söndag 28 oktober 2012

TÄVLING - VINN EN KITCHEN AID

.
.
.



Jag har en och Leila har säkert flera och nu kan denna riktiga dröm-maskin till köket bli din också!





Tjingeling bloggisar!




Denna söndag har jag det superstora nöjet att presentera en finfin tävling i samarbete med Skånemejerier! Det du kan vinna är en Artisan 150 från KitchenAid i färgen Creme White, Black eller White och värdet på denna är 5300 kr (Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd) Du kan alltså vinna den bästa och snyggaste köksmaskinen någonsin!:)

Det du ska göra för att vara med och tävla är:

Surfa in på Skånemejeriers hemsida och leta upp din favoritprodukt i deras sortiment. Är det kanske mjölken med tillsatt protein eller deras Gratäng Créme?

Klistra länken till produkten i kommentarsfältet nedan och berätta varför just den är din 
favorit. EX: Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att det finns ingen godare ost!

Motivera varför just du ska vinna en Kitchen Aid! Skriv också vilken färg du önskar om du vinner.

Gilla gärna Skånemejerier på Facebook här (detta är dock inget krav för att vara med och tävla).



Tävlingen pågår till med söndagen den 4:e november kl 12.00 

(och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)


LYCKA TILL ALLA!


.

835 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 835   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice/

Frisk juice för hela familjen. Som frukostdryck, som ingrediens i smoothies eller varför inte som vuxendryck i en god svalkande sommardrink eller som isglass till barnen. Jag skulle såå gärna vilja ha en vit Kitchen aid, en önskan som inte kommer att kunna gå i uppfyllelse utan en vinst. Rose-Marie L.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Min favoritprodukt är helt enkelt och utan tvekan, SMÖR! Den bästa kryddan både i matlagning och bakning.

I vår familj försöker vi äta så naturliga produkter som möjligt. Att smör är en mejeriprodukt utan tillsatser som inte genomgår någon kemisk process, vilket tex lättmargariner gör, känns viktigt för oss. Smör är helt klart det livsmedel som vi har störst åtgång på här hemma.

Anledningen till att jag gärna vill vinna en Kitchen Aid är att jag gillar att baka, men gör det allt för sällan då det helt enkelt inte blir lika bra och gott när man skall stå o röra o knåda själv. Med en Kitchen Aid i köket kommer det inte finnas gränser för vad min bak-kreativitet kan skapa!

Marie

Anna Larsson sa...

Bak tokig som jag är så vart valet inte svårt vilken produkt jag gillar och använder mest för att få kakorna så goooda.. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
Smöret gör hela kakan tycker jag!
En fin vit kitchen Aid hade varit en superfin förtidig julklapp till mig själv :)
Kram Anna

Gabriella sa...

Här är mitt val. Fantastisk ost som gör den enklaste pastasåsen eller lasagnen till rena gourmetmaten.Älskar den!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Gorgonzola/. Håller tummarna för vinst då den knalloranga 70-talsmaskinen jag lånat från svärmor inte längre funkar trots reparationer med silvertejp...Jag önskar mig en offwhite/ Gabriella

Unknown sa...

Hela familjens favorit är Proviva som räddar magen i en stressig vardag:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Vinner jag en kitchen aid så får min bakande make den i 40-årspresent eftersom det ät hans högsta önskan.

Vit hade passat bäst i vårt kök hälsar Sara i Skåne.

Unknown sa...

Jag har valt Provova efterspm den räddar hela familjens magar i en stressig vardag: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Vinner jag en kitchen aid så ska min älskade, man som är så duktig på att baka få den (det är hans dröm att en gång få äga en kitchen aid). Vit hade passat bra i vårt kök hälsar Sara i Skåne.

Anonym sa...

Min absoluta favoritprodukt från Skånemejerier är Gratäng Creme Franska örter (http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Franska-orter/) - just för att den verkligen sätter guldkant på min vardag! Gratäng Creme Franska örter är perfekt till purjolök, paprika, kyckling och pasta - superenkelt vardagsrecept!

Jag har väldigt länge velat ha en Kitchen Aid i Creme White, dels för att den är oerhört snygg och skulle passa i mitt kök och dels för att jag hemskt gärna vill ha hjälp i köket med pajdeger, brödbakning och kärleksmumssmet!

Tack snälla,
Emelie

(emelie@mphotography.se)

Elin sa...

Hej!

Min favoritprodukt ur Skånemejeriers sortiment är den laktosfria vispgrädden; http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Vispgradde/.

Den är god och fungerar lika bra som vanlig. Perfekt för min känsliga mage, och ännu bättre för då kan jag fortsätta med det jag älskar allra mest, att BAKA!

Jag har önskat mig en KitchenAid i många många år nu och det hade varit så kul att få möjlighet att få baka med en! Jag bakar alltid, varje vecka, och det hade varit så roligt om jag kan fortsätta med denna underbara hjälp i köket! Om jag vinner väljer jag en i färgen "black".

Nu håller jag tummarna :)
Kram Elin Edvardsson, Osby

Tina Svensson sa...

Min favoritprodukt är deras juicer, men framförallt den tropiska: http://www.bloglovin.com/frame?blog=736828&link=aHR0cDovL2hvdXNlb2ZwaGlsaWEuYmxvZ3Nwb3QuY29tLw
Det finns inget som svalkar och släcker både törsten och sockersuget bättre än en riktigt kall BRAVO-juice.
Min mamma har lovar mig en Kitchen Aid i bröllopspresent. Tyvärr ska mannen i mitt liv aldrig gifta sig och då heller inte jag vilket betyder att min mamma aldrig kommer få ge mig en. Jag bakar bröd i snitt en gång i veckan och står och sliter med degkrokar på min elvisp för att få ihop degen. Om jag hade en Kitchen Aid hade allt mitt brödbak gått mycket smidigare och jag kanske skulle våga starta den där surdegen jag har funderat på länge nu. En i färgen Creme White vore perfekt till mig och mitt kök.
/Tina Svensson (tinas_89_@hitmail.com)

Maria sa...

Min favorit http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/
Den är min favorit och ätes nu för tiden väldigt ofta, har tidigare varit lactosintollerant det försvann helt plötligt efter min graviditet. :) Förr om åren fanns nästan inga lactosfria produkter så jag äter igen alla år utan goda yogurtar :)
Vinner jag önskar jag gärna en vit.
// Maria

Sonja sa...

Oooooh! Yes!!! I wanna win this wonderful Kitchen-Item pls!
I need to have a white one, because I like this wonderful design and like to just viewing it!

Greets!
Sonja (Vienna)

Ny på Bloggen sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice/ vi har alltid bravos goda juice hemma och det är verkligen ett måste till helgen så man får sin lyxfrukost. Just nu sitter jag och ser ut över en sån röra som jag har hemma. Flyttkartonger, verktyg, tapetrullar och allt möjligt att snubbla över. Men det gör alls ingenting för imorgon hämtar vi hem vårt kök. Ett alldeles nytt kök ska vi få här hemma och vad skulle inte då vara det absolut finaste att ha på köksbänken om inte en kitchen Aid. Jag skulle önska mig en svart om jag vann. // Anna o anna_olsson86@hotmail.com

elin sa...

Jag älskar skånemejeriers proviva produkter http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

När jag hade olidlig magkatarr kunde de lindra och efter ett halvår kunde jag leva utan medicin, bara utesluta viss mat bland annat juice MEN jag kan njuta av provivas juicer istället!
När jag är dålig är det nyponsoppan jag lever på och sambon på blåbärssoppan!

Jag älskar att baka och drömmer om en Kitchenaid för att kunna avancera det en aning och för att det helt enkelt skulle va sååå snyggt med en vit skönhet i köket!

Tack för bästa tävlingen!

Susanne Dahlén sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-Apple-Mandarinjuice/
Min favorit är Apelsin-Äpple-Mandarinjuicen för att den är full-laddad med vitaminer och har en smak som hela familjen älskar!

Isabelle Z sa...

Jag älskar skånemejeriets yoghurt och speciellt denna sort http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Vaniljyoghurt/
den är ekologisk vilket är viktigt för mig och har en underbar vaniljsmak som jag gärna äter varje morgon med lite bär och valnötter samt lite honung. Smaken påminner om min semester i Grekland där yoghurt var ett givet alternativ på menyn!
Jag älskar att baka men eftersom vi precis flyttat till en lägenhet där renovering pågår för fullt är mina armar väldigt trötta och skulle bli väldigt tacksamma över att låta kitchen aid ta över knådningen, gärna i vit färg!

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51330&prod=v&prodt=Ekologiska
O valde vanilj yogurten som vi alltid använder i våra morgon smoothies, att starta dagen nyttigt, ekologiskt o naturligt är också en strävan att låta hela dagen genomsyras av detta:))

Mikaela sa...

Ooo vilken ljuvlig tävling...

Gillar på FaceBook med detsamma.

Min FAVORIT är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

En klassiker. Mjölk. Grunden till allt gott i mina bullar och bröd. Som även är pricken över i:et till kakorna.

Varför just jag skulle vinna en Kitchen Aid i färgen White? För att jag skulle spara mycket tid på att slippa stå och knåda mina degar för hand. O Philia HJÄLP mig nu. Att få det lättare att BAKA. Så jag kan vara världens bästa MAKA. Och låta barnen nybakt bröd få SMAKA.

Kramar Mikaela Hemma På Våran Gata I Stan!

Anonym sa...

Hej! Min favorit från skånemejerier är vaniljyoghurten http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt/. Toppad med lite frukt eller bär är denna en stående favorit hos hela familjen.


Att baka med barnen är det bästa jag vet,
att dega och kladda med olika slags smet.
Dessa små stunder är det härligaste som finns,
myspys med min lilla prinsessa och fina prins.
En stor hjälp i bakningen är denna maskin,
för att inte tala om att den gör köksbänken så fin.
Snart påbörjas så det årliga julstöket,
så vad vore bättre än en kitchen aid i köket!
Lussekatter, pepparkakor och annat blir home made,
med en fantastisk köksmaskin som denna kitchen aid.

PS. Min favorit är den vita.
/Susanna

mailadr: susanna_huuki@hotmail.com

Sara Östergaard sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/

Den godaste mjölken tycker jag som är uppväxt på landet och druckit grannens (mjölkbonde) mjölk varje dag. Tycker om den feta sorten just därför :).

Jag önskar mig en kitchen aid för att ge den till min man som är kock. Han har länge velat ha en sådan men vi har inte haft råd då vi är nyblivna småbarnsföräldrar. Hade varit underbart att få ge en sådan till honom och se hans min :). Man kan ju inte vara kock och inte ha en kitchen aid hemma :).
Om jag vinner vill han ha en cremevit.

Kram Sara

Helena Oscarsson sa...

Det är enkelt, finns bara ett val: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/
Jag och min familj är i Skåne hos bekanta en gång/år, då beställer jag alltid denna fil. Världsgod! Kitchen Aid, motiveringen är kort och gott att den tillreder och mycket vackert inreder! En ögonbrynshöjare!
Helena O/Umeå

stiinajohansson@hotmail.com sa...

Min absolut favorit är ju ett självklart val- Proviva! http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ För att det gör min morgon varje morgon.
Jag skulle vilja vinna en kitchen aid då jag har drömt om en sådan sedan jag flyttade hemifrån för tre år sedan. Dock är det mycket pengar och en riktig investering, en bra sådan! Jag och min sambo har diskuterat mycket om hur många pajer vi skulle göra om vi hade en kitchen aid, just nu är vi så trötta på kletiga händer samt att tvätta händerna i fem minuter för att bli av med all deg. Så snälla, rädda oss från våra kletiga händer och rädda våra middagar så vi kan göra mera paj- lättare!
Stor kram
Stina

Johanna Moström sa...

Jag gillar bäst http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ . Den finns i massa olika smaker och är både god och nyttig. Har räddat min frukost och lunch, ibland även middag...
Och jag vinner skulle jag vilja ha min Kitchen Aid i färgen white alt. creme white. Jag har en perfekt plats för den och jag skulle kunna baka sånt jag har dragit mig för. Mina kollegor skulle gödas :)

Skulle verkligen, verkligen vilja vinna!

Kram och ha en bra höstkväll!

stiinajohansson@hotmail.com sa...

En vit hade då passat super i vårat hem.
Kram Stina

Susanne Dahlén sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-Apple-Mandarinjuice/
Min favorit är Apelsin-Äpple-Mandarinjuicen för att den är full-laddad med vitaminer och har en smak som hela familjen älskar!
Om jag vinner en White Kitchen Aid så kommer hela familjen att glädjas åt den:
Mamma: gillar att baka, och framför allt - den är ju så snygg!!!
Pappa: lagar mest mat i familjen, kommer att använda den ofta, i allt från korvtillverkning till vispandet av smet till en perfekt Pavlova...
Lillasyster: är en hejare på muffins, som kommer att bli extra luftiga och goda med K A's hjälp!
Storebror: vill smaka på allt av det ovanstående...

