onsdag 9 januari 2013

TILL ALLA UNDERBARA

.
.


.


Ett liiitet hjärta till mammas fina läsare:)







Tjingeling alla fina vackra människor!






Alltså, jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att visa hur mycket jag tycker om er! Jag har suttit med tårar i ögonen och verkligen tagit in alla era goa sköna snälla hälsningar till mig i förra inlägget. Lämnat till mig bara för att jag ska känna att ni finns där och värma lite och det gör det. Ni, mina bästa bästa läsare, tusen tack från hela mitt hjärta. Tack till alla bloggerskor och tack till mina ständiga vapendragare (Anna-Panna & Co, ni vet vilka ni är:) Tack till anonyma och till kända (och tack till Sara från Kumla! Hur länge sen var det inte!:) och tack för alla mail och sms och facebookhälsningar. 


Det kan tyckas kanske att det där var väl ändå inte så farligt? Men ni raringar ser ju inte allt och alla kommentarer och ibland blir det nog bara helt enkelt lite för mycket (och det var jobbigt, riiiktigt jobbigt detta. Jag fick ju mail också, mycket konstiga märkliga sådana) Och det är inte allt lätt att veta hur man ska göra med alla känslor som ibland kommer med sånt här. Många vill att jag ska visa mer av det som är mindre roligt och inte bara visa feelgood och glädje ( men är ju faktiskt nästan alltid glad och positiv:) Och när jag verkligen gör det så blir en hel del irriterande för att det absolut inte är feelgood. Jag vill ju så klart känna att jag har erat stöd också, det betyder såå mycket! Det handlar inte om att "stryka mig medhårs" utom att vara snäll och schysst mot någon som oprovocerat blir påhoppad och just snäll är något jag personligen tycker att man verkligen ska försöka vara, alltid. Fast det är klart att jag också kan såra ibland, men aldrig med vilja (nog mer med tider och klantighet och absolut virrighet! Jag kan vara såå slarvig och ibland mycket dålig på att höra av mig till mina vänner. Men det vet de ju om och brukar förlåta mig) Ingen är perfekt men försök tjejer att inte vara direkt dumma mot varandra och skriv inte till någon bloggare att den är ful eller har fult hemma eller har dålig smak eller är dålig mamma osv osv. Aldrig. Någonsin. Ingen bloggar för att höra sådant, ingen bloggerska vill någonsin läsa sådana saker och det vill ju ingen annan heller (för sådant vill ni väl inte heller höra av totala främlingar? Nej, jag trodde väl det:) 









Både Beas och min absoluta favvoglass! Har ni inte testat denna så gör det:)




Mmmmm:)




Min lilla tjej med sina flätor (älskar att fläta hennes hår, det är så mysigt! Beas kofta Missoni Lindex och klänning HTKAF)




Mys (skatten är hemma med mig idag:)





Jag är ju den som driver Hop och jag gör det med glädje och även med stolthet! Jag har skapat denna sajt helt själv, ingen har hjälpt mig, och den är nu en av Sveriges största (och typ den största "icke-kändis-sajten" som inte riktar sig till ungdommar:) Det är inget som jag bara "har fått" utan något jag gjort och jag vill fortsätta göra detta, men på mitt vis. Ytligt och roligt och positivt och inspirerande. Det finns såå många viljor, lika många som läsare, och det går helt enkelt inte att göra Hop så att den passar alla. Men jag lyssnar så klart på era tips och råd och jag har fått så enormt mycket bra feedback sen jag började. Tack alla för det!





Ha nu en riktigt riktigt fin fortsättning på onsdagen så ses vi snart igen vänner!





STOR KRAM








111 kommentarer:

Lifestyle By Lena sa...

En favoritglass hos oss också.
Fortsätt fina du precis som du gör.
Kram

Anonym sa...

Yes!! :-)

Dr Molly sa...

Kramar på det!!

Och den glassen är galet god. Tyvärr gillar inte maken den och vägrar bli omvänd. Men det betyder i och för sig att man får ha den för sig själv(-; Kramar

Att vara någons fru sa...

Hjärta dig.

Bromma-Anna sa...

You Go Girl!

Brunkullan sa...

Å så härligt att du är tillbaka:)
Nu måste vi mota grinollarna i grind och börjar älska varandra i bloggvärlden igen!

Och ja!
Det är godaste glassen ever:)

Kraaaaaaam
Susanne

Anonym sa...

Jag säger bara fortsätt med det du gör, du får mig att må bra och jag samlar så mkt kraft och inspiation i din blogg, Älskar den...

Kramar
Anna.P

Anonym sa...

Jippi, äntligen är du tillbaka, har saknat dig!

Kram
Anna från Skåne

Anonym sa...

Äntligen tillbaka! :D :D Jag har väntat hela dagen på dig, jag med flera! Kram och fortsätt som du gjort... Din blogg är BÄST!

Kramelikram Mallanbrallan!

Jessica sa...

Åh så söt hon är lilla Bea!! Många kramar till er båda:)

Anonym sa...

Blev så glad att du hade gjort ett inlägg. Och du EVA för det är väl det namn du skriver under. Låt Petra vara och bry dig inte att gå in på hennes blogg om du mår så dåligt. Vi är så många fler som mår bra av att läsa den. Tack från Västkusten

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka igen:-) Du ger mig massor med härlig inspiration både inrednings och klädmässigt! Heja dig! Kram// Anna

ecarlssons sa...

