söndag 28 oktober 2012

TÄVLING - VINN EN KITCHEN AID

.
.
.



Jag har en och Leila har säkert flera och nu kan denna riktiga dröm-maskin till köket bli din också!





Tjingeling bloggisar!




Denna söndag har jag det superstora nöjet att presentera en finfin tävling i samarbete med Skånemejerier! Det du kan vinna är en Artisan 150 från KitchenAid i färgen Creme White, Black eller White och värdet på denna är 5300 kr (Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd) Du kan alltså vinna den bästa och snyggaste köksmaskinen någonsin!:)

Det du ska göra för att vara med och tävla är:

Surfa in på Skånemejeriers hemsida och leta upp din favoritprodukt i deras sortiment. Är det kanske mjölken med tillsatt protein eller deras Gratäng Créme?

Klistra länken till produkten i kommentarsfältet nedan och berätta varför just den är din 
favorit. EX: Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att det finns ingen godare ost!

Motivera varför just du ska vinna en Kitchen Aid! Skriv också vilken färg du önskar om du vinner.

Gilla gärna Skånemejerier på Facebook här (detta är dock inget krav för att vara med och tävla).



Tävlingen pågår till med söndagen den 4:e november kl 12.00 

(och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)


LYCKA TILL ALLA!


.

835 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   601 – 800 av 835   Nyare›   Senaste»
Ludmilla Brandt sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva är det bästa, en bra start på dagen och gott för magen.

Sedan min mamma hastigt blev en ängel i somras får jag väl som storasyster i familjen försöka jobba på att en vacker dag nå hennes fantastiska mat- och baktalang. Men det skulle ju underlätta med lite hjälp...av tex en cremefärgad kitchenaid.

Fingers crossed!

Emelie (emelie-persson@hotmail.com) sa...

Jag väljer utan tvekan den ekologiska och kravmärkta(!) grädden http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=52328&prod=v&prodt=Ekologiska!

Grädden tycker jag passar perfekt att ha i såser och till matlagning, i tårtor och till bakning, vispad till höstens goda äppelpajer och till och med till Irish Coffee'n!

Jag vill så gärna vinna, eftersom jag som 21-årig nybliven högskolestuderande inte har råd till någon "kökshjälp". Just nu bakas och lagas det mat för hand eller med hjälp av elvispen. Jag vill hemskt gärna vinna en Kitchen Aid eftersom jag vet att de håller ett bra tag och är en investering. Om jag hade vunnit så hade jag valt färgen White :)

Tack Petra för en underbart inspirerande blogg - inte minst för en 21-åring! Keep on rocking! ;)

Många höstkramar

Emelie

(emelie-persson@hotmail.com)

ALICE IUP BLOGG sa...

Hej jag är tolvårig tjej, som älskar:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Proviva är bra när magen värker och allt man vill är att krypa ner under täcket. Den är god och hjälper verkligen om du frågar mig.

Anledningen att jag deltar i denna tävling med tanke på hur gammal jag är, är för att min mamma älskar och baka och hela min familj älskar nybakat och då är det ju kul om det är både bra och snygga grejer man kan använda till just det. Min familj har nyss gjort om hela mitt rum och det har tagit sin tid och jag vet inte hur jag skulle kunna återgällda det om inte jag gör det jag gör bäst... BAKA! och då vore det verkligen kul om just jag vann denna drömmaskin som jag sedan skulle ge min mamma, ( och resten av familjen men dem bakar aldrig;) Vore jätte snällt för jag tror just du vet att det är jätte svårt att återgällda runt två veckors hårt arbete. När det kommer till den svåra frågan om vilken färg får det nog bli white för den passar in i köket perfekt. ( alla föräldrar verkar gilla just vitt;)

Nu måste jag avsluta denna kommentar innan alla börjar undra vem jag skriver till;)

Evigt tacksam om jag vinner vore jätte snällt!!

kramar Alice en tolvårig flicka som älskar att baka<3

Blomstrande sa...


Mitt val:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Drickyoghurt-Granatapple-Passion-Rooibos/

Perfekt för en småbarnsmamma i farten! Både för stor och liten!

Om jag skulle bli en lycklig vinnare skulle jag önska mig en creme vit!
Med en dotter på snart 4 år som kallar sig själv för "mini-Leila" skulle en Kitchenaid göra underverk som kreativiteten och hemmabaket!

Frida sa...

Valde deen mumsiga....http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/
Passar perfekt som vaniljsås till en härligt kaneldoftande aromaäpplepaj! Suberb för oss med en känslig mage....

Då drömhuset gick oss ur händerna hoppas jag ändå få sätta en liten extra twist på tillvaron i mitt gamla kök med en glänsande svart Kitchenaid !

Charlotte sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Herrgard-Mild-28/

Jag valde mild Herrgårdsost för det är en ost som hela familjen älskar, även barnen.

Jag fyllde 40 år nyligen och då önskade jag mig en KitchenAid, men jag tror inte riktigt önskefén hörde mig:) Jag önskar mig inget hellre en en vit KitchenAid som kan pryda sin plats på köksbänken, men framför allt för att kunna baka oftare tillsammans med mina barn och känna doften av nybakta bullar och scones.

Allt gott,
ღ Charlotte

Sara sa...

Skulle inte klara mig utan http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Laglaktos-mellanmjolk/ i mitt kaffe! Ger mig ingen "ballongmage", har lång hållbarhet och är fantastiskt god!

Jag har länge drömt om en Kitchen Aid men aldrig blivit färdig att skaffa en. Vi är på väg att bygga nytt hus och en svart Kitchen Aid skulle få en hedersplats i köket!

Oj vad jag håller tummar för att bli den lyckliga vinnaren! :)

Kram Sara

Anonym sa...

Hej!
Citronfil är min klara favorit alla kategorier frukosttips!!! Jag blev alldeles lycklig när den dök upp då jag har minnen från min barndom för ca 30 år sedan då jag fick något liknande när jag var sjuk, syrligt gott och svalkande. Tokigt gott till desserter dessutom! Vi bygger om köket snart och en vit Kitchen Aid skulle bli så fin hos oss! Tack för en så inspirerande blogg! Höstkram Ingela



http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/

Anonym sa...

Hej fina du!
Jag har valt denna produkt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Yoghurt-Blabar/ då den är min och min mammas favorit yoghurt. Min mamma är en stark kvinna som tyvärr har varit med om mycket under hennes liv. För exakt fem år sedan opererades hon för bröstcancer och vi firade aldrig hennes 50 års dag då hon kände sig svag och orkeslös under behandlingen. En sak som alltid gjort henne glad är just att baka, måste erkänna att det är något vi andra i familjen uppskattar :) Därför skulle jag vilja vinna denna Kitchen aid för att ge den i 55 års present till min fina mamma. Om jag skulle vinna skulle den vita passa in i mammas kök.

Anonym sa...

http://www.bloglovin.com/frame?post=593126771&frame_type=fb&blog=736828&lin k=aHR0cDovL2hvdXNlb2ZwaGlsaWEuYmxvZ3Nwb3QuY29tLzIwMTIvMTAvdGF2bGluZy12aW5uLWVuLWtpdGNoZW4tYWlkLmh0bWw
passar stressade magar. Om jag vinner passar en vit maskin toppen i mitt kök

Isabell sa...

Min absoluta favorit (som jag har köpt och importerat till Norge när jag bott där i två år) är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=107501&prod=v&prodt=Ekologiska För att det är den godaste, krämigaste Grevén som finns och dessutom är den ekologisk. Bra för kropp och själ!

Jag önskar vinna en svart snygg KithenAid. Jag har önskat mig den i många år och trodda faktiskt det var min tur nu när jag fyllde 25, men det var ingen som kom med ett stort hårt paket till mig... Vi lägger alla pengar på hus just nu, så jag kan inte motivera ett köp, men ojojojoj så glad jag skulle bli! :)

Isebell sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/ Den här bara ÄLSKAR jag!!! Så god och användbar. Perfekt till grillat på sommaren eller till fredags biffen. Eller varför inte ha den som bas i en god pasta sås tillsammans med kyckling. JAG VILL VERKLIGEN VINNA!!! Jag har önskat mig en kitchen aid i många år och eftersom jag fyller år på lördag (3 nov) skulle det bli den perfekta födelsedagspresenten=)
Tavk för en bra blogg!!!
Hälsningar Isebell

Emelie Grimborn sa...

Min favorit från skånemejeri är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Filmjolk/. Fick reda på att jag var laktosintolerant för cirka två år sedan och fick lite smått panik då jag älskar mjölk- brukade dricka minst 1 liter per dag, filmjölk varje morgon, och är en riktigt ostgris! Hur skulle jag nu klara mig? Därför är det så härligt att ni har underbara laktosfria alternativ som smakar precis som vanligt :) Tack vare er laktosfria filmmjölk behöver jag inte bryta min morgonrutin :)

Om jag skulle vinna en Kitchen Aid vill jag hemskt gärna ha den i cream white :) !

Anonym sa...

Hej!
wohooo!
En Kitchen Aid!
Jag vill ha den svarta och jag skulle tom kunna låtsas gilla att baka och hållas på i köket om jag bara hade en sån skönhet att hänga med!
Klart jag ska ha en då??
Min favvo är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Skanemejerier-Akta-Vaniljyoghurt-35/ för att den smakar som en ljummen sommar natt :-)
Fan-tas-tic!
Kram B

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apple-Apelsin-Passionfruktsjuice/ Den godaste juicen, till nybakt bröd en lördagsmorgon, då min familj bara jublar, för oss e detta lyx i livet. Dottern i huset bagare vill bli, så då skulle denna i svart varit coolt och passat fint!

Lena Johansson sa...

Min favoritprodukt är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50192&prod=v&prodt=Ekologiska för att mjölk är livet :) och för att jag tycker att det är viktigt att välja ekologiska produkter för vår natur och våra djurs skull.

Jag drömmer om den crèmefärgade kitchen aiden, för att jag slutat äta industritillverkat bröd och bakverk med e-ämnen. Jag vill kunna bjuda familj och vänner på gott hembakat med hälsosamt innehåll, och njuta av fin köksinredning samtidigt! :)

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/ Den juicen har hängt med sedan min äldsta son, 5 år, var liten. Han var galen i den och kallade juice för "bo" innan han kunde säga det ordet - så sött! Sånt som föräldrar dricker ibland kallade han helt enkelt "blä-bo" :-). Bravo finns alltid i vår kyl. Hälsningar Maria i Västerås

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/
Mjölk är något som jag dricker varje dag, och eran mjölk är den bästa. Den smakar som riktigt mjölk, och inte som mjölk en massa vatten i. Artisan 150 från KitchenAid i färgen svart är ett mästerverk att få ha i mitt kök, det skulle ge min familj värme i magen med alla bakverk som jag kommer kunna göra med den, trots denna kyliga höstmörker.

/Mona G

Anonym sa...

Glömde visst motivera varför jag vill vinna denna lyxiga, snygga och praktiska köksmaskin...som om det skulle behövas. :-) Älskar att baka och den maskin vi fick då vi förlovade oss för länge sen börjar ha gjort sitt. Skulle vara toppen för vår familj! Hälsningar Maria i Västerås

Anonym sa...



Anonym sa...
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/
Mjölk är något som jag dricker varje dag och eran mjölk är den bästa. Den smakar som riktigt mjölk och inte som mjölk med en massa vatten i. Artisan 150 från KitchenAid i färgen svart är ett mästerverk att få ha i mitt kök, det skulle ge min familj värme i magen med alla bakverk som jag kommer kunna göra med den, trots denna kyliga höstmörker.

/Mona G

Unknown sa...

Min favoritprodukt är http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-17/, det går nog inte en dag utan att jag antingen river till pastan eller äter smörgåsar med denna underbara ost.

Min fru har önskat sig en kitchen aid i många år och vi har aldrig haft ork eller tid att baka själva, den trasiga bakmaskinen ligger i garderoben och samlar damm och vi har ingen köksassistent alls (aldrig haft någon) så jag hoppas att med en vit kitchen aid kunna göra nybakat bröd åt min älskade fru framöver!

Therese W. sa...

Skåning som jag är så älskar jag Skånemejeriers stora produktsortiment. Men en klassiker som ändå är oslagbar är ju helt enkelt mjölken, som både funkar i sig själv och som tillbehör. Ett stort glas kall mjölk är svårslaget!

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

Varför just jag ska vinna? För att jag är en stackars skåning i exil i Småland. Jag kommer inte åt min älskade mjölk. En Kitchen Aid från den här tävlingen skulle åtminstone vara en tröstande påminnelse om mjölken varje dag!