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

En lagrad ost som verkligen är lagrad. Som en god pralin till efterrätt eller ett fantastiskt drink tilltugg.
Aldrig fel Alltid rätt!

En kitchenaid skulle inte vara fel, julbak och julmat till lagas i ett kick. Så att lussekatter och pepparkakor i adventstid kan njutas med familj.

Om jag vinner vill jag ha en vit

Anonym sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Lattyoghurt-Passionsfrukt-Persika/ därför att det är en fräsch o spännande smak. Jag har alltid drömt om en vit Kitchen Aid men med tanke på hur ofta jag bakar blir priset alldeles för dyrt. Nu kanske jag får chansen att upptäcka att jag kan bli en deltagare i Hela Sverige bakar.
Camilla Västerås

Emschen sa...

Eftersom jag alltid brukar säga att mjölk är livets dryck så var valet inte särskilt svårt. Givetvis väljer jag mjölk!
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/

Jag tycker att jag ska vinna för att jag äntligen har blivit med en bakyta i mitt kök men min nuvarande maskin är så dålig att alla bak misslyckas. Om jag vinner hade jag bakat kakor i skånsk anda med skånsk mjölk och skånskt smör. En Kitchen Aid i Creme white hade blivit mittpunkten i köket precis som en bra maskin ska vara.

Gillar på FB sedan länge tillbaka

maria hansen sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50036&prod=v&prodt=Ekologiska

mjölk till gröten, mjölk till oboy'en, mjölk till lasagnen, mjölk till kaffet eller teet, mjölk efter träningen. Mjölk varje dag till alla måltider och så många olika varianter det finns, toppen!

(creme white)

//Maria

Anonym sa...

Hej!
Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/ för att det är det GODASTE osten man kan tänka sig!!! Så smakrik och kraftig i smaken och i en sån bra förpackning också!
Jag vill gärna vinna en vit Kitchen Aid för att jag under så lång tid har önskat mig en sådan och inte haft råd till en.... Tänker att det blir så mycket lättare med julbaket och allt annat bak framöver...;)
Tack på förhand!
MVH Lina
lina.lundaskolan@hotmail.com

Anna Elisabeth sa...

Jag brukar aldrig vara med och tävla men den här tävlingen kan jag ju bara inte missa då den nästan är för bra för att vara sann :).

Jag bakar väldigt mycket till min mamma som är sjuk och som måste få i sig lite "extra" och piggas upp i vardagen. De produkter som jag helst använder är http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Hjordnara-Ekologiska-Vispgradde/ och http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ (hoppas man får säga båda) eftersom de gör bakverken helt fantastiska! Att vinna en bakmaskin vore fantastiskt och som jag skulle kunna "göda" mamma! :)

Tack för en fin blogg, du är en riktg inspirationskälla!

Kram Anna

Caroline sa...

Heej!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/
Min favorit är helt vanlig mellanmjölk men laktosfri! Mjölk är ju både bra och gott och jag är glad att det finns bra laktosfria alternativ och att den är från härliga Skåne, precis som jag!
Har länge velat ha en fin Kitchen Aid, eftersom jag älskar att baka men plånboken har inte riktigt haft råd med de... Snyggast är creme vit eller vanlig vit =)Hade blivit superglad om jag hade blivit ägare till en sådan!
Kram från Caroline i Skåne!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

Den här osten är hela familjens favorit sedan länge, vi handlar den varje vecka och vi gillar den lika mycket varje gång! Ingen riktig frukost utan den!

OM jag skulle vinna en vit ljuvlig Kitchenaid, skulle en stor dröm gå i uppfyllelse, denna underbara maskin där man verkligen lyckats förena form med funktion. Tror att mitt kök skulle lukta nybakade bullar jämt....mmmmm *drömmer och håller tummarna* :)

Hälsningar Jenny C

Anonym sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ eftersom ProViva varit min räddning sen jag fick magsår! Kan inte dricka något gott längre förutom just ProViva! Inget kaffe, inget rödvin, ingen juice..

Jag har drömt om en KitchenAid så länge jag kan minnas! En vit :-) Har önskat mig en varje födelsedag och julafton..men jag inser ju att det kanske är en lite för dyr present! Älskar att baka och jag vet att den skulle bli använd MYCKET :-)

Tack för en underbart inspirerande blogg och en grym tävling!
Kram Magdalena

Maria Öhman sa...


Maria Öhman;28 oktober 2012 18:40

Om ifall att,
så önskar jag mig helst en svart..
Tick Tack!

mvh
Maria Öhman
mimsons@hotmail.com

Elisabeth J sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/

Den bästa produkten, både till barnen och till all bakning! Oslagbar. Ger helt underbart goda kanelbullar, t.ex. Och en Kitchen Aid skulle onekligen hjälpa till med bullbaket... ;)

Önskad färg är svart!

Anneli sa...

Min favoritprodukt är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Ekologisk-Mellanmjolk/. Varför? Jo, för oss är det viktigt att våra vardagsprodukter är ekologiska och goda!
Motivering: Jag älskar att baka och gör det flera gånger i veckan men nu börjar min köksmaskin från 70 talet att ge upp. Plastbitar ramlar ner i degen och den låter som en gnisslande bil. Tänk att få baka med en ny, snygg och tystare maskin! Färg: vit.
//Anneli

Emmy sa...

Åh den här vill jag vinna!!!!!

Jag väljer helt klart http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/
Jag åt en maträtt hos en vän med fläskfilé och lite annat som var så hiiimla god och hon hade använt just den här smaksatta Créme Fraichen och sen dess så är det en favorit hemma.

Jag och min man fyllde båda 30 år i veckan. Jag har önskat mig en kitchenaid hur länge som helst men min man är inte riktigt med på noterna ;)(men är övertygad om att tillochmed han skulle bli sugen på att baka om vi hade en) Hur som helst så skulle det bli bästa födelsedagspresenten någonsin om jag vann en vit !

KRAM

Anonym sa...

Hej Petra,
Min son är laktos intolerant och det ända han dricker förutom vatten är denna http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice/. Jag undrar hur många liter vi köper varje vecka :-) tur att det finns två liters förpackningar.
Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha en vit. Jag har önskat mig en Kitchen Aid i flera år men aldrig fått någon. Den står överst på önskelistan till denna jul också men jag hoppas på vinst.
Hälsningar
Annelii

Nettskie sa...

Massor av godsaker på den sidan, här kommer en favorit: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-28-riven/ Passar massor av maträtter och perfekt att ha en påse i frysen "utifall att".

Motivering:
Snart dags för en massa härligt julstök
Med en Kitchen Aid slipper det bli en massa böj
Enkelt och snabbt hjälper den mig i mitt kök!

Önskar mig en vit som snö ;)

Anonym sa...

Hej!
Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apple-Apelsin-Passionfruktsjuice/

Hela familjens favorit! Dessutom kan man ha den till mycket annat, smaksätta cheesecake, drinkar och sås!

Jag vill vinna en kitchen-aid för det jag skulle bli så glad då! Varit min dröm sen "Mat-Tina" började på TV! :-) Jag älskar att baka och laga mat och den skulle hjälpa mig mycket i vardagen!

Kramar Alli H!

Mikaela N sa...

Min absoluta favorit i Skånemejeriers utbud är http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Godaste osten enligt mina smaklökar.
Vilken otrolig tävling som man bara inte får missa.I fredags arbetade jag min sista arbetsdag innan lillebror anländer och jag har nu hela 2 månader att spendera bakandes och va vore perfekt nu om inte denna Kitchen Aid,skulle underlätta betydligt.Om jag vann vore drömmen en White!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/ - Perfekt att göra goda och snabba grytor på.
En kitchen aid hade varit perfekt för oss då vår lilla skatt på 2½år nyligen har fått diagnosen gluten intolerans och kan därför inte äta de bröden som hon tidigare älskat. Tyvärr är inte de färdiga glutenfria bröden man kan köpa i butik något som vår dotter gillar, så nu är det bara hembakat som gäller. En Kitchen Aid hade verkligen underlättat vår vardag!
Mvh
Anna.P annaliljekvist(at)hotmail.com

Anonym sa...

Åhhh min absoluta favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/A-Fil/

Jag älskar den så otroligt god både till frukost, lunch eller mellanmål. När jag bodde utomlands så längtade jag så efter just filmjölk eftersom det är väldigt svenskt och detta är min favorit den står alltid i vår kyl.

Med en Kitchen Aid så skulle jag kunna baka i massor som är min stora passion och hobby har länge drömt om en Kitchen Aid i färgen vit.

Kramar Sandra

Anonym sa...

Glömde skriva att färg på Kitchen Aid spelar ingen roll, hade bara blivit såå tacksam om just jag vunnit ;)

Mvh
Anna.P (annaliljekvist(at)hotmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Spontant väljer jag proviva då jag tycker proviva drycker är underbara för en känslig mage!

Hade hemskt gärna velat vinna en Kitchen Aid då jag tror att den skulle kunna göra livet lättare för mig i köket just nu när jag går hemma med tre småttingar! Hälsningar Alexandra

Anonym sa...

Oj glömde välja färg! Vit önskar jag om jag har turen att vinna :)!
/Alexandra

hanna sa...

Jag gillar http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ allra bäst för att den smakar sa mycket, och här i Tyskland där jag bor nu finns det inga goda ostar alls :(
Jag vill vinna en Vit Kitchen Aid för att den kommer passa perfekt i varat nya kök som vi just beställt och som kommer byggas in den 5:e december!!

Alexandra sa...

WOOOOOOOOOOOOOOW!
Vilken tävling!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Jag är helt enkelt beroende av Proviva!( har blåbärssmaken som min craving)

I februari väntar jag mitt andra barn! Min första tjej, Nelly var rätt missnöjd med livet och hela första halvåret gick åt att bära henne..
Alla mina storslagna planer om att ÄNTLIGEN få tid att lära mig baka gick i stöpet men NUUUU kanske?
Håller tummarna för att tvåan blir lite mer nöjd men annars kanske kitchenaiden kan underlätta för mig i allafall:)
Spanade in några smarriga recept på Skånemejeriets hemsida!

En vit hade ju varit perfekt!

Kram från Alexandra i Östersund

Sandra A sa...

Min absoluta favorit är det riktiga smöret, för att det lyfter fram alla annan smak vid både bakning och matlagning.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Och varför vill jag vinna en Kitchen Aid? Jag har en själv som jag är såååå nöjd med. Men jag skulle vilja vinna en i färgen White och ge till min vän Sofia. För att hon är den absolut finaste människan jag vet! Hon är mamma till tre underbara ungar men lyckas ändå alltid finna tid till sina vänner. Det är alltid henne jag ringer, vare sig jag vill skratta eller gråta och hon har alltid de rätta orden.
Så, nu håller jag tummarna för att jag får ge henne en alldeles egen Kitchen Aid som jag vet att hon så hett önskar sig!

Sandra

Emmeli sa...

Hej, Har läst din blogg länge men är första gången jag kommenterar. Min man är från skåne så vi har mycket från skånemejerier hemma. Men vår absoluta favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/. Den bästa osten. Vår lilla kille är mjölkproteinallergisk så det blir en hel del bakande hemma (då det är väldigt skralt utbud på köpfronten). Har länge spanat på en kitchen aid så skulle bli jätteglad om jag vann. Kram!

Mamma till 123 sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Asens-Lantmjolk/
Är så klart min favorit...för en mjölk älskande familj som dricker litervis varje dag så är Åsens Lantmjölk ett naturligt val.

Jag vill så gärna vinna en Kitchen Aid, min tidigare köks asistent (efter min farmor) gick sönder vid det senaste bak tillfället, så en ny kommer väl till pass när det snart är dags för lussebullar och peppar kakor :)

Marika hackam0re@hotmail.com sa...

Jag älskar Proviva Mango http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ eftersom det är perfekt som morgonjuice, fikadryck, efterrättsdryck, törstsläckare eller som något gott när man är sugen på något sött.

Jag önskar mig verkligen en vit Kitchenaid därför att jag älskar att baka, men dessvärre blir det inte riktigt så mycket bakning som jag skulle vilja eftersom det oftast tar lång tid med knådning. Tänk att ha en medhjälpare i köket - som är TILL för att knåda?! Och mala och vispa och blanda... Åh, jag önskar mig en av hela mitt hjärta.

Sofia sa...

