söndag 28 oktober 2012

TÄVLING - VINN EN KITCHEN AID

.
.
.



Jag har en och Leila har säkert flera och nu kan denna riktiga dröm-maskin till köket bli din också!





Tjingeling bloggisar!




Denna söndag har jag det superstora nöjet att presentera en finfin tävling i samarbete med Skånemejerier! Det du kan vinna är en Artisan 150 från KitchenAid i färgen Creme White, Black eller White och värdet på denna är 5300 kr (Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd) Du kan alltså vinna den bästa och snyggaste köksmaskinen någonsin!:)

Det du ska göra för att vara med och tävla är:

Surfa in på Skånemejeriers hemsida och leta upp din favoritprodukt i deras sortiment. Är det kanske mjölken med tillsatt protein eller deras Gratäng Créme?

Klistra länken till produkten i kommentarsfältet nedan och berätta varför just den är din 
favorit. EX: Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att det finns ingen godare ost!

Motivera varför just du ska vinna en Kitchen Aid! Skriv också vilken färg du önskar om du vinner.

Gilla gärna Skånemejerier på Facebook här (detta är dock inget krav för att vara med och tävla).



Tävlingen pågår till med söndagen den 4:e november kl 12.00 

(och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)


LYCKA TILL ALLA!


.

835 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 600 av 835   Nyare›   Senaste»
JennyK sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Godaste osten alla kategorier!!

En cremevit Kitchen Aid vore en dröm att ha i mitt kök! Kan ju köpa en annan typ av assistent men vem vill nöja sig med någon annan än den bästa!? Inte jag, men som småbarnsförälder så ligger inte köp av assistent högst på listan just nu!!

Frida Andersson sa...

Min favorit i sortimentet är den somriga yoghurten Jordgubb/smultron som får mig att tänka på sommaren året om :) http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/.

Jag älskar att baka och hade sett fram emot att baka en massa i vårt nya kök i huset vi nyss flyttat till. Det tråkiga är att någonstans i flytten försvann själva degkroken till min gamla assistent (arv från mormor så finns inga delar att köpa). Jag hade gärna sett att en ny fin vit kitchen aid fick flytta in i mitt nya vit/svarta kök :)

Nu håller jag tummarna hårt :)

Ninchen sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Ekologisk-Vispgradde/

Favoriten här hemma är helt enkelt VISPGRÄDDE! Främsta anledningen till min kärlek till GRÄDDE är att min son äter det. Han har kämpat med sin ADHD och Tourettes och är extremt selektiv med maten, men GRÄDDE älskar han. Han vispar den själv och äter med god aptit, dessutom tycker han om att baka och det har visat sig vara mycket positivt i hans liv. Givetvis ska detvara bakverk överösta med grädde! Vispgrädde är utomordentligt i matlagningen också och berikar både till smak och näringsinnehåll, viktigt att tänka på när man utfodrar sina små. Att det finns ett ekologiskt alternativ är ett stort plus!
MUMS!

Malin sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Greve-Mellan-28/ Den osten är så smakrik och absolut en favorit ost. Jag vill vinna en kitschen aid för att slippa baka allt för hand och plus för den är så himla snygg =)! Om jag vinner vill jag ha en vit!!

Jenny sa...

Hej Petra!

Då vi precis fått reda på att vår son på 9 månader inte tål laktos är vi överlyckliga över skånemejeriers laktosfria sortiment. Så nu har vi börjat baka å laga mer egen mat å allt från grunden så en Kitchen Aid hade ju defenitivt underlättat :) å favoriten får bli den laktosfria lätt creme fraichen.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Latt-Creme-Fraiche/

Om jag skulle vinna så skulle jag såklart vilja ha den vita.

Tack för all inspiration och underhållning du ger med din blogg!

Jenny

Johanna sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/
Världens kanske tråkigaste val, men jag valde standardmjölken som min favorit, vad hade dagen varit utan en skvätt mjölk i kaffet, mjölken till frukostgröten osv?
En Kitchenaid är någonting jag verkligen har saknat sedan jag flyttade hemifrån för ett par år sedan. älskar att baka mina egna bröd, men ogillar att knåda för mycket. Mellan gångerna hade en kitchen aid i färgen espressobrun dessutom gjort sig himla bra på min köksbänk som prydnad!

kram johanna

David (pitbull_looove@hotmail.com) sa...

Min favoritprodukt från Skånemejerier är deras laktosfri mjölk. Jag tål inte laktos, men denna mjölk är helt fantastisk. Smakar likadant och fungerar både till bak och matlagning.

Nu har min son fått glutenallergi. Vi har fyllt skåpen med rismjöl, hirsmjöl, bovete och quinoamjöl. Jag bakar eget bröd till min son och försöker hitta alternativ till all bak och matlagning.

Jag skulle bli överlycklig av en KitchenAid (oavsett färg, men om man måste välja så väljer jag white) som skulle underlätta något oerhört vår vardag. Tack för denna tävling.

Ha en fantastisk vecka. Mvh: David

Länk till min favoritprodukt hos Skånemejerier:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Laktosfri-Mjolk-3-/

Anonym sa...

Hej bästa produkten (är förvisso många) men just nu är det underbart att använda http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Akta-vanilj-nyhet-i-sortimentet/ med olika smaker till fruktsallad eller paj, mmmm I love it :-D
Och skulle man sedan råka vinna,
skulle ju jorden under mig försvinna
och jag skulle välja en vit så klart
men det går också bra med en svart
Oj vad glad jag skulle bli
och tomten han kunde ju i år få utebli
Ha det bra ute i cybervärlden
och PHILIA, tävlingar är bra för själen
Kram

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=53170&prod=v&prodt=Ekologiska
Skånemejeriers youghurt med persika & apelsin gör magen lugn och fin. Passar som mellanmål såväl som efterrätt -behöver varken kokas eller stekas, lätt som en plätt! Vinner jag en Kitchen Aid, skulle jag baka bröd och bullar utan hejd!

Lina sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/

Jag älskar att göra yoghurtsmothies varje morgon med frukt och bär av olika slag. Som laktosintolerant känns det toppen att det finns så många olika fina alternativ så att man inte behöver avstå från livets goda.

Med en vit Kitchen Aid skulle det bli ett och annat hembakt bröd till morgonsmothisen :)

Anonym sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/

Jag älskar att göra yoghurtsmothies varje morgon med frukt och bär av olika slag. Det är toppen att det finns så många fina alternativ för oss som är laktosintoleranta så att man slipper avstå från livets goda.

Med en vit Kitchen Aid skulle det bli ett och annat hembakt bröd till frukostsmothiesen :)
/Lina, Stockholm

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

ProViva in my favourite, because I haven't tasted anything else!

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

ProViva is my favourite, because I haven't tasted anything else!

Malin K sa...

Jag älskar att baka och min favoritprodukt är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ på grund av att jag använder det så mycket i min bakning och matlagning!
Jag hade blivit överlycklig om jag hade vunnit en vit kitchen aid och den hade inte bara hade varit jättesnygg i mitt kök, utan också ett perfekt hjälpmedel!

Anonym sa...

Jag använder ProViva Blåbär på min morgongröt för att den är så bra för magen

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag är en "katastrof i köket", både vad gäller matlagning och bakning. MEN jag älskar design och heminredning. En vit, vacker och formfulländad Kitchen Aid är den enda maskinen som passar in i vårt minimalistskt inredda svart-vita kök.

Tack Petra för din "feelgood" blogg. Jag älskar att läsa om ditt liv och din familj och se på alla vacka bilder. Kram Mona P i Finland

Helena Molin sa...

Utan tvekan: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Upptäckte den lilla godingen för ett par år sedan och har den sedan dess till allt i princip!

En vit kitchenaid hade på riktigt varit en dröm att ha, men som ung tjej som precis flyttat hemifrån är det tyvärr andra grejer som måste prioriteras. Typ toalettpapper, tvättmedel och sånt där jättekul..

Håller alla mina tummar!

Inapina sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Vaniljyoghurt/
Är familjens absoluta favorit med sin mjuka, lena smak är den perfekt både till frulle och mellis, bra ekologisk produkt. Tycker jag ska vinna en assistent för jag älskar 50-talet och den skulle va så fin i vårt kök.

Käthe sa...

Åh, vad kul att Skånemejerier har Hjordnäras produkter! Provade första gången när jag besökte en väninna i Hjo och blev genast förtjust i Hjordnäras yoghurt och väljer att slå ett extraslag för denna ljuvliga, silkeslena, krämiga vaniljyoghurt som får hela kroppen att vakna på ett skonsamt sätt. Alla sinnena får sitt och magen blir glad. Tänk om jag skulle ha turen, då önskar jag mig hejdlöst en ööööhhh, VAD SVÅRT (kärt besvär!) - tror jag slår till med en hmmmmm, GUL! Den passar så bra in i mitt 40-talskök. Och jag håller alla tummarna! Lycklig den som vinner, oavsett! Stor måndagskram till alla bloggläsare och inte minst blogginnehaverskan ;-) Det behövs i detta RUSKVÄDER! Första gången jag är glad att jag inte är i New York. Nu ska jag va tyst, det var ju en tävling på gång...

Käthe sa...

Jag ser inte min kommentar och GLÖMDE länken, men som jag skrev så ÄLSKAR jag Hjordnäras vaniljyoghurt. Hoppas jag kan få tillfoga detta till mitt förra bidrag... Och så skulle jag som sagt bli överlycklig om jag vann och fick en gul Kitchen Aid! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51330&prod=v&prodt=Ekologiska Stor kram!

Anonym sa...

Turkisk Yoghurt http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/

Jag brukar lägga kycklingfiléer att marineras i ca. 1 h och sen steka dem lätt. i med lite fond och en stor klick Turkisk yoghurt till som får stå och småputtra. Ner med en massa härliga färska grönsaker så som tex. zuccini, broccoli, minimajs, paprika, coctailtomater m.m. Serveras med ris. Jättegott! :o)
Men gott som det är till en fruktsallad, rostad kokos och flytande honung. Min 4-åring äter Turkisk Yoghurt till i princip allt eller som den är. Jättebra som mellanmål.

I januari ska jag bli mamma för andra gången :o) Och tills dess skulle det få vara underbart att få fylla upp frysen med hembakade kanelbullar, en å annan lussebulle som inte hunnit blivit uppäten till jul, chokladsnittar, hallongrottor, jittebugg, kärleks-mums och mycket mer. Att kunna få ta fram till fikat medan man kokar kaffe och besöket myser med bebis 2013.
Sen, med stora magen, är det inte så lätt att stå och knåda en deg inför julens bak, så det skulle verkligen underlätta på många sätt.

Det är min enkla motivering till varför jag SÅ GÄRNA skulle önska att få vinna en Cremé White Kitchen Aid.

Hoppas att turen är med mig!;o)

Varma och bästa hälsningar
Isabelle Hamlén / Enköping

Pernilla sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/ för den är underbart god till så mycket, frukostflingorna, smothies eller efterätt.
Jag drömmer om en Kitchen Aid som hjälper mig i köket i matlagning och bakning som jag och mina barn älskar. Den är så otroligt vacker, som ett smycke. Drömma ska man ju!
Pernilla i Gävle

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/ Jobbar sedan många år i Köpenhamn och har haft många liter laktosfri mjölk med över bron till mina danska kollegor med ömtåliga magar. Den bästa mjölken på båda sidor Sundet m.a.o.! :-)
VePe

Anonym sa...

Glömde för tusan motiveringen till Kitchen Aid!: Inte nog med att en svart Kitcehn Aid hade suttit som en smäck på min köksbänk.. Jag vet dessutom att uppskatta kvalitet. Därför finns inga alternativ till en Kitchen Aid. Så vinner jag inte, fortätter sparandet tills att den en dag står i mitt kök! :-)
VePe

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Lattyoghurt-Bjornbar-Hallon/
En lätt yoghurt som smakar gudomligt krämigt och lent!!! Ingen annan leverantör kan tävla mot denna!
En vit Kitchen Aid som matchar köket vore en underbar julklapp till mig själv! När fick JAG ngt???? BArnen först.....
TAck för en bra blogg.