Vilken färg jag skulle önska om jag skulle vara så lyckligt lottad att jag vann? Vilken som, men kanske helst White ändå.

Tack för inspirerande sida!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apple-Apelsin-Passionfruktsjuice/

Min favorit med goda barndomsminnen!!

Denna Juice smakar som den gjorde när jag var liten på 80-talet den var speciell eftersom den köptes bara när det var utflykt med lekis, känslan är densamma idag, något speciellt!


Om jag nu skulle vinna bland alla tävlande så önskar jag en vit Kitchen aid!

Hälsningar Karolina

Jennie sa...

I vår lilla Ica-butik har vi bara Skånemejerierna eftersom efterfrågan efter deras produkter är så stor vilket är fantastiskt roligt. Därför är det svårt att välja en produkt men just nu så frågar mina barn VARJE dag efter denna produkt som förövrigt hela familjen gillar - http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/

En vit Kichten Aid har stått på önskelistan länge, troligtvis är tometen i småland både lite snål och lite lomhörd =)

Hälsningar Jennie i Växjö

Anonym sa...

Jag valde:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost--Port-Salut/

Älskar denna gratängcreme!! Har den i grytor för extra smakförstäkare, sätta extra sting på potatisgratängen och även en klick på fredagstacosen.....MUMS!!

Har en son Harry på 8 månaders om bara ÄLSKAR leverpastej smörgåsar till frukost och mellanmål.
Tänk att få baka mitt eget bröd i en Kitchen Aid, skulle bli så mycket smarrigare för honom!! Han skulle även få vara med mig och baka, vilket är mycket spännande just nu....
Min favoritfärg är vit.

Mvh Katarina O

Emma R. sa...

Hej!

Åh vilken underbar tävling!! Min gamla maskin har precis gått sönder och en fin Kitchen Aid har jag trånat efter såå länge, skulle vara riktigt roligt att få vinna!:). Min favorit hos Skånemejerier är Proviva i smaken Skogsbär; alltid på mitt frukostbord! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Tack och kram Emma

Unknown sa...

Hej
Jag är mer än gärna med i tävlingen om en vit Kitchen Aid. Varje år har jag önskat mig en Kitchen Aid av tomten men aldrig fått någon ;) trots att jag är en snäll och skötsam tonårsmamma :) som älskar att baka.

Min favoritprodukt (och familjens)
Är :
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Prast-Mellan-35/

Den mellanlagrade prästosten. Ett gott surdegsbröd , (gärna rostat )och denna ost är pricken över i både till vardags och till helg. Den är även supergod att riva över lasagnen innan den åker in i ugnen.
Kram Lena E

Anonym sa...

Min absoluta favorit hos Skånemejerier är http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-Apple-Mandarinjuice/, med den juicen får jag alla mina favoritfrukter på en gång:)

Det skulle vara helt underbart att få hjälp av en vit Kitchenaid lagom till det stora jukbaket, och dessutom skulle det garanterat bli ett lyft för köket!

//Anki.N

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice-med-fruktkott/ favorit juicen hade en rykande åtgång när vi bodde i sverige, och vi saknar den så varje söndag morgon vid långfrukosten.

Hade jag turen på min sida skulle jag gärna vilja ha en white.

-Linda
ala.lindaeklund@hotmail.com

Annica sa...

Mitt val var enkelt och föll på http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/ Detta för att jag alltid startar morgonen med en tallrik yoghurt, jordgubb och smultron gör att jag drömmer mig bort till sommaren!

Anledningen till att jag vill vinna en Kitchen Aid är att jag flyttar hemifrån i december. Den skulle göra sig magnifikt bra i förhållande till mina svarta köksluckor! Sedan fyller jag även år på fredag ;) Skulle verkligen förgylla min födelsedag om jag skulle vinna :D

Om jag får äran att vinna denna fina Kitchen Aid skulle jag önska färgen vit.

Älskar din blogg!

Kram Annica

Gunilla sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/
Jag valde mjölk för att denna är en självklarhet på middags bordet, alla måltider. Det har varit så hela min uppväxt och är likadant för mina barn. Ingen mjölk = katastrof :). Att sedan få använda en kitchen aid till skånemejeriers produkter vore ju en dröm. Att den dessutom lyser upp hela köket med sin närvaro, gör ju inte saken sämre. Den finns i så många härliga färger, men en vit är klassisk därför väljer jag den. Tack för en inspirerande blogg.
Hoppas på tur Gunilla

Gunilla sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/
Jag valde mjölk för att denna är en självklarhet på middags bordet, alla måltider. Det har varit så hela min uppväxt och är likadant för mina barn. Ingen mjölk = katastrof :). Att sedan få använda en kitchen aid till skånemejeriers produkter vore ju en dröm. Att den dessutom lyser upp hela köket med sin närvaro, gör ju inte saken sämre. Den finns i så många härliga färger, men en vit är klassisk därför väljer jag den. Tack för en inspirerande blogg.
Hoppas på tur Gunilla

Gunilla sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/
Jag valde mjölk för att denna är en självklarhet på middags bordet, alla måltider. Det har varit så hela min uppväxt och är likadant för mina barn. Ingen mjölk = katastrof :). Att sedan få använda en kitchen aid till skånemejeriers produkter vore ju en dröm. Att den dessutom lyser upp hela köket med sin närvaro, gör ju inte saken sämre. Den finns i så många härliga färger, men en vit är klassisk därför väljer jag den. Tack för en inspirerande blogg.
Hoppas på tur Gunilla

CED sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Lattmjolk/

Ett enkelt val, goda juicer till trots, bästa laktosfriasmaken har nåtts.

En Creme White mackapär vore toppen!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Skanemejerier-Asens-Lantmjolk-Original-18/
Jag använder alltid Åsens lantmjölk när jag gör min Latte Macchiato eftersom den gör den så god och krämig.
Jag vill gärna vinna en Kitchen Aid eftersom jag vill passa på att lära mig baka matbröd nu under min föräldraledighet. Men när man bär mycket på en liten skatt har man tyvärr inte så mycket kraft kvar i armarna för att knåda deg. Hembakat bröd och en och annan smarrig kanelbulle skulle det vara kul att bjuda familjen och "mammagruppen" på.
Om jag vinner vill jag gärna ha en svart Kitchen Aid
eftersom den skulle passa så bra bredvid min fina svarta Kitchen Aid blender.
/Carina

Anonym sa...

Hejsan i denna frostbitna dag,
Här är mitt bidrag till tävlingen:http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/
Allerums vällagrade prästost måste "alltid" finnas hemma, redo att ätas på frukost-, mellis- och kvällsmackor, för vår familjs små som stora... Och med en snygg Kitchen aid i White, kommer påläggsmackor att förgylla både gommen och ögat, och därmed säkra en plats för Allerums prästost på vår familjs matbord!
Vill bara tillägga att du lyckas med att göra dina pics intressanta att se på för ögat.
Vänliga hälsningar Soile

Emelie Nilsson sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Franska-orter/ för att den underbart god på kyckling filé serverat med ris.

Jag skulle vilja vinna en kitchen aid pga att jag älskar att baka och laga mat i köket, den hade helt klart underlättat för mig då jag har en 5 månader gammal dotter com också vill ha min uppmärksamhet.
En vit hade passat bra i vårt kök.

Hoppas!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/

Jag älskar att baka! Speciellt tycker jag om att baka kanelbullar. Jag tycker att mina bullar blir extra goda när jag använder skånemejeriers smör. Med en crèmefärgad Kitchen Aid blir bullarna extra goda!!

Håller tummarna!!!
Kram
Josefin Andersson

Jessica Bolander sa...

Hej!
Jag väljer: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost--Port-Salut/ för att den är ett så mycket fylligare, smakrikare och inte minst nyttigare alternativ till grädde i gratänger.
Jag hoppas på att vinna en Kitchen Aid för att ersätta min gamla assistent (med tejpad sladd) som jag ärvde av min mammas kompis för 20 år sedan. Jag bakar bröd, kakor och bakelser tillsammans med barnen och det hade varit inspirerande med en ny köksmaskin. Om jag har turen med mig skulle jag önska mig en svart Kitchen Aid. :)

Sara sa...

Hej fina!
Jag valde den här produkten:

http://www.skanemejerier.se/sv/Varaprodukter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Att jag valde creme fraiche soltorkad tomat/fetaost beror på att den är underbart god och den passar lika bra till kött som till pasta!!
Jag har länge tittat på en Kitchen aid men känner tyvärr inte att vår ekonomi räcker till detta. Jag älskar att baka och skulle utnyttja den till max. Om jag vinner önskar jag mig en krispigt vit :)

Kram Sara

Sofia Andersson, Furulund sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ekologiska/

Välj ekologiskt:
För att ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Life´s Silverlining and I sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-24-man/
Älskar pasta med parmesan på! Tusen tack för en supertävling en cremefärgad önskar jag mig:) kram Nilla

Projektetthem sa...

Min familj dricker Proviva varje dag. Min favoritsmak är gul kiwi, mangostan. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Jag älskar smaken och matigheten i denna dryck, dessutom gör den gott för kroppen.
Jag har under många år drömt om en Kitchen aid för att baka bröd och göra många härliga godsaker hemma. Den svarta skulle vara som ett kaxigt utropstecken i mitt kök.

Martina sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/ Perfekt i mitt kylskåp då den är så otroligt användbar i vår matlagning.

Med en white KitchenAid i mitt kök hade bakningen blivit så mycket roligare och jag hade lätt bytt ut min gamla assistent.

Anonym sa...

Min favorit är apelsin/hallonjuice.
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Fruktkott-ApelsinHallon/
Perfekt att dricka som den är eller mixa med frukt och bär till en härlig smoothie.
I vår familj är vi många som gärna bakar och den gamla tunga assistenten kånkas fram och tillbaka från källaren när någon vill baka. En snygging som Kitchen Aid skulle få stå framme på köksbänken som en härlig inredningsdetalj. Dessutom skulle det bli mer lättbakat när man inte behöver gå till källaren varje gång man är sugen på att baka. Bara att blanda ingredienser i Kitchen Aid och vips så är det klar:)
En KA i fräscht vitt skulle sitta fint.

Mvh Åsa

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor
Smöret är min favorit, allt blir bättre med skånemejeriers smör - bakning som matlagning! Jag tycker verkligen om att baka men skulle verkligen bli hjälpt av en kitchen aid! Har önskat mig en sådan i flera år dels för dess funktionalitet och dels för dess estetiska utseende:) jag skulle verkligen vilja ha en i färgen white / tinab

Jessica sa...

Proviva är en favorit. ett glas om dagen håller min mage i balans. just nu finns apelsin, blodapelsin och blodgrapefrukt i kylskåpet. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Har två små sockerbagare hemma som precis som jag älskar att baka både stora och små kakor. Nu går vi och längtar efter att få sätta på julmusiken i bakgrunden, forma våra lussekatter och känna doften av nybakade bullar. I år hoppas vi även på att få bjuda in fina mormor som annars står för julbaket till vårt hus med en fin vit Kitchen Aid. Tack för en fin och mysig blogg som förgyller vardagen.
Jessica

Åse B sa...

Min favoritprodukt hos Skånemejerier: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51340&prod=v&prodt=Ekologiska
Ekologiskt är ett självklart val och naturell eftersom jag föredrar att smaksätta med färska bär eller frukter.

Har nyss flyttat in i ett hus och köket är helt förfärligt! Men snart, snart ska här renoveras och pricken över i vore ju självklart en sprillans ny, strålande vit Kitchen Aid!

Anonym sa...

Älskar Skånemejeriers härliga citronfil. Den är krämig och god och passar både till frukost och mellanmål. Den är perfekt att använda i bakverk men godast är den att äta precis som den är.

Isblå KA

Misa77

Anonym sa...

Helt underbar tävling, klart jag är med och hoppas..hoppas :)
Min favorit är såklart bland många

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29971&prod=v&prodt=Ekologiska

Denna använder jag i mina lammfärsbiffar och drömmer mig bort till Gotland där jag älskar att bara vara.
Om turen skulle råka vara framme så skulle en krispigt vit Kitchen Aid välkomnas varmt i vårt kök.

Tack snälla för att vi får vara med och tävla.
// BellaM

Mashalasmycken sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Turkisk-yoghurt-10/

Hoppas jag står på tur att vinna en black Kitchen Aid!
Min absoluta favorit på Skånemejerier är Turkiska yoghurten, passar till nästan allt: i en smoothie, liten klick i köttgrytan, till efterrätt med frukt, med keso och grädde som frukost, osv.
Mashalasmycken@gmail.com

Tantbruns sa...