Frukosten kan vara dagens godaste mål; http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-naturell/
Med hemgjord müsli är bästa starten på dagen.
En Kitchen sid är en kombination av design, innovation och vardagshjälpmedel. Något att använda varje dag och som hjälper till att skapa det lilla extra!
En grå, hade varit en dröm i mitt nya lilla kök under utveckling!

Sara sa...

F.d Milko-älskande norrlänning som flyttade till Skåne för 4 år sedan. Nu finns det ingen godare mjölk än Skånemejeriers ;-) http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/

Och.. Jag skulle tokskrika av lycka om jag vann en white KitchenAid!!

sophie@ekstroems.se sa...

Hej! Min favvo är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/ -en standardprodukt vi alltid köper från Skånemejerier och använder till och i allt! En kryddig chili con carne eller lammgryta med en klick turkisk yogurt, i de amerikanska muffinsarna och lussebullarna för att göra dem extra saftiga och min personliga favorit: turkisk yogurth med en skvätt saft, hallon och valnötter, mums! Jag vill väldigt gärna laga mat med en svart kitchenaid, har endast hört kanonsaker om denna produkt och det har ju länge varit en dröm att laga mat med en sådan, inte minst eftersom jag har en 9 månaders tjej som behöver sin mat mixad och en stark drift att baka 3 ggr i veckan- minst ;-)

Therese L sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Matlagningsgradde/
Jag älskar grädde i mat och eftersom jag är laktosintolerant så uppskattar jag verkligen bra produkter som denna matlagningsgrädde som passar i alla olika typer av mat!!
Jag hoppas verkligen att jag vinner då jag älskar att baka och helt ärligt inte har ekonomin att köpa en egen Kitchen Aid. Jag har nyligen opererat mitt knä två gånger och är fortfarande inte bra, så tyck lite synd om mig (som jag gör ibland) och låt mig vinna en VIT skönhet!
Therese

Anonym sa...

Lätt, jag älskar mjölk valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/ Gärna till allt men helst till nygräddade kanelbullar som jag skulle baka betydligt oftare med en cremevit KitchenAid i mitt kök!
Kram Emma

Sandrak sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Ananas--Apelsinjuice/

Jag valde denna produkt för det är min favorit juice och och ett glas av denna juice på morgonen är det bästa:)


Jag älskar att baka massa goda bakverk men jag tycker det är jobbigt att baka bröd så en kitchenaid skulle underlätta och jag kommer då baka en massa goda bröd till min familj! En vit vill jag jätte gärna ha:)

Unknown sa...

Jag bara ääälskar den här: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Fruktkott-ApelsinHallon/ den är given på våra långa lyxiga söndagsfrukostar.

Jag skulle hemskt gärna vilja ha en vit kitchen aid så jag kan bli en riktig bullmamma när jag blir stor :)

Therese sa...

Wow vilken utlottning =).

Hur sätter man guldkant på vardagen, jo genom att använda Gratäng créme, finns det något godare än krämig mat?
Så jag valde http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme

Genom en Kitchen Aid skulle min vardag verkligen få extra guldkant. Har drömt om en vit Kitchen Aid länge.
Så, vad ska till för att den ska bli min?

Hoppas, hoppas =)

Ps. Tack för en inspirerande blogg.

Hälsningar
Therese

Tina O sa...

Jag bara äääälskar den här: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Fruktkott-ApelsinHallon/ den är ett måste på våra långa lyxiga söndagsfrukostar.

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en vit kitchen aid så jag kan bli en riktig bullmamma när jag får barn.

Flickornas Mamma sa...

Jag kan inte leva utan denna:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

Allerums Prästost lagrad i TVÅ år!!
Den och ett glas Amarone och veckans nattliga sömnbrister pga vaknande barn är som bortblåsta.
Smaken, jamen smaken gott folk!!
Den bara....åh, den bara ÄR.
Den verklgen bara ÄR.
Jag karvar och karvar bit efter bit, och tänker:
- Bara en bit till, bara en enda liten bit till...


Varför jag behöver en kitchen aid?
Som hemma-heltids-mamma till två små tjejer och av vännerna utnämd till Universums bullmamma är det nu väldigt tungt att dega runt bulldegar med elvispen som dessutom börjar bli väldigt trött i motorn.
Med en Kitchen Aid...oj oj tänk er vilka bak jag och mina flickor kan göra...
Kanelbullar, limpor, pajer på säsongens bär, sockerkakor, rulltårtor, muffins, frallor och biscotti, fuccacia och sirapsbröd..

OM jag vinner önskar jag ödmjukast färgen WHITE

Allt gott.
Maja med tjejerna Julia & Alice
http://rundvandring.blogspot.com

Johanna sa...

Hej:) jag väljer http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Akta-vanilj-nyhet-i-sortimentet/ för att dessa yoghurtar är världsgoda!! Bästa vardagslyxen som finns att få unna sig en skål till frukost, mellis eller kvälls fika (ni måste prova).
Ja och varför jag ska vinna är för att det skulle bli så mycke roligare att baka, även till vardags och mycket mer lättsamt för min 6årige son, som älskar att baka!! :)

Vi vill ha en creme vit. /Johanna

Viviana sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/ Jag är så glad för Skånemejeriers laktosfria produkter, men favoriten är mellanmljölken som underlättar familjens vardag.

Jag skulle vilja baka med stil, en Kitchen Aid white

Anonym sa...

Hejsan,
Min senaste favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost--Port-Salut/ som är en perfekt bas i pastagratänger. Älskas av hela familjen!

Min 18-åriga dotter älskar att baka. Häromdagen hjälptes vi åt att återskapa sommarens favoritbulle: Kardemummabullarna från Rute Stenugnsbageri. Vi lyckades faktiskt riktigt bra. Det hade varit roligt att kunna uppmuntra detta bakintresse med en fantastisk köksmaskin. En vit skulle nog passa bäst i vårt kök.

Kram Eva

Anonym sa...

Den produkt som jag valde är för mig självklar:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Ekologisk-Mellanmjolk/
Mjölk, detta livselixir som används till så mycket! Ekologisk förstås!

Jag är ingen vinnare till vardags. Inte heller lyckas jag särskilt ofta i köket och det är min man som står för kökets trolleri. Men jag tror att om jag skulle vinna denna fantastiska manick så skulle till och med jag kunna slå min familj med häpnad! Om jag får välja en färg så väljer jag vitt.

Tack & kram!
Maria Alfredsson
Kungälv

Linn - mama, eldsjäl och skogalning sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/

- den perfekta produkten för mig som ÄLSKAR möjlk och träning! Underbart att svepa efter träningen, för att få både den goda mjölken man vill åt och proteinet!


Alltså, gulliga, gulliga Du - du FÖRSTÅR inte hur mycket jag vill vinna den här tävlingen. Hoppade högt i soffan när jag fick syn på tävlingen.
Min sambos absolut största DRÖM är en vit KitchenAid och det är därmed min största dröm att ge honom en i julklapp och se honom när han öppnar paketetet... Tyvärr budgeterar inte försäkringskassan som betalar ut min föräldrarpenning för 5300kroners-klappar, så jag skulle SVIMMA av glädje om jag fick möjligheten att ge honom den genom en tävlingsvinst här.

Herregud vad jag ska hålla tummar och tår, dansa vinnabloggtävlingsdanser och be till högre makter nu.

Tack för mysigaste bloggen och BÄSTA tävlingen på länge!

Kram Linn
Linn.svansbo@gmail.com

Jenny sa...

Av alla Skånemejeriers goda grejor är nog den milda Herrgårdsosten min favorit, min och sonens. Jag tycker mycket om starkare ostar också men kommer alltid tillbaka till den lena, mjuka Herrgårdsosten. Mums!!http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Herrgard-Mild-28/
Förutom att en KitchenAid skulle göra sig väldigt fint i mitt kök så tror jag att jag skulle både baka mer med min son och kanske köpa till kvarntillsatsen och mala min egna färs och på så sätt kvalitetssäkra matlagningen lite grann. Har önskat mig en länge nu men det är helt enkelt ganska mycket pengar. Extra glad skulle jag bli om jag vann en creme white ;)

Anonym sa...

Den produkt som jag valde är för mig självklar:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Ekologisk-Mellanmjolk/
Mjölk, detta livselixir som används till så mycket! Ekologisk förstås!

Jag är ingen vinnare till vardags. Inte heller lyckas jag särskilt ofta i köket och det är min man som står för kökets trolleri. Men jag tror att om jag skulle vinna denna fantastiska manick så skulle till och med jag kunna slå min familj med häpnad! Om jag får välja en färg så väljer jag vitt.

Tack & Kram
Maria Alfredsson
Kungälv

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/

Hej, min favorit är Åsens Lantmjölk Gammaldags. Sedan vi upptäckt den så handlar vi bara den mjölken! Väljer t.o.m butik där den finns i sortimentet. Känns mer som äkta mjölk utan en massa "specialprocesser" Rekommenderar den varmt!

En Kitchen Aid skulle underlätta vardagen då det går åt en herrans massa bröd med 3 tonårsgrabbar i huset. Skulle verkligen behöva en bakmaskin. "Retro designen är ett plus - snygg att ha framme på köksbänken"
Önskar en svart Kitchen Aid.

Vänliga hälsningar / Lotta T

Spacegirl sa...

Vilken fantastisk tävling :-)

Min favoritprodukt är pro Viva hallon/granatäpple, det finns helt enkelt inget bättre för min mage, inga tabletter i världen gör den så bra som Pro viva sen att det smakar så gott är ett stort pluspoäng :)

Jag vill vinna en Kitchen Aid därför att jag ÄLSKAR att baka och jag har ingen maskin, jag knådar för hand, det är rätt jobbigt och man ger upp ganska snabbt, mitt bröd och mina bullar är goda, men skulle kunna bli ännu bättre - med en kitchen aid, att ha en kitchen aid är en mycket stor önskan hos mig, tyvärr kommer jag aldrig att kunna köpa en själv, men jag suktar och jag vill, vill, vill så gärna ha en egen :-)
Jag fyller 35 om någon månad dessutom =)
Har jag den stora turen att vinna vill jag ha en ljusrosa.

Spacegirl_@spray.se

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Taleggio/

Längtar, LÄNGTAR tills jag kan njuta av god ost, bebben väntas inom 5 veckor!

Jag hoppas på att vinna, då en fin fin Kitchen Aid skulle passa så bra i vårt fina, nya kök klar till årets julbak! Merry X-mas!!!

Mvh S. Stordal (sneeva@hotmail.com)

Spacegirl sa...

Har jag turen att vinna vill jag ha en creme white :-)

Bodalinda sa...

Min Skåne mejeriprodukt får bli http://www.skanemejerier.se/upload/13909/ProViva2010_AllaSmaker_Produkter.jpg Mango, för den drack jag när jag låg på BB för två månader sen och just fött våran son Svante. Den är så himla god! Och gav mej massa ny energi efter "träningspasset" :) Jag väljer den vita köksmaskinen, skulle passa som ett smäck i mitt nya kök!
Kram Bodalinda

Inkan sa...

För en familj som äter parmesanost nästan som konfekt, är denna ekologiska ost alldeles perfekt!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29933&prod=v&prodt=Ekologiska

En solkig gammal elvisp som gnisslar och gnäller,
används frekvent av bak-och matintresserad trebarnsmor.
När det skvätter och blir fel och mamman skäller,
drömmer hon om hjälp och inte gräddstänkta skor.
En KitchenAid i vit kulör,
Och mamman blir harmonisk som sig bör!!!

Kram och hej

Anonym sa...

Min klara favorit är prästosten från Skånemejerier http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Vara-ostar/Allround/ Den är smakrik och har perfekt konsistens!

En Kitchen Aid har länge stått högst upp på min önskelista. Tänk att få slippa använda egen muskelkraft när man ska baka! Vore underbart :) Creme White känns klassiskt och skulle passa fint i mitt kök! ;)

/Sofia B, Skövde

Malin S i Helsingborg sa...

Godast! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50131&prod=v&prodt=Ekologiska
Trodde mjölk bara kunde smaka mjölk! Men denna är ärligt faktiskt så mkt godare än alla andra. Alltid i min kyl...

Jag och min favorit mjölk saknar så en Kitchen Aid att förgylla våra bak med! Mina degiga armar är utarbetade av knådning! Här bakas det gärna och ofta nämligen.

Jag önskar mig en i favoritfärgen vit.

Om någon gång så vinner jag gärna nu! Stor kam

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/
Underbara svenska smaker, passar på att frossa i dessa härliga mejerivaror, faktiskt väldigt svårt att välja en favorit!

Önskar hellst en krämfärgad, den skulle lyfta hela köket!

Håller tummarna, samt tackar för en fin fin blogg!

