söndag 28 oktober 2012

TÄVLING - VINN EN KITCHEN AID

.
.
.



Jag har en och Leila har säkert flera och nu kan denna riktiga dröm-maskin till köket bli din också!





Tjingeling bloggisar!




Denna söndag har jag det superstora nöjet att presentera en finfin tävling i samarbete med Skånemejerier! Det du kan vinna är en Artisan 150 från KitchenAid i färgen Creme White, Black eller White och värdet på denna är 5300 kr (Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd) Du kan alltså vinna den bästa och snyggaste köksmaskinen någonsin!:)

Det du ska göra för att vara med och tävla är:

Surfa in på Skånemejeriers hemsida och leta upp din favoritprodukt i deras sortiment. Är det kanske mjölken med tillsatt protein eller deras Gratäng Créme?

Klistra länken till produkten i kommentarsfältet nedan och berätta varför just den är din 
favorit. EX: Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att det finns ingen godare ost!

Motivera varför just du ska vinna en Kitchen Aid! Skriv också vilken färg du önskar om du vinner.

Gilla gärna Skånemejerier på Facebook här (detta är dock inget krav för att vara med och tävla).



Tävlingen pågår till med söndagen den 4:e november kl 12.00 

(och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)


LYCKA TILL ALLA!


.

835 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   801 – 835 av 835
Daniel sa...

Jag behöver en kitchen Aid i köket
För att får ordning och reda,
slippa stöket

Med en maskin som är äppelgrön
slipper man stånk och stön

För att få mig och min sambo på bättre humör
vill jag med en kitchen aid baka bullar på detta smör:
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Emelie E sa...

Hej!

Lite i sista minuten så har jag äntligen bestämt mig för vilken som är min favoritprodukt. Det finns ju en del att välja mellan! =)
Det som hamnar som topp 1 är gratängcremen. Den förenklar verkligen vardagen. Det går ju numera snabbt att göra ex en lasagne då man använder gratängcremen. Dessutom blir den fantastiskt god och krämig!
Om nu turen är på min sida så önskar jag mig en vit kitchen aid.
Nedan länkar jag till min favoritprodukt:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost--Port-Salut/

Hälsningar

Emelie E

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/ För mig som tränar mycket behövs extra protein i kosten, Skånemejeriers naturliga mjölk med extra protein är därför en stamgäst i mitt kylskåp :)

Motivering:
"En Kitchen Aid är riktig lyx att ha i sitt kök,
fixar baket utan stök och bök,
designen är snygg, funktionen är flott,
därför vill jag vinna för att fatta mig kort"

Om jag vinner önskar jag en svart Kitchen Aid.

Tack för en bra och inspirerande blogg!

Kram Karin

Hannah sa...

Jag väljer helt klart http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/! Och den bästa smaken är Mango! Läskande god och samtidigt bra för lilla magen. Mmm!
Om jag blir den lyckliga vill jag ha en creme vit artisan.
Önskar dig en strålande söndag! :-)

Anonym sa...

Inte en dag utan ProViva!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
ProViva är en del av min frukost, dricker den gärna i ett vackert glas.
Det finns många goda smaker, min favorit är Hallon-Granatäpple.
Då blir det en bra dag - så inte en dag utan ProViva, den är till hjälp/aid för min mage.

Om jag får möjligheten och glädjen att vinna, så innebär det att jag kan baka och laga mycket gott med Artisan 150 från Kitchen Aid. Den blir användbar och kan stå framme, för den är både händig och snygg. Så det skulle innebära LYCKA att få vinna, dels för att jag
inte har möjlighet att med mitt handikapp flytta en köksmaskin ur och in i ett skåp, den kan stå framme och användas och samtidigt vara för mig en estetisk köksmaskin i mitt kök.
Skön för ögat, användbar för kroppen och gott att smaka av det jag kan baka och laga med en Artisan i färgen White. Bli en verklig aid, jag kan då överraska och vara självständig.