Det är en fantastisk blogg du har och jag blir alltid lika glad när jag (dagligen) går in och läser den. Du är grym som har kommit så långt i ditt bloggande och det ska du ha all cred för.. det är riktigt kul att se andra tjejer lyckas tycker jag.

Tusen tack för alltid trevlig läsning och fina bilder, ett fab hem helt klart. grymt snyggt.

Ha det gott

/ ecarlssons

Mikaela sa...

Äntligen ett inlägg igen. Nu glömmer vi allt detta trissta och fokuserar på något roligare. Som VÅREN och inspiration. Jag känner mig helt borta i trender 2013. Finns där ens några? KRAMAR

Strikkedoktor'n sa...

Du fortjener alle gode ord... :-)

Anonym sa...

Jag älskar din blogg och alla dina feelgood inlägg och all inspiration man får i både kläder och inredning!! Kör på!!

Kram Christel

Unknown sa...

Klart att vi finns här! Du tillför så otroligt mycket genom att skriva och vara precis som du är :)

Kram/T

Natta sa...

Jaaaa! Välkommen tillbaka! =D
Den glassen är väldigt goood!

Fortsätt inspirera oss, vi är många som följer Din blogg!

Bamsekramar

Sivs hus sa...

Hei Petra:-) Du har en super blogg og gir super energi:-) vakre bilder og livsglede:-) som gjør meg glad:-) stor klem Siv i Norge:-)

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Det är det som är så skojigt med en blogg. Man blir drottning i sitt eget lilla rike där man själv bestämmer vad som skall skrivas om. Heja oss bloggare!

Anonym sa...

Kram till dig!
Tycker iaf att du ska börja blocka de IP nummer som beter sig såhär samt markera alla mail från dem med "mark as spam". Då slipper du se skiten och de hamnar direkt i papperskorgen där de förtjänar.
Skulle tro att det bara rör sig om en handfull personer så blockar du varje gång lär nog kommentarerna och mailen sluta snart. Var så säker:-)

Anonym sa...

Välkommen tillbaka!
Och hjärta dig från mig oxå :-).
C

Anonym sa...

Hej P
Det är väl sybervärlden i ett nötskal, att vi är olika och..ska så vara i våra LIV ingår ris/ros tycke smak, om du väljer att forsätta med att, yta får ta mest plats, så ja, det bestämmer du P,
Jag vet att en del slutat läsa dig och det är väl väntat eftersom många inte längre känner igen samma bloggtjej som började med Mollysar m.m och lite mindre lagom flärd där många kunde fortfarande identifera sig med , inte så orealistiska mål , som skönhetsoperationer m.m det tror jag blir för mycket. Ett tips vore att hemlighålla en del saker om man nu måste utsätta sin kropp för dylikt.
Varma vämenta ord från sybervärlden ha det tjejen....Anna

Concept_By_Sarah sa...

Gillar din blogg precis som den är och fortsätt i den andan! Kram Sarah

Anonym sa...

It is great to have you back Petra!
Greetings from Singapore,
Ilse

Anonym sa...

Underbara människa!! Du ger mig så mycket inspiration och feel good. Tack för att du delar med dig av ditt liv.
Kram Heidi

Johanna sa...

Hittade din blogg för någon månad sedan och jag tittar in varje dag sen dess :)
Va den du är. KRAM

Anonym sa...

Jag kanske är gammaldags, men jag har aldrig förstått vitsen med att skriva elakheter i kommentarerna. Gillar man inte bloggen, sluta läs då! Vem mår bättre av att skriva hemska saker om någon?! Om man är avundsjuk på att någon har det bättre får man det ju inte bättre själv för att man skriver något elakt. Eller?!? Det står ju Inredning Småbarnsliv Feelgood ...
Jag blir glad av din blogg, och skulle jag inte hålla med om något du skriver eller tycker att något är ointressant (har inte hänt) så håller jag det för mig själv.
Massa kramar

HOUSE of ADELA sa...

Bra! ♥

Kram
Adela

Anonym sa...

Du är duktig o jag gillar både din blogg o din inredningsstil osv - fortsätt som förut o strunta i alla idioter (som inte ens kan skriva läsbar svenska!)!
Snart är våren här!

Mvh läsare från Finland

Anonym sa...

Ooooohhhhhh, så glad jag blir när jag jag får läsa ett nytt inlägg på din blogg! Om du anar vad du inspirerar!!

nydahl inredning sa...

Toppen!!!
Skaka det av dig,vet att det är svårt men känns säkert bättre nu & som sagt säger ju mer om den som skriver så till dig än om dig!!!!
Må så gott!!!
Lise-otte

Anonym sa...

Ja, jag kan hålla med "Anna" om att vi som följt dig sedan länge har sett stora förändringar i ditt bloggande, mycket mer ytligt nu men du väljer ju själv! I början var det mycket mer inredning, mer "normalt" som många kände igen sig i, nu mycket mer yta och "vill vara kändis-liv". Inget ont i om du vill göra om din blogg såpass mycket men saknar det som var tidigare! Ulrika

Anonym sa...

Gud vad skönt att du är tillbaka. Styrkekram till dig.Älskar din blogg.Kram. Niccan,

Jess sa...