Jag väljer
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-24-man/

passar både till matlagning & fredagsmyset =)

Hoppas på en vinst då jag inte har någon bakmaskin och önskar mig då en cremevit.
Kramen A

Ulrika Ljungquist ulrikaljungquist@hotmail.com sa...

Mitt val: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50157&prod=v&prodt=Ekologiska. Finns det något godare än mellanmjölk? Jag är definitvit beroende. Närodlat väljer jag med tanke på miljön och så är det så gott! Mjölk till gröten på morgonen, till middagen och till kanelbullarna och pepparkakorna på helgen.Det är oslagbart! En svart Kitchen Aid passar fint in hos mig. Den skulle bli min bästa hjälpreda i köket!

Lina sa...

Hej!
Jag använder mig av mammas gamla assistent som är 41 år nu. Jag tycker det vore roligt att vinna en superfin kitchen aid till mitt nya kök innan den gamla assistenten rasar ihop så jag kan fortsätta baka.

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hjordnara-Ekologisk-A-Fil-3/. jag tycker att Hjordnäras A-fil smakar utsökt och sedan gillar jag tanken på att den är ekologisk och närproducerad då jag bor i Hjo.

Jag önskar mig en vit om det är så att jag har turen.

Mvh Lina i Hjo

Anonym sa...

Hej!

Min "favvo" är utan tvekan:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Då vi precis fått veta att hela våran bottenvåning är fuktskadad & att vi nu i 8 veckor måste bo lite här och var under tiden.

Sulle det verkligen kännas lite lättare i sinnet om jag visste att jag hade världens snyggaste & bästa Kitchen Aid att få ställa på köksbänken när renoveringen är klar. :-) Och jag är säker på att mina barn som verkligen
gillar att baka o dona i köket skulle tycka att det var toppen oxå!!

Om turen går till mig så önskar jag en vit.

Kram & tack för super duper spännande tävling! :-)
MVH Annika
annika.fornstedt@hotmail.com

fnysis sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29933&prod=v&prodt=Ekologiska
Därför att ett kylskåp utan en underbart god Castelli Organic Parmesanost är som en Julafton utan tomten....ofullständigt.

Motivering:
Min fru älskar att baka, ja allt från bullar till kaka. Men hennes gamla matberedare mår längre inte bra, den är liten, klen och verkar önska den vore på ett spa. En KitchenAid vore drömmen att få henne överraska med, när hon står där i köket och sliter så armen går ur led.

Färg på KitchenAiden om vi lyckas locka hem den till oss, Vit.
Ha en trevlig kväll! :)

Jossan i Uppsala sa...

Oj då många som tävlat! :)

Min favorit är Allerum Prästost - riven! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-35-riven/

Jag använder alltid den när jag gör ostpaj och det görs ofta här hemma.

Om jag nu skulle ha turen att vinna så skulle jag välja en..... hmmmm.... svart ... eller vit.... eller cremefärgad.... Nä, det spelar faktiskt ingen roll alls, det är funktionen jag vill åt. Så jag kan göra ostpajer ännu snabbare och smidigare :)

Jasmina Sljivo sa...

Standardmjölk från Skånemejerier är en smak från min och mina barns barndom, en smak som jag alltid har i kylskåpet. Dock har jag aldrig ägt en Kitchen Aid och skulle vara överlyckling om jag vann denna. Med min Kitchen Aid skulle jag baka alla sorters kakor till barn och barnbarn, självklart användandes Skånemejeriers produkter, speciellt min favorit- Standardmjölken. Färg kvittar :)

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/

Anonym sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Gratang-Creme-Graddost--Port-Salut/ alla dagar i veckan bara för att med en klick gratäng créme smakar allt gott !
Jag gillar att laga mat men saknar bra verktyg för att göra det och därför vill jag vinna en vit köksmaskin!

Anonym sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för att det finns INGET godare att dricka på morgonen än ett glas kall proviva!

Och jag kan inte i ord beskriva hur mycket och hur LÄNGE jag velat ha en kitchen aid! Som stressad fyrbarns mamma som jobbar 100% så finns ju inte tiden att stå och knåda deg, ja inte orken heller.
Jag hade blivit så galet lycklig om jag vann detta, och jag kan lova att jag hade aldrig köpt bröd mer. Det hade ALLTID funnits nybakat gott bröd i vårt hem!

Unknown sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för att den är bra för en knasig mage och helt klart ett måste hemma i kylskåpet, dricker den dagligdags!

Jag önskar att vinna en Kitchen Aid för den står högt upp på önskelistan. Vore toppen att vinna den nu, lagom till min dotters ett års dag. Så att vi kan fixa lite smarrig fika och för att vi i framtiden ska kunna baka en massa tillsammans. Om jag skulle vinna önskar jag en Creme White.

Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Anonym sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/. Den osten förgyller den allra tråkigaste tisdagsmackan som jag smackar i mig kl 05.30 innan jag går till jobbet!
Med en Kitchen Aid skulle jag kunna förgylla mornarna med hembakt bröd också! Tänk vilken bra start på dagen DET skulle bli!=) En VIT skulle göra sig fint i mitt kök!

Tack för en suuuuperbra tävling! =)
// Carolin i Uppsala

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Drickyoghurt-Paron-Vanilj/
Denna produkt har blivit min favorit efter att provat alla de olika smaker som finns från skånemejeriet. Eftersom jag reser mycket i arbetet så har jag alltid en sådan till hands. Jag önskar mig en vit Kitchen Aid om jag vinner till min fru som tar hand om vår lilla son på 8 mån. Med denna så skulle hennes vardag underlättas mycket! Tack.
robert_pettersson@live.se

Unknown sa...

Jag väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för att den är ett bra för en knasig mage och ett måste i kylskåpet! Jag dricker den dagligdags.

Jag önskar att vinna en Kitchen Aid för att den står högt uppe på önskelistan. Det vore toppen att vinna den nu, lagom till min dotters ett års dag. Så vi kan baka massa gofika till hennes kalas och för att vi i framtiden ska kunna baka en massa tillsammans.

Om jag vinner önskar jag en Creme White.

Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Karin A sa...

Ekologiska produkter ligger mig varmt om hjärtat och Skånemejerier har en ost som jag tycker väldigt mycket om: http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=107501&prod=v&prodt=Ekologiska. Lagom smakrik och ekologisk - precis så som jag vill ha min ost. Om jag vinner är det lite av en dröm som går i uppfyllelse. Jag älskar att baka och laga mat men saknar en köksmaskin som gör det hela lite lättare och lite roligare. :) För att passa in extra bra hos mig får den gärna vara krämvit.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50036&prod=v&prodt=Ekologiska
Eftersom barnen dricker mycket mjölk känns det extra viktigt att den är ekologisk!

Med min nya fina vita kitchen aid skulle här bakas kakor och maränger med barnen! Treåringen har precis börjat visa intresse av att vara med och baka och vad vore bättre än denna fina maskin för att baka barnens favoriter!

Maritza (maritza.larsson@hotmail.com)

J sa...

Skånemejeriets crème fraiche gourmet till vardan
gör pajbak så lätt
Men suck - den arbetsbördan...
Jag måste ju bli mätt!
Tänk att få slippa knåda med kardan
och ändå få min favoriträtt.


Jag vill gärna ha en fin och praktisk kitchen aid i creme white. Den skulle verkligen underlätta vardegen med snabbare och smidigare matlagning. Skånemejeriets crème fraiche gourmet soltorkad tomat och fetaost (http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/) därtill, gör det dessutom till lyx!

Belma H sa...

Jag väljer http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
för smör -riktigt smör gör att allt blir snäppet godare! Har sedan 1,5 år tillbaka blivit en sån härligt chic bullmamma. Kan ha med en sötböna att göra. Dock så har min man under sin FL blivit bagare - så en creme white kitchen aid hade inte varit heeeeelt fel

Jenny sa...

Heloo! Är det här bästa tävlingen ever eller ;)Jag älskar http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/ Allerums prästost<3<3<3 Bäst!! Varför ska jag vinna, jag viiilll så gärna ha en som står och blänker i köket och kan använda när jag bakar så man slipper knåda ihjäl sig ;) Håller tummarna nu!! Ha en härlig höst-vinter :) TAck för att du förgyller min dag med din blogg ;) Kraam, Jenny
jennyagren76@hotmail.com

Anonym sa...

Jag har hittat min H med stort H, han heter Hans och älskar att laga mat och baka. Han är ekonom och vi brukar skoja att han gillar hålla koll på degen på flera sätt.

Mjölk är livet och nu väljer vi ekologiska produkter så ofta vi kan och därför har jag valt följande produkt: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50157&prod=v&prodt=Ekologiska

Ha en bra dag, kram Ana från Gislaved

Lisa Almgren sa...

Min absoluta favorit från underbara Skånemejerier är den här godingen: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Yoghurt-Hallon-Rabarber/ Den får mig att drömma mig bort till sommaren. Den här yoghurten är min absoluta favorit där smaken av hallon och rabarber är en symfoni av en fantastisk smakupplevelse. Att den är hjordnära och ekologisk känns extra bra.

Min dröm är att ha en rosa Kitchen Aid. Denna rosa dröm i retrodesign skulle göra mig lycklig och den skulle hjälpa mig att baka dom mest underbara cup cakes samtidigt som det skulle vara en fröjd att ha den i mitt vita kök.

Lisa Kylenfelt sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50130&prod=v&prodt=Ekologiska
Jag älskar småskaligheten i Skånemejeriers framtagande av Hjordnäras produkter, som visar att det går att driva ett framgångsrikt ekologiskt jordbruk. Jag tycker att alla deras produkter SMAKAR så mycket mer, och den gammaldags mjölken med naturlig fetthalt är oslagbar i allt från pannkakor till julbaket. Det är nästan som att jag hade glömt av att något kunde smaka så gott.

Om jag vinner önskar jag mig en krämvit Kitchen Aid.



Anonym sa...

Ciao Allt blir sååå mycke godare när man använder riktigt smör. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
Kämpar med att kakla o sätta upp nya luckor i vårt kök och en creme färgad kitchen Aid vore pricken över i.

Therese Nilsson sa...

Jag har valt denna produkt. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hjordnara-Ekologisk-Hallonfil/
Tycker att denna är otroligt god och så är den ekologisk vilket är mycket bra.

Jag skulle vilja vinna eftersom att jag ska ge den till mig själv i present. Har alltid velat ha en sådan men jag har inte råd att köpa en helt enkelt. Det har alltid varit en dröm att ha en sådan så att jag kan baka massa goda bröd och kakor. Jag kan hoppas på en tidig julklapp som jag hade blivit så himla glad för.
Jag skulle vilja ha en white.

Kramar Therese

Gunnel sa...

Lördagsmorgon.
Ute kallt och frostigt.
På köksbänken står min nya, fina, vita Kitchen Aid och väntar på att få börja knåda degen till frukostbullarna.
Dukar fram lagrad prästost, pepparkaksfil och apelsinjuice med fruktkött.
Tända ljus på bordet, nybyggt kaffe, doft av nybakat bröd sprider sig i huset.
Familjen vaknar.

För mig är detta en känsla av lycka och vardagslyx i mitt eget hem!


(http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-12-man-35/) http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/,http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-med-fruktkott/
Gillar på fb.

Tack för en inspirerande blogg!

//Gunnel

fia sa...

Vilken fantastisk tävling NI har - det är rena drömmen om man skulle vinna!

Valde denna: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-choklad/

Det är mina tjejer som valde denna produkt - nyttigt och bra när man är mellan 9-14 år och idrottar på hög nivå. Ett lite nyttigare alternativ än oboy och mjölk ;)

Det har alltid vart en dröm och ha en vacker Kitchen Aid stående på köksbänken - skulle vara underbart roligt att låta mina tjejer baka med denna dröm - det är dom som står för den biten nu för tiden när jag jobbar heltid och inte kommer hem för en sent på kvällen.
Alla säger ett stort JA på en vit variant oxå om vi nu hade lyckan att få en för tidig julklapp.

Anonym sa...

Älskar deras parmesan!! Mums! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/

Motivering:
Hatar att vispa, knåda och röra - tänk om en KitchenAid det slavjobbet kunde göra!
Ja, då hade jag säkert blivit ett proffs i köket,
vad härligt det vore om KitchenAid stod för "stöket"!

Hoppas på jättetur!