JohannaS sa...

Vilken tävling!! :o)
Min favoritprodukt är den här:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
och i smaken "Grapefrukt/Litchi. Att den smakar lika gott som den gör gillar jag.
Om jag har turen att vinna önskar jag få äga en KitchenAid White.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Lattyoghurt-Bjornbar-Hallon/

Jag valde lättyoghurten för att den är så krämig och len. Inte som andra lätt yoghurt. Gudomlig!
En vit Kitchen Aid vore en drömjulklapp till mig själv. När fick JAG ngt sist...barnen först.
Tack för en bra blogg.
JOhanna

Ida Egeland sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Akta-vanilj-nyhet-i-sortimentet/

Så gott att det smakar lika bra som en välgjord dessert! Underbart!

Jag studerar till sjuksköterska, så inkomsten är inte den bästa, men varje månad stoppas en liten slant undan för att någon gång i framtiden äntligen få köpa mig en KitchenAid. En vit är drömmen. Jag bakar och står i köket en himla massa, så den skulle komma väl till användning. En perfekt julklapp och en perfekt födelsedagspresent (fyller 30år i januari).

Tack för en fantastisk blogg!

Jenny Andersson sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/
Alltid till frukost, läskande god och en favorit hos både barn som vuxna.
3 barn som älskar när mamma bakar. En vit Kitchen Aid skulle passa mitt vita krispiga kök och min vita blender i samma märke....... Hoppas den blir min // Jenny

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva
Hej!
Hemma hos mig är det Proviva som gäller, och då med favoritsmaken Mango. Den släcker törsten bra, och är dessutom snäll mot stora som små magar!

Som mamma till två idrottande barn blir det bakning då och då, så en Kitchen Aid skulle underlätta. Om jag vinner är det färgen vit som skulle sitta fint.
Mvh Susanne

Jessica sa...

Jag valde Bravojuicen Äpplesin, eftersom det är den enda juicen som alla familjemedlemmar faktiskt gillar. Dessutom har den ju bästa namnet :)

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applesin/

Vill vinna en svart Kitchen aid till min dotter som är sju år och drömmer om att bli bagare. Tyvärr är hennes mamma lite för lat för att göra bull- och bröddegar lika ofta som hon skulle önska. Men med en kitchen aid som står framme i köket är jag säker på att det skulle bli så mycket lättare och roligare :)

Carolin A sa...

Vilken underbar tävling!
Produkten http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Mjolk-med-langre-hallbarhet/ passar mig perfekt då jag enbart använder lite lite mjölk i kaffet. Får ofta annars slänga halv fulla mjölkpaket då utgångsdatumet är förbi. Så onödigt!

Har alltid drömt om en KitchenAid. Tänk att slippa stå och vispa runt med elvispen när man bara kan slänga ner ingredienserna i KitchenAiden och vips så är det klart för jäsning. Sedan är den ju otroligt snygg att ha framme också :)Jag väljer gärna en vit!

Kram
Carolin A

jenniev sa...

Jag har valt:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/
Jag klarar mig inte en dag utan denna mjölk, den räddar min morgon, varje dag!

Jag önskar så
Att jag var en som i köket kan stå
Som får glänsa med att kunna servera
God mat, bakelser med mera
Idag är det sambon som i köket glänser
Då mina kökskunskaper har gränser
Med en Kitchen Aid i köket
Kan förhoppningsvis jag styra upp matstöket
Snygg och praktisk, vad mer kan man begära?
Framme i köket får den stå med ära!

Om jag blir den lyckliga vinnaren önskar jag mig en i färgen White!

Kram

Anonym sa...

Hej!
Självklart http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/,
min mages bästa vän...oslagbar smak!
En kitchen aid vore grädden på moset i mitt nya kök!
Kram Annsofie

Jenny sa...

Hej Petra! Vilken fantastisk tävling...!
Min klara favorit hos Skånemejerier är deras vispgrädde som jag inte klarar mig utan varken i min mat eller till min bakning. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde/
Vispgrädde gör livet lite godare :) jag älskar att fixa och trixa i köket och skulle jättegärna vilja ha en Kitchen Aid och om jag vinner vill jag gärna ha den vita.
Tack för att du sätter guldkant på vardagen!

Kram Jenny

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde/

LillaSysterLiten sa...

Hjordnära Ekologisk Mjölk 1,8% 1,0 L

Mitt val är ganska lätt. Alla produkter från Hjordnära mejeri. Från Hjo där jag växt upp, min hemstad. Och speciellt mjölken, som jag vill dricka iskall varje dag.

Jag vill vinna en vit K-A, till min mamma faktiskt. Som bor i Hjo. Och som bara är den bästa mamman som finns. Förstå lyckan, att få ge henne en :)

Desiree Saukkonen sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ proviva blåbär är favoriten då smaken känns så äkta och den är ju bra för magen! Mumma!

Jag och min 4-åriga dotter Freja är tokgalna i att baka, vi gör det var och varannan dag! Hade då inte varit fel med en kitchenaid, för att fullända bakningen ;)För ett halvår sedan föddes vår son Hugo som jag försöker introducera bakning för :-) min sambo tycker nog jag är tokig..haha! Den vita (white) önskar vi oss, enligt dottern :)

Hälsningar Desiree

Bengt Ek sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/

Pepparkaksfilen är ju outstanding!!
Önskar det vore jul året om!!

Maria sa...

Jag valde:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

Helt vanlig mjölk. För att den smakar som mjölk ska smaka och som mjölken smakade när jag var liten.
Går åt massor med mjölk här hemma då vi dricker mycket hela familjen och alla älskar det.
Även dottern på 15 månader älskar den.

Jag vill vinna Kitchen Aid för att den är så snygg och verkar så bra. Den kommer få ett bra hem här med 4 gottegrisar som alla älskar att baka. Välanvänd kommer den alltså att bli om den flyttar hem här.
En svart hade dessutom passat så otroligt bra i vårt kök, så det skulle sitta fin fint.

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche/
Helt vanlig naturell creme fraiche skulle jag inte kunna tänka mig att vara utan i kylen!! Jag använder en klick till precis allt!!! Finns ingen viktigare ingrediens! Den 12 nov börjar vår STOORA köksrenovering och vad hade inte varit mer passande än en vit fiiiin kitchen aid?? Kram från Marie
marietengvall@hotmail.com

Mamma till Linus och Wilma sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/ för att det är den enda vanliljyoghurt som verkligen smakar vanlij.

Varför skulle just jag vinna en Kitchen Aid: För att kunna baka mera kakor och annat gott till min man och son som inte tål gluten. Så en röd skulle passa perfekt i mitt lilla kök

Sandra C sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50131&prod=v&prodt=Ekologiska
Jag älskar de ekologiska sortimenten och hjordnära är en klar favorit! Varför då mjölk undrar ni? För det är bra till allt! En god frukost - mjölk. Oboy - mjölk. Till middagen och kvällsmaten. Tom pizza gör den sig bra till. Baka bullar. Listan kan göras oändlig - och dessutom är det nyttigt!

Josephine Frebelius sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/

Jag flyttade nyligen till Stockholm pga olika omständigheter och det enda jag verkligen saknar är min mjölk, som jag kallar den, det är Skånemejeriers Laktosfria mellanmjölk, det är den godaste laktosfria mjölken jag någonsin smakat. Och jag går alltid runt i mejerihyllan här uppe i affärerna och inser att de fattas något. Skånemejerier! Jag vill väldigt gärna vinna en kitchenaid för att jag älskar verkligen att baka. Det är en av mina absoluta favoritsysslor, men jag har tyvärr inte pengar att köpa en kitchenaid så därför tänkte jag att jag kanske kan försöka vinna en i alla fall.
Skulle jag mot alla odds vinna så vill jag ha en vit.
/ Josephine

LennarRrt Olausson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/
...för den tydliga nötkaraktären

Black Kitchen Aid, så jag kan baka mitt eget nöt-bröd :)

Rikaardj sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/

Eftersom att jag tränar flera gånger i veckan och är ganska ung behöver jag ett extra protein intag, med skånemejeriers extra protein mjölk slipper jag köpa andra kosttillskott för att få i mig extra protein, det räcker med att dricka mjölk. För mig är mjölken det givna valet till frukost,middag,kvällsmat jag dricker den även som återhämtningsdryck efter träning. Jag har aldrig fått träningsvärk kvittar hur hårt jag tränat och jag tror detta beror på att jag dricker mjölk precis efter träning.
hade gärna velat vinna denna köksmaskin till vårt hem då jag tror den kan bidra med många goda rätter

Rikard

Lotta sa...

Jag verkligen älskar
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Gastgivaren-graddost-38/
Tänk att få sitta ute på altanen en sommar morgon med en smörgås med grädd ost på :-)

Vill verkligen vinna en Kitchen aid, jag verkligen älskar att baka. Jag ser på alla bakprogram som går på TV. dessutom fyller jag år om 2 veckor :-)

Unknown sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/ bara för att det är min yngst sons favorit han är 13 år men gillar smakrik ost.
Vill gärna ha en kitchen aid då min gamla assistent har mellan 30-40 år på nacken, och en röd hade passat utmärkt i mitt kök.

Linda Danielsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva är en väldigt omtyckt stamgäst i min kyl och mage.Särskilt blåbär. Kanske inte det ultimata att stoppa i en KitchenAid, men vi ska nog kunna samsas i mitt kök alla tre!
Om jag vinner vill jag gärna ha en Creme White.

Jonna L sa...

Jag gillar http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/ bäst! Superbra när man ska svänga ihop en pastasås eller i en gottig potatissallad.
Sätter den svara KA:n på önskelistan! ;)

Jessica Martinsson sa...

Min favorit produkt är :http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/ Finns det nåt godare än ett glas kall mjölk?? Och så mkt man kan ha mjölk till.
Om jag vinner en Cream White Kitchen Aid så kan jag göra goda degar och smet med mjölk i. Men även smeten till köttbullarna till jul...

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Denna fantastiska dryck, gör under mot magens nyck.
När gaserna bubblar runt, drick då nåt sunt.
En kitchenaid i svart eller röd, skulle hindra mig från en säker död.
Vispa grädde och knåda deg, allt detta gör mig seg.
Jag vill ha en kitchenaid, bara så att du ved...(skånska)
Mvh Tobias (kompanichefen@live.se)

matilda sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ Proviva med Jordgubb är en absolut favorit och jag älskar att syran från jordgubbarna bevaras ihopa med fröna som lyfter upp känslan av färska jordgubbar en somrig dag. Min pappa gick bort i cancer den 1 september i år och då det är hans mat ådra som rinner genom mitt blod vill jag finna ro i mitt bakande som jag alltid gjort och vad skulle då vara bättre än något så underbart som en Kitchen Aid? Vinner jag väljer jag en creme färgad, alternativt ljus gul eller babyblå <3 Tack på förhand!
Mvh Matilda Mattsson,betty_bop_2001@hotmail.com

Unknown sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/ för att min yngste son älskar den osten trots att han endast är 13 år gillar han smakrika ostar.
Vill gärna ha en kichen aid då min gamla assistent har mellan 30-40 år på nacken och dessutom hade en röd passat utmärkt i mitt kök.

Mammy V sa...

När jag och min dotter upptäckte http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/ så blev vi helt sålda. Den här mjölken är SÅ god (klart godare än konkurrenters mjölk), både att dricka och att använda i matlagning och bakning, för att inte tala om att koka favoritfrukosten mannagrynsgröt på.