Jag hoppas verkligen du slipper fler elaka kommentarer, det finns ju absolut ingen mening med dom. Kör hårt! Kram

Anonym sa...

Men jösses, människan är galen! Nu kallar hon sig Anna ( i inlägget kl 15:21) men språket är detsamma, uruselt och skrattretande.

Hahaha "sybervärlden". Förutom det tragiska i att hon verkar besatt av dig och din blogg och levererar elakheter på det mest fåniga sätt, så skriver hon ju makalöst komiskt. Är det ett barn? En konstig Google-översättning? Det verkar inte vara alla hästar inne där hursomhelst.

Kör på med din blogg precis som DU vill, det är då den blir bäst. Kram!

Ann

Anonym sa...

HejPetra!

Vad skoj att du skriver igen. JAG blir glad.

Ha en fortsatt fin tid. Mys med familjen och ät glass i stora lass. Det blir alla glada av.

Varm hälsning
Yvonne

Anonym sa...

Du Fina med sin söta Bea:) Vilken otroligt fin samling av underbara människor du har bakom dig som tänker på dig, både här på bloggen och i det privata:) Borsta nu av dig det här likt sanden man får på fötterna en vacker sommardag på stranden;) hihi, där var jag nog allt lite feelgood:) Ha det så bra! Kram Sophia

Anonym sa...

Äntligen ett livstecken! Och ett härligt sådant. Tack för att du fortsätter!/ Lotta från Sundsvall

Anonym sa...

løøøøøv........ Klem Siv

Beautifulosophy sa...

Familj och comfort food funkar alltid! Förstår verkligen att du inte kan skriva HoP för alla, det är ju som med vilken business som helst, kan inte passa alla. Gör din grej. "When you are authentic - there's no competition".
Caroline

Annas röda stol sa...

Kul att du är tillbaka, go glass och söt liten tjej. Ha en härlig kväll. Kram Anna

En blandad kompott sa...

Bra!
Fortsätt som du alltid gör,för det blir alltid såå toppen!
<3
Ha en bra kväll...
Kramar

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka!!!!!!!!!!
Kram. Marie/Storvreta

Marika sa...

Härligt att du är tillbaka. Världens sötaste Bea och den glassen är verkligen super god:-)
Kram



Giesela sa...

Perfekt skrivet av dig ! Du är bäst fina Petra !!! Fortsätt med att vara precis som du är ===> Härlig,fyndig,kärleksfull och givmild <3 Kramen Damen ;)

Anonym sa...

Heja
Där bäst !

Anonym sa...

Så flott at du står sterkt i den du er, det er nok nettopp derfor de fleste av oss elsker å lese bloggen din :)
Og når det gjelder negativ feedback - synes jeg det er fint at du legger det ut her innimellom. Det gir oss som leser en anledning til å vise vår støtte og gi deg noe tilbake. Dessuten synes jeg det er bra at sånt som dette kommer fram i lyset istedet for at det ties ihjel. Bedre da å snakke det ihjel og klart markere at man har null aksept for den type oppførsel :)
Ha en aldeles fantastisk uke!
Klem, Lise

Lena sa...

Roligt Petra att du känner dig piggare idag......visst kan man säga skit i alla dumma inlägg men lättare sagt än gjort.

Man blir också glad att se din söta lilla Bea med sitt lilla hjärta.

Kram till dig....
Lena

Anonym sa...

Skulle det hjälpa att låta dessa vidriga kommentarer stå kvar?? Tänker att om de blir synliga för alla kanske de minskar eller försvinner.
Hälsar Lena Idbrant

LifeSoulYoga sa...

Strunta i hva de sier som er negative og gjør som du selv vil, er jo derfor bloggen blitt så poppis. :) vil du ha mer om mote så gjør du det. Jeg synes det er bra uansett!! Stå på!

Klem

OddStyle.dk sa...

Ben og Jerry MUMS den bedste is der findes :-))
Tak for det fine hjerte, sød prinsesse... :-)
Kram Tina/OddStyle

Anonym sa...

Ja hon den där knäppisen har skrivit MÅNGA kommentarer märker man..
Jag tycker att du borde ha ngn utomstående som går igenom dina kommentarer. Finns det någon sådan service månne?

Anonym sa...

Tänk att vissa inte kan glädjas åt andras framgång. Du är helt fantastisk på det du gör :) /Linda W

Anonym sa...

Tack för att du är tillbaka! Fortsätt vara dig själv det är inte så konstigt att du har så många besökare. Vi gillar dig! M

Lena - gott för själen sa...

<3

Den där glassen är livsfarligt god!

Kram Lena

Septemberflikka sa...

Jag har noterat kommentarerna från bloggerskan tidigare och undrat hur det står till. Lite fanatiskt nästan. Nåja, bra om du lyckas skaka av dig detta nu för jag fortsätter gärna att inspireras av din inredningsstil.

Cookie dough är enligt mig BJ's absolut bästa glass!

Kram från ett soligt Mexico

Maria sa...

Roligt att ha dig tillbaka! Tycker du verkar vara en mysig tjej och har en harmonisk blogg som är trevlig att kika in i och bli inspirerad utav.
Låt inte sådant trams förstöra och spara allt sådant som skrivs till dig, för att polisanmäla den dagen du får nog eller det blir värre.
Stor varm kram, Maria.