Kram//Malin
grodmalin@gmail.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/
Det här är den perfekta såsen för stressade småbarnsföräldrar. Du kan äta den kall eller varm till köttet och du kan ha den i grytor och dyl. Jag vill gärna vinna en kitchenAid för att det skulle underlätta i min vardag och jag har suktat länge efter en sådan. Om jag skulle vinna så är det den svarta som gäller. KRAM och tack för en mysig blogg. Anna-Carin Engstrand anna.carin.engstrand@norconsult.com

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/
Creme Fraiche Gorumet Kantarell/cognac är min favorit. Det är perfekt för stressade småbarnsföräldrar. Du kan ha den kall eller varm till köttet och du kan ha den i grytor. Supergod!! Jag har länge suktat efter en KitchenAid och skulle jag vinna så får den gärna vara svart. Kram och tack för en mysig blogg. Anna-Carin Engstrand anna.carin.engstrand@norconsult.com

www.gottablandat.wordpress.com sa...

Den absoluta favoriten är pepparkaksfilen http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Den är så otroligt god och både jag och kidsen älskar den och det är sådan mysig känsla när den kommer ut och man vet att snart är det jul!

Om jag skulle vinna skulle jag vilja en white :-)
Motivering: Vi bakar jättemycket här hemma för både jag och kidsen ( 3 & 6 år gamla) älskar det och det är så himla mysigt att ha alla samlade i köket och göra något ihop! En kitchenaid har länge stått på min önskelista och häromdagen när vi bakade bröd som var lite trögvispat så sa just min 6 åring : " Mamma nu skulle vi haft en sån där kissenäääjd.Vi får skriva en önskelista till tomten" ;-)

kramkram
gottablandat@gmail.com

www.gottablandat.wordpress.com sa...

n absoluta favoriten är pepparkaksfilen http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Den är så otroligt god och både jag och kidsen älskar den och det är sådan mysig känsla när den kommer ut och man vet att snart är det jul!

Om jag skulle vinna skulle jag vilja en white :-)
Motivering: Vi bakar jättemycket här hemma för både jag och kidsen ( 3 & 6 år gamla) älskar det och det är så himla mysigt att ha alla samlade i köket och göra något ihop! En kitchenaid har länge stått på min önskelista och häromdagen när vi bakade bröd som var lite trögvispat så sa just min 6 åring : " Mamma nu skulle vi haft en sån där kissenäääjd.Vi får skriva en önskelista till tomten" ;-)

kramkram
gottablandat@gmail.com

Madeleine Bergman sa...

Oj så många som är med och tävlar, jag vill gärna vara med jag också och pröva lyckan!

Här hemma dricker vi proviva i massor, så jag måste säga att det är vår absoluta favoritprodukt, supersmarrigt och bra för magen, vad mer kan man önska sig?

Just nu är jag mammaledig och eftersom vi prioriterar att ha barnen hemma så länge som möjligt så vi snålar med föräldrapenningen. På så sätt lever vi endast på en lön ett år framåt.
Det går, men vi insåg att bröd är en stor utgift, därför beslöt jag mig för att baka själv.
Detta knådande skulle absolut underlätta med en sån här skönhet som jag önskat mig i evigheter!
Tänk vad jag skulle vara världens lyckligaste om jag under tiden degen knådas, få leka med mina älskade så barn istället..!

Vänlig hälsning Madeleine Bergman

Sanna sa...

Min absoluta favorit produkt är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Min sambo som bara är 24 år fick för 2 månader sen veta att han har en allvarlig sjukdom. Han får nu behandling och prognosen ser bra ut men behandlingen är tuff och under dom dagarna mår han så dåligt att han inte får i sig någon mat. Då har Proviva varit räddningen eftersom det har varit det ända han har kunnat äta under dessa dagar, då den både är god och bra för magen.
Vi varierar mellan smakerna och en Proviva är ett måste hos oss, till både frukost, mellanmål och kvällsfika.

Jag vill så gärna vinna en creme vit Kitchen Aid och ge bort till min sambo. Han älskar att baka men har tappat motivationen efter allt som hänt. Både han och jag har alltid drömt om en Kitchen Aid eftersom dom är såå bra och dessutom såå snygga men vi har inte ekonomin för det. Jag tror att med en kitchen Aid kan min sambo få tillbaka motivationen och börja baka igen, det skulle passa bra nu när han dessutom är sjukskriven och behöver något att sysselsätta sig med!
Jag skulle bli otroligt glad och tacksam om vi vann och får ha mysiga bakdagar tillsammans nu när det närmar sig jul. Jag tycker verkligen att min sambo är värd att vinna och han förtjänar lite tur just nu! Ha en underbar dag:)

Anonym sa...

Min favorit i sortimentet är mjölken http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50036&prod=v&prodt=Ekologiska

Det går åt mängder med tre grabbar i huset. En av dom är pappan som just börjat baka här hemma. Tänk att få överraska honom med en underbar KitchenAid// Kram Lotta K

Anonym sa...

Min favoritprodukt är såklart http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ eftersom jag med denna kan baka och laga mat! Med en KitchenAid kommer det bli mer av sådant och mina nära och kära kommer bli GLADA! En svart vore snygg i mitt annars vita kök!

Merci beucoup! :-)

/Ikae

mylovinglife sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-choklad/

Smidigaste chokladmjölken på marknaden!! Bara att värma och hälla ner i bringaren & sen iväg på ute aktivitet. såå himla god att dricka varm ute i det kalla.

Att vinna en K:Aid skulle vara underbart!!(Har länge velat ha en sådan men det ekonomiska har tyvärr sagt nej) Att kunna baka en massa gottigheter och sedan bjuda de närmaste på. OM jag vann skulle jag önska mig en VIT.

Ha en fantastisk fortsatt dag!!
KRAM Annie

mylovinglife sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-choklad/

Den goda goda chokladmjölken..
smidigaste på marknaden att använda..
bara värma hälla i kanna och ut i naturen. såå gott med den varma chokladen ute i det kalla!!

Om jag skulle vinna så önskar jag en VIT.
Har länge länge önskat en K:Aid men det ekonomiska har sagt NEJ.

Ha en underbar dag!!
Kram Annie

Hanna Malmberg sa...

Jag har såklart valt http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/ för att parmesan är nåt utav det godaste jag vet! Som krydda i maten, sprinklad på en krämig pastarätt eller i bit till rödvinet. MUMS! Jag vill vinna en Kitchen Aid för att den är så jäkla snygg, det är sannerligen en av få köksmaskiner som är snyggare framme än gömd! Dessutom vill min sambo ha en så att han kan baka, nu när vi äntligen haft råd att renovera. Jag lagar inte mat eller bakar (talanglös) men jag vilar gärna ögonen på den. En creme-färgad dröm...

Ha det gott!

Marie Persson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerum/ är favoriten, alltid bra att ha i kylen funkar till fikat eller maten!
Det hade varit fantastiskt om jag hade kunnat få ge min man en vit kitchen aid i farsdags present som han önskat sig länge, speciellt eftersom han är lite antiblogare:)

Anonym sa...

Jag har valt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerum/ som är given i kylskåpet, passar till både fika och mat! Hade varit fantastiskt om jag hade kunnat ge en vit kitchen aid till min man i farsdagspresent som han kollat in länge, extra kul eftersom att han e lite antibloggande:)

Ha det gott!
Kram Marie Persson

Karin Ludwigs sa...

Min absoluta favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/, det enda som gäller är Mango-smak. Den för mig tillbaka till semester i varmare land och gör min och mina barns magar lite lyckligare!
Jag skulle älska att vinna en Kitchen Aid eftersom jag älskar att laga mat, men ffa baka och göra sylter och marmelader. Den skulle passa bra i mitt nya hem som jag flyttar till om 3 veckor. Efter det gäller smal ekonomi men lycka med egen trädgård och möjlighet att odla egen mat som Kitchen Aid kan hjälpa mig att tillaga! Färgen spelar ingen roll, alla tre färger skulle passa bra. Det är funktionerna jag vill åt!

sofia PR sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Mascarpone/
För att jag bara älskar mascarpone och den går ju att använda till hur mycket som helst! Sedan gillar jag att den är ekologisk.

Jag vill gärna vinna en Kitchen Aid då jag älskar att baka bröd. Jag har tre barn och ingen hushållsassistent så det skulle verkligen underlätta och lyxa till mitt bakande...

Vänligen/ Sofia PR

Jag gillar även på Facebook!

sofia PR sa...

Attans, glömde nämna färg... Gärna en turkos!

/Sofia PR

Linda Roos sa...

Jag valde http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-35-riven/ Jag älskar ost som verkligen SMAKAR något, och denna är underbar jag använder alltid den i min matlagningen, exempelvis i gratänger, tacos, tacopaj med mera. Jag vill hemskt gärna äga en Kitchen Aid, och en vit eller cremefärgad sådan hade passat perfekt i vår nya lägenhet som vi flyttar till om en månad, inredd i shabby chic-stil. Att baka är dessutom det bästa jag vet och har aldrig ägt en köksassistent någonsin. Som nybliven småbarnsmamma hade det varit en dröm i köket när det går snabbt och enkelt att baka. Hoppas vinna denna tävling. Mvh Linda Roos

liselotte sa...

Vilken tävling! Är gärna med och tävlar, skulle jag ha den fantastiska turen att vinna vill jag ha en vit. Min favoritprodukt är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/ Finns det något godare än en stark, riktigt lagrad ost, denna är så saftig och god också.
När min mamma gick bort för 11 år sedan fick jag hennes assistent, hon hade använt den mycket, både till bakning och att mala köttfärs m.m. Jag har enbart haft den till bakning, men nu har den gett upp. Skulle vara så roligt att få vinna denna fina maskin, skulle tänka på min underbara mamma varje gång jag använder den.
Gillar på facebook, liselotte andersson.
liselotte.202andersson@telia.com

Birgitta Andersson sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Provivan hjälper oss alltid att må bättre både som dryck eller mättande mellanmål. Har man svårt att hitta matlust på morgonkvist så funkar Provivan bäst av allt.

På facebook jag denna tävling fann. jag tänkte o drömde om jag denna vann. den finaste bröllops present man tänkas kan. Tösen min ska gifta sig till våren, jag tror då att jag får se den lilla glädjetåren :)

Om turen är på min sida så passar en vit eller creme vit bäst till bröllop.

Anonym sa...

Min absoluta produkt är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Herrgard-Mild-28/

Så god på rostat bröd & skorpor.

Therese
theresepersson1982@hotmail.com

Anonym sa...

Vår familj väljer http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ proviva magdryck för det finns ingen godare dryck.

En dröm för bra att vara sann skulle vara att få vinna en vit Kitchen Aid. Jag har alltid önskat mig en sådan men tyvärr har vi inte pengar över till något extra. Tack för en underbar blogg.

//Lizette

Anonym sa...

Jag ha valt http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Greve-Mellan-28/ som min absoluta favorit, den smakar bäst på mackan!

Jag vill vinna så jag kan överraska min gulliga sambo, hon har trånat efter en vit kitchenaid länge.

Håkan

Sofia Ahlehjelm sa...

Jag älskar Skånemejeriers citronfil! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Citronfil/

En Kitchen Aid skull vara den perfekta presenten till min älskade mamma som alltid ställer upp för mig, min man och våra barn. Hon bakar nästan varje dag och fantastiska Kitchen Aid skulle hjälpa henne mycket och passa så fint i hennes vackra kök.

Tack för en otroligt inspirerande blogg!

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för att denna dryck är så barnsligt god! Jag älskar den, både morgon som kväll, måndag som fredag! Love it! Magens bästa vän, eller hur? ;)

Varför jag vill vinna? För att jag ÄLSKAR att baka o dona i köket - o nu gör jag verkligen ALLT för hand, så att ha en kitchenaid som medhjälpare i köket vore en dröm för en lanttös som mig ;)

Skulle gärna vilja vinna den i svart för att matcha övriga produkter i köket, som går i rött och svart.

Givetvis så gillar jag även skånemejerier på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Käthe sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Hjordnara-Ekologisk-Yoghurt-Blabar/

Super duper god yoghurt från Hjo, vad roligt att den kan fås i andra delar av landet. Hjordnäras produkter är så goda! Jag önskar mig en gul Kitchen Aid. Köpte en gammal "Assistent" på Tradera för några år sen men den har lagt av. Ett kap för 500 kr inkl massor av delar. Men det är dags att uppgradera sig med nåt bra som fungerar! (Jag fick lära mig i en specialaffär xx att motorn till Kitchen Aid tillverkas av de som gör "Assistent" som ju också fortfarande säljs. Det ni!

