiration varje dag. :)

Anonym sa...

Hej!
Skulle hemskt gärna vilja vinna detta bord, anledningen är helt enkelt att det är gööör snyggt och skulle passa hemma hos oss:):)

Kram Tina

Alexandra Nilson sa...

HoP, detta underbart läckra bord skulle utan tvekan förgylla en inredningsintresserad ensamstående mammas hem och hjärta vars vardag består av jobb och ett busfrö på 3,5 år där just inredningsdrömmarna alltid tycks hamna sist på priolistan till förmån för sonens diverse behov. En tidig julklapp till mamma skulle därför lysa upp den kommande mörka årstiden med bravur! Tack för en fantastisk blogg! Kram Alexandra i Göteborg

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Ett vackert sideboard på rätt plats härhemma skulle verkligen lyfta vardagsrummet ett snäpp till. MyTivoli har säkert också något fint jag kan ställa på bordet. Gillat på FB, såklart. hälsn Victoria

anna sa...

Efter ett dyrt lägenhetsköp och blivit varslad på jobbet nyligen så är inte nya fina möbler prio ett, tyvärr. Även om jag inte har något i hallen just nu förutom en matta för tillfället så vill jag ha ett svart sideboard där. Som jag kan ha fina färska blommor i fin vas på, eller en massa härliga ljus nu under hösten o vintern! Kram

Anonym sa...

Hej Philia

Först bloggen-super!

Jag gillar att blanda olika stilar i mitt hem. Detta fantastiska sidobord, i min vision: Man ser konstruktionen på de stora järnbroar som korsar över havet, det strama skandinaviska och inte minst fjärran östern...Kan det blir bättre?...Just därför vill jag ha det..

Natali
gillat och klart på FB

Erika sa...

Åååå snyggaste sideboardet som skulle passa p e r f e k t i mitt nya ljuvliga vardagsrum som saknar den där lilla klicken av svart.

Tänk att dessutom få vinna och bli bortskämd för en liten stund. Det tillhör inte vardagen i en ensamstående mammas liv, oj vad glad jag skulle bli.

Hoppas hoppas turen är med mig!!!
My Tivoli har jag redan gillat ;)

Tack för en fin blogg, KRAM Erika

Anonym sa...

Jag & mina två barn har precis genomgått först mina 3 hjärtoperationer, sedan en separation från deras pappa, en 90mil lång flytt & sedan fick min älskade pappa lungcancer mitt i detta. Allt på samma gång!
2013 kommer bli rena semestern för oss :D

Nu har vi äntligen hittat boende här i Göteborg men det blev inte mkt möbler efter en 90mil lång flytt då jag vart tvungen att sälja av det mesta & bara ta med det viktigaste.

Nu får man börja om från början såhär vid 30 :D Men man får se det som ett litet äventyr det med!
Vet att du varit med om liknande & det känns kul att se vart du är idag, jag vet att jag oxå kommer vara på en bättre plats om ett tag :D

ÄLSKAR inredning, speciellt DAY som är min absoluta favorit tillsammas med HouseDoctor.
Jag älskar det asiatiska blandat med det industriella precis som du.
Det är såå snyggt!

Köpte precis en Kiviksoffa 3sits (efter inspiration av eran) & nu saknas bara soffbord, länge trånat efter det där så detta bordet hade bara varit så fint här!

TACK för en underbar blogg som inspirerar i både upp & nergångar!
Du är verkligen feelgood personifierad!

Kramar Jennifer, Oliver & Jade.

rosvikslyckan sa...

Det skulle vara underbart att få vinna det vackra bordet som jag trånat efter så länge. Håller precis på med att planera min hall som kommer gå i svart och vitt och det skulle passa perfekt in i stilen som jag vill ha. Stilrent med en dragning åt asiatiskt men ändå klassiskt. Det skulle bli så lyxigt snyggt och välkomnande, hoppas och håller tummarna så hårt jag bara kan!

/Jenny

Anonym sa...

Det skulle passa så himla bra hos mig eftersom min sambo hintat om att det inte får bli för feminint hemma..Det ursnygga svarta (och kanske lite maskullina) bordet skulle skapa fin kontrast till alla ljusa färger och runda former som vi i nuläget har!

Har gillat på FB! Kram!

Anonym sa...

För att jag BEHÖVER det;)urläckert!
gillar på fb
dojjan74@hotmail.com

Lena Albertsson sa...

Såklart jag vill vara med och tävla! Jag har en perfekt plats till bordet här hemma, en tom och lite småtråkig vägg som skulle piggas upp fantastiskt mycket av lite dansk färgring.

Gillar på Fb också!
Kram

Anonym sa...

Hej! Detta bord skulle passa perfekt i vårt vardagsrum där jag efter inspiration från dig målat om farfars gamla träsoffa i helblank svart(Gotlandsoffan). Matchar nog fint våra vita grangolv oxå:).Trodde aldrig svart skulle bli min färg..
Kram Therese

Katarina sa...

Vilken härlig tävling kastar mig på den.Vi håller precis på och ändrar stil här hemma och då skulle detta bord va "mitt i blinken" super läckert!
Gillat på fb.
Kram

Linda sa...

Det där bordet skulle trivas så bra hemma hos oss. Det skulle få bo nära en mörkgrå Howardfåtölj och bära mina tekoppar på kvällarna när lugnet lagt sig.

Sabina sjöberg sa...

Oj oj oj, Sicken tävling!! Jag och sambon skall precis i helgen här nu måla om vårat vardagsrum( efter mycket inspiration ifrån dig såklart) men det var så långt budgeten räckte.. Så vad hade inte varit roligare än att pimpa rummet med denna godingen?! Jag håller alla tummar och tår och självklart är FB fixat!

Emma isaksson sa...

Vi håller på att renovera vårat vardagsrum .Det ser för hemsk ut just nu ...och direkt jag såg bordet hittade jag en plats för det både i hjärtat och i rummet :-)

Helene Alm sa...

Äntligen en möjlighet att få till den sista perfekta touchen i mitt förhoppningsvis snart helt färdiga vardagsrum,kommer att bli perfekt:)

Unknown sa...

God morgon fina Petra!
Denna tävling vill jag inte missa då detta bord skulle passa mig som fisken i vattnet.
Ända sedan vi rustade vardagsrummet för ett år sedan har jag önskat mig ett litet bord av denna typ att ha vin min bloggfåtölj. Har där ett gammalt rangligt ikea bord nu, alltså varken det bästa eller snyggaste.
Ha nu en fin dag, kram Ing-Britt

Flickan på landet sa...