Anonym sa...

Hej,
Tack för en jättefin blogg.
Jag vill bara påminna alla som skriver negativt och förolämpar med förklaringen "jag skriver bara vad jag tycker" att själva tyckandet inte är problemet!
Det är när ni väljer att dela med er av ert tyckande till människor som inte har bett om det som problemet uppstår.
Alltså: Bara för att man tycker något ger det ingen automatisk immunitet mot normalt hyfs.
Allt gott/Matia Sjöberg

Krannina sa...

Heja dig!!!! Din blogg o du bestämmer ju faktiskt över den. Gillar man den inte så behöver man inte läsa! Hur svårt kan det vara? ;-)

Fortsätt precis som du gör!
Kramar

Anonym sa...

Har precis läst ditt förra inlägg, fy sjutton vilken elak människa!!!
Som skolfröken skulle jag kunna ha en kurs med henne om särskrivning, vilket hon inte behärkar.
Stå på dig!

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka! Fortsätt med det du gör, du inspirerar:-)

Kram Jessica

Anonym sa...

Att skriva elakheter i en blogg är en typ av mobbning! I andra fall kallas det trakasserier..

Tycker också som andra glada själar att du skriver en rolig och härlig blogg!

Min morfar sa alltid när han levde
"Du blir nedtryck när du tillåter det, du vet att du är bra, ge aldrig upp och den som försöker trycka ned dig kommer förlora i slutändan, den får ingen ved till brasan"

Vet att det är lättare sagt än gjort men försök strunta i elakheter! <3

Anna sa...

Du har så fin blogg!
Tråkigt med elaka kommentarer, så onödigt!

Men det finns dumma människor överallt och de har datorer de med.

Vi andra gillar din blogg!

Ha en skön kväll.
Kram Anna - Mitt hus på landet

Anonym sa...

Hej
Tänkte bara säga att din blogg är min absoluta favorit av alla jag har läst (och jag har läst många).
Kram N

Sofia sa...

Hej Petra,
Jag har följt din blogg under en lång tid, detta är dock första gången jag kommenterar något. Detta är DIN blogg, du väljer vad du vill dela med dig av ur ditt liv. Självklart måste "folk" ha möjligheten att kommentera vad dom gillar och inte gillar ( en blogg utan kommentarsfält är väl ingen blogg?), men det är du som har sista ordet i vad som skrivs/läggs upp. Dessvärre finns det människor som inte har några spärrar gällande hur elak man får vara. Dessa människor tycker jag synd om, att man inte har något bättre för sig är sorgligt och gör dom faktiskt mer eller mindre patetiska. Till dessa vill jag bara säga : SLUTA LÄS BLOGGEN DÅ BITTRA MÄNNISKOR!

Petra du har en underbar blogg som skänker glädje till många fortsätt med det du gör (om det är vad vill).

Kram

Anonym sa...

Har läst bloggar och ser samma typ av elaka kommentarer på deras bloggar och det måste bara vara samma EVA som skriver både anonymt och under annat namn.. sååå lågt att hålla på så men är man hemma och mår dåligt så måste man väl tracka ner på andra som har det mycket bättre! Skämmes tome f*n!!! Sen låtsas att det är hon som blivit utsatt av elaka påhopp dessutom!!

Försökt hålla mig från att lägga mig i detta men näe, men nätmobbing är inte okej!!!

Hejja Petra å fortsätt med din fina blogg!

Kram Nina i Norr

Pernilla sa...

Hej Petra, jag minns inte riktigt exakt hur länge jag har följt dig... men jag har följt ett fåtal bloggar i ca 1 1/2 år. Innan var jag väldigt anti.. "det var inte min grej" hittade Malenami först.. å jag blev helt hooked.. hade sökt på nätet inom vissa områden och hamnade ofta hos dig.. å där och då.. fann jag dig!;) Jag kan bara tala för mig själv men vet Du.... när jag läser din blogg å mina andra favvisar jag följer.. känner jag en sån gläjde, inspiration.. ett litet uns av svartsjuka... eftersom jag blir avis.. men avis och sotis på ett bra sätt! Varför gör inte jag allt det där.. å då menar jag inte att det måste handla om pengar till att unna sig saker, utan att man hittar på saker med sina nära och kära! Du ger så mycket glädje och jag är så glad att såna som du faktiskt finns Petra, ge inte upp utan förstå att det bara handlar om avundsjuka människor... som måste hävda sig.... genom att klanka ner. Skit i dem, försök att se det så här.. fan vad vass jag är, hon/han retar sig på mig för att jag är så jäkla grym och hon/han inte har det jag har.. Puss, du är grym!

Anonym sa...

Men Jeeesus Eva är ju bland dessa kommentarer också! Först kallar hon sig för Anna och sedan för Ulrika. Skriftspråket tar man liksom inte miste på om man har någon som helst känsla för det skrivna ordet. Jag tycker faktiskt att du gott o väl iaf kan kolla upp om ip adressena är desamma. Kul att du är tillbaka Btw!/ maria

Lotta sa...

Vår Favvo är half baked , mmmm gott. Ha en fin kväll.

vita hjärtan på tråd sa...

Som sagt U MAKE MY DAY!;)

Väldigt fint inlägg av dig idag!