Anonym sa...

http://www2.skanemejerier.se/vaara-ostar/allerum-praest-18-maan.aspx Denna ost har fatt folja med mig hem varenda gang jag varit i sverige under sommaren. Jag bor i Luxembourg och trots att det endast ligger 30 minuter fran frankrikes alla underbara ostar, slutar jag aldrg att kopa med mig Prast osten hem! Allt franskt ar inte bast;) Jag ska flytta in i min forsta egna lagenhet om nagra veckor och vill kunna bjuda min familj och vanner pa gatt brod och kakor, sa darfor skulle en KitchenAid bli perfekt ! En rosa please! :)

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/... Bor i Finland och har inte smakat produkten men tyckte den verkade intressant. Jag har föreslagit en white KitchenAid åt min man i julklapp, men han tyckte den var en aning dyr. Om jag vinner kan jag ge den åt honom istället! H. Sara

Anonym sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/... Bor i Finland och har inte smakat produkten men tyckte den verkade intressant. Jag har föreslagit en white KitchenAid åt min man i julklapp, men han tyckte den var en aning dyr. Om jag vinner kan jag ge den åt honom istället! H. Sara

Melanie Jähnke sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Av skånemejeriers produkter är det svårt att välja en favorit men något som alltid finns hemma i kylskåpet hos mig är Proviva fruktdryck. Smakfavoriten är nog Skogsbär, men även här finns det många andra som är goda. Det jag gillar med Proviva är att den är lite ”allt i ett”: frisk och god att dricka samtidigt som den är snäll för en stressig mage som min.

Min motivation till varför jag skulle vilja vinna en KitchenAid:
Med en KitchenAid i mitt kök skulle jag vara glá, baka och laga mat varje dá – tänk vad lätt och roligt allt skulle va!

Student som jag är kan jag bara drömma och sukta, nybakat det alltid i mitt hem skulle lukta.

Och inte nog med att den är praktisk för det är den ju, den är absolut snyggaste på marknaden nu.

Med sin klassiska design skulle den följa mej i alla år, som ett hjärta i köket den i mina drömmar står.

Om jag skulle vinna blir jag en överlycklig tjej, då en VIT länge stått högst på önskelistan för mej!

/ Melanie

Malena, Nyköping sa...

Mitt val faller på http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Grana-Padano-16-man/ för att denna ost är den perfekta produkten vid matlagning - passar perfekt i saffranskrämen till fisksoppan! Vinner jag en vit kitchen aid kan jag lägga dessa drygt fem tusen ggr på en resa till Paris i dec då jag och min andra hälft firar tio år tillsammans :)

Christina sa...

Detta är troligen inte storsäljaren men det borde den vara! Jag har förstås många långvariga favoriter i deras sortiment men har slutligen valt "Lätt creme fraiche paprika chili". En burk i laxsoppan är ett måste för mig! Laxsoppa, som jag älskar, är inte laxsoppa utan denna smakhöjare. Superenkelt att få det supergott! En vit kitchen aid skulle inte bara vara snygg i mitt kök utan användas för allt man kan använda den till :) Aldrig i livet att jag skulle ge bort den ;) http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Latt-Creme-Fraiche-Paprika--Chili/
Kram!!!

Yvonne H. sa...

Att få en kökshjälpreda som är en kraftfull och vacker maskin
vore att här starta en mycket efterlängtad matlagningslavin!
För om jag finge fyra av min skapandelust genom att denna ge ström;
skulle jag som reumatiker kunna få hjälp att leva ut min största matlagningsdröm!

(En dröm som gärna får vara vit!)

Skånemejeriers näst mest lagrade präst är min melodi. Den har styrka nog för att i munnen mässa gott! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

kanintand@hotmail.com

Anonym sa...

Jag valde Skånemejeriers Åsens Lantmjölk Gammaldags för att den är så fruktansvärt god och användbar i både matlagning och bakning. Hoppas på en Kitchen Aid så jag kan vidareutveckla mitt stora intresse!

Hälsar Monica

Louise sa...

Hej!

Min favoritprodukt är Skånemejeriets crème fraîche, speciellt Kantarell & Cognac smaken. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/

Kan rädda vilken måltid som helst, piggar upp och gör att det smakar himmelskt på bara någon sekund.

Jag skulle vilja vinna Kitchen Aiden till mig mamma. Hon är en otroligt stark, beundransvärd och omtänksam kvinna. De senaste året har varit otroligt tufft för henne. Motgångar och tuffa beslut om vartannat.

För några månader sedan tog hon tag i saken, bröt om med sin man (inte min pappa) och lämnade en dålig relation bakom sig. Jag är så otroligt stolt över henne och försöker stötta och peppa henne så mycket jag bara kan.

I och med deras uppbrott blev det olyckligtvis så att min mamma fick lämna deras gemensamma bostad. Det har varit bökigt och jobbigt men hon klarar det. Dock blev det också så att hon valde att lämna de mesta av deras ägodelar för att helt få börja om på ny kula.

Mycket utgifter och mycket slit, men det kommer i slutändan vara värt det för henne. Det vet jag. Det hade varit underbart att få vinna denna i vitt och ge till min mor. Hon älskar att som har med bakning och matlagning så jag vet att hon hade blivit överlycklig. Det hade varit en symbol för henne nya liv, något som bara är hennes.

Hoppas jag vinner. Min mamma förtjänar detta och det hade varit en skjuts i rätt riktning för henne!

Kram,
Louise
Epost: louisejosefin@hotmail.se

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hjordnara-Ekologisk-A-Fil-3/

Jag bor i Skåne och vill och försöker alltid att handla varor ur Skånemejeriers sortiment då jag vill värna om det lokala. Denna A-fil är gudomligt god, mjuk, krämig och lagom syrlig. Tycker om den originella förpackningen också!
Jag vill gärna vinna denna otroligt fina köksmaskin (den vita)då bakning har blivit mitt tidsfördriv och mitt intresse. Jag är gravid i vecka 25 men har fått order om att vila så mkt som möjligt pga tidiga sammandragningar. Denna maskin hade gjort min vardag så mycket roligare för tillfället.. och tänk i framtiden, hur många goda mammafikor jag kan slänga ihop med denna som hjälp :-).

Kram och trevlig helg, Helena W

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

När jag känner mig lite förkyld och krasslig unnar jag mig Proviva med smak av mango. Den känns som om den innehåller de där nyttigheterna man behöver för att bli frisk! Senast provade jag smaken Äpple Päron, vilken också var jättegod!

Att ha en Kitchen Aid är en dröm! Så otroligt fin design med egenskaper som vispa, knåda och blanda! en perfekt liten hjälpreda i köket! Vit är min favorit!
Hälsningar Beata

Anna, livet i en skokartong sa...

Är "ostoman" och äter ost till nästan allt. Just denna prästost är en STOR favorit!!!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Jag borde vinna ;) eftersom det enda jag äger är en handelvisp som har sett sina bästa dagar... Nu inför jul bävar jag för julbaket men julklappar till barnen ligger som prio 1 just nu.

Sofia Sö sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Proviva är enligt mig den bästa favoritprodukten från Skånemejeriers sortiment. Go och bra för magen. Mango är skamen som jag gillar mest :)

Jag vill gärna vinna en Kitchen Aid för att dom är hur snygga som hellst och hade varit hur roligt som hellst med att en egen. Har inte dom pengarna för att köpa en själv så att vinna en är enda sättet för att jag ska få en i mitt kök! En i färgen vit hade passat utmärkt i mitt kök :)

ha det underbart/ Sofia Sö

My Nygren sa...

Hej!
För mig var valet lätt! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/Drickyoghurt-Skogens-bar-/
Jag valde drick-yoghurten Skogens Bär eftersom jag konsumerar den i stor grad och eftersom den är extremt god!! Älskar verkligen smaken och dricker en nästan varje dag! Den är perfekt som mellanmål och enkel att ta med i väskan för att återhämta sig efter träningar!
Skånemejeriets drick-yoghurt är oumbärlig för att jag ska orka med mitt pressade schema med sex träningar i veckan samtidigt som jag läser naturkunskapslinjen första året på gymnasiet.

Jag skulle önska en vit KitchenAid! Det skulle jag eftersom den är fräsch och skulle passa perfekt i vårt nyrenoverade färgglada kök! Fram till jag flyttar hemifrån skulle hela familjen få njuta av köksmaskinen som skulle komplettera perfekt.En välbehövd maskin.

Mvh
My Nygren, 16 år, Uppsala
mynygren@gmail.com

Lotta sa...

En ny upptäckt i min familj är Skånemejeriers laktosfria vaniljyoghurt http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/.
Sonen som är laktosintolerant hittade äntligen en god yoghurt och vi andra äter den också gärna.
Om jag vinner en Kitchen Aid vill jag ha en svart. Den skulle vara en prydnad för köket och en underbar ersättare för vår trötta gamla elvisp.//Lotta

Anonym sa...

Jag valde: http://www.skanemejerier.se/sv/Varaprodukter/Produktkatalog/Mjolk/Laktosfri-Mjolk-3-/
för att det får mig som farfar att ligga på plus hos mitt barnbarn när jag fixar pannkakor åt henne när hon kommer på besök. Skönt att det finns produkter som gör livet lite enklare för de med diverse alleriger.
Hoppas nu kunna sätta en regäl bulldeg tillsammans med tösen nästa gång hon kommer :)
Färg på lyxmaskinen - svart (känns manligast)
//Max

Jamina Sljivo sa...

Hej! Jag har valt Skånemejeriers standardmjölk som favoritprodukt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk/


Det är en smak som alltid finns i mitt kylskåp och känslan av ett glas kall mjölk till en bulle är känslan av barndom.

Något jag aldrig har haft, och som skulle underlätta bullbakandet, är en Kitchen Aid. Färgen kvittar såklart och jag hoppas verkligen en blir min. Självklart skulle jag baka mina bullar med favoriten- Standardmjölk.

Jasmina Sljivo, Malmö

Nettan sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerum/

Allerums präst mmmmm räcker med en skiva tunn
Smakrik o ljuvlig sprider sig som kärlek i min mun.
Äter den på knäckebröd det gör jag gärna
Funkar också allena då brukar jag den tärna.

En Kitchen Aid skulle va som första hjälpen i mitt kök
Att köra degen med elvispen är ett himla bök.
Skulle jag ha turen vill jag ha en white i färgen
Skulle bli lycklig så jätteglad ända in i märgen.

/Kram Nettan

Anna sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Skånemeijerier gör mycket bra,
men Proviva mango är det jag helst vill ha.
Inte nog med att den gör magen gott,
Den smakar också underbart flott!!

/Anna (annaiderstrom@hotmail.com)
Om jag har turen att vinna det som jag så länge önskat så vill jag gärna ha en Ljusblå/turkos.

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Självklar favorit!!!
Mycket smak till eget brödbak,
räcker med tunna skivor, behövs inga drivor.
Njutning....

Anonym sa...

Utan tvekan - http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29971&prod=v&prodt=Ekologiska

Att vi måste värna om den svenska naturen borde vara en självklarhet för fler! Att välja ekologiskt är ett steg på vägen. Att det just blev Mascarpone är ju självklart eftersom jag älskar Tiramisu!!

Jag vore överlycklig för en vit då jag hoppas att den livar upp i köket och ger mig tillbaka glädjen att laga mat efter att ha tappat den i den vardagliga stressen!

// Marie

Susanne Hallnäs sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-Apple-Mandarinjuice/
Det var ett lätt val!! Denna jouice blev jag starkt beroende av när jag var gravid - och är fortfarande!!
Varför jag ska vinna?
Min son, som för övrigt gjorde mig beroende av juicen älskar att baka. Nu är det extra kämpigt för honom eftersom matberedaren har gått sönder och han får knåda för hand med sina torra eksemhänder :-(
Tänk vad glad han skulle bli! Detta blir en toppen julklapp åt honom! Eller?
Toppen!

Camilla Szymkiewicz sa...

Jag valde: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/ för att den gör mig kreativ i köket! Inte nog med att dess design passar finfint till matbordet så får jag ta del av det bästa kossorna producerar i Skåne! Det är jag stolt över.

Vinner jag en KitchenAid tror jag en vit sådan passar utmärkt i mitt kök. Längtar tills jag får baka med en KitchenAid tillsammans med Skånemejeriers Smör - vem vet vilka under jag kommer kunna genomföra nu? :)

Katrin sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag och min lilla familj älskar Proviva, även sonen på snart 8 månader tycker smakerna är toppen! Vår favorit är Mango, smakar som om vi vore utomlands på semester och det finns inget bättre sätt att starta dagen på!

Om jag vinner så skulle jag kunna baka ännu mer. Älskar att baka, speciellt muffins och cupcakes som blivit mitt lilla signum!

Kitchen Aid i Creme White hade passar utmärkt hemma i vårt kök!

Anonym sa...

