måndag 7 januari 2013

NU BLIR DET TYVÄRR ETT "SÅNT DÄR" INLÄGG IGEN


. .
.









Godmorgon bloggvärlden




Återigen har jag fått min beskärda dos av blogghatet. Och det är, så klart, ingen kul läsning. Och återigen visar det sig att det bla är en annan bloggerska som varit i farten. Återigen tänker ni??? Ja, å t e r i g e n.

Sen jag själv började blogga har jag kommit i kontakt med och även verkligen fått förmånen att lära känna det mest underbara roliga vackra sköna tjejer som också bloggar. Några har kommit mig riktigt riktigt nära! Vi har så mycket gemensamt. Och när vi pratar sånt som kommentarer och hat så säger de alla samma sak, varför får just du så mycket elakt i kommentarsfältet och inte vi? Tyvärr har jag ju fått lära mig att det även finns en hel del bloggtjejer som beter sig mycket illa mot andra bloggande tjejer. På olika sätt. Ni läser säkert flera av dessa och skulle aldrig kunna ana vad som döljer sig bakom kulisserna.. Det är ju så också att just de  bloggerskor som brukar tala mest illa om mig/skriva hatkommentarer/vara i det närmaste besatt av hofp (på ett inte sunt sätt) brukar chittchatta med varandra och verkar vara vänner. Ni kanske dras till varandra för att ni har detta gemensamt?  Eller är det något annat, samma typ av personlighet kanske, jag vet ju inte. Det jag vet är att det inte är vare sig normalt eller särskilt trevligt alls det ni gör mot mig, de lögner ni sprider osv och frågan är varför? Det har jag funderat på många ggr. Jag har ju aldrig aldrig någonsin gjort någon av er något illa (även om någon hävdar att jag gjort det. Tom påstått att jag skrivit elaka kommentarer om densamma i kommentarsfältet på min egna blogg Hofp. Jo, det visste hon med säkerhet....) Hur som helst. Detta kom igår, från en bloggerska:


Helt otroligt. Tar bilder på sig själva. Du är ju alldeles stel i ansiktet med dina ank läppar. Skrattar inte på ett endaste kort. Ett litet till gjort leende. Nä Petra tycker så synd att din heminredningsblogg blivit så ytlig och tråkig. Och att du är så feg att du plockar bort kommentarer som inte passar frun. Håller med förra talaren. Blogg för inbördes beundran. En 45 åring som tror hon är 20. Säger bara vad jag tycker...

Eftersom personen, under sin blogg, skrivit en annan kommentar på en annan blogg (också elakt och påhopp på mig) så fick jag ju reda på att det var samma person. Då svarade jag henne bara:

Det du skrev om mig tycker jag var riktigt elakt och det är bättre att vara snäll istället!


Då kom följande:


Snälla lilla Petra. Tål du inte både negativa o positiva kommentarer så är det väldigt konstigt. Skit dåligt av dig att skriva skit om mig. Till mig. Tycker fortfarande att du har ank mun. Jag har ofta skrivit att du har fint hem o vill se mer av Ditt hem.. Trodde mer att detta av en Inrednings blogg. Men tycker verkligen den blivit Ytlig som oftast handlar om utseende och hur man ser ut. Behandlingar hit o dit. Många med mig tycker samma. Jag får tycka precis vad jag vill. Precis om du. Själv klart plockar du bort negativa kommentarer och för fram de positiva-hålla-i-handen kommentarerna. Jag är inte det minsta avundsjuk. Vi har det gått ställt och jag kan unna mig mycket...svar till förra inlägget du som skrev.Och jag är definitivt ingen sosse haha. Nä ytliga bloggar hoppar vi. Fram med de enkla fina bloggarna... helst inredning. Kom ihåg att jag ofta frågat dig vad du köpt det o det och vill se mer från toa osv. Fast du sällan svarar oss nyfikna. Mycket illa av dig Petra... Usch



Alltså. Detta gör mig så ledsen. Många många skriver hatkommentarer anonymt men då blir det inte så nära som när någon som man ju vet vem det är skriver sånt här. Jag kommer alltid ha frågan inom mig och den kommer nog alltid förbli obesvarad; Vad har jag någonsin gjort dig?


Bloggandets stora baksida mina vänner och ibland funderar man verkligen om det är värt det...




P




Psst, Ser att det är flera som nu tycker att jag ska skriva vem det är. Det kan jag inte göra. Jag har så många besökare (vilket jag är oerhört glad över) men det gör också att jag känner ett ansvar. Om jag publicerar vem det är så kan det i förlängningen ge konsekvenser och det finns man och barn och familj och de ska inte bli drabbade för att någon i deras liv skrivit något dumt. Jag har själv fått uppleva just det, där folk i min närhet och bloggare har insinuerat både det ena och det andra om mig på nätet. I mitt fall var det rena lögner men det går inte att försvara sig eller förklara sig i cybervärlden, det tar nämligen aldrig slut. Dessutom så är min livsfilosofi att man inte ska bemöta elakheter med detsamma, det får bara en själv bara att må sämre. Även om man just för stunden kanske blir upprörd och vill "ge igen". Det är ju faktiskt egentligen synd om personen som gör något sånt här, precis som många också påpekar. KRAM






354 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 354 av 354
Anonym sa...

Frågan är ju varför någon orkar lägga ner energi på att tala illa om och sprida lögner om dig eller någon annan människa heller för den delen. Varför lägga ner så mycket tid på att hata.

Jag gillar inte heller alla människor och stör mig på vissa saker (det gör säkert dem flesta) men ja håller det för mig själv. Har man inget gott att säga så behöver man inte säga något alls. Och gillar man inte en blogg pga de blivit för ytligt och blaha blaha men sluta läs då. Ingen som tvingar denna person att läsa din blogg. Och blir dem så jävla uppretade och bittra så får dem läsa på nåt annat ställe istället.

Hoppas du inte tar åt dig av dessa människors elaka ord, det är dem inte värda. / Lisa

Anonym sa...

Snälla tala om vilken blogg denna människa har, så jag inte följer den utan att veta!

Anonym sa...

Ngn som vet vem Eva är å va hennes blogg har för namn?! Tack på för hand!!

Anonym sa...

Vet du Petra? Jag kommer i allafall att skriva "hållahanden" kommentarer i din blogg ;) Även om jag själv inte har en blogg och att du kanske aldrig får veta vem jag är:) så vill man ju ge dig positiv energi tillbaka för det fina och kreativa du åstakommer. Hoppas att personen kanske tänker om lite, en ursäkt kanske vore på sin plats;) Ha det fint du fina Kram Sophia

Anonym sa...

Ngn som vet vem Eva är å va hennes blogg har för namn?! Tack på för hand!!

Anonym sa...

Vem är hon? Jag vill också veta om jag följer en hemsk människas blogg! Petra-du är oslagbar!//S

Anonym sa...

Denna Eva gillar inte att hennes blogg nu får en massa kommentarer som inte passar henne så hon raderar alla kommentarer i ren panik och skriver en massa idioti och gör bara bort sig oerhört mer än hon redan gjort.

Stå på dig Petra och bry dig inte om Eva! Förhoppningsvis så lägger hon ner sina trakasserier nu när hon inte är anonym längre.

Anonym sa...

Petra och Eva, 2 första människorna på jorden!

Anonym sa...

Jeg synes din blog er fantastisk fin!
Når jeg læser hatindlægget som er kommet til dig er det tydeligt, at vedkommende er rasende over, at du ikke har svaret på hendes spørgsmål om dit hjem - det er vist hellere det, som er problemet - hun føler sig overset.

Minder mig iøvrigt om sangen "Stan" fra Eminem...

Din blog giver mig en rigtig feel-good følelse og masser af inspiration - fortsæt endelig med det:)!

Fia sa...

Men alltså seriöst!! Hittade vem denna människa är. Fy farao. Hackar och kommer med påhopp mot HoP för att sedan vända det till att det är HON som blir trakasserad . Näe fy!!
Stå på dig Petra!!! Vi är många som bryr oss om din blogg. Fortsätt blogga för oss som tycker om din blogg och läser för att vi inspireras.
Visa vem som bestämmer ;)!!!

Kram Fia

dreamhouse sa...

go girl sötaste! du e grym. kram camilla

Anonym sa...