Det är din och bara DIN blogg - varför ska vi läsare bestämma hur vi vill att du ska göra och inte göra?? Då vore det ju inte din blogg längre...

Du sprider en massa feelgood och tänk så långt du har kommit med din blogg!! Det är ju helt fantastisk!!! Är så glad för din skull!:)

Varför ska det vara så svårt att vara snäll mot varandra....??

Kram Linda

Anonym sa...

Hej Petra!

Under dessa dagar som jag har varit krasslig här hemma har jag hunnit läsa mera bakåt i din blogg. Och jag vill bara säga:Du är en klippa, en stor inspirationskälla och jag diggar dig totalt. Älskar att läsa positiva feelgood bloggar som din :)Så klart att du blir ledsen när någon är elak mot dig. Ren och skär mobbning!

"Nina i norr" märkte samma sak som du. En och samma person som trakasserar kända och framgångsrika bloggar. Hoppas hon blir anmäld!!

Många kramar från Cecilia

Paula sa...

Hej Petra,

En tanke som slog mig när jag ser att denna person verkar ha skrivit flera kommentarer bara till ditt senaste inlägg; skulle kunna vara en stalker.....



Hälsningar
Paula


Anonym sa...

Wop wop. Kul att du är igång igen. Jag tror jag har blivit beroende av dina inlägg...
Kramar Elin

Maria sa...

Ja, ibland undrar man, är det här kvinnans sätt att hantera konflikter? Först mängder med åsikter/påhopp om dig som person/bloggerska och dessa delar du (självklart) med dig av till oss läsare av säkert en rad anledningar men främst för att du fått nog och vill sätta ner foten. Det är bra, man skall inte ta vilken skit som helst. När du publicerat den "värsta skiten" öser människor feedback över dig, de allra flesta till din fördel bara positiv sådan men en del är mer avvaktande i sitt sätt att uttrycka sig. Såhär efteråt undrar man då, kom vi någon vart med detta? Mår vi bättre? Mår den/de ÄNNU BÄTTRE som skrev skiten? Kommer det hända igen eller kommer världen vara lite bättre efter detta? Det känns som att oavsett vad jag skriver nu eller hur jag än uttrycker mig så kommer långt ifrån alla att dela min åsikt men det må vara hänt.

Jag säger inte att det som skrevs/sades var bra, absolut inte. Personliga påhopp är inte okej, inte ens i den relativt "anonyma" bloggvärlden. Men folk har åsikter och det om precis ALLT. Du bloggar ofta med en slags konversation-ton, med frågor och dylikt till dina läsare, typ "hur är det med er idag" och "vad tycker ni" och så vidare. Alla kan inte gilla allt, man kan inte alltid få 100 % positiv feedback tillbaka. Även om DU tycker att ditt hem skall vara "krispigt" och ditt hår skall vara i en viss brun nyans eller vad det nu är så tycker inte alla det och eftersom du ofta frågar dina läsare om det ena eller det andra så tar somliga sig "friheten" att då ha åsikter om ALLT, allra helst då du inte har bett om dem.

Du lever ett bra liv med en bra man, fina ungar, ett snyggt hem och allt det där, i jante-Sverige 2012 fungerar inte det, åtminstone inte smärtfritt och utan påhopp. Alla som inte är som alla andra får alltid höra det, speciellt de som har det lite bättre än folk i allmänhet. Hade du drivit en medelsvensson-blogg hade du inte fått i närheten så mycket uppmärksamhet som du får, det är för att du tar för dig, är framgångsrik och har det bra som folk avundas dig. Jag menar nu inte att det är "synd" om alla andra eller att du är bättre än alla andra men du driver en hyfsat offentlig blogg där du delar med dig av ditt liv och eftersom du aldrig visar upp ett ostädat badrum, ungar i trasiga kläder eller någon annan typ av "misär" så finns det människor som bara måste kasta skit på dig. Jag förstår å andra sidan varför du alltid bloggar på det sättet du gör, vem vill visa upp ett ostädat badrum som inte renoverats på 30 år, det är ju ingen inspiration, och så vidare. Det är precis som du själv beskriver det, din blogg är/skall vara som ett glossigt magasin och i ett magasin finns det aldrig några dåliga stunder, där är det "ytligt" och allt är jämt på topp……….

Anonym sa...

Hej Ann
Hoppas du mår bra av att Du tror du vet vem jag är.
Du tycker att jag skriver elaka kommentarer, då får jag väl tacka dig för det du skrev om mig, det var väldigt snällt.
Du borde dra något gammalt över dig och skämmas om du nu har vett till det. Jag tror det är du som är den riktiga elakingen i Petras blogg . Mvh Anna

Anna Margareta sa...

Heja dig för att du är så bra. Kram!!!

Lotta sa...

Härliga söta du!! Du inspirerar mig jättemycket och jag tycker din blogg är bäst på alla sätt!! Såg att även Pernilla Wahlgren haft/har problem med samma person som du. Ge inte upp - Du äger;-) Kram Lotta

sofia PR sa...

Härligt att du är okej! Jag vet inte hur jag skulle reagera om jag blev utsatt för det som du blev... Själv kan jag få för mig att lägga ner allt jag håller på med utan hemska kommentarer och mail, så jag kan inte ens föreställa mig hur det måste ha varit för dig..

Sköt om dig bästa och en stor kram!!