Jag har länge velat ha en köksassistent i vilken färg som helst, eftersom mina händer är som på en 90-åring, fast jag är bara 35 år. Jag älskar att baka bullar, bröd och allt annat, men med mina dumma händer kan jag inte längre knåda deg för hand. Eller jo, jag kan, men om jag gör det så kan jag inte använda händerna på 3-4 dagar efteråt till någonting på grund av smärtorna.

Så nu håller jag mina eventuellt reumatiska (står under utredning) tummar och tår för att jag vinner :oD.

Hälsningar,
Vanja
(vanjahiltunen@hotmail.com)

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche/
Med Creme Friche trollar jag fram krämigaste pastan, stingigaste grillsåsen, lenaste potatissalladen, möraste kotlettlådan och lyxigaste skaldjursröran. Alltid perfekt!

KullaGulla sa...


http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme
Jag valdre gratängcremen
Underbar produkt som underlättar ens var dag då lått att använda när barn vill vara med och hjälpa till.

Att vinna denna skulle upp fylla min dröm då jag älskar och baka och göra mat just nu gravid och småbarns mamma så detta skulle vara ett underbart bra sätt att underlätta kunna göra nått gott åt ens barn med.


Artisan 150 från KitchenAid i färgen Black

Anonym sa...

JAG TYCKET ATT http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-17/ ÄR DEN ABSOLUT BÄSTA PRUDUKTEN SOM SKÅNEMEJERIER GÖR, SÅ GOD PÅ HÅRDBRÖD MED LITE HONONG OVANPÅ. OM JAG VINNER KITCHEN AID:EN SÅ KOMMER JAG ATT UPPFYLLA MIN DRÖM OM ATT BACKA ALLT BRÖD SJÄLV TILL HUSHÅLLET

KRAMMAR FRÅN MARIA http://www.facebook.com/?ref=logo#!/maria.jeppsson

Lisa Svanberg sa...

För min del är detta min favorit http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/
En produkt som man kan använda till så mycket, i grytor och gratänger, i såser och pajer eller bara som en kall sås.

IrmaL sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-ParonHallon/
För den är frisk och en av dom godaste fruktdryck jag vill ha på mitt frukostbord på morgonen och få njuta av att man har sommaren på tungan medans vintern kommer närmare!

Vi i familjen vill vinna en Kitchen Aid för att vi bakar ofta här hemma för vår lilla köksmaskin har gått i sönder och har bara en visp.
Så vi hade blivit överlyckliga om vi hade vunnit Kitchen aid för att kunna fortsätta baka en massa läckerheter!

Den får gärna ha färgen svart :)

Evelina Andersson sa...

Hej,
utan tvekan väljer jag http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/, alltså den blåa GODA mellanmjölken som är min bästa vän i ur och i skur. Den får aldrig stå speciellt länge i kylen då jag dricker mjölk som en kalv. Och nu när jag är gravid och inte får i mig något att äta, så är det min räddare i nöden, - det är det enda jag får behålla så kroppen talar sitt tydliga språk.

Jag har länge gått och suktat efter en sådan då jag älskar att baka, det är ju så mycket lättare, smidigare och framför allt roligare också med lite hjälp på traven. Sen att den passar galet bra in inredningsmässigt också i mitt kök, ja det gör inte saken sämre! En i "Creme White" vore perfekt!

Skånemejerier har jag gillat sedan länge på facebook! =)

Sara B sa...

Hej,

Min absoluta favorit i Skånemejeriers sortiment är Hjordnära Ekologisk Mild Naturell Yoghurt (http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Mild-Naturell-Yoghurt/). Den är krämigare än någon annan yoghurt jag känner till, och passar lika bra till frukost, som sås till middagen eller som ingrediens i ett gott,saftigt bröd.
Jag vill vinna en Kitchen Aid, för jag älskar att hålla på och fixa i köket med både mat och bakning, och det skulle vara en riktig boost såhär i höstrusket att få njuta av nybakade bullar gjorda med hjälp av den bästa köksmaskinen! Om jag skulle vinna så önskar jag mig helst en vit Kitchen Aid :)

Ha det fint!

Camilla sa...

Crème Fraiche Gourmet Kantarell & Cognac - passar utmärkt till älgsteken, mmmm!

En kitchen aid vore underbart att få vinna, den skulle vara till en underbar hjälp när jag och min fyraåriga son ska baka! Som det är nu gör vi allt för hand, något som kan vara tungt emellanåt....

sarasbakoblandat sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
Jag älskar att baka och gör det så ofta jag bara kan. Jag använder skånemejeriers egna smör varenda gång, finns inget bättre!
Eftersom jag bakar så mycket som jag gör så är min stora högsta önskan en Kitchen Aid, crème. En riktigt fin julklapp hade det blivit, den hade fått pryda mitt fina kök även de få stunder den inte används ;-)

KullaGulla sa...

http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme

En underbart produkt underlättar i köket när man har barn som älskar vara med och bland och fixa.
Även när man gravid och inte orkar lägga jätte mycket tid.

Min dröm skulle gå i uppfyllese då kunde de underlätta en småbarnsföräldre som är gravid som har två underbara små bagare som älskar vara med i köket. Med en Kitchen aid black skulle mina två bagare få massa gott och jul mys med olika underbara bakvärk och smaska på som en barndom skall vara fylld med.
Detta skulle underlätta allt i köket .. när man har ´så mycket krämpor som gravid...

Threezool sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde-36/

Helt klart denna då det förhöjer smaken för så många matätter och man kan till och med göra eget smör av den! Något det lär eventuellt bli mer av med en Kitchen Aid =) Även fast man nu bor i Stockholm så letar man efter Skånemejeriers produkter då de helt klart är bättre än Arlas! =D

Hej..... sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Vaniljyoghurt/ eftersom jag fullkomligt älskar den. En tallrik vanilj yoghurt med lite färska bär eller nötter (man kan variera i oändlighet) är en perfekt start på dagen eller ett perfekt mellanmål - så gott! :)

Jag vill vinna en kitchenaid av två anledningar dels för att jag tycker det är en otroligt vacker / snyggt designad köksapparat som i allra högsta grad är funktionell. Har velat ha en i flera år men tyvärr har budgeten ej medgett detta. Andra anledningen som gör att jag känner att mitt behov av en kitchenaid ökat är att jag fått artrit och det förhindrar tyvärr degknådning och annan tyngre bakning - något jag annars gjort ofta. En kitchenaid skulle innebära att jag kunde återuppta detta intresse igen vilket såklart skulle göra mig otroligt glad och även lin omgivning som får massa nybakat igen ;)

Så nu håller jag tummar å tår för att tomten kommer till mig tidigt i år och att inom en när framtid i mitt kök en creme White kitchenaid står :)

Hej..... sa...

Såg ej om min tidigare kommentar kom med så jag lägger ut igen :/

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Vaniljyoghurt/ eftersom jag fullkomligt älskar den. En tallrik vanilj yoghurt med lite färska bär eller nötter (man kan variera i oändlighet) är en perfekt start på dagen eller ett perfekt mellanmål - så gott! :)

Jag vill vinna en kitchenaid av två anledningar dels för att jag tycker det är en otroligt vacker / snyggt designad köksapparat som i allra högsta grad är funktionell. Har velat ha en i flera år men tyvärr har budgeten ej medgett detta. Andra anledningen som gör att jag känner att mitt behov av en kitchenaid ökat är att jag fått artrit och det förhindrar tyvärr degknådning och annan tyngre bakning - något jag annars gjort ofta. En kitchenaid skulle innebära att jag kunde återuppta detta intresse igen vilket såklart skulle göra mig otroligt glad och även lin omgivning som får massa nybakat igen ;)

Så nu håller jag tummar å tår för att tomten kommer till mig tidigt i år och att inom en när framtid i mitt kök en cream White kitchenaid står :)

Photo by Emelie sa...

Jag valde deras smör http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ eftersom det är något vi använder så gott som dagligen i såväl matlagning som till bak. Inget "matfett" bättre smak än riktigt smör.

Jag skulle bli överlycklig om jag vann en vit Kitchen Aid! I dagsläget är jag student (med 3,5 år kvar), så denna maskin är inte riktigt prioriterad just nu. Dock älskar både jag och min sambo (som för övrigt jobbar med kött) matlagning och bakning, och vad vore bättre än att få förgylla vardagen med denna maskin!
Jag har även länge haft planer på att skapa mig en egen blogg (efter påtryckningar från vänner och bekanta) och då skulle en Kitchen Aid hjälpa mig på traven mot nya spännande äventyr!

Ha en trevlig kväll!

(oberg_emelie@hotmail.com)

Henrik sa...

Om jag skulle välja så blir det http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/, helt enkelt som mjölk ska smaka. älskar att komma hem och dricka ett glas kallt mjölk med nybakat bröd och ost.
Tyvärr är det bara ett glas mjölk eftersom min gamla köksmaskin är trasig och har inte råd att köpa en ny eftersom jag pluggar. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ha det i svart.

Maria sa...

Utan tvekan: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/
Det finns ingen bättre produkt än vanlig hederlig mjölk! Även om jag tycker mycket om många olika mejeriprodukter är mjölk det som alltid finns i kylskåpet.
Med en vit Kitchen Aid och Skånemejeriers härliga utbud skulle jag kunna tillaga alla de helgläckerheter och vardagsnjutningar jag önskar, och bjuda vänner och familj på nya idéer varje dag!

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/
Jeg er norsk og har ikke smakt noe av dette! Men det ser delikat ut og neste gang jeg er i Sverige skal jeg se etter disse produktene!

Jeg skulle ønske jeg vant en hvit Kitchen Aid maskin:)

Klem fra Julie

Anonym sa...

Vilken tävling och vilket PRIS, ny god!
Min favoritprodukt är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-17/ , min favoritost alla kategorier just nu! Mums!!

En kitchenaid hade kompletterat min nyfunna kärlek för bakning och matlagning på ett utmärkt sätt! Från att ha gått från student med fööööga intresse för matlagning till att bläddra sönder alla de där bak&matlagningsböcker jag fått genom åren! En KA hade varit pricken över i:et i köket :)
Och något så originelt som en vit KA hade jag önskat mig om jag vann!

Johanna Andersson

Anonym sa...

Mitt favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Fruktkott-ApelsinHallon/

för att det är prisvärt lyx till vardagmorgoner! :)

Unknown sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-choklad/ för det är en bra återhämtnings dryck för både stora och små.
Varför jag vill vinna är för att min mamma har börjat tröttna på att alltid låna ut sin matassistent till mig;-)

Håller tummarna nu

Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52521&prod=v&prodt=Ekologiska

Hjordnära ekologisk creme fraiche. Jättegod, jag använder ett par burkar i veckan till grytor och såser. Ett stort plus att den är ekologisk.

Jag har börjat få större och större intresse för matlagning och en Kitchen Aid hade varit det perfekta tillskottet till köket nu. Om jag vinner vill jag ha en creme white.

Anonym sa...

Hej,

Åh, vinner jag en Kitchen Aid så vill jag hemskt gärna ha en i färgen Creme White.

Mitt hjärta för House of Philia längtansfullt brinner,
man underbar läsning verkligen alltid finner.
Som småbarnsmamma söker man tips och idéer för babyns mat,
och en Kitchen Aid skulle hjälpa till helt underbart,
inte bara tjusig, läcker och fruktansvärt bra,
den är inredningsdetaljen som jag bara måste ha!!!!!

Något annat som verkligen faller mig i smaken,
är hyllan med Skånemejeriers läckerheter att lägga upp på faten,
lagrad Prästost är lycka för både kropp och själ,
så offantligt god och passar sig alltid väl,
riklig smak och förträfflig karaktär,
Bomber och Granater vad jag är kär!

