måndag 19 november 2012

VINN LJUVLIGA JULKLÄDER TILL DINA SKATTER FRÅN HTKAF

.
.
.


Hur söt??? :)





Todeloooo!



Ny vecka och ny tävling kommer här raringar! 

Har ni också precis som jag förälskat er i märket How to kiss a frog? Nu har du chansen att vinna helt underbart fina kläder till julens festligheter från just det märket till din skatt. Eller faktiskt till dina skatter om du har flera för den som vinner får välja ett plagg till varje liten skatt! Så att de kan matcha, perfekt va?:)

Det du ska göra för att var med och tävla är att kort berätta i kommentarfältet "Varför just ditt/dina små gryn skulle vara sötast i HTKAF på julafton". Glöm inte att berätta vad du önskar och hur många barn du har (du behöver inte lämna namn) Gilla även HTKAF på facebook - sen är du med och tävlar!


Tävlingen pågår fram till söndagen 1:advent kl 12.00.





LYCKA TILL







61 kommentarer:

CONCEPT by JESSICA sa...

Åh jag verkligen älskar HTKAF kläderna, det skulle vara en dröm att få se min lilla älskling i så fina julkläder;) Har en liten skatt på lite mer än 2år.
Gillar såklart oxå på FB
Kram

Anonym sa...

Åh jag vill vinna! Tänk mina tre döttrar som inte bara en prinsessbakelse utan tre. Jag vill vinna EDI dress grey/silver till mina tre döttrar./MalinF

Anita sa...

Min snart 3 åriga dotter älskar klänningar och det gör hennes mamma också speciellt då dom kommer från HTKAF, sötare kläder/klänningar kan man inte hitta.
Jag brukar inte delta i tävlingar men denna kunde jag inte låta bli...
Det hade varit helt underbart om min lilla Felicia fick "snurra" i en HTKAF klänning runt julgranen denna jul :) Gillar givetvis på FB också. Kramelikram

Casa of Mia sa...

Åh jag älskar HTKAF och mina tjejer på 6 och 9 år skulle vara så underbart söta i deras kläder! Jag kan inte riktigt motivera varför mina skulle vara finast i dessa kläder för jag tror att alla små skatter blir prinsessor i HTKAF!
Gillar såklart på FB!

Anonym sa...

Kære House of Philia
Jeg skulle blive sååå lykkelig om jeg vandt denne konkurrence. Jeg har en datter på 8 år, som elsker julen og alt hvad der har med jul at gøre. Hun ville elske at have kjolen EDI dress grey/silver
i str. 8 på juleaften, når selveste julemanden kommer på besøg. Sofie er allerede i fuld gang med at lave julegaver til hele familien. Hun filtrer julehjerter og ugler i ét væk, og laver de flotteste bøger ud af almindelige notesbøger, som hun dekorerer med fint glimmerpapir eller maler. Så fin kjolen er, til så fin en datter, som jeg har, med langt blondt hår ville været et STORT ØNSKE fra hende.
Jeg har været inde på FB og gillar 'How to kiss a Frog'. KRYDSER FINGRE :-)
Kh Jeanette
jhp@regionsjaelland.dk

Karin Danielsson sa...

Jag har två barn, en prins och en prinsessa (eller riddare och Ballerina om de får välja själva) som verkligen skulle behöva lite fina kalaskläder. Inte nog med att det är jul och nyår. Halva släkten fyller år i December och Januari också och ska man springa på kalas vareviga helg då gäller det att ha kläder att trivas i. Där hoppas jag How to Kiss a Frog kan hjälpa mig!

Johanna sa...

Vi firar vår dotters första jul detta år. Vår Olivia som kom till oss i april och har redan fått inviga underbara plagg från HTKAF men mest bodys och några cardigans. Hade varit kul att ha något riktigt tjusigt till jul då vi även ska fira första julen på 3 år med min familj i och att i alla bor i olika länder. Därmed vore det så kul att klä henne i något fint. :-)

Cecilia Åkesson sa...