Sofia

Anonym sa...

Du som skrev inlägget kl 19.39 måste förstå att det är tydligt att du är, åtminstone en av dem, som faktiskt terroriserar eller stalkar Petra och andra som lägger in kommentarer. Språket är inte trevligt och skapar mycket dålig energi här. Om du inte släpper detta kommer en polisanmälan slutligen att behöva utfärdas. Brottet rubriceras minst som "ofredande"...och kan vara straffbart. Tänk på det! Sök hjälp för ditt dåliga mående, för din avundsjuka och bitterhet har tagit över ditt liv och leder bara till fördärv för dig själv i slutändan...Petra och alla andra överlever och går vidare trots allt, och du själv mår allt sämre och sämre och sämre.......

Anonym sa...

Gott, welcome back! Var rädd att du skulle sluta blogga!

Anonym sa...

<3
Mia fr Skåneland

Anonym sa...

Men nu får det vara nog, jag heter Anna och tycker att Petras blogg blivit Ytlig, men! jag har aldrig skrivit att Petra är ful eller hennes barn. Inte något i närheten av personliga påhopp.
Däremot har jag åsikter om skönhetsoperationer och om jag upplever bloggen andas mer yta nuförtiden , att jag tyckte bloggen var bättre förr. Hur kriminellt är det? Och jag skriver med mitt namn, jag står för det jag skriver punkt slut Mvh Anna

Anonym sa...

Hei P:-)

Så fint at du er tilbake igjen!... Jeg har fulgt din blogg i flere år. Har den forandret seg?... Det er mulig det?... Er vi ikke alle i stadig forandring da?... Du leverer fortsatt "god vare" om man kan si det slik ;-)
Setter umåtelig pris på deg og din blogg! Den gir meg faktisk et deilig lite pust i hverdagen!

Varme klemmer fra Norge/Jane

Anonym sa...

Thank you for going on with your blog!
And hopefully this special person will keep away with her awful comments.
As so many others I think, that you have such a wonderful style and you are so talented for taking fotos. I could imagine, even if you would live in a very small flat, it all would look so beautiful on your blog that people would love it.
Perhaps you should make some kind of profession of it...?
Greetings Greta

Livet på Storgatan sa...

Om det fanns en gilla knapp på bloggen skulle jag trycka på den nu!
Ha det fint! mvh Jill

Anonym sa...

Hej Petra!! Ville såklart skriva till dig igår, men fann helt enkelt inga ord! Jag läser din (och Emmas) blogg varje dag och tycker att den är underbar!! Däremot skriver jag typ aldrig ngn kommentar, vet inte varför det har bara inte behövts!! Säger dock detta igen: du verkar vara en super snäll tjej!!! Varför varför finns det sådana människor?! Det ironiska är ju egentligen att det (nästan!!!) är dem det är synd om!! Stackare att välja bitterhet och avundsjuka framför glädje o kärlek!!! Det finns alldeles för mkt "me, myself and I" här i världen, el åtminstone i Sverige!! Stor kram o fortsätt ditt fantastiska jobb!!! Lisa S i H-viken

Anonym sa...

Skönt att du är tillbaka! Förstår att du blev ledsen över de elaka kommentarerna, du ska inte behöva ta skit om ditt utseende (för övrigt är du jättesöt) mm bara för att du har en blogg. Pinsamt att personen i fråga ursäktar det hela med att "jag får väl tycka vad jag vill". Fortsätt du som du gör, det är DIN blogg och DU bestämmer vad den ska handla om. Sen kan de som tycker om den läsa, de andra kan snällt låta bli. Håller med dig, tycker också att man ska vara snäll-alltid!! Kram Caroline W

Två Trappor sa...

Vill även jag visa dig mitt fulla stöd och skicka varma kramar. Man får tycka vad man vill men man får inte kränka, mobba och vara elak mot sina medmänniskor. Då har man personliga problem som man borde ta itu med istället. Heja dig, heja alla duktiga inspirerande bloggare och heja snällheten!

Kramar Madeleine

Anonym sa...

Nämen usch nu börjar det bli riktigt obehagligt. Det är väldigt tydligt att "Anna" och "Erika" i själva verket är Eva. Snälla söta Petra, kan du inte spärra hennes ip-adress. Hon verkar en alldeles förvirrad sjuk människa.

Maria sa...

Synd att du inte publicerar den andra delen av min kommentar..?!

Forts..

Jag lämnade aldrig någon kommentar gällande förra inlägget, jag tycker inte att det förtjänar den typen av uppmärksamhet. Femtielva uppiggande kommentarer till dig triggar bara igång skitkastarna ännu mer, det är just den uppmärksamheten de vill ha. Hur tror du Katrin Z:s blogg skulle se ut om bemötte all skit hon får..?! Du skulle lagt ut ett kortfattat och enkelt inlägg utan möjlighet till att lämna kommentar där du utan att hänvisa till någon speciell talat om att det är inte okej, nu räcker det. Häxjakt är inte okej det heller men det är precis vad det blev, bloggaren namngavs och alla ville veta vem hon är, var hon finns och sedan var det igång, alla diskuterade fram och tillbaka och med varandra om denna människa. För om vi alla skall vara ärliga, även om vederbörande kanske hade uttryckt sig olämpligt så hade väl ingen av oss velat vara i hennes situation? Verbala påhopp ger inte ens de rätten att kasta skit, det är här man skall visa att man vet bättre än så, genom att hålla huvudet kallt och framför allt hålla tyst, åtminstone de som inte är drabbade.