Wow, vilken skönhet detta bord är. Skulle passa som handen i handsken i ett hörn i vårt stora vardagsrum :) Har börjat våga mej på att ta in mera svarta detaljer i hemmet, det ger så vackra kontraster mot de vita väggarna....Nu får jag bara hålla tummarna :)

PS: Jag är en ny bloggläsare och tycker ditt hem är riktigt riktigt fint!

Anonym sa...

Behöver svart dramatik hemma, välkommen till Finland,

Mia

Johanna sa...

Denna skulle jag ha i mitt svart-vita kök tillsammans med två tolixpallar. Då kan man sitta där närande lagar mat i köket några stycken och ta ett glas vin:)

lotta sa...

Oohh myyy.....håller just nu på att fixa mitt hem ijust svart inredning, men med små medel .Men att få ha detta lyxiga bord hade LYFT hela hemmet.Håller tummar och tår att jag detta bord får..Kram

Anonym sa...

Detta ljuvliga bord, är så vackert att jag inte finner ord. ♥
Att vinna vore största lycka,
och att vårt vardagsrum med detta få smycka. ♥
Håller tummarna gör både jag och maken! Hoppas vårat svar faller er i smaken. ♥

/Malin

Anonym sa...


Denna vackra bord passar perfekt i mitt nya vardagsrum, titta bara på bilden här.


http://gittesp.wordpress.com/2012/08/05/sofa-status-samlet/

Ha en trevlig dag :-)

Anonym sa...

Åh, detta Camp Table! :)
Det passar egentligen i praktiskt taget varenda rum hemma hos oss, men alldeles extra bra i vår tv-/myshörna på övervåningen. Övrigt möblemang är ett "man-tager-vad-man-haver-hop-plock" som skulle knytas samman med sann stil och finess utav denna svarta skönhet!
Tack HoP och My Tivoli fön en finfin tävling. Nu håller jag tummarna!
FridaR

Lina von Gegerfelt sa...

Har gillat på FB! Vi håller precis på att göra om hemma hos oss där vi inreder ett nytt gästrum, tidigare fungerade det rummet som matrum men nu har vi slagit ihop så att vi har både tv och matrum i samma rum. Lite trevligare för gäster att hälsa på när man kan få ett eget rum och slipper sova på luftmadrass i vardagsrummet. Självklart behöver man ju en massa snygga möbler när man möblerar om och jag har verkligen trånat efter just detta lilla söta bord länge (precis som mycket annat snyggt de har hos MyTivoli), skulle passa som handen i handsken hemma hos oss där det mesta går i vitt, svart, grått (och så lite blått som hittat hem till oss på sistone). Håller tummar å tår! Tack för en inspirationsrik blogg! /Lina

Unknown sa...

Åhh, jag älskar det bordet, har ett från förut men hade planerat att satsa på ett till för att få "fengshui-balans" ;)!
Gillat My tivoli på feijan -Check! :)
kram N:)

Magdalena sa...

Nu vi vår första riktigt "egna" bostad införskaffat -
Lycka om jag då detta sidobord kunde fått haffat!
Skulle vara "pricken över i", det skulle också sambon tycka -
En perfekt möbel, elegant, med uppgift att vårt bo smycka!

Nu lämnar vi äntligen vår något sunkiga hyresrätt, flyttar till storstaden och vår första bostadsrätt! Dags att börja på nya kula, denna godbit hade verkligen varit en "spark i baken" att fixa lite nytt och fräscht!

Tack för en inspirerande blogg! Kram



Anonym sa...

Godmorgon! Gillat på Fb. Detta snygga klassiska sideboard har jag länge sneglat på...passar totalt hemma hos mig så klart!
Annsofie:-)

Erica Matsson sa...

Åh, vilket underbart bord. Efter 8 år i vårt hus har vi äntligen påbörjat en inglasad altan och där skulle bordet passa perfekt! :-D

Ha en härlig höst!
Kram
Erica M

Ireklint sa...

ett bord som skulle ge vårt vardagsrum lite mer "elegans" ! så herr bord, välkommen att flytta hem till oss!

Brunkullan sa...

Wow!
Det är en av mina drömmöbler!
Vi ska ju renovera och byta ut nästan alla möbler i vårt vardagsrum, och det bordet skulle passa klockrent in i stilen!

Då vi inte riktigt tycks få tummen ur att sätta igång med renoveringen, kanske en vinst av detta bord skulle ge mig en kickstart:)

Gillar såklart My Tivoli på fejjan!

Kram Susanne

Therese sa...

Hej,

en tävling som jag veeerkligen skulle vilja vinna.
I en svår och jobbig separation ska jag nu skapa mig ett nytt hem ifrån scratch och Day home-stilen mixat med vitt, lite ruffiga detaljer och lite vanligt Ikea är vad jag satsar på.
Det här svarta lilla bordet skulle bli så fint i min och lilla dotterns nya lägenhet. Och vinsten skulle helt klart skapa lite materialistisk lycka i den annars tuffa vardagen just nu.

Tack för en trevlig tävling från fina MyTivoly (gillar på fb).

Therese

Sofie Ödmark sa...

Har precis flyttat hemifrån och detta rackarns snygga bord skulle passa perfeeeekt i min lilla lya! :) Tokbra avlasningsbord som skulle få komma att prydas med många fina detaljer :) Skulle vara pricken över i:et här hemma!

Mvh Sofie

Anonym sa...

Hej! Åh, jag bara måste vinna detta bord :) har kikat på bordet sååå länge, och det skulle passa perfekt i vårt " nya" vardagsrum som vi bygger om. Vi ska byta ut soffor, soffbord, kuddar...ja det mesta :)
Älskar campingbordet som skulle få en alldeles speciell plats i vårt nya v-rum som vi så ser fram emot att fixa och styla!
Nu håller vi tummarna här hemma!
Tack för fin blogg, hej hopp.

Hälsningar Jessica

Anonym sa...

Wow vilken trevlig tävling..
Skulle bli super fint i vårt vardagsrum som håller på att få en ny makeover;)

Har gillat på FB

Kram

Ninnie sa...