Hälsningar från Carina/Ninni.
ninnis@bredband.net

www.villa113.bloggspot.com sa...

Hej,
Jag vill såå gärna vinna en White Kitchen Aid. Då skulle jag baka bröd till vår familj med 4 barn. Till det skulle jag servera Skånemejeriets Prästost Mellanhttp://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Prast-Mellan-35/ och sedan toppa med hemmagjord smultronmarmelad. Den osten är så god med sitt lite salta och perfekt att toppa lite sött på.

Eftersom jag vill ge min familj det bästa vill jag börja baka eget ekologiskt bröd. Skulle jag vinna en Kitchen Aid skulle jag verkligen komma igång. Och det känns så smidigt när man kan ha den framme jämt eftersom den är sååå himla snygg.

MVH
Maria Nilsson i Hudiksvall

Anne sa...

Jag gillar http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/ då vår familj älskar parmesan o vi använder det till nästan allt! Jag älskar den crème vita o skulle gärna vinna den! Ett litet rim om varför jag vill vinna! Jag har har önskat mig en Kitchen Aid i flera år, men som jag ändå aldrig får. Jag älskar att baka, både en och en annan kaka. Kanske bullar i mängder, eller några kanelstänger. Min dröm skulle bli sann om jag vann :-) Så jag håller tummen att "min" Kitchen Aid är vunnen :-) Tack för den bästa bloggen! Kramar

Jenny P sa...

Tack för en inspirerande blogg. Min Skånemejeri-favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/. Skånemejeriers smaksatta creme-fraiche är stammis i mitt kylskåp, särskilt med smaken fetaost/soltorkade tomater. Den är en perfekt snabb-sås och god att äta som den är. Kan verkligen piffa till den tråkigaste lunchlådan.

Med en vit Kitchen Aid-pärla i köket skulle det bakas scones till söndagsfrukostarna i vinter. Ljumma scones, lite sylt, god cappuccino, tända ljus och familjen samlad.....mmmmmm det är livskvalitet på hög nivå!

glana_hanna@hotmail.com sa...

Det är för alla allmänt känt
Att tomten snart kommer med present

Snart så nalkas en mörk kall jul
Kommer tomten med en kitchen aid röd,
blir julen kul

Med http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Ska jag baka en kaka och Göra min plikt
Så att Tomten INTE går ner i vikt.
GOD JUL!

Hannah sa...

Jag väljer helt klart http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/. Bästa smaken är Mango! Läskande god och bra för lilla magen.
Om jag blir den lyckliga vill jag ha en creme vit artisan!
Önskar dig en skön söndag! :)

Lotta sa...

Jag älskar http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
med blåbär. Blåbär är mitt favo bär, och att det magen bästa vän gör inte saken sämre. I en stressig vardag som lärare behöver man det bästa!!

En White Kitchen Aid har stått på önskelistan väldigt länge, fick min första hushålls maskin när vi gifte oss för 23 år sedan, den har varit en god trotjänare men börjar bli till åren. Så hoppas på ett stort fint paket till jul

Ha en härlig dag
Lotta

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/

För att den smakar(och då menar jag verkligen SMAKAR)som en riktig ost, från första dagen då man öppnar förpackningen till sista skivan.

Jag skulle vilja vinna en creme white Kitchen Aid till min köksbänk och till mig själv förstås!

Anna W

Anonym sa...

Min favoritprodukt och en av de få produkter jag smakat av Skånemejerier är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hallonfil/. Jag bor i Finland och här har vi ingen filmjölk. I sommar har dock en lokal affär i en av grannbyarna börjat sälja svensk filmjölk, du kan ju ana vilken åtgång det finns på dem. Alltid när vi reser till Sverige, vilket inte blir alltför ofta, så äts och köps det äkta svensk filmjölk. Skånemejeriers hallonfil är absolut en av favoriterna.