Hej min kära Petra,


Jag tycker det är fantastiskt det du gör...ödsla inte tid på såna elaka och avundsjuka kommentarer, elaka människor finns det gott om....
Du är en sådan fin människa som inspirerar så mycket genom din blogg och din livstil och jag älskar att gå in och läsa dina blogginlägg och det du gör faktiskt varje dag...När jag kommer hem från jobbet och har väl varvat ner det första jag gör är att gå in på din blogg och tycker att det är alltid lika spännande att läsa hur din vardag har varit och vad du har gjort och bilder och så....
Fortsätt med det du gör för min skull och alla andra personer som uppskattar och älskar dig för det du är och skit i dem idioter som försöker göra ditt liv till ett helvete med deras avundsjuka..Stå på dig vackra Petra för du är inte ensam du har oss dina trogna bloggläsare på din sida...
Massor av kramar!!!
Cecilia

Lotta Åström sa...

Å vad sånt här är trist.. Massor med styrkekramar till dig! Tycker att du driver en fantastisk blogg med en mycket härlig blandning! Du inspirerar på alla plan! Stå på dig!

Sara sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Du er nydelig! Klem

Anonym sa...

Fortsätt att plocka bort den korkade kvinnans kommentarer! Hade jag haft en blogg hade jag plockat bort allt negativt som någon skrivit. Låt inte knäppgökarna få styra och ställa. Kram och tack för en bra blogg!

MVH Katarina

Hanna sa...

Fy så tråkigt!

Christin hanstad sa...

Hei! Jeg er en norsk leser som har fulgt deg lenge! Jeg liker både ar du bjuder på deg selv og interiøret ditt! Go for it! Jeg elsker din blog!

Anonym sa...

Lugna ner er nu tjejer...

Kan vi inte få se några sköna pics från vardagsrummet istället? :)

Anonym sa...

TIPS - Stäng ner kommentarsfältet!!
Så är problemet löst :-) och du kan fortsätta blogga i lugn och ro. Kanske inte så roligt men kanske att måste i denna blogg-hat-värld.
Styrkekramar!

/ Christine

Anonym sa...

Hej, jag läser varje dag men har aldrig kommenterat. Nu måste jag. Det enda upprörande i den här soppan är att du låter den här skiten leta sig in i hjärtat på dig. Gör inte det! För Guds skull! Du kommer att möta idioter genom hela livet! Släpp det här och fokusera på allt positivt som ditt bloggande för med sig! Vi håller på dig, allihop. /Maria

Pernilla sa...

Finaste Petra!
Ignorera all sån här negativ energi och fortsätt fokusera på att sprida din härligt positiva energi istället. Lägg inte mer bränsle på elden utan låt den dö ut. Då blir det mer plats över till de goda krafterna.
Namaste'
Pernilla

Anonym sa...

Heja Petra!!!

Signeratjustina sa...

Åh vad arg jag blir när jag läser om
sådana idioter. Ren jävla avundsjuka!!!!
Vet att det är svårt att skaka av sig något sådant här
men försök att tänka på alla oss som älskar att följa dig!
För det är sååååå många fler än idioterna.

Styrkekramar Justina

Michelle sa...

Finaste Petra!

Blir så ledsen när jag läser detta... Skickar en stoooor kram till dig och vill bara tala om att du är världens bästa bloggerska!! <3

Ida Egeland sa...

Fy så trist! Försök att skaka av dig sådana kommentarer, de gör inget annat än att stjäla energi, alltså inte värt mödan att ens bry sig!

Jag älskar din blogg! Alla inlägg är bra, både inredning, mode, behandlingar och allt vad det kan vara. Du är jättefin!

Tack snälla för en superblogg!

Marie sa...

USCH!!! som vanligt brukar jag bara följa din blogg, kommenterar aldrig. Men NU blir jag bara så arg....hur dumma människor finns det?? Äckliga avundsjuka människor vi har omkring oss!! FYYY!!! Jag älskar din blogg och hoppas du får mer energi av oss som gillar dig än den där hemska människan som uttalat sig illa om dig och bloggen! Stor kram Marie

Anonym sa...

Hej !
Hur kan man känna sånt hat mot en
person man inte känner?
Mycket obehagligt. En tanke slog
mig,,,,det Eva skriver om att du
inte svarar på frågor. När jag
går in är vi 486 personer online.
Det visar ju vilken stor blogg
du har och inte kan vara alla till
lags med svar. Livet är inte rättvist och det kan nog vissa
inte ta till sig. Christina i Gävle

Angelin sa...

Det er skremmende at folk kan oppføre seg sånn. Jeg har aldri fått noen ekle kommentarer på min blogg, men jeg jobber i en møbel/interiør butikk som har mange kunder. Flere ganger hver uke opplever vi ansatte at kunder er ekle mot oss, snakker nedlatende til oss osv.. Jeg blir skremt av at det finnes så mange som tydeligvis må la sin egen personlige dritt, gå utover uskyldige mennesker som de ikke engang kjenner. Som du sier, så er det tydelig at de har problemer! Jeg elsker bloggen din akkurat som den er, og jeg ELSKER ande-leppene dine!!! Du er nydelig. PUNKTUM. De som mener noe annet kan lese andre blogger. Hvor vanskelig kan det være, liksom! I love you, Petra!
klem fra Angelin:)

Anonym sa...

Vissa är verkligen inte kloka!
Kram på dig, fina Petra!
Helén

Eva (INTE samma Eva som lämnat de elaka kommentarerna) sa...

Ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg - kollar varje dag och den får mig alltid på gott humör.


Anonym sa...

Hej Petra!

Jag blir så glad varje dag jag får äran att gå in på din fina blogg och får se på allt trevligt du gör, men du vet det finns en låt: jag blir så avundsjuk, avundsjuk.....det måste vara en svår sjukdom...
Hoppas att du snart igen har något fint att visa oss.
Kram
Sanna

Pernilla sa...

Hon är troligtvis avundsjuk för att du har en väldigt populär blogg! Jag tycker att du hanterar det på helt rätt sätt! Om fler var som du skulle världen vara lite bättre!! Vet inte om särskrivningarna och felstavningarna stämmer överens med bloggerskans originaltext... Sådant ser man ALDRIG i din blogg. En sådan detalj är oerhört viktig för att få läsarnas förtroende. Stor kram till dig Petra!!

Anonym sa...

Petra, älskar din blogg och har följt den ett par år nu, dagligen! Fortsätt för vi är många som verkligen uppskattar den.

Jag blev så nyfiken på vem denna Eva var så jag snokade rätt på hennes blogg. Hon har stängt av den nu, hon fick väldigt många kommentarer om det hon skrivit om dig. Tycker faktiskt synd om henne..... Man kan inte må bra när man väljer att skriva det hon gjorde.

Stor kram till dig Petra!

/Pernill

Malenami sa...

Trist, trist, trist att det finns de som vill dra ner och förstöra! Tur är du stark och vågar såga "att nu räcker det!" och som du ser är vi, den största delen av oss här och hejar och talar om för dig hur mycket vi gillar dig! För det gör vi, giller dig så otroligt mycket!

Kramar!

Anonym sa...

Hej Petra! Cheer up! So many people love your blog. Tell the bitch to zip it and carry on! It's your space and you are free to write about anything you want! XXXXX on your gorgeous lips ;-)

Anonym sa...

Tror minsann att någon är svartsjuk, inget att bry sig om Petra..förstår att det är svårt att inte bry sig men försök strunta i elaka kommentarer, radera och nonchalera dessa totalt så försvinner dessa kommentarer från elaka troll till slut. Uppmärksamhet är just vad dessa troll vill ha, det är det dom går i gång på och det ska du inte ge dom.
Jag och en drös med andra människor älskar din blogg, ta till dig av det istället.
God fortsättning på det nya året och en stor kram / Nina

Anonym sa...

Bry dig inte om den där Eva omän hon är sjuklig ;) Kram och hoppas att du fortsätter blogga.
Johanna

Elina sa...

Fyfan! Är så jävla less på allt näthat. har själv blivit utsatt för det, ta inte åt dig snälla! Tror inte riktigt att avundsjuka ligger bakom det, men en person med låg självkänsla kan vi absolut konstatera att det är.

dianasdrömmar sa...