Vi fick barn för 6 månader sen och trodde att vi skulle bo kvar i vår ganska stora öppna tvåa en längre tid efter. Ganska kort efter att vår fantastiska dotter hade anlänt så kände vi att det var alldeles för litet för oss tre + vår lilla hund så vi startade projekt "sökastörrebostad". Efter två månaders konstant letande, massa möten osv så bor vi nu i en fantastisk lite äldre lägenhet med högt till tak. Vi stormtrivs. Nu börjar i stället projekt "fyllautnyalägenheten"! Vi älskar inredning och håller alltså just nu på att inreda här hemma. Bordet skulle passa klockrent i vår passagehall bredvid en jättefin fotölj. Därför vill jag verkligen vinna!!:) Håller tummar och tår! Har gillat på fb! Tack för en härlig och glad blogg! Kram.

hanna.clavegard sa...

Hej..Vi bygger ett nytt hus på västkusen och bordet hade passar super i hop med mina Eames stolar och vårt stora köksbord i obehandlat trä.
VH Hanna

Anonym sa...

Jag skulle behöva ett snyggt litet bord att sätta min tekopp på när jag sitter och läser på höstkvällarna.
//Pia Bergstedt

Sandras Värld sa...

Jag gillar på fejjan :)

Vill så gärna vinna det där bordet. Vi har nästan precis flyttat till vårt drömhus & behöver lite fler möbler hihi! KRAM

Anonym sa...

hejsan!

Jag har nyligen separerat och behöver fylla upp barnens och min lägenhet.
Har gillat på fb.
trevlig dag
anna

Anonym sa...

Hej P!

Detta bordet skulle göra vårt hem till "Our tivoli". :)

PS. Gillar My Tivoli på Facebook.

KRAM M fr Sigtuna

Susanna D sa...

Detta underbara bord skulle passa super bra här hemma med Tine K lampa på!

Anonym sa...

Hej Petra,

Jag skulle äslka bordet **from the bottom of my heart**

Jag har alltid velat just den här bordet och skulle bli så LYCKLIG om jag skulle vinna det.

Det skulle passa så **briljant** bra i vårt hus!

Hälsningar,
Susanna H

Happy Hemma Huis sa...

Enkel :) Så då mitt hem kan se ut mer som din, fantastiska!

Odd me sa...

Har sökt i två år efter det perfekta sideboardet och här är det ju :D Passar perfekt i mitt vardagsrum som går i svart och lila med lite orientaliska influenser. Nu hoppas,hoppas,hoppas jag och håller alla tummar och tår för vinst! Och så har jag gillat på facebook! Kram, Marie

Happy Hemma Huis sa...

Enkel :) Så då mitt hem kan se ut mer som din, fantastiska!

Sara Sixten sa...

För att jag fullkomligt älskar det här bordet!
Tack för en trevlig tävling,
Sara

Sara Sixten sa...

För att jag fullkomligt älskar det här bordet!

Anonym sa...

Himmel, for et nydelig bord! Passer perfekt i min svart/hvite stue og lyse tregulv :)

Følger med på din blogg hver eneste dag, mer inspirerende blogg finnes ikke.

turid.lunde@applyleirvik.no

Lisa sa...

Men så passande.... =)
Igår kväll gjorde vi en liten rokad i vardagsrummet (ut med gungstol, skänk och "sommarlampan" och in med höst, massa ljus, kuddar och plädar) och vips så blev det en tom och trist hörna kvar. Detta bord skulle ju passa så väldigt bra just där... Nu håller jag tummar och tår för en vinst!

Gillar Tivoli på Facebook oxå!

// Lisa

Anonym sa...

Hej!! Åh detta helt underbara bord, ljuvligt! Är mamma ledig o har tyvärr inte råd men har tittat på det tusen gånger :) Tack för en härlig blogg :) kramar Linda

Johanna E sa...

Jag saknar ett litet bord att ha bredvid våra soffor där man kan placera en god kopp thé och lite smått och gott om kvällarna. Sådant som man gärna "lyxar till" med nu när det är mörkt och ruggigt om kvällarna.

Självklart gillar jag MyTivoli på Facebook!

Editor sa...

Det ser ut som en sammanfattning av vårt hem: ser stiligt ut, men sen ser man att det minsann är lite rörigt här och där. Som det ska vara, men syns sällan på bloggen!

Anonym sa...

Har ordnat ett nytt sov/allrum på övervåningen där detta lilla underbara bord skulle bli bra bredvid min säng.
/ patricia

Unknown sa...

Men åååååååhhhhhhhhhh, just det bordet skulle ju passa perfekt till mitt nyrenoverade lilla allrum på övervåningen (som inte har en enda möbel ännu). Gjorde ett inlägg om just vilket bord jag skulle vilja ha, men detta toppade just ALLT!! Brutalt snyggt måste jag säga, nu håller jag tummar och tår!!
Mmmmmmm, vitt från golv till tak har vi, in med två grå kivik-schäslonger, en liten kelimmatta kanske, och så detta bord, alltså WOW!! =))

Kramis på daj!
Catta

Unknown sa...

Tjillevippen...Jag ska inte behålla bordet själv om jag har turen,utan det ska isåfall bli en julklapp till ena svärdottern...;))
Å jag har gillat på FB..

KRAAAM å ha en ljuvlig dag!!!

Anonym sa...

Hej.

Älskar My Tivoli. Inköpslistan är lång. Detta Ursnygga Daybord skulle göra den lite kortare.

Maria.H.

Anonym sa...

1) LIKT EN SORGSEN TOM TEATERSCEN NÄR ALLA GÅTT HEM OCH BARA DEN ENSAMMA SPOTLIGHTEN LYSER KVAR, HAR JAG EN PLATS DÄR HEMMA.

EN PLATS DÄR EN VIT PLANKVÄGG MÖTER ETT RUSTIKT NÅTAT EKGOLV.

EN PLATS SOM STÅTT TOM I FLERA ÅR OCH SOM BARA LÄNGTAR EFTER LITE KÄRLEK, MEN DÄR JAG ÄNNU INTE HITTAT DET DEN BEHÖVER...TILLS NU.

DAY BORDET HADE GETT PLATSEN VÄRMEN, FORMEN OCH KÄRLEKEN, FÖR ATT BLI HEL & LYCKLIG IGEN.

2) HAR GILLAT MY TIVOLI PÅ FB SEN STARTEN! :)

***VARM KRAM NENA***

Marie W, Borlänge sa...