Det finns många goda bröd som bakas med filmjölk, men eftersom en motsvarighet till filmjölk inte finns i Finland får man ofta använda surmjölk, naturell yoghurt eller dylikt. Och det säger ju sig själv att det inte blir lika gott. Så om jag skulle vinna en Kitchen Aid skulle jag i alla fall till viss del få till stånd ett gott bröd, även de gånger jag inte orkar köra till grannbyn med hoppet om att det skall finnas ett paket i hyllan. Skulle jag vinna så skulle en vit passa in i mitt kök :)

Joanna från Finland.

Pernilla S sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Ananas--Apelsinjuice/

Här kommer min favorit produkt!
En juice som alltid står på vårt frukostbord! Love it! Bäst är när man häller upp den i lyxiga glas på helgen!
Jag vill vinna en kitchen Aid då vi är mitt uppe i en IVF-behandling. Och jag bara längtar till den dag jag blir bullmamma till en lite knodd! Som mamma älskar man ju även lyx&flärd. Och det tycker jag en KitchenAid inbringar! (Gärna en vit)
Härlig söndag!
/Pernilla

Anonym sa...

Jag älskar att baka, det är så roligt, och med två små barn vid min sida skulle det vara en fantastiskt bra tillgång med en vacker Kitchen Aid i Creme White!

Från Skånemejerier rekommenderar jag den himelskt goda vaniljyoghurten! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Vaniljyoghurt/

MVH! Maria Schenberg i Varberg

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ Proviva Mango är min favorit produkt eftersom min mage håller sig i form tillsammans med denna dryck. Jag vill jätte gärna vinna en KitchenAid Artisan 150 för att underlätta bakningen här hemma. Min skatt som föddes i april, har visat sig vara allergisk mot mjölkprotein. Vilket gör att jag bakar allt bröd hemma, så jag håller mina tummar för att jag vinner och får ställa upp en snygg vit KitchenAid i mitt kök! /Fia A

Emma sa...

1. Min absoluta favorit är Provivas fruktdrycker som ger mig en bra start på dagen: http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

2. Önskar en svart KitchenAid till min älskade sambo som sliter så hårt och jobbar 18 timmars dagar inklusive helger just nu. Han har länge önskat sig en KitchenAid och att få baka är den bästa terapin när stressen tar över vardagen.

3. Gillar Skånemejerier på fb sedan tidigare!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Hjordnara-Ekologisk-Mjolk/

Hjordnära Ekologisk mjölk är min favorit!! Den är supergod ffa till att göra latte, som jag älskar!! Och så gillar jag att den är ekologisk!! Och så är hållbarheten enorm, den håller minst en vecka över utgångsdatum!! Och så gillar mina söta syskonbarn.

Jag har alltid önskat mig en Kitchen aid, den är helt suverän. Mina föräldrar har en och man kan göra ALLT med den OCH inte minst är den SÅÅÅ snygg. Då jag är ett inrednings och design freak hade det varit fantastiskt roligt att få njuta av den snygga kitchen aid i köket!! Önskar mig en helt vit!! OCH så håller jag äntligen på att bli frisk från en väldigt svår sjukdom och jag har tack vare denna sjukdom (och världens bästa läkare) verkligen lärt mig att njuta av livet!! Uppskattar verkligen det "lilla" i livet. Som att dricka en kopp kaffe i solen, ta en promenad med hunden på stranden OCH inte minst har jag verkligen fått intresse för och lärt mig uppskatta god mat!!! Skulle därför så GÄRNA viljar vinna så att jag kan baka eget bröd, goda bullar och snart lussekatter!!! Sen fyller jag snart jämt!!!! OCh det hade varit en underbar present!!!! Håller tummar ALLT vad jag kan!!!!!!! Kram Lisa S i H-viken

Anonym sa...

ps Gillar såklart Skånemejerier på Facebook!!! Man är ju en riktig skåning!!!!!!! Lisa S i Höllviken

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Detta är min absoluta favorit i bakning och matlagning!! Allt blir extra gott och familjen lycklig när dofterna av nybakt sprider sig i köket. Tänk då dessutom en snygg vit Kitchen Aid på bänken så skulle lyckan vara total. HAPPY WIFE HAPPY LIFE !!
/Puffen

Anonym sa...