Förmodligen handlar det om avundsjuka..du är vacker Petra, det enda som jag kan tycka är tråkigt och jag tror folk kan störa sig på är att om dom frågar om något och inte får svar men tiden kanske inte finns :) Gillar din inspiration både i hemmet och mode stor kram Diana

Anonym sa...

Varför säger denna person att hon skriver kommentarer, när det är rena påhoppen. Folk undrar varför vårat samhälle är som det är med hårda ord och varför människor bara är avundsjuka på andra och inte kan glädjas av andras framgång. Det är pga dessa människor som säger att de bara är " ärliga", men när det igentligen är ren och skär elakheter. Så sluta uppföra er som småbarn och sluta läsa bloggar,sluta att göra människor ledsna, det känns I hjärtat med dessa påhopp, även om de inte visar det. Ha en bra dag alla Goa människor. / F

Anonym sa...

även om man inte är överförtjust i din blogg o i ditt hem så kan jag inte fatta varför folk skriver elaka kommentarer om dig o din personlighet..du har väl ingenting gjort..detta är vidrigt o bottnar i avundsjuka fyyyy..bry dig inte om dessa lögner..utan gå stolt vidare..

Vackra Vita Ting sa...

Man blir mörkrädd över att det finns de som kan vara så elaka:(
Du är otroligt vacker o jag älskar att kika in här på din blogg!!
KRAM
Paula

Anonym sa...

Jag kommenterar aldrig, men läser din blogg lite då och då - tycker du har en fantastisk känsla för inredning : )!

Jag saknar ord för detta! Den här tjejen måste må otroligt dåligt för att känna behov av att skriva sådant här. Själv hade jag inte ens bemödat mig att svar, men det var stort av dig!

Gitana sa...

Don't give up!!!

Anonym sa...

<3

Anonym sa...

Vilken konstig människa. Det hon skriver är ju nästan obegripligt. Kan hon inte stava?
Det är ju tur i alla fall att hon har det "gått" ställt;) !

Anonym sa...

Läst din fina blogg i flera år - första gången jag kommenterar. Att du får dumma kommentarer och blir utsatt för personangrepp är naturligtvis bara tecken på avundsjuka. Varken du eller vi kan göra något åt sådana sjuka personer. Möjligen kan du polisanmäla. Vi är massor som gillar din blogg och vill att du ska fortsätta som du gör. Tycker ändå inte att du ska ta bort negativa kommentarer endast personliga påhopp på dig och din familj. Det blir oändligt tråkigt att läsa alla kommentarer som är i princip identiska. Sedan skulle också jag önska att du inte gör inlägg om de dåliga kommentarerna och personangreppen för vi kan ändå inte påverka och det är negativt för din blogg. Ta det hellre med dina vänner.
Upp med huvudet och kram på dig för du är så himla duktig och snälla håll oss som läser din blogg utanför sånt här.
Hälsningar Anette i Nyköping

Anonym sa...

Petra! Ta inte åt dig av elaka kommentarer. Alla vi andra och vi är många älskar din blogg. Är övertygad om att alla som dagligen följer dig bara tycker det är sorgligt och tragiskt att en människa skriver så till dig. Det säger ingenting om dig men allt om henne. Mellan raderna ser man en bitter och ensam person som inte vill något annat än att vara i dina kläder. Bittra människor blir ofta elaka och man stöter på dom då och då i livet. Glöm henne nu och gläds åt ditt härliga liv och din fina familj. Alla är arkitekter åt sina egna liv. Var stolt över vad du byggt upp. Kram från mig som läser din blogg dagligen den är bäst!!

vitahusetochelvis sa...

Inget att bry dig om! du vet säkert själv som en stark kvinna du är att det inte är något fel med din blogg eller dina inlägg. Du har en fin blogg som jag gärna läser. Att någon vill vara elak och är avundsjuka är inte ditt fel.

Hoppas du får en fin vecka!

/S

Anonym sa...

Hej, jag håller med ovanstående. Sluta genast att göra så stor affär av ingenting egentligen. Alla, och jag menar ALLA, fattar att detta är avundsjuka och människor blir dåligt behandlade i samhället, dagligen. Detta är en droppe i havet med tanke på alla hejarop och beundran du får hela tiden. Jag formligen älskar din blogg och har skrivit det måååånga gånger. Lägg ner denna tråkiga diskussion nu p.g.a. ett litet tråkigt inlägg.

Kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Nu tycker jag vi tar nya positiva tag här på det nya året, o inte lägger mer energi på detta! Fram för ett nytt krispigt HoP inlägg tack :) Kramar Linda

Anonym sa...

Det är mycket som indikerar att det inte är en frisk människa, så jag tycker att alla ska släppa henne nu. Elak eller inte, språket hon använder är så osammanhängande och virrigt att jag blir mörkrädd, både i kommentarer och på hennes egen blogg. Hon mår med största sannolikhet inte bra, kan inte hålla tråden eller bemöta något konstruktivt. Så för Guds skull, konfrontera henne inte någonstans utan låt det bero. Hon är inget hot utan bara sorglig

Anonym sa...

Hej Petra!

Din blogg är så härlig! Sluta aldrig inspirera och låt inte negativa kommentarer ta energi.

Kram Hanna

Anonym sa...

Hej
Det finns en blogg som härmar dig precis.
Är det inte tråkigt?
Kanske vet du redan vilken blogg det är som härmar dig och skriver och gör lika som dig.
Kram.

Anonym sa...

Om jag köper ett magasin får jag bläddra över massa sidor med ful reklam eller saker jag inte tycker om.

När man läser en blogg gör man det gratis, då bör man också vara tacksam & hålla tyst om det som inte passar än själv!!
Det är ju helt valfritt att klicka sig in på en blogg.

Jag hade önskat jag lätt kunde skriva "strunta i det" men jag förstår att man inte klarar det.
Jag blir verkligen ledsen över hur folk är med varandra.

Läsare av bloggar måste ställa sig frågan -För vem är denna kritiska kommentaren viktig?
Är så svaret bara att säga sin mening är det bäst att HÅLLA KÄFTEN

-Inga eller extremt få vågar säga så massa fult face to face & då skriver man det heller inte!!

Styrke Kramar Petra

ps Jag blir faktiskt lite chockad över hur många som uppmanar dig att "hänga ut" denna person!!! Varför i himmelens namn skulle du sjunka lika lågt!?? ps

Sessan sa...

Förlåt!! Förra kommentaren var från mig, men gick iväg lite för fort....

vanessa sa...

Hej, brukar vanligen inte srkiva men läser varje dag. Jag tycker du har en otroligt fin blogg och jag är sååå avis men tycke det är tråkigt att folk inte bara kan ta lite avsundsjuka? varför avundsjuka ovandlas till att vara elak? Hur som helst, forsätt skriv som DU vill låt dig inte påverkas av elakingarna. Du är toppen och glöm inte det :) Kram

Anonym sa...

Vill börja med att tacka för en super inspirerande blogg. Jag hittade hit förra hösten och jag har blivit beroende :) Tycker det är så härligt att kika in till dig för du har en sprudlande positiv energi som smittar av sig. Gillar också att du har en salig blandning av inredning, mode och mat.

Därför kunde jag knappt tro mina ögon när jag läste vad "knäppisen" skrivit till dig. När jag kikade in i hennes blogg förstår jag ju varför. Hon vill vara precis som du utan att lyckas!!Ärligt talat är det skrämmande att vuxna människor beter sig som hon. Man blir mörkrädd...usch!!Låt inte henne eller någon annan knäcka dig. Du är TOPPEN :)

Unknown sa...

Helt galet!!! Varför ens gå in på en blogg som man "stör sig" på? Fortsätt med din livsfilosofi precis som du gör och med de inlägg du gör. Elakheter ska verkligen inte bemötas med elakheter. DU gör helt rätt! Kram/T

Anonym sa...

Hej,Jag kommenterar sällan men just detta ämne har jag faktiskt skrivit om förut. Ärligt talat Petra hur förvånad är du att vissa känner avund inför det liv du - till synes - lever? Det kommer alltid att finnas elaka,avundsjuka, obildade (?) människor. Med så många som älskar din blogg, tycker du är fantastisk som delar med dig så generöst av av ditt liv och tackar dig för detta, så borde du kunna helt ignorera de ändå, vad jag förstår, fåtaliga elakheterna!
Vi som ser din blogg som ren inspiration, lite verklighetsflykt nästan, har inget intresse av ev. elaka kommentarer! Dessutom är ju publiceringen av dem i bloggen en form av att "ge igen", som du inte vill göra.
Kram och tack från en MYCKET trogen bloggläsare!
Åsa i Sth

Frida på Trendenser sa...