Har precis köpt en rottingfotölj från det stora blå-gula varuhuset. Den ska stå framför kaminen där jag ska sitta och värma mig i höst/vinter. Men jag saknar ett fint bord att ha kaffekoppen på. Åh vad passande det här bordet skulle vara.

Anonym sa...

Det här urtjusiga bordet är precis vad som behövs bredvid fåtöljen vi har i vår stora hall! Jag har letat efter något att fylla det tomrummet med men inte vågat drömma om detta bordet som är lite utanför min prisklass! Nu hoppas jag turen istället :)

Gillar på Facebook gör jag ju självklart också!

Kram och tack för inspirerande läsning varje dag :)
Jenny
jennylindberg@hotmail.com

Therése L sa...

Det här är verkligen bordet med stort B som jag suktat efter ända sedan jag såg det för första gången i ditt fina inspirationsgivande hem. Efter snart 1år som mammaledig(med ett ganska stort hål i ekonomin)så var det inte igår jag kunde unna mig själv något. Det här skulle bli julklappen jag aldrig skulle glömma!

Flickornas Mamma sa...

Åh jag älskar det bordet och hade nog hoppats att postkod-Rickard skulle förstått det och kommit och knackat på och hjälpt till lite med riksdalerna som behövs men nej, i gen Richard, Inget bord.
I vårt ny-uppfräschade vardagsrum har vi en plats defileras för detta bord så jag håller tummarna nu!

Men, jag som inte har FB... Får jag vara med och tävla ändå?
Ska jag skriva upp mig på något nyhetsbrev istället eller omnämna MyTivoly på min blogg?
Känns knasigt att exkluderas för jag bojkottar FB men ständigt kollar MyTivolys hemsida....

Varma hälsningar Maja
Http://rundvandring.blogspot.com

Anna P sa...

Ett nytt sidobord hade mer än gärna välkommnats i mitt lilla hus,
där jag som student bara kunnat lyxa till med ljus.
Som 21 är det fart och fest blandat med tentaångest och pest.
Man ska på nätterna vara snygg, när man helst på dagen bara vill få stanna hemma och känna sig trygg.
Camp Table från Day Home hade fått mig att känna mig som en prinsessa, och jag lovar att jag aldrig kommer lessna! :)

Jenny H sa...

Men självklart skulle just det bordet passa bäst hemma hos oss! Dessutom har vi en suveränt bra plats för det! Så jag hoppas på att det blir jag som vinner :)
Kram!

Therese sa...

halloj!

Detta skulla passa ypperligt hemma hos mig, dels för att jag håller på att göra om hemma och vill ha in nått svart mit allt mitt vita, och för att bordet är så rysligt snyggt!

Ha det toppen
Jag har gillat på facebook.

Maria sa...

Vem vill inte ha ett sådant fin fint bord! Hade passat som handen i handsken i vårt "bibiliotek" där vi ligger framför brasan i var sin skön fåtölj, men så är det inte mer här inne, ganska tomt alltså och ett bord att ha mackor och en varm kopp te på eller roliga magasin och blädra i hade varit toppen! Håller tummarna!!!!

Dronninghuset sa...

HEI,
superstilig bord. passet perfekt på stua vår ved det svarte pianoet. ;-)

ha en deilig dag,
TOVE

Anonym sa...

Hej,

Sedan ett uppbrott med min föredetta sambo bor jag nu ensam i det som skulle vara vår gemensamma lägenhet. Ett sovrum med en stor säng och två vita nattduksbord på varsin sida - som gjort för två!

Hur mycket jag än fixar och trixar så slutar det alltid med känslan "men om jag bara fick slänga ut ena sidan så att det inte känns så tomt". Jag vill att detta ska kännas som mitt, mitt, mitt..

Om Day bordet blev mitt skulle jag omedelbart ta bort de två gamla sängborden som helt och hållet står för sin "enkelhet" och byta ut det till ett ensamt bord på ena sidan som står för lite attityd och kaxighet i sin utformning - jag behöver lite sånt nu!

Stor kram

Mikaela i Uppsala (har tyvärr ingen blogg eller konto hos Google)

Feeling good by H sa...

Hei i fra Oslo!
Ville gjerne vunnet dette flotte bordet! Ikke til meg selv, men som presang til min kjære sønn. Han er nettopp flyttet inn i total-renovert loftsleilighet. Han har klart sans for design og liker den stramme, kule looken.
Stå på Petra, du er en dame med sans for Feeling good!

Bromans Bravader sa...

Ja men hurra, jag har precis köpt ett sådant bord och har vid ena sidan bredvid soffan som soffbord. Älskar det och är nu ute efter ett till som kan stå på den andra sidan av soffan. Ett perfekt soffbord där man får plats med lampa och lite allmänt pynt. Och så är det sjukt snyggt också.
Håller tummarna nu!
Jannike

Anonym sa...

Tjohoo vilken tävling!! Jag vill självklart vara med! Bordet har jag velat ha lääänge men alltid är det något annat som måste prioriteras. Älskar stilen och bordet skulle få bästa platsen bredvid vår nya soffa. Gillar My Tivoli på FB.

Kram från Anna-Lena i Stockholm

Anonym sa...

Men vilken läcker design! Det bordet skulle bli toppen i vårar fristående uterum som inte är riktigt färdig möblerat än. Ha en fin dag i detta underbara höstväder!! :)/ Jennica Svedberg

Anonym sa...

Ett perfekt bord till vår strandvilla vid kusten. Har länge letat efter ett bord som skulle passa med fåtöljerna vid brasan. Snyggelisnyggt helt enkelt!

Håller tummen hårt :)

Kram
Camilla Bergström

Charlotte sa...

Ååh jag skulle vilja vinna det bordet till vår övervåning där vi verkligen rivit ut ALLT. Efter mycket slit är det snart bara målning/tapetsering och inredning kvar! Det roliga med andra ord ;) Bordet är underbart, passar vår stil och skulle verkligen behövas där uppe!
Kram Charlotte

Anonym sa...

Vi har precis totalrenoverat klart vårat hus på 8 rum o kök + källare. Så flytten har gått från 3 rok till lite större. Men möbler har inte kommit på plats ännu. Detta bord har jag trånat och drömt om länge nu så det får mer än gärna flytta in.

/Kattis

VirrVarr sa...