Mina flickor skulle känna sig som prinsessor i den grå(svarta) klänningen med silverränder. Min lilla tjej som är 6 år skulle tycka det är en perfekt "svischklänning" dvs den står ut runt kroppen när man snurrar. Grått och silver råkar vara storasysters (9 år)favoritfärger. Den underbara rosa skjortan skulle passa deras 10-åriga storebror perfekt, han har nyligen kommit på att skjorta är coolt! MVH Cecilia

Familjen R sa...

Hej!
Är gärna med och tävlar!
Allt för mina 2 skatter (en flicka på 9 månader och en pojke på snart 3 år) Tänk om de kunde få ha matchande kläder vår första jul som 2 barns familj. Kunna ta fina foton att förstora. Lillflickan My som är rödlätt skulle passa i en Cody Baby dress i red/silver och sonen Alfons skulle matcha med en Harry shirt red neck. Så söta de skulle vara ihop!
Gillar såklart på facebook!
*håller tummarna*

Ulrica sa...

Jag har två små tjejer, Moa som fyller 4 år imorgon och Ella som är 1 1/2 år. Denna klänning tycker jag är ljuvlig och skulle klä dem perfekt:

http://howtokissafrog.jetshop.se/edi-dress-blk-swallow-p-399-c-152.aspx

Det finns alltid ett tillfälle att fira något och då vill man vara lte extra fin.
Gillar HTKAF på FB.
Hälsningar från Ulrica

MISS PIFFY sa...

Åhh de har ju sååå fina kläder ;)
Självklart skulle jag gärna se mina hjärtan Alicia 3 år i januari och Isabella 1 år i mars julfina i kläder från How to kiss a frog. Det är Isabellas allra första jul och deras första tillsammans så då vill de säkert vara extra premiärfina :)

Ska gilla på FB också!!

Ha en fin dag!! Din blogg är föresten toppenfin och väldigt inspirerande!

Kram Erica

Anonym sa...

Jag skulle vilja vinna för jag har världens godaste tjejer - visst säger alla mammor så om sina små ;)Brukar inte köpa likadana kläder till dom utan matchar gärna färgmässigt och det skulle jag även gjort om jag vunnit kläder från HTKAF. Mina tjejer är 5,5 och 1,5 år och har mycket spring i benen så HTKAF kläder passar dom perfekt! LING DRESS powder
till lill tjejen och ALICIA DRESS pink till stora tjejen!Ska även GILLA på Facebook. //Sanela

Theresé sa...

Hej!

Jag sitter här de sista dagarna höggravid och längtar bara efter vårt allra första barn som är beräknat den 15/12.

Vi vet inte om det blir en han eller hon men kommer ju självklart bli glada oavsett vilken gåva som vi får sen. :)

Skulle vara så fint att klä in en liten nyfödd bebis i något sött och jag har som du också förälskat mig i HTKAF och vet att den lilla/lille skulle bli så fin i något av klädesplaggen.

Hoppas hoppas!!

kram Theresé

Mittgodastefinaste sa...

Vilken underbar tävling!

Jag vill vinna till mina tre döttrar för att detta är ett av de vackraste märkena i milda färger som jag föredrar framför skarpa ljuvliga tyger och mönster!

Älskar den pudriga klänningen med svarta svalor! Har du sett den i vuxenmodell till oss mammor? Ljuvlig! Blusen med trekvartsärm i enfärgat lite dovt rött som är matchad med en mörkblå kjol på hemsidan skulle också vara en ursöt outfit på nnågon av mina flickor! Vilken av dem trots att de har lite olika stil!

Ska gilla HTKAF på FB också!

Kram Jenny

Michelle och GirlZen sa...

Att ha tre små skatter som jag mer än gärna klär lika, tar ganska hårt på plånboken.