Blir så ledsen när jag ser sånt här. Skickar en styrkekram och blir lite ilsk å dina vägnar. Även om det kanske inte hjälper ett dugg i sammanhanget så ska du ju också veta att det är många många fler som uppskattar dig, än de få som skriver elakheter. Glöm aldrig det!

Frida på Trendenser sa...

Blir så ledsen när jag ser sånt här. Skickar en styrkekram och blir lite ilsk å dina vägnar. Även om det kanske inte hjälper ett dugg i sammanhanget så ska du ju också veta att det är många många fler som uppskattar dig, än de få som skriver elakheter. Glöm aldrig det!

Charlotte sa...

Ta inte åt dig, allt är bara påhittat utan någon substans eller sanning.
Som "amatördetektiv" kunde jag inte låta bli att ta reda på vem det rörde sig om och det var väldigt lätt. Jag sökte på termer som "Philia blogghatet" och i toppen av sökträffarna såg man vilken Eva som var "förövaren". Så nu har slutat följa henne på instagram, hua för en sådan sjuk människa.
Inte för att det på något sätt förringar det hon gjort, men det måste bero på att hon är så sjuk och har fruktansvärd värk som gjort att det slagit slint på något sätt. Nu verkar hon dessutom fått allt om bakfoten och tror att du postar elaka kommentarer om henne. Utan att vara professionell psykolog förstår man att hon lever i någon sorts förnekelse eller parallell verklighet.

Hur som helst, försök att skaka av dig det här otrevliga.

Kram Charlotte

Dr Molly sa...

Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra.

Problemet ligger hos den som orkar sprida hat, inte hos dig som sprider kärlek.

KRAMAR

Anonym sa...

Hej! Skulle vilja be dig lägga in nyare inlägg med bilder på din bostad i respektive kategori - det var lääänge sedan och det är ju sååå mycket enklare att hitta dem då när man vill ha inspiration - eller hur?

Marie sa...

Hej Petra,
Förstår att det måste kännas sårande att utsättas för webbhat i sådan omfattning. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna när jag läser kommentaren från den arga bloggerskan att något inte riktigt "står rätt till". Formuleringarna, ordvalen, stavningen... ja, vad säger man? Ta bara kommentaren: "Tål du inte både negativa o positiva kommentarer så är det väldigt konstigt. Skit dåligt av dig att skriva skit om mig. Till mig. Tycker fortfarande att du har ank mun." Förlåt Petra om jag är okänslig, men jag finner hela denna tankeslinga rätt komisk i sin enfald (nästan som ett dagisbarn skrivit det?). Hoppas verkigen inte att du slutar med din fina blogg, många med mig skulle sakna all inspiration och fina tips för hem, barn, mat, kropp och själ. Som Kapten Röd säger: "Sudda bort bad minded tjommar!" Kanske lätt att säga från min sida skärmen, men just denna person är definitivt inte värd det. Kram från Marie

Anonym sa...

Men sluta blogga eller ta bort kommentarsfältet?
Det kommer alltid vara folk som stör sig..

Anonym sa...

Mycket tråkigt...
mest för att jag tycker att det är förfärligt att vuxna gör så här. Jag arbetar inom skolan och ser allt det elände som följer med mobbing och elaka kommentarer. Hur ska man kunna få barn att vara snälla mot varandra när vuxna har ett beteende som detta? Det här hade definitivt tagits itu med på skolan. Varför kan vuxna komma undan med det? För jäkligt...

Anonym sa...

Fortsett som du har gjort! Elsker din blogg, og du får i hvertfall meg i godt humør med dine innlegg!! Stor klem Siv

Anonym sa...

Snälla ngn som vet namnet På Evas blogg!!!

Lina sa...

Tycker jättemycket om din blogg och tycker att det är synd att en del ska behöva bli så avundssjuka så att de beter sig som idioter....för det är just vad det handlar om. Avundssjuka!

Ta bort negativa kommentarer av denna sort så snabbt det bara går och lägg ingen mer tid på det. För då får "dem" precis som de vill - de vill få uppmärksamhet och de vill göra dig arg/ledsen/upprörd. Don't let them... Total ignorera är mitt tips till dig. ;)

Be strong!

Anonym sa...

Hej! Vad tråkigt! Tyvärr kommer denna bloggerska att få fler läsare tack vare detta! Gratisreklam. Så det smartaste är väl helt enkelt att inte skriva om såna här påhopp. Kram.

Anonym sa...

Bra PR för bloggen??

Neej!

Liknar mer catfight och ger dåligt intryck.

Du är ju företagsam och seriös,skaka av Dig avundsjukor och jobba vidare.Ta tag i träningen och gå på ett boxingpass istället så ska Du se att livet känns bra igen efteråt!.-)

Tänk på alla företag Du samarbetar med och faktiskt tjänar pengarna på istället och ta privata saker irl.

Tycker också att bloggen var super i början och att det nu är mycket "yta" som gäller men brukar surfa vidare när det blir ointressant.

Det är också roligt att kika in och se vad du hittar på och det viktiga är ju att Du har kul, det är din blogg. .-)

Men alla läsare borde också inse att Bloggar är mångas skrythörna med "titta vad jag/vi köpt,fått, åkt, gjort, osv och att det är detsom är det viktigaste att visa upp i cyber, men irl?? Nope!

Neej,åk till Afrika och se hur människor har det så kanske inte den senaste ChillNorway-tröjan för 1795 kr är "Must-have´n" längre. För ER läsare som inte vet så kan 250 kr ge mat till en familj en månad i Afrika.RL!

Kör på nu, detta skakar du av Dig som en gås!Visa oss spralliga Petra igen!:-)

Anonym sa...

Oh my, har inte detta vuxit lite väl mycket???

För övrigt älskar jag ditt val av bild till denna text - SMACK lixom:)

Anonym sa...

Din blogg är så otroligt inspirerande och ger verkligen en feel-good känsla! Tyvärr finns det människor som inte glädjs med andras framgångar utan istället lägger sin energi på att smutskasta och trycka ner. Tycker du skriver om stort och smått i livet på ett mkt härligt sätt. Din säkra stil lyfts fram o förgylls av din förmåga att skriva både roligt och tänkvärt. Den enda bloggen jag regelbundet besöker!

Anonym sa...

Heja Petra!
Ibland får man nog och då måste man säga ifrån. Och det tycker jag att du gjort nu. Toppen! Ibland når man en gräns på vad man kan tolerera när människor går för långt och då är det viktigt att säga ifrån. Och jag tycker du nu har sagt ifrån alldeles galant på ett ödmjukt sätt. Det är civilkurage!

Ser fram emot nya glada härliga blogginlägg från dig!
kraaaaaaaaaam

Anonym sa...

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser "hönshjärnans" kommentarer om dig Petra! Hon skriver att hon hoppar ytliga bloggar som din, men är ändå inne och har åsikter, intressant! Att hon inte heller kan stava ordentligt " har det gått ställt" och särskriver flera ord tyder ju på att hon inte är speciellt smart. Jag läser att vissa tycker att man får stå ut med kritik när man bloggar, men att vara direkt elak och dryg är verkligen inte okej!
Förstår att det hela känns olustigt och jag tycker det är bra av dig att ta upp detta så kanske "hönshjärnan" får sig en tankeställare, om hon nu har förstånd till det!

Mvh Linda

Anonym sa...

...och inte speciellt svårt att räkna ut att Eva har skrivit kommentaren som postades 16.49...

har en flippad släkting som också är sjukt avundsjuk på andra och pratar massor med skit bakom ryggen och ändå låtsas vara en såå god vän. Man blir rädd för sådana människor och hoppas de skulle söka hjälp själva!

Låt inte detta ta ner dig :)

En blandad kompott sa...

Vad tråkigt!
Stor styrkekram till dig!

Septemberflikka sa...