Keep up the good work och kör på som du gör, det tycker de allra flesta. För att visa upp ännu mer av din redan enormt ödmjuka sida så skriv en rad eller två någon gång ibland om att du även tänker på de som inte har det lika bra som du, att du skänkte en julklapp till ett barn som kanske inte skulle få några annars eller att du gav en hundring till tidningsförsäljaren utanför affären som försökte få ihop till mat för dagen, det skulle stärka dig ännu mer. Och säkert sticka i ögonen på dem som föraktar dig.

Kram på dig och tusen tack för en trevlig blogg som jag följer dagligen!

Hälsningar,
Maria

Anna-Panna sa...

Åh. Åhhhhh! Nu gjorde du lite min dag genom att nämna mig. Just mig! Lilla jag :)

Stor kram o allt stöd du kan få via cyberspace kommer HÄR!

Pöss!

Sara sa...

Man tackar för att man blev omnämnd i dagens inlägg :-)
Jag måste bara säga P att du gjorde det här snyggt. Du sa ifrån, visade dig sårbar och mänsklig på ett sätt som fick dina läsare att reagera. Ingen med normalbegåvning tycker att det är okej att uttrycka sig så här som det visade sig att visa personer gör.
Man kan ha åsikter, kritik men då framför man dom på ett normalt sätt, inte så här omdömeslöst.

Jag ska berätta vad min man sa härom kvällen när jag upprört berätta vad som skrivits i bloggen.
- det är bara käringar som håller på med sånt där, Barnsligt, tramsigt och kvinnligt
(sen tog han min iPad , titta runt lite på bloggen. Och sa sen: hon är ju snygg,, man ser att hon har stil och ordning och reda, det finns många fruntimmer som retar sig på sånt!
Och oj vad rätt han har min kloka man.

Härligt Petra att du gör din grej , du gör det SÅ BRA!
Kramar din old friend Sara

Anonym sa...

Bara att konstatera att du fått en stalker på halsen, usch vad obehagligt. Håller med ovanstående, spärra ip-adressen så du slipper virriga kommentarer från Anna/Eva/Ulrika= Eva

Anonym sa...

Bra sagt, stå på dig! Gillar din blogg som den är, fortsätt i samma stil! Tack för att du förgyller min vardag! :) Mvh Tanja

Anonym sa...

HAHAHA ville bara berätta att Eva är så glad att hon har haft 9000 besökare idag I wonder why

E sa...

Hej Petra!

Jag hittade hit för ca 1,5 år sedan. Jag fastnade direkt för din blogg eftersom den är såå inspirerande! Jag bläddrade massor bland dina trädgårdsbilder och er interiör och liksom drömde mig bort till den dagen jag själv har råd och tid till att fixa och dona här hemma. De senaste tre åren har bestått av en massa stress och press. Jag har två små barn och studerar på heltid och jobbar även extra för att få ihop ekonomin. Jag är tröttare än någonsin och ibland när man är inne på din blogg så erkänner jag att jag blir lite arg.. Konstigt och orättvist, jag vet! Jag skäms över de där känslorna. Självklart har du kämpat för det som du har, du har en fin familj och ett underbart hem och det förtjänar du! Man ska vara stolt över det som man åstadkommit! Men jag tror att det ibland kan bli lite provocerande för någon som har det tufft och kämpigt att se någon som verkar glida fram i livet. Jag hoppas att du inte missförstår mig nu. Jag tycker att din blogg är fantastisk, och du ska absolut inte ändra på den alls! Om man på något sätt misstycker till den så är det ju bara att sluta läsa. Men det kanske kan vara en förklaring till den där personens beteende (dock menar jag absolut inte att det är ok att hon är taskig!)

Lilla Majken sa...

Härligt att du är tillbaka!

Kram Therese

Anonym sa...

Ja detta börjar bli riktigt kusligt. Tänk att det finns så många knäppa människor, det är ju bara en blogg inte ett politiskt parti! Tack för inspirerande blogg annars!
Eva :-). Inte den!!

Maria - Wikers Liv sa...

Styrkekramar till dig! Tänkte skriva redan igår, men det blev ju så många kommenatrer, så då hade du väl inte sett den, där på slutet? ;)
Det är ALDRIG ok med mobbing och fula påhopp som du utsätts för, och naturligtvis så måste det väl ligga avundsjuka bakom? Lite komiskt blir det tyvärr, när man läser alla kommentarer, som rena sandlådefejden... Klart vi ska stötta dig, men det blir ju lite av påhopp på varandra här i kommentarsfältet också. Någon hoppar på "Anna" och säger att det är "Eva"... "Ulrika" är också "Eva" osv... Själv har jag ingen aning om vem den elaka människan är, och vet inte om jag vill veta heller...
Stå på dig och blogga som du brukar, det är ju därför vi läser... :)
Kram, kram /Maria

Irre-firre sa...

YES! Du är tillbaka!
Bra, P.
Bara fortsätt i din stil. Det är ju det vi gillar!
Stor kram till dig!

Anonym sa...

Keep on, en jättehärlig blogg!!

Anonym sa...