Vilken fantastisk vinst!
http://www2.skanemejerier.se/gratangcreme är min favorit; den kan pigga upp rester till nya höjder, eller ge en helt ny dimension till de nylagade, ett måste i kylen!
En KitchenAid skulle underlätta bakningen så otroligt mycket, dessutom skulle en i färgen Creme vara en fin prydnad i köket :)
mvh Nanna
nannaeATlive.se

Linda Barthelsson sa...

Min favvis är helt klart den laktosfria mellanmjölken. Jag har två vänner som är laktosintoleranta. Det var i samband med att de skulle komma till mig som jag köpte den första gången. Jag tog inte fram den vanliga mjölken till mig själv utan körde laktosfri rakt över. Värmd och skummad i mjölkskummaren är den underbar till en latte. Sötare än vanlig mjölk, vilket gör att man har efterrätt och kaffe i ett. :)

Jag verkligen älskar att baka, men gillar inte när degen liksom sugs upp i degkrokarna på elvispen :(
En cremefärgad Kitchen Aid skulle vara som skummet på latten!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Mellanmjolk/

Sara Schildt sa...

Vill så gärna ha en....
Jag valde
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/
Denna är faktiskt supergod fast den är laktosfri, nu slipper vi köpa flera olika sorter pga att min man inte klarar dricka vanlig joggie:)
Vi vill vinna en Kitchen Aid för att vi nu har två barn och har bestämt oss för att baka egna bröd/bullar mm.
En cremevit el kromfärgad skulle passa i vårt kök:)
Håller tummar och tår på att det äntligen ska bli min tur:)

Anonym sa...

Vill så gärna ha en....
Jag valde
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Jordgubb/
Denna är faktiskt supergod fast den är laktosfri, nu slipper vi köpa flera olika sorter pga att min man inte klarar dricka vanlig joggie:)
Vi vill vinna en Kitchen Aid för att vi nu har två barn och har bestämt oss för att baka egna bröd/bullar mm.
En cremevit el kromfärgad skulle passa i vårt kök:)
Håller tummar och tår på att det äntligen ska bli min tur:)
// Sara S

sofia sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/

Frisk, god och stärkande för både stor och liten!

Kitchen Aid Vit - drömma, önska, hoppas... le!?

sofia sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/

Frisk, god och stärkande för både stor och liten!

Kitchen Aid, vit - drömma, önska, hoppas... le?!

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Hej i höstrusket! Proviva är helt enkelt bäst...min mages bästa vän!
Kitchen aid vore liksom pricken över i på min köksbänk!!!
Kram Annsofie

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/ Helt vanligt smör är min favvo! Billigaste smöret i min butik och godast i baket.
En vit Kitchen Aid skulle gärna få stå i mitt kök, kanske skulle det då äntligen bli av med bull- och brödbak lite oftare om jag slapp ståoch kämpa med de gamla degkrokarna på elvispen?!
sofia@meandmyhome.se

charlotte sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/

På vårat frukostbord finns alltid vaniljyoughurten för känsliga magar! Dagen kan absolut inte börja bättre och det är absolut den godaste laktosprodukten.

En kitchenaid i vitt vore en dröm. Min man lagar alltid maten här hemma och sällan får han uppskattning i form av presenter. Han skulle bli så lycklig, och jag skulle bli tårögd på julafton om han fick öppna ett paket med en KA

Anonym sa...

Jag har valt:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/ för den är en helt underbar stämningshöjare inför julen. Den är god både till frukost och som mellanmål.
Jag skulle gärna ha en svart Kitchen Aid att baka mina pepparkaks scones, saffransbullar och annat gott nu till jul.

Charlott från Skåne (inte långt från skånemejerier)

Anonym sa...

Jag har valt:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/ för den är en helt underbar stämningshöjare inför julen. Den är god både till frukost och som mellanmål.
Jag skulle gärna ha en svart Kitchen Aid att baka mina pepparkaks scones, saffransbullar och annat gott nu till jul.

Charlott från Skåne (inte långt från skånemejerier)

Anonym sa...

Absolut Pro Vivas produkterna, helst blåbärssmak. Bra för magen och barnen älskar den. Man blir pigg i höstmörkret med lite extra vitaminer....
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Vår köksassistent börjar bli gammal nu och en Kitchen Aid står högt på önskelistan nu när julstöket närmar sig

Cecilia

Anonym sa...

Jag har valt:
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Pepparkaksfil/ för den är en helt underbar stämningshöjare inför julen. Den är god både till frukost och som mellanmål.
Jag skulle gärna ha en svart Kitchen Aid att baka mina pepparkaks scones, saffransbullar och annat gott nu till jul.

Charlott från Skåne (inte långt från skånemejerier)

Edun sa...

Jättesvårt att välja EN produkt, men mina favoriter är definitivt från det ekologiska utbudet. Vissa saker är svårare att finna just ekologiskt så jag väljer nog att uppmärksamma denna "underost": Castelli Organic parmigiano Reggiano http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=29933&prod=v&prodt=Ekologiska

Namnam!

Och varför JAG vill ha en Kitchen Aid...ja, suck...för att det vore världsfint att få försöka göra plats för den i vårt minililla torpkök där vi försöker bygga vår dröm med god mat lagad och bakad från grunden. Därför...och för att det är typ världens finaste specialpryl som man faktiskt vill ha stå framme och beundra varje dag, använda minst varannan dag och vårda ömt, klappa på och visa för alla andra bakfantaster. Jag skulle vilja ha en vit om jag vann.

Lotta G sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Skanemejerier-Graddfil-12/

För att gräddfil är det godaste som finns. En klassiker som man kan använda till allt och som jag alltid har hemma.
Jag har suktat efter en krämvit Kitchen Aid mycket länge. Jag och min matlagnings- och bakintresserade lilla 5 1/2-årings skulle spendera ännu fler timmar i köket med en sådan.

Charlotte sa...

Jag väljer http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Greve-11-man-28/

Varför? Jag har alltid älskat mat och framförallt ost. Gärna grevé på ett nybakat bröd till lördagsfrukosten. Nu är det så att jag är gravid i vecka 10, och den senaste månaden har jag legat däckad i sängen och som mest petat i mig lite nyponsoppa på grund av illamående och att jag kräks så fort jag känner lukten av mat. Idag fyller jag 25, jag har äntligen börjat må bättre och ska ta mig tusan fira med brakmiddag och tårta , om jag så ska behöva kräkas i pauserna:) Har alltid älskat och baka och kan inte tänka mig en bättre 25-års present(förutom liten i magen). Så fort jag mår bättre skulle jag baka som aldrig förr och njuta av lukten av nybakat. Lite bröd till lördagsfrukosten kanske? :) En vit önskar jag mig.

Kram Charlotte

Ebbaahlqvist sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/
hej! Jag valde denna produkt eftersom det inte finns någon godare juice. Snart så är det jul och mamma har tjatat om en kitchenaid jättelänge. Men den är ju så dyr. Skulle vilja överraska min mamma med en julklapp som hon alltid velat ha. Mamma är jätteduktig inom matlagning och en Kitchenaid skulle vara perfekt för henne! Kram Ebba

Anonym sa...

Kære House of Philia
Sikke en overraskelse! Og sikke en præmie.
Jeg vælger absolut http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/,da jeg elsker oste i alle afskygninger og synes at det er dejligt at prøve forskellige oste på ferierejser. Vi har ofte været på ferier i Sverige, som jeg synes er et dejligt land. Ost og et godt glas rødvin forbinder jeg med hygge.
Hvis jeg er så heldig at vinde denne fine Kitchen Aid, som jeg har ønsket mig i laaaaaang tid, skal farven være hvid. Den farve ville passe perfekt til mit køkken.
Tralaaaa, hvor bliver det spændende.
Jeg har også været inde og gilla Skånemejerier på Facebook.
Kh
Jeanette
jhp@regionsjaelland.dk.

Anonym sa...

Denna är en favorit hemma hos oss. Den gör våran matlagning så mycket roliga och det viktigaste av allt i en barnfamilj, barnen älskar denna smak i maten. Till kyckling, lax och den bästa överraskningen så passar den perfekt i köttfärssåsen.
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Jag vill vinna en Kitchen Aid för att jag älskar att baka bröd och med denna fina i mitt kök så kan jag sluta knåda allt för hand och göra det jag älskar så mycket roligare.

creme white skulle passa fint in i mitt valnötskök :)

Massa kramar från Emma

Nettan sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

1. Proviva
Med IBS och ständigt ont i magen
har Proviva hjälpt mig att ta mig igenom dagen

Ett glas varje morgon är min norm,
så enkelt har det blivit att hålla min mage i form!

2. Har så länge drömt en en Kitchen Aid,
för på mig och bakning finns det ingen hejd
Jag håller mina tummar så mycket jag förmår
och hoppas tomten kommer tidigt till mig i år!

Önskar mig en vacker vit om jag skulle vinna

Linda sa...

Denna är definitivt min favorit ur Skånemejeriers sortiment då den enligt mig är den absolut godaste vällagrade osten som finns, både till ostbrickan som till matlagningen! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/

Jag älskar att baka, speciellt bröd och det hade ju varit en dröm om jag kunde få vinna en Kitchen Aid som har helt oslagbart bra användningsområden. Bara det att slippa knåda deg för hand skulle underlätta enormt och jag skulle definitivt baka ännu mer! Sen att designen är makalöst snygg gör det inte sämre då jag med fördel skulle ha den stående framme som en del av inredningen i sig. Både praktisk och snygg, en oslagbar kombination enligt mig!

Kram från Linda

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Glimminge-Port-Salut-28/

Jag är en riktigt ostälskare och vem gillar inte en god Port- Salut?! Jag gillar även att baka, så denna dröm i vitt skulle passa finfint i mitt kök!

Emilia H sa...

Hej
Jag väljer helt klart denna: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

Jag älskar denna produkt. Det blir en fantastisk sås till den färska pastan antingen med bacon eller kyckling till. Den funkar alldeles utmärkt som vegetarisk med.

Tänk om man fick möjlighetan att ha en maskin som knådar, blandar och vispar åt en. Tänk vilka bakverk jag kan göra. En svart blänkande maskin som hälper mig i pepparkaksbaket. Det hade varit något för mig. Den skulle även vara toppen till att göra egna maränger till min "vuxna" version av marängsviss. Man byter ut bananen mot hallon och tillsätter ingefära i chockladsåsen. Det är smaskens det....

Lovely Luven sa...

Min favorit; när jag var liten var http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsinjuice/ alltid en naturlig del när det var dags för mysmiddagar med hemgjord pizza eller helgfrukostar där hela familjen äntligen hade lite tid att sätta sig ner i lugn och ro och äta ihop! Fina minnen!

Som det ser ut nu är jag nybliven sambo och håller som bäst på att skapa ett nytt hushåll med våra egna små traditioner. Snart är det dags för första julbaket och jag skulle bli så otroligt glad om en svart Kitchen Aid ville göra oss sällskap och skapa nya minnen i år! ♥

Hege Aune sa...

Hej fina!! Min favorit är Pro Viva så klart! Många goda smaker har den och dessutom mycket bra för magen, bättre kan det inte bli - en bra start på dagen!
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Eftersom jag blev ung mormor vid 37 vill jag baka massor med mitt barnbarn som nu är 3 år. En Kitchen Aid skulle verkligen underlätta för oss och jag och mitt underbara barnbarn skulle ha många trevliga stunder tillsammans med mycket bak och skoj!! Om jag skulle ha turen med mig att få vinna denna supersnygga köksmaskin önskar jag en vit Kitchen Aid.

Älskar din blogg!! Den är sååå inspirerande och du har en fantastisk bra stil när det gäller inredning och kläder! Kram

Med vänlig hälsning Hege från Muskö :)


Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Greve-Mellan-28/
För att du lätt kan få lyx i vardagen med en sån i kylen!

Har längtat efter en kitchen aid i flera år! Tänk att få ha en vit stående på köksbänken, vilken dröm!
Mina barn älskar att baka och deras mamma också!
/Pernilla Hansson






Anonym sa...

Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för de är så rakarns goda. De är dessutom toppen mot magknip! Här hemma är favoriten mango.

Skulle vilja överraska min man med en Kitchen Aid White då han tjatat länge om att vi skall köpa en. Med den skulle han få göra sina hemmagjorda korvar och surdegsbröd som han drömmer om! Och jag skulle få äta dem! Med andra ord skulle vi båda bli glada och nöjda!

Ylva

Anonym sa...

Hei, for en flott premie! Jeg prøver lykken, og min favoritt fra skånemejerier er definitivt http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/! Kjøper alltid med et lass av denne når vi er i Sverige, fantastisk god ost!