Älskar HTKAF´s klänningar med dom är out of my reach tyvär.
Därför hoppas jag på att få matcha mina tre skatter i EDI dress red/silver åt skatterna.

Anonym sa...

I år ska vi ha en riktig Fanny- och Alexanderjul med massor av släkt och vänner i vår Norrbottensgård. Jag ska inte jobba utan bara ägna mig åt mys och pys. Kläderna från How To Kiss A Frog skulle vara pricken över i.
Dottern skulle vara klädd i:YANG DRESS swirl, 3Y och sonen skulle bära:
TINO SHIRT blue check, 4Y.

Kiss =)
Therese


Anonym sa...

Hur går de med Indiska tävlingen?
/Emelie

Jenny Strand sa...

Här är en till som aldrig brukar tävla, men det här är en tävling jag inte kan motstå. HTKAF är helt ljuvliga kläder med underbar kvalite och mönster. Jag har en 9-årig dotter och 6-årig son och det skulle var helt otroligt roligt att kunna matcha dem i jul. Min 9-åring älskar deras kläder, så de få plagg hon har är favoriter som snart är utnötta.

Jag skulle vilja matcha med LILY blouse - white,KIKO skirt red/silver (st 12 år) och sonen skulle vara klädd i MASTER SHIRT blk/orange chk (st 7 år)

Sandra - mamma till Klara sa...

Min Klara skulle bli en tokfin julprinsessa i fina Edi Dress röd i stl 3Y. När hon ler smälter alla småfrusna vinterhjärtan, och alla bekymmer försvinner, precis som det ska vara till jul!

Anonym sa...

Det sägs ju att om man kysser en " groda" kan där gömma sig en prins. Nu har jag ju två små prinsar redan som skulle vara hur fina som helst i HTKAF-kläder!

Kram Linne'a
Ps självklart har jag gillar på FB!

Anonym sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om dessa underbara kläder till min prinsessa på 7 år och lill prinsen på 2 år!
"TILL VARDAGS OCH TILL FEST ANVÄNDS HOW TO KISS A FROG KLÄDER SOM MEST!! Gillat har jag redan gjort på fejjan! Tack för en underbar blogg kram från Christina!!

Maria sa...

Här i huset bor två riktiga busar,
som oftast runt, runt, runt rusar.
kläderna måste vara praktiska och tåliga,
annars blir de snabbt håliga.
Men på julafton skulle det vara underbart att få se,
de två vildarna stillsamt sitta och le,
med vackra kläder från topp till tå,
jaa, mitt mammahjärta skulle smälta då!

Jag har alltså två barn, en flicka och pojke och jag skulle gärna klä dom i en Edi Dress och en Clint Shirt.

Kram
Maria

SofiaL sa...

Hej !
Vilken julklapp om jag skulle få klä mina flickor (9, 8 och 1,5 år) i likadana men framförallt nya kläder på jul & nyår! Eftersom jag har 3 döttrar så är det i stort sett bara ärvda kläder hela tiden . Jag skulle lätt välja denna lilla strass :)
http://howtokissafrog.jetshop.se/edi-dress-greysilver-p-440-c-188.aspx
Kram Sofia

Anonym sa...

Tindrande ögon på barnen (tre skatter) i jul är min önskan. Och tindrande ögon på mamma om prinsarna o prinsessan kan kläs i HTKAF-kläder...också såklart!

Gillar på fb!

Tack för en inspirerande blogg!
Kram Josefine

Ullis sa...

Två små kottar bor det hos oss och det skulle vara underbart att få klä gossarna i ljuvliga HTKS kläder. Kläder till pojkar brukar vara lite tråkigare än till flickor just därför vill jag klä mina gossar i fina HTKF så de också får stråla lite extra på Jul.

V-neck bright blue skulle vara skön för en sprallig 2-åring
Body w stripes kaki är härligt gammeldags och passar 3 månaders bebisen perfekt.