Bordet hade passat perfekt i vårt hem som gått från ungkarlslya till stilkrasch i samband med samboskap till att hitta vår gemesamma stil på VÅRT hem.. :-)

Gillat på FB.

Kram Marlene


Camillas Romantiske hjem sa...

Hei:) Leser bloggen din hver dag, og finner masse inspirasjon her!!:) Jeg ønsker meg veldig dette bordet, mangler et sidebord, og har ikke funnet det "rette" ennå. Krysser fingrene for at jeg er heldig:)) Ha en FIN dag. Klem:)

Anonym sa...

I mitt mysiga fjällhus skulle denna skönhet vara som pricken över i. Tänka att sitta i snyggaste slitna läderfåtöljen och ställa ner sin kopp med rykande varm choklad med lite konjak i och en härlig klick vispgrädde på toppen.
Kram /Åsa i Umeå

Anonym sa...

Fantastiskt bord, det säger väl alt ;)
Gillat och klart på facebook.
Kramar Mia
mia.ason@hotmail.com

Anonym sa...

Att vara förälskad är ungefär samma känsla som jag har för det här bordet. Jag har länge gått och suktat efter just det bordet och har redan planerat vad jag ska ha på det (en snygg lampa samt en liten skål med fingodis). Om det skulle flytta hem till mig så skulle det vara en livslång kärleksaffär.

Anonym sa...

Därför att det inte är något bord, det är en BEBIS som ropar på sin mamma, och det är ju... JAAAAG!! hihihi :D
/Lina

SollenkrokaBy sa...

Precis vid min schäslong, bredvid brasan där jag brukar sitta när jag jobbar hemma med datorn i knät fattas ett litet lämpligt bord, PRECIS ett liknande det som tävlas ut, att ställa kaffekoppen på! Jag har letat länge efter det perfekta och tro det eller ej... Camp Table skulle vara perfekt! Jag håller verkligen tummarna nu för att just jag ska vinna.... Puss å kram

Anonym sa...

Ååååå gud vad glad jag blir. Ända sen jag såg det hos dig så har jag
undrat när jag kan köpa ett sådant. Och nu har jag en chans att vinna wiiii. Jo det hade blivit så fint här mot en vägg som jag tror kommer att passa. Jag tar efter dig för du har så himmla snyggt.<hoppas hoppas. För nu är jag arbetslös så nu kan jag inte spara till ett sådant.
Kram kram/Mvh/Niccan.

Anonym sa...

Hej vackra!!! Bordet,wow säger bara det!!!! Kram linda

Camilla A sa...

Detta bordet vore perfekt i kombination till de smuts gråblå väggarna vi har och Laura Ashley detaljerna. Det hade gjort sig klockrent i vardagsrummet som Sidebord med en snygg lampa och några domes på.

Nu håller vi tummarna på att det får flytta in hos oss, vilken tidig julklapp det hade varit :)

Ha det gott å tack för många bra tips!
Kram Camilla

Anonym sa...

Hej! Efter år av slit och boende i byggdamm börjar vi se slutet på renoveringen :) till jul flyttar vi in i vårt drömhem! Detta bord passar fint i vårt blivande sällskapsrum, en fin julklapp till oss som stått ut ;) kram från SF

Martina sa...

Detta fina bord har jag velat ha länge. Älskar Day Home <3

Överkalixtösen sa...

Bordet skulle passa perfekt hemma hos mig! Vi letar ett mindre och smidigare soffbord, som är lite högre. Min man har efter en tids sjukdom blivit rullstolsburen och vårt tidigare soffbord tar numera för mkt plats. Bordet skulle passa fantastiskt fint till min Howard soffa! Tack för en inspirerande och trevlig blogg.

Benita sa...

Det är såå snyggt och skulle passa överallt hemma hos oss :) Speciellt fint nu till hösten med levande ljus på och en torkad kvist i en fin vas. Håller tummarna och gillar Tivoli på FB redan! Kram Benita

Tessan sa...

Hej! Jag blev tipsad om din blogg för ca en månad sen och blev helt förälskad i dig och din blogg!
Jag och min sambo har för ett tag sen köpt vårt första hus.. Som för övrigt ekar på övervåningen då det fattas möbler. Och äntligen har jag lärt mig att älska andra färger än bara vitt! Detta bord skulle bli så fantastiskt snyggt på min ekande, vita övervåning! och du, tack för denna mysiga energi i din blogg!
/Tessan

Anonym sa...

Åh.. du har verkligen tävlingar helt i min smak ;)
Jag vill.. jag vill.. jag vill så gärna vinna detta otroligt smakfulla sideboard. Helt enkelt för att det är svart, snyggt och stilrent.

Gillat på FB!
/kram Malin Petersson i Veddige

Anonym sa...

Hej!
Håller på att renovera sovrummet och DÄR skulle detta bord bli pricken över i:et!
//Maria

Jenny - Hugos mamma sa...

Finns det hjärterum finns det stjärterum, & finns det ett rum som borde ha ett camp table från Day Home... så är det just hemma hos oss!;)

Stenmur & Gärdsgård sa...

Vilken fantstisk tävling!

Camp Table från Day Home vill jag mer än gärna ha bredvid vår fina vita soffa...

Med sin enkelhet, elegans och tidlöshet så är det ett riktigt snyggt smycke som skulle passa perfekt i vårt nya fina hus.

Stor kram till Dig Philia!

p.s Gillat på fb.

Ninelin sa...

JAG VILL VINNA!
DAY CAMP TABLE is my kind of label
Ihopfällbart är underbart :-)

Facebook LIKE

Mashalasmycken sa...

Hej!
Tack för fin blogg.

Älskar bordet som skulle bli en present till min dotter som gjorde slut med pojkvännen och flyttade tillbaka till mamma! Håller tummarna...

Hälsningar Mashalasmycken

Anonym sa...

Äh lägg av! Det är ju på min moodboard som jag stirrar på varje dag.*fingers crossed*
Fyller just nu vår rätt tomma övervåning med möbler och pynt, vill mysa till det och göra det varmt och ombonat. TÄNK om jag kunde vinna, då kunde jag lägga pengarna på den svarta Day brickan och Day lampfoten som också är på listan och övervåningen kunde bli klar liite snabbare än som nu när man får pussla ihop kronor. Bordet skulle stå tätt intill Strandmon fåtölj och pall från Ikea. Lammskinn från Gotland och en ännu obestämd golvlampa... //Frkglantz (På Instagram frkglantz)

Jessica sa...