Helt otroligt att folk orkar vara så jävla bittra och missunnsamma! Man måste inte alltid säga sina åsikter om de bara skadar någon. Att på en fråga svara på om en soffa är fin eller ful är väl en sak men att gå till personangrepp är att gå alldeles för långt. Sluta läs för 17 om ni inte kan vara vettiga i er kritik.

Kram på dig Petra från en annan Petra

Anonym sa...

Kan vi inte få något nytt och fräscht inlägg att vila ögonen på nu? Det börjar kännas segdraget...

Anonym sa...

Skulle gärna vilja veta vilken denna hemska människa är för jag vill inte läsa hennes blogg. Den vill jag bojkotta men förstår att du inte vill vara elak tillbaka mot en sådan ledsam ynkrygg. Glöm inte att du är bäst!!! Helene

Anna-Panna sa...

Kram <3

Anonym sa...

Fniss.... man behöver ju inte vara Einstein för att se att det är Eva som postade 16.49 kommentaren!! Hon kan liksom inte ens mörka sitt skriftspråk. Jag blir faktiskt mest fascinerad av hennes "galenskap" . Det är ju så intressant hur hon verkar tänka....eller kanske inte....;)

Anonym sa...

Kom igen Petra och alla som kommenterar. "Eva" är bara en av tusentals läsare och 99,9% älskar ju bloggen och kommenterar alltid i postitiva ordalag. "Eva" verkar ha problem av något slag och gör nu inte detta till ett drev mot henne istället. Ta bort hennes kommentarer och låt henne vara. Vi andra som verkligen gillar bloggen kan ägna oss åt den istället. Kram till er alla // Jessica

Anonym sa...

Hej den där Eva är allt lite lustig nu hotar hon med att kolla upp IP adresser men att stå för vad hon själv gjort det mörkas

Marina sa...

Hej! Jag håller med de andra som har skrivit till dig! Du har en toppenblogg som många av oss älskar att följa och bli inspirerade av och vi följer den för att vi vill det.
Tyvärr finns det elaka och avundsjuka människor som inte klarar av att se att andra lyckas med det de gör!
Jag tycker att du ska ta bort elaka kommentarer direkt! Det är ju inget som ger energi!
Varken till dig eller till oss andra som läser din blogg! Fram med det positiva bara, och du är ju verkligen en positiv människa som utstrålar energi genom din härliga blogg.
Tänk på att vi är flera som gillar dig och din blogg än de få elaka som inte förstår hur man beter sig och behandlar sina medmänniskor!
Jag har aldrig träffat dig, bara läst din härliga blogg, och genom den förmedlar du energi och det säger inte lite!
Ha det bra!
Kram Marina

lotta sa...

Eftersom vi vill följa din blogg som ger oss positiv energi så kan jag hålla med om att du kan skippa att lämna ut negativa kommentarer.De stämmer ju ändå inte och vi vill ha en trevlig blogg att följa.Snälla skippa vad de skriver och fortsätt med det positiva.Kram

Anonym sa...

Fy farao vad elakt!! det är bara ren avundsjuka. Du är jätte fin och har så sjukt snyggt hem, tyvärr finns det tjejer som inte kan glädjas åt andra :(

Kram Anna K

VivanDivanGoesFashion sa...

Tänkte på det här igår och vet att jag redan skickat en kommentar men tänkte bara tipsa om att det finns bloggportaler där man har hårdare kontroll än vad blogger har när det gäller kommentarer. Eftersom du får så mycket skit kanske det kan vara ett tips att byta till någon där du kan få hjälp att dels sortera bort dem innan du får dem och dels att det är hårdare vilka som kan kommentera. Att t ex IP-nr loggas. Du har ju en stor blogg så du får säkert erbjudande av många portaler som vill ha dit dig :)

Förstår verkligen att du är ledsen, jag dealar själv med en person som ger sig på mig med personangrepp fast privat så jag förstår verkligen hur du måste må just nu

Kramar i massor
&hearts
/Vivvi

Barnevilla sa...

Noen ganger må man jo bare spørre seg; hvorfor i svarte svingende gidder de å lese en blogg som de i neste øyeblikk setter seg ned og skriftlig formulerer crap til, og sender det fra seg?!? Må da gå an å gå over til andre blogger da, hvis man har så mye aggresjon rettet mot HoP... Noe sier meg at vedkommende helt sikkert leser deg hver dag.
Blås i det, bloggen er fin akkurat som den er den. Og du er da en flott dame, med rett til å vise deg akkurat slik du er :-)

Marianne

Anonym sa...

Jag håller med många ovan, varför gör du ett inlägg om detta. Tycker du det är bra för bloggen? Tycker du ska dessa saker med din man o vänner irl ist för här.

Detta börjar likna en häxjakt mot Eva, som uppebarligen redan mår så dåligt. Du är on top oavsett P, med ditt vackra, lyckliga liv, kanske du skulle låta sånt här bara vara...

Om du mår dålig tav detta, föreställ dig hur hon mår...:(

Maria sa...

Hej!

Blir verkligen ledsen över att läsa sånt här... Jag fattar inte hur människor kan lägga energi på att såra och vara elaka. Vad är det som händer?! Vet att det är lättare att säga/skriva men försök att inte ta åt dig.

En annan sak som jag bara måste kommentera är om den här människan nu känner att hen måste skriva då borde hen också se till att den kan stava ordentligt. Varför inte lära sig lite skrivregler innan? Stavningen är kass och helt skrattretande särkskrivningar. Pinsamt, du kan skämmas mobbare!

Tack till dig Petra för en supermysig blogg!

kram

Anonym sa...

Håller faktiskt me lite. Du har ju så många som gillar din blogg! En som skriver elaka saker. Inte alls ok, men kom igen nu!!!

Anonym sa...

Första gången jag kommenterar din blogg. Jag tycker den är jätteinspirerande och bra. Älskar att se fin inredning och snygga kläder. Jag förstår att det svider illa med sådana kommentarer. Men du kan trösta dig med att den som skrev har den sämsta svenskan jag sett på länge. Så många särskrivningar i en och samma text var länge sen jag såg. Man fattar ju knappt vad personen menar. Det blir ju liksom löjligt då. Fortsätt blogga precis som du gör! /Caroline

Lisa sa...

Förmodligen en människa som mår väldigt dåligt. Du har en jättemysig o inspirerande blogg
Kram Lisa

Anonym sa...

ankläppar?
har du fixat läpparna?
hon får nog skaffa glasögon, tror jag alldeles bestämt

//Paula

Anonym sa...

Hej

Bry dej INTE om sådana avundsjuka mänskor Petra! Jag har också fått min del av elakhet. Det försvunner inte med att ' ge tillbaks' där har du precis rätt. Dom saknar just det som du har. Om inte kan se det själva. Avundsjukhet gör faktiskt galen..tyvärr. Kram tillbaks! Anonym från Finland

Irre-firre sa...

PEEEETRAAA!

Miss U.
Miss U a lot.
Please, kom tillbaka. Vi behöver Dig!

Låt inte de där "aporna" få bestämma över dig. Vi är så otroligt många som gillar dig!


Kram kram kram

Mari sa...

Usch va elakt!! :( Sluta inte blogga, du inspirerar såååå mycket o jag o många många andra läser din blogg dagligen, jag struntar i inredningstidningar, jag läser din blogg o det räcker! Du e så super!:)

Anonym sa...

Ville bara skriva att jag tycker att du skall ta bort det här inlägget nu och låta det det hela vara. Det förstör din härliga feel-good blogg! :( Nu har du visat vilka hemskheter som finns i bloggvärlden och det är trist och ledsamt att det är på det viset och att just du verkar vara utsatt. Du verkar vara en sådan älskvärd person- jag har följt din blogg ett tag nu. Den som skrivit detta bör inte få så stor uppmärksamhet, av stavningen och språket att döma kan det röra sig om ett barn eller ungdom eller kanske bara en mindre begåvad person. Som någon tipsade om ovan att byta bloggportal kanske är en bra idé. Bästa hälsningar Helene

Anonym sa...

Kommentatorn som verkar fixerad vid att ondgöra sig över dig borde vässa pennan lite och arbeta med svenska språket. Särskrivningarna haglar. Herregud vilken patetisk hållning! Att hon Orkar! Gör sig bara till åtlöje!

Anonym sa...