Anonym sa...

Hej sitter här med vår 6 dagars bebisflicka. Vi har en pojke som nu blir 3 år. Efter 6 barnbarn har nu "mormor och morfar" fått en flicka till familjen. Det skulle vara roligt med finfina plagg från how to kiss a frog till julen, för omväxlings skull en klänning denna gång:) Med vänlig hälsning, Heléne

Anonym sa...

Å vilken supertävling såhär innan jul...
Jag skulle verkligen verkligen vilja vinna en outfit från HTKAF till mina tre små och stora skatter. Just nu är min man föräldraledig och då kan de vara klädda precis hur som helst...Han har verkligen noll koll på det där med hur kläder kan matchas :-) Med en vinst i denna tävling skulle jag slippa oroa mig för hur de skall vara klädda på julafton :-)

Kram från Fia

Anonym sa...

Tack för en inspirerande blogg :)

Skulle bli så glad om jag vann fina klänningar från HTKAF till mina tjejer på 6år & 10mån. Äntligen är vi fyra i jul efter lång tid och mycket kämpande. Storasyster skulle vara så stolt i likadan klänning som lillasyster :)

Gillar även på fb/ Kram Sara

Anonym sa...

Tack för en inspirerande blogg :)

Skulle bli så glad om jag vann fina klänningar från HTKAF till mina tjejer på 6år & 10mån. Äntligen är vi fyra i jul efter lång tid och mycket kämpande. Storasyster skulle vara så stolt i likadan klänning som lillasyster :)

Vill gärna ha:
Jaine dress letter 8Y
Cody baby dress letter 12M

Gillar även på fb/ Kram Sara

Anna H sa...

Min 4.5åriga dotter hade älskat att snurra runt som en prinsessa i
YANG dress grey/silver (stl 5) och min 6-åriga son hade passat så bra i MASTER shirt red stripe! (stl 6)De hade varit sötast av alla kusinerna och få ha nåt lite mer "unikt" än Lindexkläderna på sig men ändå varit klassiskt klädda!Har såklart gillat på FB!

Anonym sa...

Åhhh! Jag har en flicka och en pojke här hemma som går under benämningen "små grodorna". Vad skulle passa bättre än att göra dem ännu finare till Jul i fantastiska HTKAF kläder!?
En julröd Mindy dress och en Harry shirt red check skulle göra dem "pussvänligare" än någonsin!
Såklart gillar jag på FB!

Allt Gott!
/Marika B

Anonym sa...

Mina två flickor och min pojk skulle bli så fina i julkläder från HTKF! Vi har precis flyttat till ett litet hus som just nu befinner sig i renoveringskaos. Min yngsta dotter (4 år) är så rädd att vi inte ska få plats med en julgran och min son att det inte ska bli julstämning. Dessa kläder skulle verkligen hjälpa till!

Karolina Lann Vallin

Emma R. sa...

Men åh, vilken härlig tävling! Jag har tre små prinsessor som nästan alltid tycker olika om kläder, det är m.a.o svårt att klä dem i likadana kläder fastän jag tycker att det är så fint!, men med ett undantag och det HTKAF kläder, dem tycker de alla om! Jag skulle så gärna vilja glädja mina tre små sessor med fina likadana klänningar till jul och se dem tindra i kapp i varsin EDI DRESS blk swallow. Gillar på fb och hoppas på tur;). Tack HoP och HTKAF!
Emma R.

emmas blog sa...

Jag har en dotter på snart fem år, två tvillingpojkar på tre och ett halvt år och en till liten pojke på tre månader. Jag älskar att klä dem fint och gärna matchande. Jag behöver en ny outfit för dem till julkort och alla julfester framöver. Hade blivit så glad om jag vunnit.
Kram emma

Anonym sa...