Jag skulle verkligen beöva vinna det här ursöta bodet då jag behöver lite tröst i höstmörkret. Men gipsad hand och en begynnande förkylning behöver jag uppmuntran. ;-)

Unknown sa...

Liten blir stor så nu kan vi piffpiffa hemmet igen. Vårt nuvarande bord har sett sina sista dagar som är så fint dekorerat med små spår efter Lillans allsköna konstverk. Tack för en otroligt inspirerande blogg!!!
Kram Linda

Unknown sa...

Liten blir stor så nu kan vi piffpiffa hemmet igen. Vårt nuvarande bord har sett sina sista dagar som är så fint dekorerat med små spår efter Lillans allsköna konstverk. Tack för en otroligt inspirerande blogg!!!
Kram Linda

Anonym sa...

Åh vad exalterad jag blev av din fina tävling!! Jag håller på att planera för en makeover av vårt vardagsrum, och där står detta underbart vackra DAY bord högst upp på önskelistan! Tänk ifall lyckan nu vill infinna sig, så att detta bord får flytta hem till mig - då vore jag lyckligast av alla och skulle vårda det ömt! :o)

HAr nu gillat My Tivoli på FB!
KRAMAR JessicaE i Stenungsund

MiaC sa...

Tänk dig en mörk höstkväll, du kryper upp i skönaste fåtöljen med en kopp varmt te och en spännande bok. Du sträcker dig fram för att ställa ifrån dig koppen... men nej det gick inte för det saknas en väsentlig detalj... ett ljuvligt litet bord. Ja du förstår dilemmat va, här behövs det en "vinst" =) Kram på dig finaste.

Anonym sa...

1. Såg detta snygga bord för första gången på din blogg Petra och blev tokkär. Har varit nära att klicka hem det vid ett par tillfällen, men känt att jag inte haft råd. Något jag däremot har - är en plats som skulle bli helt perfekt att ställa bordet på.

2. Gillat!!

/AnnaB

Therese sa...

Vårt vardagsrum genomgår just nu en förändring och önskelistan på nya möbler är lång. Vore jag vinnaren av detta fantastiska bord kunde jag bocka av en av sakerna som jag trånat efter i väldigt låång tid!:)

// Therese, Göteborg

Emma sa...

Åh, vilken rolig tävling!

Jag har länge kollat på detta bord från DAY men har inte riktigt haft plats för det förut. Nu har jag precis flyttat hemifrån, till ett mysigt litet hus på landet och har tre rum att inreda. Detta bord skulle få stå bredvid min säng som ett nattduksbord med fina tidningar, en liten vas med murgröna i och bara vara alldeles underbart vackert. Såååå fint!

Anonym sa...

Med ett nyinrett tv-rum där hela familjen kan mysa skulle detta ljuvliga lite asiatiskt avskalade lilla bord passa som en smäck att ställa tekoppen på! Hälsningar Karolin A

Karin D sa...

Min svensson-snygga inredningsstil har drabbats av en 40årskris. Jag behöver tuffa till mig.

Anonym sa...

Underbart bord som kommer pryda sin plats i mitt vardagsrum! Har tittat på det länge men tyckt att det varit lite för dyrt, är ensamstående mamma med allt vad det innebär.

Har Gillat på Facebook!

Hälsningar
Ulrika B/Partille

Vitfärg och Kompost sa...

Jag har gått och drömt om detta bort länge nu....!
Jag har en tom plats i vårt vardagsrum som skulle få en välförtjänt ansiktslyft med denna snygging!
Hoppas på min tur denna gång1
Mvh
Katarina Häggström

Anonym sa...

Åh, detta bord!! Jag vill ge det till min underbara sambo, han letar och letar efter ett bord till sin gentlemanna-hörna! Så han kan sitta i sin vrå o läsa och dricka gentlemanna-saft! :) hoppas, hoppas, hoppas!!
Stor kram
Sanna

Anonym sa...

Åh, detta bord!! Jag vill ge det till min underbara sambo, han letar och letar efter ett bord till sin gentlemanna-hörna! Så han kan sitta i sin vrå o läsa och dricka gentlemanna-saft! :) hoppas, hoppas, hoppas!!
Stor kram
Sanna

Giesela sa...

Sååååå underbart !!! Fru, 2 barn, vovve, 20 mil till jobbet/dag, 285 kvm hus, total renoverat i ca 4 år, 3 st helgbarn varannan helg, stort intresse av inredning, NYTT kök på 55 kvm med en liten vardagsrumsdel ... Bordet skulle göra sig så fint hemma hos mig i min mys/läshörna ! Nu håller jag tummen på tur <3 Önskar dig en fin fortsättning på veckan ===> Kramis Giesela

Anonym sa...

Hår panik ska du aaaasoult inte ha jag klippte mig förra veckan och hade med bild på dig;) för juag tycker ditt hår är såå fint enkelt och smakfullt.

Anonym sa...

Som nybliven singel så skulle jag behöva ha något vackert att vila ögonen på... ;-)

Anna sa...

Vi håller på med en tillbyggnad av vårt hus och det bordet skulle bli så himla bra! Jag hoppas verkligen att jag har tur och vinner! MVH Anna

Anonym sa...

Hej!
Gillar redan på Fb!
Jag är mammaledig nu och har inte råd med det snygga bord som jag har drömt om länge så tänk att jag kunde vinna det.....Kram:)
Anna A

Anonym sa...

Välkommen att flytta till Visby du superduper snygga Day Table! Jag skulle bli ÅH så glad om du flyttade in hos mig, det är precis en sådan snygging som du som fattas här hos mig!
Jenny

Linda W sa...

Åhhhhh!!!

Det ör ju precis det bordet som jag velat ska flytta hem till oss i vår nypiffade soffhörna. Dör så snyggt det är men som student och mamma ligger ju fokus på vinteroveraller och sånt istället för supersnygga små bord!

Anonym sa...

Bordet från Day Home skulle passa sååå perfekt i mitt eget lilla tivoli här hemma! :) Kram Marita L
(Gillat mytivoli på fb sen starten!)

Emily Ödmark sa...

Åh det där bordet är ju bara sååå snyggt! Har sett det på din blogg flera gånger och bara drömmer om att byta ut det fula och slitna ikea bordet som står här hemma nu mot det där lyxiga från Day!