Riktigt tråkigt, men samtidigt ska du se detta som ett sätt att växa, och det är det du gör. Växa som bloggare, som företagare, som människa.
Så synd att svenska avundsjukan är så djupt inrotad i människorna, och är man framgångsrik, lyckad, driven så enligt den äkta svensken ska man inte visa det, utan det ska vara "lagom". Det är 2013 och du äger, bloggen inspirerar mycket och vi älskar den och varför som visa säger ska du skriva negativa saker, när vi har gott om varan i vardagen och din blogg är verkligen feel good så fortsätt med det! Skryt gärna och visa gärna dina framgångar din stil, din familj, och allt du har åstadkommit, det skulle jag gjort.
För såna små avundsjuka själar ska du inte ens reagera på och skriva om, för nu har du gett bränsle till den eländiga människan, strunt i de njut av allt du har och tack för att du delar med oss en så fin blogg

Anonym sa...

jag följer inte din blogg varje dag utan tittar in då och då, Jag känner inte dej alls! Vad jag kan förstå så måste du " trycka på några knappar hos de här människorna" som gör att de retar sig så mycket på dej. Jag kan tänka mig att de har att göra med det är någon slags hatkärlek till din blogg eftersom de fortsätter att följa dig.vad jag tror det är och det är du ju ite ensam om. Men allt framstår som så perfekt! De perfekta hemmet, familjen, pefrekta kläder. man ser aldrig kaoset som måste finnas hos dubbelarbetande mammor. Utan alltid skinande blankt, alltd mycket egentid med lika perfekta vänner, långa lyxíga resor osv. Men jag förtsår att du också måste ha det rörigt ibland, svårt att hinna med vardagen med maltagning, läxläsning, barnens fritids aktiviteter, tvätt städning och jobb,Det får man ju aldrg se. och det är väl inte meningen heller. och att det blir någon slags tävlan bland vissa blogar. De ser dig kanske som en farlig konkurrent? jag vet inte. De kanske uppattar dig som självgod fast du inte alls behöver vara det.
Jag tycker inte att det är rätt som det gör att gå till personangrepp på det viset, Men jag vet att många har en hatkärlek till de bloggar som allt verkar lite för perfekt. Många bland annat media driver ju om alla bloggar som poppat upp såg det bland annat på Solsidan, och vitt och glaklart. jag tycker om din blogg retar mig nte alls på den eller dig. Men så har jag aldrig förstått mig på avundsjuka heller. Men gör det om känns rätt och fortsätt att blogga. Det glädjer ju så många tänk på dem och inga andra kram Mimmi

Anonym sa...

Dette tar Gossip girl til et nytt nivå....

Tindy sa...

Tycker att det är sorgligt att man ger sig på dig så här... en kram till dig!!

Anonym sa...

Er innom bloggen din hver uke:)
Nydelige bilder og masse inspirasjon!
Stå på, vær den du er, slike mennesker er ikke verdt din gode energi.

Hilsen fra Julie fra Norge(uten blogg, men ivrig bloggleser)

Anonym sa...

Je suis française et j'apprécie votre blog depuis 2 ans... Vous et votre petite famille, vous êtes magnifiques. Ne changez rien...
Courage face aux mauvais esprits...
Bises de France. Amicalement
Martine

vita hjärtan på tråd sa...

Kära P! Så trist att höra. Jag tycker däremot att det är bra att du lyfter detta problem; MOBBING ÄR INTE OK! Denna bloggerska som skriver sådana kommentarer säger jag bara, stackars stackars människa! Hon verkar inte alls må vidare bra...trist! Ännu tråkigare att hon hopppar på dig!! Du har en super bra blogg som jag bara måste besöka varje dag!! U make my day!:)

Kram Linda

Hildemor sa...

Hei,hei

Det er underlig at noen bruker av sin tid på å titte rundt på blogger de ikke liker? For så å skrive lange utredninger om hvorfor man de liker dem, og atpåtil gå til personangrep mot bloggeren. De må jo ha veldig høye tanker om seg selv. Og at deres meninger betyr mye.. Det virker nesten som at denne personen har forventninger om at du skal tilfredsstille hennes behov for å lese mer om ditt interiør. Det er rett og slett uhørt. At du er så raus at du deler av ditt hverdagsliv, erfaringer, tanker og ideer med alle som vil lese, er jo helt fantastisk. Om det gjelder interiør, mote, reiser, barn, mat eller hva som helst.
De har det nok ganske så trangt i hjertene sine , de som ønsker å kritisere. Går man på let etter negative saker i sine omgivelser, blir man jo bare trist. Ikke skjønner jeg at noen ønsker å brenne av sin energi på den måten. Det er jo egentlig veldig synd på disse menneskene..
Nei Petra, du er alltid positiv, og gir oss trofaste lesere en dose lykke hver dag! Det er noe å virkelig være stolt av. Og nå er det over 300 kommentarer her ser jeg! Håper vi greier å overdøve klagemakerene ;-)

Hilsen Hilde

militich sa...

Hoppas du läser alla kommrntarer för jag vill säga att jag endast en gpngförr kommenterat för att däga att jag inte var ditt största fan från början men att jag sedan ändrat mig då jag märkte att den irritation jag kände i början baserades på mitt egna (dåliga) mående på den tiden. Jag skulle dock aldrig få för mig att skriva elakheter till ngn så som framgår av dittinlägg. Vad osmakligt gjort gentemot dig. Jag vill tillägga att din blogg nu är en av mina favvobloggar och att jag blir glad av hur du förhåller dig till livet. Jag tycker om och håller med din filosofie om att inte bemöta elakheter med samma mynt. Det visar på större mognad från din sida, men även på genuin godhet som jag tror du besitter. Det är nog.svårt, men försök att inte låta sådana människor påverka dig. Många kramar till dig!

Home2tiny sa...

Eftersom jag är ganska ny i bloggvärlden blir jag både förskräckt o får ont i magen av vad jag läser i ditt inlägg. Hur kan någon vara så elak mot dig. Jag trodde att vi peppade o stärkte varandra i bloggvärlden o det vill jag fortsätta att tro. Du har varit en av mina inspirationskällor till att jag började blogga o jag blir alltid lika glad när jag kikar in här. Stå på dig Petra. Många kramar Tina

Anonym sa...

Jag tycker det är konstigt att man blir irriterad på någon annan för att man mår dåligt själv! Fattar det liksom inte. Jag är 40, har tre småbarn som jag sköter själv, är arbetssökande (så har varken pengar eller ork att göra allt det jag önskade jag kunde) har liten släkt, få vänner, är tjock och hemmet är ofta hullerombuller. Jag borde ju vara avundsjuk till höger och vänster men känner inte sådana känslor. Och jag har det ju bra själv även om jag inte är så well put together utan mera som en vandrande katastrof (utseendemässigt alltså:))..Alla kan inte vara allt..:) Jag gillar dessa "glossiga" bloggar, de fungerar som ett slags vardagseskapism light, för jämföra dem med typ Hollywoodfruars förehavanden (som jag har för mig att någon gjorde i en tidigare kommentar) går inte, detta är ju trots allt en vanlig människas blogg. Hollywoodfruarnas bloggar har jag aldrig läst så vet inte vad de skriver om men men..Jag gillar nog de fina fotona i HoP bäst, de är fina, oftast ljusa och tillräckligt STORA för att man ska kunna se detaljerna. Så är det. Sluta nu spy galla över den där/de där fega mobbarna. De borde skämmas så kinderna glöder:( Bete sig så där i skydd av anonymitetens fegistäcke.
Usch! Stick och brinn!

Anonym sa...

Jag tror att om denna person INTE ser att du reagerar så kommer hon att sluta. Inte lika roligt då.SKriv ett puss o kram bara när hennes kommentarer kommer :)

Mari sa...

Usch va elakt!! :( Nejnejnej du får int sluta skriva, du inspirerar sååå mycket. Jag o många många andra läser dagligen din blogg. Jag struntar i inrednings- o lifestyletidningar, jag behöver int läsa dem, jag läser din blogg i stället. DU e super.

Kram /Mari

Anonym sa...

det är synd om Eva, hon behöver hjälp, hoppas hon får det nu. Sofie

Anonym sa...