Dersom jeg skulle vinne ønsker jeg meg en hvit Kitchen Aid. Vi skal pusse opp kjøkkenet etterhvert, og den hadde passet perfekt inn der! Jeg elsker å bake, og Kitchen Aid er klart den beste og stiligste kjøkkenmaskinen. Krysser fingrene for at jeg blir den heldige :-)

Hilsen Inger Marie

Anonym sa...

Jag väljer förstås godaste
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Asens-Lantmjolk/

Den är inte bara god att dricka och ha till matlagning utan bäst till baket också.
Med en Kitchen Aid i krämfärg skulle tungt handknådande vara ett minne blott.
Kram från mamma med barn.

Anonym sa...

Åhhh, underbara Kitchen:-)

Jag skulle om jag vann denna härliga maskin ge den vidare med glädje till min underbara mamma och pappa som nyss gjort i ordning sitt kök och allt hon önskar sig och ställa dit och få alla ögon till sig är just en kitchen.. Hon är absolut den bästa mamman man kan ha. Vi har i vår familj gått igenom väldigt tuffa saker. 03 fick jag min första flicka som föddes med ett missbildningssyndrom och 9 år senare med 11 operationer i bagaget så mår vår kämpe bra. Hade aldrig orkat om vi inte haft det finaste stödet utav min mamma och pappa.

Håller mina tummar och tår:-)

Malin sa...

Vilken otroligt fin vinst Skånemejerier har i tävlingen!

Jag tål inte laktos och är därför så himla glad att det på senare år kommit så mycket bra mjölprodukter som även jag tål. Gladast är jag över http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Naturell-Mild-Yoghurt/, för den går att använda till så mycket :) Kalla såser, dippar, frukosttallrikar och ännu mera.

<3 //Malin

Sandra sa...

Min favorit är denna: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/ - en ny,krämig och helt underbart god A-yoghurt med jordgubb/smultron smak.

Gör mig mätt och nöjd stressiga morgnar och mysiga söndagar!

Jag vill vinna en vit (eller svart) Kitchen Aid eftersom jag "råkade" skänka bort min mormors när vi städade ur hennes dödsbo. Visst,det var för välgörande ändamål,men helt ärligt så har det grämt mig sedan dess-i typ 9 år...!
Har inte känt mig värd att köpa mig en ny men nu måste jag bara ta tillfället i akt att försöka vinna en istället!

Kram,kram Sandra i Malmö

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/

Är min favorit produkt från skånemejerier.

Å så fin en kitchen aid skulle vara i mitt kök och vad praktisk att smeten vispas utan att behöva hålla i vispen nu när vi ska få en liten igen. En vit hade varit så fin i mitt kök. Viken underbar julklapp det skulle va!

asa.thomsen@home.se

Sandra sa...

Jag väljer : http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktyoghurt/A-yoghurt-Jordgubb-Smultron/ - en ny,krämig och helt underbart god yoghurt med jordgubb/smultron smak.
Snabbt och gott och bra för magen stressiga morgnar!

Vill gärna vinna en vit Kitchen Aid efter som jag "råkade" skänka bort min mormors när vi städade hennes dödsbo. Visst,det var till välgörande ändamål men det har grämt mig sedan dess - i 9 år...!
Har inte unnat mig att köpa en ny sedan dess men tar ju såklart chansen när jag kan vinna en nu :)

Kram,kram Sandra i Malmö

Anonym sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/.

Egentligen svårare att skriva varför man INTE vill ha en Kitchen-aid.. Hur som helst så önskar jag mig en jättemycket och önskar nog att det ska bli en vit den dagen den kommer in huset.

Ingela på Fröst sa...

www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=51340&prod=v&prodt=Ekologiska
Naturell yoghurt ska det vara, som fixar frukosten, perfekt till en kall sås till maten och underbart till baket.
En kitchenaid skulle fixa limpan i detta hushåll på Fröst! Som det är nu så knådas det på alla sätt fel och bröden kan oftast användas som slagträ! Jag vet ju att det är något magiskt med bakning, kan en kitchenaid få mig att lösa gåtan? Absolut! Definitivt om den är svart!

Sofie Gustafsson sa...

Jag valde tveklöst... http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ PROVIVA. Godaste som man kan dricka till frukosten :-)

Jag vill så himla gärna vinna då jag länge drömt om en Kitchen Aid, men som student har jag inte råd att köpa någon på väääldigt länge... En Kitchen Aid i färgen Creme White skulle göra mig så vansinnigt glad :-)

Cicci sa...

Min favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=50036&prod=v&prodt=Ekologiska
Den ekologiska mjölken för att förpackningen är
så sablans snygg!

Att baka bröd, helst Lchf-inspirerat, har blivit en
ny favoritsysselsättning hemma och jag tror att
det skulle bli ännu roligare med en vit Kitchen Aid!

Hälsningar Cicci

malin sa...

Jag gillar den 35% procentiga långtidslagrade 18 mån prästosten, bara så fyllig och lyxig i smaken!!!

Jag skulle vilja ha en svart Artisan om jag skulle bli den lyckligt utvalda"

Tack för en fin blogg!
Med vänlig hälsning, Malin

Cicci sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/ Jag har valt den fantastiska mellamjölken som min favorit! Jag älskar mjölk, min man älskar mjölk och min dotter älskar mjölk! Den passar till allt och vid alla tidpunkter! Min motivering till denna fantastisk vinst är: "Att äga eller inte äga en kitchenaid, har länge varit en familjefejd. En lyxattiralj säger min man, enligt mig en nödvändighet och en dröm jag hoppas kan bli sann. Tänk att få laga mat och baka i en cremevit maskin, och att varje dag se den i köket sådär underbart fin! Ren och skär lycka, det vet jag att min man även kommer att tycka!" Ha en riktigt härlig helg! Vänliga hälsningar Cecilia

Micke sa...

Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Herrgard-12-man-28/ för att det är en ost som passar till det mesta. Allt från frukostmackan till finmiddagen. Jag vill vinna en vit KITCHEN AID för att ge bort till min älskade sambo har velat ha en så otroligt länge. Hon världens bästa tjej och är värd det absolut bästa. Hon älskar denna då den är så mycket mer än en hushållsassistent. Vore oerhört roligt att få ge en till henne.

Stort tack för en kanonblogg

Anonym sa...

Jag säger bara Skånemejeriers P*E*P*P*A*R*K*A*K*S*F*I*L!!!: http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktnyheter/Var-egen-pepparkaksfil/

Måste vara den mest fantastiska produkten någonsin!! Att med gott samvete få äta denna krämiga fil med smak av ljuvlig pepparkaka, till frukost, mellanmål, fika eller kvällsmat. Helt magiskt! :P

Att få vinna en Artisan 150 från KitchenAid i färgen black är som att parkera en nyvaxad blänkande ferarri i det nybyggda garaget, alltså som pricken över i:et i vårt nyrenoverade kök.

Klart jag gillar Skånemejerier på FB! :)

Kramar HWÅ

Christian sa...

Hjordnära Ekologisk Gammeldags Mjölk 4,1% 1,0 L

Jag väljer skånemejeriers ekologiska mjölk för att med den höga fetthalten är det ett steg tillbaka till ursprunget och att den är ekologisk är framtiden. Det är den godaste mjölk man kan köpa för pengar.

Jag önskar av hela mitt hjärta en vit kitchen aid till min fantastiska flickvän som alltid har önskat sig en sån. Hon förtjänar det alldeles särskillt just nu då hon precis har övervunnit sin största rädsla i livet. Hon har genomgått en stor operation med flera potentiella risker. Hon har klarat det sóm en äkta hjältinna och det vore underbart att få glädja henne så mycket.

sommar-rummet sa...

HEJ! Jag tycker så mycket om Åsens Lantmjölk Gammaldags. Stor förpackning,men framför allt fet och riktigt god, som mjölk ska va!!! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Asens-Lantmjolk-Gammaldags/
Om jag vann Kitchen Aid så skulle det bli en perfekt lite försenad 50års present till mig!
HOPPAS!!!

Åsa H sa...

Min absoluta favorit är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/. Ta en klick av denna goda smaksatta creme fraiche på crostini och toppa med smått skuren parmaskinka. MUMS! Bästa drinktilltugget.

Jag skulle sååå gärna vilja vinna en kritvit och "krispigt" fräsch Kitchen Aid till vårt nya stora fina kök i huset som vi köpt IGÅR!!!! Jippie, äntligen får jag plats med snyggelisnyggaste köksmaskinen!

Söta hälsningar från mig ♥!

Bodil Westerlund sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Kantarell--Cognac/ Är min favorit bland Skåne Mejeriers produkter. Denna produkt använder jag flitigt i såser, soppor samt grytor. . jag tycker att den ger en sån härligt mustig smak:)
Ifall jag skulle bli en lycklig vinnare skulle min självklara val bli: vit. Men egentligen skulle jag bli glad över vilken färg som helst, bara jag fick en:)

Bodil Westerlund, Arjeplog

Veronica S sa...

Mitt val är: http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice/ för att tanken på ett glas fräsch juice är det enda som får mig att rulla ur sängen tiiiidiga mornar.

En svart eller vit KitchenAid skulle vara den perfekta blickpunkten i mitt lite kala, nya kök, och tänk sen alla goda kakor och bullar det skulle frambringa :)

Hoppas hoppas!!

Kram!

Anonym sa...

Eftersom jag bor i Malmö så är Skånemejeriet alltid ett självklart val. Det är svårt att välja ut enbart produkt, men eftersom kravmärkt står mig nära hjärtat så får det bli Hjordnäras ekologiska creme fraiche http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Hjordnara-Ekologisk-Creme-Fraiche-34-/ . Den finns alltid i mitt kylskåp som en basprodukt och används väldigt ofta. Utan tvekan en verklig klippa som aldrig sviker i matlagningen!

En vit Kitchen Aid hade varit det ultimata smycket i mitt kök som jag drömt om länge. Den hade gett köket karaktär och framhävt retrokänslan jag är ute efter. Förutom att den är ursnygg att titta på så ser jag fram emot alla delikata bakverk som kan skapas med hjälp av denna kraftkälla. Förhoppningsvis så kan jag istället använda guldtiorna jag hitintills har sparat i min spargris till fina Kitchen Aid tillbehör…

Anonym sa...

Eftersom jag bor i Malmö så är Skånemejeriet alltid ett självklart val. Det är svårt att välja ut enbart produkt, men eftersom kravmärkt står mig nära hjärtat så får det bli Hjordnäras ekologiska creme fraiche http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Hjordnara-Ekologisk-Creme-Fraiche-34-/ . Den finns alltid i mitt kylskåp som en basprodukt och används väldigt ofta. Utan tvekan en verklig klippa som aldrig sviker i matlagningen!

En vit Kitchen Aid hade varit det ultimata smycket i mitt kök som jag drömt om länge. Den hade gett köket karaktär och framhävt retrokänslan jag är ute efter. Förutom att den är ursnygg att titta på så ser jag fram emot alla goda bakverk som kan skapas med hjälp av denna kraftkälla. Förhoppningsvis så kan jag använda guldtiorna jag hitintills har sparat i min spargris till fina Kitchen Aid tillbehör istället…

//manda

Sara Eriksson Åberg sa...

Jag gillar http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ eftersom jag har IBS och detta verkligen har hjälpt mig att leva normalt igen!

Jag vill vinna en kitchen aid till vårt nya kök, som min älskade man kämpat så otroligt bra med under lång tid. Varje krona har lagts på kakel, knoppar och lister, så nu vore det så kul att få börja med det där småfixet som gör hela skillnaden :-)

Sara, Örebro

Ulrika sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Vispgradde-36/

Jag älskar grädden som gör det mesta godare och har länge önskat mig en grädd(creme)vit Kitchenaid men inte kommit till skott, nu håller min sambos hushållsmaskin från 70-talet på att ge upp och han behöver en maskin för att baka sitt glutenfria bröd, så ingen skulle bli gladare än han för en kökshjälp!

Önskar och hoppas på tur!
Ulrika med familj

Jeanette M. sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Allerums-langlagrade-ostar/Allerum-Prast-18-man-35/
Den godaste osten på smörgåsen o i matlagningen.

Jag älskar att baka och gör det så ofta jag kan.
Bra utrustning gör det lättare, därför önskar jag att jag vann.

Jag önskar en vit om jag blir den lyckliga.

Anonym sa...

Jag väljer helt klart filmjölk! Jag bor nämligen i Finland och här har vi ingen filmjölk eller ens något ditåt... Varje gång jag är i Sverige måste jag bara få filmjölk till frukost. Oftast köper jag också med mig lite filmjölk hem till Finland:)
Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig en svart.