Är i inredningstagen här hemma och flyttar runt, säljer och byter allt ;) Du är en STOR inspirationskälla!

Håller alla mina tummar. :)

MVH Emily

Anonym sa...

Detta vackra, charmiga, stilfulla bord i all sin enkelhet skulle med säkerhet kunna bli starten för att ge mig den inspiration som i bland kan behövas för att kicka igång en förnyelse i hemmet!

LOVE

Vendela R

Frida sa...

Vi har precis flyttat in i ett 70-tals hus och nu ska hela interiören göras om, med möbler och allt. Din blogg är en riktig inspirationskälla för hur jag vill att det ska se ut hemma hos mig. Och bordet, vilken bättre möbel finns det att bygga upp ett rum kring? Tack för en bra blogg!
/Frida

Anonym sa...

WOW hvilken skøn konkurrence !!

Jeg synes dette bord er vidunderligt smukt og både moderne og klassisk, så det passer ind til mange stilarter.Jeg ville simpelthen elske at vinde det, da jeg er største fan af din indretning, og Day Homes produkter er fantastiske. Har lige smidt et gammelt sidebord ud, som ikke længere passede ind i den stil, jeg prøver at skabe, og netop dette bord har jeg været forelsket i, siden jeg så det hos dig første gang, og det ville være sååå flot en erstatning.

Elsker din blog - den inspirerer mig i høj grad, og giver mig lyst til at forandre herhjemme. :-)
Knus fra Lene DK.

Anonym sa...

För dess enkelhet och färg. Madeleine

Pontus Karlsson sa...

ÅÅÅÅ så underbart det är!

Tea&Tilde sa...

Hade passat som handen i handsken hos mig. Håller tummarna hårt;)
Jenny

Kristin sa...

Halloj!

Bor just nu i en etta med micro på vår övervåning medan vår våning renoveras - en total make over där jag helt enkelt snor massor av idéer från House of Philia. Så detta fina bord passar så klart in då i vår nya industrial chic stil!

Victoria Hemdahl sa...

Tänk vilken lycka! Vilken tokhärlig känsla! Vilken dröm! Helt fantastisk underbart det vore att få detta gudomliga bord. Efter att ha fått igång vardagen efter tre små härtan så har mitt "jag" kommit rejält igång med både inredning och klädstil tack vare din blogg.

Min dagliga rutin är naturligtvis att klicka in på My Tivolis underbara webbshop. Inspiration och Drömmar ger den mig <3

*Jag blundar * önskar att jag* blir utvald*

*kramelikram*

Anna P sa...

Detta bordet är verkligen så himla snyggt!! Vill verkligen vinna detta, har trånat efter det läänge!
Ligger hemma sjuk & då har man ju mycket tid att fundera på hur man vill göra om hemma! Detta bordet skulle passa perfekt hemma hos mig! (Skulle säkert bli frisk snabbare också:-)

Tack söta du för en inspirerande blogg!!

Bridgett sa...

Hej
Vi håller på att sakta men säkert renovera och inreda vårt relativt nyköpta hus till att bli precis så som vi drömmer om. Det går som sagt sakta på grund av barnafödslar och studier men vi börjar närma oss vårt mål... Detta bordet skulle passa perfekt hemma hos oss då det är just i stil med den inredning vi väljer. Vi önskar vinna det, det skulle göra oss jätteglada att komma ytterliga en bit mot vårt mål....:)
(Har gillat på FB)
Vänliga hälsningar Petra :)

Sanna sa...

Toksnyggt bord som skulle passa perfekt i mitt vardagsrum med lite snyggt pimp på som tex någon snygg skål, ett par tre stycken fina ljuslyktor och några glassiga magazine....
Hälsningar
Sanna

VivanDivanGoesFashion sa...

Ååå vilken fin tävling. Tack söta Petra och My Tivoli.

Bordet är såååå makalöst fint. Jag ser ju direkt vad jag skulle ha det någonstans och det är i hallen med en liten fin korg eller något på som jag kan lägga mina nycklar i varenda dag när jag kommer hem. Som det är nu får jag leta nycklar varenda morgon och den tiden skulle man ju kunna utnyttja till något bättre...:-) Sen skulle den ju bli ett så fint välkomnande till gäster som kommer in genom dörren och får ooooa och aaa lite över det superfina bordet :) Själv skulle jag mest gå och ooooa och aaaa lite mest hela tiden om jag hade ett så fint bord :)

Gillar sjävklart fina My Tivoli på FB

Kram
/Vivvi

Ulrica sa...

Vi har precis byggt klart vårt uterum och det här fina bordet skulle verkligen passa perfekt.Indredningen går i svart och vitt & det skulle vara så roligt att få överraska min sambo med detta efter alla timmar han lagt ner bygget.
//Ulrica

Marika hackam0re@hotmail.com sa...

Jag älskar den koloniala stilen i hemmet. Vi ska flytta in till en lite mindre lägenhet om en månad, och jag försöker verkligen passa på att byta ut så mycket som möjligt - som plånboken tillåter. jag ÄLSKAR DIN STIL och brukar leta fram gamla bilder från ditt hem för att hitta inspiration på hur jag ska inreda här hemma. Och till nya lägenheten har jag, tack vare din blogg, hittat massa jag skulle vilja ha - om igen - om plånboken tillåter.
Det här lilla bordet har cirkulerat en del på internet och jag älskade det från första stund. Att bara FÅ det skulle verkligen gör min inredningssjäl lycklig! :)

Design i tid och rum sa...

Hej
mitt svar på din fråga är att detta underbara bordet,skulle passa så bra till en som faktisk har svår ekonomin,älskar inredning och ingår i det tråkiga fas 3,på arbetsförmedlingen.
MVH Drazena

Anonym sa...

ÅÅååh vilken tävling! Jag har varit kär i detta fantastiska bordet länge men tyvärr inte haft råd med det. Jag har faktiskt två perfekta platser till det, sommarhalvåret vill jag ha det på min inglasade balkong mellan vilstolarna och vinterhalvåret skulle det få bo bredvid sofforna med lite smått och gott på!
Kram Veronika

Anonym sa...

Ååååh vilken tävling! Detta underbara bord har länge stått på min önskelista men tyvärr inte blivit verklighet eftersom inte ekonomin tillåtit det! Jag hoppas hoppas hoppas jag vinner (precis som alla andra då ;)).
Kramar Veronika

CONCEPT by JESSICA sa...