Petra kom tillbaka vi saknar din UNDERBARA blogg. Du som skrev inlägg 3.58 du låter som en underbar glad härlig människa. Rätt inställning och får mig tycka synd om E som verkar vara riktigt bitter (och elak).
Ny dag, ny kör vi energi, glossigt, krispigt o positivt!
Kram Nina!

Anonym sa...

Word! (till Nina som skrev 08.01:

Ny dag, ny kör vi energi, glossigt, krispigt o positivt!)

Anonym sa...

God Morgon Petra!

Jag tycker att Du ska försöka att inte bry Dig om elakheterna, det är kanske lättare sagt än gjort. Men tänk bara att det är en avundsjuk person som vill trycka ner andra som lever ett liv som den personen gärna skulle vilja ha! ;-)

Vi är så många som älskar Dig och Din blogg! Vi väntar på nästa inspirerande inlägg!

Styrkekramar till Dig!!
Go girl! Visa att Du inte lägger ner bloggandet p.g.a. idioter!

Kram

PärlAnn sa...

Stackars fina Petra! Det är fördjävligt att människor kan hålla på så här. Du är toppen och vi är många som älskar allt med din blogg! Jag blir så ledsen av att läsa djupt kränkande saker om ditt utseende eller som det där förut om din SÖTA son! Du är toppensnygg och det stör nog de som håller på! Tro på dig själv och oss som säger att du är TOPPEN! Och sök stöd hos dina fina bloggvänner (såg att Inredningsfrun också blivit kränkt) vi gillar dig! Styrkekram Ann i Stockholm

PärlAnn sa...

Stackars fina Petra! Det är fördjävligt att människor kan hålla på så här. Du är toppen och vi är många som älskar allt med din blogg! Jag blir så ledsen av att läsa djupt kränkande saker om ditt utseende eller som det där förut om din SÖTA son! Du är toppensnygg och det stör nog de som håller på! Tro på dig själv och oss som säger att du är TOPPEN! Och sök stöd hos dina fina bloggvänner (såg att Inredningsfrun också blivit kränkt) vi gillar dig! Styrkekram Ann i Stockholm

Catarina sa...

Så trist med sådana människor. Vi lever i en alltför grym värld med så mycket orättvisor och hemskheter så låt oss i allafall vara snälla mot varandra. Så himla onödigt...
Tycker du är super mysig och blir så glad och inspirerad av att kika in i din värld!
Kram till dig!

/ Catarina

Jessika sa...

God morgon.
Men vilka avundsjuka människor det finns! Jag är också avundsjuk på dig, du är snygg, framgångsrik och gör det som jag skulle vilja göra,,, MEN skillnaden på mig och fröken Psyko (som skriver knäppa inlägg om dig) är att jag har dig som förebild och läser din blogg för att den peppar mig och driver mig framåt. Det enda man kan säga till henne är ju att hon kan sluta kika in hos dig och jobba mer med sig själv och sitt självförtroende. Hoppas du har det bra och skriver ett inlägg idag:) Hälsningar/Jessika

Beautifulosophy sa...

Stå på dig, this too shall pass:)
Caroline

Anonym sa...

I think your blogg is perfect as it is and people who dont´t like it should´nt read it. I get lots of positive energy from your blogg. Thank you!

Anonym sa...

Så tråkigt! Ren avundsjuka! Och typiskt tjejigt. Tänk istället på hur många det är som följer dig och som älskar din blogg och din stil. Du får inte sluta blogga! Läser din blogg varje dag och tycker den är mysig och inspirerande. Även om det kan leda till lite mkt "göra om" här hemma ;) Stå på dig. Kram Marie.

Sanna sa...

jag beklagar verkligen att du får utstå påhopp och helt onödig kritik. Det är väldigt synd att människor lägger så mycket energi på att sprida dåliga vibbar och bara trycka ner andra. Helt jävla onödigt, men så är det ju tyvärr.
Måste verkligen rosa dig för att du inte lägger ut personen i inlägget, detta leder ju bara till mer trafik för bloggaren och kanske är det just de hon vill.Ge inte uppmärksamhet till den som gör fel utan hylla dom som gör " rätt " och sprider positiv energi istället.

Väldigt fin bild oxå måste jag säga...den va riktigt cool =)

Kassalaslilja sa...

Hej
Jag har stött och blött alla de här inläggen och kommer fram till samma sak hela tiden. Ett påhopp är alltid ett påhopp.
Man har ingen rätt att ge en negativ personlig kritik om en människas utseende, om personen ifråga inte har ställt en fråga, då kan det hända att man får ett negativt svar.
Jag har bara ett ord för "ankläppspåhoppet" och det är ordet KRÄNKNING.
Kränkning är förbjudet och ingår i vår värdegrundssyn,det vi lär våra barn att inte göra.

Anonym sa...

Nu ska tydligen Eva försöka leta upp vilka personer som skrivit på hennes blogg, genom att spåra ip-adresserna. För HON har ju inte skrivit NÅGOT elakt någonsin, verklighetsuppfattning noll där. Sorgligt :/

Anonym sa...

Hej Petra,
Detta är inte ok och saknar redan MASSOR din blogg! Kom snälla tillbaka.

Läste på Pernilla W´s blogg att även hon haft problem med Eva, Stellan, Tessan eller vad hon väljer att kalla sig. Pernilla hade kollat upp IP adressen för att upptäcka att det var en och samma tjej.

http://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/stellanevatessajapp-osv-ge-dig-nu.html

Kan du göra samma? Kan man polisanmäla en sådan här sak?

Många kramar till dej, din blogg är BÄST :)

Maria

Anonym sa...

Har man inget trevligt att skriva kan man låta bli att skriva alls. Sen måste man inte tycka lika i allt!
Kram Annsofie Wreeby

Anonym sa...

Efter lite detektivarbete så hittade jag Evas blogg. Stackars, stackars människa. Vilken fullständig looser. Ni som är oroliga om ni tror att ni av misstag råkar följa hennes blogg så var inte det. Är ni vana att följa Petras proffsiga blogg så vet jag att ni inte har något intresse att ödsla tid på att läsa sån skit. Snälla, söta, duktiga Petra vi är många som längtar efter dina helt fantastiska, härliga, inspirerande och framför allt proffsiga inlägg. Lämna det här bakom dig nu!! Kramar från Jessica

Anonym sa...

Jag förstår att du blir oerhört sårad, ledsen och arg för sådana här kommentarer, men jag skriver som en annan person - gör inget inlägg av det! Det är precis detta de otrevliga personerna vill - de vill synas och känna sig betydelsefulla genom att slå ner på andra som lyckats. Om du inte ger dem uppmärksam på bloggen blir det troligtvis inte så roligt längre att slänga ur sig en massa otrevligheter. Din blogg är underbar och du är en stor inspirationskälla för mig - en dam som närmar sig de 60!
Kram Ulla-Bella

Anonym sa...

Maria ovan..har precis läst länken till Pernillas blogg..och det MÅSTE vara samma sjuka Eva som skrivit där..samma dåliga språk och konstiga meningar..hon måste vara mentalt sjuk och borde polisanmälas!! Petra, Pernilla uppger IP-adressen i sin blogg till denna sk Eva..du borde jämföra..sen borde du polisanmäla den som skrev till dig..inte svårt att spåra vem det är ända hem till denna persons dator!!
kram
Birgitta fr Skåne

Emma M sa...

Hej Petra!
Personer som har behov av att mobba folk mår troligtvis inte så bra själva. Visst kan det provocera med bloggar som din, där folk verkar ha perfekta härliga liv, men just att hoppa på folk rent personligt gällande utseende mm. tyder på dålig självkänsla och dåligt omdöme. Sedan är det säkert den svenska avundsjukan och jantelagen som spelar in, i USA hade fallet kanske inte var detsamma eller vad tror du?
Strunta i dem, man kan inte bli uppskattad av alla men du har väl tillräckligt många beundrare för att det ska kännas värt att fortsätta? Don´t let them get you! Varför ska mobbaren få vinna? Vi är många som hejjar på dig! Kram! Fortsätt på din egen linje med det som är du!
Ta hand om dig! Kram, Emma

Anonym sa...