Hej! Vilken fantastiskt fin tävling, här joinar jag gärna, eftersom jag har en fab son som fyller 11 år den 15 dec skulle det bli dubbel tur för oss,han skulle bli en riktigt handsome mister i HTKAF, tillsammans med lillasyster på 8 år skulle de göra julen för oss i dessa fab kläder!! Mvh Linda

Alex L sa...

Gillar på fb och håller tummarna eftersom det inte bara är jag som gillar HTKAF utan ännu mer mina tjejer på 3 och 5 som älskar dem sedan 5-åringen nyfiket iklädd sin första kollade på prinsessbröllopet en hel dag för halva hennes liv sedan ;)

Anonym sa...

Barnens ögon tindrar, nu är julen här.
De vackraste av kläder, mina skatter bär.
Prins och prinsessa, väldigt fina små.
Med vunna finkläder från HTKAF på!

Har vi turen skulle mina skatter önska EDI dress Grey/silver och Harry skirt.

Håller tummarna!

Med vänlig hälsning,
Heléne

Karin sa...

För mig är mina barn de finaste man kan ha oavsett vad de har på sig. Så känner säkert alla föräldrar.

Men! Jag tycker HTKAF har det där lilla extra skimret över sina kläder som gör att man man liksom häpnar över hur extragulliga barnen blir i deras kläder.

Min Eva som är en riktig "fashionista" skulle älska att få klä upp sig på julafton i en härlig klänning och storebror Edvin skulle kunna matcha i en cool outfit till.

Jag håller mina tummar och tår för en skimrande HTKAFinspirerad juloutfit!

Anonym sa...

Tack fina HoP! Du inspirerar grymt mycket - nästa så man blir sugen på att flytta till Västerås haha..
Jag har två små pojk-gulliganer härhemma med ljust lockigt hår som alltid står på ända o med ögon så blå att isen smälter... Undrar om kläder från HTKaF skulle få dom att bli mer stillsamma ;) hursomhelst - dom skulle bli "mamis" stiliga gulliganer...

ordningssamtkaso sa...

Jag har även gillat på facebook - men där heter jag Susanne Åkerberg :) Kram

Sarah Silfverblad sa...

Min underbara lilla tjej
Det går ej att beskriva min kärlek till dig
Du är det käraste jag har,
Första platsen - delad med din far
Snart är julafton här, du som längtar så
Tänk om du finaste klänningen får bära då
Den från How to kiss a frog med fåglar på
Fåglar, pippis, som du gillar så!

Vår favorit bland alla fantastiska plagg från HTKAF är den här; http://howtokissafrog.jetshop.se/edi-dress-blk-swallow-p-399-c-152.aspx
Vår dotter fyller 3 i mars.
Förresten, älskar din blogg! Flyttar till hus i februari och har fått så många tips och idéer! Tack för det.

Unknown sa...

Wow! Supernajs tävling!
Varför ska mina barn vinna? Jo, för annars får de gå nakna på jul haha, nä då, skämt åsido ;)
Fast det är klart, de hade ju inte varit lika fina som med HTKF kläder =))
Har varit mammaledig i snart 3 år i sträck, med två småttingar, och då är ju inte plånboken superfet precis.. blir mycket budgetkläder till de små så vore ju vansinningt kul att vinna varsitt finfint plagg till mina älsklingar!

Jag har en pojk på 2 år och 8 månader, och en liten flicka på 9 månader. Skulle de vinna önskar de sig en Master shirt red stripe, och en Cody baby Dress blk swallow =))

Ha en fin dag!
Kram Catta från Gbg

Ps. Har gillat på FB

Ann-sophie E sa...

Hej, jag älskar verkligen Htkaf deras kläder är unika, ser inte ut som andras och barnen få känna sig lite extra speciella, dom har alltid så fina toppar och kjolar, men till julens festligheter så önskar jag en Ling dress powder till min 4åriga prinsessa Jazmine och till min lilla 2åriga prins Maximilian så önskar jag en CLINT SHIRT emerald check.
Tack för en fin och inspirerande blogg. Gillar självklart på fb
(ann-sophie@lycos.com)

Anonym sa...