Åh det bordet har jag spanat in tidigare... Skulle vara så himla snyggt i vår lilla lounge hörna bredvid den svarta gjutjärnskaminen.
såklart gillar jag på FB..
Kram

Anonym sa...

Jisses vad det bordet är fint. Jo men det skulle passa in vart som helst hos mig, det skulle till och med göra sig ovanpå mitt köksbord så snyggt är det:)

Mvh Mia

Anonym sa...

Vilken bra tävling!

Bordet skulle vara en perfekt inredningsdetalj till mitt vardagsrum och göra rummet lite coolare och tuffare.
Jag skulle fylla bordet med härliga ljuslyktor så det blir mysigt så här i höstmörkret.

Ha en härlig dag.

Mvh Åsa

Anonym sa...

Studerar och har tre barn som just nu behöver få varma höstkläder i sina garderober. Då är det inte lätt att övertala mannen, som är totalt ointresserad av inredning, att lite pengar skulle behövas för att göra hemmet höstmysigt....

Åsa W

Livet sa...

jag har letat sidebord en längre tid men inte hittat något som jag tycker passar förrän jag såg detta bord. Unikt!

Hade varit perfekt istället för den stora fula lampan jag har bredvid soffan

Livet är Underbart sa...

Jag fullkomligt älskar det bordet och håller på just nu att spara till det. Det skulle passa så fint bredvid våran nya gråa soffa :)Håller tummarna för en vinst! Tack för en toppen blogg med massor av inspiration :) Kram Jenny

challan sa...

Sideboardens nr 1! Detta bordet skulle lyfta mitt vardagsrum och lyxa till min billiga soffa.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hej!
Bordet skulle göra sig fint som lite nytt bland lite lånat och lite arvegods. Gillar på FB och håller tummarna nu!
//Kerstin

Anonym sa...

Detta bord skulle passa så bra hemma hos min kära mamma! Hon letar efter ett snyggt bord till vardagsrummet! Och det vore ju en perfekt julklapp till henne!
Håler tummar&tår! Kram Jessica

Åsa Cannerheim sa...

ÅÅåååå detta fina bord har jag suktat på en längre tid då Day är en av mina favoriter och skandinaviskt vilket jag föredrar,håller på att gör om runt vår soffgrupp så detta skulle passa perfekt bredvid min Howard fåtölj och att ha läslampan och den goda koppen the på och bara njuta när dom små somnat :))

Anonym sa...

Hej! Som fattig student med enormt intresse för inredning kan detta bord passa perfekt in i min nya lägenhet! Hade passat perfekt i mitt vardagsrum och plånboken hade varit nöjd den också :-)
Kram och Hälsning G

Anonym sa...

Hej HoP!

Efter tjat om en ny soffa så länge, har vi äntligen beställt en dröm! Bort med fula skinnsoffor!! Detta bord hade ju passat så bra till vår makeover hemma!!

Gillar såklart My Tivoli på FB!

Kram
Charlotte

Anonym sa...

Vi behöver en touch av nåt utöver det vanliga och jag blev glad bara av att se detta finfina sideboard. Jag kommer hålla fingrar och tår och hoppas på att turen faller på mig denna gång.
Tack för en härlig blogg med underhållande läsning.
Önskar dig en fin dag!!
/ Cissi.

Annehem sa...

Jaaaa, detta vackra bord från Day home vill jag så gärna ha! Har tittat på det m å n g a gånger! Just nu sitter jag i
min fåtölj och vilar efter en lyckad operation. Känns så skönt att det är över och det finns så mycket att glädjas för, helst när man ser hur skört livet kan vara.
Camp table från Day skulle vara en fantastisk present just nu och passar perfekt i vårt hem.

Har gillat på FB (som Annette Anderson) också.
Tack för en bra tävling och fin blogg!

Annette

Anonym sa...

Jag har haft lite svårt att hitta min inredningsstil. Det har börjat falla på plats lite, mycket med hjälp av din blogg. Detta bord skulle passa så bra till min lilla hörna som inte är helt klar än. /Emma

Anonym sa...

Det skulle ju passa fin fint i mitt nya hem. Den 1 november får jag nycklarna dit efter att ha bott i flyttkartonger hos vänner och föräldrar i två lååånga månader. Kram från Ystad

Nina K sa...

Jag vill gärna vinna denna då den hade passat väldigt bra i vårt nyinredda lilla vardagsrum på övervåningen! Har själv tyvärr inte råd att köpa den men jag bara vet att den har sin plats hemma hos oss :)

Anna sa...

jag har ett relativt nybyggt hus och därmed ganska tomma utrymmen. det här bordet skulle passa som en smäck bredvid min vita soffa!! gillat på facebook

Anonym sa...

Det är väl inte så mycket snack om saken!!

VEM vill inte ha detta vackra bord!!

Skulle passa som handen i handsken i mitt hem!!

Så ja tack .. Det skulle va mycket välkommet hem till mig ..:)

Kramis!

Med vänlig hälsning, Helena E

Anonym sa...

Woaw, bordet skulle passa perfekt i vårt nya, 100
år gamla hus! Jag älskar det!
Tack för trevlig blogg//Jennyh

Maria Rantzow sa...

Ett bord som detta skulle jag så gärna vilja ha.
Hemma hos mig det hade passat väldigt bra!
Kanske i oktober tomten redan tittar fram
Ett bord från Day Home och My Tivoli kommer inte hos mig stå och samla damm.
På bordet kan jag en kopp te ställa och i soffan krypa upp
Läsa bloggen House of Philia, en massa nya tips få
Åhh vad lycklig jag skulle vara då!

Mari lönn sa...

Vem vill INTE ha denna sköning.den skulle passa som
handen i handsken i mitt nyrenoverade tv -rum.

Anonym sa...

Detta fantastiska bord! Inredningen i vårt hem pågår ständigt. Efter att ha bott i lägenheten i cirka ett år, börjar alla bitar falla på plats. Vi har den perfekta platsen för bordet: i vardagsrummet, under den stora rektangulära blå/röd/svarta tavlan, invid den svartmatta golvampan och bredvid den ljusbeiga Eilersen-soffan! Vänliga hälsningar, Johanna

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 375   Nyare› Senaste»