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

/Petra

Mejl: gnuttisen@hotmail.com



Unknown sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52521&prod=v&prodt=Ekologiska

Hjordnära ekologisk creme fraiche. Jättegod, jag använder ett par burkar i veckan till grytor och såser. Ett stort plus att den är ekologisk.

Jag har börjat få större och större intresse för matlagning och en Kitchen Aid hade varit det perfekta tillskottet till köket nu. Om jag vinner vill jag ha en creme white.

Mija sa...

Hej!Mina barn och jag älskar proviva produkterna speciellt drycken som fungerar super bra på deras ömtåliga magar och även min!http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Deras magar mår utmärkt av den!
Älskar färgen vit om jag får vara den lyckliga!

Markus Larsson sa...

Jag har valt skånemejeriers ekologiska mellanmjölk,

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50157&prod=v&prodt=Ekologiska

Den känns som det mest självklara valet då jag inte
hade kunnat tänka mig en dag utan ett glas iskall mjölk,
och det faktum att den är ekologisk är en ren bonus.
Då känns det bra att dricka den, samtidigt som den är
bra för kroppen.

Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha en svart kitchen aid.

Missplopp sa...

Jag älskar http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ då de alla är lika fuktiga och ändå törstsläckande utan att bli för sött med samtidigt är de nyttiga och bra för min mage!

Jag vill vinna så att jag kan ge den till min mamma som inte alltid har haft det så lätt.
Hon började på komvux när jag var i ca 7-8 års åldern och mina föräldrar skilde sig. Hon var då ensamstående med tre barn. Gick efter "studenten" vidare till att bli Solärare men det var inte helt lätt att få jobb när hon efter 4,5 år var färdig med det. Efter en del vik. fick hon till slut ett jobb som hemkunskapslärare. Men nästan varje år pratas det om varslingar och hon har under tiden som hon jobbat heltid därför studerat till hemkunskaps lärare för att öka sina chanser för att få vara kvar. Hon är en tuff kvinna som kämpat hårt så länge jag kan minnas och hon har visat mig att det aldrig är försent att ändra vad man vill bli. Jag tycker att hon förtjänar att få något speciellt i jul som jag vet att hon vill ha men tyvärr har jag själv som nuvarande student inte råd att ge henne detta. Därför önskar jag att vinna.

Jag tror att hon helst skulle vilja ha den svarta av de tre alternativen.

//Maria Vemmenby


inge sa...

My favourite product is //skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/. I love the ice blue colour.

I would love to win this mixer because my kitchen walks and accessories are this colour and I have wanted one for years. It really would be the icing on the cake.

Thanks for a great competition.

Emma Larsson sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Hjordnara-Ekologisk-Mjolk/
för att den smakar som mjölk ska smaka med en eftersmak av brieost!
Bra för korna, bra för mig!
En KitchenAid har alltid varit högsta drömmen i köket, men när man går hemma med två små barn så räcker inte pengarna till en sådan. Men en rosa KitchenAid skulle göra mamma glad och då blir hela familjen glad!

Angela Hultberg sa...

Jag har en ny favorit: http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme

Den har redan hunnit rädda vardagsmiddagen flera gånger!

Jag vill vinna en kitchen aid för att kunna ge bort den till min mormor i julklapp. Hon är oldschool och knådar degarna, men nu har hon ont i händerna och klarar inte av det mer. Vill ge henne glädjen att kunna baka igen!

Emina sa...

Min favorit är Åsens Lantmjölk Gammaldags http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/. Sen första gången jag smakade den hos min bästa vän så har jag inte kunnat låta bli att åka 4,4 mil med familjen för att storhandla för att alltid lyckas få ner 2-3 stycken i kundvagnen! (Där vart vi bor finns den inte...)



Jag vill vinna för att överraska min fina mamma nu när jag kommer hem till sverige efter ett år utomlands som volontär och utan min mamma! Hon förtjänar den som gått runt och varit så orolig att jag inte skulle kunna laga min egna mat. Vinner vi en Kitchen Aid kan vi laga mat tillsammans alla tre!

bunnyn sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva är mitt allrahetaste tips
alltid glad mage trots kvällens chips
och inte ens stress och mycket att göra
kan denna vältrimmade mage alls störa
Dessutom är det en njutning var morgon
trots att jag knappt är vaken klockan 06.15
En vit Kitchen Aid skulle vara ljuvligt att vinna
Då skulle jag allt bli världens lyckligaste kvinna

Hälsningar
Kicki Kronborg

Sophia Abrahamsson, Rödåsel sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Blabarsfil/
Jag väljer såklart blåbärsfil som är min 5 åriga dotter Nellys absoluta favorit! Minns att även jag älskade blåbär som liten men då i form av mammas hemlagade blåbärssylt i "vanligt" fil. Skånemejeriers blåbärsfil är kanske så nära hemgjord smak den moderna familjens kan komma!? Älskad i vår familj iaf ; ) En kitchenaid är väl varje inredningsintresserad kvinnas dröm..Skulle verkligen pryda sin plats i mitt nyss omgjorda kök! Och stimulera mig till nya bak!

Zoolander sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Min absoluta favorit är utan tvekan ProViva. När jag var i slutet av min graviditet och inte kunde äta någon fast föda för jag mådde dåligt. Då livnärde jag mig på Proviva. Lite mättande och supergott!!! Sedan gillar jag även att dem är bra för magen. :)

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en svart Kitchen Aid. Skulle vara min högsta önskan som slår in. En tidig julklapp hade varit mysigt. Är ganska mammaledig och vill försöka göra all barnmat själv. Det hade underlättat till tusen med denna underbara och snygga maskin. :)

Ida sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Varje morgon dricker jag ProViva nypon. Den får min mage att hålla sig lugn under dagen samtidigt som den bidrar till en bra mättnadskänsla.

För något år sedan blev jag klar med min utbildning som var inom livsmedel. Det skulle verkligen hjälpa mig jätte mycket om jag skulle vinna en Kitchen Aid eftersom jag älskar att experimentera i köket med både bakning och matlagning. Med hjälp av en Kitchen Aid skulle jag kunna experimentera och utvecklas ännu mer, då jag gärna skulle vilja arbeta med produktutveckling. Jag skulle gärna vilja ha en svart :)

// Ida (bt05im2@gmail.com)

Anton Solem sa...

Jag väljer: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/ För att vem vill inte ha en varm sommardag i flytande form.
Jag går just nu tredje ring på Enskede Gårds Gymnasium och utbildar mig till Konditor så denna maskin skulle hjälpa mig enormt i köket. Konditori är en speciell konstform.
Jag skulle gärna vilja ha den Vita
Ha det bäst!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/

Hej! Jag valde Åsens lantmjölk orginal för att jag är en mjölk drickare och denna slår allt, finns ingen bättre mjölk.

Jag skulle vilja vinna denna till min kära mamma som inte bara är den bästa mamman utan som verkligen kan det här med att baka och förtjänar det bästa att baka med.
Om jag vinner denna till min mamma så vill jag att den ska vara vit - eller om jag skulle kunna fråga henne innan ni beställer. ;)

Mitt namn: Victoria
Mail: viictoriadimfeldt_@hotmail.com

Magnus sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Glimminge-Port-Salut-28/

Jag är en "ost-oman" och detta är min absoluta favorit.

Jag skulle gärna vilja vinna en Kitchen Aid åt min underbara sambo som även nybliven mamma till vår son. Hon har alltid önskat sig en sådan men det finns ingen ekonomi för detta.
Vinner jag denna till henne lovar jag dig/er att jag kommer att ta en bild på när jag överraskar henne.
Jag tror egentligen att hon önskar sig en röd men en svart blir precis lika bra. Hon kommer bli lika överraskad oavsett.

Emelie Johanna Johansson sa...

Min Favorit produkt från Skånemejeriet är deras 30 månaders parmigiano ost! Underbar att ha i sallad, pasta och som tilltugg.

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/

Jag tycker jag är värd att vinna en Kitchen Aid black för att jag "står ut" med att min fästman, som är sjöman borta 4 veckor i taget. Då måste jag ha fullt upp, träffa vänner, inreda, träna och bjuda på middagar! Kitchen aid är väl som grädden på moset i ett kök!?!
Hälsning Emelie

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Mild-Naturell-Yoghurt/

En yoghurt så mjuk och len, detta är min sanna frukostvän så god.
Att vinna en Kitchen Aid är som att få ytterligare en kompis som skulle förgylla min vardag, en maskin som skull höja mitt matlagande och brödbakande till en högre nivå. Creme vit.

Ella sa...

Väljer lätt och alla gånger:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Herrgard-Mild-28/

Hela familjen äter förtjust denna osten, å 2åringen ropar "macka" på morgonen och äter sedan bara upp osten.

Skulle gärna vilja vinna en Kitchen Aid då min nuvarande matberedare (läs make + elvisp) börjar sjunga på sista versen å snart stundar lussebullsbak. Å längtar till att få kunna äta nygräddade bagels hemma och annat oerhört gott som man kan använda en kitchen Aid till! Alla färgerna är lika fina=)

Cathrin sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/

En av de godaste ostarna som finns, jag gör en grym paj med den och smörstekta kantareller med äggstanning och persilja. Skulle jag behöva välja en rätt att äta resten av livet kvalar den in på topp tre! :)

Jag skulle vilja vinna en vit Kitchen Aid för att ge till mamma när hon fyller femtio till veckan. Mamma förtjänar den, för hon gör världens godaste bullar. Tänk om de kanske blir ännu lite godare med hjälp av en Kitchen Aid?

Cathrin

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/
För att de är mjölkproteinallergikerns bästa vänner :D

En kitchen aid skulle vara den perfekta julklappen till min stjärnbagare till sambo.

Den är riktigt snygg i Creme white!

Ha det bra :)
/Carolin3_619@hotmail.com

Anonym sa...

Hei! Jeg velger http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/ - rett og slett fordi svenske oster smaker så mye mer enn ostene vi har i Norge!:-)

Om jeg er så heldig å vinne, ønsker jeg meg Kitchen Aid i fargen Creme White.

Ha en fin kveld!

Camilla

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Mjolk-med-langre-hallbarhet/

För mig är Skånemejerier i särklass den godaste leverantören av mjölkprodukter alla kategorier. Vi använder mycket mjölk och tack vare din tävling så ska jag nu prova mjölk med längre hållbarhet. Då kan vi ju ladda hela kylen full. Jag önskar vinna en cremevit Kitchen Aid och jag älskar när vispen fluffar och krokarna gör mat och bak smidigt, enkelt och lätt från grunden och i stunden. Tack!
Mvh Malin Svensson, Sölvesborg

Unknown sa...

Vi har alltid en förpackning Crème Fraiche Gourmet Soltorkad tomat & Fetaost i kylen, för att när som helst kunna slänga ihop en superlätt måltid med beacon och pasta.

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Att få vinna en Kitchen aid skulle vara räddaren i köket. När jag bakar morgonbrödet på söndagsmorgonen så skulle Kitchen aid vara till stor hjälp att blanda och knåda degen. Kitchen aid skulle också komma till pass för hela familjen nu när det stundande julbaket närmar sig. Inte nog med det, Kitchen aid skulle vara pricket över i:et som inredningsdetalj i köket. För har man en Kitchen aid så skall den stå framme!

Unknown sa...

Vi har alltid en förpackning Crème Fraiche Gourmet Soltorkad tomat & Fetaost i kylen, för att när som helst kunna slänga ihop en superlätt måltid med beacon och pasta.

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Att få vinna en Kitchen aid skulle vara räddaren i köket. När jag bakar morgonbrödet på söndagsmorgonen så skulle Kitchen aid vara till stor hjälp att blanda och knåda degen. Kitchen aid skulle också komma till pass för hela familjen nu när det stundande julbaket närmar sig. Inte nog med det, Kitchen aid skulle vara pricket över i:et som inredningsdetalj i köket. För har man en Kitchen aid så skall den stå framme!