Hei,
I have too beautiful children, girl is 8 and my wild son is 5 years old. I like 'How to kiss a frog', but don't have a chance to buy. Waiting for the snowflakes to fall down , down, down....

Bromans Bravader sa...

Fin tävling!
Julen är ett av få tillfällen då jag har chansen att klä mina små i matchande kläder. Jag har en flicka på snart 5 och två pojkar på 9 och 2 och HTKF är ett märke som gör det möjligt att klä alla mina tre älsklingar matchande och fint till julens festligheter.

Kram Jannike

Anonym sa...

Hej Philla! Skulle vilja tillägna dessa vackra barnkläder till min, bästaste väninna,som går igenom en tuff skilsmässa just nu. Hon har två söta små flickor o en gullig pojke, skulle säkert uppmuntra deras tillvaro oxå. Klänningarna till småflickorna hade jag valt edi dress blk Swallow, o lillkillen master shirt blk/orange, tack för en fin blogg!!!! Kram Linda

Elise sa...

Hei<3
Det finnes vel knapt barnetøy som er mer romantisk og vakkert enn HTAF<3 Nyyydelig!!! Hadde vært fantastisk å se mine skjønne døtre ( 2 og 8 år) danse rundt på julaften i hver sin EDI dress swirl:)(eller hvilken som helst annen kjole eller bluse fra HTAF...)

Ha en god dag:)
Elise

Anonym sa...

Underbara kläder. Mina älsklingar är i samma storlek, trots två års åldersskillnad. Näms inte skaffa dubbeluppsättning av värdefullare kläder, då jag hela tiden blir tvungen att fylla och tömma två skåp samtidigt. Denna tävlingen skulle göra mina älsklingar megaglada.
Valde ut Lily Blouse white kombinerat med Child leggins indigo blue till äldre dottern och till den yngre Rocky Shirt indigo blue med cashmere cardi powder. Olika uppsättningar, men matchande. Håller tummarna uppe. Patricia

Josefin B sa...

När tomten kommer till vårt hus,
är alla barnen som små ljus.
Tänk två små sessor i klänningar fina.
Mamman kommer stå i ett hörn och lycko-grina.
Sen spårar allt ur och granen välts,
en köttbulle hittas i farmors päls.
Glöggen har svalnat och klapparna är slut.
Då ser åtminstone ungarna propra ut.

Döttrarna mina är 5 och 2 och skulle bli så fina så.
En YANG och EDI klänning med gnistrande silver är vad vi skulle vilja ha.

Jag <3 såklart på FB!

Stor kram!

Jennie P sa...

Vilken härlig tävling! Har två skatter, en kille och en tjej. Jag hade jättegärna sett tjejen iklädd EDI dress grey/silver och killen i en snygg skjorta från HTKAF. Julaftonen vore helt perfekt med små härliga, förväntansfulla skatter i vackra kläder! :-)

Anonym sa...

Min tjej på 8 år sitter bredvid mig när jag är inne på favoritbloggen. Hon undrar vem flickan på bilden är?! Jag frågar om hon vill vara med i tävlingen, vilket hon klart vill. EDIdress grey/silver enades vi om var den finaste klänningen till jul/ nyår. Nu håller vi båda tummarna.
Ps Vän med HTKAF sedan länge på fb

Tack för all inspiration!
Mvh
Helena i Karlskrona

Anonym sa...

Hej!
Mina barn är det finaste jag har, en flicka på 3 år och en gosse på 1 år. Jag och dottern har redan förälskat oss i Htkaf kläderna och tösen skulle verkligen stråla i en EDI dress red/silver klänning på julafton. Sonen skulle vara så stillig i en Harry skirt!
Gillar på fb!
Kram
Therese

Zara sa...