Jag gillar Skåne mejeriers créme fraiche produkter http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/. De är guld värda i en familj med idrottsaktiva barn som vår. Praktiska och uppskattade att ha hemma i kylen när tiden för matlagning är knapp, men används även i festligare sammanhang.

Jag skulle vilja vinna en Kitchen Aid för kunna ge till min man i present på Fars dag. Han är den som lagar de flesta av familjens måltider, vilka är mycket uppskattade. En snygg (vit) Kitchen Aid skulle både underlätta och göra "jobbet" roligare!

Tack för en inspirerade blogg!
/Anette B

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Det här är min favoritprodukt eftersom man kan använda den till det mesta; att göra goda såser, eller som den är till tex tacos eller en köttbit.

Om jag skulle vinna så blir en kitchen aid i svart perfekt i vårt kök!
Med en sådan skulle bakningen bli lekande lätt! Den är så snygg att den kan stå framme hela tiden och bakningen blir därmed inte ett stort projekt varje gång.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva för att den är så god och för att den passar min mage väldigt bra!

Hoppas jag vinner en Kitchen Aid för att jag är en av flera fattiga studenter som vill kunna laga lyxiga bröd eller maträtter bland annat. Ett plus är ju att den är sjukt snygg detalj som kan stå framme i köket och glänsa!

Kramkram!!

Www.bibblan.com sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-XO-24-man/
En god stark ost är det godaste som finns. Till frukost eller till ett glas vin !!!
Min fru följer din blogg dagligen och hon tycker den är super bra. Att hon vill ha en vit kitchenaid har tjatats öronen under lång tid!!! // jani

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/cache/images/c34a2e111a7bde1a3db38820605d56d6.Png

Chokladmjölken med extra proteiner. Min son som snart fyller sju år tycker den är toppen efter hockeyträningen.

Har alltid drömt om en Kitchen Aid i vitt. Eftersom att jag är inne i ett surdegsbrödsstim och måste "gömma undan" den orangebruna maskinen från 70-talet... den är inte vacker och det är glapp i sladden :(

Då kanske vi kommer till skott och renoverar om köket också :)

/Karin

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/
Passar så bra till allt och som ostälskare man är allerum passar till allemun.. :) till vin, till brödbak, till smörgås till pastarätter, till kesomuffins ja till allt å så gott.. å varför jag vil vinna en kitchen Aid då kan jag testa ännu mer ostrecept bak och finns något mer härligt sätt att umgås med barnen än att baka ihop? men desperate need of en ny vispare min har gått i graven.. en vit white skulle bli så fin i mitt kök.. tack tack..
mvh
Annsofi

Anonym sa...

Självklart väljer jag Parmigiano Reggiano 30 mån.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/

"Den funkar till allt, både pasta och pitepalt. Det blir både lyxigt och gott, det har ni säkert redan förstått"

"Vinner jag vill jag ha en vit, hoppas den kan hitta hit. Skickar ni en Kitchen aid, lovar jag den fri lejd"

Hälsningar Sofia T

Caroline sa...

Skånemejeriers favorit är: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost--Port-Salut/

Den mildar upp och ger en mumsig ostsmak.

Skulle gärna vilja vinna en vit kitchen aid. I början av september fick jag beskedet bröstcancer och tänkte köpa en "Rosa bandet" rosa KA där en endel av summan går till rosa bandet insamlingen. Denna kampanjen fanns tyvärr bara 2010 så skulle jag vinna nu skänker jag istället en summa till cancer forskningen...

Önskar mig en lugn jul med bak med mina tre små tjejer... Håller tummarna nu!

Stephanie B sa...