Kram, Heidi

Anonym sa...

Alltid http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Produkt/?artnr=53171&prod=v&prodt=Ekologiska till frukost! Bättre start har då inte vi hittat.

Mamma till 3 små prinsessor och nybliven 40-åring med nyfunnet bakintresse så vore det på tiden att en Kitchen Aid flyttar in.

Katarina från Hälsingeskogarna

Anonym sa...

Filmjölk! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Filmjolk/
är bland det bästa jag vet och det som jag har saknat absolut mest i matväg under mina år i USA, gått igenom hela mejerisortimentet men inte hittat något som ens är i närheten utav svensk filmjölk!!!

Eftersom jag nu är på väg hem till Sverige igen måste jag köpa nytt bohag igen. Min gamla assistent gav jag till min kära mamma eftersom hennes var så gammal och knappt höll ihop, hon fick till och med använda en tång (!) för att starta den! Nu när jag flyttar hem igen behöver jag köppa en ny hushållsassistent, eftersom de inte är billiga hade det varit perfekt att vinna en, vet ju att pengarna kommer att rulla ändå med allt nytt som jag behöver införskaffa! Min favorit är den vita!

Hälsningar Pernilla Ö

Anna sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
- För jag minns att farmor förklarade att man alltid skulle använda riktigt smör.

Det har gått några år sedan finaste älskade farmor lämnade oss, alldeles för tidigt.
Hon kunde få vilka råvaror som helst att smaka och se fantastiskt ut. Jag skulle försöka mig på att baka hennes rosenbröd första julen vi firade utan henne. Jag och farfar lastade upp alla kokböcker och anteckningar på köksbordet och konstaterade att det här kunde ta ett tag att hitta just det receptet. Vi valde sedan ut varsin att börja leta i. Jag tog tag i en och gjorde en sån "snabbbläddring" (hur man nu förklarar det :) öppnar upp, tittar ner, tittar på farfar, tittar på varandra...där stod "rosenbröd" tittade upp mot himlen och sa "tack för hjälpen". Vet fortfarande inte vad jag ska tro!
Det jag skulle komma till var att jag så gärna skulle försöka mig på att återuppliva fler av de smakrika minnena från min så högt saknade farmor!
-oj va långt det blev, men hon är värd att berättas om :)
//Anna

Anna sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/
- För jag minns att farmor förklarade att man alltid skulle använda riktigt smör.

Det har gått några år sedan finaste älskade farmor lämnade oss, alldeles för tidigt.
Hon kunde få vilka råvaror som helst att smaka och se fantastiskt ut. Jag skulle försöka mig på att baka hennes rosenbröd första julen vi firade utan henne. Jag och farfar lastade upp alla kokböcker och anteckningar på köksbordet och konstaterade att det här kunde ta ett tag att hitta just det receptet. Vi valde sedan ut varsin att börja leta i. Jag tog tag i en och gjorde en sån "snabbbläddring" (hur man nu förklarar det :) öppnar upp, tittar ner, tittar på farfar, tittar på varandra...där stod "rosenbröd" tittade upp mot himlen och sa "tack för hjälpen". Vet fortfarande inte vad jag ska tro!
Det jag skulle komma till var att jag så gärna skulle försöka mig på att återuppliva fler av de smakrika minnena från min så högt saknade farmor!
-oj va långt det blev, men hon är värd att berättas om :)
//Anna

Anonym sa...

Min favorit är Bravo apelsinjuice! Den enda apelsinjuice som verkligen smakar egenhändigt pressad apelsinjuice. En given favorit på helgens frukostbord. Smakar alltid riktigt lyxigt.
Jag har alltid önskat en riktig köksmaskin, dvs en Kitchen Aid,men tyvärr inte haft möjlighet att lägga pengar på det. Jag har en betydligt enklare köksmaskin som hängt med i många år till både bakning och matlagning. Jag älskar att laga mat och baka,så den är flitigt använd och jag skulle verkligen behöva byta ut den. Högst på önskelistan står en vit Kitchen Aid.
Med vänlig hälsning, Helen Nilsson Jämjö


(Helen.olsson@euromail.se)

Fia A sa...

Skånemejeriers Lakotosfri Youghurt vanilj http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Laktosfri/Laktosfri-Yoghurt-Vanilj/

Gör min frukost/mellan mål optimalt med en laktosfri yoghurt i bärmixen... Swich så är smoothien optimal... Och även jag med laktosintolerans kan njuta av en krämig härlig yoghurt.

Med en Kitchen Aid så kommer även brödet till bli optimalt!!
// Fia

Anna Hultén sa...

http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Hej! Bland alla Skånemejeriers goda produkter är ProViva absolut bäst. Räddar magen vid magsjuka och magkatarr och är dessutom fantastiskt god.
En cremefärgad KitchenAid har jag haft på min önskelista i tio år, minst. Skulle smälla av av lycka om jag kunde vinna en nu!

Hälsningar Anna H

Anonym sa...

Jag valde denna http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/ för den ÄR verkligen magens bästa vän. Den räddar min i många lägen och gör att magen verkligen kommer i fin balans! Alla är goda men mango är min favorit, mmmm den förgyller frukosten och gör att dagen man har framför sig blir riktigt bra!

Kitchen Aid, men åh en dröm skulle gå i uppfyllelse! Vad är en bakstund utan en Kitchen Aid? Lite tråkig måste erkännas, något fattas en liksom. Så ska bakningen bli helt underbar med det lilla extra skulle man allt vilja ha denna fina köksmaskin! Vilken otroligt fin detalj den skulle bli i mitt lilla kök!

Skulle jag ha turen att vinna är vit min favorit.

Tack för en härlig blogg med fin inspiration!

Hälsningar från Ulrika i Lidköping

Alfonsmamma sa...

Vår fyraåring dricker mycket mjölk. Till och med till chipsen på fredagsmyset... hmm!

Därför är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mellanmjolk/ vår favorit! Dessutom i fin förpackning som man blir glad av.

Vi bakar ofta, gärna på fredagar då vi är lediga och med en kitchen aid i vitt skulle vi slippa elvispen som slinter och stänker ner hela köket. Det enda som skulle saknas är en äggknäckningsmaskin... för de hamnar ofta utanför skålen hos oss!

Tack för alla tips och inspiration du ger!

Irre-firre sa...

Svaret på fredagsmiddagen levererar Skånemejerierna med sin ljuvliga Crème-Fraîche där smaken av fetaost och soltorkad tomat tillsammans med fläsk/kycklingfilén till en riktig gourmetmiddag. Så enkelt i tillagning och så tufft smakrikt i gommen! http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Creme-Fraiche-Gourmet-Soltorkad-tomat--Fetaost/

En Kichen Aid skulle platsa så fint på köksbänken hemma i det Börjessonska huset. Det vore en dröm att få arbeta med denna Dröm-maskin!

Anonym sa...

PROVIVA är min absoluta favorit. Sååå god och den känns bra för magen. Blåbär är min favorit. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

Jag skulle helst vilja vinna en vit Kitchen Aid. Det skulle bli en examenspresent till mig själv då jag äntligen blir färdig på universitetet i januari. Har aldrig själv haft någon assistent men älskar att baka. Har därför de senaste åren, sen jag flyttade hemifrån, bla. knådat stora vetedegar för hand, pust...Min dröm ar att ha en kitchen aid hemma! Och tro mig, den kommer att användas F L I T I G T !!!

Anonym sa...

Hejsan
Wow vilken tävling:-D
Vår familjs favorit är..
http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/
Då hela familjen på 7 pers nyligen varit drabbade av en "magbakterie" som helt satte magen i obalans så var denna ljuvliga dryck det bästa vi kunnat dricka blåbär,skogsbär och mango är vår familjs favorit!
Och visst vill jag vinna denna fina Köksmaskin då det bakas en hel del i vår stora familj pch just nu på en maskin som är köpt på blocket!
Det skulle kännas Lyxigt att få vinna en sådan och gärna en i pärlvit färg:-)

Dreams comes true sometimes../Christina

Linnea Dejemyr sa...

Hej! Så god.. http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/ProViva/

ProViva, ost och smör,
från Skåne som sig bör,
får oss alla på humör,
när vi frukost gör.

Varje morgon minst ett glas jos,
för att få vår dagliga dos.
Utan minsta trams,
kommer magen i balans.

En KitchenAid kan va bra att ha,
när nu degar knådas ska.
Med denna undviks stök och bök,
i vårt lilla kök.

En vit önskar jag mig,
av bloggvärldens finaste tjej! :)
Varma hälsningar, Linnea D

Ankan sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matlagning/Latt-Creme-Fraiche-Paprika--Chili/ Det finns ingen godare creme fraiche, funkar både i matlagning och med lite vitlök i som dippen på fredagsmyset.
Jag förtjänar den efter allt slit med vårat nya kök som äntligen blivit klart efter mycket strul hit och dit, färgen White skulle bli perfekt!

Therese sa...

Favoriten hos Skånemejerier är http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Tropisk-juice-med-fruktkott/, då jag älskar deras söta och uppfriskande juicer till frukosten - en riktigt bra start på dagen!

Vi ska precis ta och renovera vårt bruna, fula femtiotalskök till vår vita lantköksdröm. En cremevit Kitchen Aid skulle passa hos oss så bra i det nya köket! Nu håller vi tummarna för oss!

Jag gillar skånemejerier på Facebook!

MVh Therese Pettersson.

Anonym sa...

Jag valde http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Castelli/Parmigiano-Reggiano-30-man/ därför att vem älskar inte en riktigt god pasta med massor av god ost på toppen?!!:)

Jag å min kära sambo (och son på 1,5 år) ska till våren börja bygga vårt drömhus på vår lilla bit mark med havsglimt! Skulle inte sitta helt fel med en ursnygg kritvit kitchen aid på nya köksbänken!!!

Skön söndag önskar jag dej! /Sophia

Parisa sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Mjolk/Mjolk-med-extra-protein-naturell/ Min favorit från Skånemejerier är denna mjölk med naturell smak och extra protein som jag dricker direkt efter gymmet. Bra för muskeluppbyggnaden och sååååå god!



Snart är det jul så jag kör på ett litet rim nu. Jag vill så gärna vinna en KitchenAid så jag kan baka pepparkakor och märka dom, homemade. Då blir mina små så himla glada och jag som mamma slipper knåda själv och få en arbetsskada. Jag önskar mig en svart, annars passar den inte in någonvart.

Anonym sa...

Hej!

Jag valde:

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Fruktdrycker/BRAVO-Apelsin-med-fruktkott/

Bravo apelsinjuice med fruktkött en klassiker på vårat frukostbord. Härligt att duka upp en stor helgfrukost och då är såklart denna juicen ett måste...

Jag behöver nog inte tillägga mer :)

Om lyckan skulle vara med mig så får gärna en vit flytta hem till mig ;)

Trevlig söndag!
Hälsningar

Ellinor

Anna L sa...

http://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Filmjolk/Hallonfil/ En fil som får mig att drömma tillbaka till den härliga sommaren. Gör magen gott också att starta dagen med ett glas fil.

Vill vinna en Kitchen Aid så jag kan bli den där bullbakande mamman som mina barn önskar sig. Har jag äran och turen att få vinna vill jag gärna ha en cream white.

hillevianna@hotmail.com

www.villa113.bloggspot.com sa...

Hej,
Jag vill såå gärna vinna en White Kitchen Aid! Då skall jag baka en massa bröd till vår familj med fyra barn. På brödet vill jag ha Skånemejeriets Prästost Mellanhttp://www.skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Ost/Prast-Mellan-35/ och toppa det med hemmagjord smultronmarmelad, mums. Den osten älskar jag då den är lite lagomt salt och sen få bryta av med något sött till.

Då jag tänker mycket på miljön och vill ge min familj det bästa så vill jag börja baka eget ekologist bröd. Om jag vann en Kitchen Aid skulle jag verkligen komma igång. Det skulle bli så smidigt att få hjälp av den eftersom den alltid skulle få stå framme då den är sååå snygg.

MVH
Maria Nilsson i Hudiksvall

Daniel sa...

Jag behöver en kitchen Aid i köket
För att får ordning och reda,
slippa stöket

Med en maskin som är äppelgrön
slipper man stånk och stön

För att få mig och min sambo på bättre humör
vill jag med en kitchen aid baka bullar på detta smör:
http://skanemejerier.se/sv/Vara-produkter/Produktkatalog/Matfett/Smor/

«Äldst ‹Äldre   601 – 800 av 835   Nyare› Senaste»