Cia

Vuxenmamman sa...

Det här är nog den bästa tävlingen jag sett på någon blogg. En sådan står högst på min önskelista. Har gjort i evigheter.
Jag bryr mig inte ett dugg om vilken färg det är. Spelar absolut ingen roll.

Jag älskar denna produkten http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=54808&prod=p&prodt=FE. Du kan använda detta till allt och jag äter minst tre 500g burkar i veckan.
Är redan en som gillar skånemejerier eftersom jag är en inbiten skåning.Finns nästan inga alternativ.

Nu håller jag tummarna.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Ekologisk-Vispgradde/

Kort och Gott: Finns det något godare och mer naturligt än vanlig, hederlig, ekologisk vispgrädde ???

Jag vill vinna denna kitchen aiden för att jag skulle bli såååå väldans glaaaad och baka godsaaaker var eviga daaag :)
En vit tack!!
//Annie B

Camilla Gustavsson sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Allerums ost kan man ha till nästan allt,både varmt o kallt!!
God smak helt enkelt.

Camilla Gustavsson

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag tycker om denna produkt eftersom den håller min mage i trim.
Jag skulle vilja ha en kitchen aid så att ja kan baka ännu mer, som är min favoritsyssla

// Moa moooa_94@hotmail.com

Anonym sa...

Oj...vilken fiiin VINST, den skulle sitta finfint i mitt svartvita kök!
Vi har alltid denna goda Bravo-morgonjuice i vårt kylskåp...så det blir den som blir min favorit...http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice.
Om jag skulle ha turen att bli den lycklige vinnaren av denna snygga Kitchen Aid så skulle jag välja en vit!
Kram Jenni

Anonym sa...

Eftersom jag är en tjej från Helsingborg ( Skåne) är jag uppväxt med skånemejeriers produkter. Min absoluta favvo produkt är filmjölken som jag druckit sedan jag var liten tjej. Jag älskar den! Nyttig och god! Speciellt god till knäckebröd med kaviar och purjolök hi hi!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Filmjolk/
Höstkramar från Sussie Sussie.holmquist@hotmail.com

Vera Eriksrød sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche/
Creme Fraiche er min favoritt da den kan brukes til alt innen matlaging! Fantastisk!!
Jeg har drømt om en Kitchen Aid da jeg har 3 barn som elsker å hjelpe til med å lage mat! Creme hvit er storfavoritt!
Mvh Vera Eriksrød

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/supernyttig, supergod, har räddat familjen många gånger i magsjuketider!

Jag sätter hoppet till att en kitchenaid skulle kunna göra underverk med min kokkonst, eller det räcker om den gör den ätlig, för det är den sannerligen inte alltid ;-)
amn@live.se

Maria - Wikers Liv sa...

Min favorit är helt klart:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Bara för att den är så otrolgt god till så mycket! Att ha i köttfärssåsen, t ex. Älskar sådana perfekta "genvägar" till god mat ;) Den är också supergod, som sås till både bifteki och baconlindad kyckling!
Om jag vann en Kitchen aid, så skulle jag vilja ha den i svart, till mina svarta vitvaror i köket. Och varför skulle just jag få vinna den då? Jo, eftersom en av döttrarna nyligen fått diabetes, så är det viktigt för vår familj med regelbundna måltider flera ggr om dagen. Med en sådan fin hjälpreda i köket skulle det bli både roligare och enklare med mat och bak ;)
/Maria

Jessica Svensson sa...

Jag valde skånemejeriets vällagrade ost http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/, den är helt enkelt supergod!

Jag har i flera år velat ha en vit kitchen aid i mitt kök. Jag älskar och baka och bakar varje vecka, gärna på lördagsmorgonen. Jag är nybliven tvillingmamma till två underbara pojkar på sju månader så när jag får lite tid över ibland så bakar jag gärna. Så härligt att bjuda på hembakat! Det blir ju lite fler fikatillfällen när man är mammaledig har jag märkt :)

Ha det gott,
Jessica

Jenny sa...

:)) har givetvis valt en Allerumsost! Bästa som finns!!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/
Är uppvuxen i Allerum och huset som mina föräldrar byggde och fortfarande bor i är byggt på den gamla mejeritomten! Har liksom Allerum i blodet! :)) En vit skönhet skulle jag gärna se i mitt kök!!
Hälsningar Jenny

Henriettæ sa...

Åh, vilken härlig tävling! Och populär verkar det som, med tanke på antalet kommentarer redan! :D

Min favvis ut Skånemejeriers sortiment är helt klart deras mellanmjölk! En klassiker som aldrig försvinner, som går att dricka som den är och använda till en massa olika saker (bakning och matlagning i det oändliga!), och som är en av de få saker som min son aldrig vägrar! :) Den är dessutom nyttig och helt naturlig! Härligt!

Om jag vinner en KitchenAid vill jag gärna ha en vit! Jag har velat ha en i så många år, ett bakfreak som jag är, och när min gamla ärvda Boschmaskin i gulnad plast gick sönder och vi dessutom renoverade köket lovade jag mig själv att jag skulle unna mig en när vi var färdiga! Köket har stått klart (och är underbart!) i ett par år, men tror du jag unnat mig en KitchenAid än...? Fast nåja, det är ju alltid lite listmålning kvar i köket, så helt färdig kanske man inte kan säga att vi är - så hoppet om en KitchenAid lever kvar! :)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/
Jag valde ekologiskt smör därför att:
Det blir så goda bakverk med äkta gott smör.

Vill supergärna vinna en cremevit eller en svart.
Har haft mycket motigt under hela detta år. Kanske det kan bli en fin Kitchenaid som hjälper mig att göra fina och goda kakor att bjuda alla mina vänner som har peppat mig?
Ha en fin höst.
Yvonne

Sofia sa...

Vilken tävling!!! :D

Min absoluta favorit är denna juice;

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-Apple-Mandarinjuice/

Det är min största craving nu när jag väntar vår andra son. Supergod! Skulle så gärna vilja vinna denna då jag älskar att baka men blir begränsad av mina händer. Har sen första graviditeten lidit av karpaltunnelsyndrom i båda händerna. Har nu genomgått första operationen men detta kommer inte helt hjälpa mig då kraften i händerna kommer fortsätta att vara nedsatt. Denna supermaskin skulle då såklart få göra den tuffa biten av bakandet ;)

Lyckospark till mig själv ;)

Kajsa sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/
För att skånskt smör smakar som smör ska smaka helt enkelt.

Therese sa...

Skånemejerier har ett stort och smarrigt sortiment av olika mjölkprodukter, och jag använder mig av de flesta om jag bara får chansen. Men min absoluta favoritprodukt är - mjölk, rätt och slätt! Livets dryck! Så gott, både som huvudmål och tillbehör.

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

Som skåning och skånemejeriet-mjölk-älskare är det inte alltid lätt att bo i Småland. Med en Kitchen Aid från denna tävling kommer jag alltid påminnas om min kära Skåne-möjlk!

Unknown sa...

Självklart väljer jag en svensk klassiker på bordet Allerums långlagrade ost. I köket så är ju en överlägset bra köksmaskin en annan självklarhet för ett gott liv. Vår familj bygger just nu vårt drömhus som blir klart i början på april och lägger just nu det mesta av våra pengar husbygget, så jag skulle bli sååååå superduperglad om jag fick vann en vit KitchenAid till
köksbänken i vårt nya hem!

Duka fram: http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/

vitahusetochelvis sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Naturell-Mild-Yoghurt/
Min favorit den laktosfria naturell yoghurten som åker fram varje morgon hemma hos oss till frukosten. Den är suverän i smaken och passar lika bra dom små som stora.

tycker att jag ska vinna då jag bakar ofta och mycket nu när jag är föräldraledig har alltid drömt om en svart kitchenAide. Min prinsessa fyller 1 år den 7 november och innan det ska de bakas massor!

Tack för en super bra blogg!
/ Suvi

MammaElva sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/A-Fil/

Alltid A-fil! Kanske låter tråkigt.. men jag älskar den! Kan gå och smådricka på dagarna!

Åh, en vit kitchen aid vore ju kanoners! Kan jag bli en riktig bullmamma :) Om jag ställde den på bänken skulle ingen ens notera att köket ser förskräckligt ut!

Anonym sa...

Jag tycker utan tvekan att Proviva

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Är skånemejeriers bästa produkt. Jag har sedan 8 år tillbaka levt med IBS (Irritable Bowel Syndrome) men har inte fått det utrett förens för cirka ett år sedan. Jag har testat oändligt många produkter som ska vara bra för magen, men inget slår proviva !! Så den röstar jag för :))

Om jag vann en KitchenAid skulle faktist ge bort den till min kära man (inte för att jag inte skulle låna den och baka lite med då och då) men han påstår att den bara skulle bli stående och endast användas 1 eller max 2 gånger per år, nämligen till julen och då till att baka lussekatter och pepparkakor med! Men ack så fel han har, det går ju att göra MASSOR med en KitchenAid och då inte menar jag inte att enbart ha den till att baka !!! Så jag skulle vilja vinna den till min man helt enkelt, en perfekt farsdag present från mig och hans son :)

Kramar Julia

Anonym sa...

Jag tycker om http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice/

för det får än att längta och känna som om man vore nån annan stans.

Jag vill ha en svart eller vit.

Malin Tuvesson, Västerås

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Vi-som-alskar-jul---Nu-ar-pepparkaksfilen-tillbaka/ Jag gillar denna fil med lite smak av "jul", eftersom jag älskar julen.

Jag älskar att baka och det skulle underlätta bröd-och bullbaket om man hade en kitchen aid till hjälp, dessutom är de otroligt snygga att bara ha stående i köket. skulle vara väldigt "lyxigt" att vinna en vit sådan :)

Villa Nystuga sa...

Jag väljer Skånemejeriers smör som min favorit då det framhäver de naturliga smakerna i matlagningen/bakningen samtidigt som det ger en fyllighet och detta helt utan konstiga tillsatser. Naturliga råvaror när de är som bäst! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Vi flyttar från samhället och bygger upp vår familjs framtid på landsbygden. Nära till naturen med frisk luft och egenodlade råvaror. Som jag så gärna skulle vilja ha en praktiskt köksmaskin att förgylla och förenkla vardagen med!

Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren så skulle jag så gärna vilja ha min ögonsten i svart.

/Cecilia

Villa Nystuga sa...

Jag väljer Skånemejeriers smör som min favorit då det framhäver de naturliga smakerna i matlagningen/bakningen samtidigt som det ger en fyllighet och detta helt utan konstiga tillsatser. Naturliga råvaror när de är som bäst! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Vi flyttar från samhället och bygger upp vår familjs framtid på landsbygden. Nära till naturen med frisk luft och egenodlade råvaror. Som jag så gärna skulle vilja ha en praktiskt köksmaskin att förgylla och förenkla vardagen med!

Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren så skulle jag så gärna vilja ha min ögonsten i svart.

/Cecilia

Liza Jezek sa...

Vad vore livet utan ost? Jag skulle alla gånger välja http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Prast-Mellan-35/ av den enkla anledningen att det är en prisvärd klassiker som de allra flesta gillar.

Precis som alla andra vill jag också kunna tillföra det där lilla extra i min köksinredning och som nybliven mamma hade det ju varit pricken över i:et att ha en bra anledning till att även bli en bra "bullmamma" :)En Creme-vit skulle gärna få flytta in hos oss!

Rebecka i Dalarna sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Vi-som-alskar-jul---Nu-ar-pepparkaksfilen-tillbaka/ Jag gillar denna fil med smak av "julen", eftersom jag älskar den.

Jag älskar att baka både bullar och matbröd och det skulle verkligen underlätta om man hade en kitchen aid tillhjälp med degknådningen. Dessutom är det snygga att bara ha ståendes i köket. Skulle kännas väldigt "lyxigt" att vinna en vit sådan, så jag hoppas på det :)

Emi sa...

En av mina favoriter är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Blabarsfil/ hittade den när jag flyttade till malmö och blev gravid, det enda jag kunde äta till frulle i mååånga månader och nu är den en av sonens frukost favoriter, lite kul :)

Har precis börjat en utbildning inom bageri och en kitchen aid skulle hjälpa mig sååå mycket nu när jag måste baka baka baka här hemma hela tiden för att lära mig massa recept utantill.

Om jag hade turen att vinna så skulle jag vilja ha en i färgen white. Håller tummarna!! :)

ediot sa...

jag tycker bäst om denna http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Bjornbar-Blabar/

eftersom den är så otroligt god.