Eftersom det här är en feelgood blogg så har det här fått alldeles för stor plats.Ta bort inlägget och ge inte plats för likanade igen.Det blir ju bara så många upprörda känslor som inte gagnar någon.Nu fortsätter ju bara hatet istället.Hon som gav upphov till allt gjorde inte rätt men att hon nu fått ett sånt hat emot sig är inte heller rätt.Skulle bara redas upp av dom det angår.Det har blivit rena häxjakten.
Det är vad jag känner iaf.

Hälsningar Annette i Uppland

Anonym sa...

Hej Petra och andra!
Ja, det står en fritt att välja att avstå om det är något som inte faller en i smaken. Jag tror inte att denna typ av personlighet som hoppar på andra inte har förmågan att göra det. Jag tror att det fungerar som ett livselixir för dem, de måste in och gotta sig, skriva elakheter och få ur sig dem för att överhuvudtaget kunna leva vidare i sina bittra liv.
Petra, ger dig en kram från mig, din blogg är mycket trevligare utan dina inlägg om detta.
Kör på och kör förbi dessa tråkiga kommentarer. Du står över dem!!
J

Anonym sa...

Bry dig inte om vad personen skriver! Utifrån hennes kommentarer verkar hon ju både efterbliven och obildad..Kan ju inte ens stava, skriver att hon har det GÅTT ställt istället gör GOTT ställt haha.. Tycker att det säger ganska mycket om personen..

Anonym sa...

Petra

Vi saknar dig!

Bettan

Anonym sa...

Kärlek, massor av kärlek, värme, kramar & fina tankar till dig Petra!

KRAM <3
Tess

Eva-Lena sa...

Är man vuxen så förstår man väl att det finns vardag, ledsamheter å andra negativa saker i allas liv men varför skriva av sig sådant i sin blogg? Det har man Dagboken med hänglås till;) Nej fortsätt inspirera du! Trevligt med lite Glamour i vardagen tycker jag! Tack för en snygg å trevlig blogg! Är man en av Sveriges största bloggerskor så är man jätteduktig å bra såklart! ...Det är väl det som blir för mycket för vissa konkurrenter.../ Eva-Lena

Anonym sa...

Herregud, kan inte annat än instämma med alla andra. Jag älskar att titta in på House of Philia ibland för att den får mig att må bra, fina bilder, intressanta texter och magiskt att få "åka" med på roliga resor och få bra tips! Är det mot förmodan någonting som inte känns intressant för mig just då så klickar jag mig vidare.

Jag kan inte förstå att det finns människor som bär på sådan missunnsamhet gentemot andra?!


Livet är för kort för att inte ta tillvara på bästa sätt, jag vet! 32 år gammal drabbades jag av aggressiv bröstcancer och vår dotter var 2år - jag visste inte om jag skulle få se henne växa upp! Då lär man sig vad som är viktigt och inte viktig i livet om man inte visste det innan. (Nu har det snart gått 5 år och jag mår bra och är FRISK!) Man vet inte vad som händer i livet så njut! Var glad och snäll och gör det bästa du kan för man vet ALDRIG ALDRIG vad som händer.

Tusen tack för en fin blogg, vackra bilder på dig och din fina familj, all eloge för att du bjuder på dig själv!

Kram Johanna

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

I all verden , er det virkelig mulig at mennesker kan være så stygge og slemme !! Det er misunnelse det bunner i . Du som har så fin blogg ! Stor klem til deg, hilsen Sidsel

Anonym sa...

Sweetie! Stå på, drit i sjalue kjerringer som ikke kan ha det sånn som deg:)

Hilsen bloggleser fra Norge:)
-else-

Helen sa...

Brukar inte läsa din blogg utan hittade detta inlägg via Hildes blogg.
Jag tror att folk ger sig på den som triggar igång något som de inte gillar hos sig själva alt något de skulle vilja ha.
Som du skriver kan man inte skydda sig och det är frustrerande.
Jag har själv varit utsatt för en regelrätt stalker och blev tvungen att stänga ner ett tag.
Visste också vem det var och trots 8 polisanmälningar, DNA och fingeravtryck hände det ingenting.

Man kan bara försöka bemöta hat med vänlighet.

Anonym sa...

Veldig trist med voksne mennesker som mobber. Jeg er sjokkert! Jeg lurer virkelig på hva slags mennesker som skriver slike hatfulle innlegg. Om de har barn lurer jeg på om de lærer barna sine å ha respekt for andre mennesker eller om de syns mobbing generelt er ok? Om man bare har vondt å si kan man holde kjeft!

Stå på Petra!

Annika sa...

Sjukt och fruktansvärt elakt.
Jag förstår att du blir ledsen. DEt skulle jag också bli. Men kom ihåg att det inte säger ett dugg om dig. Bara om den som skriver det. Och det förstår alla som läser det också. Om man har behov att skriva sådana saker till någon mår man dåligt. Ingen som mår bra och tycker om sig själv gör så här. Det har INGET med dig att göra. Folk som är sunda skriver och säger inga elakheter oavsett vad de tycker på insidan. Gillar man inte bloggen så slutar man läsa, utan att kommentera det alls. Så gör man om man är frisk och mår bra. Och vem bryr sig om kommentarer som inte kommer från ett friskt huvud. Egentligen.
Men ledsen blir man ju förstås ändå eftersom det är svårt att alltid vara stark och att veta vem man är i sådana här lägen. Så all värme..både till dig Petra men också till alla näthatare. Hoppas att de mår bättre snart och att de får uppleva så mycket kärlek att de inte ska behöva göra så här mera för att må bra.

purple area sa...

Fy vad tråkigt, det finns bara en sak att göra - radera, radera, radera!!!

/Susann

Anonym sa...

Men herregud, människan kan ju inte ens stava, skriva rent och särskriver. Bara det. Förstår att det känns, men det går inte att ta på allvar när man skriver sådär.
Och hon är bloggare? Ett skämt isåfall.
Nä, fortsätt du på samma sätt. Det är ett vinnande koncept (och uppenbarligen framkallande av den svenska avundsjukan, som du nog tyvärr får står ut med..)
Jag fortsätter alla fall följa dig och vad du gör.
/Kicki

Anonym sa...

Anonym: Någon "häxjakt" tycker jag inte det är tal om... däremot kan jag tänka mig att bloggerskan som spridit all skit om HOP börjar oroa sig för att bli "avslöjad", men vaddå, hon står ju för vad hon tycker, säger hon(...eller?)så då är det väl ingen fara om någon skulle få reda på hennes "rätta jag". Eller har hon målat upp en bild av att vara en betydligt mer trevlig och vidsynt person än hon egentligen är? Klart man inte vill bli "avslöjad" då ;-)
Ingela

Anonym sa...

Haha! Sjukt kul att den person som anser sig ha rätten att trycka ner dig inte ens kan skriva! Det måste ju vara sm i särskrivning på den kommentaren ;-) Försök att låta elaka kommentarer rinna av - de bottnar sig ändå i avundsjuka! Älskar din blogg och tycker att du ska fortsätta vara dig själv! Dem de inte passar behöver ju inte gå in och läsa!

andi sa...

Är det nåt fel på sossar? ;)
Nä skoja lite ;) Supertråkigt när det blir sådär, det är väl någon som känt sig försummad kanske i uppmärksamhet menar jag?
Hoppas att det inte tagit lusten ifrån bloggandet.
Kram Kram

Maria at inredningsvis sa...

Hitta detta nyss....ALL framgång har ett pris och priset är avundsjukan som visar sitt fula face. Jag råkade nyss ut för liknande då jag blev utvald till bästa inredningsblogg av en annan blogg. Då började en liten hobbybloggare kasta skit på mig skrev långt brev och anklaga mig för små bagateller som inte länka pics osv. Helt sjukt att man kan visa så ÖPPET att man ogillar en annan tjej för hon är större.

Jag blev först förbannad men nu tycker jag bara det är en komplimang eftersom något måste man ju gjort bra för att få reaktioner:) tror dock inte man ska tala till dessa psykopatbloggare då jag märkt de blir värre då. Ett tips är acceptera och ignorera hur svårt den än är. Då syns de ännu mindre och får ingen uppmärksamhet.

Tack för mig och du har iaf en kanonblogg, stå på dig och skit i nättrollen:)

kom gärna hälsa på min nån gång

LOVE Maria från inredningsvis.se

«Äldst ‹Äldre   201 – 354 av 354   Nyare› Senaste»