Ann-Charlotte sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/

Mjölken med extra protein går åt som smör här hemma i tonårshuset där grabbarna gymmar och slurpar i sig litervis av denna efteråt! Känns mycket naturligare och verkligen ett nyttigare alternativ än alla dessa proteinpulver som deras kompisar beställer hem från nätet för att bygga muskler!

Som mamma bakas här mängder av bröd som samma killar äter limpvis av varje dag! Gissa om det skulle underlätta med min drömmaskin, Kitchen Aiden!! Har suktat efter den i åratal, och naturligtvis i vitt!!

Kristina sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Latt-Creme-Fraiche-Paprika--Chili/

Smaksatt Creme Fraiche är perfekt till grytor, sallader eller som sås. Speciellt Paprika/Chili är min stora favorit.

En Kitchen Aid i mitt kök jag vill ha för att bl.a. kunna baka och göra pajer mm.
Black skulle matcha kaklet perfekt.

SofiaL sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ Proviva är en favvoprodukt i vår familj och funkar i alla lägen. Både till frukost, mellis, utflykt. Alla smakvariationer gör att alla har en varsin favorit som den får behålla för sig själv ( tom vår 1 åring har en)
Jag och min man har en historia gällande just en kitchen aid. Min man är inte som andra, Jag säger att han har en köks/CerveraFetisch. Han kan stå hur länge som helst och kolla och känna på kastruller, dyra stekpannor, Le creusetgrytor osv och jag kan tillägga att han INTE kan laga mat eller har något som helst intresse att lära sig!! Senaste året har han pratat om denna storslagna köksmaskin och lagt upp en plan för hur vi ska ha råd med en sådan,, Kanske önska oss presentkort på jul/födelsedagar 2 år framöver!!! Jag har länge pratat om att investera i en ny väska och då kontrar han med sin hushållsmaskin he he. Nu har vi Äntligen köpt ett hus här i Västerås ( efter 2 års letande ) och ska flytta 15 November. OM jag vinner så ska jag ställa denna Nya FINA KitchenAid maskin i vårt kök och verkligen överraska min kärlek så han tappar hakan. Kan tänka mig att han skulle reagera som en normal människa skulle göra på ett frieri:) Isåfall vill HAN ha en cremevit) Kramar från Sofia

Angela Fortes Olsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

proviva rabarber är min absoluta favorit, törstsläckare, mellanmål el till frukosten, passar i alla lägen, är farligt beroendeframkallande MEN super nyttig, kan ju inte bli bättre då allt som är gott brukar komma med negativa konsekvenser men inte proviva:)
jag ääääälskar rosa och har velat ha en kitchen aid i 10 år men varken haft råd eller haft en givmild släkt:( så jag vill gärna vinna en rosa :)

Angela Fortes Olsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

proviva rabarber är min absoluta favorit, törstsläckare, mellanmål el till frukosten, passar i alla lägen, är farligt beroendeframkallande MEN super nyttig, kan ju inte bli bättre då allt som är gott brukar komma med negativa konsekvenser men inte proviva:)
jag ääääälskar rosa och har velat ha en kitchen aid i 10 år men varken haft råd eller haft en givmild släkt:( så jag vill gärna vinna en rosa :)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/

min son mår såååå mycket bättre nu när jag tror mig komma på att han är känslig mot laktos och som tvättäkta skåningar finns inget annat än Skånmejerier :)

jag vill vinna en kitchen aid för jag vet att min mamma önskar sig en i julklapp och det skulle vara roligt att få ge tillbaka för allt hon gjort för mig under min uppväxt

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Vaniljyoghurt-Apple-Kanel/
Jag gillar den goda smaken av äpple och kanel i deras goda yoghurt.
Jag har länge gått och drömt om en Kitchen Aid och såklart vill jag ha en vit.
Anna Isaksson i Nyköping

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hallonfil/

Hallonfil. Kanske inte så mycket för världen. Inget storslaget, inga gastronomiska utnämningar för innovation inom filkultur, ingen knorr. Men ibland spelar det ingen roll. Ibland är det klassiska och enkla det allra godaste. En smak som får mig att minnas en försommarfrukost på en fil i i solen i Malmö med mina bäst vänner.

Skulle jag vinna en Kitchen Aid skulle jag bjuda tillbaka för hallonfilsfrukosten med ett gott matbröd, en söt cupcake eller kanske en pannkaksbrunch med ballongvispad grädde.

Självklart skulle jag vilja ha en creme white.

sanna_viola@hotmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/

Vad är inte godare än att ha riktigt gott Smör i när man bakar sina kanelbullar? Perfekt med en Kitchen Aid då jag fyller 40år till jul. Det vore perfekt att baka till mitt kalas och bjuda på goa kakor som har gott smör i...Mmm...

En svart kitchen Aid hade suttit fint i mitt kök...

emmisen73@hotmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/
Vår familj är riktiga ostälskare och denna goda ost är en av våra favoriter.
Tänk att få överraska frun och dottern med denna vackra maskin. De gillar att baka tillsammans och ofta när sonen och jag kommer från träning står det gott fika på bordet. De är väl värda en Kitchen Aid och jag är säker på att en vit skulle vara den rätta färgen.

Anders från Gbg

Nettan sa...

Valde en av de godaste ostar som finns:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Den är god till det mesta!
Anledningen till varför jag vill vinna en är att jag dels är reumatiker och jag älskar att baka, en sån här maskin har stått på min önskelista väldigt länge och med en sådan kan jag fortsätta att baka till min familj och våra vänner!

Kramar
Nettan

Anonym sa...

Hej! Min självklara favorit är Citronfil! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/). Frisk och fräsch och framförallt med riktigt god citronsmak till skillnad från många alternativ.
Efter många års kånkande med en mindre snygg "assistent" vore det en dröm med en vit (White) Kitchen Aid som kan stå framme!! Nu håller jag tummarna! Kram Ulrika Lund

Anonym sa...

Min favorit från Skånemejerier är deras lyxigt goda vaniljyoghurt som vi alltid köper till helgfrukosten!! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Akta-vanilj-nyhet-i-sortimentet/

Om jag vinner tävlingen så vill att min kära lillasyster, som är världens mest omtänksamma syster man kan ha, ska bli en lycklig ägare till en Cremevit Kitchen Aid.
/ Sahra Andersson

Frida pihl sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/
- Finns det något godare än vanlig hederlig mjölk utan krusiduller, mjölk funkar till allt, morgon, middag, kväll, ett kallt glas mjölk -himmelskt!!

- Jag vill vinna en kitchen aid för jag äääälskar att baka, eller okej lite att ta i, jag hade älskat att baka om jag haft en vit kitchen aid i mitt nyrenoverade kök:)
Tack för en inspirerande blogg!

marielle h sa...

Det här är min favorit : http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/A-Fil/ Den vanliga A-filen! Hemma hos oss går den åt till det mesta! fisksåsen,muffins,fillimpa,smoothie och till frukosten! Helt oumbärlig!

Limestone by the Sea - Victoria sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Favoritprodukten är smör. Inget slår smaken och känslan att baka goda hallongrottor eller låga en god sås på riktigt smör. Jag älskar att baka och nu när vi flyttat den gamla matberedaren till sommarstugan, så saknar jag den så mycket. Oh, lycka att få vinna den vita KA.
♡♥ Kram Victoria

Emma Alstermo sa...

Halloj! Denna är en klar favorit: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Ett glas Proviva om dagen är toppen för magen! I kroppen bra det känns, den är god och har bra konsistens!

Min man har länge tjatat om denna maskin, han tycker den är praktisk, smidig och fin. Han vill så gärna denna ha och jag har sagt att det kommer bli så en da'. Dock räcker pengarna ej till hur mycket jag än vill! Synd på detta för denna maskin skulle verkligen underlätta, bak och stök i vårt kök. Så nu hoppas vi på att den kan vinnas så vi alla roliga stunder i köket kan minnas!

Hälsningar Emma Alstermo
eemma-karlsson@hotmail.com

Anonym sa...

Är tokigt glad i http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
T o m en liten klick ger en fantastiskt fyllig och god smak på paj, sås, soppa eller den stekta fisken. Massor av mersmak!

Jag vill gärna vinna en Kitchen Aid av två skäl. Främst för att den är så snygg att den kan stå framme, d v s jag slipper baxa in den i ett skåp! Dels vet jag att den komemr att bli väl och ofta använd! Den maskin jag har är 40 år gammal, och det är liksom dags att byta ut den.
Allt gott till dej!

Beatrice B sa...

Min absoluta favoritprodukt hos Skånemejerier är:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Kan inte leva utan ProViva, ibland en räddare i
nöden och en annan gång ren och skär njutning.
Smakar gudomligt gott... tycker magen också!

Jag är en riktig bullmamma som älskar att baka
men har aldrig haft möjligheten att köpa en riktig
köksmaskin. Utan det är elvispen som får vara min
hjälpreda och utöver det min egna handkraft.
Med denna KitchenAid skulle det bli så mycket
roligare i köket.... en dröm som går i uppfyllelse!
En svart KitchenAid vore jättefint...

Kram
Beatrice

Sandra sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/ då jag älskar ost och jag använder ost till mycket.

Då jag har lite problem som gör att mina händer lätt blir stela kommer kitchen aid i svart hjälpa mig till att knåda många goda bulldegar.

Jag hoppas på tur, det skulle glädja mig så mycket.

Karidim sa...

Skulle verkligen behöva en sådan, för att jag älskar att baka med smör. Det gör en sådan skillnad! Och så klart så köper jag den här produkten http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ varje gång! Haha, tänk på alla fina cupcakes, kakor och svårare konditori grejer jag skulle kunna lära mig med en kitchen aid!

Tack för möjligheten att vara med!

Paaatrik sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice/

Finns ingen annan äpple juice som jag gillar så mycket som deras! Testat många olika märken men bara den som passar mig i smaken ,)

Jag skulle vilja vinna en kitchen aid för att jag precis håller på att lära mig att använda köket, med en kitchen aid hade det självklart blivit lite lättare att slänga ihop något för att imponera på tjejen. Plus att hon själv gärna vill ha en vilket isåfall hade blivit en grymt bra 21års present :):)

Goa hälsningar från Patrik Degerstam i Göteborg

Paaatrik sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice/

Finns ingen annan äpple juice som jag gillar så mycket som deras! Testat många olika märken men bara den som passar mig i smaken ,)

Jag skulle vilja vinna en kitchen aid för att jag precis håller på att lära mig att använda köket, med en kitchen aid hade det självklart blivit lite lättare att slänga ihop något för att imponera på tjejen. Plus att hon själv gärna vill ha en vilket isåfall hade blivit en grymt bra 21års present :):)

Goa hälsningar från Patrik Degerstam i Göteborg

Paaatrik sa...

HEEEJSAAN!!!! :):)

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Applejuice/

Finns ingen annan äpple juice som jag gillar så mycket som deras! Testat många olika märken men bara den som passar mig i smaken ,)

Jag skulle vilja vinna en kitchen aid för att jag precis håller på att lära mig att använda köket, med en kitchen aid hade det självklart blivit lite lättare att slänga ihop något för att imponera på tjejen. Plus att hon själv gärna vill ha en vilket isåfall hade blivit en grymt bra 21års present :):)

Goa hälsningar från Patrik Degerstam i Göteborg

Unknown sa...

Min absoluta favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/

Min absoluta favorit är Skåne mejeriers mjölk med extra protein. Ett glas efter mitt dagliga träningspass hjälper min kropp och mina muskler att återhämta sig så att jag är pigg inför nästa träning! Jag rekommenderar mjölken till alla. Den är stärkande för kroppen, vare sig du tränar mycket eller lite!