Jag är rätt dålig på att laga god mat, men tror att denna skulle hjälpa mig på väg.

skulle jag vinne väljer jag svart.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/ Liten MEN naggande god! Helt ljuvlig en fredagskväll med ett glas rött till!!! En KitchenAid skulle göra det såååå mycket enklare att baka glutenfritt!!! En vit :-)

Håller tummarna, någon gång i livet borde man väl vinna :-)

/Frida.R

Kicki Johansson, Umeå sa...

Min, och min dotters favorit är http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/, den med jordgubb och rabarber. Jag har köpt hem fler smaker men det är bara den som passar min dotters smaklökar :-)

Nu ett rim:
OM jag vinner en Kitchen Aid
blir det på bakningen ingen hejd
Massor av bullar i min kök
och välbehövligt då min gamla maskin gått upp i rök,
Jag vill gärna ha en i färgen vit
Snygga apparat skynda dig hit
:-)

Kicki.Johansson@socw.umu.se

Sara sa...

Min favorit är deras smaksatta Creme Fraiche soltorkad tomat och feta: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/
Fungerar till nästan allt, hamburgare, lax, kotletter...

Har länge drömt om en cremevit Kitchen Aid, men ekonomin tillåter det inte riktigt. Kakbak, bröd, korvstoppning, möjligheterna är oändliga! Ingen skulle bli lyckligare än jag om jag vann, jo kanske min sambo som nog längtar minst lika mycket som jag.

Elin sa...

Hejsan!

Detta är min favorit: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Filmjolk/

Under min graviditet hade jag dille på filmjölk och min sambo fick handla dessa i parti och minut.

Nu tycker förvisso samma sambo att jag borde skriva "Sur mjölk för en sur arbigigga"....

På min önskelista har en vit Kitchen Aid varit ett bra tag och att den skulle vara ett perfekt hjälpmedel i kommande julstök och till sambons surdegsbak :)

Kramar/Elin

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Prast-Mellan-35/
Jag bara älskar denna ost. God på Mackan, plockisen och att riva i mat. Krämig och god i smaken utan att smula som andra prästostar gärna gör.
Om jag har turen att vinna skulle jag gärna vilja ha en vit kitchen aid.
Jag vill vinna denna för att jag älskar att baka och det vore kul att göra det med en grym maskin :) Nu när vi äntligen ska få flytta in i vårt hus som vi har byggt med svett, blod och tårar (och mannens muskler :)) vore det underbart att få julbaka med denna.
Kram Lina

Ann-Louise sa...

Hej!

Ost, ost, ost blir mitt val såklart!
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

Prästost har alltid varit en favorit, både i mat och på smörgås, men denna långlagrade tar priset!
En bit ost tillsammans med ett glas god Amarone är så gott så att klockorna stannar!

Vinner jag en Kitchen Aid blir jag så glad att färgen inte spelar någon roll - Älskar alla!

Ida sa...

Wow... Kitchen Aid har stått på min ønskeliste F.O.R.E.V.E.R.

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Lattmjolk/
Kanskje ett litt merkelig valg, men jeg er avhengig av lettmelk. Drikker det ikke "alene", men enten i frokostblanding eller i latten!!! NAM!

Jeg har lyst å vinne fordi jeg ikke har kjøkkenmaskin, og fordi min søster sin mann er flinkere å bake enn meg... hihi.. det skal ikke vare foralltid nemlig ;-D

Om jeg skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg meg en hvit.

Krysser fingrene!
Klemmer fra Ida

Marie Lundgren sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Jordgubbsfil/

Ojojoj vad jordgubbsfil man har burit hem, som är barnens favvo mellis! Skulle gärna vilja vinna en Kitchen Aid som man har suktat efter sååå länge. En VIT hade gjort sej så bra i köket, vad det hade underlättat alla bull och brödbak.
Håller tummarna och hoppas på lite tur!
Tack för en kanon fin blogg med mycket inspiration : )
Marie

lovisa_frick@hotmail.com sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/
Detta är en klar favorit hos mig! Att klydda med såser som (för min del) alltid bränns i kastrullen är inte min grej haha, men då är denna perfekt. Älskar kalla såser och tillsammans med tortellinis, fetaost, tomater och parmaskinka gör den sig bäst!!
Jag ska för första gången i mitt liv flytta hemifrån om ca 2 månader och en KitchenAid står högst på min önskelista. Ett syrligt pris och därför inte prio1 att köpa just nu, men åh vad jag önskar mig. Vit är min favoritfärg och det skulle passa så fint i mitt nya, alldeles egna kök!

emmas blog sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Blev rekommenderad denna dryck när jag var mindre av min pappa och har nu infört den i vår familj och mina barn älskar den:-)Kram Emma Fridén

Vill gärna ha Artisan i White!:-)

E - Mabel sa...

Jag glömde skriva länken till produkten jag gillade innan idag. Här är den:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51340&prod=v&prodt=Ekologiska

Min favorit produkt från deras sortiment är nog deras ekologiska milda youghurt, som jag älskar att äta med färska bär eller honung.
Skulle jätte gärna vilja vinna KitchenAid för att, det har alltid varit en dröm att ha en sån att baka med. Men jag fick en liknande maskin nu iår när jag fyllde år av min familj. Så då skulle jag vilja vinna den här bakmaskinen i färgen vit till min min bästa kompis som också alltid velat ha en kitchenAid, och så ska hon få sitt första barn i början på nästa år. Det skulle bli en sån fin present till henne. Hon betyder så mycket för mig.
Håller tummarna

Anonym sa...

Min familjs absoluta favorit är Skånemejeriers laktosfria podukter.http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Naturell-Mild-Yoghurt/
En räddare i nöden för stora och små magar!!

Har drömt om en Kitchen aid sedan jag såg den första gången men aldrig känt att jag haft råd att unna mig en.
Jag skulle bli världens lyckligaste om jag kunde få bjuda min familj på godsaker bakade i snyggingen som även skulle bli ett smycke för vårt kök.

OM jag skulle ha turen att vinna vill jag gärna ha en creme vit..

Håller alla tummar och tår nu...

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Lattmjolk/

Min familjs absoluta favorit bland de laktosfria produkterna. En räddande ängel för små och stora magar..

Har alltid drömt om att ha en egen Kitchen aid men aldrig känt att jag haft råd att unna mig en..
Skulle vara underbart att få bjuda familjen på godsaker bakade med snyggingen som även skulle vara ett smycke för vårt kök.
OM jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig en creme white.

Hoppas, hoppas, hoppas
Micaela
Västerås

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/ är mitt val!
En Prästost som är lite mjukare. Kan det bli bättre? Gott på morgonen, på frökex, i paj eller som små kuber... Något att längta till oavsett tid på dygnet.

En vit KitchenAid skulle passa finfint i mitt kök. Den skulle dessutom få köttkvarn och korvstoppartillbehör till jul!

//Eva i Sandviken

Therese E sa...

Jag gillar bäst deras Proviva för att den känns vänlig mot magen (stressmage som man har) också finns det många roliga smaker.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

En vit KitchenAid har jag drömt om hur länge som helst. Jag önskar helt enkelt vinna för att jag tycker att jag skulle förtjäna det nu inför flytt till ett helt nytt hem som ensamsående, mycket tankar om välbefinnande, mm. Oh så mycket gott och bra jag skulle baka med denna helt fantastiska maskin. Hoppas hoppas:)

City mamma sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Glimminge-Port-Salut-28/

Varje sommar när vi var i Skåne och hälsade på mormor fick vi alltid Portsalut på smörgåsarna. Vi barn älskade detta. Den var mild och krämig och var perfekt, inga hål..:-)

Om man hade en egen vit KitchenAid skulle jag bli en sån där riktig bullmamma som min mormor är. Inga mer tråkiga mellanmål att bjuda på eller platta sockerkakor. Nej en KichenAid skulle rädda mig.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Yoghurt-Jordgubb/

Är en sann youghurt älskare, och hjordnara-jordgubb är himmelskt len.

En vit kitchen aid hade passat fin fint i mitt kök. Är så innerligt trött på att knåda dessa degar och gifta mig kommer jag att göra men inte innan jul, då den kommer att komma väl till pass ;)

Mia

Anonym sa...

Jeg velger yoghurten http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Eko-Drickyoghurt-BjornbarVanilj/. Den fikk jeg smaken for da vi var på ferie i nydelige Sverige for litt siden.

KitchenAid har stått på ønskelisten min lenge, og en hvit maskin ville passet perfekt på kjøkkenet hos meg. Tvi, tvi!

Mvh. Stine Marie

Pernilla Billberg Lifh sa...

min familj och framför allt min två tonårs barn kan inte leva utan er juice:-)
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/

Svart om jag skulle ha turen på min sida<3
Har alltid drömt om en kitchen aid sedan jag var liten tjej,
yngst av 8 barn,
mycket bakande och höga krav.
Har aldrig haft råd att köpa denna dröm maskin,
Om jag vinner så kommer jag ha ett stort lee´nde sååå fin,
har som sagt 7 syskon & 23 syskonbarn,
inför varje lakas lider jag helvetes kval,
men med denna hjälpreda,
kan jag lugnt bak och avslappnat förbereda<3<3<3

(& vi skulle köpa en inför julbaket men vår hund blev sjuk och till sist var vi tvungna att avliva henne och "notan" blev runt 30 000 kr:-( så där rök ALLA chanser att ha råd att köpa inför julbakat)


LYCKA TILL TILL ALLA<3<3<3

Idaabra sa...

Denna mjölk är min favvo! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/ Gillar allt med den; fin förpackning, perfekt med 2 liter för mig som dricker massor av mjölk och framförallt den goda smaken!
Jag vill vinna denna Kitchen Aid pga att jag håller på att utreda om jag är glutenintolerant. Tyvärr älskar jag ju bröd och denna maskin skulle va en tröst om jag nu måste börja baka glutenfritt bröd. Så jag håller tummarna både för att inte vara glutenintolerant och för att vinna en VIT kitchen aid!

Vitt och vanilj sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-ParonHallon/ En smaknyhet som blivit en favorit hemma hos oss.En Cremefärgad hjälpreda skulle bli perfekt här hemma eftersom vi ofta är många som äter både bröd och bakverk. Har aldrig haft någon tidigare men skulle verkligen vilja ha en för att underlätta (och så är den ju fin att titta på också). Kram Petra

dianasdrömmar sa...

Oj, oj vilken tävling, är det julafton eller..?Favoritprodukten är den här:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/ Finns alltid i vårt kylskåp för den behövs till vår dagliga smoothir, gillar på fb som Diana Flobecker.
Jag skulle vilja ha en cremefärgad och varför jag skulle vinna för att jag älskar att baka, killarna och jagbakar minst 3 ggr i veckan stor kram Diana

Katarina Lundstedt sa...

Vilken fantastisk tävling!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Bjornbar-Blabar/ Denna yoghurt är min favorit, för att den är så frisk i smaken. Varje morgon tar jag ett glas med denna goda yoghurt.

Jag vill vinna för att jag har länge velat ha en Kitchen Aid, men då jag är student så har jag inte råd att köpa en egen. Längtar väldigt mycket att få ha en egen, då jag älskar att baka och framförallt bjuda mina älskade vänner och familj på go´fika.
Hade jag vunnit så vill jag ha en vit.

Kram

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/ är min favvo. Passar utmärkt till både torsdagsfrukostar och fredagsmysräkorna - supergod! Har en dotter och en sambo som bakar världens godaste bullar och bröd och skulle fullkomligt älska att ha en krämvit KitchenAid till hjälp då hushållet idag skamligt nog är mixerlöst.

Jenny Andersson, Varberg sa...

Min favorit är http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/A-Fil/ då det är en fil som går att variera på många sätt men ändå dagligen räddar mig från att ha ont i magen.

Jag skulle så gärna vilja ha en svart kitchenaid! Jag har precis flyttat till min första egna lägenhet och ekonomin tillåter inte ett inköp av en bakassistent. Jag älskar att baka och även om bänkytorna är få, skulle denna pärla gärna få stå framme!

Anonym sa...

Den här produkten finns alltid i vår kyl:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/

Jag vet inte om min fru redan är med och tävlar men igår när hon gick in på din blogg som hon gör i tid och otid :) så hoppade hon högt av glädje då hon såg din tävling, hon har alltid velat ha en Kitchen Aid. Och kommentaren hon la när hon såg tävlingen var "någon gång måste väl ändå vår tur vända och nu håller vi alla tummar och tår" (Har haft ett mycket tufft år i vår familj).
Min spontana tanke va att jag måste försöka vinna denna Kitchen Aid:en till henne för det är hon verkligen värd. Så nu tar jag chansen och håller mina tummar och tår :)
Färg, vet faktiskt inte riktigt alla är lika fina...