Jag har valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/ för det går 12 liter skånemejeriers mellanmjölk i veckan, ja vad mer kan jag säga än att vi älskar mjölk (vi är bara 2 personer och 1 treåring i hushållet och mjölk dricker vi till nästa varje måltid.
Motivering:
En kitchen aid hade varit en dröm att äga för en kvinna som jag som står i köket varje dag och bakar, vispar, lagar mat och fixar- har några munnar att mätta så den skulle verkligen underlätta. Ett plus också för att den är så himla fager, ja den skulle inte göra mig mager men trots det vill jag gärna en kitchen aid vinna!

Tack för en väldigt rolig tävling, en vit hade passar perfekt hos mig!!

Kram

Anonym sa...

Hej!
Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ eftersom jag lätt får lite känning av magkatarr när det är lite stressigt, då gör Proviva gott i magen. Jag vill vinna en Kitchen aid till min kära mamma. Hon älskar att baka, och skulle älska att ha en sådan, men skulle aldrig göra sig råd att köpa en själv. En vit vore fin i hennes kök. Mvh Karin

Sara sa...

Jag gillar skarpt och väljer därför http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/
för att det är toppen att det finns så god mat även till oss med lite känsligare magar!:)

Har (som alla andra är klart:)) länge önskat mig en Kitchen Aid. Tänk vad lätt och roligt det skulle bli att baka och laga mat!:) Har en dotter som älskar att baka, helst "tladdtata" (=kladdkaka, så tänk vad mycket tladdtator vi kunde bara då:)
OM jag skulle vinna så önskar jag mig helst en vit.

Kram Sara

Eriq Christiansson sa...

Produkten jag valde är Vanlig, klassisk, svensk mjölk. Enklaste och bästa valet. Inga andra produkter är egentligen i närheten av... MJÖLK.
När jag har varit utomlands, oavsett vart och hur länge så finns det inget som jag längtar så mycket efter som vanlig, klassisk, svensk Mjölk!
Världens bästa dryck!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/
Jag skulle bli otroligt lycklig om jag fick möjligheten att ge denna vita kitchen aid till min baktokiga sambo. Hon har nyligen opererat axeln och det kommer att dröja länge innan hon kan baka ordentligt igen då vi saknar de rätt tillbehören. En Kitchen Aid skulle göra en fantastiskt lycklig och jag skulle återigen kunna få berätta för henne hur mycket jag tycker om henne med denna fina present - samt att ge henne lite pepp i en tung rehabperiod.


Rebecka Antecknar sa...

Jag väljer skånemejeriets smör alla gånger! Det tar fram dom goda smakerna i matlagningen och gör alla bakverk så mycket mumsigare. En snygg vit Kitchen Aid ståendes framme på köksbänken hade dessutom gjort morgonens brödbak självklart och att slänga ihop en kladdkaka vid oväntat besök hade inte varit några problem!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

Anonym sa...

Jag väljer såklart http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/ för den smakar som mjölk ska och är så lik ursprunget som möjligt, att ge mina barn något som är bearbetat så lite som möjligt känns som en självklarhet.

Jag önskar att vinna en kitchen aid som är så snygg att den alltid kan stå framme och därför också lätt bli använd mycket till allt från att bak bröd och bullar till att vispa ihop grädde till en smarrig kladdkaka ;)
Vit är min favorit!

louise sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva med hallon och granatäpple är min favorit. Har problem med magen och denna hjälper väldigt bra mot detta.

Älskar att baka, både bröd, bullar och kakor.
Men den maskinen jag har nu är en ren och skär katastrof, måste ta ut degarna och baka för hand. Och med en 3 åring i kjolarna är det inte helt lätt. Därför blir det knappt ng bakande längre.
Hade gärna viljat vinna denna så att jag kan baka utan problem igen, tänk att bara kunna lägga i ingridienser och låta maskinen sköta hela jobbet, att inte behöva knåda för hand uderlättar.
Hade varit en perfekt 30 års present =)

håller alla tummar, tår och tassar

mvh Louise

«Äldst ‹Äldre   801 – 835 av 835   Nyare› Senaste»