Jag har trånat efter en kitchen aid så länge jag kan minnas! Men när man är student så går pengarna till annat "roligt", så som hyra och kurslitteratur...Bakintresset har alltid funnits, det började med kladdkake bakning när jag var liten. Men nu mera har jag fått dille på att baka bröd av alla dess sorter och vad hade inte varit bättre än en kitchen aid!

Jag förtjänar att vinna en kitchen aid för att jag studerar på heltid samtidigt som jag jobbar halvtid för att slippa
studielån, det hade verkligen förgyllt min vardag att få vinna!

En svart kitchen aid hade lyxat till studentköket!

Anonym sa...

I just loooooove Åsens lantmjölk http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Asens-Lantmjolk/

Det måste vara en en ängel till ko,som mjölkar fram den underbara goa dryck. Mina smaklökar slår små söta kullerbytter av lycka. Mamma mhuuuu rockar fett! Kärlek <3

Jag har ingen "hjälpreda" i köket så därför önskar mig nu denna fantastiska maskin, så jag kan baka bullar och bjuda alla grannars barn på bullfest lite oftare. Bullfest bullfest hela dan...✿◠‿◠)¸¸.•*¨*•♫♪

Vänliga hälsningar Maria
maria.karud@gmail.com

Nacera Ralem sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/ Min medicin när jag känner mig febrig är ju Bravo apelsin juice.

Jag drömmer om att ha Kitechen Aid i mitt kök och när mina vänninor kommer hem hos mig ska det bli alltid fika där istället för vardagsrummet för då vill att de ser att jag har en robust robot hemma.

Emelie Grimborn sa...

Min favorit från skånemejeri är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Filmjolk/. Fick reda på att jag var laktosintolerant för cirka två år sedan och fick lite smått panik då jag älskar mjölk- brukade dricka minst 1 liter per dag, filmjölk varje morgon, och är en riktigt ostgris! Hur skulle jag nu klara mig? Därför är det så härligt att ni har underbara laktosfria alternativ som smakar precis som vanligt :) Tack vare er laktosfria filmmjölk behöver jag inte bryta min morgonrutin :)

Om jag skulle vinna en Kitchen Aid vill jag hemskt gärna ha den i cream white :) !

Susanne sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Lattmjolk/
Finns inget bättre än mjölk...det är bra för alla stora
som små. Skånemejeriers mjölk slår allt och det ska
såklart vara lättmjölk...jag drömmer mig bort en stund
och tänker på ett glas kall lättmjölk till en nybakad kanelbulle som jag bakat med min cremevita KitchenAid <3

Gisela sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

När man älskar att baka och framför allt äta massor av söta saker så kan magen behöva lite hjälp för att komma i trim - därför använder jag Proviva.

Jag vill gärna ha en i färgen Creme White
yatzyprinsessan(at)hotmail.se

Emily Larsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt-Jordgubb/
För att den är så krämig och god och man kan ha det till allt möjligt.
Jag vill verkligen vinna en Kitchen Aid så att jag kan börja baka på riktigt, det skulle vara så underbart! Och jag vill ha en svart. :)

Anna sa...

Hej

Jag väljer
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/deras vanliga mjölk som av ngn märklig anleding smakar bättre än all annan. Om jag skulle vinna skulle jag bli den bullmamma mina barn önskar... isf m en vacker kritvit kitchen maid!
Häls
Anna

Anna sa...

Hej

Jag väljer
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/deras vanliga mjölk som av ngn märklig anleding smakar bättre än all annan. Om jag skulle vinna skulle jag bli den bullmamma mina barn önskar... isf m en vacker kritvit kitchen maid!
Häls
Anna

Karin på Ellas Inspiration sa...

Självklart är jag med i den här fin fina tävligen! Mitt val av produkt från Skånemejerier var ett enkelt val, vanlig hederlig FILMJÖLK! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Filmjolk/ en favorit som jag har många mysiga minnen till när man myste med en tallrik fil och socker som barn! Inga krusiduller och nu även en favorit som baktillbehör! Sedan står en vit Kitchen Aid på önskelistan, tänk att få en perfekt hjälpreda när jag bakar mammas filmjölksbröd! Något godare finns inte! 💛💛💛

Christel Ekström sa...

En av de absoluta favoriterna förutom er mellanmjölk är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt/. Vaniljyoghurten är god att äta som den är och underbar att göra smoothie på.
Högsta önskan är att vinna en creamfärgad Kitchen Aid då den inte har funnits möjligheter att investera en, då jag verkligen ser det som en superinvestering.. Håller tummar och tår

nicklas albing schweitz sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Skanegott/

Jag valde Skånegott för att det verkligen är det godaste Smöret ever!
Önskar görna en creme white om jag vinner för vi är nyinflyttade med barn och den skulle verkligen göra våra vardagar gyllene med ett krämvitt skimmer

Unknown sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-A-Fil-Naturell/
Naturligtvis är det den Laktosfria
A-filen.
När jag fick problem med laktosen blev jag rädd att jag inte skulle kunna äta min favorit men det hade naturligtvis Skånemejerier löst.
Tack för ert stora sortiment av laktosfritt.

Varje söndag kommer våra nu vuxna barn med familjer till oss för en god middag och något gott till kaffet. Det hade verkligen underlättat med en Kitchen aid.
En svart hade prytt vårt kök.

Håller tummarna för att det är vi som har tur.

Anonym sa...

Vi väljer alltid ekologiska produkter från skånemejerier, vill gynna både djur och bönder från trakten.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50157&prod=v&prodt=Ekologiska
Jag vill vinna en assistent för jag bakar nu för hand och en maskin hade underlättat. Och vem vill inte ha en sådan skönhet i sitt kök.
madeleine

Pernilla sa...

Valde :
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Grana-Padano-16-man/

Osten som piffar till vår vardag, vår guldkant,

Min högsta dröm är en egen vit Kitchen Aid, har sneglat på dem i många herrans år nu, kanske slår drömmen in i år!

Unknown sa...

Mjölken från hemma
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

Detta är mjölken man alltid letar efter oavsätt vilken affär, oavsätt var i världen man befinner sig.

Evelina Umeå sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Vispgradde/

Jag är inte laktosintolerant men får alltid av nån anledning problem med magen om jag äter grädde så då är denna laktosfria grädde super. Och den är ju minst lika god, om inte godare än vanlig grädde. Tack för att den finns.

Jag äger ingen köksassistent just för att jag tänker att ska jag ha nån så är det en vit kitchen aid. Sen försöker jag spara ihop pengar till en men det slutar alltid med att jag måste använda dom pengarna på viktigare grejer. Och nu får jag föräldrapeng som inte ens täcker alla utgifter så jag skulle bli sååå glad om jag vann.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
För att min mage älskar ProViva! Min mage skulle också uppskatta lite mer hembakat bröd vilket inte är så lätt när det närmsta jag kommer (en vit) bakmaskin är en elvisp utan degkrokar ;-)

Kram Malin
(malin013@hotmail.com)

Christine Eriksson sa...

Hejsan!
Min nya storfavorit är denna: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-choklad/

Mjölkdryck med extra protein choklad!Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen! Perfekt för mig som älskar träning och choklad!! Jag vill vinna en Creme White Kitchen Aid för att det verkligen är världens snyggaste och sexigaste köksmaskin!

/Christine Eriksson

Emma S sa...

Min favoritprodukt är helt klart prästosten som är full av karaktär och perfekt på frukostmackan alla dagar i veckan. SÅ GOD!! Extra god är den på en rostad macka med en smarrig marmelad till. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-17/

Jag vill så gärna vinna en röd Kitchen Aid då jag länge drömt om den, men som student tar det ett tag att spara ihop pengar till en sådan dyrgrip. Mitt motto och vägisare när det gäller shopping lyder "Hellre EN bra sak än tio mindre bra!"

Nu håller jag tummarna för att detta går vägen!

Varma hälsningar Emma S

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29933&prod=v&prodt=Ekologiska

Jag försöker för det mesta välja ekologiskt för jag tycker det är så mycket godare.
älskar att baka men har på det sista dragit mig för det, då jag senast försökte göra bullsmet i min matberedare vilket slutade med att den kortslöt sig och brann. Så nu har jag inte någon matberedare eller är sugen på att baka. Tror att en kitchen aid i vitt skulle göra susen och mina kollegor skulle bli super glada för goda bullar till fikat.//Ritha

Therés sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
Jag använder inte smör dagligen, utan enbart i bakverk. Och bakar gör jag ju ändå ganska ofta och dessa blir faktiskt bättre med hederligt smör!
Och att då ha en KitchenAid - det hade ju underlättat mitt bakande!

Bengt sa...

Jag gillar
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt-Apple-Kanel/
Lite lyxig yoghurt för helgfrukostar med härlig äppelkakasmak!
Om jag vinner skulle jag baka mer med mina små barn! Väldigt mysigt att göra tillsammans!

Om jag vinner skulle en svart passa väldigt bra i vårt kök!

Ha en bra dag!

Bengt

Beate Carlsson sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Paron-Kvitten-Yoghurt/ eftersom det är den godaste yoghurt jag ätit i mitt liv! Krämigheten och smaken är enastående! Jag vill vinna en Kitchen Aid eftersom jag bakar i stort sett varje dag och den skulle verkligen hjälpa mig i min bakning! Jag skulle vilja ha en svart Kitchen Aid om jag vinner/ Beate

Anonym sa...

Väljer:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/ eftersom min mage mår så mycket bättre med laktosfri mjölk.

Jag hoppas att jag vinner en cremevit Kitchen Aid som jag suktat efter en längre tid. Den är i sig en prydnad för köket och dessutom en mycket användbar och smart köksmaskin.

Min mailadress: anettelars@yahoo.se

Hälsningar
Anette


Annamow sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Jag är ruggigt förtjust i ost, så en vällagrad präst blir min favorit i sortimentet. I vinter åker jag öppet spår för första gången och givetvis måste jag ladda depåerna med hembakt bröd innan dess! Med hjälp av en praktisk och snygg Kitchen Aid skulle min sambo, som också är både praktisk och snygg, kunna baka gott bröd till mig. Bröd toppat med en Allerums präst!

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Det är svårt att välja bland alla produkter som jag faktiskt använder varje dag i mitt hem. Men det blev till slut denna underbart goda Creme Fraiche med soltorkade tomater och fetaost. Den tycker jag passar till mycket och finns alltid i mitt kylskåp. Att få vinna en Kitchen Aid hade varit fantastiskt, det hade underlättat massor i den dagliga matlagningen och så är den ju såå snygg också!

Dia's Mama sa...

Hi Petra

I read your blog for some time now and find it very nice.

Today I am writing a comment for the first time, because I want to have a long time this Kitchen Aid, they've indulged, but not as yet.
It would be a dream if I win, I'm from Germany and I hope that I may also participate.

In the shop you can hardly decide the packaging is so beautifully done, I will probably want to order everything because now, I decide but for the fruit juices.

Lots of love

Ina W. from Germany!

Nettan sa...

Jag väljer http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-med-fruktkott/som är en jättegod juice med fruktkött med ett bra pris.
Jag vill vinna för att min degblandare shunger på sista versen och jag kan inte vara utan pga mycket bakning.
Jag tycker den cremevita är finast.

Anonym sa...

Hej Petra,

Basta Skanemejeri produkten ar http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/ mjolk med extra protein. Den gor undervark for mina armar som ja lyfter tunga, tunga vikter med for att fa stora, starka muskler som Madonna! xx CillaLind
ps. White kitchen Aid om ja vinner por favor

Riha Leskinen sa...

Favoriten är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/ då jag älskar smakrika ostar och min 3-åriga son älskar den också.

Med 2 småbarn, hus med renoveringsbehov och en bil som verkar vara i ständigt behov av service, så tillåter tyvärr inte ekonomin att vi köper en Kitchen Aid, men vi brukar kasta lystna blickar på den när vi ser den i butik. Om jag vinner, så vill jag gärna ha en vit.