Med vänliga hälsningar:
Morgan,
morganpernryd(at)hotmail.com

SMAKRIKARE sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/. Skånemejeriers smaksatta Cremé fraiche Soltorkad tomat & fetaost är den godaste jag ätit. När man testat denna vill man inte ha någon annan! Den fungerar i såväl varm som i och kall mat. T.ex. i gratänger, i grytor, som dressing till sallad, som pastasås, i baguetten eller i varma mackan, som dressing i hamburgaren etc. etc. Finns alltid minst en burk i mitt kylskåp!
Ett av mina stora intressen är matlagning och bakning, och jag har önskat mig en Kitchen Aid i färgen creme i många år! Hemma har vi en assistent som jag använt mig av, men nu ska jag flytta hemifrån och jag kan inte komma på en bättre inflyttningspresent än en Kitchen Aid. Då skulle jag bjuda hem släkt och vänner på goda bruncher och fikor med nybakta bullar!
Många Kramar/ Caroline H

Arcturasidyll sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ Är helt klart en av flera favoriter fr skånemejerier. Någon av smakerna finns altid i vår kyl. Både min sambo & dotter har "problem magar" & dessa drycker gör att deras magar fungerar bättre:) dessutom är de väldigt goda!!

Anledningen att jag är med och tävlar är att jag verkligen skulle behöva en köksmaskin som hjälp i mitt kök. Jag har sedan ca 4 år tillbaka nedsatt styrka i höger arm efter jag drabbats av flera diskbråck i naken och ländryggen och trots en db op förra sommaren, så har inte styrkan kommit tillbaka. detta gör att jag ej kan baka te x bullar då jag inte har nån kraft att göra degen i en vanlig bunke. Så tyvärr får mina barn nästan aldrig nybakade bullar, en maskin skulle således underlätta för mig i köket:)

Skulle jag ha turen att vinna så skulle en Creme White maskin passa bra i mitt kök:)

/Cissi

Fjasevas Huset sa...

Hei:-)
Mmmh, jeg elsker frukt yoghurt! Spesielt med blåbær og vanilje- kan det bli bedre? http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Eko-Drickyoghurt-BjornbarVanilj/
Mine småtroll er storfavoritter av drickyoghurt, så da måtte jo valget falle på den.

Skulle gjerne vunnet kjøkkenmaskinen, for da ville jeg nok helt klart bakt mye mer. Den er jo så lekker at den kan stå fremme hele tiden, og dermed blir det til at man bruker det mer. Jeg har cøliaki og trenger derfor å lage en del mat fra bunnen av- dette hadde gjort den jobben mye artigere:-)
Tvi tvi for meg!!

Klem fra Mirjam i Fjasevashuset

Jessica sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Jordgubbsfil/

Filen mina 4 barn älskar! Jag brukar fråga om vi möjligtvis skulle kunna prova någon annan fil till frukost någon gång men inte! Det är väl ett bra betyg :)
Jag skulle gärna vilja vinna en vit Kitchen Aid för att det skulle underlätta vid både bak och matlagning. Jag bakar ofta och med en stor familj så blir det storbak varje gång. Att slippa knåda bulldegen till exempel- åh så underbart det vore!

Kram Jessica

Caroline sa...

Min favorit bland Skånemejeriets produkter är:

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Eko-Drickyoghurt-BjornbarVanilj/

När jag hade opererat halsmandlarna och bara kunde äta flytande köpte jag hem denna drickyoghurt och nu är den både min och barnens favorit!

Jag har en tvillingsyster som bakar de mest fantastiska bullar med hennes Kitchen Aid. Vi har samma recept men hennes bullar smakar alltid bäst, därför skulle jag gärna vilja ha en egen Kitchen Aid och baka bullar i... Om jag vann skulle jag gärna vilja ha en svart. //Caroline


Erika sa...

Jag väljer http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Fruktkott-ApelsinHallon/
för det är den godaste juicen för mig just nu!
Jag vill gärna vinna en svart, nej vit, eller svart - suck, båda är sååå snygga och den vita kanske snyggast men, den svarta passar bäst hemma hos mig så SVART får det bli ;-)
Varför jag ska vinna? Ja, det är väl min tur helt enkelt och jag älskar att baka (mest matbröd) så den skulle användas flitigt hemma hos mig!
Kraaaaaaam

Carolina B sa...

Min favorit från Skånemejerier är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Matlagningsgradde/ för att det är en smalare grädde som inte innehåller en massa stabiliseringsämnen och annat tjafs som alla andra matlagningsgrädde gör. Därför gillar jag denna supermycket!

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att baka, både bullar och bröd, men har aldrig fått smaka på en kaka som är bakad med denna supermaskin!

Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en vit.

Kram

Sara F sa...

Den här turkiska yoghurten är JÄTTEgod http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/ och den är så bra för den fungerar båda att äta som den är till frukost och mellis med jordgubbar eller nötter eller banan eller...

Jag vill SÅ gärna vinna en svart Kitchen Aid. Jag önskar verkligen att jag bakade mer. Men det är så bökigt att släpa fram gamla hushållsassistenten från skåpet längst ner. Och ärligt talat blir resultatet sällan så bra som jag önskar. Men hur kan man misslyckas med en Kitchen Aid?? Och om jag misslyckas så kan jag iaf glädjas åt min snygga svarta blänkande Kitchen Aid. Hmmm... först ut blir nog favoriten lussebullar. Är dags nu. Ja, så får det bli. Saffran..mmm... :-)

Cecilia sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/. Egentligen skulle jag kunna välja alla Allerums långlagrade ostar. Finns det något bättre sätt att lyxa en tråkig vardag med god ost?

Som så många andra står en Kitchen Aid högst upp på min önskelista också. En svart sådan skulle vara en finfin bröllopspresent när jag och sambon i all hemlighet ska gifta oss i december.

Carolina B sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Matlagningsgradde/ för att det är en grädde med mindre fett men som inte innehåller stabiliseringsmedel och annat tjafs som alla andra matlagningsgrädde gör.

Jag älskar att baka, både bullar och bröd, men har aldrig fått smaka på en kaka som är bakad med denna supermaskin.

Om jag vinner önskar jag en vit!

Kram

Unknown sa...

Min favorit blir parmesanosten! Den kan ju liva upp vilken måltid eller kväll som helst! tex kan man riva över på vilken pasta som helst, eller ha till olika italienska skinkor med olivolja eller varför inte bara äta som den är med ett glas rött. Nu blev jag sugen :P
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/

Om jag skulle vinna den här fantastiska tävlingen (helt sjukt ju, att vinna en KitchenAid :D) så skulle jag vilja ha färgen: Creme White.

Ha en fin fin måndag! / Tove S.B.

Unknown sa...

Min favorit blir parmesanosten! Den kan ju liva upp vilken måltid eller kväll som helst! tex kan man riva över på vilken pasta som helst, eller ha till olika italienska skinkor med olivolja eller varför inte bara äta som den är med ett glas rött. Nu blev jag sugen :P
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/

Om jag skulle vinna den här fantastiska tävlingen (helt sjukt ju, att vinna en KitchenAid :D) så skulle jag vilja ha färgen: Creme White.

Ha en fin fin måndag! / Tove S.B.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/
Älskar skånemejeriers mjölk med extra tillsatt protein! Bra för både kropp och knopp!

Överst på min önskelista står en vit kitchen Aid. Denna fantastiskt fina skapelse Skulle få heders platsen i mitt kök och skulle fyll både stora och små magar med fantastiska bakverk!

Kram
Anne-Sofie
jansson_sofie@hotmail.com

(hoppas,hoppas, hoppas på vint!!!) :-)

Yassi sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Grunden i all matlagning: SMÖR!

Egentligen så har jag svårt att välja mellan grädde och smör men smör är något vassare just för att det går att använda lite mer! :)

Jag vill ha en GRÄDDVIT kitchen aid :):):)

Den skulle passa sjukt bra i mitt kök och stå på on-läge varje dag efter kl 18.

Anonym sa...

Bästa bästa tävlingen. Jag har verkligen drömt på RIKTIGT om denna maskin. Bästa produkten hos Skånemejerier för mig är deras ekologiska mozzarella. Älskar att den är ekologiskt och desstuom såå god.
kramhttp://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29960&prod=v&prodt=Ekologiska

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29960&prod=v&prodt=Ekologiska

Bästa tävlingen! Det här är min favorit, ekologsik mozzarella. Toppen då jag alltid försöker välja ekologiskt och så är den så god så man bara vill ha mer.

En vit maskin vore mer än underbart!
kram
Malin

moa sa...

Hej, vilken bra tävling! min favorit är utan tvekan Proviva! favvosmaken är Grapefrukt Lichi men den med blodapelsin är också sjuukt god, helt beroende =) http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag skulle vilja vinna denna tävling då jag snart blir mamma och skulle vilja få bli en riktig bullmamma och denna då skulle vara perfekt hjälp på vögen=)Helst svart men alla tre färgerna är supersnygga! Håller tummarna! kramar Moa B

Malin sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52328&prod=v&prodt=Ekologiska

Framförallt gillar jag ekologiska varorna. Sen måste jag välja den feta grädden, som jag använder mycket både till vardags och till fest.

När det gäller Kitchen Aid är det den vita som gäller (svart kan funka, men inte cremevit..)

Kram
// Malin

Anonym sa...

Oh, my vilken underbar tävling!!
Min favvo är naturligtvis mina lammbiffar med mascarponeosten med länken:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29971&prod=v&prodt=Ekologiska

Dessa biffar är helt sagolika och man längtar så till underbara Gotland.
Jag brukar aldrig ha turen att vinna, men någon gång kanske det vänder.
Min stora dröm är att få förgylla vårt kök med en krispig vit Kitchen Aid.
Tack snälla för att vi får chansen att få tävla hos dig Petra.

Kram BellaM

Annica R sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/
Stek upp älg eller renskav med lök och svamp, rör i Skånemejeriers Crème Fraiche Gourmet Kantarell och Cognac och njut!! Enkelt och vansinnigt gott!

Har länge drömt och suktat efter en KitchenAid men har inte haft råd, och att vinna en cremevit skönhet som denna vore helt underbart!

Erika (norsbronx@hotmail.com) sa...

Skånemejeriers äkta Vaniljyoghurt med blåbär,
i den exklusiva smaken blev jag kär,
gott om antioxidanter och äkta vanilj är den gjord av,
Skånemejerier möter med briljans kundens höga krav,
Fantastisk smak och en härlig konsistens,
hela familjen är överens,
av alla Skånemejeriers produkter gillar vi denna mest,
vaniljyoghurt med blåbär och äkta vanilj - den är bäst!


Allt jag kan i köket har jag lärt från min mor,
saknaden av hennes matlagning är stor,
nu har jag egna barn och jag är mamma,
till min familj önskar jag ge de samma,
Många härliga minnen,
mat som retar alla sinnen!
Med hjälp av köksmaskin av högsta kvalité,
skulle jag i köket göra succé,
Jag har önskat en KitchenAid i flera år,
nu kanske drömmen i uppfyllelse går,
om jag på mina knän står och ber,
och hoppas min motivering ni läser och ser,
exklusiv och funktionell köksmaskin,
oavsett färgen så är den riktigt fin,
hållbar, stabil och exklusiv,
med motor som så effektiv,
snabbt jag skulle allting vispa och mixa,
på några sekunder en smet fixa,
maränger, bak och nybakat bröd,
allting gör Kitchenaid med största glöd!


http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/En-bla-nyhet-i-Akta-Vanilj-familjen/

Erika (norsbronx@hotmail.com) sa...

Skånemejeriers äkta Vaniljyoghurt med blåbär,
i den exklusiva smaken blev jag kär,
gott om antioxidanter och äkta vanilj är den gjord av,
Skånemejerier möter med briljans kundens höga krav,
Fantastisk smak och en härlig konsistens,
hela familjen är överens,
av alla Skånemejeriers produkter gillar vi denna mest,
vaniljyoghurt med blåbär och äkta vanilj - den är bäst!


Allt jag kan i köket har jag lärt från min mor,
saknaden av hennes matlagning är stor,
nu har jag egna barn och jag är mamma,
till min familj önskar jag ge de samma,
Många härliga minnen,
mat som retar alla sinnen!
Med hjälp av köksmaskin av högsta kvalité,
skulle jag i köket göra succé,
Jag har önskat en KitchenAid i flera år,
nu kanske drömmen i uppfyllelse går,
om jag på mina knän står och ber,
och hoppas min motivering ni läser och ser,
exklusiv och funktionell köksmaskin,
oavsett färgen så är den riktigt fin,
hållbar, stabil och exklusiv,
med motor som är så effektiv,
snabbt jag skulle allting vispa och mixa,
på några sekunder en smet fixa,
maränger, bak och nybakat bröd,
allting gör Kitchenaid med största glöd!


http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/En-bla-nyhet-i-Akta-Vanilj-familjen/

Anonym sa...