Herregud! Jag heter inte Eva och är inte den Ulrika som terroriserar dig! Du får tro vad du vill men jag säger bara att jag saknar din gamla blogg då det var mer verklighetsnära.Det har blivit en tydlig förändring. Har följt din blogg i många år. Men...så klart att du ska skriva som du vill, om du vill ändra så gör det, tycker det är tråkigt bara! MVH Ulrika

Elinor sa...

God kväll eller god natt!
Här är det sjukstugan sedan några dagar o hoppas tillfriskna snarast eftersom den årliga fjällresan väntar.

Efterlängtat inlägg som kom idag. Har nog eller är nog lite beroende av att göra ett klick och titta vad som händer eller vad som är gå gång inne hos House Of Philia.
Uppiggande, Inspirerande, Roligt, Drömmande, Mattips, älskar musiktips och ALLA idéer som vi får läsa om.

Fortsätt som du gör i din stil. All lycka till dig och ditt företag, blogg som du byggt upp.
Det är ju det vi/ alla besökare gillar! (Ok undantag finns ju bland de nämnda dessa dagar o kan inte för mitt liv förstå att både anstränga sig att de går in o läser o sedan göra osmakliga kommentarer) ussh och fy för detta!

Ser fram emot kommande inlägg.
Ha det gott hälsningar Elinor i Vårgårda.

Anonym sa...

Hej Petra!


Första gången jag kommenterar här hos dig!
Du har en jätte inspirerande blogg som jag vill bara ha mera av, givetvis faller inte allt i min smak prismässigt föratt vi har olika prioriteringar men jag vill ändå följa trenderna och modet via dig:-))
Tänker inte ens kommentera förra inlägget, hon har fått tillräckligt många fingervisningar och lite till!
Men det här med att bloggen blivit yligt och just därför har man slutat följa HoP, inte bara en själv utan tydligen många andra enligt en kommentator ( orkar inte leta upp henne nu:))! Kan det inte bara vara så att ibland så orkar man inte jämt vara feelgood och då behöver man göra ett uppehåll ...Nästan lite obehagligt att blogga för helt främmande människor bakom en skärm tycker att man ska vara på ett visst sätt, men bloggaren har ju gjort ett medvetet val att förmedla sin blogg på ett visst sätt, passar det inte so leave eller håll tyst...Petra bloggaren säger jag för jag känner dig inte som person förutom att jag gillar din stil det är det enda gemensamma vi kan ha utifrån denna plattform, så som läsare vill jag ha bloggen precis som den är men kanske även lite annan typ av inredning och täcker lite mer MEN hur vill du att din genomsnittsläsare skall vara? ska man komma med förslag? konstruktiv kritik, ifrågasättande osv?

Kram fr Hanna/Gbg

Tree sa...

Enjoy your ice cream - it always helps happiness!

inge sa...

I am so glad to hear you talking so positively again. Good for you. Lots of hus and positive thoughts

Anonym sa...

Anna/Eva

Du frågar om det du skrivit är kriminellt. Det du sysslar med är mobbning. Mobbning kan innebära brottsliga handlingar och leda till åtal enligt brottsbalken. Exempel på brottsliga handlingar är ofredande och ärekränkning.

Det finns dessutom en ny lag som handlar om olaga förföljelse (stalkning) och med det menas om du begår upprepade brottsliga handlingar (ex. enligt ovan) mot en och samma person.

Men om vi bortser från den ev. brottsliga aspekten - tycker du att skriva till någon att den har ankmun är ok? Tycker du att det inte faller under personangrepp? Tycker du att det är ok att ditt barn skulle få höra samma sak? Om någon i skolan under upprepade tillfällen skulle säga till ditt barn att den har ankmun/grisnäsa eller dylikt - skulle inte det vara mobbning?

Ingenstans ser jag dig bemöta dessa frågor.

Tänk så långt du kunde ha kommit med ett enkelt förlåt.

Petra - dagens inlägg som du skrev känns som det kom rakt ifrån hjärtat. Word! Påhopp ska ingen behöva ta. Fortsätt precis som du själv väljer!

Vänliga hälsningar,
Malin

Anonym sa...

Men nu börjar det bli lite tjatigt, snälla släpp det här nu, har ni inget annan för er....

Mia sa...

Välkommen tillbaka!

Jag är jätte glad att du är tillbaka och bloggar. Du är den som skapat bloggen och du bestämmer vad som ska stå i den!

Jag tycker att bloggen är grym och det är kul och spännande att föja med på dina äventyr i vardagen om det så handlar om promenader med barnen, botoxinlägg, heminredning eller lyxiga resor. Fortsätt som du gör, du gör det bra!

Igår gjorde jag misstaget att gå in och läsa Evas blogg. Det bar mig emot att ge henne ett "besök" men jag ville se vem det är som ligger bakom alla elakheter. Min slutsats är att hon är en liten HoP-copycat, dvs en dålig kopia av dig.

Anlednignen till att hon gör detta mot dig är förmodligen för att få många träffar/besök och därför anser jag att vi som sympatiserar med HoP och Petra inte ens av ren nyfikenhet bör gå in på Evas blogg igen.

Stor kram till dig Petra!

Mia


Anonym sa...

Fortsätt i samma härliga anda! Yta, vardag, inredning, fashion, mat! I love it! Heja, heja!
Kram Frida