Anonym sa...

Men vilken perfekt tävling!Här kommer bästa tipset.. Jag gjorde kanske världens enklaste och godaste middag förra veckan. Klickade över denna http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/ över laxfileér, in i ugnen 20 min. Servera med färsk pasta. Fantastiskt gott!

Skulle jag vinna vill jag väldigt gärna ha den i White, så fin!

Hälsningar/
Johanna-Vic

Unknown sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Smöret är grunden i nästan all matlagning men framförallt inom bakning.

Visst är alla Skånemejeriers produkter utsökta och de enda mejeriprodukter som används i detta hushåll (då vi hellre sponsrar ett mindre mejeri än giganterna vars koskötsel man inte känner att man har en överblick över) men utan smöret finns ingen bas.

Jag bakar en gång i veckan och det räcker inte för våra familjebehov. Men med en KitchenAId som avlastar själva grundproceduren, skulle jag kunna baka så ofta det behövs.

En räddare i nöden helt enkelt.

Vinner jag, skulle jag vilja ha en Creme White






Jenny B sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Mjolk-med-langre-hallbarhet/

Vi dricker inte så mycket mjölk mer än till kaffet och i mellan åt i maten. Mjölken blir då ofta gammal innan den tagit slut. Så hittade jag denna mjölk som jag kommer köpa hem, med längre hållbarhet. Verkar kanon!

En vit Kitchen Aid skulle vara kanon då jag har problem med mina leder och inte klarar av att knåda en deg. Så då kanske lussebullar skulle bli givet i år :)

Anonym sa...

Hej!
Jag är tokig i ostar o min favorit bland alla är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Otroligt god!

Jag är gärna med o tävlar om en fin fin KitchenAid. Skulle bli varmt välkomnad i vårt hem lagom till julbaket=) O för alla andra bak oxå såklart!
En Creme White skulle passa i vårt kök.

/Camilla

Lina Lennartsson sa...

Jag har valt ut den naturella yoghurten http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-naturell/

Den används flitigt utav hela familjen här hemma. Både till frukost, mellanmål och till mycket bakning. Perfekt när vi bakar tex glutenfria produkter. Blir gudomligt gott!

Min önskan är att vinna denna fina Kitchen Aid i vit färg. Den hade underlättat mig mycket i allt bakande som är ett av mina stora intressen här i livet.

Önskar dig en fin dag!
/Lina Lennartsson

Anonym sa...


Min favorit produkter från Skåne merjerier är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Ekologisk-Mellanmjolk/

Den ekologiska mellanmålen är en klar favorit och används dagligen här hemma! Vi väljer att köpa den ekologiska mjölen från Skåne merjerier för att vi vill främja de lokala mjölkbönderna och miljön!

Jag vill vinna en kitchen aid så att jag kan överraska min älskade sambo. Hon har velat ha en sådan hur länge som helst och den står alltid högst uppåt önskelistan. Men jag liksom hon är studenter, så tyvärr röker inte ekonomin ihop. Jag hade verkligen blivit jätteglad om jag vann så att jag kunde ge henne en sådan! Hon förtjänar det verkligen då hon både studerar, just nu på 200 % samtidigt som hon jobbar!

Så låt mig vinna så att jag kan skämmabort min kära sambo!

Jag tror att det är en svart hon vill ha.

Hampus.ekelund@gmail.com
0707609294

Med vänlig hälsning, Hampus

Anonym sa...

Hej, Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ då hela familjen älskar denna ost.
En vit Kitchen Aid vill jag vinna för det är tungt att blanda deg och i vår familj älskar vi att baka! Åsa L, Enköping

Anna Emilsson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Lattmjolk/

Mjölk är livets dryck. Min svåger har lärt mig att ha i is i mjölken, låter jätte kontigt men mjölk är som bäst när den är kall :)

Jag vill vinna en white KitchenAid till min kära storasyster som älskar att baka och som gör så mycket för alla andra och alltid sätter sig själv i andra hand.

Ha en bra dag :)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Blabarsfil/ Ingen frukost blir lika god om man inte har blåbärsfil på bordet tycker barnen vi vår familj.
Mamman skulle bli väldigt lycklig om det också fanns en vit Kitchen Aid i köket så det kunde bli nybakta frallor till filen.// Kram Carolin

Mia sa...

Wiiiiie vilken tääävling!!!!!=))))

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Jag kommer från skåne så skånemejeriers produkter finns alltid i kylskåpet, hmmm det var ett svårt val men Prästosten är to die for, smälter i munnen!=)

Min motivering: En Kitchen Aid borde ingå i standarden i alla kök, de är såååå fina och jag vetti tusan hur jag kan klara mig utan en! Min sambo tycker den är lite dyr!=( Jag har velat ha en så löjligt mycket hur länge som helstI!=) I höst vill jag baka varma färska bröd så jag kan visa min sambo att det är helt tokigt att vi inte skaffat en tidigare!;)

En vit skulle jag önska mig<3

Nina sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/

Varför välja Skånemejeriers mellanmjölk, när de har så många andra oerhört goda produkter, kanske många undrar? Men föreställ dig en lördagförmiddag,
du står i köket och bakar och från ugnen kommer doften från nygräddade kanelbullar som bara väntar på att få avnjutas. Även om man vanligtvis är en kaffemänniska, te-människa, eller helt och hållet föredrar något annat i dryckesväg..
så är det alltid Skånemejeriers mellanmjölk som sätter prick på hela smakupplevelsen, för stora som små. En bättre kombination finns inte.

Skulle jag vinna en Kitchen Aid, hade den gärna fått vara vit, vilket är en färg som aldrig någonsin går ur tiden.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Blabarsfil/ Ingen frukost blir lika god utan blåbärsfil tycker barnen i vår familj. Mamman skulle bli väldigt lycklig om det i köket skulle få stå en vit Kitchen Aid att använda till att baka nybakta frallor till frukost.//kram Carolin

Anonym sa...

Absolut
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/
Till frukostmackan, kvällsmackan, pajdegen, ostbrickan oemotståndliga!

Bullar, brödet skulle få bli en återkomande njutning i vårt hem, efter en skada skulle det vara en oumbärlig hjälpreda i i mitt kök då vänster handen inte är som den skall.

Och vi gör gärna, gärna rum för en cremevit i köket vårt:)
Allt gott!
Nina i Sthlm :)

Anonym sa...

Finns det något annat val än det ekologiska, när detta alternativ innebär att ko och kalv får vara tillsammans och beta färskt gräs på stora gröna ängar? Att sen mjölkens, för oss människor, så nyttiga Omega 3- värde ökar i.o.m. detta är ju en extrabonus så god som nägon. Vi har bra en jord. Var rädd om den!

Manar och hälsar

Agneta K-Å

P.s. Alla tre färgerna är supefina, men måste jag välja så blir det den cremefärgade. D.s.

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50157&prod=v&prodt=Ekologiska

Linnie sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/

Sås, ett måste för att förgylla en maträtt. Att denna produkt även innehåller världens bästa svamp får smaklökarna på tungan att dansa tango. Att äta den kall som den är till en bit lax eller värma upp den till en perfekt tillagad köttbit fungerar lika bra.
Är student som bakar när jag vill finna lite motivation till det ofta ganska knapra (ekonomiskt sätt) studentlivet..bakningen skulle få en helt annan innebörd om en KA skulle få flytta in till mitt lilla kök. Skulle nog skrika rakt ut och börja baka cupcakes i regnbågens färger varje dag om jag vann!! En white skulle nog bli snyggast tror jag. Kram på dig!
Linnie

Jennifer Borgö sa...

Min favorit är utan tvekan:

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50007&prod=v&prodt=Ekologiska

Anledningen är att jag inte skulle klara mig i vardagen utan denna ekologiska mjölk! Jag använder den dagligen och det är en underbar känsla att använda en produkt som jag vet är gjord med omsorg, kärlek och tar hänsyn till djuren och miljön!

Att vinna en Kithen Aid skulle innebära att jag kommer igång med att baka! Det är något som jag ofta tänker att jag skall göra nu när jag är hemma med min 3 månader gamla son, men som jag aldrig tar mig för. Vinner jag en VIT Kitchen Aid kommer jag med lust och kärlek att baka bröd till min lilla familj varje helg!

Tack för en härlig blogg! Kram Jennifer

Emma sa...

Tjo!
Länk: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost-Port-Salut--Peppar/

Ur Skånemejeriers sortimentet valde jag Gratängcréme med pepparsmak eftersom den underlättar matlagningen enormt, råvarorna tar till sig smaken, blir toppenkonsistens och blir slutligen alltid lyckat och smakrikt på tallriken!

Jag önskar en Kitchen Aid eftersom jag lagar otroligt mycket i vardagen och kökssmycket skulle pryda köksbänken lång tid framöver och användas till vardagsmyset i köket. Färgval spelar ingen roll, men beige hade passat ypperligt.

Ha en skön dag!

Bodil Svensson sa...

http://www.proviva.se/goda-sma-nyheter/

Om jag vinner vill jag ha en svart (helst röd) ;)

Viktoria sa...

Vilken trevlig tävling!
Min favoritprodukt hos Skånemejerier ärhttp://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52328&prod=v&prodt=Ekologiska

Nyheter och nya smaker är alltid spännande men säg den maträtt som inte blir godare av en skvätt grädde och självklart ekologisk sådan.

En svart Kitchen Aid skulle vara en trevlig nyhet i vårt kök då jag, från att ha överlåtit all matlagning och bakning till min man, kommit på att det är trevligt att vara i köket och ändå trevligare skulle det nog bli med en sådan fin maskin.

catta@strukturhb.se sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-Apple-Mandarinjuice/ som förgyller familjens frukost varje morgon.

Jag vill vinna en Kitchen AId dels för att jag älskar att baka och laga mat, och dels för att vår gamla matberedare från 1987 nu sjunger på sista versen.
Min Kitchen Aid ska vara Creme White.
Tack!!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Provaiva är en dunderkur för magen
Den gör att jag pallar hela dagen
Jag gillar alla smaker och gör alltid ett försök
På de sorter som är tillfälligt besök

En vit Kitchen Aid i mitt kök
vore så gött, då slipper jag allt stök
När jag smörjer och bröar formar
vispar den ägg och socker och tom stoppar korvar!
Korvar kanske är en framtida sak
Men nu till början kommer vi hjälpas åt med himmelskt bak

Kram från Sirja N

Veronica P sa...

Jag tycker att mjölken som håller sig längre är toppen, chansen att alltid få färsk mjölk i kaffet blir ju större:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Mjolk-med-langre-hallbarhet/

Då min nu femårige son för ett par år sedan tragiskt nog klämde sitt pekfinger och som tyvärr inte gick att rädda i en annan typ av köksmaskin så har min familj nästan helt slutat baka. Men nu känner vi oss redo för nya bakutmaningar och då förhoppningsvis med en ny vit och snygg Kitchen Aid.

Vi håller tummarna :-)!!

Veronica

Unknown sa...

my favourite is
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/
reason
1.pleasent flavour and good taste
2.lactose free food product may improve your absorption of nutrients from other foods if you have lactose intolerance like me
3.effective for managing and preventing diabetes.
Reason why i want to win kitchen aid is,
what would be the best gift other than classic kitchen aid to the best home maker like my mum??
My mother will soon turn 40 years. now am simply a job seeker and also my pocket is empty to gift my mom.
if i win, i will be happy like anything in this world

Unknown sa...

where is my post?

Mia Grahn sa...

Min absoluta räddare i nöden är:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog
/ProViva/

Med en mage som till och från gör att jag inte längre vill vara
med så har Proviva gjort livet värt att leva igen
eftersom den faktiskt fungerar och lugnar kriget därinne!