Hej
min absoluta favorit tillsammans med famlijen som vi dyker på när vi ser är
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/
kanske är vi tråkiga men vad är godare än ett glas mjölk?!
Speciellt min 13-åriga son Adrian har den mjölken som favorit och det måste vara från Skånemejerierna. Om vi skulle vinna så skulle jag så gärna få med färgen Creme White men jag skulle bli så tårögd så jag tar vad jag får, har velat ha en så länge jag klan minnas

Susanne Josefsson

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/


Min favorit hos Skånemejerier är Citronfilen. Min farmor och farfar bor i Höganäs i Skåne. Tillbringade varje sommar där nere när jag var barn och åt kopiösa mängder med citronfil! Då fanns ju inte Skånemejeriers produkter någon annanstans än just i Skåne, så för mig var det dubbel glädje att komma ner till Skåne på somrarna, träffa farmor och farfar samt äta citronfil!
Nu finns citronfil att köpa på citygross här i Västerås, men jag väntar med att köpa den när jag kommer till Höganäs nästa gång - vill ju ha kvar den där barndomskänslan när jag äter citronfil!!!=)

Ja, och varför ska då jag vinna en Kitchen Aid??
"En Kitchen Aid är var mans dröm...... Tänk Er att få nybakat bröd på morgonen - och samtidigt ha frun kvar i sängen" Kan det bli så mycket bättre?;) "

/Åsa, Västerås

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
jag bor i skåne så jag stödjer vårt skånemejerier genom att köpa alla deras produkter.

önskar en Creme White.
Ha en underbar dag!!

Camilla sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Latte-del-Barista/ Produkten som gör att min morgon latte är den bästa på dagen. Riktigt riktigt god!

Jag skulle vilja vinna en Kitchen Aid för att jag älskar att baka både till mig själv men även till andra i min omgivning. Jag har lääänge sneglat på Creme White och den skulle även vara en jätte snygg inredningsdetalj i vårat kök.
Håller nu tummarna!

Kram Camilla Gustafsson

Charlie sa...

Min favorit är Mozzarellaosten:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29960&prod=v&prodt=Ekologiska.
Jag får min fina son att äta nästan vad som helst med lite mozzarella på, grönsakerna i ugnen, laxen köttfärsen fläskfilén, allt äts upp med mozzarella på! Frågan om vad det blir för mat är, är det mozzarella på, då vill jag smaka..! Kitchenaid i mitt lilla kök, baka med mina barn, toårsstora, men att samlas kring bordet med nybakt bröd eller bullar och få prata lite, stämma av livet innan de far ut igen, är stunder av lycka och ro för en mamma! Jag skulle vilja ha en vit Kitchenaid!
Vänliga hälsningar Charlie

Anonym sa...

Jag valde: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Här hemma börjar vi dagen med Proviva dryck och har gjort det i flera år. Det är en vana vi inte vill sluta med, den är god, alla har vi olika favoriter och den ger vår mage en bra start på dagen.

Om jag vinner vill jag ha en KitchenAid i White. Jag är mammaledig och brukar baka till min dotter och hennes kompisar som ska leka efter skolan, älskar att kunna bjuda barn, föräldrar och min familj på hembakat. En KitchenAid skulle bli en fantastisk hjälpreda i köket.

Allt gott, Maria Nilsson

Anonym sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ perfekt morgon/mellanmål/kvälls-juice!! Och bra för magen med:)

En vit KitchenAid blir ju bara den perfekt julklappen!!
Hoppas Hoppas!!
// Linda M

Anonym sa...

Hej!
jag valde en produkt som vi har använt länge: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Finns inget bättre att starta dagen med! En lugn och härlig känsla i magen räcker precis hela dagen!

Jag önskar mig en vit, vit som snö...

Victoria i Kiruna

Tina sa...

Mitt val blir självklart en http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Taleggio/, tänk en varm ciabatta med Taleggio, soltorkade tomater, rödlök och ruccola, kan förgylla vilken lunch eller fredagsmys som helst! :-) Och i mitt (äntligen) nyrenoverade kök skulle en White Kitchen Aid, som jag suktat efter i flera, flera år... passa alldeles utmärkt :) mvh Tina

hemMAMAmi sa...

Vilken supertävling! Min favorit är nog denhär osten för att den bara smakar så otroligt gott:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/

Skulle gärna vinna den vita, den är bara såååå fin!

Belma sa...

Jag väjer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
Smör är gott. Äkta vara som gör en sås, bulle eller en macka så ycket godare

Varför ska jag vinna? för att jag har blivit en sådan bullmamma (chic sådan men ändå en bullmamma :)och det kunde jag inte tro 2 år sen. Och inte nog med det - min man har blivt surdegspappa så hans FL går ut på att baka bröd......Så en kitchen aid cream white i vårt kök..tänk vilket julbak det blir

Camilla sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Smör är det jag använder väldigt ofta. Med smör smakar allt mycket bättre, maten man steker, kakan man baka. Smör är en verklig smakförhöjare!

Har haft en önskan om en svart Kitchen Aid i många år. Nu håller jag alla tummar och tår, att det är jag som en Kitchen Aid får!!!!
Camilla P

Eva-Karin sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/

Det här mina vänner, är bland det bästa ni har gjort! Världsklass :)
En mjölk, fulltankad med proteiner, ett schysst komplement i vardagen!

Varför jag ska vinna en Kitchen Aid? För att jag inte har någon :) OCH vem skulle inte vilja ha en sån här skönhet? En VIT får hemskt gärna flytta in hos mig!

// Eva-Karin

Katarina sa...

Min favoritprodukt utan tvekan är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/, allra godaste osten att äta med kniv till ett glas vin på fredagskvällen. Går alltid fort åt! En vit kithenaid skulle passa utmärkt i mitt nya kök :)
/Kattis

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/ för att den passar som tilltugg innan en god middag, till middag, som dessert eller till frukost. Ni fattar den blir ju aldrig fel passar jämt, kan ju inte bli bättre!

Vore toppen att vinna en vit KitchenAid då får man ju ännu fler anledningar att baka, laga man o mysa i köket. Alla vet väll hur karlar är när dom köpt/fått en ny pryl blir ju som uppslukade av att prova o testa osv så det här blir liksom en tjejvariant på det hela.

Kram Elinor
el.ny@hotmail.com

Charlotte Edberg sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ eftersom all mat och allt jag bakar blir så mycket godare med riktigt smör!
Jag har (som de flesta) drömt länge om en kitchen aid, men den är lite dyr! Och eftersom min sambo inte vill gifta sig kan jag ju inte önska mig den i bröllopspresent heller :P
Om jag vinner skulle jag vilja ha en svart:)

Kram Charlotte

Anonym sa...

Åh lätt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/

Den är god som den är, med kanel på, till bär, smoothies eller istället för vaniljsås till tex äppelkaka.

Det är inte bara det att jag vill ha en kitchen aid - jag behöver den absolut! Nu åker jag till min mamma och lånar hennes gulbruna degmaskin anno 1973 varje gång jag ska baka, och det är ofta, vilket inte är speciellt inspirerande.
En vit skulle passa fint. Kramar / Jenny W.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice/ Denna fantastiskt goda juice finns alltid i vårt kylskåp. "För att den är så god" säger sonen 7 år.

Om vi har lyckan att vinna så är en svart skönhet välkommen in i vårt kök.

Vi kramar tummarna och hoppas..

Kram och tack för en kanonmysig blogg! /Malin P i Veddige

Michelle och GirlZen sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/Blir lika glad varje gång jag ser att vår lilla by affär tagit in den, känns som det är lite bättre och nyttigare än valig mjölk.

Älskar att baka, både bröd och småkakor. Ibland så skulle det underlätta så mycket att ha en Kitchen Aid till hjälp istället för handvispen. Så nu håller vi tummarna att en vit ska bli vår :)

KRAM

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hjordnara-Ekologisk-A-Fil-3/

Den här fantastiska ekologiska filen startar jag alla mina dagar med. När jag går och lägger mig på kvällen så riktigt längtar jag till frukost och få njuta av denna fantastiskt lena, krämigt härliga filmjölk med färska bär till. Mmmm måste nog gå och äta en andra frukost nu tror jag... ;-)

Jag älskar att baka, speciellt nu när det vankas jul och drömmer om en kitchen aid men min studentplånbok tillåter inte riktigt en sån..

Lycka till alla, om jag vinner vill jag ha en svart!
Kram Johanna

Anonym sa...

Hej Petra!

Jag väljer så klart denna goding!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Få saker är godare än en knäckemacka med denna präst ost på! På sommaren brukar den få sällskap av lite gräslök! Sååå gott och så enkelt!Mums!

Kram Anna

Emma Engstrand sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ Älskar alla proviva "drycker" men den absoluta favoriten är mango! Galet god! Skulle så gärna vilja vinna en KitchenAid så jag har något att sysselsätta mig med under dagarna då jag är hemma själv. Skulle vara kul att överraska mitt "kakmonster" till sambo med hembakat när han kommer hem från jobbet ;) Vi går om varandra då han jobbar dagar o jag kvällar, så träffas sällan :) Om jag nu skulle ha den stora turen att vinna så vill jag ha en svart ;) Kram Emma!

Jenny Alexandersson sa...

Jag är så gärna med!
Detta är favvisen: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/
Denna dryck har vi haft här hemma så länge jag kan minnas! Det är det perfekta att ha till frukosten, så himla god är den. Finns inget bättre än den. Skulle den försvinna, så försvinner jag. :)

Varför vill jag vinna?

Ganska så lätt faktiskt. När tävlingen avslutas så är det 10 dagar kvar tills min underbara mamma fyller år. (14 November).
Hon har tjatat jättelänge om en kitchen aid då hon har svårt att baka själv. (reumatiker).
Vi i familjen har funderat på att köpa en till henne, men tyvärr så är den lite för dyr för att vi ska kunna köpa den.. Hon är den bästa mamman någonsin som alltid ställer upp även fast hon har värk 24/7.
Hon skulle bli överlycklig om hon fick se denna i sitt paket! Så nu hoppas vi på att vi vinner denna till henne! :)
Skulle vilja vinna den i svart.
Gillar dem även på facebook. (Jenny Alexandersson).
Bloggar även om tävlingen så att fler hittar hit: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/october/kitchen-aid.html

mail: jennytavlar@hotmail.com

Nu håller vi tummar & tår! :)

Linda Mikaelsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52521&prod=v&prodt=Ekologiska - älskar creme fraiche! Äter den direkt ur burken! Älskar också att den är ekologisk!!

till min älskade man och till hans tappra försökt till att baka det bästa brödet! varje helg något nytt :)! Tycker han ska slippa handarbeta degen, he had enough!
Sedan vill ju jag också experimentera i köket!
Vill gärna ha en creme vit Kitchen aid!

kramar <3

Lisa sa...

Wow vilken underbar tävling du bjuder på! Tänk tänk om en Kitchen Aid äntligen kunde få flytta in i mitt kök! Denna underbara maskin som får varje kök att utropa HURRA och som dessutom kan användas till allt från goda surdegen till smaskiga köttbullarna.

Åh vilken färg ska man välja … alla är ju så fina, men en Creme White är nog den jag väljer ;)

Skånemejerier produkter står varje dag på bordet och till helgerna lyxar vi till det med Allerums extralagade prästost XO som är god som synden.

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

sannas rum sa...

Jag har valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

För mig som har IBS syndrom är detta verkligen en räddare i nöden. Jag kan knappt äta några mejeriprodukter alls utan att få problem, men dessa är superbra på morgonen som en alternativ frukost då jag inte tycker om bröd. Den har räddat mig många gånger när man har varit superhungrig (också en del av min IBS) men inte kunnat äta fil med musli eller liknande. En favorit hemma i kylskåpet helt enkelt!

Jag hoppas att jag kan få vinna den underbara Kitchen Aid då jag köpte en liknande förra julen. Dock var det något fel med den och affären har bråkat med mig ever since, så jag fick inte lämna tillbaka den, inte heller reklamera. Blev så himla ledsen då det kändes så himla kul och coolt att ha en Kitchen Aid hemma (jag bakar mycket och älskar alla typer av hushållsartiklar) men så blev denna billigare version bara en stor besvikelse och källa till ledsamhet. Stackars mig, haha. Nej, men nu står den här stora grejen bara och skräpar, den fungerar inte och gör mig bara arg.
Jag skulle vilja ha en i vitt, stilrenast och snyggast, eller vad säger du? (;

Kram kram!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Latt-A-Fil/
Naturligtvis vill jag vara med och tävla. jag brukar köpa lättfilen för att den innehåller bakteriekultur som är bra för min mage och dessutom toppen att göra smootie med.
Om jag vinner önskar jag mig en vit maskin som ska få stå framme och ersätta min snart slitna 40-åriga som inte ser så kul ut.