Edi dress blk swallow är helt fantastisk, mina tjejer (12 mån samt sju år) skulle bli överlyckliga över att få vara prinsessor för en dag. Deras pappa är nämligen väldigt PK annars och tycker att biltröjor och könsneutrala kläder är The Shit. Det tycker jag också ibland, men ärligt, vill inte alla (män som kvinnor) ha en snurrklänning? Finns klänningen för män som är 1.96 långa också kanske?

Sofia sa...

Åh,How To Kiss A Frogs kläder är ju bara helt ljuuvliga! :)

Mina flickor som är 7 och 8 år pratar om julafton och längtar jättemycket redan, det är så mysigt och vi älskar allt som har med julen att göra..Vi tjuvstartade lite igår och började pynta lite med ljusstakar och annat och de var såå glada:) Vi har börjat att titta lite efter en fin röd klänning som de kan ha på julafton. Och så kommer man in på din sida och ser att du har en tävling där man kan vinna den finaste klänningen av dom alla:) Jag vet att de skulle bli heeelt överlyckliga över dessa ljuvliga klänningar. Som två prinsessor. Vi hoppas på massor av tur denna gång:)

Kram från Sofia

Livet är Underbart sa...

Vilken vinst! Har en dotter som älskar deras kläder och gärna dom man kan snurra runt i ;) Har två barn, en kille 6 år och en liten tjej på snart 3 år. Men dom jag skulle vilja matcha är bästa vännens dotter(4år) och min dotter, dom är som systrar men i höstas gick hela deras flyttlas ner till Ysta(!) Och dom saknar varandra, bästa kompisarna på dagis. Om dom fick matchande klänningar kanske dom skulle känna lite att dom hörde ihop i alla fall <3 Har gillat på FB (Livet är Underbart) och håller tummarna hårt. Kram Jenny

Anna i Visby sa...

Har en i dag 5 månaders dotter, som kanske är för liten i år. Men nästa år kan hon vara söt i dom fina kläderna

Anna

care69 sa...

Jag är gärna med!
Min femåriga son skulle vara jättefin i den här underbara skjortan:
http://howtokissafrog.jetshop.se/harry-shirt-blue-stripe-p-430-c-158.aspx
FB: C Care Regn
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/11/2-dec-vinn-ljuvliga-julklader-fran-htkaf.html

care69(at)live.se

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Jag är med och tävlar och gillar HTKAF på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

Jag har fem barn och önskar så gärna att få vinna detta. Varför? Jo, för att jag anser att HTKAF´s kläder ger stil och känsla, kläderna ger en lyxig touch utan att överhuvudtaget kännas plåttriga, snorkiga eller överflödiga!
De ger precis den känslan som jag VILL ha hos barnkläder. Fint, stilrent och snyggt, med en liten touch av just BARN! Så som det ska vara! Love it!

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Anonym sa...

Kläder från HTKF skulle göra min Bullerby-jul!
Mina småtjejer skulle jag klä i Edi dress, killen i fina master shirt.
God jul önskar Malin

Sabina sa...

Jag har också förälskat mig i HTKAF precis som många många många andra. Bedårande kläder!
Om jag skulle vinna skulle vår tjej Lova som är 2 år bära denna underbara klänning på julafton:
EDI DRESS blk swallow strl 3.
Som hon verkligen skulle ståla i och vara otroligt fin i!
Lova älskar att dansa och skulle vara underbart att se henne dansa i denna klänning och runt granen.

God jul och tack för en fin blogg.
Kramiz

(Har gillat på fb)

liselotte sa...

Är gärna med och tävlar om denna fina vinst. Gillar på facebook, liselotte andersson. Jag har två barn, men vill vinna något fint från HTKAF till mitt barnbarn. Han kommer vara sötast på julafton i HTKAF beroende på att han är sötast vad han än har på sig.
liselotte.202andersson@telia.com