Jag skulle bli superglad om jag vann en kitchen Aid
att ge till min son med flickvän för jag är en usel bullbakerska
och de ser till att vi trots det får smaka nyuppfunna bakverk
som smakar gudomligt gott titt som tätt!

mailadressen är miagrahn69@hotmail.com

Anonym sa...

Jag valde Hjordnära mellanmjölk för att den dels är KRAV märkt och ekologiskt samt producerad några mil från min hemstad. Det är den enda mjölken som har 1,8% vilket tydligen skall vittna om bra hantering. I vår lilla familj på två barn går det åt 7 liter sådan mjölk i veckan. Fast det känns bra att veta att mina barn får i sig bra mjölk när det är så mycket de dricker.
Jag skulle bli glad om jag vann en Vit Kitchen Aid dels för att jag tycker den är snygg, cool och bra. Men och för att min expressomaskin gick sönder förra veckan, och eftersom det inte finns någon reservdel till den måste den kastas. Vilket känns så himla tråkigt. Men helt plötsligt har jag en plats på bänken där en Kitchen Aid gärna får stå!:)
Tack för att jag fått veta att mejeriet har en hemsida. Har jag aldrig tänkt på förut!
kram


http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Hjordnara-Ekologisk-Mellanmjolk/

Anonym sa...

Jag valde Hjordnära mellanmjölk för att den dels är KRAV märkt och ekologiskt samt producerad några mil från min hemstad. Det är den enda mjölken som har 1,8% vilket tydligen skall vittna om bra hantering. I vår lilla familj på två barn går det åt 7 liter sådan mjölk i veckan. Fast det känns bra att veta att mina barn får i sig bra mjölk när det är så mycket de dricker.
Jag skulle bli glad om jag vann en Vit Kitchen Aid dels för att jag tycker den är snygg, cool och bra. Men och för att min expressomaskin gick sönder förra veckan, och eftersom det inte finns någon reservdel till den måste den kastas. Vilket känns så himla tråkigt. Men helt plötsligt har jag en plats på bänken där en Kitchen Aid gärna får stå!:)
Tack för att jag fått veta att mejeriet har en hemsida. Har jag aldrig tänkt på förut!
kram


http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Hjordnara-Ekologisk-Mellanmjolk/

Cecilia Linders sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde/

Grädden måste vara den minst uppmärksammade men egentligen mest tacksamma produkten, den går ju att ha till allt! Och vad vore matlagningsglädje om man inte själv fick smaksätta och krydda, vilket man gärna gör själv om man som jag älskar matlagning och bakning!

Cecilia Linders sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde/

Grädden måste vara den minst uppmärksammade men egentligen mest tacksamma produkten, den går ju att ha till allt! Och vad vore matlagningsglädje om man inte själv fick smaksätta och krydda, vilket man gärna gör själv om man som jag älskar matlagning och bakning!

Därför vore det också väldigt praktiskt med en riktig köksmaskin som Kitchen Aid. I dagsläget står jag och sliter och knådar med mina bara händer, som tyvärr fått en del styrk av annat. En svart Kitchen Aid skulle absolut förgylla mitt kök!

Lina sa...

Jsg vill inte välja någon av alla http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ !
Jag säger såhär. Skånemejerier underlättar vardagen och är vardagslyx. Precis så som en kitchenaid aid!
Och är de något man behöver i vardagen så är de saker som underlättar, som skånemejerier o en kitchenaid! Favvofärg vit!! Vit vit vit!! ..eller zink/metall/silver färgad, eller svart!! Äh! Kvittar!
Skulle va total lycka att få en hur eller hur :)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Riktigt smör ! Förhöjer smaken i både matlagning och bakning. Åh, vill ha en svart, vit eller silver ! Hoppas ! Klara Engvall

Två Trappor sa...

Att ha en egen Kitchen Aid är en dröm jag haft länge. Jag älskar att baka bröd! Förutom att det är så gott så ger det en varm lyckokänsla av trygghet och välbehag. Men det blir lite enkelspårigt då jag nästan alltid kör med samma recept där man inte behöver bearbeta degen så mycket. Med en Kitchen Aid skulle jag prova massor av nya recept och det skulle dofta nybakat hemma nästan för jämnan :)

Min favoritprodukt från Skånemejerier är
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/
för att den är så otroligt god och len med en fin vaniljsmak, och jag kan njuta av den utan att behöva lida av en upprörd ballongmage efteråt. :)

Om jag vinner önskar jag en White Kitchen Aid.

Tack för en underbar tävling!
Kram Madeleine

Unknown sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ då jag arbetar på yrkesgymnasium med all den stress & press det innebär med Björklunds misärliknande nedragningar av resurser, stöd & lärare i skolans värld. Med Proviva orkar jag mera utan att krevera, ,jag kan fortsätta driva samma målmedvetna utvecklling till det bästa för de flesta i denna tuffa värld .

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Latt-Creme-Fraiche/

Mitt val i Skånemejeriers sortiment blir Lätt Crème Fraiche.
En burk Lätt Crème Fraiche i höstens mustiga grytor blir pricken över i:et!
Om jag vinner så skulle cremevit matcha mitt nya kök :)

Tummen upp för en bra tävling! / Marie

Benita sa...

Wow vilken tävling! Äntligen får man chans att vinna en åtråvärd Kitchen Aid! Jag har valt http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme för det är enkelt, bekvämt och framför allt så gott :0) Med en Kitchen Aid som jag tycker är snyggast i vitt skulle jag kunna skrapa ihop ett par pluspoäng hos min 11-åriga dotter som är galen i att baka ;) Kram och alla tummar hållna, Benita

Anonym sa...

Hej Skånemejerier och Petra!

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/ för denna mjölk har gjort mitt liv så mycket roligare! Efter år på olika ställen i världen var det en FRÖJD att komma hem och få dricka en latte som smakade latte och inte sött och slibbigt som det gärna blir med soyamjölk! Jag njuter av varje kopp! TACK Skånemejerier!

Vore underbart med Kitchen Aid nu när jag kan baka bullar med laktosfri mjölk! En vit eller en rosa skulle passa in i mitt kök! Hoppas hoppas!

Kram på dig!

Sus!

bitte sa...

Så länge jag kan minnas så har jag alltid älskat deras bravo juicer och framförallt den i apelsin http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/. Dricker den än idag varje dag till frukost.

Skulle vilja en drömmaskin i vitt då köket mitt är vitt.
Har länge länge länge drömt om en kitchenaid som skulle göra mitt bak och matlagning mycket lättare. Jag skulle till och med gå upp och baka bröd varje morgon om jag vann och till den skulle jag självklart dricka ett glas bravo juice

Heter Bitte Kråkbo på facebook.
bitte_0007@hotmail.com

omaar_90 sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Naturell-Yoghurt/
Min favoritprodukt är utan tvekan Naturell Yoghurt. Den är mycket god, väldigt praktisk och skonsam för magen.

Mycket av min matlagning brukar innehålla just skånemejeriers Naturell Yoghurt. Jag spenderar ofantligt många timmar i kök både hemma som en fembarnsmor och i ett kyrkokök där jag använder en stor del av mina färdigheter för att erbjuda mat till hemlösa.
Jag hoppas verkligen att jag vinner kitchen aid, jag känner mig förtjänt av den och finner min passion i matlagning och ser helst alltid möjligheter för att utveckla mina färdigheter.
Jag finner kitchen aid som ett underlättande verktyg för min matlagning pga olika skador mitt köksarbete har fört med sig. Jag har opererat nerver i både händer som berott på överansträngning.
Det är inget jag beklagar mig över, men hoppas verkligen på att få vinna en kitchen aid då jag brinner och alltid kommer att brinna både för bakning och matlagning!
Så min anledning till varför jag vill vinna en kitchen aid finnes väl i att jag med all säkerhet kommer att slita den med hälsa både under arbetstid och under min "fritid"!

Jag tackar för mig och hoppas på att mitt svar har övertygat er. Mvh Laila El Sabe.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/
Ååååå älskar den runda, Lena smakrika smaken av denna lyxiga vaniljyoghurt, o som dessutom smakar vanilj, min favorit smak!
Skulle bli hemskt glad av att få vinna en kräm färgad kitchen aid, tycker såå mycket om d vackra bakmaskinerna, men har liksom inte haft råd att köpa någon. Hade gärna lyxat till min tillvara med en sådan goding! Tack för en fin blogg, kära du!!! Kram Linda

Johanna sa...

Den här:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/ för att det är en yoghurt jag kan äta utan att få mjölkmage, och den smakar så gott och fräscht! Jag skulle svimma av lycka om jag fick en vit Kitchen Aid, och så perfekt nu eftersom jag äntligen (efter år av försök och längtan) är gravid och ser fram emot att vara hemma ett år och baka, pyssla och fixa. Och pussa min bebis!

Terese Andersson sa...

Pepparkaksfilen är en stor favorit! Längtar efter den hela året, då den är så otroligt god! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/

Tänker nu ta min chans att en Artisan 150 från KitchenAid vinna,
med denna fantaskiska maskin kommer jag betydligt mer att baka hinna!
Den är inte bara ur snygg utan även det bästa redskap jag i köket kan få,
med hjälp av denna är jag säker på att mina bakverk en helt ny nivå kan uppnå!
Jag har i flera månader efter den perfekta lägenheten letat, dock utan vidare resultat,
Men en sak som är säker är att mitt brinnande intresse handlar om mat,
så den nya lägenheten måste såklart ha ett stort kök som utgör hjärtat av min lägenhet,
kanske hittar jag den redan i morgon, vem vet!
En sak som är säker är att en KitchenAid kommer att stå högst upp på inköpslistan,
dock är jag skeptiskt till att det tillräckligt med pengar finns kvar i skattkistan.
Jag håller tummar och tår,
Att jag en KitchenAid får!
Om jag den lyckliga vinnaren skulle bli,
skulle det gärna få vara en vit som fick flytta hit!

Varma hälsningar Terese, tereseandersson1@hotmail.com

Unknown sa...

Min favorit är Creme Fraiche Gourmet med kantarell och cognac - http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/ - för att den är så fantastiskt god och går att äta till vad som helst för att göra det lite godare.

Jag blev precis mamma och hade planerat in tre veckors ledighet innan beräknat datum, då jag skulle vila och baka massor för att kunna bjuda på när folk kom för att träffa bebisen. Direkt efter att jag hade gått från jobbet blev jag skickad av barnmorskan till BB och där bestämde sig bebisen för att titta ut. Inget bak blev det alltså för mig så nu skulle jag behöva lite bakhjälp, dop is coming up! :) En svart Kitchen aid skulle vara den perfekta medhjälparen!

Johanna sa...

Åh, min favorit är prästosten. http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Vara-ostar/Allround/

Det finns nog inte ord som skulle beskriva hur glad jag skulle bli för en svart KitchenAid! Som jag har längtat, suktat och trånat efter en sådan! Är som en alldeles fantastisk kärlekshistoria! Nu hoppas jag bara på ett lyckligt slut och att vi får varandra och lever lyckliga i alla våra dagar!
kramar

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerum/
Jag vill ha en vit kitchen aid för att den är så snygg och lyxig! Lite flärd förlänger livet.../StinaW

Charlotte Eriksson sa...

Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att den är jättegod, och passar till allt hela dagen, från frukost till kvällsfikan !! Jag vill vinna för att i så fall skulle det vara första gången jag vann något, haha !! Gärna en i svart som skulle piffa upp mitt kök !! Kram ! /Charlotte Eriksson (Charlotte.saved@me.com )

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Herrgard-Mild-28/
Jag valde mild herrgårdsost för det är hela familjens favorit. Äntligen något alla enas om!!

Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Kitchen Aid. Jag har önskat mig en sådan i evigheter men min man tycker det är onödigt (!?) och den är lite svår att "smyga" in i hushållet.

Kram
Anna från Skåne

«Äldst ‹Äldre   401 – 600 av 835   Nyare› Senaste»