Kram INGELA

imooolsson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej !
Jag valde Provia favvo är mango hela familjen dricken den dagligen. Nyttig o god.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag skulle såååå jätte gärna vilja ha en vit har önskat mig en i åratal men det är alltid nått annat som kommer i vägen... Hoppas på lite tur.

MVH
villmo@hotmail.com
Ulrika Birgersson

Anonym sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/ för att jag fullkomligt älskar ostar, och detta är min favorit! Den äts varje dag och jag tröttnar aldrig.

Till våren börjar vi bygga på vårt hus och en av mina högsta drömmar är att få placera en härligt vit Kitchen Aid på i vårt nya kök. Jag önskar alltså färgen White om jag skulle ha turen att vinna :)

/Sara
sarastridh@hotmail.com

Anonym sa...

Hej,
Min favorit bland Skånemejerier är helt klart Åsens Gammaldags mjölk. När man köper denna mjölk känns det som om man fick hem en livslevande kossa. Mjälken är så god och färsk att man inte ens märker att den har blivit förpackad, just loving it!
Kitchen aid skulle bli min bästa maid! En Babe som jag behöver en maid av märket Kitchen Aid! Just nu knådar jag degen med min elhandvisp tills den glöder men med Kitchen Aid skulle det bli så mkt roligare och kanske även godare!!!??? Överraska mig och ge mig en tidig Julklapp så blir jag världens gladaste Babe <3
Tack för en härlig, rolig och inspirerande blogg!
Kram, Frida
fem78@hotmail.com

Anna G sa...

Min favorit i Skånemejeriers sortiment är Hjordnäras ekologiska milda naturella yoghurt 3 %, http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51340&prod=v&prodt=Ekologiska . Jag gillar att kunna stödja ett litet kretsloppsmejeri med närproducerade ekologiska produkter. Deras yoghurt är en självklarhet i min frukostskål varje morgon.

Jag har nu i oktober blivit mamma till mitt andra barn. Sedan man fick barn har man insett hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa och att kunna bidra till att skapa en hållbar framtid för nästa generation. Förutom att handla ekologiska produkter så försöker vi också att laga vår mat från grunden. Kanske inte helt lätt att klara av varje gång, färdiga köttbullar följer med även i min matkasse ibland. Men med en Kitchen aid, som alltid stått högst upp på önskelistan, skulle man i alla fall komma ett steg närmare hembakt bröd och egna korvar! Skulle jag vinna så är det en i färgen White som skulle passa perfekt här hemma.

/Anna

Anonym sa...

Hej!

Jag valde Ekologisk Lättmjölk 0,5%. Älskar mjölk; kall mjölk är den bästa drycken när man törstig.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50192&prod=v&prodt=Ekologiska

Oj, skulle såååå gärna vilja vinna en Kitchen Aid, har länge velat ha en. Varför just jag skall vinna? För att jag älskar att baka och använder för tillfället en elvisp, som snart säger upp kontraktet och vad gör jag sedan? Så jag behöver verkligen en Kitchen Aid! :-)

Har svårt att välja mellan en svart och en vit maskin, båda ser så fina ut. Men väljer då kanske en vit.

Hälsningar

PE från Finland

Aurora sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Latte-del-Barista/

för att jag älskar kaffe latte och cappucino och med baristamjölken så blir de precis så där härligt krämiga och lagom skummade som de ska vara...

Har under lång tid gått och spanat på en Kitchen Aid så jag blev verkligen glad när jag såg att man kunde tävla om en sån. Om jag skulle vinna så önskar jag mig en i färgen White.

Anonym sa...

O my vilken tävling...
En Kitchen Aid har jag önskat mig lääänge! Mannen har lovat mig en i 40 årspresent, då det är fyra år kvar till min 40 årsdag skulle jag bli superduperglad om just jag vann en fin och stark Kitchen Aid!!!

Om, utifall jag har den stora lyckan att vinna önskar jag helst en vit Kitchen Aid.

Utan tvekan är min bästa produkt från skånemejerier:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

ProViva mango är min absoluta favorit och ger mig en perfekt start på dagen!Underbart god och dessutom toppen för magen!

Maria Andersson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-choklad/ tycker att denna mjölk är perfekt efter träning!! Känns nyttig och smakar inte för sött utan precis lagom!! Jättegod!!!

Jag skulle gärna vilja vinna en Artisan 150 från KitchenAid i färgen Creme White för att jag älskar att baka och har läääääänge suktat efter en sådan......men har inte haft tillräckligt tjock plånbok för en!!! hoppas hoppas hoppas!!!! Ha en bra dag!!! //Maria

Anna Jespersen sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Vi älskar proviva i vår familj- Nu när det är höst/vinter är den extra bra att ha hemma i kylskåpet. Vi har dragits med förkylningar och hosta i flera veckor, och då passar proviva jätte bra som näringsdryck.

Nu är jag dessutom sängliggande och deppig på grund av en stukad fot, så nu behöver jag lite uppmuntran. Sambon har tagit ledigt hela veckan för att vi skulle renovera huset, sätta på vinterdäck, göra nån utflykt, hemma mysa och kratta löv. Nu blev allt inställt, och idag skulle jag och syrran dessutom bakat kanelbullar. Grät av ilska och smärta igår, men försöker ändå tänka att det finns många som har det värre, och att man inte ska bli bitter på saker som man ändå inte kan påverka.

Älskar din blogg, och vill gärna vinna en KitchenAid, den skulle vara snyggast i vårt gammla 70 tals kök. =) Ha ha. Vitt är alltid fräscht och vackert!

Ta hand om dej!

// Anna Smedjebacken

Alma Hallgrimsdottir sa...

Hej Petra,
Jag valde denna:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Latt-Vaniljyoghurt/ för att barnen älskar den. Den har inga "klumpar i" som mina barn säger och den passar till musli, flingor, i smoothei osv. Helt enkelt den perfekta yoghurten.
Den svarta Kitchen Aid skulle vara toppen att ha hemma hos oss.
Kram
Alma

Anonym sa...

Min absoluta favorit är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/
Därför att då får jag smak av sommaren varje morgon!

Jag vill så gärna vinna en Kitchen Aid i färgen white för jag älskar att baka och den har stått på min önskelista nu i flera år och jag har ännu inte fått någon.

Hoppas hoppas!!!

Kram
Johanna W

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Vaniljyoghurt/

Tre i en. God, ekologosk och nyttig

Jag lever i en familj med mina, dina och våra barn, vilket kan vara minst sagt en utmaning ibland. hursomhelst, sedan jag började baka tillsammans med barnen har vi blivit mer sammansvetsade och vi har verkligen kul tillsammanns! En Kitchen Aid skulle verkligen vara till stor glädje för både mig och barnen Hälsningar från "familjen annorlunda" Ps: Om vi vinner önskar vi oss en vit :)
Tack daglig inspiration, värme och glädje!Kram Helene Ds. helene_asplund@hotmail.com

Unknown sa...

Jisses, höll på att glömma!!
Min favvisprodukt är:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29933&prod=v&prodt=Ekologiska
Alltså den ekologiska Parmigianon. Den är god och har ett bra pris, perfekt vardagsost! Sen att den är ekologisk gör ju inte saken sämre =))

Jag vill vinna för att jag är mammaledig och hemma med två små och skulle tjäna fasligt mycket tid om jag fick en sån lovely maskin att använda istället för min stackars handkraft ;)
Jag älskar att baka! Min son på 2,5 år med, och han hade nog dessutom tyckt att det vore himlans kul med en apparat som denna =))

Nu önskar jag mig själv och alla andra ett stort lycka till, och tackar för fantastisk tävling!!

Kram Catta

Anonym sa...

Hej!

Jag har valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Franska-orter/
för att den sätter en extra knorr till mycket i matlagnningen.
Jag vill vinna en kitchen aid så att jag slipper tjata hål i huvudet på min man vad jag önskar mig vid födelsedagar och jular. Skämt åsido så har jag suktat efter en vitt kitchen aid länge för den skulle pryda mitt kök och jag skulle gå loss på bakningen.
Kram Camilla L

Anonym sa...

Hjordnära Ekologisk Mjölk (gärna Gammeldags, men det är inte alltid den finns på butikshyllan) är min favoritprodukt.
Om jag vinner väljer jag en Creme White. Jag vill vinna för att KitchenAid är en absolut drömpryl till köket som skulle underlätta min vardag väldigt mycket pga att jag ständigt plågas av ont i armbågarna (tennisarmbåge) och lätt får kramp i fingrarna.
EvaK

Anna P sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/
Jag valde denna osten för att det är ju helt klart den godaste.

Kitchen Aid är ju så snygg! Kökets rolls royce:-) Åå vad jag skulle vilja vinna den! Skulle passa perfekt! Håller på att köpa hus nu & det skulle vara den ultimata inflyttningspresenten!
Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha färgen White.

Kram!

Karoleen sa...

Min favoritprodukt är Proviva mango - http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ - den är mitt allt. Jag har i ca 5 års tid haft magproblem, så ont i magen att jag legat i fosterställning och gråtit för att det gör så ont. Och läkarna har inte hjälpt mig, för dom säger bara att inget kan vara så smärtsamt. Men för min del så har det varit ett rent helvete, tills jag hittade Proviva... Då hjälpte det jättemycket, jag har knappt ont längre och när jag väl har ont så är det hanterbart. Tack snälla för ProViva!
Jag skulle vilja vinna en KitchenAid för att min make har precis börjat baka en del, något som han inte har gjort tidigare... men han är verkligen helt makalös på att baka lussebullar, kanelbullar och surdegsbröd. Han har ett otroligt sätt, som jag inte kan sätta fingret på, och han lagar de godaste och mjukaste, saftigaste bakverken någonsin. Jag skulle vilja ge honom en KitchenAid så att han kan fortsätta att blir duktigare och duktigare. Jag tror han skulle bli otroligt glad. Jag tror att han skulle vilja ha en Vit eller möjligtvis en Crémefärgad... =)

Anonym sa...

Aloha i höstrusket!
Här är min ultimata favvo från Skånemeierier: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-Farskriven/
eftersom jag bor i Norge nära den svenska gränsen bunkrar jag alltid denna fantasiska ost när vi kör över gränsen. Vi använder den till nästan allt och våra småtroll fullkommligt älskar den.
Jag har önskat mig en vit KitchenAid i eigheter nu. Jag har kommit till den punkt i (köks-)livet nu när alla de brummande och surrande apparater jag köpte när jag flyttade hemifrån går sönder... Den enda jag just nu har kvar är en välanvänd stavmixer och micron. Den sistnämnda skulle min mamma poppa micropopcorn för första gången i till sina barnbarn å det slutade med en söndersvidd apparat som luktar like konstigt så den är nog borta om ngr dagar den å. Hur som helst så älskar mina tjejer att baka så det blir lite krångligt numer men ack så kreativt när man tvingas ta i bruk allt annat köket har att erbjuda. Är så envis så jag vägrar köpa många (...ofta billiga) köksapparater förrän jag har sparat till min ultimata köksdröm KitchenAid. Nu hoppas jag ju självklart att ni precis som jag ser humorn i att göra äkta italiensk pizzadeg & baka Leilas fantastiska cupcakes med stavmixer och kladdiga barnafingrar men att ni förgyller vår köksvardag & vårt matintresse med vår ultimata köksdröm -en vit KitchenAid!
Med vänlig hälsning i höstrusket (perfekt bakväder ju.....) Marie B i Fredrikstad Norge

Sofie A sa...

Hej P!
Jag vill såklart gärna delta i denna fina tävling.
Jag väljer deras laktosfria matlagningsgrädde då jag alltid använder denna när jag lagar mat. Är så evigt tacksam för alla laktosfria produkter de erbjuder då jag verkligen inte klarar av laktos tyvärr.
Så jag väljer denna produkten: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Matlagningsgradde/
Om jag skulle ha turen att vinna denna fina Kitchen Aid så skulle jag nog svimma. Har suktat efter en sådan länge då flera i familjen har allergi (både gluten och laktos) vilket gör att vi gör mycket bröd och fikabröd själva, dock har vi ingen matberedare så allt görs för hand. Vilken LYCKA det vore att ha en tokfin Kitchen Aid som fixar degen åt oss! Så jag håller mina tummar hårt,hårt och önskar vinna en Kitchen Aid i Black/Svart.
Stor kram från GBG!

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 835   Nyare› Senaste»